Qleaniq - smart hygiëne - 3 luik

Click here to load reader

 • date post

  01-Apr-2016
 • Category

  Documents

 • view

  219
 • download

  1

Embed Size (px)

description

Als bedrijf besteedt u veel aandacht aan uw interieur. Mooie werkplekken, vergaderruimtes en een sfeervolle winkelinrichting. De uitstraling van uw kantoor, winkel of horeca is bepalend voor de indruk die u achterlaat bij klanten en personeel. Maar hoe zit het eigenlijk met uw toiletruimte, keuken of industriële werkomgeving? Krijgen deze functionele ruimtes net zoveel aandacht, als het gaat om sfeer en beleving?

Transcript of Qleaniq - smart hygiëne - 3 luik

 • Bestel uw Qleaniq producten via Van der

  Windt, Halma Packaging, Paardekooper

  Verpakkingen of Olsthoorn Verpakkingen.

  Direct online bestellen? Ga dan naar

  www.paardekooper.nl

  qleaniq.com/horeca

  qleaniq.com/industrie

  qleaniq.com/kantoor

  qleaniq.com/retail

  innovatiefslimcompleetnieuw!

  www.qleaniq.com

  Als bedrijf besteedt u veel aandacht aan uw interieur. Mooie werkplek-

  ken, vergaderruimtes en een sfeervolle winkelinrichting. De uitstraling

  van uw kantoor, winkel of horeca is bepalend voor de indruk die u

  achterlaat bij klanten en personeel. Maar hoe zit het eigenlijk met uw

  toiletruimte, keuken of industrile werkomgeving? Krijgen deze functio-

  nele ruimtes net zoveel aandacht, als het gaat om sfeer en beleving?

  Opvallend schoon

  Paardekooper Van der Windt Group pre-senteert Qleaniq. Ht merk voor een sfeervolle en hyginische inrichting van functionele bedrijfsruimtes en werkplekken. Qleaniq staat voor een opvallend schone uitstraling: Opvallend dankzij de sfeervolle inrichting, waarbij beleving bij de gebrui-ker centraal staat. Schoon dankzij een ruim aanbod professionele hygineoplossingen. Kortom, een uitstraling waarmee u gega-randeerd een positieve indruk achterlaat, zelfs als het om het kleinste kamertje gaat.

  Totaalconcept Met Qleaniq biedt Paardekooper Van der Windt Group een totaal concept voor

  horeca, retail, (non) food industrie en kantoor. Naast een uitgebreid assortiment Luxury en Basic hygineartikelen, zoals handdoekjes, toiletpapier, schoonmaakmiddelen, dispensers en haarnetjes, verzorgen wij de complete inrichting van uw functionele ruimte(s). Van ontwerp tot installatie en alles wat daartussen zit. Wij zorgen ook voor de communicatie richting de eindgebruiker. Hygine wordt namelijk grotendeels bepaald door gedrag. De toiletruimte, keuken of werkplek wordt voorzien van de juiste sfeer en boodschap, waarmee we schoon en veilig gedrag stimuleren.

 • Toiletpapier in verschillende uitvoeringen en materialen, geschikt voor de meest voorkomende compacte- en duo dis-pensersystemen. Van tissue en traditio-neel toiletpapier tot dop- en jumborollen voor grootverbruik.

  Van keukenrol tot industrile poetsrollen met vloerstandaard. Qleaniq Poets-papier is verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, voor klein- en grootverbruik. Geschikt voor zowel handdroging en oppervlakte reiniging en onmisbaar in iedere keuken en werkplaats.

  Papieren handdoeken in diverse soorten en in elke kwaliteit. Verkrijgbaar in wit of naturel look, als bundel of op rol. De rollen kunnen gecombineerd worden met een handmatige of automatische Matic dispenser. Met de automatische dispenser profiteert u van een zeer zuinige dosering.

  Goede hygine begint met schone han-den. Binnen Qleaniq onderscheiden we

  twee soorten zeep: een mild geparfu-meerde en een antibacterile variant.

  Verkrijgbaar in combinatie met een luxe zeepdispenser in witte of zwarte uitvoering.

  Met Qleaniq bent u verzekerd van een hyginische toiletruimte. Verschil-

  lende producten, zoals desinfecterende toiletbrilreiniger, afvalbakken, afgesloten

  dameshyginebakken en toiletborstel-garnituur, houden de ruimte schoon en fris. De dispensers en afvalbakken zijn

  qua design perfect op elkaar afgestemd, voor een uniforme, complete uitstraling.

  Verkouden of koffie gemorst? Altijd handig, tissues op de werkplek voor kleine onge-makjes. Geleverd in een handige doseer-

  box, met opening aan de bovenzijde.

  Inspelen op sfeer en beleving. Niet alleen door wat men ziet, maar ook door wat men ruikt. Geef onaangename luchtjes

  geen kans met onze luchtverfrissers. De luchtverfrissers zijn verkrijgbaar in drie

  heerlijk geuren, eventueel geleverd in com-binatie met een praktische, luxe dispenser.

  Groot of klein, zwart of wit, handmatig of automatisch. Een hygineassortiment is niet compleet zonder praktische dis-

  pensers voor bijvoorbeeld handdoekjes, toiletpapier en zeep. Binnen de Luxury

  lijn kunt u bovendien gebruik maken van een bruikleenovereenkomst.

  qleaniq.com/

  Handzeep

  qleaniq.com/

  Toilethygiene

  qleaniq.com/

  Toiletpapier

  qleaniq.com/

  Verfrissing

  qleaniq.com/

  Poetspapier

  qleaniq.com/

  Dispensers

  qleaniq.com/

  Handdoekqleaniq.com/

  Tissue

  Ons uitgangspunt is een gezonde en vei-lige functionele (werk)omgeving. Wij zijn specialist in het ontwikkelen en implemen-teren van duurzame hygine concepten, zowel gericht op bedrijfshygine als op voedselveiligheid. Dit bereiken we door de juiste combinatie van producten, ad-vies en service.

  Advies voor een duurzame inrichting Water is onmisbaar voor hygine en welzijn. We wassen onze handen, dweilen de vloeren en trekken het toilet door. Ons advies is onder meer gericht op waterbesparende maatregelen. Daarnaast adviseren we ook op het gebied van veiligheid voor mens en milieu en denken we mee over een sfeervolle inrichting van de ruimte. Ook helpen we u bij de informatievoorziening.

  .richting eindgebruikers. Bijvoorbeeld voor het stimuleren van hyginisch gedrag of het communiceren van uw duurzame initiatieven. Alle krimpverpakkingen zijn bovendien voorzien van het Plastic Heroes-logo. Dit betekent dat de u de verpakkingen bij het plastic verpakkingsafval kunt inzamelen. De plastic verpakkingen worden vervolgens gerecycled.

  Maximale service Service omvat alles voor een goede nazorg: van het ophalen van hygine bakken en mattenservice tot het periodiek controleren van de dispensers en efficint voorraadbeheer. Wij voldoen snel en vakkundig aan al uw vragen en wensen.

  Onderscheidende conceptenPaardekooper Van der Windt Group is een internationale speler op het gebied van verpakkingen, disposables en verbruiksartikelen. Binnen de groep werken verschillende bedrijven samen, met elk hun eigen specialisme. Wij leren veel van elkaar op het gebied van inkoop, logistiek en kennisdeling, waar ook als klant maximaal van profiteert. Marktconforme prijzen, zeer hoge leveringsbetrouwbaarheid en een compleet productaanbod. Maar vooral ook:

  de meest innovatieve productconcepten. Gezamenlijk beschikken wij over een rijke kennis van markten, producten en materialen. Deze kennis vertalen we naar onderscheidende productconcepten op het gebied van duurzaamheid, gebruikersgemak en productbeleving. Qleaniq is hiervan een perfect voorbeeld. Het merk biedt bedrijven een totaaloplossing bij het duurzaam, hyginisch en sfeervol inrichten van functionele bedrijfsruimtes en werkomgevingen.

  Een gezonde, veilige en verantwoorde werkomgeving

  De hygine specialist

  Een compleet overzicht van

  Qleaniq producten voor uw

  branche vindt u op de

  website of in de e-shop

  www.paardekooper.nl.

  Beleef Qleaniq op www.qleaniq.com

  smart hygiene

  Alle krimpverpakkingen zijn bovendien voorzien van

  het Plastic Heroes-logo.