Newsletter Gandong Projects Oktober 2015

3
GANDONG PROJECTS Ziet ieders talent SERAM De afgelopen periode heeft Gandong Projects zich gefocust op de binnenlanden van Seram, waar Atha en haar team verschillende dorpen hebben bezocht. Nr 4, oktober 2015 Geregeld komt Atha situaties tegen waar kinderen geen onderwijs genieten. Door in gesprek te gaan probeert ze hoop te bieden, vertrouwen in eigen kunnen en talent. Met als doel alle kinderen de kans op onderwijs en een betere toekomst te geven.

Transcript of Newsletter Gandong Projects Oktober 2015

Page 1: Newsletter Gandong Projects Oktober 2015

GANDONG PROJECTS Ziet ieders talent

SERAM De afgelopen periode heeft Gandong Projects zich gefocust op de binnenlanden van Seram, waar Atha en haar team verschillende dorpen hebben bezocht.

Nr 4, oktober 2015

Geregeld komt Atha situaties tegen waar kinderen geen onderwijs genieten. Door in gesprek te gaan probeert ze hoop te bieden, vertrouwen in eigen kunnen en talent. Met als doel alle kinderen de kans op onderwijs en een betere toekomst te geven.

Page 2: Newsletter Gandong Projects Oktober 2015

EEN SUCCESVOL VOORBEELD Mangga Dua op Seram is hier een succesvol voorbeeld van. Gandong Projects trof in eerste instantie een arme leefomgeving aan. Maar in de loop der jaren heeft Gandong Projects gezorgd voor betere educatie, medische verzorging, energie- en watervoorziening.

Geweldig om te zien dat de verbeterde levensstandaard van Mangga Dua gepaard gaat met meer kinderen die naar school gaan. Dat biedt heel veel hoop voor de toekomst!

Page 3: Newsletter Gandong Projects Oktober 2015

De voetbalkleding geeft de kinderen een heus sportman/vrouw gevoel, een geweldige boost voor hun zelfvertrouwen. En het geeft hun spel op het strand een professioneel tintje. Top!

SPORT VERBROEDERT EN GEEFT ZELFVERTROUWEN De kinderen uit Hurale (Seram) zijn blij verrast met mooie outfits (wit/blauw). Deze zijn geschonken door Nathan en Max Pariama (Tolbert/Leeuwarden).

Heeft u nog andere ideeën of suggesties voor Gandong Projects, neemt u dan vooral contact op. Contactpersoon: Atha Hitijahubessy Mobiel: +62 (0) 81343244214 Telefoon: +31 (0) 488 454119 Email: [email protected]

www.gandongprojects.webs.com

Indien u zich wilt afmelden voor deze nieuwsbrief, kunt u dit aangeven via [email protected]

TIP Houd de Marinjo van oktober 2015 in de gaten, hierin ook aandacht voor Gandong Projects!