kerkuilendiner 2012

1
In de verte nadert de maand november met het traditionele kerkuilendiner. Na enkele jaren onder de vleugels van den Arend in Pollinkhove vliegen we naar d’Oude Pastorie in Wulpen. We hopen heel wat van onze leden te mogen verwelkomen om 19h30. U komt toch ook ? Chef David stelt volgend menu voor : Aperitief pompoensoep met broodkorstjes Gebraiseerd varkenshaasje met groentenkrans en kroketjes of Licht gerookte zalm met een sausje van oesterzwammen en puree koffie met dessert Medewerkers en leden betalen 30 euro per persoon. Niet-leden zijn eveneens welkom maar betalen 35 euro per persoon. Inschrijving gebeurt door overschrijving op het nummer 828-5985198-79 van Natuurwerkgroep ‘De Kerkuil’. U schrijft in voor 8 november en bij de mededeling vermeldt u uw keuze : ‘vlees’ of ‘vis’. “Kerkuilendiner” zaterdag 17 november 2012. Typ hier om tekst in te voeren

description

kerkuilendiner 2012

Transcript of kerkuilendiner 2012

Page 1: kerkuilendiner 2012

In de verte nadert de maand november met het traditionele kerkuilendiner.

Na enkele jaren onder de vleugels van den Arend in Pollinkhove vliegen we naar d’Oude Pastorie in Wulpen. We hopen heel wat van onze leden te mogen verwelkomen om 19h30. U komt toch ook ?

Chef David stelt volgend menu voor :

Aperitief

pompoensoep met broodkorstjes

Gebraiseerd varkenshaasje met groentenkrans en kroketjes

of

Licht gerookte zalm met een sausje van oesterzwammen en puree

koffie met dessert

Medewerkers en leden betalen 30 euro per persoon. Niet-leden zijn eveneens welkom maar betalen 35 euro per persoon.

Inschrijving gebeurt door overschrijving op het nummer 828-5985198-79 van Natuurwerkgroep ‘De Kerkuil’. U schrijft in voor 8 november en bij de mededeling vermeldt u uw keuze : ‘vlees’ of ‘vis’.

“Kerkuilendiner” zaterdag 17 november 2012.

Typ hier om tekst in te voeren