Keuken 2013-2014

52

description

Volledig keuken kranen overzicht in deze 2013-2014 cataloog van Hansgrohe.

Transcript of Keuken 2013-2014

Page 1: Keuken 2013-2014
Page 2: Keuken 2013-2014

Hansgrohe® PuraVida® ........................................................................................ 04

Hansgrohe® Metris® ............................................................................................ 10

Hansgrohe® Talis® .................................................................................................. 16

Hansgrohe® Focus® .............................................................................................. 20

Axor® Starck .............................................................................................................. 28

Axor® Citterio ........................................................................................................... 34

Axor® Citterio M ...................................................................................................... 38

Axor® Uno2 ................................................................................................................. 40

......................................................................................................................................... 46

......................................................................................................................................... 50

Productoverzicht

Techniek

Keukenmengkranen

Inhoud

Page 3: Keuken 2013-2014

0203

Een goede keuken moet smaakvol zijn. Dit geldt ook voor de mengkranen. Ons recept: intelligente functionaliteit gepaard met volmaakte ergo-nomie en uitstekend design. Alleen op die manier ont-staan producten die een zintuiglijke weldaad vormen: zowel via de ogen als via de handen. Maar keuken-mengkranen van Hansgrohe of Axor vormen niet alleen maatstaven wat betreft functionaliteit en kwaliteit, ze zijn ook altijd een beslissing voor een maximale le-vensduur. Ze worden immers tot zo‘n 90 keer per dag bediend – en zijn daarmee het meest gebruikte keu-kenapparaat. Maar wat misschien nog belangrijker is: je kunt er onze passie voor het element water van af lezen.

De onderneming Hansgrohe met hoofdvestiging in het Zwarte Woud, Duitsland, stoelt op een 110 jaar oude familietraditie. Tegenwoordig behoort de onderneming tot de toonaangevende mengkranen- en douchefabrikanten en staat wereld-wijd voor hoogwaardige, design-georiënteerde producten en voor trendsettende badkamerconcep-ten en milieuvriendelijke sanitair-technologieën. Naast het topmerk Hansgrohe ontstond in 1993 het designermerk Axor.

Page 4: Keuken 2013-2014

Puur. HElDEr. PrikkElEnD.De fAsciNereNDe verbiNDiNg Tus-seN DesigN eN TecHNOlOgie.

Page 5: Keuken 2013-2014

0405

Puravida – de naam van de mengkraan brengt de puristi-sche vormentaal en tegelijkertijd het genot in de omgang met het levenselement water tot uitdrukking. De blikvanger op het aanrecht met zijn unieke DualFinish – een combi-natie van het geborsteld roestvrijstaal-decor van de meng-kraan en het gepolijst roestvrijstalen oppervlak van de uit-loop – werd samen met de gerenommeerde designstudio Phoenix Design ontwikkeld en door Hansgrohe met intelli-gente functies verfijnd. een mooie en comfortabele manier om het koken te vieren.

Han

sgro

he P

ura

Vid

Page 6: Keuken 2013-2014

eén bedieningselement met meervoudige functie: 1 x drukken voor koud water, 2 x drukken voor mengwater, 3 x drukken voor warm water. voor de individuele regulering van de temperatuur: het bedieningselement draaien. Drukken en draaien: zo reguleert u de waterhoeveelheid. en de kraan biedt nog meer: reinigingsmodus en heetwaterbegrenzing.

GEWOOn MOOi, MOOi EEnVOuDiG.OOk WAT beTrefT cOMfOrT.Puravida keukenmengkranen fascineren door hun duidelijkheid en eenvoud. De van de basiseenheid gescheiden bedieningselementen overtuigen door hun esthetiek en eenvoudige bediening: met een druk op de knop kunnen drie temperaturen vooraf gedefinieerd en door draaien aan de knop ingesteld worden. De leD-ringlamp geeft in kleur de desbetreffende instelling weer. Het watervolume is eveneens nauwkeurig instelbaar. Overige opties: reinigingsmodus en heetwaterbegrenzing.

ComfortZone

Hansgrohe kraanwerken bieden u een grote comfortZone tussen uitloop en gootsteen. Zo kunt u ook hoge pannen en kannen eenvoudig met water vullen – en de hoge uitlopen bieden u veel bewegingsvrijheid.

Snelkeuze temperatuur WaterhoeveelheidTemperatuurregeling

Drukken Draaien Drukken + draaien1 x 2 x 3 x

Page 7: Keuken 2013-2014

0607

Chroom

Hansgrohe PuraVida®GEWOOn MOOi, MOOi EEnVOuDiG.OOk WAT beTrefT cOMfOrT.

DualFinish roest-vrijstaal-decor

Afgestemd op alle gangbare aanrechten is de Puravida mengkraan zowel in chroom als in DualFinish roestvrijstaal-decor leverbaar: het in PvD-procedé geproduceerde roestvrijstalen oppervlak maakt de mengkraan extreem resistent tegen alle soorten belastingen. De naadloze materiaalovergang van de geborstelde basiseenheid naar de gepolijste uitloop accentueert de hoge kwaliteit.

reinigen

Drukken + vasthouden

Page 8: Keuken 2013-2014

elektronische bediening

bedieningseenheid flexibel installeerbaar

Draaibare uitloop (120°)

Hansgrohe PuraVida® 2-gats elektronische keukenkraan

Water laten stromen met een druk op de knop – exact zo veel en zo warm als u wenst: met vooraf instelbare temperatuur en waterhoeveel-heid. De intelligente functionaliteit van de elektronische bedieningseen-heid verschaft u niet alleen een optimaal comfort bij de spoelbak, maar u kunt hem ook op de voor u perfecte plek bij de spoelbak installeren.

niEuW BEDiEninGSCOnCEPT: HANTereN ZOAls u MAAr WilT.Om het even of het om een elektronische of ééngreeps-keukenmengkraan gaat. Het nieuwe bedieningsconcept met los van de mengkraan gepo-sitioneerd bedieningselement laat veel ruimte voor specifieke wensen van de klant. Naast gebruikelijke handelingen kan hiermee ook rekening worden gehouden met specifieke lichamelijke omstandigheden. is de gebruiker rechts- of linkshandig? lang of klein? Zelfs met volle handen vormen keukenwerkzaamheden hiermee geen probleem.

Elektronisch

Mengkraan links, bedieningseen-heid voor de spoelbak

Mengkraan en bedieningseenheid rechts naast de spoelbak

Mengkraan en bedieningseenheid achter de spoelbak

Mengkraan achter de spoelbak, bedieningseenheid op de korte kant aan het keukenfront

comfortZone

Page 9: Keuken 2013-2014

0809

Hansgrohe PuraVida®

Mechanisch

Mengkraan achter de spoelbak, bedieningshendel voor de spoelbak

Mengkraan aan de zijkant rechtsachter, bedieningshendel rechts naast de spoelbak

Mengkraan en bedieningshendel achter de spoelbak

Mengkraan en bedieningshendel links naast de spoelbak

greep flexibelmonteerbaar

comfortZone

Draaibare uitloop (120°)

Hansgrohe PuraVida® 2-gats ééngreeps keukenmengkraan

Het kan ook op de klassieke manier: met de Hansgrohe Puravida in ééngreeps uitvoering, waarbij u de waterhoeveelheid en -temperatuur met de elegante losse greep bedient. Ook hier kunt u de greep geheel naar wens aan iedere kant van de gootsteen installeren.

Page 10: Keuken 2013-2014

Han

sgro

he M

etri

Page 11: Keuken 2013-2014

1011

PErFECT in DE HAnD.PErFECT QuA DESiGn.De NieuWe MeTris MeNgkrANeN.

van de sociale gebeurtenis samen met vrienden tot aan de nieuwe hobby van mannen is koken al lang meer dan een alledaagse hande-ling. koken is een cultus. Maar wat zou koken zijn zonder het belang-rijkste element in de keuken – het water? Niets! en precies daarom hebben de ontwikkelaars van Hansgrohe de nieuwe Metris mengkranen ontworpen met uittrek-bare vuistdouche en bijzonder ergonomische greep. een echt design-highlight voor elke keuken – ook dankzij de heldere, zinnelij-ke waterstraal. Zowel in chroom als in roestvrijstaal-decor.

Page 12: Keuken 2013-2014

De basisvorm van de mengkraan: harmo-nisch aangepast aan de spoelbakvorm

inschakelen, uitschakelen, instellen. ergonomisch gebogen greep voor gemakkelijkere bediening van water-hoeveelheid en temperatuur – ideaal voor alle leeftijdsgroepen

uitloop 110°/150° draaibaar – voor royale vrije ruimte op het aanrecht

Page 13: Keuken 2013-2014

1213

Hansgrohe Metris®

uittrekbare vuistdouche – voor maximale flexibiliteit en bewegingsvrijheid

Magneethouder Magfit – voor comfortabele fixatie in de mengkraan na gebruik van de vuistdouche

Met een druk op de knop omschakelen van normale straal naar douchestraal: hiermee krijgt het water altijd de vorm die men op dat moment nodig heeft

comfortZone – veel vrije ruimte bij dagelijks gebruik

Page 14: Keuken 2013-2014

Deze drie typen zijn groots. De basiseenheid van de nieuwe Metris-lijn is geïnspireerd op de licht afgeronde vorm van moderne spoelbakken. De overgang naar het ronde verenigt zinnelijke ergonomie met intelligente functionaliteit: te beginnen bij de handige greep via de magneethouder voor de uittrekbare vuistdouche, tot aan de twee, met een druk op de knop bedienbare straal- soorten – normale straal en douchestraal.

VAn HOEkiG TOT rOnD.fuNcTie iN iNTelligeNTe vOrM.

Page 15: Keuken 2013-2014

1415

Hansgrohe Metris®

Eéngreeps keukenmengkraanmet uittrekbare vuistdouche

individueel instelbaar draaibereik (110°/150°)

in 3 standen instelbaar draaibereik (110°/150°/360°)

uittrekbare vuistdouche (tot 50 cm uittrekbaar) met 2 straalsoorten (normale en douchestraal)

uittrekbare uitloop (tot 50 cm uittrekbaar)Hansgrohe Metris®

Eéngreeps keukenmengkraanmet uittrekbare uitloop

Hansgrohe Metris®

Eéngreeps keukenmengkraanmet draaibare uitloop

verticale greeppositie

verticale greeppositie

Magfit magneethouder

Magfit magneethouder

comfortZone

comfortZone

comfortZone

individueel instelbaar draaibereik (110°/150°)

verticale greeppositie

Page 16: Keuken 2013-2014

AllES WAT EEn inTElliGEnTE kEukEnHulP kEnMErkT.MODerN DesigN, DAT ZicH OverAl iNvOegT. fuNcTiONele DeTAils, Die kOkeN TOT eeN geNOT MAkeN.

Page 17: Keuken 2013-2014

1617

Talis biedt verschillende uitvoeringen: van het basismo-del tot en met de kraan met de hoge draaibare uitloop, van uittrekbare uitloop tot en met de uittrekbare vuist- douche. een kranenserie waarmee u uw bewegings-vrijheid bij de gootsteen flink vergroot. Zit er een raam vóór uw gootsteen? Dan kiest u bij deze kraan voor de neerklapfunctie: kraan optillen, kantelen, ven-ster openen.

Hansgrohe Talis®

Page 18: Keuken 2013-2014

verticale greeppositie

Quickclean anti-kalkfunctie

individueel instelbaar draaibereik (110°/150°/360°)

Hansgrohe Talis®S2 VariarcEéngreeps keukenmengkraanmet draaibare uitloop

uittrekbare uitloop

verticale greeppositie

kantelfunctie voor montage bij een venster

Draaibare uitloop (150°)

Magfit magneethouder

Hansgrohe Talis®S2 VariarcEéngreeps keukenmengkraanmet uittrekbare uitloop

Hansgrohe Talis®S2 Variarc / Talis®SWaar vorm en functionaliteit een esthetische symbiose aangaan. Hansgrohe Talis is slank, stijlzeker en voorzien een vlakke pingreep. De hoge, draaibare uitloop met comfortZone, biedt een comfortabele ruimte tussen kraan en gootsteen en maakt meer bewegingsvrijheid mogelijk.

comfortZone comfortZone

Page 19: Keuken 2013-2014

1819

uittrekbare vuistdouche (tot 50 cm uittrekbaar) met 2 straalsoorten (normale en douchestraal)

Magfit magneethouder

Draaibare uitloop (150°)

verticale greeppositie

kantelfunctie voor montage vóór een venster

Draaibare uitloop (150°)

Quickclean anti-kalkfunctie

slanke pingreep

Hansgrohe Talis®SEéngreeps keukenmeng-kraan

uittrekbare vuistdouche met 2 straal-soorten (normale en douchestraal)

Draaibare uitloop (150°)

Quickclean anti-kalkfunctie

slanke pingreep

Hansgrohe Talis®SEéngreeps keukenmengkraanmet uittrekbare vuistdouche

Hansgrohe Talis®S2 VariarcEéngreeps keukenmengkraan met uittrekbare vuistdouche

comfortZone

comfortZonecomfortZone

Page 20: Keuken 2013-2014

Han

sgro

he F

ocu

Page 21: Keuken 2013-2014

2021

ElEGAnTiE MET inTElliGEnTiE.DrAAibAAr, uiTTrekbAAr – fuNcTiONeel!

speelt het hoofd net zo‘n belangrij-ke rol als het hart? Hansgrohe focus is de tijdloze kranenserie met flair. en met intelligentie! Het focus as-sortiment omvat zowel comfortabe-le basisvarianten als hoge en tot 360° draaibare uitlopen ‒ en nu helemaal nieuw: ook met uittrekba-re vuistdouche! Mengkranen waar-aan u lang plezier zult beleven. Het naast chroom beschikbare roestvrij-staal-decor harmonieert met opper-vlakkleuren van ovens, koelkasten, afzuigkappen of grepen.

Page 22: Keuken 2013-2014

verticale greeppositie

uitloop 150° draaibaar – voor een grotere bewegingsvrijheid

Page 23: Keuken 2013-2014

2223

uittrekbare vuistdouche (tot 50 cm uittrekbaar) met 2 straalsoorten (normale en douchestraal)voor een grotere flexibiliteit en bewegingsvrijheid

Hansgrohe Focus®

Magneethouder Magfit – voor comforta-bele fixatie in de mengkraan na gebruik van de vuistdouche

comfortZone – veel vrije ruimte bij dagelijks gebruik

Page 24: Keuken 2013-2014

Draaibare uitloop (150°)

Magfit magneethouder

Hansgrohe Focus®

Eéngreeps keukenmengkraanmet uittrekbare vuistdouche

Hansgrohe Focus®

Eéngreeps keukenmengkraanmet draaibare uitloop (l-uitloop)

verticale greeppositie

uittrekbare vuistdouche (tot 50 cm uittrekbaar) met 2 straalsoorten (normale en douchestraal)

comfortZone

Page 25: Keuken 2013-2014

2425

in 3 standen instelbaar draaibereik (110°/150°/360°)

variabele greepplaatsing(rechts of links)

comfortZone

De Hansgrohe focus mengkraan valt op door zijn minimalistische vormentaal: met zijn recht gelijnde design verleent hij de keuken een tijdloos moderne uitstraling.

Hansgrohe Focus®

Hansgrohe Focus®

Eéngreeps keukenmengkraanmet draaibare uitloop

Page 26: Keuken 2013-2014

Hansgrohe Focus® / Focus®E / Focus®S

Hansgrohe Focus®

Eéngreeps keukenmengkraanmet draaibare uitloop

Draaibare uitloop (360°)

lange, ergonomische greep

Quickclean anti-kalkfunctie

Wat voor de focus keukenmengkranen met hoge, draaibare uitloop geldt, geldt vanzelfsprekend ook voor de basisversie en de versie voor wandmontage: veel bewegingsvrijheid onder de mengkraan.

Page 27: Keuken 2013-2014

2627

Draaibare uitloop (360°)

Draaibare uitloop (180°)

lange, ergonomische greep

lange, ergonomische greep

Quickclean anti-kalkfunctie

Quickclean anti-kalkfunctie

lange, ergonomische greep

Draaibare uitloop (360°)

Quickclean anti-kalkfunctie

Hansgrohe Focus®

Eéngreeps keukenmengkraanvoor wandmontage met draaibare uitloop

Hansgrohe Focus®

Eéngreeps keukenmengkraanmet draaibare uitloop

Hansgrohe Focus®SEéngreeps keukenmengkraanmet draaibare uitloop

Page 28: Keuken 2013-2014

Compromisloos

RustWezenlijk

Zintuigen

Puur

Eenv

oud

ig

Page 29: Keuken 2013-2014

2829

iconen voor op het aanrecht met de hand van ‘s werelds beroemdste designers. Philippe starck ontwerpt sinds 1994 voor Axor. De kranen van de fransman kenmerken zich door elementaire vormen en heldere functies, die het principe van mini-malistische esthetiek volgen. karak-teristiek kenmerk van de collectie is de bekende Joystick-greep.Axor starck

Page 30: Keuken 2013-2014

Axor starck

Eéngreeps keukenmengkraan met of zonder uittrekbare vuistdouche

Het design van Axor starck is minimalistisch en vloeiend – van kraanhuis tot de uitloop en van de uitloop tot en met de uittrekbare vuistdouche. Axor starck biedt twee functionele kraanvarianten: één uitvoering met draaibare uitloop die geheel naar uw persoonlijke wens in drie draaibereiken instelbaar is. Of de tweede variant die met een uittrekbare vuistdouche uitgerust is. Hiermee kunt u makkelijk in alle hoeken van de gootsteen komen en bijvoorbeeld eenvoudig borden afspoelen.

uittrekbare vuistdouche met 2 straal-soorten (normale en douchestraal)

individueel instelbaar draaibereik (110°/150°)

variabele greeppositionering (rechts of links)

Joystick-greep

comfortZone

Page 31: Keuken 2013-2014

3031

Draaibare uitloop

Page 32: Keuken 2013-2014

Ax

or

star

ck s

emi-P

ro

Eéngreeps keukenmengkraan semi-Pro

Axor starck semi-Pro is dé keukenkraan voor ambitieuze hobby-koks. Met de 360° draai-bare uitloop en het minimalistische design is deze kraan bijzonder geschikt voor dubbele gootstenen en gootstenen die in een kookei-land geïntegreerd zijn.

Draaibare uitloop (360°)

uittrekbare vuistdouche met 2 straal-soorten (normale en douchestraal)

comfortZone

Page 33: Keuken 2013-2014

3233

Page 34: Keuken 2013-2014

ErG

On

OM

iA

PiA

CEr

EM

OD

Ern

iTÀ

ElEG

An

ZA

De italiaanse architect en designer Antonio citterio maakt met een ele-gant gereduceerde collectie keuken-kranen een buiging voor het element water. bijzonder opvallend is de hoogwaardige en precies gevorm-de greep. Door zijn lengte en vlakke vormgeving is deze bijzonder ergo-nomisch in de bediening. voor Axor ontwierp de designer een tweede collectie keukenmengkranen, die met een uiterst slanke en hoge vorm een stedelijke esthetiek tonen.

Page 35: Keuken 2013-2014

3435

Axor citterio

Page 36: Keuken 2013-2014

Eéngreeps keukenmengkraan semi-Pro

Axor citterio is er in drie verschillende functionele uitvoeringen – tot en met de high-end functionaliteit met rvs-veer, die de uitloop zeer beweeglijk maakt. Opvallend bijzonder zijn de slanke vormgeving en de ergonomisch gevormde greep, die ook met natte of ingezeepte handen zeer eenvoudig te bedienen is.

rvs-veer

Draaibare uitloop (360°)

Page 37: Keuken 2013-2014

3637

Eéngreeps keukenmengkraan met uittrekbare vuistdouche

Eéngreeps keukenmengkraan met draaibare uitloop

ergonomische greep

uittrekbare vuistdouche met 2 straal-soorten (normale en douchestraal)

comfortZone

individueel instelbaar draaibereik (110°/150°/360°)

Axor citterio

Page 38: Keuken 2013-2014

2-gats ééngreeps keukenmengkraan met uittrekbare vuistdouche

De Axor citterio M uitvoering met uittrekbare vuistdouche beschikt over een normale- en een douchestraal.

uittrekbare vuistdouche

individueel instelbaar draaibereik (110°/150°)

greep flexibel rond de gootsteen te installeren

Page 39: Keuken 2013-2014

3839

2-gats ééngreeps keukenmengkraanmet draaibare uitloop

De markante uitloop is tot 360° vrij draaibaar of naar wens op 110° of 150° te vergrendelen. De losse greep kan aan iedere gewenste kant van de gootsteen gemonteerd worden. Achter-aan, veilig ver weg van kinderhandjes of aan de linkerzijde, zodat dit voor linkshandigen zeer ergonomisch is. kortom: geheel zoals u dat wenst.

individueel instelbaar draaibereik (110°/150°/360°)

comfortZone

ergonomische greep

greep flexibel rond de gootsteen te installerenA

xo

r c

itter

io M

Page 40: Keuken 2013-2014

VOrM VOlGT EMOTiE.WANNeer is eeN krAAN eeN gOeDe krAAN? Als u DeZe grAAg AANrAAkT eN gebruikT.

Het Duitse designbureau Phoenix Design van Andreas Haug en Tom schönherr ontwierp reeds talrijke keuken-kranen voor Hansgrohe. Daartoe behoort ook de eerste Axor keukenkraan voor op de wand.

Page 41: Keuken 2013-2014

4041

Axor uno2

Page 42: Keuken 2013-2014

Axor uno2

Eéngreeps inbouw keukenmengkraan

De Axor uno² wandmengkraan is een nieuwe intelligente oplossing voor meer bewegingsvrijheid bij de gootsteen. De geïntegreerde telescoop uitloop is eenvoudig uittrekbaar en draaibaar, zodat uw actieradius bij de gootsteen vergroot wordt.

greep links of rechts te plaatsen

eenvoudige bediening door Joystick-greep

Telescoop uitloop voor meer ruimte

Draaibare uitloop

Page 43: Keuken 2013-2014

4243

Page 44: Keuken 2013-2014

Eéngreeps keukenmengkraan met draaibare uitloop

Axor uno² is een keukenmengkranenserie met een heldere vormentaal, die zonder meer in elke keukenambiance kan worden geïntegreerd. bijzonder comfortabel bij het spoelen, afwassen en koken is ook de 360° draaibare uitloop van de mengkranen.

Axor uno2

variabele greepplaatsing (rechts of links)

Draaibare uitloop (360°)

comfortZone

Page 45: Keuken 2013-2014

4445

Draaibare uitloop (360°)

Page 46: Keuken 2013-2014

45

Ø 53

295

262

229

24

Ø 50

295

262

2294

30

237

319 35

6

219

315 35

6

219

315

411

226

222

411

260

209

353

272

178

353

272

178

PrODucTOverZicHT Hansgrohe

2-gats ééngreeps keukenmengkraan # 15812, -000, -800

2-gats elektronische keukenmengkraan# 15805, -000, -800

Hansgrohe PuraVida®

Hansgrohe Metris®

eéngreeps keukenmengkraanmet uittrekbare vuistdouche # 14820, -000, -800

eéngreeps keukenmengkraanmet uittrekbare uitloop # 14821, -000, -800

eéngreeps keukenmengkraanmet draaibare uitloop # 14822, -000, -800voor montage voor een venster# 14823000

eéngreeps keukenmengkraan met uittrekbare vuistdouche# 14877, -000, -800

eéngreeps keukenmengkraan met uittrekbare uitloop# 14872, -000, -800

eéngreeps keukenmengkraan met draaibare uitloop# 14870, -000, -800 voor drukloze waterverwarmers# 14873000

eéngreeps keukenmengkraan met draaibare uitloopmet onderbouwstopkraan# 14875000

Hansgrohe Talis®S2 Variarc

Page 47: Keuken 2013-2014

4647

229

155

220

165 22

4

222

169

224

224

40

53

411

230

220

338

268

204

338

268

204

30

5

227

237221

200

188

71

234

155

220

223

155

220

223

215

220

219

274

224

279

215

220

OnderbouwstopkraanHansgrohe Talis®S

eéngreeps keukenmengkraan met uittrekbare vuistdouche # 32841, -000, -800 voor drukloze waterverwarmers# 32842000

eéngreeps keukenmengkraan # 32851, -000, -800 voor drukloze waterverwarmers # 32852000

eéngreeps keukenmengkraanmet onderbouwstopkraan # 32855000

Onderbouwstopkraan in bijpassend design bij Hansgrohe en Axor keukenkranen # 10823, -000, -800

Hansgrohe Focus®

eéngreeps keukenmengkraanmet uittrekbare vuistdouche # 31815, -000, -800

eéngreeps keukenmengkraan met draaibare uitloop# 31820, -000, -800voor drukloze waterverwarmers# 31822, -000, -800

eéngreeps keukenmengkraan met draaibare uitloop met onderbouwstopkraan # 31823000

eéngreeps keukenmengkraan# 31806, -000, -800voor drukloze waterverwarmers # 31804000

eéngreeps keukenmengkraanmet onderbouwstopkraan # 31803000

Hansgrohe Focus®SHansgrohe Focus®E

eéngreeps keukenmengkraan# 31780000voor drukloze waterverwarmers # 31784000

eéngreeps keukenmengkraan# 31786000voor drukloze waterverwarmers # 31785000

eéngreeps keukenmengkraanmet onderbouwstopkraan # 31783000

eéngreeps keukenmengkraanvoor wandmontage# 31825000

eéngreeps keukenmengkraanmet draaibare uitloop (l-uitloop) # 31817, -000, -800

Afwerking chroom (-000) · Afwerking roestvrijstaal (-800) · alle afmetingen zijn in mm

Page 48: Keuken 2013-2014

45

0

265

235

449

30

0

216

65

6

244

270

222

130

220

637

225

270

427

246

220

342

263

204

PrODucTOverZicHT Axor

Axor starck

Axor citterio

eéngreeps keukenmengkraan semi-Pro # 10820000

eéngreeps keukenmengkraan semi-Pro # 39840, -000, -800

eéngreeps keukenmengkraanmet cilindrische greep # 10801000

eéngreeps keukenmengkraan met uittrekbare vuistdouche # 39835, -000, -800

eéngreeps keukenmengkraan met draaibare uitloop # 39850, -000, -800voor drukloze waterverwarmers # 39852, -000, -800

eéngreeps keukenmengkraan met draaibare uitloop# 10822, -000, -800

eéngreeps keukenmengkraan met uittrekbare vuistdouche # 10821, -000, -800

Page 49: Keuken 2013-2014

4849

70

330–500

22

170

30

0

225

241

319

240

116

204

Ø 6040

5

223

116

221

Ø 60

368

245

214

40

53

Axor citterio M

Axor uno2

eéngreeps keukenmengkraan voor wandmontage# 38815, -000, -800inbouwlichaam (z. afb.)# 13622180

eéngreeps keukenmengkraan met draaibare uitloop# 14850000voor drukloze waterverwarmers # 14852000met onderbouwstopkraan (z. afb.) # 14855000

eéngreeps keukenmengkraan met draaibare uitloop# 38830, -000, -800

2-gats ééngreeps keukenmengkraanmet uittrekbare uitloop # 34822, -000, -800

2-gats ééngreeps keukenmengkraanmet draaibare uitloop# 34820, -000, -800

Onderbouwstopkraan in bijpassend design bij Hansgrohe en Axor keukenkranen # 10823, -000, -800

Onderbouwstopkraan

Afwerking chroom (-000) · Afwerking roestvrijstaal (-800) · alle afmetingen zijn in mm

Page 50: Keuken 2013-2014

uittrekbare uitloop of vuistdouche

De uitrekbare vuistdouche en uitrekbare uitloop vergroten de reikwijdte aan de spoeltafel.

QuickClean

kalk en vuilafzettingen worden eenvoudig weggewreven. Hierdoor gaan de producten jarenlang mee en blijven ze er als nieuw uitzien.

keramische of Joystick cartouche

Dankzij speciaal geharde kunststof zorgen de keramische cartouches voor een lange levenduur van de kraan.

Eenvoudige montage

flexibele aansluitslangen vereenvoudigen de montage van de kraan.

Boltic greepvergrendeling

Dankzij de speciale bevestiging van de greep zorgt boltic greepvergrendeling voor een stabiele greep, die niet wankelt.

Quality made by Hansgrohe

u krijgt een hoogwaardig product, ontwikkeld en geproduceerd door Hansgrohe.

Draaifunctie

Onze kranen bieden u een begrensd draaibereik (110°/120°/150°) of bewegingsvrijheid rondom (360°).

PEX-slangen

De PeX-slangen zijn temperatuurbestendig en neutraal van geur en smaak.

AllE PrODuCTVOOrDElEn, VAn uiTTrEkBArE VuiSTDOuCHE TOT DrAAiBErEik, in één OVErZiCHT.

Quality made by Hansgrohe

Page 51: Keuken 2013-2014

Telescoopfunctie

Met de telescoopfunctie heeft u nog meer bewegingsvrijheid bij de spoeltafel.

Montage voor het raam

Neerklapbaar: ideaal voor de montage voor het raam, eenvoudig de kraan optillen en neerleggen.

Scheiden van uitloop en bedieningselement

Al naar gelang de persoonlijke voorkeur kan de greep flexibel geïnstalleerd worden.

Chroom of roestvrijstaal-decor

Naar keuze in chroom of roestvrijstaal-decor in PVD-procedé vervaardigde roestvrijstalen oppervlakken zijn bijzonder kras- en slijtvast.

Onderbouwstopkraan

Qua design passend bij Hansgrohe en Axor keukenkranen, voor externe keukenapparatuur zoals een vaatwasser.

Variabele greepplaatsing

Al naar gelang de persoonlijke voorkeur kan de greep links of rechts geplaatst worden.

ComfortZone

Een extra hoge uitloop biedt bijzonder veel bewegingsvrijheid en is ideaal voor het vullen van hoge reservoirs.

MagFit magneethouder

Dankzij de MagFit-functie glijdt de slang nagenoeg geruisloos terug naar binnen en fixeert de uitloop zich weer stevig in de kraanuitloop.

Ergonomische grepen

Lange, vlakke grepen maken de bediening bijzonder ergonomisch.

Verticale greeppositie

Door een verticale greeppositie is installatie mogelijk, zelfs als er weinig ruimte tussen de kraan en de wand is. Bovendien, als de greep in verticale positie staat – die voor kinderhanden moeilijker te bereiken is – dan stroomt er warm water. Wordt de greep hori-zontaal geopend, dan stroomt er koud water.

QuickConnect voor uittrekbare vuistdoucheslangen

Dankzij de QuickConnect-functie zijn de slangen bijzonder eenvoudig te monteren.

2 straalsoorten bij uittrekbarevuistdouche/uitloop

De uittrekbare vuistdouche of uitrekbare uitloop biedt twee straalsoorten – een normale straal en een douchestraal. Deze zijn eenvoudig in te stellen.

Page 52: Keuken 2013-2014

Hansgrohe · Riverside Business Park · Internationalelaan, 55 K · B-1070 Anderlecht Tel. +32 02 5430140 · Fax +32 02 5379486 · [email protected] · www.hansgrohe.be

nl-B

E-Ke

uken

broc

hure

201

3/20

14 ·

Form

-Nr.

8404

0329

· 07

/13/

8.5

· Prin

ted

in G

erm

any

· Ged

rukt

op

100%

chl

oorv

rij g

eble

ekt p

apie

r · T

echn

ische

wijz

igin

gen

en

kleu

rafw

ijkin

gen

zijn

om

dru

ktec

hnisc

he re

dene

n vo

orbe

houd

en. C

once

pt e

n La

y-ou

t: bi

lekj

aege

r, St

uttg

art;

Plan

ning

: fön

des

ign,

Sch

ram

berg

; Pet

er F

ehre

ntz,

Ham

burg

;Fo

tos:

Kuhn

le &

Knö

dler

, Rad

olfz

ell;

Uli

Mai

er, S

tuttg

art;

Wee

rgav

en: r

ecom

, Ostfi

lder

n; T

hank

s to

: Arc

linea

Fra

nkfu

rt; D

urav

it, H

ornb

erg;

Küc

hens

tudi

o W

agne

r Stu

ttgar

t;

Zeyk

o Kü

chen

, Mön

chw

eile

r