Omslag logistiek vastgoed in cijfers 2014

1
Rudolf Bak is zelfstandig planadviseur, marktanalist en dataleverancier. Van hem verscheen ook Kantorenatlas Nederland, Wie is wie in het commercieel vastgoed en Kantoren in cijfers. NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoed- deskundigen. De vakgroep NVM Business is gespeciali- seerd in commercieel vastgoed (kantoren, bedrijfsgebouwen, winkels en horeca) en geeft via educatie en research doel- gerichte ondersteuning aan de aangesloten leden. Daarnaast zorgt zij voor belangen- behartiging richting overheid en politiek. Wat is de voorraad logistiek vastgoed in Venlo? Hoeveel bedragen de jaarlijkse beleggingen in distributiecentra? Welke ontwikkeling heeft de huurprijs de afgelopen jaren te zien gegeven? Het antwoord vindt u in LOGISTIEK VASTGOED IN CIJFERS. Het verschaft u actuele statistische informatie over bijna alle aspecten van de Nederlandse markt voor distributiecentra en opslagruimten, zoals de voorraad logistiek vastgoed, vraag en aanbod, de beleggingsmarkt, bouwkosten van distributiecentra, huur- prijzen en rendementen. LOGISTIEK VASTGOED IN CIJFERS is een onmisbare steun als u zich snel wilt oriënteren op de Nederlandse markt voor logistieke gebouwen. LOGISTIEK VASTGOED IN CIJFERS 2014 STATISTIEK VAN DE NEDERLANDSE MARKT VOOR DISTRIBUTIECENTRA EN OPSLAGRUIMTEN LOGISTIEK VASTGOED IN CIJFERS 2014 STATISTIEK VAN DE NEDERLANDSE MARKT VOOR DISTRIBUTIECENTRA EN OPSLAGRUIMTEN DRS. R.L. BAK DRS. R.L. BAK

Transcript of Omslag logistiek vastgoed in cijfers 2014

Page 1: Omslag logistiek vastgoed in cijfers 2014

Rudolf Bak is zelfstandig planadviseur, marktanalist en dataleverancier. Van hem verscheen ook Kantorenatlas Nederland, Wie is wie in het commercieel vastgoed en Kantoren in cijfers.

NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoed­deskundigen. De vakgroep NVM Business is gespeciali­seerd in commercieel vastgoed (kantoren, bedrijfs gebouwen, winkels en horeca) en geeft via educatie en research doel­ gerichte ondersteuning aan de aangesloten leden. Daarnaast zorgt zij voor belangen­behartiging richting overheid en politiek.

Wat is de voorraad logistiek vastgoed in Venlo? Hoeveel bedragen de jaarlijkse beleggingen in distributiecentra? Welke ontwikkeling heeft de huurprijs de afgelopen jaren te zien gegeven?

Het antwoord vindt u in LOGISTIEK VASTGOED IN CIJFERS. Het verschaft u actuele statistische informatie over bijna alle aspecten van de Nederlandse markt voor distributiecentra en opslagruimten, zoals de voorraad logistiek vastgoed, vraag en aanbod, de beleggingsmarkt, bouwkosten van distributiecentra, huur­prijzen en rendementen.

LOGISTIEK VASTGOED IN CIJFERS is een onmisbare steun als u zich snel wilt oriënteren op de Nederlandse markt voor logistieke gebouwen.

LOGISTIEK VASTGOED

IN CIJFERS 2014

STATISTIEK VAN DE NEDERLANDSE MARKT VOOR DISTRIBUTIECENTRA EN OPSLAGRUIMTEN

LOG

ISTIEK V

ASTG

OED

IN C

IJFERS 2014STATISTIEK VA

N D

E NED

ERLAN

DSE M

ARKT VO

OR D

ISTRIBUTIEC

ENTRA

EN O

PSLAG

RUIM

TEN D

RS. R

.L. BA

K DRS. R.L. BAK