Overeenkomst vrijwilligerswerk 2014

3
Overeenkomst vrijwilligerswerk De ondergetekenden: Het bestuur van de Stichting Peuterspeelzalen Steenwijkerland en de heer / mevrouw ……………………………………………………………………….. geboren op ……………………….. te ………………………………………….. wonende te ………….………….....van……………………………….nationaliteit, hierna te noemen vrijwilliger, spreken het volgende af: Artikel 1 De vrijwilliger zal ten behoeve van peuterspeelzaal……………………………………. met ingang van………………..activiteiten op deze speelzaal verrichten. Artikel 2 De vrijwilliger is bereid voor het verrichten van activiteiten ………..dagdelen beschikbaar te zijn, waarbij in acht wordt genomen dat de vrijwilliger een kwartier voor binnenkomst en een kwartier nadat de peuters de speelzaal hebben verlaten nog aanwezig blijft. Artikel 3 De vrijwilliger ontvangt een door het bestuur vastgestelde onkostenvergoeding. Artikel 4 In geval van verhindering zal de vrijwilliger tijdig de betreffende peuterspeelzaalleidster op de hoogte brengen. Artikel 5 De peuterspeelzaalleidster bepaalt in samenspraak met de vrijwilliger de inhoud van de te verrichten activiteiten. Artikel 6 De vrijwilliger is verantwoordelijk voor de taken die zij/hij op zich heeft genomen. Artikel 7 De vrijwilliger neemt geheimhouding in acht bij het horen van privacy gevoelige / vertrouwelijke informatie.

description

http://www.psz-steenwijkerland.nl/images/stories/docs/Overeenkomst-vrijwilligerswerk-2014.doc

Transcript of Overeenkomst vrijwilligerswerk 2014

Page 1: Overeenkomst vrijwilligerswerk 2014

Overeenkomst vrijwilligerswerkDe ondergetekenden:

Het bestuur van de Stichting Peuterspeelzalen Steenwijkerland en

de heer / mevrouw ………………………………………………………………………..

geboren op ……………………….. te …………………………………………..

wonende te ………….………….....van……………………………….nationaliteit,

hierna te noemen vrijwilliger, spreken het volgende af:

Artikel 1De vrijwilliger zal ten behoeve van peuterspeelzaal…………………………………….met ingang van………………..activiteiten op deze speelzaal verrichten.

Artikel 2De vrijwilliger is bereid voor het verrichten van activiteiten ………..dagdelen beschikbaar te zijn, waarbij in acht wordt genomen dat de vrijwilliger een kwartier voor binnenkomst en een kwartier nadat de peuters de speelzaal hebben verlaten nog aanwezig blijft.

Artikel 3De vrijwilliger ontvangt een door het bestuur vastgestelde onkostenvergoeding.

Artikel 4In geval van verhindering zal de vrijwilliger tijdig de betreffende peuterspeelzaalleidster op de hoogte brengen.Artikel 5De peuterspeelzaalleidster bepaalt in samenspraak met de vrijwilliger de inhoud van de te verrichten activiteiten.

Artikel 6De vrijwilliger is verantwoordelijk voor de taken die zij/hij op zich heeft genomen.

Artikel 7De vrijwilliger neemt geheimhouding in acht bij het horen van privacy gevoelige / vertrouwelijke informatie.

Artikel 8De vrijwilliger is verplicht voor begin van de werkzaamheden een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en een kopie van een identiteitsbewijs te overleggen. De kosten van de verklaring komen voor rekening van de Stichting Peuterspeelzalen Steenwijkerland. Echter indien de vrijwilliger binnen 6 maand na aanvang stopt met haar werkzaamheden kan SPS de gemaakte kosten hiervoor in rekening brengen. Uitzondering hierop zijn werk gerelateerde omstandigheden en tenzij het bestuur anders besluit.

Artikel 9In geval van geschillen tussen de vrijwilliger en de peuterspeelzaalleidster en indien zij er samen niet uitkomen, zal de kwestie voorgelegd worden aan de leidinggevende. Een en

Page 2: Overeenkomst vrijwilligerswerk 2014

ander hierover is ook na te lezen in het klachtenreglement in het beleidsplan van de stichting.

Artikel 10De vrijwilliger neemt bij het beëindigen van deze overeenkomst in principe een termijn van minstens 1 maand in acht. Wanneer door het aanvaarden van een betaalde baan daaraan niet kan worden voldaan, dient de vrijwilliger het werk zorgvuldig over te dragen, dan wel af te ronden. Op verzoek kan een getuigschrift worden opgesteld.

Aldus overeengekomen en in tweevoud opgemaakt en ondertekend

te…………………………………. datum…………………………….

Namens het bestuur de leidster: Vrijwilliger:

(handtekening) (handtekening)

MUTATIEFORMULIER VOOR KANTOOR IVM VERZEKERING VRIJWILLIGERS

Gegevens vrijwilliger:Naam vrijwilligerAdresPC en woonplaatsTelefoonGeboortedatumOpleidingWerklocatie(s)Leidster(s)(Bank) rekeningnummer voor vrijwilligersvergoeding

Dit formulier ingevuld opsturen naar:SPSTav Sabine Pflüger – PengelPostbus 1068330 AC Steenwijk

Personeelsaangelegenheden, januari 2014