Lierse Supportersgids 2013-2014

16

description

Bekijk de nieuwe Lierse supportersgids

Transcript of Lierse Supportersgids 2013-2014

Page 1: Lierse Supportersgids 2013-2014
Page 2: Lierse Supportersgids 2013-2014

LIERSE SUPPORTERSGIDS 13/14 2

In mijn 50e jaar als supporter heb ik een officiële functie opgenomen bij onze geliefde club. Ik doe dit omdat Lierse in mijn hart zit en omdat de tijd er nu rijp voor is. Maged Samy heeft een sterk sportief team samengesteld met Tomasz en Stanley. Samen met de andere club-mensen moeten we Lierse nu terug op de kaart zetten.

In mijn functie als ondervoorzitter ben ik verantwoordelijk voor de communicatie- en commerciële cel. Daarnaast wil ik ook als verbindingsman fungeren tussen de club en jullie, de supporters. Op commercieel gebied kan Lierse nog vele stappen voorwaarts zetten, daar liggen nog vele mogelijkheden die we gaan proberen te benutten. We willen het contact met onze huidige sponsors verstevigen en nieuwe commerciële bronnen aanboren.

We willen ook onze communicatie naar de supporters toe verbeteren. We hebben al onze vaste kanalen zoals de website, Lierse TV en Facebook. Maar we willen ook rechtstreeks met de supporters praten. Twee maanden geleden hadden we al eens zo’n gesprek met een uitgebreide afvaardiging van de supporters. Dat willen we in de toekomst op regelmatige basis doen. Jullie mening is belangrijk voor ons. Lierse wil het familiegevoel terug versterken. Jullie blijven de ziel van onze club, zonder supporters geen Lierse.

In die optiek hebben we ook beslist om de abonnementsprijzen voor volgend seizoen met vijftien tot vijfentwintig procent te ver-lagen. Een geste die geapprecieerd werd, zo hebben we al kunnen uitmaken uit de talrijke reacties. We rekenen dan ook op jullie steun! Laat ons samen bouwen aan de toekomst van Lierse.

Walter GrootaersBEStE waaRdEvoLLE voEtBaLIEfhEBBERS,

Het nakende seizoen 2013/2014 is de start van een nieuw tijdperk voor Lierse en het voetbal in Antwerpen en de Kempen in het algemeen.

Onze sterke club en haar passionele supporters, die de moeilijkheden van de voorbije jaren hand in hand overleefd hebben, verdienen zonder twijfel een mooie toekomst. Met de komst van het trio Walter, Tomasz and Stanley, ben ik er zeker van dat er nu iets is wat we allemaal voelen... Is het een waar leiderschap? Een stabiel team? Is het de win-ning spirit? Een schitterende toekomst? Is het een club die de aandacht kan trekken van heel de regio en misschien zelfs heel Vlaanderen?

Hebben we iets in petto voor jullie?Jazeker! De komende jaren zullen dat uitwijzen terwijl jullie worden geëntertaind.

Geniet van de Lierse winning spirit, laat de zon in je hart!

Maged Samy

Page 3: Lierse Supportersgids 2013-2014

LIERSE SUPPORTERSGIDS 13/14 3

BEStE SuppoRtERS van K. LIERSE S.K.,

Op 14 mei werd ik in het Herman Vanderpoortenstadion voorgesteld als nieuwe trainer van jullie club. Van ónze club. Want het was in dit stadion dat ik fantastische momenten beleefde met Lierse en met jullie, de uiterst belangrijke supporters.

Daarom ben ik ook zo blij dat ik uitgerekend hier mijn ambitie om als hoofdtrainer aan de slag te gaan in de praktijk kan gaan brengen. Als je dan mag terug komen bij een club waar je altijd met veel plezier en liefde gewerkt hebt, dan wordt je daar blij van. Ik ben Lierse ook altijd blijven volgen en heb steeds contact gehouden met deze club. Als hoofdtrainer van Lierse wil ik graag mooi en aanvallend voetbal spelen maar uiteindelijk primeert het resultaat. Dat is in het voetbal het allerbelangrijkste. Inzet en strijd is het absolute minimum dat ik verwacht van mijn spelers. Ik beloof dat ik mijn uiterste best zal doen om deze schitterende club weer het gezicht te geven dat het vroeger had en zoals jullie het altijd hebben gekend. Het wordt fantastisch om de supporters van Lierse weer in dit stadion te zien. Daar kijk ik echt naar uit. We willen het sportief beter gaan doen en een belangrijke rol is daarin voor de fans weggelegd. Ik heb jullie altijd als zeer fijn en prettig ervaren en ik wil dan ook samen met jullie de passie en traditie doen herleven.

BEStE fanS,

Eerst en vooral ben ik blij om terug bij Lierse te zijn. Samen met de andere clubmensen en met jullie, de supporters die ons altijd zo trouw bleven, willen we deze mooie traditieclubclub terug doen groeien.

Mijn eerste taak was om een nieuwe hoofdtrainer aan te stellen. Stanley Menzo was de man die we wilden. Ik ben blij voor de club, voor jullie

en voor mezelf. Dit is een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van dit Lierse. Stanley is iemand met honger en ervaring, als speler en als trainer. Hij voldoet perfect aan het profiel dat we vooropstelden. Hij is ook een clubicoon. Dat was geen vereiste maar het is natuurlijk mooi meegenomen.

We willen het dit seizoen uiteraard beter doen dan het vorige. Samen met de andere mensen binnen de club werken we nu volop aan de uitbouw van het team dat vanaf eind juli 2013 onze kleuren op de Belgische velden zal verdedigen. Rachid Farssi was in die optiek een eerste versterking. Rachid is een talentvolle, hardwerkende en polyvalente speler en kan zeker een meerwaarde betekenen voor onze ploeg. Ondertussen bekijken we ook de andere posities en zullen we ingrijpen waar het nodig is.

Met de jeugdspelers die de laatste weken een contract kregen voorgeschoteld hebben we ook met het oog op de langere termijn belangrijke stappen ondernomen. Zij hebben in Play Off II al kansen gekregen en dat zal volgend seizoen niet anders zijn. Verder is het uitkijken naar onze academie. Twee van deze talentvolle jongens gaan half juni al de voorbereiding van de eerste ploeg van Lierse meemaken. De anderen gaan volgend seizoen ervaring opdoen bij onze U19 en beloften om ze zo stilaan klaar te stomen voor de A-kern van Lierse.

Om af te sluiten, wens ik iedereen een succesvol geel-zwart seizoen toe!

Tomasz Radzinski Stanley Menzo

Page 4: Lierse Supportersgids 2013-2014

LIERSE fanShop De Fanshop van Lierse wordt met het oog op het seizoen 2013-2014 weer gevuld met een nieuwe kledinglijn. Vanzelfsprekend zal je er de nieuwe truitjes en trainingsoutfits terugvinden. Erg leuk is dat dit jaar de jeugdploegen exact dezelfde kledij als hun grote voorbeelden van de eerste ploeg zullen gebruiken. Naast alle outfits liggen er leuke gadgets voor op school en voor verjaardagsfeestjes in de rekken. Ook onze mascotte, Leo de leeuw, is in plucheversie beschikbaar in onze Fanshop. Vanaf begin juli 2013 zal het mogelijk zijn om artikelen uit de Fanshop van Lierse te bestellen door een mailtje te sturen naar [email protected]. Daarover informeren we jullie later nog. Omdat we de Fanshop in eigen beheer hebben, stellen we vanaf nu de openingsuren gelijk aan die van het secretariaat. Zo kan je je aankoop van een abonnement of tickets combineren met een bezoek aan een wereld van geel en zwart.

Weekdagen: 10u00 - 12u00 en 13u00 - 17u00 Aanmelding via het onthaal

Wedstrijddag: 10u00 - 12u00 en vanaf 2,5u voor de wedstrijd (dus niet geopend op zaterdag wanneer Lierse niet thuis speelt)

LIERSE SUPPORTERSGIDS 13/14 4

Page 5: Lierse Supportersgids 2013-2014

communIty Van bij de opstart van Open Stadion, een sociaal project waaraan profclubs hun medewerking verlenen, is Lierse een actieve partner geweest in dit project. Inmiddels werd dit project omgedoopt tot Football + Foundation. Wij zijn een voetbalclub in Lier. Wij leven ook in Lier. Daarom willen we iets terug doen voor deze stad en haar inwoners. K. Lierse S.K. steunt en bouwt dan ook mee aan sociale projecten.

- Soep met VoetBalletjesIn de koudere winter en herfstmaanden wordt er door verschillende welzijnsorganisaties soep te koop aangeboden voor en tijdens de wedstrijden in het stadion van Lierse. Onze club zorgt voor de groentjes.

- Belgian Homeless CupOnze Lierse Boys nemen jaarlijks deel aan de Belgian Homeless Cup. Zij trainen wekelijks in de sportzaal KTA onder leiding van Raf Goyvaerts en de straathoekwerkers van de stad Lier.

- Playing For SuccessTweemaal per jaar, gedurende 10 weken, worden er PFS-sessies gehouden in ons stadion. Een 15-tal kinderen met leerproblemen wordt professioneel begeleid en gemotiveerd om hun studeer-gewoonten aan te passen aan hun drukke lessenschema.

- Gezond Scoort!Een gezond programma waarin schoolkinderen en hun ouders bewust worden gemaakt van de voeding- en sportbewegingsgewoontes.

- G-werkingMet eigen teams van zowel jeugd als volwassenen met eenbeperking en handicapten, trainen onze G-ploegjes een gans jaar door om zo hun competitieplaats te verdedigen. www.g-voetballierse.be

wEB/LIERSE tv Ons wekelijkse programma Lierse TV start in juli van dit jaar al aan haar zesde seizoen. Net zoals de voorbije jaren proberen we jullie via deze weg een andere kijk te bieden op onze club. Iedere vrijdagavond brengen we reportages over alles wat met de club, de ploeg, de supporters te maken heeft. Voor een exclusieve kijk achter de schermen van de Sportkring moet je dus op Lierse TV afstemmen.

De website van Lierse is al jarenlang een drukbezocht en sterk medium. Naast de officiële communicatie en andere informatie van de club vind je hier ook alles over de wedstrijden van eerste ploeg, beloften, jeugd en vrouwen. Sinds dit seizoen beschikt lierse.com ook over een heus spelersarchief. We vragen ook aan jullie, de supporters, om foto’s, videomateriaal en dergelijke met de hele Lierse-familie te delen. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat de roemrijke geschiedenis van K. Lierse S.K. niet verloren gaat.

Onze officiële Facebookpagina is sinds de opstart in september 2009 uitgegroeid tot een ontzettend populair medium waarmee we stilaan de kaap van 15.000 fans naderen. Wil je nieuws, interviews en reportages heet van de naald, word dan nu fan van Lierse op facebook!

In maart stelden we bij Lierse de nieuwste telg van de multimediafamilie voor: de Lierse app. Deze applicatie – zowel voor iOS als voor Android beschikbaar – kan beschouwd worden als een mobiele versie van onze website. Enorm handig is de live-functie. Daarmee mis je geen minuut van de wedstrijden van Lierse. Ook al onze interviews en reportages van Lierse TV kan je via je smartphone of tablet bekijken. Die filmpjes vind je trouwens ook terug op ons YouTube-kanaal.

LIERSE SUPPORTERSGIDS 13/14 5

Page 6: Lierse Supportersgids 2013-2014

oEfEnwEdStRIjdEn

Maandag 24 juni 20.00 KFC Katelijne - K. Lierse S. K.

Woensdag 26 juni 19.30 Zandhoven - K. Lierse S. K.

Vrijdag 28 juni 19.30 Hooikt - K. Lierse S. K.

Zaterdag 29 juni 16:00 Heist - K. Lierse S. K.

Woensdag 1 juli Start Trainingskamp te Doorwerth (1 - 6 juli)

Zat. of Zon. 6/7 juli Borussia Mönchengladbach - K. Lierse S.K.

Woensdag 10 juli 19.00 K. Lierse S. K. - OH Leuven (te KFC Tongerlo)

Donderdag 11 juli 19.30 S.K. Sint Niklaas - K. Lierse S. K.

Dinsdag 16 juli 19.00 K. Lierse S. K. - NEC Nijmegen

Zaterdag 20 juli 19.30 Galawedstrijd

LIERSE SUPPORTERSGIDS 13/14 6

Page 7: Lierse Supportersgids 2013-2014

vooRdELEnpaKKEtaLS mSc-houdER 2013-2014 KRIjg jE KoRtIng BIj dE voLgEndE paRtnERS:

QuIcK LIER trakteert na elke wedstrijd op een soft drink en

indien Lierse wint gratis cheesburger of chicken dips

SpoRta pRo: 10% korting bij elke aankoop

www.sportapro.be

StEyLaERtS: Bij een aankoop vanaf 100€ krijgt u een mooi

geschenkje.

www.steylaerts.be

SIERSchouwEn dE BacKER: Korting van 5% op aankoop van

een gas of houthaard. (Korting geldig enkel op het toestel en

niet cumuleerbaar met andere acties.)

EuREco computERS: 10% korting op aankoop inktcartridges

LIERSE SUPPORTERSGIDS 13/14 7

Page 8: Lierse Supportersgids 2013-2014

GEWONE MATCHEN TOPMATCHEN

TrIBuNE VAK VOLW. STudENT - 16 j - 7 j VOLW. STudENT - 16 j - 7 j

1 A - B - C - D - D - G1 - G2 € 30,00 € 2,00 € 35,00 € 2,00

1 E - F- G3 - G4 € 25,00 € 2,00 € 30,00 € 2,00

3 H - I - J - K € 20,00 € 10,00 € 2,00 € 22,00 € 11,00 € 2,00

3 L1 - L2 (Sfeervakken) € 18,00 € 14,00 € 9,00 € 2,00 € 20,00 € 15,00 € 10,00 € 2,00

3 M - N € 12,00 € 9,00 € 6,00 € 2,00 € 15,00 € 11,00 € 8,00 € 2,00

2 O1 tot O8 € 15,00 € 11,00 € 8,00 € 2,00 € 17,00 € 13,00 € 9,00 € 2,00

2 P1 tot P8 € 18,00 € 9,00 € 2,00 € 20,00 € 10,00 € 2,00

tIcKEtpRIjZEn

K. Lierse S.K. I Lispersteenweg 237, 2500 Lier I [email protected] I Tel : 03/480.13.17 I Fax : 03/489.06.53

Maandag: Gesloten I Dinsdag: 14u. - 19u. I Woensdag: 14u. - 17u. I Donderdag: 10u. - 12u. / 14u. - 19u.Vrijdag: 14u. - 17u. I Wedstrijddagen: 10u. - 12u.

GEEL is enkel in voorverkoop

LIERSE SUPPORTERSGIDS 13/14 8

Page 9: Lierse Supportersgids 2013-2014

TrIBuNE VAK VOLW. + 60 j STudENT - 16 j - 7 j

1 A - B - C - D - D - G1 - G2 € 343,00 € 312,00 € 274,00 € 172,00 € 10,00

1 E - F- G3 - G4 € 288,00 € 262,00 € 230,00 € 144,00 € 10,00

3 H - I - J - K € 249,00 € 226,00 € 199,00 € 125,00 € 10,00

3 L1 - L2 (Sfeervakken) € 177,00 € 161,00 € 142,00 € 89,00 € 10,00

3 M - N € 125,00 € 114,00 € 100,00 € 63,00 € 10,00

2 O1 tot O8 € 166,00 € 151,00 € 133,00 € 55,00 € 10,00

2 P1 tot P8 € 199,00 € 181,00 € 159,00 € 100,00 € 10,00

mSc pRIjZEnVoorbehouden plaatsen voor MSC-houders van vorig seizoen tot 5 juli. Vrije verkoop vanaf 8 juli.

opEnIngSuREn mSc-vERKoop SEcREtaRIaatMaandag - Woensdag - Vrijdag: 10u. - 17u.

uitgezonderd: Ma. 01/07: open tot 17u. - Ma. 29/07: geslotendinsdag - donderdag: 10u. - 19u.

uitgezonderd Di. 25/06, Do. 11/07, Di. 16/07: open tot 17u. - Di. 30/07: open van 14u. - 19u.Zaterdag: 10u. - 12u. - uitgezonderd Za. 06/07

Zondag: gesloten

LIERSE SUPPORTERSGIDS 13/14 9

Page 10: Lierse Supportersgids 2013-2014
Page 11: Lierse Supportersgids 2013-2014

onLInE vERKoop Net als vorig seizoen kan je ook nu vanaf 3 juni je abonnement en tickets online kopen. Dat kan je via de e-shop ticketingonline.be. Daar log je in met je gegevens van vorig jaar of maak je een nieuwe account aan.

Daarna ga je over tot het bestellen van je abonnement of tickets. Op die manier vermijd je lange wachttijden. Zeker omdat je ook je abonnement aan huis kan laten leveren.

Een handleiding voor bij het bestellen van je abonnement of tickets vind je terug op www.lierse.com/msc

De geregistreerde koper van het abonnement of het

toegangsbewijs, de overdrager ervan en de verkrijger zijn

hoofdelijk en ondeelbaar aansprakelijk voor de schade

aangebracht aan de installaties/plaatsen waartoe hij toegang

heeft. De drager van het abonnement verbindt zich er toe zich te

gedragen naar de regels van het reglement van inwendige orde

zoals dit is aangebracht aan de ingang van het stadion of hem/

haar op het eerste verzoek wordt toegestuurd. K. Lierse S.K. wijst

iedere aansprakelijkheid af in geval van ongeval of voor schade

opgelopen in het stadion. WWW.LIERSE.COM

KoninKlijKelierse sportKring

mscs e i z o e n2013 - 2014

LIERSE SUPPORTERSGIDS 13/14 11

Page 12: Lierse Supportersgids 2013-2014

wd/jmg acadEmIE De Wd jMG Sportacademie is nog steeds in volle groei. In september 2008 werd er gestart met een eerste groep jonge spelertjes. Deze eerste lichting van jongens tussen de 16 en 18 jaar, promotion 1, is nu bijna klaar voor het grote werk.

Volgend seizoen proberen we deze lichting spelers naar een nog hoger niveau te tillen door enkele van hen te laten proeven van trainingen van de eerste ploeg van Lierse. Ze zullen ook veel wedstrijdervaring

opdoen, samen met de Lierse jeugdspelers, bij de beloften en de U-19. Daarnaast gaan ze deelnemen aan internationale tornooien en blijven ze veel oefenwedstrijden spelen. Dit alles met als doel ze klaar te stomen voor de A-kern van Lierse.De academie telt ook al een promotion 2 (14-16 jaar) en een promotion 3 (12-14 jaar), wat zorgt voor een totaal van 27 spelertjes. Daar stopt het academieverhaal echter niet, er wordt gescout tijdens jeugdwedstrijden en er zijn op geregelde tijdstippen scoutingsdagen. Wadi Degla heeft samen met de JMG Academy ook nog academies in Ghana en Egypte. Sommige van de spelers van hun respectievelijke promotion 1 zijn ook al overgekomen naar België. De spelers van de academie zijn gedurende de week op internaat in Tongerlo. De Academiciens trainen daar 4 uur per dag. Op hun jongste leeftijd trainen en spelen ze op blote voeten. Elke training begint met een aantal technische oefeningen. Na drie jaar, wanneer ze een aantal tests met succes hebben afgelegd, mogen ze beginnen te trainen met schoenen.De academie voorziet echter niet enkel uit een sportieve opleiding. De jongens krijgen thuisonderwijs, een prima algemene opvoeding, voedingsleer, enz. De school-resultaten die ze behalen zijn uitstekend, de jongens krijgen een opleiding in ASO, TSO of BSO. Hun examens leggen ze af voor de centrale examencommissie. De spelertjes volgen de prestaties van Lierse ook van dichtbij. Zij kijken uit naar hun toekomst bij Lierse. Het is hun droom om profvoetballer te worden en in eerste klasse te kunnen spelen.

vRouwEn Sinds 3 jaar speelt Lierse ook een belangrijke rol in het Belgische vrouwenvoetbal.

Het succes hiervan is gestoeld op een kwaliteitsvolle jeugdwerking waarin we meisjes opleiden voor het hoogste niveau die we omringen met ervaren speelsters en laten begeleiden door gekwalificeerde trainers.Dankzij deze visie behaalden wij, met veruit het jongste elftal, al topresultaten en zijn wij uitgegroeid tot een voorbeeld binnen het vrouwenvoetbal.

Ook in Nederland wordt er door de BeNe League, waarin we toppers als Ajax, PSV en Twente bekampen, ondertussen met respect over Lierse gesproken.

Het vrouwenvoetbal moet zo de goede naam en de familiale identiteit van onze club mee uitdragen. Een club waar gans het gezin zich mee kan identificeren en wekelijks een gezellige, ontspannen totaalbeleving kan ervaren.

Naar volgend seizoen toe werden de contracten van de sterkhouders verlengd en hebben we al heel wat nieuwe talentvolle speelsters binnengehaald. We tonen hiermee dan ook onze ambitie om nu al het goede van vorig seizoen te bevestigen.

LIERSE SUPPORTERSGIDS 13/14 12

Page 13: Lierse Supportersgids 2013-2014

voEtBaL-gpSIn onZE voEtBaL-gpS BEZoRgEn wE juLLIE dE adRESSEn van onZE tEgEnStandERS. LEt op, dIt ZIjn dE adRESSEn vooR dE Ingang van dE BEZoEKEndE SuppoRtERS

CLUB BRUGGE K.V. Doornstraat 8200 Brugge

K.A.A. GENT Ottergemsesteenweg Zuid 9050 Gentbrugge

R. STANDARD DE LIEGE Quai Vercour 4000 Liege

K.V. KORTRIJK Meensesteenweg 8500 Kortrijk

SPORTING DU PAYS DE CHARLEROI Rue de la nouville 6000 Charleroi

YELLOW RED K.V. MECHELEN Denstraat 2800 Mechelen

K.V. OOSTENDE Van Thygemlaan 8400 Oostende

R.S.C. ANDERLECHT Avenue Theo Verbeeck 2 1070 Anderlecht

R.A.E.C. MONS Chemin de la Procession 7000 Mons

K.S.C. LOKEREN O.VL. Daknamstraat 91 9160 Lokeren

K.R.C. GENK Stadionplein 4 3600 Genk

WAASLAND - BEVEREN Lindenlaan 9120 Beveren-Waas

S.V. ZULTE-WAREGEM Zuiderlaan 17 8790 Waregem

OUD-HEVERLEE LEUVEN Tervuursevest 3001 Heverlee

CERCLE BRUGGE K.S.V. Doornstraat 8200 Brugge

LIERSE SUPPORTERSGIDS 13/14 13

Page 14: Lierse Supportersgids 2013-2014

LIERSE jEugdwERKIng RogER SmEtS - hERman hELLEputtE De jeugdwerking van Lierse heeft steeds een goede naam gehad. Sinds de moeilijke tijden die de club heeft gekend en die nu gelukkig tot het verleden behoren, was onze jeugdwerking opnieuw aan een serieuze groeimarge toe, iets waar we zeker in geslaagd zijn de laatste jaren. Lierse beschikt nu opnieuw over een aantal grote talenten. De resultaten van onze jeugdploegen van het voorbije seizoen mogen er zijn, ook op grote internationale tornooien hebben we resultaten neergezet. De doelstelling van de jeugdwerking blijft uiteraard nog steeds om jonge talentvolle spelers te laten doorstromen naar de A-selectie. Eens onze jongens de leeftijd van 16 jaar bereiken, komen ze in aanmerking voor een semi-profcontract bij onze club. Zo tekenden de voorbije weken jasper Sols, jeffrey Pauwels en Tim Vercammen een overeenkomst bij Lierse.

In de voorbije competitie en play-offs hebben onze jeugdspelers zich getoond. Thomas Wils, jason Adesanya, Matz Sels, Frédéric Frans en julien Vercauteren, ze droegen allemaal hun steentje bij tijdens de competitie. In de play-offs toonden ook Nathan Goris, jasper Van der Heyden, Nick Van de Walle en jasper Sols hun talent. De hierboven vermelde jeugdspelers vormen samen met Gianni Vets, die al vroeger een contract tekende, en met onze spelers van de academie, de uitgeleende spelers aan Turnhout en de andere beloftevolle jeugdspelers, de basis van onze club.

Vanaf 5 jaar zijn spelertjes welkom bij Lierse. We willen de kleinste talentjes zo jong mogelijk zeer goed begeleiden om hen, naast een zeer goede voetbalopleiding, ook een zeer goede studie- en sociaalmaatschappelijke begeleiding te geven. Deze jonge spelertjes (van 5 tot 9 jaar) kunnen steeds contact opnemen met ons om aan onze woensdag- of vrijdagtraining om 18u deel te nemen. Natuurlijk beschikken we ook over een uitgebreid scoutingsteam en nodigen we gescoute spelers van alle leeftijden geregeld uit om te komen testen bij onze club.

De club K. Lierse S.K. zal steeds blijven werken met het oog op een welbepaalde missie, een eigen visie, volgens een contentieus uitgekiend jeugdopleidingsplan met duidelijke doelstellingen en afgelijnde eindtermen.

Onze jeugd blijft een belangrijk fundament van de club. Hier worden de eerste bouwstenen van een mooie toekomst gelegd. Voor verdere informatie verwijzen we naar onze Lierse website, onder de rubriek jeugd. (www.lierse.com/jeugd)

LIERSE SUPPORTERSGIDS 13/14 14

Page 15: Lierse Supportersgids 2013-2014

yELLow youngStERSwIE ZIjn dE yELLow youngStERS? De Yellow Youngsters is een fanclub van K. Lierse S.K. voor supporters jonger dan 15 jaar.Leden van de Yellow Youngsters hebben tal van voordelen en kunnen regelmatig deelnemen aan activiteiten. Deze activiteiten passen altijd in het kader van Lierse en sport. Via deze fanclub kunnen onze jonge supporters in contact komen met de spelers en kunnen ze af en toe eens een kijkje achter de schermen nemen.

MISSIEMet de Yellow Youngsters willen we onze jonge supporters zoveel mogelijk betrekken bij de club.

Onze activiteiten zijn bijna altijd gerelateerd aan K. Lierse S.K. en sport. Zo proberen we onze Youngsters duidelijk te maken dat sporten leuk en gezond is. We trachten een groepsgevoel te creëren en willen onze Youngsters ook wat bijleren over sport.

De regels op het veld zijn belangrijk, maar die ernaast eveneens. Zo wordt er duidelijk gemaakt dat racisme en discriminatie uit den boze zijn en dat we met zijn allen veel verder kunnen geraken dan alleen, want voetbal is een ploegsport.

Ook dit seizoen kan je een verjaardagsfeestje organiseren op Lierse. Meer info kan je hierover opvragen via [email protected]

Realisatie: Lierse Multimediateam & commerciële cel / WD Events

Foto’s: Imageglobe

LIERSE SUPPORTERSGIDS 13/14 15

Page 16: Lierse Supportersgids 2013-2014

SuppoRtERS cLuBSContactgegevens

Lisp 1 - Taverne De Lord - Parelstraat 42, 2500 LierClemens Erik - 0494/70 95 90

ranst - Gildenhuis - Lievevrouwestraat 15-17, 2520 RanstEmbrechts Robert - 0499/80 16 48

Lisp Gere Bij - Café Wimbledon - Lispersteenweg 221, 2500 LierVan Beylen Dirk - 0495/25 72 07

Nooit Wanhopen - Café Centrum - St. Rumoldusstraat 1, 2590 Berlaar-HeikantLeys Freddy - 0497/81 71 86

Tinusvrienden - Café ‘t Kruisken - Kardinaal Mercierplein 3, 2500 LierLambrechts Willy - 0477/40 64 39

Broechem - Gildenhuis - Pertendonkstraat 14, 2520 BroechemPauwels Natalie - 0496/12 80 21

Geel-Zwart - Café Waregem - Lispersteenweg 287, 2500 LierSchuermans Guy - 0473/82 98 46

Het Anker - Café Het Anker - Torenstraat 30, 2243 PulleDe Noël Marc - 0476/71 13 27

Forza Lierse - Brouwershuis - Puttestraat 7, 3130 BegijnendijkVan Wichelen Annemie - 0476/38 02 32

Op den Berg - Sportcentrum Duffel - Rooienberg 53 B, 2570 DuffelJoossen Bruno - 0479/79 57 97

Coconuts - Café Coconuts - Kruisstraat 51, 3120 TremeloDe Lathouwer Ronny - 0476/50 13 10

Nodderwaak - Parochiecentrum - Ring 27, 2200 NoorderwijkHooyberghs Bert - 0476/82 96 52

de Pelikaan - De Pelikaan - Dorpsplaats 1, 2531 VremdeVan Kets Maurice - 0495/52 12 19

Hulshout-Heultje - Café Café - Grote Baan 83, 2235 HulshoutBerghmans Patrick - 0496/03 76 09

Fagoempel - Café De Mort - Grote Markt 28 bus 2, 2500 LierJacobs Danny - 0474/91 27 84

Beerzel dorp - Café ‘t Dorp - Jan de Cordesstraat 8, 2580 BeerzelDe Vocht Johan - 0477/13 06 34

remember Lierse - De Valk - Lierselei 22-24, 2390 MallePaepen Gunter - 0476/57 08 58

Lierse Boven - ‘t Lisp Clubhouse/Themacafé - Liersesteenweg 235, 2500 LIerVan Regemorter Chris - 0486/15 61 47

‘t Hofke - ‘t Hofke - Leopoldstraat 125 bus 10, 2280 GrobbendonkVan Staeyen Guido - 0499/38 09 04

jong jut - Jong Jut - Koningsplein 42, 2500 KoningshooiktKeuleers Patrick - 0479/48 65 51

SC royal Lierse Football Club Maritius [email protected]

de Gelen Hoek - ‘t Hoekske - Herenthoutsesteenweg 41, 2288 BouwelAlen Paul - 0497/48 40 90

Lierse On Tour - Café ‘t Hoefijzer - Sint Bavoplein 15, 2530 BoechoutHelsen Tom - 0479/31 23 74

Lierse rollerboys [email protected]

30 Forever - Kaai 28 - Zimmerplein 4, 2500 LierWuyts Christophe - 0486/33 93 46

Oud Egypte - Taverne Oud Egypte - Liersesteenweg 179, 2220 Heist-op-den-Berg Verreth Patrick - 0476/46 42 07

YellowBlackunited - YBU - Franz Joostenstraat 17 bus 3, 2300 TurnhoutGeens Rudiger - 0499/26 11 85

Thanks for supporting us...