Schakeltje 02-07-2010

3
Daltonschool Jeanne d’Arc Blerckweg 5 8084 EX ’t Harde Directeur: Erwin Dekker T : 0525-651557 E : [email protected] W : www.kbsjeannedarc.nl - 1 - Hallo allemaal, Het jaar is wederom voorbij gevlogen. Vandaag realiseer ik me opnieuw dat ik hier alweer 2 jaar werk. Zo voelt het helemaal niet. Op zich een goed teken, het betekent namelijk dat ik het hier goed naar mijn zijn heb. In dit schakeltje alvast een vooruitzicht naar de maand september, een nieuwe meester en uiteraard een vakantie groet! In dit schakeltje alvast een overzicht van de eerste weken op onze school. De definitieve jaarkalender verschijnt voor 16 augustus op onze website. Vandaag hebben we met de kinderen “afscheid genomen” van juf Anneke van der Vossen. Ze stopt per 1 september met werken en gaat van haar welverdiende pensioen genieten. Na da vakantie zal er nog een formeel moment zijn, waar ook u in de gelegenheid wordt gesteld om juf Anneke een hand te schudden. We zien elkaar maandag 16 augustus om half negen. Op maandag 16 augustus hebben we een continurooster. De kinderen blijven dus eten op school en zijn om 14.00 uur vrij. Veel leesplezier gewenst. Meester Erwin Even voorstellen Tot noch toe ken ik ’t Harde alleen van ‘de Knobbel’ waar ik regelmatig overheen fiets, het Opleidings- en Trainingcentrum Vuursteun waarbij de kanonschoten tot in Zwolle hoorbaar zijn en het welbekende AC Restaurant waar ik al menig maal heb genuttigd. Wie is die ik? Ik ben Roderick Dijk, de nieuwe meester van groep 3/4 in het nieuwe schooljaar. Zoals te zien is weet ik nog niet veel van ’t Harde zelf en ben dan ook zeer benieuwd naar wat het te bieden heeft! De afgelopen vier jaar heb ik voor verschillende groepen op een basisschool in Nieuwleusen gestaan. Ik heb het daar erg naar mijn zin gehad, maar zie nu nieuwe kansen op de Jeanne d’Arc in een lagere groep, want...ik ben toevallig een meester die heel veel plezier beleeft aan het lesgeven aan jongere kinderen. Ik hoop dan ook een leuk jaar tegemoet te gaan en wens hierbij iedereen alvast een fijne vakantie toe. Foto’s afscheid groep 8 Ik ben op zoek naar foto’s van het afscheid van groep 8. Meestal is er een fotograaf namens school aanwezig. Helaas deze avond niet. Nu heb ik genoeg mensen gezien met een fototoestel. Zou u een aantal foto’s naar me willen mailen? Alvast bedankt!

description

schakeltje, jeanne darc

Transcript of Schakeltje 02-07-2010

Page 1: Schakeltje 02-07-2010

Daltonschool Jeanne d’Arc Blerckweg 5 8084 EX ’t Harde Directeur: Erwin Dekker T : 0525-651557 E : [email protected]

W : www.kbsjeannedarc.nl

- 1 -

Hallo allemaal, Het jaar is wederom voorbij gevlogen. Vandaag realiseer ik me opnieuw dat ik hier alweer 2 jaar werk. Zo voelt het helemaal niet. Op zich een goed teken, het betekent namelijk dat ik het hier goed naar mijn zijn heb. In dit schakeltje alvast een vooruitzicht naar de maand september, een nieuwe meester en uiteraard een vakantie groet! In dit schakeltje alvast een overzicht van de eerste weken op onze school. De definitieve jaarkalender verschijnt voor 16 augustus op onze website. Vandaag hebben we met de kinderen “afscheid genomen” van juf Anneke van der Vossen. Ze stopt per 1 september met werken en gaat van haar welverdiende pensioen genieten. Na da vakantie zal er nog een formeel moment zijn, waar ook u in de gelegenheid wordt gesteld om juf Anneke een hand te schudden. We zien elkaar maandag 16 augustus om half negen. Op maandag 16 augustus hebben we een continurooster. De kinderen blijven dus eten op school en zijn om 14.00 uur vrij.

Veel leesplezier gewenst. Meester Erwin Even voorstellen Tot noch toe ken ik ’t Harde alleen van ‘de Knobbel’ waar ik regelmatig overheen fiets, het Opleidings- en Trainingcentrum Vuursteun waarbij de kanonschoten tot in Zwolle hoorbaar zijn en het welbekende AC Restaurant waar ik al menig maal heb genuttigd. Wie is die ik? Ik ben Roderick Dijk, de nieuwe meester van groep 3/4 in het nieuwe schooljaar. Zoals te zien is weet ik nog niet veel van ’t Harde zelf en ben dan ook zeer benieuwd naar wat het te bieden heeft! De afgelopen vier jaar heb ik voor verschillende groepen op een basisschool in Nieuwleusen gestaan. Ik heb het daar erg naar mijn zin gehad, maar zie nu nieuwe kansen op de Jeanne d’Arc in een lagere groep, want...ik ben toevallig een meester die heel veel plezier beleeft aan het lesgeven aan jongere kinderen. Ik hoop dan ook een leuk jaar tegemoet te gaan en wens hierbij iedereen alvast een fijne vakantie toe. Foto’s afscheid groep 8 Ik ben op zoek naar foto’s van het afscheid van groep 8. Meestal is er een fotograaf namens school aanwezig. Helaas deze avond niet. Nu heb ik genoeg mensen gezien met een fototoestel. Zou u een aantal foto’s naar me willen mailen? Alvast bedankt!

Page 2: Schakeltje 02-07-2010

Daltonschool Jeanne d’Arc Blerckweg 5 8084 EX ’t Harde Directeur: Erwin Dekker T : 0525-651557 E : [email protected]

W : www.kbsjeannedarc.nl

- 2 -

Page 3: Schakeltje 02-07-2010

Daltonschool Jeanne d’Arc Blerckweg 5 8084 EX ’t Harde Directeur: Erwin Dekker T : 0525-651557 E : [email protected]

W : www.kbsjeannedarc.nl

- 3 -