Sertocom Infobrochure

of 6 /6
sertocom work together to accomplish more SERVICES TO COMPANIES WWW.SERTOCOM.COM PRE-MEDIA CORPORATE IDENTITY PRINTMEDIA WEBMEDIA EVENTS OUTSOURCING

Embed Size (px)

description

Sertocom Infobrochure

Transcript of Sertocom Infobrochure

Page 1: Sertocom Infobrochure

sertocomwork together to accompl ish more

SERVICES TO COMPANIES

WWW.SERTOCOM.COMWWW.SERTOCOM.COM

PRE-MEDIACORPORATE IDENTITYPRINTMEDIAWEBMEDIAEVENTSOUTSOURCING

Page 2: Sertocom Infobrochure

OVER SERTOCOM Sertocom staat voor services to companies. We zijn als bedrijf gespecialiseerd in imagovorming.

Het is onze missie om uw bedrijf of organisatie beter te profi leren en te positioneren op de markt aan de hand van resultaatgerichte campagnes.

Om effi ciënt te kunnen werken, hebben we onze dien-sten ingedeeld in 6 afdelingen: Pre-media, Corporate Identity, Printmedia, Webmedia, Events en Outsourcing.

Met Sertocom Group bieden we oplossingen aan voor hedendaagse behoeften in de bedrijfswereld, en dit bin-nen één fi rma.

Zet ook in uw bedrijf een positieve spiraal in gang. Surf naar www.sertocom.com voor inspiratie en contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek dat uw omzet zal verhogen.

Page 3: Sertocom Infobrochure

FOTO REPORTAGESVI

DEO

CA

PTAT

IES

AUD

IO O

PNA

MES

COPYWRITINGVERTALINGEN

UITNODIGINGEN VERPAKKINGENBELETTERING SPANDOEKENSIGNALISATIE STICKERSADVERTENTIES VISITEKAARTJESMAGAZINES FOLDERS

BRIE

FPA

PIER

BROCHURES

FLYE

RSO

MSLAG

ENVERBLUFFENDE OPNAMESEen goede basis is onontbeerlijk voor een prachtig eindproduct. Wij verzorgen de opmaak van uw tekst, we trekken foto’s en wenemen beeld en geluid op. Nu bent u al aardig op weg naar eenserieuze mediastunt!

COMPLETE OPLOSSINGEN VOOR COMPLEXE PROBLEMENMaar hoe ga ik om met al die gegevens? Geen paniek, Sertocom biedt oplossingen voor uw volledige digitale workfl ow via het internet. Aanmaken van beeldbanken, online boekingssystemen en bestelmodules, Sertocom geeft antwoorden op al uw vragen.

PROFESSIONEEL RESULTAATNu alle data voor handen zijn, kan het echte werk beginnen! Sertocom zorgt voor een eigentijdse voorstelling aan de hand van weldoordachte ontwerpen. Wat dacht u van een volledige videoproductie? Dé meest succesvolle manier om uw bedrijf multimediaal voor te stellen.

TOPDESIGNS OP KWALITEITSDRUKDe kwaliteit van uw drukwerk is representatief voor uw bedrijf! U valt niet alleen op door een sprekend ontwerp, maar ook door kwaliteitsdruk en speciale afwerkingen. Veelvuldige samenwerking met specialisten in de drukwereld geeft ons de kans om drukwerk aan te bieden tegen zeer concurrentiële prijzen.

PRE-MEDIA

PRINTMEDIA

Page 4: Sertocom Infobrochure

BANNERS

WEBSITE DEVELOPMENTDO

MEI

NRE

GIS

TRAT

IE E

N H

OST

ING

DIRECT MAILINGS(EA

RCH

) E(N

GIN

E) O

(PTI

MA

LISA

TIO

N)

CMS (CONTENT MANAGEMENT SYSTEM)

E-COMMERCE

BELET UW EIGEN GROEI NIETU kent het probleem. Door

tijdsgebrek worden belangrijke marketingopdrachten te vaak uitgesteld. Met een tijdelijke kracht van Sertocom laat u die kansen niet meer liggen. Voor quasi elk probleem hebben wij een professional die tijdelijk bij u kan worden ingezet. Vraag ons waarmee wij u kunnen helpen.

HAAL EEN WONDER IN HUIS ZONDER DE ROMPSLOMP ERBIJ TE NEMEN.

MUSTAanwezigheid op het internet is een must voor elk modern bedrijf! Een website is meer dan enkel uw visitekaartje op het internet, het is het belangrijkste instrument van uw marketingmix.

EEN WERKWIJZE ZONDER VERRASSINGENNa een analyse van uw noden en toekomstperspectieven doen wij u een

passend voorstel. Wat volgt is het ontwerp dat een samensmelting vormt van uw huisstijl en uw per-soonlijke smaak. Hierbij streven wij telkens naar een uniek concept. Uw website moet een optimale combinatie worden van herkenbaarheid (uw huisstijl), functionaliteit (de ‘gebruiksvriendelijkheid’) en technische knowhow (vindbaarheid, ranking in zoekmachines). Na de programmatie en testfase volgt de voorstelling en gaat de site online. Maar daar stoppen wij niet, indien u dat wenst, denken en doen wij actief mee aan de bekendmaking ervan.

HOSTING ZONDER ZORGENDon’t worry, be happy. Integrale hostingoplossingen. Wij zorgen voor het overzetten van het domein, online plaatsen van website, beschikbaar maken van data, instellen van e-mail, automatische e-mail-antwoorden, … Met betrouw-baarheid en veiligheid als kernwaarden, bieden wij tophost-ing aan tegen scherpe prijzen. Service is vanzelfsprekend voor Sertocom.

ALLES ONDER ÉÉN DAK, ÉÉN BETROUWBARE PARTNER DIE ZIJN VERANTWOORDELIJKHEID WEL MOET OPNEMEN!

WEBMEDIA

OUTSOURCING

Page 5: Sertocom Infobrochure

PRO

DUC

TVO

ORS

TELL

ING

EN

SEMINARIESTEAMBUILDING

KLANTENBEGELEIDING

BEDRIJFSFEESTENSTANDENBOUW BEDRIJFSFEESTEN

UW EVENT IS OOK HET ONZE!U kunt op uw twee oren slapen, want wij laten onze slaap voor u Wij maken de juiste keuzes: originele ideeën, frisse voorstellen en uitzonderlijke locaties die bij u en uw budget passen. Uw gasten zullen uw event niet snel vergeten.Dat is de fl exibele Sertocom-manier.

TEST SERTOCOMBlablabla. Mooie woorden maken nog geen mooi event. Daarom: test ons! U vertelt ons wanneer, voor wie en waarom u een evenement plant. En wij verrassen u. Deal?

100% COMMITMENT IS NOG NET NIET GENOEG!

UW BEDRIJF EN WAT HET VERDIENTU bent trots op uw bedrijf, en dat moet ook. Daarom wilt u ook een huisstijl die perfect bij u past. Uitbundig, origineel, gewaagd, strak, zakelijk, … geen stijl is ons onbekend. Wij bezorgen u een ijzersterke uitstraling.

NET DAT TIKJE MEERVoor de uitwerking van uw huisstijl gaan we tot het uiterste.

Basistoepassingen als visitekaartjes, briefpapier en websites worden met passie ontworpen. Verbaas uw klanten met uw nieuwsbrieven, fl yers, advertenties, brochures, verpakkingen, wagenbelettering, …

SERTOCOM GEEFT DE VOORZET. U MAAKT DE GOAL!

EVENTS

CORPORATE IDENTITY

Page 6: Sertocom Infobrochure

Sertocom GroupSt. Livinusstraat 2AB-8906 IeperTel. +32 (0) 57 20 27 10Fax. +32 (0) 57 20 41 15Mail [email protected]

PRE-MEDIAAUDIO OPNAMES FOTO REPORTAGES VIDEO CAPTATIES COPYWRITING VERTALINGEN

PRINTMEDIABRIEFPAPIER OMSLAGEN BROCHURES FLYERSUITNODIGINGEN VERPAKKINGEN BELETTERING SPANDOEKEN SIGNALISATIE STICKERS ADVERTENTIES VISITEKAARTJES MAGAZINESFOLDERS

WEBMEDIA WEBSITE DEVELOPMENT DOMEINREGISTRATIE EN HOSTING S(EARCH) E(NGINE) O(PTIMALISATION)DIRECT MAILING CMS (CONTENT MANAGEMENT SYSTEM) E-COMMERCE & BANNERS

EVENTSPRODUCTVOORSTELLINGEN SEMINARIESTEAMBUILDING KLANTENBEGELEIDINGBEDRIJFSFEESTEN STANDENBOUW

CORPORATE IDENTITYOUTSOURCING