Infobrochure ondernemers vakdagen 2016

4
VAKDAGE N DÉ BUSINESS-TO-BUSINESS NETWERKBEURS VOOR LIMBURG EN OOST-BRABANT Op zoek naar de ideale plek… …om zaken te doen, nieuwe mensen en bedrijven te leren kennen en inspiratie op te doen? Word dan óók een van de ruim 140 exposanten op 4, 5 en 6 oktober 2016. Ondernemers Vakdagen is… …hét moment om u te laten verrassen door de kracht van regionaal zaken doen en samenwerken. Met inspirerende sprekers, sprekende pleinen, actuele thema’s en interactieve bijeenkomsten. Alweer voor het 6e jaar op rij… …biedt Ondernemers Vakdagen u mooie kansen. Vorig jaar vroegen we ondernemers welk woord het best bij hen past. ‘Passie’, hoorden wij vaak. En daarom is dat het thema van deze editie. Passie. Wij creëren graag uw kans, als uw passie durft te delen. Onderneemt u mee? DEEL DIE PASSIE, PAK UW KANS! EVENEMENTENHAL VENRAY 4, 5 & 6 OKTOBER 2016

description

Dé business-to-business netwerkbeurs voor Limburg en Oost-Brabant: wij creëren graag uw kans, als u uw passie durft te delen. Onderneemt u mee?

Transcript of Infobrochure ondernemers vakdagen 2016

Page 1: Infobrochure ondernemers vakdagen 2016

VAKDAGEN

Dé business-to-business netwerkbeurs voor Limburg en oost-brabant

Op zoek naar de ideale plek……om zaken te doen, nieuwe mensen en bedrijven te leren kennen en inspiratie op te doen? word dan óók een van de ruim 140 exposanten op 4, 5 en 6 oktober 2016.

Ondernemers Vakdagen is……hét moment om u te laten verrassen door de kracht van regionaal zaken doen en samenwerken. met inspirerende sprekers, sprekende pleinen, actuele thema’s en interactieve bijeenkomsten.

Alweer voor het 6e jaar op rij… …biedt ondernemers vakdagen u mooie kansen. vorig jaar vroegen we ondernemers welk woord het best bij hen past. ‘Passie’, hoorden wij vaak. en daarom is dat het thema van deze editie. Passie. wij creëren graag uw kans, als uw passie durft te delen. onderneemt u mee?Deel Die pAssie, pAk uw kAns!

eVenementenhAl VenrAy4, 5 & 6 oktober 2016

Page 2: Infobrochure ondernemers vakdagen 2016

prOfessiOnAls zOeken pAssie

4.000-5.000 bezoekerswie kunt u verwachten? tijdens de vijf voorgaande edities bezochten telkens 4.000 tot 5.000 ondernemers uit Limburg, oost-brabant en gelderland ons evenement. ondernemers die exposanten willen ontmoeten, kennis vergaren en netwerken.

140 exposantenDe 140 exposanten van vorig jaar verwachten wij in 2016 minimaal te evenaren. De economie trekt immers aan en ondernemers durven weer te investeren. exposanten komen uit Limburg en oost-brabant, maar ook landelijke spelers die interesse hebben in onze regio, zijn aanwezig.

Voor elke branche De opzet van ondernemers vakdagen is breed. uw bedrijf heeft een dienst of product dat voor ieder ander bedrijf geschikt kan zijn. u bent bijvoorbeeld actief in één van onderstaande branches:- Financieel - Personeel - opleiding & training - iCt - kantoorinrichting - bouw, vastgoed & makelaardij - Juridisch - marketing & communicatie- overheid & kennisinstelling- Facilitair- business lifestyle- businessclub & ondernemersvereniging

welke pAssie Delen wij met u?

kennis- echt ondernemen? topsprekers vertellen hoe u echt onderscheidend onderneemt- Hoe zet ik mezelf in de markt? u hoort het op ons congres over marketing en communicatie

Ontmoeten- De open opzet van de stands - succesvol in 2015 - maakt de beurs intiemer- om het grote centrale beurs- en netwerkplein kunt u niet heen- maak gebruik van onze speedmatching en meet & match events- De viP-events dag is de kans om klanten op een unieke manier in de watten te leggen- kom naar de gezellige netwerkborrels na beurstijd, met muziek en entertainment

Page 3: Infobrochure ondernemers vakdagen 2016

Voorbereiding - pre-event 2016we bereiden u optimaal voor op uw deelname. Laat u tijdens ons Pre-event meenemen in de wereld van ondernemers vakdagen met tips, inspiratie en ontmoetingen. Zo staat u straks goed voorbereid in de startblokken.

exposure voor, tijdens en na de beursHoe haalt u meer uit uw deelname? uw bedrijf staat immers tijdens, maar ook voor én na de beurs in de spotlights. wij promoten ondernemers vakdagen en de deelnemers via crossmediale communicatie, van vakbladtot social media en lokale krant tot adwords.

tot uw dienst: een vakkundig projectteam we helpen u graag met het behalen van maximaal rendement uit uw beursmoment. ons projectteam staat voor u klaar met tips & tricks op het gebied van beursorganisatie, bezoekerswerving en opvolgacties.

full service formuleevenementenhal staat bekend om haar unieke Full service Formule. Daardoor kunt u zich volledig richten op het belangrijkste aspect van uw beursmoment; namelijk uw (potentiële) relaties. De Full service Formule is bij de prijs van uw beursdeelname inbegrepen:

• Exclusievecateringinenomuwstand:bedieninginuwstand en vrij gebruik van verschillende buffetten en terrassen voor u en uw relaties

• 2standhoudersbadgesvoortoegangtothetstandhou-ders-restaurant met iedere avond een uitgebreid buffet

• Beurslogistiek:gratisheftruckservicetot2,5ton• Uitnodigingsservice:eenpersoonlijkeuitnodiginguit

uw naam aan uw relaties • Vrijparkerenvooruénuwrelaties• EvenementenhalApp:volguwleads

Page 4: Infobrochure ondernemers vakdagen 2016

prOgrAmmA

Dinsdag 4 oktober 2016- vooraf oPeningssYmPosium

powered by mkb-Limburg- 16.00 - 21.00 uur beursvLoer- 21.00 - 22.00 uur beursborreL

Openingssymposium verrast vast

onze partner mkb-Limburg is initiatiefnemer van dit congres. topsprekers nemen u mee in de wereld van écht onderscheidend ondernemen. voorgaande jaren gaven onder andere Jos burgers, ruud veltenaar en Paul smit acte de présence. ook in 2016 wordt u weer verrast!

woensdag 5 oktober 2016- vooraf meet & matCH

sPeeDmatCHing powered by bs morgen

- 16.00 - 21.00 uur beursvLoer - 20.00 - 20.45 uur meet & matCH - bs morgen netwerkplein- 21.00 - 22.30 uur beursborreL met entertainment

gegarandeerde matches door meet & match events

samen met netwerkorganisatie bs morgen organiseren

we speedmatching. in twee uur maakt u kort kennis met twintig standhouders. ‘s avonds tijdens meet & match kunt u, wederom kort en krachtig, kennis maken met verschillende bezoekers.

Donderdag 6 oktober 2016- vooraf marketing 2016

powered by Dim l Coppen - doorlopend viP events- 16.00 - 21.00 uur beursvLoer - 21.00 uur sLuiting eDitie #6

marketing 2016 met concrete cases

ook dit jaar organiseert bureau Dim | Coppen communications+marketing een congres over marketing en communicatie. met trends, ontwikkelingen en inspirerende cases.

Vip-events speciaal voor uw klant

standhouders én niet-standhouders organiseren thema-events. een ideaal moment om nieuwe ontwikkelingen te delen of uw relaties in de watten te leggen in onze sfeervolle zalen.

Boek uw stand binnen enkele kliks online!evenementenhal.nl/ondernemersvakdagen

wij creëren

grAAg uw kAns,

Als u uw pAssie

Durft te Delen.

OnDerneemt

u mee?

Evenementenhal Venray De Voorde 30, 5807 EZ Venray 0478 519 790

@Ondernemers_EH Ondernemers Vakdagen

prOgrAmmA