Lezing 5 Oktober 2014

4
Shalom Het nieuwe seizoen194/1915 is weer begonnen waarin we hopen maandelijks weer een lezing aan te kunnen bieden . De werkgroep " Tolereer geen Intolerantie " organiseert op zondag 5 oktober a.s. een Lezing over:De geschiedenis over de islam en het Hindoeïsme. Hindoeïsme vs. Islam De grootste genocide op hindoes van het Indiase subcontinent door mohammedaanse bezetters in een periode van 800 jaar (800 v.Chr. tot 1700 v. Chr.) is formeel nooit erkend door de wereld. Vandaar dat er zoveel onbegrip van de wereld/in het Westen is over wat er allemaal gaande is in India. In bovenstaande periode zijn ruim 90 miljoen hindoes vermoord! Allergrootste Holocaust/Genocide in de geschiedenis van de mensheid. Wat ga ik u tijdens deze lezing wil vertellen? Introductie over mij zelf. Wie ben ik? Wat heeft de Islam gebracht in Bharat (India) Hoe heeft dit kunnen gebeuren? Waarom is dit haast onbekend in het Westen? Hoe wij verraden worden?

description

Hindoeisme vs Islam

Transcript of Lezing 5 Oktober 2014

Page 1: Lezing 5 Oktober 2014

Shalom

Het nieuwe seizoen194/1915 is weer begonnen waarin we hopen maandelijks weer een lezing aan te kunnen bieden .

De werkgroep " Tolereer geen Intolerantie " organiseert op zondag 5 oktober a.s. een Lezing over:De geschiedenis over de islam en het Hindoeïsme.

Hindoeïsme vs. IslamDe grootste genocide op hindoes van het Indiase subcontinent door mohammedaanse bezetters in een periode van 800 jaar (800 v.Chr. tot 1700 v. Chr.) is formeel nooit erkend door de wereld. Vandaar dat er zoveel onbegrip van de wereld/in het Westen is over wat er allemaal gaande is in India.In bovenstaande periode zijn ruim 90 miljoen hindoes vermoord! Allergrootste Holocaust/Genocide in de geschiedenis van de mensheid.Wat ga ik u tijdens deze lezing wil vertellen?• Introductie over mij zelf. Wie ben ik?• Wat heeft de Islam gebracht in Bharat (India)• Hoe heeft dit kunnen gebeuren?• Waarom is dit haast onbekend in het Westen?• Hoe wij verraden worden?• Wat is Taqiyya?• Wie/wat is een dhimmi?• Wie/wat is een kafir?• Wat houdt Dar el Islam in?• De vriendschap tussen India en Israël.• Waarom is de mohammedaan nooit een verliezer?• Is dit een voor bode voor het Westen?

Page 2: Lezing 5 Oktober 2014

• Tot slot hoop ik dat u thans zult begrijpen waarom hindoes en muzelmannen in India leven als kat en honden, derhalve zult begrijpen waarom veel hindoes in Nederland achter de PVV staan!• Gelegenheid tot vragen stellen.

Programma:

Inleiding: Talyah Coenraad, voorzitter, " Tolereer geen Intolerantie ".

Gastspreker & discussieleider Anand Soekhoe

De lezing duurt ongeveer anderhalf uur. Halverwege is er een pauze van 15 minuten.

Eind van de lezing 10 minuten pauze, waarna er gelegenheid is om vragen te stellen of gediscussieerd kan worden over de inhoud van de lezing.

Entree: € 7,50 inclusief 1 kopje koffie of thee.

Bar is open voor, drank & snacks

Verplicht aanmelden !!! op: [email protected]

Gezien het noodzakelijk is o.a. om vooraf te weten welke ruimte in het gebouw we moeten afhuren.

Locatie en adres Wijkcentrum de Eekmolen Frederik Henderikstraat 22. 8606 EJ Sperkhem Sneek

Deur open en aanvang: Vanaf 13.30 uur bent u van harte welkom Aanvang lezing 14.00 uur

Page 3: Lezing 5 Oktober 2014

Voor meer informatie kunt u contact op nemen met:

Ya’akov Siepman: [email protected] of bel 0651986970

Routebeschrijving vanuit Joure A 7 eerste afslag Sneek u rijd de oppen huizenweg op voorbij de tweede rotonde benzinestation rechtdoor na de rotonde 2e straat links op de splitsing linker straat aanhouden Na 5oo meter rechtdoor dan ziet u Links het wijkcentrum .

vanuit Bolsward: A7 AFSLAG Sneek oost – Leeuwarden rij de ophuizenweg op voorbij de tweede rotonde benzinestation rechtdoor na de rotonde 2e straat links op de splitsing linker straat aanhouden Na 5oo meter rechtdoor dan ziet u Links het wijkcentrum

openbaar vervoer vanaf het treinstation bus naar Herenveen uitstappen sperkhem prins henderikstraat.

Lopend ongeveer 20 minuten vanaf het station

openbaar