Praktijkcase C1000

1
Niemand in Zwolle kon het ontgaan dat Tineke Schouten er op zou treden met haar wervelende show LOL Inclusive. De C1000 had namelijk samen met MultiCopy | The Communication Company een opvallende spaaractie ontwikkeld die leidde tot vele uitverkochte voorstellingen. En… extra omzet bij de C1000. De actie was simpel maar duidelijk: bij de C1000 kreeg de klant spaarzegels bij zijn boodschappen voor een leuke korting op de voor- stellingen van Tineke Schouten. Maar hoe breng je de actie onder de aandacht? Hoe haal je het maximale rendement uit de promotie? Totaalpakket MultiCopy ontwikkelde een totaal- campagne voor C1000. Dat varieerde van de spaarkaarten en de zegels tot posters en plafondhangers voor op de winkelvloer. Maar ook een promotietour door de stad met een heuse Hollywood limousine die voor de gelegenheid was beplakt met promotiematerialen voor de C1000 actie. Een totaalpakket aandacht- trekkers dat zelfs voor de nodige publiciteit zorgde in de dag- en nieuwsbladen. Zorgenvrije productie MultiCopy verzorgde de actie van A tot en met Z. Van ontwerp tot uitvoering. En of het nu ging om de spaarzegels of om de grote plafondhangers: alles was op tijd klaar en van onberispelijke kwaliteit. Dat is het voordeel van alles- in-één-hand. De opdrachtgever had één aanspreekpunt, één planning en uiteindelijk ook één kosten- begroting. Resultaat Het resultaat was een erg geslaagde actie, wat voor C1000 Zwolle extra omzet, extra klanten en extra klanten- trouw heeft veroorzaakt. Samen met MultiCopy | The Communication Company. C1000 scoort extra omzet met Tineke Schouten spaaractie PRAKTIJKCASE GEÏNTEGREERDE COMMUNICATIE PRAKTIJKCASE GEÏNTEGREERDE COMMUNICATIE

description

Multicopy in de praktijk

Transcript of Praktijkcase C1000

Page 1: Praktijkcase C1000

Niemand in Zwolle kon het ontgaan dat Tineke Schouten er op zou

treden met haar wervelende show LOL Inclusive. De C1000 had

namelijk samen met MultiCopy | The Communication Company een

opvallende spaaractie ontwikkeld die leidde tot vele uitverkochte

voorstellingen. En… extra omzet bij de C1000.

De actie was simpel maar duidelijk: bij de C1000 kreeg de klant spaarzegels bij zijn boodschappen voor een leuke korting op de voor-stellingen van Tineke Schouten. Maar hoe breng je de actie onder de aandacht? Hoe haal je het maximale rendement uit de promotie?

TotaalpakketMultiCopy ontwikkelde een totaal-campagne voor C1000. Dat varieerde van de spaarkaarten en de zegels tot posters en plafondhangers voor op de winkelvloer. Maar ook een promotietour door de stad met een heuse Hollywood limousine die voor de gelegenheid was beplakt met

promotiematerialen voor de C1000 actie. Een totaalpakket aandacht-trekkers dat zelfs voor de nodige publiciteit zorgde in de dag- en nieuwsbladen.

Zorgenvrije productieMultiCopy verzorgde de actie van A tot en met Z. Van ontwerp tot uitvoering. En of het nu ging om de spaarzegels of om de grote plafondhangers: alles was op tijd klaar en van onberispelijke kwaliteit. Dat is het voordeel van alles- in-één-hand. De opdrachtgever had één aanspreekpunt, één planning en uiteindelijk ook één kosten-begroting.

ResultaatHet resultaat was een erg geslaagde actie, wat voor C1000 Zwolle extra omzet, extra klanten en extra klanten-trouw heeft veroorzaakt. Samen met Multi Copy | The Communication Company.

C1000 scoort extra omzetmet Tineke Schouten spaaractie

PRAKTIJKCASE GEÏNTEGREERDE COMMUNICATIE

PRA

KTI

JKC

ASE

GEÏ

NTE

GR

EER

DE

CO

MM

UN

ICAT

IE

DIAT_12005_MultiCopy Succesverhalen.indd 3 17-07-1229 10:00