Newsletter Gandong Projects Maart 2016

4
GANDONG PROJECTS Investeren in de jeugd, investeren in d toekomst RUMAH BACA Het is al weer even geleden dat er een nieuwsbrief is verschenen, maar dat betekent niet dat Gandong Projects stil heeft gezeten! Gandong Projects is bezig met het opzetten van kleine bibliotheken op Seram. Daarbij zijn wij gesteund door Basisschool De Okkernoot (Zetten), die zich hebben ingezet met uiteenlopende geldinzamelingsacties. De afgelopen periode is al hard gewerkt aan het fundament van de eerste Rumah Baca. Nr. 5 maart 2016

Transcript of Newsletter Gandong Projects Maart 2016

Page 1: Newsletter Gandong Projects Maart 2016

GANDONG PROJECTS Investeren in de jeugd, investeren in de toekomst

RUMAH BACA Het is al weer even geleden dat er een nieuwsbrief is verschenen, maar dat betekent niet dat Gandong Projects stil heeft gezeten!Gandong Projects is bezig met het opzetten van kleine bibliotheken op Seram. Daarbij zijn wij gesteund door Basisschool De Okkernoot (Zetten), die zich hebben ingezet met uiteenlopende geldinzamelingsacties. De afgelopen periode is al hard gewerkt aan het fundament van de eerste Rumah Baca.

Nr. 5 maart 2016

Page 2: Newsletter Gandong Projects Maart 2016

VASTENACTIE WIERDENGandong Projects is erg blij met de ondersteuning vanuit Vastenactie Wierden dit jaar. Hierdoor wordt een goede afronding van het eerste leeshuis realiteit, en kan Gandong Projects zelf meerdere Rumah Baca’s realiseren op Seram.Investeren in de jeugd betekent investeren in de toekomst!

Page 3: Newsletter Gandong Projects Maart 2016

Binnen Vastenactie Wierden is het Rumah Baca project op verschillende manieren onder de aandacht gebracht. Zo heeft Gandong Projects presentaties gegeven op basisscholen in Wierden, is een oecumenisch dienst georganiseerd in de Molukse kerk in Wierden, en later deze maand wordt een vastenmaaltijd gehouden. Waarbij uiteraard een smakelijke Molukse maaltijd wordt geserveerd!

Page 4: Newsletter Gandong Projects Maart 2016

WAKA WAKA – SHARE THE SUNOp Seram is het al vroeg donker, om een uur of 6 ‘s avonds gaat de zon onder. Dankzij lampjes op zonne-energie (waka-waka.com) kan nu ook in de avonduren gebruik worden gemaakt van de Rumah Baca. BASF Nederland heeft de aanschaf van deze robuuste, duurzame lampjes mogelijk gemaakt. Een mooie uitkomst voor deze gebieden waar beschikbaarheid via elektriciteit geen constante factor is..

Heeft u nog andere ideeën of suggesties voor Gandong Projects, neemt u dan vooral contact op. Contactpersoon: Atha HitijahubessyMobiel: +62 (0) 81343244214Telefoon: +31 (0) 488 454119Email: [email protected]

www.gandongprojects.webs.com

Indien u zich wilt afmelden voor deze nieuwsbrief, kunt u dit aangeven via

[email protected]