midden brabant bog

Click here to load reader

 • date post

  08-Mar-2016
 • Category

  Documents

 • view

  220
 • download

  1

Embed Size (px)

description

bedrijfsonroerendgoed voor de regio midden brabant 0312

Transcript of midden brabant bog

 • B R A B A N T

  Lelieveld makelaardij

  Oisterwijk, Oirschot, Vught

  TH | Kantoor- / bedrijfsruimte

  Docklands 1

  te Tilburg

  TH | TK Kantoorpand

  Grotestraat 341a

  te Waalwijk

  TH | TK Kantoorgebouw

  De Slof 30

  te Dongen

  www.matosmedia.nl

  Meer ruimte om te werken

  Rent u dagelijks door het werk heen? Lijkt uw werkkamersoms op een rommelhok? En bent u het wegrestaurant-vergaderen helemaal beu? Geef u zelf meer lucht en ruimteom u heen om echt 100% productief te zijn en tegelijk evenstil te staan bij wat er echt toe doet.

  Dit klinkt wellicht wat filosofisch, maar een echteondernemer stelt eisen aan de (kantoor)ruimte om zichheen, een vergaderruimte op afroep, het dagelijkse uitzichten het gemak om van A naar B te gaan.Kantoorvilla De Lange Akker (zie bovenstaande fotos) sluitdaarop aan. Perfecte bereikbaarheid (zowel per auto, perbus als per trein), gratis volop parkeergelegenheid pal voorde deur en een groene oase als uitzicht. Daar komt bij datDe Lange Akker betaalbaarheid boven luxe stelt. En dat isin deze tijd voor een ondernemer meer dan welkom!

  Wilt u meer informatie over dit bijzondere kantoor-accommodatie, kijk dan op de site www.delangeakker.nl ofbel naar 013-543 22 24 (Lemmens Makelaardij,contactpersoon: Esther Lemmens).

  [lees verder op pagina 13]

  uitgever: matos media bv - marc schel | t 06 42272872 | [email protected]

  ontwerp & vormgeving: new vision bv | t 088 01 02 700 | [email protected] | www.newvision.nl

  fotografie: r&j foto-/videoproducties rita en jo van es, gemert

  druk: wegener nieuwsdruk, apeldoorn | opyright 2012

  TH Kantoorvilla De Lange Akker

  bedrijfshuisvesting> ht bedrijfsonroerendgoedaanbod in de regio midden brabant

  > uitgave 3-2012 > oplage: 22.500 exemplaren> www.matosmedia.nl

 • MAKELAARDIJ - NIEUWBOUWINITIRING - BEDRIJFSHUISVESTING - ASSURANTIN & HYPOTHEKEN

  Keizerstraat 91-93, 4811 HL BredaT (076) 52 41 555

  Keiweg 24, 4901 JA OosterhoutT (0162) 447 443

  Bredaseweg 368, 5037 LG TilburgT (013) 5 952 960

  Heuvelring 49 te Tilburg

  Te huur: Kantoorruimte in herkenbaar modern kantoorgebouwop zichtlocatie aan de Heuvelring, zeer centraal gelegen aan deCityring nabij het NS Station Centraal.

  Voor verhuur beschikbaar: Begane grond: ca. 97,5 m; 1ste verdieping:ca. 100 m; 2de verdieping: ca. 100 m;

  Flexibele huurperiodes zijn bespreekbaar!

  Voorzieningen: representatieve glazen entree, luchtbehandeling metkoeling, systeemplafonds, kabelgoten, pantry op iedere verdieping,sanitaire voorzieningen en lift. Collegiaal met M&S makelaars.

  Aphroditestraat 55 te Tilburg

  Te huur: Zeer nette compleet afgewerkte zelfstandige kantoor-ruimte van ca. 110m gelegen in een modern en representatiefbedrijfsverzamelgebouw op industrieterrein Vossenberg teTilburg.

  De kantoorruimte is gelegen op de tweede verdieping met eigen entreeop de begane grond. Voorzieningen: zelfstandige entreehal, trap naarde verdieping, verwarming, kantoortuin metseparate kantoorkamers, airco, sanitaire voorzieningen, systeemplafondmet verlichtingsarmaturen en pantry.

  Kraaivenstraat 25-22 te Tilburg

  Te huur/ te koop: Nieuw gebouwde bedrijfsunit in eenmultifunctioneel bedrijfsverzamelgebouw gelegen opbedrijventerrein Kraaiven nabij het Wilhelminakanaal.

  Deze unit heeft een totale oppervlakte van ca. 227 m2.Verder zijn de volgende voorzieingen al aanwezig in de bedrijfsunit: trapnaar de verdieping, sanitaire voorzieningen, meterkast, heater, opbouwverlichtingsarmaturen, c.v. en een overheaddeur.

  Collegiaal met Kanters Garantiemakelaars.

  Biesbosweg 16Voor verhuur is beschikbaar:Begane grond: ca. 356 m kantoorruimte; (VERHUURD)1ste verdieping: ca. 425 m kantoorruimte; (VERHUURD)2de verdieping: ca. 256 m kantoorruimte;3de verdieping: ca. 256 m kantoorruimte;4de verdieping: ca. 256 m kantoorruimte; (VERHUURD)Bedrijfsruimte: ca. 342 m bedrijfsruimte.

  DEELVERHUUR IS BESPREEKBAAR VANAF CA. 169 M.

  Er zijn 35 parkeerplaatsen beschikbaar.

  TE HUUR VANAF

  995,00PER MAAND

  Biesbosweg 14 en 16 te Waalwijk

  Te huur/ te koop: Unieke bedrijfsobjecten op een absolute zichtlocatie aan de Rijksweg A59.

  De vijf bouwlagen tellende objecten hebben ieder een zeer luxe en modern afgewerkte kantoorruimte metachtergelegen bedrijfsruimte. De kantoor-ruimte is voorzien van een zelfstandige ruime entree, kantoorvertrekken, luchtbehandelingen verwarmingssysteem, databekabeling (CAT 5), zonwering, volledig ingerichte keuken op de 5de bouwlaag, pantry op elke verdiepingen een alarm. De bedrijfsruimte is voorzien van overheaddeur en heater. Glasvezel aansluiting is aanwezig.

  Biesbosweg 14Voor verhuur is beschikbaar:Begane grond: ca. 332 m kantoorruimte;1ste verdieping: ca. 401 m kantoorruimte;2de verdieping: ca. 256 m kantoorruimte;3de verdieping: ca. 256 m kantoorruimte;4de verdieping: ca. 256 m kantoorruimte;Bedrijfsruimte: ca. 340 m bedrijfsruimte.

  TOTAAL VERHUURBAAR VLOEROPPERVLAK IS CA. 1.951 M.

  Er zijn 47 parkeerplaatsen beschikbaar.

  WIJ FELICITEREN Xelvin Zuid Lantmnnen UnibakeNederland Euro Business PartnersPoint of Sale

  MET DE NIEUWE VESTIGINGIN WAALWIJK!

 • ADVT | LELIEVELD MAKELAARDIJ

  Lelieveld makelaardij een gerenommeerdepartij op het gebied van vastgoed in al haarfacetten. In een wat velen een moeilijkemarkt noemen, blijft Lelieveld groeien.Waarom? Een kwestie van prestatie,presentatie en teamgeest

  Robin Scholten, Raymond van der Heijden enIlse Coehorst zijn de mensen die Lelieveldmakelaardij leiden. Zon dertig jaar geledenbegon Arno Lelieveld een makelaardij inVught, waarna in 2000 een vestiging inOisterwijk geopend werd. Door het toene-mende succes werd er besloten om even-eens een vestiging in Oirschot te openen.

  PersoonlijkDe sfeervolle witte kantoren liggen op eenmarkante locaties , waar ruime parkeer-gelegenheid is voorzien.De deur staat tijdens de openingstijdenaltijd open, aldus Ilse Coehorst.De mensen kunnen hier gewoon binnen-lopen en zich laten informeren omtrent aan-

  bod, zowel nieuwbouw als bestaand, in onswerkgebied. Persoonlijke aandacht staathoog in ons vaandel. Volgens Ilse is dat ookde kracht van het bedrijf en het verschil metandere makelaars. Een persoonlijkebenadering en een goede service zijn heelbelangrijk. Wij doen alleen maar waar wegoed in zijn, en dat is de aan- en verkoop vanhuizen of bedrijfshuisvesting met eenpersoonlijke touch. Routinier Raymond vultaan: we zijn permanent nieuwsgierig naarde zoekwensen en trachten die te matchenmet onze aanbiedingen. We presenteren onsaanbod, onder meer door middel van eeneigen magazine, een goedbezochte internet-site, maar ook via onze aanwezigheid opdiverse regionale evenementen en door deinzet van sociale media. Dat telt voor onzeclinten, die ons de afgelopen dertig jarende verkoopbemiddeling van hun bezit

  hebben toevertrouwd. Optimale en persoon-lijke aandacht combineren met een zorg-vuldige uitvoering daar komt het op aan!

  ProfessionalsLelieveld makelaardij bedient grofweg dedriehoek Den Bosch Tilburg Eindhovenen heeft zowel woningen als bedrijfspandenin de steden Den Bosch en Tilburg als in hetbuitengebied en de omliggende dorpen in deverkoop. Dorpen zijn dan ook een gewildeleef- en werkomgeving. De makelaars entaxateurs van Lelieveld zijn aangesloten bijde Nederlandse Vereniging van Makelaarsalsmede het NWWI en onder meer de kamerBedrijfshuisvesting van VastgoedCert.Dit is een goede garantie voor opdracht-gevers omdat de NVM strenge voorwaardenen duidelijke richtlijnen stelt aan haar leden.Lelieveld makelaardij begeleidt niet alleen

  in de aan- of verkoop van een huis, maarhoudt zich eveneens bezig met taxaties,bouwontwikkeling en vastgoedadvies voorbedrijfshuisvesting. Doordat Lelieveldonafhankelijk is, kunnen clinten rekenenop een eerlijk, op maat gesneden advies.Genteresseerden kunnen eveneensinformatie vinden op de websitewww.lelieveldmakelaardij.com waar debezoeker tevens een idee krijgt van de velenieuwbouwprojecten in bijvoorbeeld Vughtof omgeving waar de mensen van Lelieveldbij betrokken zijn. Graag tot ziens in n vande vestigingen, op locatie of bij u thuis of opde werkvloer! Wij zijn u graag van dienst.

  Helvoirtseweg 183C

  5263 EC Vught

  T 073 - 656 05 91

  Stationsplein 1

  5061 HG Oisterwijk

  T 013 - 521 02 22

  Vrijthof 10

  5688 AL Oirschot

  T 0499 - 577 400

  Lelieveld makelaardij,aangenaam

  Actie is immersreactie!

  www.lelieveldmakelaardij.com

  VUGHT OIRSCHOTOISTERWIJK

 • telefoon013 540 07 55fax013 540 06 31

  [email protected]

  St. Josephstraat 135b, Postbus 402 5000 ak Tilburg

  Multifunctioneel rijksmonument op een uitstekende locatie in het centrum van Tilburg

  Direct achter de Sint Josephstraat, in het centrum van Tilburg, is het voormalige buurthuis Hoogvenne gelegen.Dit fraaie rijksmonument heeft een oppervlakte van circa 500 m2 op de begane grond en een zolderetage vannogmaals circa 500 m2.

  De huidige bestemming van het gebouw is Maatschappelijke doeleinden. Dit betekent dat het gebouw ondermeer gebruikt kan worden voor medische- of paramedische voorzieningen, educatieve voorzieningen, welzijns- enculturele voorzieningen en voorzieningen ten behoeve van kinderopvang.

  TE KOOPMULTIFUNCTIONEELRIJKSMONUMENT

  Tilburg -Kazernehof 76Koopsom 525.000,-kosten koper

  Bedrijfspand op zichtlocatie

  Het object is gelegen aan de Heraclesstraat op bedrijventerrein Vossenberg. Deze straat ligt evenwijdig aan deDongenseweg, de ontsluitingsweg van het bedrijventerrein. Het object is in twee fasen voor een eigenaar/gebruiker gebouwd waarbij kwaliteit voorop is gesteld. Dit komt tot uiting in extra gesoleerde wanden, daken envloeren. Op de begane grond is veiligheidsglas toegepast en er is een alarminstallatie alsmede een doordachtsleutelplan voor het hele complex aanwezig.De totale oppervlakte bedraagt circa 2.027 m2 en is als volgt verdeeld:Bedrijfsruimte circa 1.677 m2. Kantoorruimte circa 350 m2.

  TE HUUR BEDRIJFSPAND

  Tilburg - Heraclesstraat 12Huurprijs 105.000,- per jaarexclusief btw en servicekosten

  Prachtige kantoorunits op een prima locatie

  Twee kantoorunits van ieder circa 125 m2 in een modern en hoogwaardig bedrijfs-verzamelgebouw.Bij de realisatie is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen zoals hardhouten kozijnen, gemetselde gevelsen een zinken gevelbekleding. Het gebouw is gelegen nabij winkelcentrum Westermarkt en Station West enis zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

  In het bedrijfsverzamelgebouw komen binnenkort twee kantoorunits beschikbaar.

  TE HUUR KANTOORUNITS

  Tilburg -Nimrodstraat 27/27AHuurprijs 18.000,- per jaarexclusief btw en servicekosten

  Kantoorruimte in Oisterwijk, eventueel in twee unitsDe kantoorruimte is prominent gelegen aan de Ambachtstraat 19 op het bedrijventerrein Kerkhoven.Dit bedrijventerrein is gelegen nabij het centrum van Oisterwijk en het NS station Oisterwijk. De betreffendekantoorruimte maakt onderdeel uit van een bedrijfscomplex en is gelegen op de begane grond. Het totale vloer-oppervlak van circa 520 m2 is in feite in twee separate delen opgesplitst waarbij de afzonderlijke delen zich zowelaan de linker- als rechterzijde bevinden. De huidige indeling kenmerkt zich door een aantal mooie open ruimtengecombineerd met een aantal kantoorkamers maar middels een simpele ingreep bestaat de mogelijkheid extraafgesloten werkplekken te creren. Beide delen zijn voorzien van grote raampartijen over de gehele lengte vanhet pand zodat het u aan voldoende daglicht niet zal ontbreken.

  TE HUURKANTOORRUIMTE

  Oisterwijk -Ambachtstraat 19Huurprijs 220 m2 27.000,- per jaarexclusief btw en servicekosten

  Huurprijs 300 m2 36.000,- per jaarexclusief btw en servicekosten

  Flexibele kantoorruimte vanaf circa 20 m2, korte huurcontracten mogelijk!

  In het representatieve en goed bereikbare kantoorverzamelgebouw aan de Ringbaan Oost worden aanvullend ophet Seats2meet concept ook flexibele zelfstandige kantoorkamers aangeboden. Het betreft 10 kantoorkamers meteen oppervlakte vanaf circa 20 m2 tot circa 40 m2.

  De huurprijzen variren, afhankelijk van de grootte, van 250,-- tot 600,-- per maand exclusief BTW enservicekosten. Het is mogelijk om parkeerplaatsen te huren in de parkeerkelder van het gebouw.

  TE HUUR KANTOORRUIMTE

  Tilburg - Ringbaan Oost 102Huurprijs vanaf 250,- per maandexclusief btw

  Monumentale kantoorvilla met ruime parkeermogelijkheden

  Schitterende monumentale kantoorvilla met een oppervlakte van circa 500 m2 verdeeld over begane grond,eerste- en tweede verdieping. De villa is gelegen op een steenworp afstand van de Heuvel maar is uitstekendbereikbaar per auto en openbaar vervoer. Op eigen terrein zijn ruime parkeermogelijkheden.

  Alle moderne voorzieningen zijn in dit kantoor aanwezig.

  TE HUURKANTOORVILLA

  Tilburg -Sint Josephstraat 108Huurprijs 69.000,- per jaarexclusief btw en servicekosten

  Winkelruimte op toplocatie

  Direct aan de parkeerplaats van het winkelcentrum Eikenbosch te Berkel-Enschot staat het voormaligepostkantoor. Recent is de bestemming gewijzigd waardoor een winkelbestemming mogelijk geworden is.

  Het gebouw heeft een oppervlakte van circa 200 m2 en is gelegen op een eigen omheind perceel vancirca 525 m2. Opleveringsniveau in overleg.

  TE HUUR WINKELRUIMTE

  Berkel-Enschot -Eikenbosch 22Huurprijs 32.500,- per jaarexclusief btw

 • Op zoek naar een ruime, overdekte parkeerplaats voor 65* per maand voor uw oldtimer, motor of 2e auto? In de parkeergarage van Intermezzo (hoek Prof. Cobbenhagenlaan-Conser vatoriumlaan) zijn nog plaatsen vrij.

  Interesse?Bel (013) 583 35 40 en vraag naar Marc Figlarek.* Prijspeil 1 januari 2011, exclusief 6,20 servicekosten per maand.

  Interesse?Neem dan contact op met Van de Water Bedrijfsmakelaars, via 013 5 952 960 of [email protected]

  70% winkelruimteverhuurd!

  60% kantoorru

  imte

  verhuurd!

  2.000m winkelruimte units vanaf 175m 2.600m kantoorruimte vloeren van 260m

  2.000m winkelruimte

  2.000m winkelruimte

  2.000m winkelruimte

  2.000m winkelruimte

  2.000m winkelruimte

  70%

  %

  en van 260mvloer

  2.600m kantoorruimte units vanaf 175m 2.000m winkelruimte

  en van 260m

  2.600m kantoorruimte units vanaf 175m 2.000m winkelruimte

  en van 260m

  2.600m kantoorruimte units vanaf 175m 2.000m winkelruimte

  2.600m kantoorruimte

  2.000m winkelruimte

  2.600m kantoorruimte

  2.000m winkelruimte

  verhwinkelr

  verh

  70% 0% nk l

  % %

  of [email protected] dan contact op met

  esse?Inter

  en van 260mvloer

  grof [email protected] via 013 5 952 960 s,Bedrijfsmakelaar

  Neem dan contact op met esse?

  en van 260m

  .nloepgr via 013 5 952 960

  an de VVan de Neem dan contact op met

  en van 260m

  via 013 5 952 960 W

  60% ate

  60%

  of [email protected]

  grof [email protected]

  .nloepgr

  vkann6 6

  verhuntoorn

  hu

  60% 60%

  auto? In de parkeof 2 65* per maand voor uw oldtimervoor

  Op zoek naar een ruime

  eer auto? In de park 65* per maand voor uw oldtimer

  Op zoek naar een ruime

  age van Intermezzo gareer 65* per maand voor uw oldtimer

  dekte park over,Op zoek naar een ruime

  age van Intermezzo motor , timer r,eerplaats dekte park

  eerplaats

  Bel (013) 583 35 40 en vresse?Inter

  zijn nog plaatsen vrij.of(hoek Pr

  auto? In de parkeof 2

  Bel (013) 583 35 40 en vresse?

  zijn nog plaatsen vrij. Cobbenhagenlaan-Conser.off.

  eer auto? In de park

  aag naar MarBel (013) 583 35 40 en vr

  Cobbenhagenlaan-Conserage van Intermezzo gareer

  ek.c Figlaraag naar Mar

  vatoriumlaan) Cobbenhagenlaan-Conserage van Intermezzo

  vatoriumlaan)

  * Prijspeil 1 januari 2011,

  Bel (013) 583 35 40 en vr

  6,20 servicek exclusief * Prijspeil 1 januari 2011,

  Bel (013) 583 35 40 en vr

  osten per maand. 6,20 servicek

  aag naar MarBel (013) 583 35 40 en vr

  ek.c Figlaraag naar Mar

 • Voor meer informatie: 073 6 132 424 of www.dtz.nl

  Marconilaan

  Op Bedrijventerrein Groenewoud II in Drunen gelegen bouwkavel opeen zichtlocatie aan de A59. Het perceel is 6.025 m groot - in delenbeschikbaar vanaf 3.000 m - en heeft ontsluitingsmogelijkheden viade Marconilaan en de Christaan Huijgensweg. Na aanleg vande nieuwe afrit van de A59 'Het ei van Drunen' vormt het kavel denieuwe entree van bedrijventerrein Groenewoud.

  Bouwperceel 6.025 m Zichtlocatie aan de A59 Detailhandelsmogelijkheden

  Te koop DrunenBouwkavel

  Kapitein Hatterasstraat 52

  Multifunctioneel bedrijfscomplex met hoogwaardige kantoorruimte,centraal gelegen op bedrijventerrein Loven. Het gebouw is uitermategeschikt voor logistiek, handel- en of productiedoeleinden.

  ca. 4.765 m logistieke bedrijfsruimte ca. 900 m kantoorruimte groot afgesloten buitenterrein goed bereikbaar via de N261/A58

  Collegiaal met Von der Fuhr Bedrijfshuisvesting

  Vijzelweg 15 A/D

  Vrijstaand bedrijfscomplex met kantoorruimte gelegen aan deVijzelweg 15 in Waalwijk. Door de goede ligging op bedrijventerreinHaven is het object uitstekend te bereiken met de auto via deautosnelweg A59. Het complex bestaat uit een tweetalbedrijfsruimten, circa 1.594 m aan de achterzijde en circa 2.134 mmet circa 150 m kantoorruimte aan de voorzijde.

  Vrijstaand bedrijfscomplex met kantoor Goede bereikbaarheid via de A59 Per direct beschikbaar

  Te huur WaalwijkVrijstaand bedrijfscomplex met kantoorruimte

  Alle

  pr

  ijze

  n zi

  jn te

  ve

  rme

  erd

  ere

  n m

  et B

  TW

  Te huur TilburgMultifunctioneel bedrijfscomplex

  DTZ Zadelhoff komt u overal tegen. Op de belangrijkste Nederlandse en buiten-landse kantoorlocaties, maar ook in winkelstraten, op industrieterreinen, in board-

  rooms en natuurlijk in Midden Brabant Bedrijfshuisvesting. DTZ Zadelhoff weetaltijd wat er speelt in uw omgeving en wat het beste bij uw situatie past. Als uhoge eisen stelt, is de keuze helder. Duidelijk. DTZ Zadelhoff

  kantoorunits

  vergaderruimtes

  flexwerkplekken

  deelhuur

  postadres

  parkeren

  receptiedienst

  lunchruimte

  congressen

  seminars

  cursusruimtes

  Voor meer informatie, neem contact op met: SORO VASTGOEDMANAGEMENT EN BEHEER: Bel 013-4688565 of mail naar [email protected]

  Zwarte Zwaan

  ONTMOETINGSPLAATS VOORCREATIEVE MEDIA ONDERNEMERSWerkplekken, studios en werkruimte hurenInspirerende werkomgevingVergaderzalenLunchcafPresentatie- en trainingsruimtesParkeerplaatsen, faciliteiten en snel internet

  VESTIGINGSPLAATS VOOR DIENSTVERLENENDE ONDERNEMERSWerkruimte en kantoorunits huren vanaf 20mVergaderruimte, receptiedienst, secretarile ondersteuningPostadres, eigen parkeerplaats, faciliteiten en snelle internetvoorzieningenVariabele huurperiode voor een maand / kwartaal / jaar

  ONTMOETINGSPLAATS VOOR ZAKELIJKE ONDERNEMERSUltramoderne werkomgeving, werkplekken, kantoorunits huren vanaf 20m,uitstekende bereikbaarheid aan de A58, vergaderzalen, trainingsruimtes, ontmoetingsruimtes, receptiedienst, secretarile ondersteuning, parkeerplaats, RIFHIDFLOLWHLWHQHQKLJKVSHHGLQWHUQHWSRVWVHUYLFHVariabele huurperiode voor dagdelen / maand / kwartaal / jaar

  Villa Media

  Bemij-Entrada

  www.villamedia.net

  www.bemij-entrada.nl

  www.zwartezwaankantoren.nl

 • BEL MIKE 073 - 80 000 08 / 06 - 13 14 20 30

  Spuiweg 28 te Waalwijk Bedrijfscomplex met een hoog afwerkingsniveau gelegen op

  bedrijventerrein Haven Bestaande uit circa 2.665 m be-drijfsruimte, circa 855 m kantoor-/showroomruimte en circa780 m kantoorruimte Ruim buitenterrein t.b.v. parkeren enmanoeuvreren Deelverhuur bespreekbaar Mogelijkheid totuitbreiding Aanvaarding in overleg Collegiaal met Van deZande Makelaars.

  Modern bedrijfscomplex!

  Zomerdijkweg 5 te Waalwijk Logistiek bedrijfscomplex pal aan de A59 op bedrijventerrein

  Haven Circa 5.500 m bedrijfsruimte en ca. 350 m kantoor-ruimte Hoog afwerkingsniveau Bedrijfsruimte o.a. voorzien van een laadkuil en meerdere overheaddeuren Voldoende parkeer- en manoeuvreergelegenheid op eigen terrein Aan-vaarding in overleg.

  BEL ARJAN 073 - 80 000 08 / 06 - 25 28 94 46

  Logistiekebedrijfsruimte!

  Marconilaan 4 te Drunen Vrijstaand representatief bedrijfscomplex gelegen aan de

  rand van bedrijventerrein Groenewoud, aan de A59 Ca. 4.200 m bedrijfsruimte en ca. 1.300 m kantoorruimte, verdeeld over 2 bouwlagen Het complex beschikt over een groot, bestraat, omheind buitenterrein ten behoeve van opslag en manoeu-vreerruimte Voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein Aanvaarding in overleg!

  Multifunctioneelbedrijfscomplex aan de A59!BEL ARJAN 073 - 80 000 08 / 06 - 25 28 94 46

  TE HUUR

  5.500M

  TE HUUR

  5.850M

  TE HUUR/KOOP

  4.300M

  TE HUUR

  500M

  BEL ARJAN 073 - 80 000 08 / 06 - 25 28 94 46

  Hopbrouwer 5 te Nieuwkuijk Ca. 1.090 m bedrijfsruimte op het moderne bedrijvenpark

  T Hoog te Nieuwkuijk Kantoor inbouw mogelijk aan de voorzij-de van het object Hoogwaardig opleveringsniveau Twee elek-trisch bedienbare overheaddeuren 6 parkeerplaatsen op eigen terrein In de directe nabijheid van de op- en afrit van de A59.

  Moderne bedrijfsruimte!

  TE HUUR

  1.090M

  James Wattlaan 19 te Drunen Vrijstaand bedrijfscomplex met kantoor gelegen op bedrij-

  venterrein Groenewoud Op zichtlocatie aan de A59 Be-drijfsruimte ca. 3.210 m Kantoorruimte ca. 565 m Buiten-terrein ten behoeve van laden en lossen en parkeren Diverse kraanbanen Aanvaarding in overleg.

  Multifunctioneel bedrijfscomplex!BEL ARJAN 073 - 80 000 08 / 06 - 25 28 94 46

  TE HUUR/KOOP

  3.775M

  BEL MIKE 073 - 80 000 08 / 06 - 13 14 20 30

  Charles Stulemeijerweg 17-19 te Tilburg Kleinschalig representatief kantoorgebouw van in totaal

  groot circa 860 m verdeeld over de begane grond en eerste verdieping Op dit moment is er circa. 575 m kantoorruimte voor verhuur beschikbaar Ca. 430 m op de eerste verdie-ping en ca. 145 m op de begane grond Eigen entree en 17 parkeerplaatsen Uitstekend bereikbaar via de A58 en per openbaar vervoer Collegiaal met Klotz Bedrijfshuisvesting.

  Representatief kantoorgebouw!

  HUUR /KOOP

  575M

  073 - 80 000 08 | www.hrsbedrijfsmakelaars.nlpartner in Dynamis

  Verhulststraat ong. te Waalwijk Nieuw te realiseren bedrijfscomplex met kantoorruimte Be-

  drijfsruimte ca. 1.700 m en kantoorruimte van ca. 300 m ver-deeld over twee bouwlagen Hoogwaardig opleveringsniveau De de nitieve afwerking is nog aan te passen naar de wen-

  sen van de huurder Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein Nabij de op- en afrit van de A59 Collegiaal met Van deZande Makelaars.

  Fraai vormgegeven nieuwbouwop maat!

  BEL ARJAN 073 - 80 000 08 / 06 - 25 28 94 46

  Middelweg 4 te Nieuwkuijk Bedrijfscomplex gelegen op zichtlocatie aan de A59. Ca. 2.706 m verdeeld over twee bedrijfshallen, ma-

  gazijnruimte en kantoorruimte O.a. voorzien van overheaddeuren en kraanbanen Geschikt voor di-verse doeleinden Uitstekend bereikbaar via de A59 Aan-vaarding in overleg Collegiaal met MVGM Bedrijfshuisvesting.

  Eyecatcher aan de A59!

  BEL ARJAN 073 - 80 000 08 / 06 - 25 28 94 46

  TE HUUR/KOOP

  2.706M

  TE HUUR

  2.000M

  BEL ARJAN 073 - 80 000 08 / 06 - 25 28 94 46

  Deutersestraat 20 te Cromvoirt Caravan Centrum Cromvoirt zoekt buren! Optie 1: ca. 2.750

  m, buitenterrein met twee bedrijfsruimten van resp. 260 m en320 m en ca. 2.750 m buitenterrein of Optie 2: ca. 4.450 bui-tenterrein met ca. 1.500 m bedrijfs-, showroomruimte en 250m kantoorruimte Diverse mogelijkheden op ruim perceelgrond! Nabij de A2/N65 en de A59.

  Ruim buitenterrein metbedrijfsruimte!

  TE HUUR V.A.

  3.330M

 • Lemmens Makelaardij

  Ringbaan Oost 493, 5017 AB Tilburg

  Tel. 013 - 543 22 24

  [email protected], www.lemmens.nl

  HUURPRIJS: 1.500,-- p.m.

  WINKELRUIMTETH

  Tilburg, Jacques Oppenheimstraat 1b

  In 2010 vernieuwde winkelruimte met magazijnruimte (2-laags) met rechtstreeks ontsluiting aanweg.

  Met mooie frontbreedte. Direct nabij bekende formules zoals Wibra (links) en Hema (rechts/hoek).Winkelcentrum Westermarkt heeft van oudsher een goede naamsbekendheid en trekt veel winkelendpubliek. Gunstige huurprijsstelling.

  Regulier verhuurvoorwaarden van toepassing

  VERNIEUWDEWINKELRUIMTE

  TE HUUR

  Lemmens Makelaardij

  Ringbaan Oost 493, 5017 AB Tilburg

  Tel. 013 - 543 22 24

  [email protected], www.lemmens.nl

  HUURPRIJS: 2.200,-- p.m. excl. BTW

  BEDRIJFSRUIMTETH

  Goirle, Besterdstraat 5

  Op 1100 m2 groot perceel gesitueerde vrijstaande, zelfstandige bedrijfsruimte van ca. 550 m2.

  Gelegen op de grens van industrieterrein Tijvoort en woongebied Goirle. Met een ideaal groot, en goedomheind, buitenterrein pal aan de voorzijde. De bedrijfshal met een uitstekende bedrijfshoogte bevat onder-meer een overheaddeur en een extra verdieping en natuurlijk benodigd sanitair en keukenblok. Ideaal voorde ondernemer die voor een gunstige huurprijs een eigen, herkenbare uitstraling ambieert.

  Bouwjaar: 2001Oplevering: in overleg.

  ZELFSTANDIGEBEDRIJFSRUIMTE

  TE HUUR

 • Bij het einde van een huur-overeenkomst ontstaat regelmatig dediscussie over de staat waarin hetgehuurde bij oplevering aan deverhuurder ter beschikking dient teworden gesteld. Onderdeel van dediscussie bij oplevering is doorgaansook de vraag of aangebrachteveranderingen en toevoegingen voorhet einde van de huur door dehuurder ongedaan moeten

  worden gemaakt. Deze omstandig-heden hebben ook een rol gespeeld ineen zaak bij het GerechtshofAmsterdam van 23 januari 2012.

  In die zaak deed zich het volgendevoor. De bedrijfsruimte is bij hetaangaan van de overeenkomst deelsingericht als verpleegafdeling endeels verbouwd tot laboratorium.

  De verhuurder was voornemenseen deel van het gebouw te ontdoenvan zorgfuncties en deze af testoten. Door de huurder zijnverbouwingswerkzaamhedenverricht om de bedrijfsruimtevolgens deze bestemming te kunnengebruiken. De huurder is verplichtop grond van de algemenebepalingen om debedrijfsruimte gedeeltelijkals verpleegruimte engedeeltelijk alslaboratoriumruimte op televeren. Ook is de huurderverplicht aangebrachteveranderingen entoevoegingen voor heteinde van de huurongedaan te maken. Er isgebruik gemaakt van destandaard ROZ algemenebepalingen.

  In deze uitspraak oordeelt de rechterdat uitgangspunt van de wet indit geval is dat geoorloofdeveranderingen niet ongedaan hoevente worden gemaakt. Van dituitgangspunt is echter in de algemenebepalingen afgeweken. Bij aanvangvan de huurovereenkomst is van destaat van het gehuurde geen proces-verbaal opgemaakt. Het herstellenvan een deel van het bedrijfspandbrengt voor de huurder aanzienlijkekosten met zich mee. Volgens derechter mocht de verhuurder nietzondermeer veronderstellen dat dehuurder bereid zou zijn voor slechtseen huurperiode van vier jaar dekosten van herstel te dragen, naast dekosten van de aangebrachtewijzigingen. De huurder heeft volgensde rechter alleen op grond van detekst van de algemene bepalingenredelijkerwijs niet hoeven te begrijpen

  dat de eigen verbouwing bij het eindevan de huurovereenkomst ongedaanzou moeten worden gemaakt. Deverhuurder dient aan te tonenwaarom de huurder wel had moetenbegrijpen dat ondanks de verbouwingbij het einde van de huur hetbedrijfspand in oorspronkelijke staataan verhuurder diende te wordenopgeleverd.

  Uit deze uitspraak volgt dat eenhuurder zich goed dient te realiserendat een verbouwing bij het einde vande huurovereenkomst eventueelongedaan dient te worden gemaakt.Een verhuurder dient zich bewust tezijn van het feit dat niet in allegevallen van de huurder kan wordenverlangd dat een verbouwing aan heteinde van de huurovereenkomstongedaan wordt gemaakt. Hetopnemen van een dergelijkeverplichting in de algemenebepalingen kan een verhuurder aldusniet in alle gevallen voldoendezekerheid bieden.

  Wees aldus goed voorbereid bijaanvang van de huurovereenkomsten bedenk welke afspraken erdienen te worden gemaakt bij eenoplevering bij het einde van dehuurovereenkomst.

  Beter op voorhand goed geregeld danachteraf onnodige discussie.

  Door mr. Bart PoortT. 040 - 238 06 04 / 040 - 238 06 23 E. [email protected]

  CLMN | HOLLA ADVOCATEN

  Oplevering inoorspronkelijke staat

  Holla AdvocatenBeukenlaan 45, 5651 CD Eindhoven

  T. 040 238 06 4000 E. [email protected]

  www.holla.nl>mr. Bart Poort >mr. Barend Stroetinga

  Vanaf 1 oktober werkt Nederlandmet nieuw BV-recht dat bekend isgeworden onder de naam flex BV.Hieronder beschrijf ik een aantalaandachtspunten die voor u vanbelang kunnen zijn.

  Om te beginnen attendeer ik er opdat uw BV gewoon blijft bestaan.U hoeft vanaf 1 oktober ook niets tedoen. Als u echter gebruik wiltmaken van de nieuwe regelingen,dan dient u uw statuten aan te pas-sen aan de nieuwe regels. Ook voorde oprichting van een nieuwe BV zouu kunnen wachten om gebruik tekunnen maken van de nieuwe regels.

  Met name de volgende vereenvoudi-gingen in het BV recht kunnen bij diekeuzes een rol spelen. Zo wordenafgeschaft: het verplichte startkapitaal van18.000;

  de bankverklaring; de accountantsverklaring bijinbreng in natura;

  de Nachgrndung; de procedurevoorschriften bijkapitaalvermindering; en

  het verbod op financial assistancebij overname van een BV.

  Naast deze vereenvoudigingen zal erin het algemeen een verschuivingplaatsvinden van het systeemvan bescherming van kapitaal enschuldeisers naar een systeem vanaansprakelijkheid van bestuurdersen aandeelhouders. Deze nieuweregels gaan overigens ook gelden als

  u uw statuten niet wijzigt. Hiernakom ik op deze verschuiving terug.Tot slot kunnen er meer verschillendesoorten aandelen worden gevormddan nu, zoals aandelen zonder stem-recht of aandelen zonder winstrecht.En aan aandelen kunnen ook meerdan nu verschillende bevoegdhedenen verplichtingen worden gekoppeld.

  Ook na 1 oktober moet de BV wordenopgericht bij de notaris. Hierover ismogelijk verwarring ontstaan dooreen ballonnetje van ministerVerhagen om dit voorschrift af teschaffen. Hier moet echter nogeen heel nieuw wetsvoorstel voorkomen.

  De nieuwe wetgeving richt zich ondermeer op aansprakelijkheid vanbestuurders en aandeelhouders, metname bij het doen van uitkeringendoor de BV. Aan de ene kant is hetnieuwe BV recht ingrijpend gewijzigdten aanzien van uitkeringen aan aan-deelhouders. Bijvoorbeeld door deafschaffing van het minimumkapitaalzal het vrij uitkeerbare vermogen vande BV groter worden. Aan de anderekant zullen die uitkeringen moetenworden goedgekeurd door hetbestuur van de BV. Dat mag danalleen als de BV daardoor niet in definancile problemen komt.

  En daarvoor moet het bestuur deuitkeringstoets doen.Wat houdt die toets in? De bestuur-der moet, kort gezegd, bepalen of deBV na de uitkering in staat zal zijnhet komende jaar haar opeisbareschulden te betalen. Wanneer deBV na een uitkering in betalings-problemen komt, kan de bestuurderhoofdelijk aansprakelijk zijn voor hettekort dat is ontstaan door deuitkering tenzij hij bewijst datde betalingsproblemen niet aanhem te wijten zijn. Hij moet dus goedinzicht hebben in de financiletoestand van de onderneming.In bijzondere gevallen kan het dus

  verstandig zijn om de accountant bijde toetsing te betrekken.Het nieuwe systeem van verantwoor-delijkheden levert nogal eens hetadvies op om de BV om te zettennaar een NV of om een NV op terichten. In het algemeen lijken me deextra beperkingen die een NV metzich meebrengt, niet op te wegentegen die zwaardere verantwoorde-lijkheid bijzondere gevallen daar-gelaten. Bedenk daarbij ook dat ustraks zelf schuldeiser kan zijnvan een BV.

  De fiscaliteit van voormeldewijzigingen laat ik in dit stukje buitenbeschouwing. In algemene zin merkik daarover op dat de creatie van

  verschillende soorten aandelen meerdan ooit fiscaal zal moeten wordengetoetst om ongewenste heffing vanbelastingen te voorkomen.

  Het BV-recht gaat dus flink op deschop. Oude kennis en ervaring zijnstraks in n klap achterhaald enadviseurs hebben niets meer aanhun mapje met voorbeelden.Van oudsher is de notaris adviseurbij uitstek voor het opstellen vanstatuten van BVs en andererechtspersonen. Tot nog toe wasdat niet zon hip onderdeel van derechtspraktijk (wel belangrijk), maarmet de flex-BV zal de notaris weerde belangrijkste adviseur op ditgebied kunnen worden. Maak maareens een afspraak.

  CLMN | LEXPERIENCE Notariaat

  LEXPERIENCE NotariaatJulianaplein 10APostbus 1942

  5200 BX s-Hertogenbosch

  T: 073 - 615 80 10F: 073 - 615 80 20

  www.lexperience.nl

  Gouden tijden voor de notaris

 • VP&A Makelaardij B.V.

  Spoorlaan 4325038 CX TilburgTel. 013 - 539 0000

  Hoevestein 274903 SE OosterhoutTel. 0162 - 44 77 99

  [email protected]

  Zzp-ers en starters hebben nu de mogelijkheid om instapklare kantoorunits te huren.

  Naast de goede ligging op 5 minuten van het centrum en uitvalswegen, heeft deze kantoor-ruimte alles wat je als huurder nodig hebt: een representatief afwerkingsniveau, airco enverwarming te regelen per kamer, beschikking over een grote vergaderruimte, gezamenlijkekoffiecorner, nette sanitaire ruimte en een centrale ontvangstbalie. Alle gezamenlijke services(balie, spreekkamer, koffiecorner incl. verbruik) zijn in de huurprijs inbegrepen.

  Voor gas-water-licht en schoonmaak wordt een vast bedrag per vierkante meter gerekendzonder verrekening achteraf. De huurtermijn is verder flexibel. Ideaal dus voor starters enzzpers die zonder zorgen willen starten.

  Huurprijs vanaf 295,00per maand

  KANTOORUNITSTH

  Tilburg, Kapitein Rondairestraat 8

  Op de mooiste winkellocatie van Goirle, op winkelcentrum De Hovel, zijn momenteelwinkelruimten te huur van respectievelijk 94, 114, 195 en 266 m b.v.o.

  De winkels hebben stuk voor stuk een goede ligging tussen de landelijke ketens of zelfs tussen detwee grote supermarkten Em-T en Albert Heijn in. Op De Hovel is een mooie mix van landelijkeretailers (zoals, Hema, Blokker, Kruidvat, Jeans Centre, Durlinger, Zeeman, Intertoys etc.) en plaat-selijke speciaalzaken. De huurprijzen zijn de afgelopen tijd bijgesteld naar de huidige markt.Servicekosten zijn de komende tijd vanwege een goed gevulde pot eveneens niet verschuldigd.Dus nu is een prima instapmoment om een winkel te beginnen op De Hovel.

  Voor meer info: VP&A Makelaardij Bjrn Voogt.Informeer dus naar de mogelijkheden.

  Huurprijs: Op aanvraag

  WINKELRUIMTETH

  Goirle, De Hovel

  Vanaf 25 m en van allegemakken voorzien Ideaal voor starters en zzp-ers Flexibele huurtermijn Vanaf 295,- huur per maand.

  VERLAAGDE HUURPRIJS!

  Bij het centrum van Kaatsheuvel en Dongen liggen deze identieke voormalige politiebureaus.Multifunctionaliteit, uitstekende bereikbaarheid en ruime eigen parkeervoorzieningen ken-merken deze objecten.

  Beide objecten zijn gelegen op een zichtlocatie aan een doorgaande weg naar het centrum en kern-winkelgebied. De directe omgeving bestaat verder hoofdzakelijk uit woningbouw, kantoren en maat-schappelijke voorzieningen (Dongen) en buitengebied (Kaatsheuvel). De kantoorgebouwen metenieder ca. 973 m bvo, wat is verdeeld over drie bouwlagen. De gebouwen zijn uitgerust met o.a.topkoeling, inbraak- en brandalarm, een mindervalidentoilet, een riante kantine en een inpandigegarage/werkplaats met vier roldeuren. Daarnaast zijn er specifieke aan de politie gerelateerdevoorzieningen aanwezig, zoals een cellenblok en veiligheidsglas.

  Koopsom: op aanvraag

  KANTOORRUIMTETK

  Voormalige politiebureaus Kaatsheuvel en Dongen

  Mgr. Poelsstraat 1APostbus 262, 5100 AG DongenT 0162 32 16 16

  [email protected]

  #

  Industriestraat 10 te Dongen

  TK | TH KANTOOR-/BEDRIJFSRUIMTE

  #

  Het object beschikt over een kantoorruimte van circa 140m op debegane grond en 75 m op de eerste verdieping en een bedrijfsruimtevan circa 750m. Het pand heeft interne bekabeling voor modernecomputersystemen, is rondom voorzien van elektronisch bedienbarerolluiken en een modern beveiligingssysteem.

  De vloeroppervlakte bedraagt circa 750m BVO met een vrije hoogtevan 6,00m op de begane grond. De vloerbelasting bedraagt1.500 kg/m. Het object is gelegen nabij de N631 die een directeverbinding geeft richting Tilburg en Oosterhout.

  Het pand is onder andere voorzien van: Een vlakke betonvloer met een gelijkmatig verdeelde vloerbelasting

  van 1.500 kg/m Oliekachels; Keuken; Elektravoorziening; Databekabeling;

  De koopprijs bedraagt 295.000,- k.k. te vermeerderen met BTW.De huurprijs bedraagt 30.000,- te vermeerderen met BTW.

  De Slof 28b te Dongen

  TK | TH KANTOOR- / BEDRIJFSRUIMTE

  De bedrijfsruimte van totaal circa 375 m op de begane grond waarvancirca 35 m kantoorruimte/showroom, met een verdieping van circa120m, is met name geschikt voor bedrijven die opslagruimte dan welproductieruimte of een combinatie opslag, showroom en kantoor zoeken.

  Het object is gelegen nabij de N631 die een directe verbinding geeftrichting Tilburg en Oosterhout. Het object zal schoon en ontruimdworden opgeleverd inclusief onder meer de navolgende voorzieningen:

  Bedrijfsruimte Vrije hoogte van circa 6 meter op de begane grond Daglicht middels lichtstraten 2 Overheaddeuren Buitenverlichting Verhard buitenterrein afsluitbaar middels automatische poort Parkeren op eigen terrein

  Kantoor/pantry Verlichtingsarmaturen Keukenblok Toilet.

  Koopprijs 249.000,- k.k. te vermeerderen met BTW.Huurprijs 1.695,- per maand te vermeerderen met BTW.

  De Slof 30 te Dongen

  TK | TH KANTOORGEBOUW

  Het object beschikt over een kantoorruimte van circa 150m en eenproductieruimte van circa 50m op de begane grond, met op deverdieping kantoorruimte en kantine van circa 180m.Het geheel is modern afgewerkt in een industrile look. Op de beganegrond kantoorruimte, productie-ruimte, archief en een sanitaireruimte, op de verdieping kantoorruimte, spreekruimte en eenmoderne luxe keuken. Het gehele pand is v.v. vloerverwarming enairconditioning. Het pand heeft door een moderne uitstraling metveel daglicht.

  De vloeroppervlakte bedraagt circa 380m BVO met een vrije hoogtevan 3,70m op de begane grond.De vloerbelasting bedraagt 1.500 kg/m. Het perceel is 550m groot.Het object is gelegen nabij de N631 die een directe verbinding geeftrichting Tilburg en Oosterhout.Het pand is onder andere voorzien van: een vlakke betonvloer meteen gelijkmatig verdeelde vloerbelasting van 1.500 kg/m vloerverwarming; airconditioning; moderne keuken; elektravoorziening; databekabeling; verlichtingsarmaturen; toiletgroep.

  De koopprijs bedraagt 329.000,- k.k. te vermeerderen met BTW.De huurprijs bedraagt 28.200,- te vermeerderen met BTW.

 • TH | TKBEDRIJFSRUIMTE

  WaalwijkGrotestraat 138a

  Bedrijfsruimte gelegen aan de randvan het centrum van Waalwijk meteigen parkeergelegenheid op hetafsluitbare voorgelegen terrein.

  Oppervlakte: totaal 765 m waarvancirca 525 m op de begane grond en240 m op de eerste etage.Opmerkingen: voldoende parkeer-gelegenheid op eigen terrein; het voor-gelegen terrein is afsluitbaar middels eenstalen hekwerk met inrijpoort; rechter-zijde is voorzien van een nieuwe beton-vloer en is geschilderd (oktober 2011) Oplevering: In overleg.

  Huurprijs 30.000,00 per jaarKoopprijs op aanvraag

  Van de Zande MakelaardijGrotestraat 3445142 CD Waalwijk

  Postbus 6925140 AR Waalwijk

  T. 0416 - 33 30 59F. 0416 - 33 33 96

  [email protected]

  Tevens vestigingen in Tilburg Kaatsheuvel Vlijmen

  Voorzieningen: verwarmd middels centrale verwarming; krachtstroom; lichtkoepels/ lichtstraat; kantoren/showroom afgewerkt met systeemplafond voorzienvan verlichting.

  THKANTOORETAGE

  WaalwijkProf. Asserweg 24

  Op zichtlocatie vanaf de Midden-Brabantweg (N261) gelegen kantoor-etage van ca. 140 m met voldoendeparkeergelegenheid op eigen terrein.Ook in delen te huur!Oppervlakte: totaal ca. 140 m, waarvanca. 104 m kantoorruimte en de reste-rende meters keuken, opgang, toiletgroepen algemene ruimten.Opmerkingen: voldoende parkeergelegenheid opeigen terrein; mogelijkheid tot het voeren van reclameaan de snelwegzijde.Oplevering: in overleg.

  Huurprijs 95,00 per m2 per jaar

  Voorzieningen: systeemplafond met verlichting en audio-installatie; airconditioning; vloerbedekking; mechanische ventilatie; alarminstallatie; centrale verwarming middels radiatoren; kabelgoten v.v. databekabeling;

  TH | TKOPSLAG MET KANTOREN

  WaalwijkVan Schijndelstraat 7

  Op hoogwaardig bedrijfsterrein gele-gen zeer moderne opslagruimte metluxe kantoren op een perceel vancirca 6.000 m.

  Het complex is gelegen op industrieter-rein Haven Zeven en omvat een distri-butiecentrum v.v. loadingdocks en kanto-ren. Het pand is gebouwd in 2010 enheeft een moderne architectuur en eenhoogwaardige afwerking.

  Buitenterrein: voorzien van hekwerk enbrede inrijpoort volledig geasfalteerd royaal aantal parkeerplaatsen

  Huurprijs 220.000,00 per jaarKoopprijs op aanvraag

  Oppervlakten: circa 771 m kantoren waarvan 219 m op de begane grond circa 2.229 m opslag- en expeditieruimte circa 438 m opslagruimte op de verdieping

  TH | TKBEDRIJFSPAND

  WaalwijkProf. Asserweg 18

  Op zichtlocatie langs de N-261 gelegenrepresentatief bedrijfspand met kan-toren.

  Oppervlakte: 740 m waarvan 250 mkantoren verdeeld over twee bouwlagen

  Overige: uitstekend verzorgd object met eenhoog afwerkingsniveau

  eigen parkeergelegenheid aan devoorzijde

  representatieve ligging en goede bereikbaarheid direct aan de N-261

  Aanvaarding: in overleg.

  Huurprijs 42.500,00 per jaarKoopprijs op aanvraag

  uitgebreid verwarmingssysteem gedeeltelijk voorzien van een laminaatvloer zeer uitgebreide beveiliging met o.a. rolluiken en banditsysteem (mistgenerator) ter overname

  uitgebreid datanetwerk (ook in bedrijfshal) Cat-5. mogelijkheid aansluiting glasvezelnet

  THKANTOORRUIMTE

  WaalwijkVenbroekstraat ong.

  Nieuwbouw kantoorruimte met eenachtergelegen bedrijfsruimte op uit-stekende zichtlocatie vanaf de A59!Ligging: Aan de nieuwe parallelweg op steen-worp afstand vanaf de A59 met uitstekendeontsluitingswegen naar de diverse snelwegen.Ook is er een goede aansluiting naar het nieu-we bedrijventerrein Het Hoog, wat nog in ont-wikkeling is. Oppervlakte: totaal ca. 515 mkantoorruimte. Bedrijfsruimte: achtergelegenreeds bestaande bedrijfsruimte van ca. 250m. Deze bedrijfsruimte kan optioneel toege-voegd worden. Bestemming: bedrijfsdoelein-den, milieucategorie vanaf 2 tot en met 3.2.Parkeren: vijf parkeerplaatsen op eigen ter-rein; voldoende parkeergelegenheid opopenbaar terrein. Ook in delen te huur, vraagnaar de voorwaarden.

  Huurprijs 90,00 per m2 per jaar

  Voorzieningen: verwarmingssysteem middels c.v.-installatie metvloerverwarming;

  kabelgoten; basisinstallatie elektra en verlichting; alarminstallatie;

  TH | TKBEDRIJFSCOMPLEX

  WaalwijkSpuiweg 28

  Vrijstaand bedrijfscomplex gelegen opbedrijventerrein Haven.

  Object: Het betreft een modern bedrijfs-complex dat in 1998 is gebouwd enheeft een hoog afwerkingsniveau.

  Het complex gelegen op bedrijventerreinHaven bestaat uit bedrijfsruimte metkantoor, showroom en een ruim buiten-terrein.

  Huurprijs 225.000,00 per jaarKoopprijs op aanvraag

  Oppervlakte bedraagt circa 4.297 m, als volgt verdeeld:Begane grondBedrijfsruimte: circa 2.662 m Kantoor-/showroomruimte: circa 856 m

  Eerste verdiepingKantoorruimte: circa 779 mTotaal: circa 4.297 m

  TH | TKKANTOORPAND

  WaalwijkGrotestraat 341a

  In het centrum gelegen uniek vrij-staand monumentaal kantoorpandmet een fantastische authentieke uit-straling en parkeergelegenheid.

  Het object is in 1901 gebouwd onderregie van architect W.J.H. Bouman inopdracht van de in Waalwijk gevestigdeNV Noord-Braband Maatschappij vanVerzekering op het levenBruto vloeroppervlakte: circa 796 mconform NEN 2580 (VVO 599 m)

  Deelhuur bespreekbaar!Oplevering: in overleg.

  Huurprijs 74.000,00 per jaarKoopprijs op aanvraag

  Voorzieningen: airconditioning; centrale verwarming; kabelgoten.

  THKANTOORVILLA

  WaalwijkBurg. van der Klokkenlaan 21

  Representatieve vooroorlogse kantoor-villa, met eigen parkeergelegenheid.

  Nu met interessante huurkorting bijeen contract van vijf jaar! Lees verdervoor de voorwaarden.

  Ligging: Op een strategische locatie aaneen drukke doorgaande weg met eenriante tuin. Binnen enkele autominutenbevindt u zich op de snelweg.

  Oppervlakte: totaal circa 150 m.

  Huurprijs vanaf 1.500,00 per maandvrij van BTW!

  Voorzieningen: alarminstallatie; voorzien van dubbele beglazing; c.v.-installatie met radiatoren (bouwjaar 2010); eigen gas, water en elektrameters; vloerbedekking; vijf eigen parkeerplaatsen op eigen terrein

 • Kijk voor ons volledige aanbod op www.raimondweenink.nl

  tel. (013) 5 955 955 [email protected]

  Rijnstraat ong. te Tilburg

  Twee nieuw te bouwen representatieve bedrijfsruimtes met showroom en/of kantoor, gelegen nabij de Ringbaan-Noord te Tilburg. Het gebouw aan de voorzijde is langjarig verhuurd aan Leen Bakker. De twee achtergelegen bedrijfsruimtes zijn ideaal voor ondernemingen die aansluiten bij de activiteiten van Leen Bakker, waarbij wordt gedacht aan groothandel en ambachtelijke bedrijven. In de bedrijfsruimtes kunnen op een verdiepingsvloer extra kantoren en/of showroom op maat worden gerealiseerd.

  Oppervlakte: gebouw 1: 915 m2 showroom/bedrijfsruimte; gebouw 2: 972 m2 showroom/bedrijfsruimte; Parkeren: voor beide gebouwen zijn 32 parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein; Oplevering: beide gebouwen worden voorzien van de gebruikelijke standaard voorzieningen; Beschikbaarheid: in overleg.

  Huurvoorwaarden op aanvraag

  TE H

  UU

  R

  Herastraat 15 te Tilburg

  Solitaire bedrijfsruimte met een vrije overspanning van 45 meter en inpandige kantoorruimte, gelegen op een uitstekende locatie op industrieterrein Vossenberg te Tilburg. Op de entresolvloer is een uitbreiding van extra kantoorruimte en/of showroom mogelijk.

  Bedrijfsruimte: circa 1.820 m begane grond (vrije hoogte 7 m) en circa 265 m entresolvloer; Kantoor: circa 265 m begane grond, met mogelijke uitbreiding eerste verdieping; Parkeren: op eigen terrein aan de voorzijde van het gebouw; Oplevering: turnkey;Beschikbaarheid: per direct beschikbaar.

  Huurprijs: 125.000,- per jaar, exclusief B.T.W. Koopprijs: 1.400.000,- k.k., exclusief B.T.W.De verhuur/verkoop geschiedt in collegiale samenwerking met Klotz Bedrijfshuisvesting

  TE K

  OO

  P /

  TE

  HU

  UR

  TE H

  UU

  R

  Goirkekanaaldijk 12 te Tilburg

  De oude loods aan de Goirkekanaaldijk is weer in zijn oude glorie hersteld. In de begindagen van het pas aangelegde Wilhelminakanaal was de loods het onder-komen van de Hanze Stoomboot-Onderneming. Anno 2012 heeft het historische object een brede bestemming gekregen met aanvullende horeca. Aan de voorzij-de van de loods is een nette tuin aangelegd met een terras aan het water en aan de achterzijde is een ruim parkeerterrein gelegen. Het object heeft een museaal karakter gekregen en vertelt de geschiedenis van het Wilhelminakanaal aan haar bezoekers.

  Oppervlakte: de loods heeft een oppervlakte van circa 300 m2; Parkeren: ruim 50 parkeerplaatsen gelegen op een afgesloten parkeerterrein; Oplevering: casco, toiletruimte is reeds voorzien, extra voorzieningen in overleg; Beschikbaarheid: per direct.

  Huurvoorwaarden op aanvraag

  TE H

  UU

  R

  Gesworenhoekseweg 9 te Tilburg

  Modern logistiek bedrijfsgebouw op een goed bereikbare locatie op industrieterrein Vossenberg te Tilburg. Het totale complex omvat circa 50.000 m bedrijfsruimte en is voorzien van alle gebruikelijke voorzieningen die voor logistieke bedrijf-sactiviteiten gewenst zijn. Het verlichte buitenterrein is verhard middels asfalt en omheind met een hekwerk en voorzien van elektrische toegangspoorten.

  Oppervlakte: circa 50.000 m bedrijfsruimte, beschikbaar in units vanaf circa 12.500 m; Parkeren: ruim voldoende parkeerplaatsen voor auto's en trailers op eigen terrein; Oplevering: turnkey, inclusief sprinklerinstallatie, 46 loading docks en kantoorruimte; Beschikbaarheid: 37.500 m is per direct beschikbaar.

  Huurprijs: 45 per m/jaar, exclusief B.T.W. De verhuur geschiedt in collegiale samenwerking met CBRE en DTZ Zadelhoff

 • rArchitecten en stedenbouwkundigenGelukkig is er aandacht voor hetKoningsplein vanuit de hoek vanarchitecten en stedenbouwkundigen.Onlangs was er nog een ontwerp-wedstrijd op initiatief van CAST(Centrum voor Architectuur enStedebouw). De producten van dearchitecten waren nog een tijdje tezien in de bibliotheek op het Konings-plein. Maar diegene die nog dezeideen voor een nieuw Koningspleinzou willen zien, wordt teleurgesteld.Er is daarvan weinig tot niets meerterug te vinden. Waar blijft de groot-schalige publieksstemming voor hetnieuwe, te realiseren, ontwerp netzoals we dit bij de Heuvel hebbenmeegemaakt?

  Binnenstad Management Tilburg (BMT)De gemeentelijke plannen tot hetverplaatsen van de bibliotheekfunctie

  uit het Koningsplein richtingSpoorzone baart BMT zorgen. Zekerzolang niet duidelijk is dat despoorzone de gewenste goedeverbinding met het centrum krijgt.Bron: site BinnenstadsManagementTilburg.

  Eigenaren en winkeliersAmvest, eigenaar van diverseleegstaande winkels aan Koningsplein217-252 (waaronder voormalig Edah-pand) zoekt naarstig naar nieuwehuurders. Liefst publiektrekkers.Plannen voor sloop en nieuwbouwstuiten op financile onhaalbaarheid.En terwijl sommige winkeliers nogsteeds hun locatie als prima ervaren,zijn andere winkeliers en/ofkantoorgebruikers reeds vertrokken.Dat zaken beter kunnen, zal geeneigenaar en/of winkelier van hetKoningsplein bestrijden.

  InvalshoekenDe huidige economische situatienoopt tot voorzichtigheid enfasering. Maar dat stilstaanachteruitgang betekent, daarvan isKoningsplein een heldervoorbeeld. Op het moment dat eenbezoeker de parkeergarageKoningsplein verlaat en 'contactmaakt' met het Koningsplein,ontstaat een haast ontheemdgevoel. Eenvoudige methodiekenom tenminste het 'klimaat' op hetKoningsplein te verbeteren, vind jeterug in een studie van SandaLenzholzer die promoveerde opstadspleinenonderzoek. Het blijkt datmet name een drietal elementen de

  sfeer van een plein bepalen:1. de proporties van het plein;2. de materialenkeus op het plein zelfen in de omgeving (c.q. een pleidooivoor gebruik van warme kleuren);

  3. de mate van openheid.

  Relatief simpele maatregelen zoalsbomenrijen en glazen wind-schermen verbeteren hetthermisch comfort op een pleindirect. En waterpartijen bij eenbepaalde windrichting zorgen medevoor verkoeling. Met dit typemaatregelen worden in ieder gevalde bewoners (appartementenrondom Koningsplein) en bezoekers(o.a. van de markt Koningsplein)positief bediend. En alles wat het(leef)klimaat op het Koningspleinverbetert, is bij voorbaat al een dikkeaanbeveling waard! `ii

  Docklands 1 te Tilburg

  }>>`}i>iLi`vi]}ii}ii>ii/>`i>xni/L}]>L`iii}xni`>`ii}iLVii}i`i>i]}ii}i`iii`ii`i}]i>iii`i`>i>>>ii`i>i}iLiLi`iiVi`iv>iiL`iv>>iLi`i>iLi`vi]}ii}i`i`i>i]LiViiii`>}Vii`}``i}iiii`i>>ii`ii``iiiii>``iiLiV>``ii>}i}>>`}i>vi}]iLi`iiii>>>>ii`ii}i`iViviiii>LiV>i

  Bedrijfsruimte: circa 1.195 m, beschikbaar in twee units van 475 m en 720 m; Kantoorruimte: circa 500 m, beschikbaar in twee units van ieder 250 m; Parkeren: aan de voorzijde van het gebouw zijn 32 parkeerplaatsen beschikbaar voor eigen gebruik; Oplevering: turnkey, inclusief design-kantoorinrichting t.b.v. 250 m kantoorruimte; Beschikbaarheid: in overleg.

  >>`i>>>>}