Onthaalbrochure wzc Hof De Beuken juni 2013

24
Maak kennis met woonzorgcentrum Hof De Beuken. Wij zorgen voor uw comfort. juni 2013

description

 

Transcript of Onthaalbrochure wzc Hof De Beuken juni 2013

Page 1: Onthaalbrochure wzc Hof De Beuken juni 2013

Maak kennis met woonzorgcentrum Hof De Beuken. Wij zorgen voor uw comfort.

juni 2013

Page 2: Onthaalbrochure wzc Hof De Beuken juni 2013

2

Page 3: Onthaalbrochure wzc Hof De Beuken juni 2013

3

Welkom in Hof De Beuken.

Beste,

In een woonzorgcentrum gaan wonen is een grote stap. Dat weten we in woonzorgcentrum Hof De Beuken, vanuit onze jarenlange ervaring.

Als toekomstig bewoner of als familielid hebt u ongetwijfeld vragen. U voelt zich graag zeker en weet graag alles over hoe het is om hier te wonen, verzorgd te worden, thuis te zijn.

Wij helpen u daarbij. Met deze brochure maakt u kennis met ons woonzorgcentrum. Zo krijgt u een idee van hoe we hier wonen en hoe uitgebreid de verzorging is waarop u kunt rekenen.

Uiteraard vertelt deze brochure lang niet alles. Daarom nodigen we u van harte uit om eens langs te komen voor een kennismakingsbezoek. Dan kunnen we elkaar leren kennen en voelt u hoe het leven er hier aan toe gaat. Zodat u zich snel thuis kunt voelen.

Julien DufourDirecteur Hof De Beuken

Page 4: Onthaalbrochure wzc Hof De Beuken juni 2013

4

Page 5: Onthaalbrochure wzc Hof De Beuken juni 2013

5

Inhoud

De vier afdelingen van Hof De Beuken. Verzorging op uw maat. ........................................................................... 7

Uw nieuwe omgeving. Om u écht thuis te voelen. ........................................................................ 8

De beste zorg. Zodat u zich goed voelt. .......................................................................... 10

Interessante activiteiten. Omdat u graag actief blijft. ..................................................................... 12

Hoeveel kost uw verblijf in Hof De Beuken? .................................................. 14

Zo wordt u een bewoner van Hof De Beuken. U mag er ons alles over vragen. ............................................................... 19

Maak kennis met al onze diensten.We zijn er ook bij u thuis, in uw wijk, in uw buurt. ..................................... 22

Page 6: Onthaalbrochure wzc Hof De Beuken juni 2013

6

Page 7: Onthaalbrochure wzc Hof De Beuken juni 2013

7

De eerste bewoonster nam op 17 februari 1971 haar intrek in woonzorgcentrum Hof De Beuken. Het gebouw was al een half jaar eerder ingehuldigd, op 17 september 1970.

Hof De Beuken ligt in een park van liefst 20 hectare. Het woonzorgcentrum ligt bovendien centraal in Ekeren, waardoor de bewoners deel (blijven) uitmaken van de Ekerse samenleving.

In 2000 is de renovatie en uitbreiding van het woonzorgcentrum afgerond. Vandaag vinden 158 bewoners er een warme thuis in het vernieuwde Hof De Beuken.

Woonzorgcentrum Hof De Beuken heeft vier afdelingen.

1. De afdeling Zandvliet biedt een thuis aan 20 semivalide bewoners (Het Zand) en aan 19 semi-valide en zwaar zorgbehoevende bewoners (De Vliet).

2. De afdeling De Vliet biedt een thuis aan 35 bewoners met dementie. Het is een beveiligde afdeling: er is een extra beveiliging voor ronddwalende bewoners. Om onze bewoners in deze afdeling maximale geborgenheid te bieden, moet je een cijfercode intoetsen om de toegangsdeur te openen.

3. De afdeling De Welen biedt een thuis aan 42 semivalide en zwaar zorgbehoevende bewoners.

4. De afdeling Het Hoogland biedt een thuis aan 42 semivalide en zwaar zorgbehoevende bewoners.

De vier afdelingen van Hof De BeukenVerzorging op uw maat.

Page 8: Onthaalbrochure wzc Hof De Beuken juni 2013

Iedere dag zorgt ons keukenteam voor een lekkere en gezonde maaltijd.

In onze tuin of op het terras kunt u genieten van een gezellige babbel.

Met enkele persoonlijke spullen richt u uw kamer in naar uw smaak.

8

Page 9: Onthaalbrochure wzc Hof De Beuken juni 2013

9

Uw kamer

U kunt uw kamer volledig zelf inrichten met eigen spullen die u meeneemt van thuis. Enkel een bed mag u niet meenemen, want daar zorgen wij voor. In de meeste kamers is er ook een inge-maakte kast voor uw kleren. Indien gewenst, zorgen wij ook voor andere meubelen: nachtkastje, tafel, zetel en stoel. Ook van poetsen of bed- en waslinnen hoeft u zich niets aan te trekken. Wij bezorgen u handdoeken, washandjes, lakens, een donsdeken. En even onmisbaar: de aansluiting voor telefoon en kabeltelevisie.

U richt uw kamer verder helemaal naar uw eigen smaak in. Met een schilderij, een klein tv-kastje, een ladekastje, boeken, muurversieringen, foto’s, …Uiteraard kunt u er vrij bezoek ontvangen.

Er zijn ook huisdieren in Hof De Beuken: meerdere keren per week komen aaihonden op bezoek. Heeft u zelf een huisdier dat u graag zou willen meebrengen en waarvoor u volledig zelfstandig kunt zorgen? Praat erover met de directie.

Lekker eten

Net als in onze andere woonzorgcentra, heeft Hof De Beuken een eigen keuken waar onze kok gevarieerd en gezond kookt, van het ontbijt tot het avondmaal. Onze voedingsdeskundige waakt erover dat het menu zowel lekker als gezond is. U krijgt bovendien persoonlijk advies, mocht u een dieet volgen of aangepaste voeding nodig hebben. Bewoners krijgen via de driemaandelijks menuraad de kans om inspraak te hebben in de menukeuze bij Hof De Beuken.

Tuin of terras?

Zodra het zonnetje zich laat zien, is het heerlijk in onze tuin, op ons terras en in het nabije Veltwijckpark. Net zo goed om met familie en vrienden iets te drinken, als om te rusten of om een gezonde wandeling te maken.

Uw nieuwe omgevingOm u écht thuis te voelen.

Page 10: Onthaalbrochure wzc Hof De Beuken juni 2013

10

De beste zorgZodat u zich goed voelt.

Medische en paramedische zorgen

U kunt uw vertrouwde huisarts behouden of kiezen voor een arts van Hof De Beuken, aan u de keuze. In het woonzorgcentrum is elke dag een arts beschikbaar.

De artsen kunnen u doorverwijzen naar specialisten in het ziekenhuis. We werken daarbij samen met ZNA-ziekenhuizen. Indien u dat wenst, kunt u uiteraard ook een ander ziekenhuis kiezen.

Dag en nacht staat een zorgteam klaar om u de gepaste zorg te geven.

Wanneer gewenst, kan u in Hof De Beuken een tandarts raadplegen. Een zelfstandige pedicure/manicure is wekelijks aanwezig. Bij spraak-, taal- en slikstoornissen kunt u individuele begeleiding of behandeling van een logopedist krijgen.

Ergotherapeuten en kinesisten zorgen ervoor dat u zich fit blijft voelen. Een ergotherapeut stimuleert uw mentale en motorische functies, uw zelfstandigheid en uw sociale contacten, helemaal aangepast aan wie u bent.

Onze kinesitherapeuten beschikken over een volledig ingerichte oefenzaal, waar u therapeutische massages, warmtetherapie en begeleiding bij actieve oefeningen kunt krijgen. Alle behandelingen gebeuren op medisch voorschrift. Heeft u daarnaast nood aan meer beweging? Dan heten we u ook altijd welkom op de turnles van uw wooneenheid.

Verzorging op uw maat

U staat centraal, met uw verwachtingen en uw vragen. We betrekken daarbij, als u dat wenst, ook uw familie. Daarom bekijken we graag samen met u en uw familie welke persoonlijke verzorging u wenselijk vindt. We vinden het namelijk belangrijk dat uw familie blijvend inspraak heeft in uw verblijf en verzorging tijdens, voor en na uw verhuis.

U geniet een zinvolle daginvulling. Net zoals thuis, bepaalt u zelf wanneer u wel en niet in het woonzorgcentrum bent, wanneer u bezoek ontvangt en wanneer u zelf op visite gaat.

De bewonersbegeleider helpt u en uw familie met alle formaliteiten en vragen over opname en financiële bijdragen. Hij of zij helpt u ook tijdens uw verblijf bij praktische aangelegenheden.

Hebt u nood aan een vertrouwelijk gesprek? Dan vraagt u in alle discretie het bezoek van een geestelijk verzorger, die aansluit bij uw godsdienstige of filosofische overtuiging.

Page 11: Onthaalbrochure wzc Hof De Beuken juni 2013

Een bezoek aan onze kapper kan op afspraak.

U kunt uw eigen arts behouden of kiezen voor een arts van Hof De Beuken.

Handige extra’s voor u

U goed voelen, er goed uitzien: daar fleurt een mens van op. Daarom hebben we een kapsalon waar op afspraak een kapper aanwezig is.

Van de was en de strijk hoeft u zich niets aan te trekken. Die wordt voor u gedaan. Zelfs kleine herstellingen aan uw kleren. Tenzij u dat liever aan uw familie toevertrouwt.

In onze rijdende winkel kunt u snoep, koekjes, chocolade, wenskaartjes, tussendoortjes en vers fruit bestellen.

De bibliotheek is vrij toegankelijk.

11

Page 12: Onthaalbrochure wzc Hof De Beuken juni 2013

U kiest zelf aan welke activiteiten u meedoet.

De cafetaria, waar u medebewoners kunt ontmoeten of bezoekers ontvangen.

De dienstencentra Hagelkruis en Blankenberg liggen vlakbij.

12

Page 13: Onthaalbrochure wzc Hof De Beuken juni 2013

Ergotherapeuten en kinesisten zorgen voor doelgerichte activiteiten en therapieën waar u fit en gezond door blijft.

Daarnaast is er een team van animatoren dat interessante activiteiten organiseert. Soms zijn deze activiteiten individueel, soms worden ze georganiseerd voor de hele afdeling waar u woont of gelden ze voor heel het woonzorgcentrum. De activiteiten variëren van uitstappen, optredens en een zangkoor tot namiddagen met gezelschapsspellen of dansen. Maar we organiseren net zo goed verjaardagsfeesten, kookuurtjes, knutselateliers, wandelingen of verwendagen. Suggesties voor nieuwe activiteiten zijn trouwens altijd welkom.

De cafetaria is de centrale plaats voor tal van activiteiten. In onze cafetaria kunt u iets gaan drinken met medebewoners of bezoekers. Het buitenterras geeft uit op de tuin, zodat u echt een terrasjesgevoel krijgt bij mooi weer.

Naast de deur ligt het dienstencentrum Blankenberg. Dat is de ontmoetingsplaats voor senio-ren uit de buurt en een plek waar creatieve en sportactiviteiten en cursussen plaatsvinden. Ook dienstencentrum Hagelkruis is niet veraf.

Weet trouwens dat uw familie altijd welkom is. We nodigen ze bij deze alvast uit op onze familie-activiteiten en op de opendeurdagen.

13

Interessante activiteitenOmdat u graag actief blijft.

Page 14: Onthaalbrochure wzc Hof De Beuken juni 2013

14

* De prijzen in deze brochure gelden vanaf 1 juni 2013. Zorgbedrijf Antwerpen behoudt zich het recht voor om de prijzen op om het even welk moment aan te passen en te indexeren. Als u vragen heeft, kunt u steeds contact opnemen met onze klantendienst (zie p. 20).

Hoeveel kost uw verblijf in Hof De Beuken?U weet perfect waar u aan toe bent.

We vinden het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Daarom zetten we onze prijs en bijhorend aanbod voor u helder op een rij. Zo zal u zien dat er naast het wettelijk minimum een heleboel extra diensten en medische zorg zonder meerkost zijn inbegrepen in onze ligdagprijs. Een all-in formule dus. Afhankelijk van het type kamer, varieert de prijs.

Page 15: Onthaalbrochure wzc Hof De Beuken juni 2013

15

Welke kosten zijn niet begrepen in de all-in ligdagprijs?De individuele, persoonlijke uitgaven die u doet, zitten niet begrepen in de ligdagprijs. Denk bijvoorbeeld aan de kapper, pedicure (tenzij op medisch voorschrift), prothesen (zoals bril, hoorapparaat, tandprothese...), vervoer van en naar consultaties, uw bijdragen aan de mutualiteit en de zorgkas, droogkuis, consumpties in de cafetaria, bepaalde activiteiten of uitstappen (hiervoor vragen we soms een bijdrage), de eventuele huurprijs van een televisietoestel en/of ijskast, de abonnements- en gesprekskosten van uw telefoon, producten die we kopen op uw verzoek.

COMfOrtpLUskAMEr COMfOrtkAMEr

• Dit is een éénpersoonskamer die aan de nieuwste comforteisen voldoet.

• Ze is minstens 25 m² groot.

• Ze heeft individueel, rolstoel-toegankelijk sanitair.

• Als uw kamer niet voldoet aan de eisen van een comfortpluskamer, krijgt u een korting op de ligdagprijs.

• Ook als de kamer sinds 1996 niet meer volledig gerenoveerd is, krijgt u een korting op de ligdagprijs.

Ligdagprijs Comfortpluskamer

65,91 euro*

Ligdagprijs Comfortkamer

van 59,02 euro tot 65,91 euro*

(kortingtarief)

Welke kamer krijgt u?We hebben twee soorten kamers, met elk een verschillende prijs: de Comfortpluskamer en de Comfortkamer. We bieden u in principe een Comfortplus kamer aan. Als we u dat niet kunnen garanderen, krijgt u een Comfort kamer tegen een kortingtarief.

dddddddd

Page 16: Onthaalbrochure wzc Hof De Beuken juni 2013

16

Voor uw verblijf betaalt u een zogenaamde ‘ligdagprijs’. Die wordt altijd vooraf goedgekeurd door de minister van Economische Zaken. De overheid bepaalt ook wat minimaal inbegrepen moet zijn in die prijs. In Hof De Beuken krijgt u echter veel meer dan wat wettelijk verplicht is.

Page 17: Onthaalbrochure wzc Hof De Beuken juni 2013

17

HEt WEttElIJk MInIMUM

In de ligdagprijs moeten, wettelijk verplicht, volgende zaken inbegrepen zijn:• Uw huisvesting, inclusief verwarming en elektriciteit• Maaltijden en indien nodig aangepaste dieetvoeding (op voorschrift van de arts)• Drinkwater• Hulp van gekwalificeerd personeel bij de activiteiten van het dagelijks leven• Een gevarieerd aanbod aan animatie en de (re-)activatie van de bewoner• Het poetsen van uw kamer en het gebouw• Het bedlinnen en het onderhoud ervan• Klein verzorgingsmateriaal zoals ontsmettingsmiddelen, verbanden, steriele kompressen,

injectiemateriaal• Incontinentiemateriaal• De brandveiligheidsmaatregelen en verzekeringspolissen die het woonzorgcentrum

moet nemen

U krIjgT exTra DIensTen. ZOnDEr MEErkOst.

Dit krijgt u, zonder bijbetaling, extra bij Hof De Beuken:• Uw persoonlijke was, behalve wat we ‘in huis’ niet kunnen wassen, bijvoorbeeld droogkuis,

of wat u zelf extern laat wassen. • Uitgebreide administratieve ondersteuning• Uw tienuurtje en uw vieruurtje• Flessenwater • Levensbeschouwelijke begeleiding• Abonnement voor kabeltelevisie• Gebruik van cybercafé

U krIjgT MeDIsCHe Zorg. ZOnDEr MEErkOst.

Deze medische verzorging zit eveneens in uw all-in ligdagprijs:• Medicatie op voorschrift van een arts. De medicijnen worden geleverd via de apotheek

van het ZNA. • Prestaties van huisartsen, tandartsen, kinesisten, labo’s, logopedisten, psychiaters die

geconventioneerd zijn of de RIZIV-tarieven hanteren en door een arts voorgeschreven pedicures.

• Geneeskundige onderzoeken en technische prestaties door gespecialiseerde artsen (zoals een oncoloog, pneumoloog, cardioloog, neuroloog…) in een ziekenhuis van het ZNA. Ook deze specialisten moeten geconventioneerd zijn of de RIZIV-tarieven hanteren. In alle andere gevallen moet u vooraf toestemming krijgen van Hof De Beuken als u hiervoor tussenkomst wil.

• Bij een hospitalisatie worden de onderzoeken en prestaties enkel door Hof De Beuken betaald als u op een gemeenschappelijke kamer verblijft.

• Producten op eigen verzoek, producten waarvoor het ziekenfonds niet (gedeeltelijk) tussenkomt, kamersupplementen en luxekosten worden niet door ons betaald.

Page 18: Onthaalbrochure wzc Hof De Beuken juni 2013

18

Page 19: Onthaalbrochure wzc Hof De Beuken juni 2013

19

1. U DIEnt EEn AAnVrAAg In MEt HOf DE BEUkEn Als VOOrkEUr.

• U vraagt uw verblijf in een woonzorgcentrum aan. • Daarbij kunt u meerdere voorkeuren geven. U zet Hof De Beuken op nummer één.

3. UW VErHUIs

• Zodra er voor u een geschikte plaats vrijkomt in Hof De Beuken, laten we u dat weten. U bent dan vrij in te gaan op ons aanbod. Als u in afwachting plots niet meer zelfstandig kan wonen, kan het dat u tijdelijk verblijft in een ander woonzorgcentrum van Zorgbedrijf Antwerpen. Maar wanneer er in Hof De Beuken een plaats vrijkomt, krijgt u bericht van ons. U beslist dan nog zelf om al dan niet te verhuizen.

2. UW AAnVrAAg kOMt Op DE WACHtlIJst

Uw aanvraag komt op de wachtlijst• Voor de meeste woonzorgcentra bestaat er een wachtlijst. • Zo ook voor Hof De Beuken. Uw plaats op de wachtlijst wordt bepaald door de datum van

uw aanvraag en door de mate waarin u zorgbehoevend bent.

Zo dient u uw aanvraag inOfwel via de klantendienst van Zorgbedrijf Antwerpen• Bel onze klantendienst op het nummer 03 338 92 44.

Dit kan van maandag t.e.m. donderdag van 8.30 tot 18 uur en op vrijdag van 8.30 tot 16 uur. • Of mail naar [email protected].• We komen dan zo snel mogelijk bij u langs.

Ofwel bij een dienstencentrum in uw buurt• Bijvoorbeeld bij Dienstencentrum Blankenberg dat naast Hof De Beuken ligt:• Geestenspoor 73 - 2180 Ekeren - 03 544 44 89

Van maandag t.e.m. vrijdag van 9 tot 17 uur. e-mail: [email protected]

• Of bij het nabijgelegen dienstencentrum Hagelkruis:• Klein Hagelkruis 83 - 2180 Ekeren - 03 545 09 91

Van maandag t.e.m. vrijdag van 9 tot 17 uur. e-mail: [email protected]

Ofwel in woonzorgcentrum Hof De Beuken zelf• U kunt uw aanvraag perfect combineren met een verkennend bezoek. U maakt dan best

een afspraak met de bewonersbegeleider. • Geestenspoor 73 - 2180 Ekeren - 03 544 44 11

e-mail: [email protected]

Ofwel via de sociale dienst van het ziekenhuis waar u opgenomen bent.

Zo wordt u een bewoner van Hof De Beuken

Page 20: Onthaalbrochure wzc Hof De Beuken juni 2013

20

Heeft u nog vragen?De mensen van de klantendienst geven u graag een antwoord.

klantendienst Zorgbedrijf antwerpentel. 03 338 92 44maandag tot donderdag 8.30 tot 18 uur, vrijdag 8.30 tot 16 uure-mail: [email protected]

Wenst u graag een kennismakingsbezoek?Bel dan onze bewonersbegeleider voor een afspraak op het nummer 03 544 44 11, zodat onze bewonersbegeleider alle tijd kan uittrekken voor u en uw vragen. U kunt ook een afspraak maken via dit e-mailadres: [email protected]

Wonen in woonzorgcentrum Hof De BeukenU mag er ons alles over vragen.

Page 21: Onthaalbrochure wzc Hof De Beuken juni 2013

21

Heeft u nog vragen specifiek over woonzorgcentrum Hof De Beuken?

Neem dan gerust contact op met het woonzorgcentrum.

Woonzorgcentrum Hof De BeukenGeestenspoor 73 - 2180 Ekeren - tel. 03 544 44 11e-mail: [email protected]

WZC Hof De Beuken

DC Blankenberg ...................... 1 min

DC Hagelkruis ....................... 25 min

Dagbladhandel ....................... 3 min

Bakker ................................... 5 min

postkantoor ............................ 7 min

Bus ............................. 10 tot 15 min

park ..................................... 15 min

slager .................................... 5 min

In De BUUrT - Bus 33, 720, 730, 770, 772, 775, 778, 779

Page 22: Onthaalbrochure wzc Hof De Beuken juni 2013

Hebt u vragen over de diensten van Zorgbedrijf antwerpen?• Vraag op de website gratis onze catalogus aan met alle details over ons dienstenaanbod • raadpleeg onze website www.zorgbedrijf.antwerpen.be• Bel onze klantendienst op nummer 03 338 92 44

22

1. een gezellig dienstencentrum in uw buurtIn het dienstencentrum vindt u activiteiten die u jong en in beweging houden, uitstappen in groep, boeiende cursussen,… U kunt er gezond en goedkoop eten, samen met andere senioren. En hebt u vragen of nood aan een goed gesprek? Dan kunt u ook in het dienstencentrum terecht. Ga er eens langs en u zult versteld staan van wat er georganiseerd wordt of wat u er zelf kunt ondernemen.

2. alle thuisdiensten om comfortabel en veilig thuis te wonen‘Thuisdiensten’ is de verzamelnaam van alles wat we aanbieden om uw comfort thuis te garan-deren. Dat gaat van karweihulp, poetshulp of huishoudhulp tot thuisverpleging, van gratis (ergo)woonadvies tot een zogenaamd personenalarmsysteem. Zo kunt u thuis blijven wonen zonder zorgen en in alle comfort.

3. een moderne serviceflat waarin u zelfstandig woontU woont graag gerust, regelt uw leven het liefst zelf. Maar u vindt het wel handig dat er mensen in de buurt zijn die u kunt aanspreken wanneer het nodig is. Dat is de filosofie van een serviceflat. U woont er zelfstandig op uw eigen plek en kunt er, indien nodig, beroep doen op onze thuisdien-sten.

4. een woonzorgcentrum: woon, zorg en comfort op uw maat.Als alleen thuis wonen niet meer lukt, wordt u in een woonzorgcentrum omringd met de beste zorgen. U woont in uw zelf ingerichte kamer met uw eigen spullen, in alle comfort. Als u tijdelijk hulp en verzorging nodig hebt, dan is het dagverblijf of kortverblijf in een woonzorgcentrum de ideale keuze. U krijgt er dan alle zorgen, terwijl uw partner of familieleden even tijd vrij hebben.

Maak kennis met al onze dienstenWe zijn er ook bij u thuis, in uw wijk, in uw buurt.

Uw comfort. Uw leven veraangenamen.Dat zijn de uitgangspunten van alle diensten die Zorgbedrijf Antwerpen u aanbiedt. Waar ook: bij u thuis, in uw wijk, in uw buurt of op andere plaatsen in de stad. U kunt die diensten voor Antwerpse senioren indelen in vier grote onderdelen.

Page 23: Onthaalbrochure wzc Hof De Beuken juni 2013

Mijn nota’s ...........................................................................................................................

.....................................................................................................................................................................

.....................................................................................................................................................................

.....................................................................................................................................................................

.....................................................................................................................................................................

.....................................................................................................................................................................

.....................................................................................................................................................................

.....................................................................................................................................................................

.....................................................................................................................................................................

.....................................................................................................................................................................

.....................................................................................................................................................................

.....................................................................................................................................................................

.....................................................................................................................................................................

.....................................................................................................................................................................

.....................................................................................................................................................................

.....................................................................................................................................................................

.....................................................................................................................................................................

.....................................................................................................................................................................

.....................................................................................................................................................................

.....................................................................................................................................................................

.....................................................................................................................................................................

.....................................................................................................................................................................

.....................................................................................................................................................................

.....................................................................................................................................................................

.....................................................................................................................................................................

.....................................................................................................................................................................

.....................................................................................................................................................................

23

Page 24: Onthaalbrochure wzc Hof De Beuken juni 2013

Zorgbedrijf antwerpen telt 42 dienstencentra, een gamma aan thuisdiensten, 2 800 serviceflats en 17 woonzorgcentra verspreid over alle districten van

Antwerpen. Het is de grootste speler in de Antwerpse zorgsector met 3 600 gemotiveerde medewerkers die elke dag 15 000 klanten helpen.

www.zorgbedrijf.antwerpen.be