fc trias presentatiegids 2010-2011

17
Presentatiegids FC TRIAS seizoen 2010-2011

description

presentatiegids 2010-2011

Transcript of fc trias presentatiegids 2010-2011

Page 1: fc trias presentatiegids 2010-2011

PresentatiegidsFC TRIAS seizoen 2010-2011

Page 2: fc trias presentatiegids 2010-2011

Van uw voorzitter

Colofon RedactieledenHans BleuminkRené ten DammeRogier SchonewilleWim Ophof

VormgevingBraakhekke Drukwerk

DrukEdruk Winterswijk BV

FC Trias heeft er een geweldig mooi seizoen op zittenmet een flink aantal kampioensteams. Met als hoogte-punt het kampioenschap van het eerste elftal op delaatste speeldag en de daarbij bijbehorende festivitei-ten. Daarnaast een groot aantal kampioenschappenbij onze jeugd en daarmee de promotie van de D1(hoofdklasse) en de C1 (1e klasse). Kortom, sportiefgezien heeft FC Trias een topseizoen achter de rug.Maar . . . we staan weer op de drempel van een nieuwseizoen en alle tellers staan weer op nul. Alles eniedereen moet weer vol aan de bak om dit succes teprolongeren.

Na afloop van het succesvolle seizoen zijn we echterniet stil blijven zitten. De eerste aanzet hiertoe heb-ben we met z’n allen gegeven toen we op de familiedaginstemden met uitbreiding van ’t Huitinkveld waar-voor we samen met SSB overeenstemming haddenbereikt met de gemeente Winterswijk.De eerste resultaten daarvan heeft iedereen kunnenzien: in twee maanden tijd werd veld 2 omgebouwdnaar kunstgras en bovendien zorgden de mensen vande Hamelandgroep, maar vooral onze vele vrijwilligers,voor een mooie grasmat op veld 3. In het najaar zalworden gestart met de bouw van de extra kleedkamerswelke we later dit seizoen in gebruik kunnen nemen.Uiteindelijk is de uitbreiding pas afgerond als we optermijn ook op de door de gemeente extra aangekochtegrond voetballen. Al deze uitbreidingen passen bij de(sportieve) ambities en groei van FC Trias waarbinneneen ieder, op zijn of haar niveau, zo veel mogelijk ple-zier kan beleven aan de meest beoefende balsport.

Het spelen in de 3e Klasse hoort bij deze ambities!Deze kun je op papier bedenken maar uiteindelijk zul-

3

len deze tussen de witte lijnen moeten worden gereali-seerd. Dit vergt tijd, vooral geduld en op 9 mei werdenwe hiervoor beloond. Komend seizoen een groot aantalonbekende tegenstanders rondom Arnhem en de Lie-mers. Maar, iets wat onbekend is maakt het direct ookspannend zeker met de 2 onvervalste derby’s tegenWVC in het vooruitzicht!

Tenslotte: FC Trias, een vereniging waar we met z’nallen trots op (mogen) zijn. Laten we dit dan hetkomende seizoen met z’n allen binnen en buiten hetveld laten zien. Hierbij wensen we iedereen die FCTrias een warm hart toedraagt een gezond, sportief ensuccesvol seizoen toe maar vooral heel veel (voetbal-)plezier !

Tot ziens op ‘t HuitinkveldNamens het bestuur,Jan Wilterdink, voorzitter

Voor u ligt hij weer, de presentatiegids 2010-2011 van FC Trias! Het enige niet digitale communicatie-middel wat ons nog rest. In dit computertijdperk van internet, msn, hyves en twitter nog een papierengids uitgeven is uniek. Hoe lang duurt het nog dat kinderen aan hun moeder vragen: ”Mam, wat is eengids?” Feit blijft wel dat waar het om gaat al bijna anderhalve eeuw oud en onveranderd is n.l het voet-bal! En hierbij blijft het makkelijk om een gids te hebben waarin alle wetenswaardigheden voor hetkomende seizoen in opgenomen zijn.

Page 3: fc trias presentatiegids 2010-2011

Wie, wat, waar?

Volledige naam: Fusie Club TriasOpgericht: 1 juli 2002Relatienummer KNVB: FZ-SZ-66G

Adres secretariaat: Postbus 697100 AB Winterswijk

Adres terrein: ’t HuitinkveldBataafseweg 2a 0543 5151627101 PA Winterswijk

Consul: Jan Ros 0543 512120

Ledenadministratie: Vincent Meekes 06 45744538Hazelderstraat 237102 BA Winterswijk

Kantinebeheer: Gerard Knook 0543 521319

Dagelijks bestuur: Taak: Telefoon:Jan Wilterdink Voorzitter 0543 563580Richard ten Pas Penningmeester 0543 522805Gerwin ter Haar Secretaris 0543 516866

Algemeen bestuur: Taak: Telefoon:Jan Toebes Voetbal Technische Commissie 0543 562400Gerard ten Dolle Coördinator Jeugdvoetbal 0543 515566Rob Ribbens Coördinator Accommodatie gebruik 0543 562680Henny te Brummelstroete Coördinator Accommodatie onderhoud 0543 516907Luc Pelgrim Coördinator Sponsoring & PR 0543 513438André Stemerdink Coördinator Sponsoring & PR 0543 513016Will de Graaff Algemeen Bestuurslid 0543 516352

Ereleden: Huub Baak Will de GraaffWim Boers Wim ter HaarWilly Bouwhuis Jan ter HaarHenk Breukers Jan ten HagenHenny te Brummelstroete Appie te SelleJoop Damkot Willy Smit

Leden van Verdienste: Bennie de Roos Frans SchildersJan Ros Raymond vd VorleWim Samberg Herman Wullink

5

Page 4: fc trias presentatiegids 2010-2011

FC Trias 1 klaar voor 3e klasse

“Hoe is het Sander?” Het antwoord op die vraag is duide-lijk. Sander Hoopman kijkt in de kantine naar het stan-denbord waarop de eindstand van vorig seizoen staat.“Mooi hè, in de winterstop stonden we nog 11 puntenachter op de koploper en dan toch nog kampioen worden.Een geweldig resultaat!”

Wat verwacht je van komend seizoen?“3e Klasse is een mooie uitdaging. Naast de spelers ishet voor de meeste mensen binnen de club compleetnieuw en dat maakt het wel speciaal. De jongens zullenmoeten wennen aan het niveau, dat is logisch. De doel-stelling voor dit jaar is handhaven en dat lijkt me reëel.De nummers 11 en 12 uit de competitie degraderendirect en de nummer 10 speelt nacompetitie. Dus mini-maal 9e worden is ons doel, zodat we volgend weer op indezelfde klasse spelen.De vereniging is er klaar voor en de spelersgroep ook.”

Zijn er wijzigingen ten opzichte van vorig seizoen?“De staf is niet veranderd. Assistent Gerald Winkelhorstis twee avonden aanwezig bij de training en speelt eenbelangrijke rol. Doordat we met twee trainers op hetveld staan kunnen we verschillende situaties oefenen endat komt de kwaliteit van de spelers ten goede.De groep bestaat uit 16 spelers en 2 keepers en er heb-ben een paar mutaties plaatsgevonden. Een aantal spe-lers, te weten: Ronald Ubbink, Wouter Höfkes, MartijnGebbink en Gijs Vrieze, zijn lager gaan voetballen.Tevens zullen we Timo ten Dolle geruime tijd moetenmissen in verband met een kruisbandblessure.Vanuit de A-jeugd is Jeroen Knook erbij gekomen enmet de komst van een drietal nieuwe spelers is de 1eselectie compleet. Elmar ter Maat, Yassin Ouardighi enTim Straalman hebben de weg naar ’t Huitinkveldgevonden.Je ziet dat spelers graag bij FC Trias willen voetballen.De positieve uitstraling van de club naar buiten en deprettige sfeer binnen de vereniging spelen hierbij eenbelangrijke rol. Ook de zeer goede trainingsopkomst bijde selectie en niet te vergeten het prachtige complexwaarop we trainen en spelen, werken als een magneet.”

Aan het einde van het interview verlaten we de kantineen zien dat men druk bezig is met de aanleg van eenderde kunstgrasveld. Deze aanblik geeft extra duidelijkweer waarom het woord magneet hier op zijn plaats is.

7

Gesprek met de hoofdtrainer

Page 5: fc trias presentatiegids 2010-2011

Sinds het begin van dit seizoen hebben FC Trias 2 en3 een nieuwe trainer. Na 4 jaar door Arnold Toebesgetraind te zijn is het nu de beurt aan Jos Paul uitEibergen om de 2e selectie fit op het veld te krijgen.Jos zal op zondag de wedstrijden van het 2e begelei-den samen met Gerrit Krosenbrink en Bertus Stem-erdink.

Genoeg aan dit intro, Jos wil graag vertellen wie hij isen waar hij voor staat: Jos Paul is 45 jaar, geboren engetogen in Lichtenvoorde (naast het voetbalveld) ensinds 1996 woonachtig in Eibergen. Ik heb de gehelejeugdafdeling van Longa doorlopen en daar altijd in dehoogste teams gespeeld, maar toen ik 18 jaar waskreeg ik een scheenbeenbreuk en daarna heb ik nooitmeer het oude niveau teruggekregen waardoor ik nietmeer op het hoogste niveau kon voetballen en dat wasLonga 1.Toen ben ik het trainersvak ingerold want ik was tochelke avond op het voetbalveld. Ik heb cursussengevolgd en mijn eerste club als trainer was dus Longa’30, waar ik dit D1 heb getraind. Vervolgens ben iknaar SSSE (A1,B1,C1 en D1) in Eibergen gegaan, waarik ook m’n vrouw heb leren kennen. Ik ben getrouwden heb 4 kinderen in de leeftijd van 18,16, 9 en 7 jaar.Daarna ben ik naar sportclub Eibergen (B1 en C1)gegaan, vervolgens naar AZSV (D1 en B1) waar ik nogsamen met Andries Ulderink heb getraind, de huidigetrainer van Go Ahead Eagles. Ook ben ik een aantaljaren als trainer werkzaam geweest bij Sp Neede waarik het 2e en A1 heb getraind. Door mijn drukke werk-zaamheden heb ik een jaar niet getraind, maar zat inhet bestuur van SSSE voor het technisch beleid. Ik

miste toch de veldtrainingen en werd benaderd doorWWV in Hengevelde waar ik een aantal jaren het 2eelftal heb getraind. Vorig jaar heb ik de A1 van WVCgetraind, maar dat is mij niet zo goed bevallen. Deinsteek die WVC had was niet geheel de mijne. De A1speelt op een hoog niveau en als je dan elke keer maar5 á 6 spelers op de training hebt is het niet leuk meer.Ook het contact met de hoofdtrainer was niet opti-maal.Vervolgens werd ik benaderd door FC Trias voor hettrainen van het 2e en 3e . Ik zie FC Trias als een clubdie in ontwikkeling is, dat zie je ook al bij de jeugd enik hoop daarin mijn steentje bij te kunnen dragen.Ik weet nog niet veel van de vereniging FC Trias, maarik was hier wel eens geweest, en de uitstraling isgewoon hartstikke goed. Vorig seizoen heb ik een aan-tal wedstrijden van A1 gezien en ook een wedstrijd vanhet 2e. FC Trias 2 speelt dit jaar in de reserve 2e klassetegen gerenommeerde verenigingen als Babberich,Longa, HSC, SML, toch allemaal geen kleine jongens inhet oostelijke amateurvoetbal.De spelers ken ik nog niet zo goed, maar ik kan me eral wel een voorstelling van maken na de eerste wed-strijd en trainingen. Het niveau van het 2e is goed, eris een hele goede mix tussen jeugd en routine. Ik wiltoch wel net als vorige seizoenen proberen boveninmee te draaien of wellicht een periodekampioenschapte behalen. Voor het 2e wil ik eigenlijk wel dat zij 2x inde week trainen, want alleen dan kun je het niveauhalen dat we nastreven. Het resultaat bij het 2e hangtnatuurlijk ook wel af van de situatie rond het 1e. Deselectie is vrij smal dus ben je bij blessures toch vrijkwetsbaar, maar we moeten afwachten hoe dat gaatlopen. Ik ben geen trainer die z’n team afschermt vanhet 1e en het 3e. Ik vind dat we moeten samenwerken,dat is goed voor de gehele vereniging. Ik wil met het 2eaanvallend voetbal spelen en dat hebben we in de 1eoefenwedstrijd tegen SKVW 1 al 20 minuten heel goedlaten zien. Ik geloof dat het er in zit, ik win nl. lievermet 7-6 dan met 1-0. Zoals gezegd is de begeleidinggoed geregeld, dat heb ik bij de 1e oefenwedstrijd algemerkt. Ik kan mij volledig richten op de spelers, envoor de rest wordt gezorgd, de organisatie staat hier algoed!Ik ben nu 27 jaar trainer en heb bij veel clubs in de“keuken” mogen kijken en ik moet zeggen dat de clubFC Trias trots mag zijn op hun accommodatie alsmedede mensen die ook blijven zorgen dat alles er goed bijligt. Ook als het 2e kunstgrasveld er ligt kunnen wehier het gehele jaar optimaal trainen.

Jos Paul de nieuwe trainer van FC Trias 2 en 3

9

Page 6: fc trias presentatiegids 2010-2011

FC Trias kent een snel groeiende dames/meisjesafdeling. Volgens de KNVB behoort de club in omvang engroeitempo bij de top 3 in Oost Nederland. Op dit moment telt de club ruim 200 damesleden, waarvan erbijna 170 actief sporten. De club telt 11 teams die in competitieverband spelen, in elke leeftijdscategoriezijn er één of twee teams. Daarnaast spelen de meisjes jonger dan 7 jaar samen met de jongens bij de mini´sen is er een recreantengroep. Deze dames trainen één keer per week, maar spelen geen competitie.

Hoewel spelplezier centraal staat is de ambitie van de FC Trias om bij de senioren op middellange termijn te groeiennaar een stabiele tweedeklasser. Verder moet talentontwikkeling bij de jeugd bijdragen aan een goede doorstromingnaar de senioren en een grotere vertegenwoordiging van jeugdspelers in regioselecties (of hoger). Talenten krijgende kans om zich in een jongensteam verder te groeien, dit uiteraard in overleg met de ouders.Elk jaar organiseert FC Trias buiten de wedstrijden om diverse activiteiten. Samen met de KNVB worden promotie-avonden georganiseerd waarbij meisjes zich in de kijker kunnen spelen van scouts. FC Twente komt elk jaar opbezoek voor het spelen van een wedstrijd en/of het geven van een clinic.

De klapper is elk jaarhet toernooi dat eindmei wordt gespeeld enwaaraan in 2010 ruim80 dames- en meis-jesteams uit Neder-land en Duitslandhebben deelgenomen.Daarmee werd voorhet eerst het aantalvan 1.000 speelstersoverschreden.

Om de gang van zakenbinnen de dames /meisjesafdeling ingoede banen te leidenis er een damescom-missie actief. Verderzijn er elke week bijna40 leiders, trainers enanderen in de weerom de meisjes endames te begeleiden.

11

FC Trias meisjes- en damesafdeling

Taakverdeling damescommissie:Voorzitter: Loes Oxener (tevens lid algemeen bestuur), . . . . . . . . . . . . . tel. 0543-522055Algemene zaken: Henk Korten (tevens vicevoorzitter), . . . . . . . . . . . . . tel. 06-51495946Technische zaken: Theo van der Zwet, . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . tel. 06-18652717Facilitaire zaken: Wilma Schreurs, . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . tel. 0543-520173 Secretariaat: Saskia Velders, . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . tel: 0543-531187Coördinator senioren + recreanten: Hetty te Lintum, . . . . . . . . . . . . . . tel. 06-22102825Coördinator junioren (A/B/C): Theo Schreurs, . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . tel. 0543-520173Coördinator mini’s/pupillen (F/E/D): Saskia Velders, . . . . . . . . . . . . . . tel: 0543-531187

Toernooiwinnaar FC Twente

Page 7: fc trias presentatiegids 2010-2011

1e Trainer : Sander Hoopman 06-55151914Ass. Trainer : Gerald Winkelhorst 06-13848878Leider : Willy Korten 0543-521162Ass. Scheids. : Edy Kersten 06-18344706Materialen : Teun van Amersfoort 06-38199164

2e Trainer : Jos Paul 06-50271332 / 0545-471115Leider : Gerrit Krosenbrink 0543-562354Ass. Scheids. : Bertus Stemerdink 0543-562316

3e Trainer : Jos Paul 06-50271332 / 0545-471115Leider : Henk Beijers 0543-519418 / 06-40601824Ass. Scheids. : Gerrit Piepers 0543-513889

4e Trainer : Johan Ros 0543-563778 / 06-23731993Henk Beijers 0543-519418 / 06-40601824Jan Duursma 0543-523969

Ass. Scheids. : Kay Abbink 06-15533771

5e Trainer : Johan Ros 0543-563778 / 06-23731993Henk Beijers 0543-519418 / 06-40601824Jan Duursma 0543-523969

Leider : Rene Kruisselbrink 0543-564483 / 06-20447454Ass. Scheids. : Wim Stemerdink 0543-563451

6e Trainer : Johan Ros 0543-563778 / 06-23731993Henk Beijers 0543-519418 / 06-40601824Jan Duursma 0543-523969

Leider : Raymond Tjallingii 0543-562609 / 06-51236524

7e Trainer : Johan Ros 0543-563778 / 06-23731993Henk Beijers 0543-519418 / 06-40601824Jan Duursma 0543-523969

8e Trainer : Johan Ros 0543-563778 / 06-23731993Leider : Leo te Selle 0543-514556 / 06-50814660Ass. Scheids. : Rob Damkot 0543-513647 / 06-51054438

9e Trainer : Johan Ros 0543-563778 / 06-23731993Leider : Mark Radermaker 0543-524374 / 06-29066562Ass. Scheids. : Nando Smit

10e Trainer : Johan Ros 0543-563778 / 06-23731993Leider : Johan Ros 0543-563778 / 06-23731993Ass. Scheids. : Henk te Kronnie 0543-514027 / 06-30584329

Dames 1 Trainer : eo van der Zwet 0543-513462Leider : Henk Meinen 06-19467847Grensrechter : Henk Meinen 06-19467847

Dames 2 Trainer : Jan van der Meulen 06-18010222Leider : Roy Wibbels 0544-465147Grensrechter : Roy Wibbels 0544-465147Keeperstrainer : Piet Arets 0543-517810

Medische verzorging : Ronald Jansen 06- 53365317

Senioren

13

Page 8: fc trias presentatiegids 2010-2011

15

Kampioenen FC Trias 2009/2010

FC Trias D1

FC Trias BM

FC Trias E2

FC Trias D6M

FC Trias F4

FC Trias E3

FC Trias C1

FC Trias F5

FC Trias 1

Page 9: fc trias presentatiegids 2010-2011

17

Jan Knuivers, trainer van de A1

Kunnen we FC Trias vergelijken met bv. AZSV voor watbetreft de A1? Om eerlijk te zijn is AZSV daar wel ietsverder mee, maar die zijn ook al langer bezig. Bij FCTrias zitten we nog in de opbouw. Bij AZSV maakte ikhet niet mee, dat er (ondanks de vakantie) maar eenpaar spelers op de training waren. Het prestatiegerich-te zou nog wel iets verbeterd kunnen worden, al zie ikwel, dat zowel vorig jaar bij B1 als dit jaar bij A1 de jon-gens gemotiveerd zijn.Het begeleidingsteam van A1 zal dit seizoen wederombestaan uit leider Jan van der Veen en ass. Scheids-rechter Niels Klanderman.Ik hoop en verwacht dat de samenwerking met deandere teams (A2 en B1) net zo soepel verloopt als hetafgelopen halve jaar, want je merkt gewoon dat jeelkaar wederzijds nodig hebt. De A1 kan natuurlijkniet met 14 man vertrekken terwijl ze bij een anderteam spelers te kort hebben, zo werkt dat niet. Ook denk ik dat ik dit jaar nog wel eens contact zalhebben met Sander Hoopman, die ik goed ken, over deovergang van de 2e jaars spelers. Ik vind het belangrijkom die met de senioren mee te laten trainen om deovergang soepel te laten verlopen. Tevens geldt dat ookvoor de 1e jaars die echt heel erg talentvol zijn. Ik heb gemerkt in gesprekken met bestuursleden datFC Trias het jeugdvoetbal naar een hoger plan wil til-len, en daar zijn ze echt goed mee bezig. Van onderuitis dat al te merken en ik hoop dat we volgend jaar metA1 ook een klasse hoger gaan spelen en in de toekomstwellicht wel in de hoofdklasse. Dat moet het strevenzijn, maar dat kost wel even tijd.Tot slot wil ik nog wel even kwijt dat ik het heel ergprettig vind om bij deze club te werken, de accommo-datie en de sfeer binnen de club zijn prima, ik heb hethier goed naar mijn zin.

Ik zit hier op een zonnige nazomeravond op hetbuitenterras van onze kantine en ben in gesprekmet Jan Knuivers, de “nieuwe” trainer/coach vanA1. Nieuw staat expres tussen aanhalingstekens,want snel na zijn aanstelling afgelopen winterheeft hij de training van B1 op zich genomen, dusecht “nieuw” bij Trias is Jan niet meer.

Jan is geboren en getogen in Winterswijk en hij heeftzijn voetbal”roots” liggen bij WVC waar hij in alle jeugdteams heeft gespeeld, en tenslotte nog 4 jaar in heteerste. Voor m’n werk verhuisde ik toen naar Genemui-den alwaar ik 4 jaar in het 1e heb gespeeld, 1e klassezaterdagvoetbal was dat. De volgende club van AlcidesMeppel, daar heb ik nog 1 jaar gespeeld en daarna zijnwe naar Drenthe verhuisd en daar ben ik ook trainergeworden. Daar heb ik eerst een 2e klasser getrainddaarna een 3e klasser, met de diploma’s oefenmeester2 en 3 op zak was dat geen probleem. Voor wat betreftm’n voetbalverleden: ik heb nog 3 jaar in het Neder-lands studentenelftal gespeeld en meegedaan aan eenaantal toernooien, waaronder de Olympische spelenvoor studenten in Mexico. Vanuit Drenthe zijn we verhuisd naar Gelselaar, vanwaaruit ik nog een jaartje Reunie getraind en daarnaVosseveld. Terwijl ik in Drenthe 2x kampioen bengeworden, ben ik zowel met Reunie als Vosseveld gede-gradeerd en dan is je trainerscarriere zo’n beetje over,zo werkt dat gewoon. Ik heb toen een tijdje nietsgedaan, maar 2 jaar geleden ben ik weer begonnen bijAZSV en daar heb ik de A1 getraind. Halverwege vorigseizoen ben ik benaderd of ik FC Trias A1 wilde trainenen zo tegen februari/maart ben ik gevraagd om FCTrias B1 over te nemen. Een voordeel was daarbijnatuurlijk dat ik de spelers voor komend seizoen eenhalf jaar heb kunnen volgen. Dan weet je wat voorvlees je in de kuip hebt. Ook heb ik de laatste trainin-gen van vorig seizoen van (de nieuwe) A1 voor mijnrekening genomen. De verwachtingen voor het komen-de seizoen zijn dat A1 bovenin mee gaat draaien, wantdat zou voor een club als FC Trias toch eigenlijk welmoeten. De competitieindeling is op dit moment nogniet bekend, dus echt veel is daar nu nog niet over tezeggen. Wel vind ik dat een speler in A1 2x per weekmoet trainen. Natuurlijk zitten deze spelers nogmidden in het studeerproces, dus dat zou nog eenreden kunnen zijn een keer over te slaan. Jammergenoeg zitten we nu in de voorbereiding ook met veelspelers die afwezig zijn door vakantie, maar dat halenwe later wel weer in...

Page 10: fc trias presentatiegids 2010-2011

bovenste rij vlnr:Jesse Kuiper, Yashin Ouardighi, Ray Zakharian, Jeffrey Houwers, Bjorn Schutte, Tom ten Hagen, Timo ten Dollemiddelste rij vlnr: Ronald Jansen (verzorger), Teun van Amersfoort (materiaalman), Niek te Morsche, Jeroen Knook, Stefan te Selle, Elmar ter Maat, Jeroen Jolink, Mart Meeusen, Edy Kersten (ass. scheidsrechter), Willy Kortenzittend vlnr:Marten van Swigchem, Gijs Lammers, Tim Straalman, Sander Hoopman (hoofdtrainer), Gerald Winkelhorst (ass. trainer), Ferdi Lammers, Rolf Honderslo, Jeroen Vredenberg

Selectie Trias 1

18 19

Page 11: fc trias presentatiegids 2010-2011

Team Functie Naam Tel.nr. e-mailA1 Trainer Jan Knuivers 0543-513422 [email protected]

Leider Niels Klanderman 0543-522098 [email protected] Jan van der Veen 0543-532520 [email protected]

A2 Trainer Tonnie Neerhof 0543-520972 [email protected] Rudie Beijers 0543-563655

A3 Trainer Tonnie Neerhof 0543-520972 [email protected] Frank ten Hagen 0543-521798Leider Harry den Hollander 0543-519838 [email protected]

A4: MA1 Trainer eo van der Zwet 0543-513462 [email protected] Henk Korten 0543-521917 [email protected] Ronald Meeusen 0543-519890 [email protected]

B1 Trainer Andre Pelle 0543-522934 [email protected] Melvin Oonk 0543-519762 [email protected] Ray Zakharian 06-29409640 [email protected]

B2 Trainer Wim te Brummelstroete 0543-562279 [email protected] Johan Rhebergen 0543-515785 [email protected]

B3: MB1 Trainer Corné Humme 0543-520353 [email protected] eo Schreurs 0543-520173 [email protected]

C1 Trainer Steven Verheijen 0543-840405 [email protected] Frank Vriezen 0543-516262 [email protected]

C2 Trainer Hans Kuenen 0543-518970 [email protected] Henk Peters 0543-521109

C3 Trainer Heiny van Wezel 0543-519854 [email protected] Trainer Huub Wolterink 0543-523472 [email protected]

Leider Hans Dulfer 0543-536353 [email protected]: MC1 Trainer Harry Berends 0543-522644 [email protected]

Leider Roy Wibbels 0544-465147C6: MC2 Trainer Frank Weijkamp 0543-519273 [email protected]

Leider Inge Vreman 0543-563413 [email protected] Trainer Gerald Winkelhorst 0543-840321 [email protected]

Trainer Jesse Kuiper 06-51987728 [email protected] Arno Pomper 0543-523150

D2 Trainer Ard Bras 0543-563636 [email protected] Co Swildens 0543-563069 [email protected] Rene ten Damme 0543-562591 [email protected] Henk Hoijtink 0543-521789 [email protected]

D3 Trainer Jan Willem Kruisselbrink 0543-563286 [email protected] Joost te Selle 0543-564752 [email protected] Rene Vering 0543-515951 [email protected]

D4 Trainer Rene ten Damme 0543-562591 [email protected] Erwin Tilleman 0543-532048Leider Marcel Wopereis 0543-563701 [email protected]

D5: MD1 Trainer Frits Nap 0543-750676 [email protected] Erwin Bomers 0543-530104 [email protected] Fien van der Linden 0543-522762 [email protected]

Trainers / leiders junioren

21

Page 12: fc trias presentatiegids 2010-2011

Trainers / leiders junioren vervolg

vormgeving clubbladen - magazines - brochuresprogrammas - huisstijl - posters - flyers - fotografiemob. 06-53396079 • [email protected]

D6: MD2 Trainer Francisca Klanderman 06-51015932 [email protected] Wilbert Lenting 0543-515600 [email protected]

D7: MD3 Trainer Niels Klanderman 0543-522098 [email protected] Trainer Ronald Silooy 06-22473564 [email protected]

Leider Robert Bollen 0543-512406 [email protected] Trainer Marcel te Focht 0543-521183 [email protected]

Leider Henk Schipper 0543-519301 [email protected] Trainer Ray Zakharian 06-29409640 [email protected]

Leider Nico Nijenhuis 0543-518829 [email protected] Trainer Erik Laar 0543-562306 [email protected]

Leider Willie Stemerdink 0543-562534 [email protected] Leider Menno Kirchmair 0543-524017 [email protected]

Leider Henk Fukkink 0543-514015 [email protected] Leider Rudy Elsinghorst 0543-514542 [email protected]

Leider Wilfried Roerdinkholder 0543-520021 [email protected] Leider Raymond Nienhuis 0543-516865 [email protected]

Leider Marcel Schonewille 0543-531816 [email protected] Leider Rene Laar 0543-522066 [email protected]

Leider Rene Nijhuis 0543-516163 [email protected] André Woldering 0543-532240 [email protected]

E9 Leider Achraf Bouhabbadi 06-53702943 [email protected] Marco Kormelinck 0543-530257 [email protected] Edwin Wolterink 0543-518686 [email protected]

E10: ME1 Trainer Anne Ebbers 0543-515364 [email protected] Kim Nijweide 0543-563538 [email protected] Noud Visser 0543-519445 [email protected]

F1 Trainer Jos Konings 0543-518756 [email protected] Danny van Ooyen 0543-514891 [email protected] Ronnie Damkot 0543-531153 [email protected] Mark Toebes 0543-515963 [email protected]

F2 Trainer Gerrit Kruisselbrink 0543-563562 [email protected] Dennis Kruisselbrink 0543-563431

[email protected] Emile Frenken 0543-514544 [email protected]

BRAAKHEKKED R U K W E R K

23

Page 13: fc trias presentatiegids 2010-2011

Trainers / leiders junioren vervolg

Leider Freddie Raterink 0543-562733 [email protected] Arjen Weerkamp 0543-515160 [email protected]

F3 Leider Robert Speelberg 0543-516620 [email protected] Martin van Tol 0543-515178 [email protected]

F4 Leider Ronald Damkot 0543-520325 [email protected] Ron Dorland 0543-532716 [email protected] Björn Selker 0543-562105 [email protected]

F5 Leider Edwin Hulzink 0543-518513 [email protected] Marco Vredenberg 0543-516801 [email protected]

F6 Leider omas Schröer 0543-564356 [email protected] Jan te Selle 0543-564584 [email protected] Ronald Velders 0543-531187 [email protected]

F7: MF1 Trainer Linda Humme 0543-520353 [email protected] Patricia van Duren 0543-523602 [email protected] Bas Waamelink 0543-524276 [email protected]

TIJGERS Leider Bert Bemers 0543-521173 [email protected] Rob Hesselink 0543-523412 [email protected] Marco Vredenberg 0543-516801 [email protected]

MINI'S Leider Willie Bouwhuis 0543-522675 [email protected] Wim Mennink 0543-521520Leider Mohammud Moalim 0543-531557 [email protected]

25

Page 14: fc trias presentatiegids 2010-2011

Wie is Steven Verheijen?Steven voetbalde tot zijn 14e bij WVC en verhuisdedaarna naar vv Vosseveld. Bij deze club fungeerde hijjarenlang als tegenstander van ons vlaggenschip. Naavonturen bij Enschede en Babberich is hij dit jaarweer teruggekeerd bij de club aan de Morgenzonweg,of moeten we zeggen Jaspersweg? Ook nu weer zal hijin actie komen op ’t Huitinkveld, want FC Trias speeltinmiddels op het zelfde niveau als de geelzwarten.Steven heeft zijn studie aan de Sportacademie met suc-ces volbracht en is in het dagelijks leven sportleraaraan het voortgezet onderwijs.

Hoe zie je het komende seizoen?“Na de promotie spelen we dit jaar in de eerste klasse.We hebben een heel jong team, omdat het grootstegedeelte vorig jaar in de D-jeugd heeft gespeeld. Ikhoud ervan om ze aanvallend te laten voetballen. Van-uit de basisopstelling moet er één doorschuiven naarhet middenveld, zodat we 3-4-3 spelen en druk kunnenzetten op de tegenstander. De jongens zullen moetenwennen aan het niveau, maar gezien de vele goedevoetballers in deze groep durf ik te zeggen dat we gaanvoor promotie.” Een doelstelling die prima past bijdeze jonge ambitieuze trainer.

“Prachtig om met deze jongens te werken. Naast detrainingen op dinsdag en donderdag krijgen ze ooktechniektraining, volgens het model van Rene Meulen-steen, en heeft een positief effect op de jeugd. Je zietspelers beter worden en dat geeft veel voldoening.Naast techniek vind ik het tactische gedeelte ookbelangrijk om te trainen. Vorig jaar heb ik ze aan hetbegin van het seizoen met pen en papier in de kantinegezet om een speler in de Champions Legeau te analy-seren. Dat vonden ze heel lastig. Aan het einde van hetjaar hebben we dit nogmaals gedaan en toen zag je eengrote vooruitgang in het tactisch inzicht.”

Heb je het goed naar je zin bij FC Trias? “Het bevalt me uitstekend. We hebben een primajeugdbeleid en alles is perfect geregeld. Als ik ietsnodig heb, hoef ik maar te bellen en het komt er. Hetjeugdkader staat als een huis en je hoort geen enkelewanklank onder de trainers. Kortom, hier kan iedereenin Winterswijk een voorbeeld aan nemen.”

Steven Verheijen kijkt omhoog met de C1

27

Steven is bezig aan zijn 2e seizoen bij de C-jeugd van FC Trias. Zijn komst is niet onopgemerktgebleven. Vorig seizoen was hij met zijn team zeer succesvol, eerst was er de promotie doormiddel van de tweede plaats in de competitie en als klap op de vuurpijl volgde de bekerwinst.

Page 15: fc trias presentatiegids 2010-2011

zondag 5 september 2010SML - FC Trias 1Longa '30 3 - FC Trias 2Beker/Inhaal

zondag 12 september 201014:30 FC Trias 1 - Ruurlo11:00 FC Trias 2 - HSC ' 21 3

VIOD 3 - FC Trias 311:00 FC Trias 4 - Ajax B 2

Bon Boys 3 - FC Trias 509:15 FC Trias 6 - MEC 311:15 FC Trias 7 - SC Meddo 4

Witkampers 9 - FC Trias 809:00 FC Trias 9 - Vrij

Vosseveld 6 - FC Trias 10Lochuizen DA1 - FC Trias DA1Rekken DA1 - FC Trias DA2

zondag 19 september 2010Veluwezoom - FC Trias 1SDZZ 2 - FC Trias 2

11:00 FC Trias 3 - MvR 2Keijenb.Boys 3 - FC Trias 4

09:00 FC Trias 5 - Vios B 3Dinxperlo 4 - FC Trias 6Bredevoort 4 - FC Trias 7

11:15 FC Trias 8 - Reunie 5Vios B 5 - FC Trias 9

09:15 FC Trias 10 - MEC 513:00 FC Trias DA1 - MEC/Bredev. DA113:00 FC Trias DA2 - Ratti DA1

zondag 26 september 201014:30 FC Trias 1 - Concordia Wehl11:00 FC Trias 2 - DCS 2

Etten 2 - FC Trias 311:00 FC Trias 4 - Dinxperlo 3

Reunie 3 - FC Trias 509:15 FC Trias 6 - KSV 311:15 FC Trias 7 - Ulftse Boys 5

Vios B 4 - FC Trias 809:00 FC Trias 9 - FC Eibergen 7

Ajax B 4 - FC Trias 10Neede DA1 - FC Trias DA1Winterswijk DA1 - FC Trias DA2

zondag 3 oktober 2010Brummen - FC Trias 1Babberich 2 - FC Trias 2

11:00 FC Trias 3 - Terborg 2

RKZVC 3 - FC Trias 409:00 FC Trias 5 - Longa '30 5

AD '69 4 - FC Trias 6Silvolde 5 - FC Trias 7

11:15 FC Trias 8 - RKZVC 5RKZVC 4 - FC Trias 9

09:15 FC Trias 10 - Halle 413:00 FC Trias DA1 - FC Gelre DA213:00 FC Trias DA2 - Vios B DA2

zondag 10 oktober 201014:30 FC Trias 1 - WVC11:00 FC Trias 2 - SDOUC 2

DVC '26 6 - FC Trias 311:00 FC Trias 4 - AD '69 2

WVC 3 - FC Trias 509:15 FC Trias 6 - WVC 811:15 FC Trias 7 - Gendringen 7

Longa '30 13 - FC Trias 809:00 FC Trias 9 - Hoeve Vooruit 4

KSH 4 - FC Trias 10SDOUC DA1 - FC Trias DA1Rood Zwart DA2 - FC Trias DA2

zondag 17 oktober 2010Doetinchem - FC Trias 1SML 2 - FC Trias 2

11:00 FC Trias 3 - Kilder 3Longa '30 4 - FC Trias 4

09:00 FC Trias 5 - Vosseveld 2Vosseveld 3 - FC Trias 6AD '69 6 - FC Trias 7

11:15 FC Trias 8 - VrijVosseveld 5 - FC Trias 9

09:15 FC Trias 10 - Marienveld 313:00 FC Trias DA1 - Vrij13:00 FC Trias DA2 - Vrij

zondag 31 oktober 201014:30 FC Trias 1 - Pax11:00 FC Trias 2 - Angerlo Vooruit 2

Doetinchem 3 - FC Trias 311:00 FC Trias 4 - Vrij

Vorden 2 - FC Trias 509:15 FC Trias 6 - SC Meddo 311:15 FC Trias 7 - MEC 4

GSV '63 3 - FC Trias 809:00 FC Trias 9 - SC Meddo 5

Vrij - FC Trias 10Witkampers DA1 - FC Trias DA1SC Meddo DA1 - FC Trias DA2

Wedstrijdprogramma

29

Page 16: fc trias presentatiegids 2010-2011

zondag 7 november 2010VIOD - FC Trias 1sv Loil 2 - FC Trias 2

11:00 FC Trias 3 - Varsseveld 4Ulftse Boys 2 - FC Trias 4

09:00 FC Trias 5 - MEC 2Grol 5 - FC Trias 6Varsseveld 8 - FC Trias 7

11:15 FC Trias 8 - Neede 8Buurse 4 - FC Trias 9

09:15 FC Trias 10 - Westendorp 313:00 FC Trias DA1 - Voorwaarts T DA113:00 FC Trias DA2 - Erix/KSV DA1

zondag 14 november 201014:30 FC Trias 1 - DCS11:00 FC Trias 2 - OBW 2

VVG '25 3 - FC Trias 311:00 FC Trias 4 - KSV 2

FC Eibergen 3 - FC Trias 509:15 FC Trias 6 - Longa '30 711:15 FC Trias 7 - Westendorp 2

Erix 4 - FC Trias 809:00 FC Trias 9 - KSV 4

KSV 5 - FC Trias 10Westervoort DA1 - FC Trias DA1Reunie DA1 - FC Trias DA2

zondag 21 november 2010Angeren - FC Trias 1RKZVC 2 - FC Trias 2

11:00 FC Trias 3 - Erica '76 4Varsseveld 3 - FC Trias 4

09:00 FC Trias 5 - DEO 2Gendringen 3 - FC Trias 6SVGG 3 - FC Trias 7

11:15 FC Trias 8 - Longa '30 12Zelhem 5 - FC Trias 9

09:15 FC Trias 10 - Ruurlo 713:00 FC Trias DA1 - Kon.UD DA213:00 FC Trias DA2 - GFC DA1

zondag 28 november 2010Beker/InhaalMvR 2 - FC Trias 3

11:00 FC Trias 4 - Keijenb.Boys 3Vios B 3 - FC Trias 5

09:15 FC Trias 6 - Dinxperlo 411:15 FC Trias 7 - Bredevoort 4

Reunie 5 - FC Trias 809:00 FC Trias 9 - Vios B 5

MEC 5 - FC Trias 10MEC/Bredev. DA1 - FC Trias DA1Ratti DA1 - FC Trias DA2

zondag 5 december 201014:30 FC Trias 1 - SML11:00 FC Trias 2 - Longa '30 3

HC '03 3 - FC Trias 311:00 FC Trias 4 - Bredevoort 2

Erix 2 - FC Trias 509:15 FC Trias 6 - Winterswijk 411:15 FC Trias 7 - SDOUC 6

DEO 4 - FC Trias 809:00 FC Trias 9 - Bon Boys 8

RKZVC 6 - FC Trias 10Gendringen DA1 - FC Trias DA1Hoeve Vooruit DA2 - FC Trias DA2

zondag 12 december 2010Ruurlo - FC Trias 1HSC ' 21 3 - FC Trias 2

11:00 FC Trias 3 - VIOD 3Ajax B 2 - FC Trias 4

09:00 FC Trias 5 - Bon Boys 3MEC 3 - FC Trias 6SC Meddo 4 - FC Trias 7

11:15 FC Trias 8 - Witkampers 9Vrij - FC Trias 9

09:15 FC Trias 10 - Vosseveld 613:00 FC Trias DA1 - Lochuizen DA113:00 FC Trias DA2 - Rekken DA1

zondag 20 februari 201114:30 FC Trias 1 - Veluwezoom11:00 FC Trias 2 - SDZZ 211:00 FC Trias 3 - Etten 2

Dinxperlo 3 - FC Trias 409:00 FC Trias 5 - Reunie 3

KSV 3 - FC Trias 6Ulftse Boys 5 - FC Trias 7

11:15 FC Trias 8 - Vios B 4FC Eibergen 7 - FC Trias 9

09:15 FC Trias 10 - Ajax B 413:00 FC Trias DA1 - Neede DA113:00 FC Trias DA2 - Winterswijk DA1

zondag 27 februari 2011Concordia Wehl - FC Trias 1DCS 2 - FC Trias 2Beker/Inhaal

Wedstrijdprogramma vervolg

31

Page 17: fc trias presentatiegids 2010-2011

zondag 13 maart 201114:30 FC Trias 1 - Brummen11:00 FC Trias 2 - Babberich 2

Terborg 2 - FC Trias 311:00 FC Trias 4 - RKZVC 3

Longa '30 5 - FC Trias 509:15 FC Trias 6 - AD '69 411:15 FC Trias 7 - Silvolde 5

RKZVC 5 - FC Trias 809:00 FC Trias 9 - RKZVC 4

Halle 4 - FC Trias 10FC Gelre DA2 - FC Trias DA1Vios B DA2 - FC Trias DA2

zondag 20 maart 2011WVC - FC Trias 1SDOUC 2 - FC Trias 2

11:00 FC Trias 3 - DVC '26 6AD '69 2 - FC Trias 4

09:00 FC Trias 5 - WVC 3WVC 8 - FC Trias 6Gendringen 7 - FC Trias 7

11:15 FC Trias 8 - Longa '30 13Hoeve Vooruit 4 - FC Trias 9

09:15 FC Trias 10 - KSH 411:00 FC Trias DA1 - SDOUC DA113:00 FC Trias DA2 - Rood Zwart DA2

zondag 17 april 201114:30 FC Trias 1 - VIOD11:00 FC Trias 2 - sv Loil 2

Varsseveld 4 - FC Trias 311:00 FC Trias 4 - Ulftse Boys 2

MEC 2 - FC Trias 509:15 FC Trias 6 - Grol 511:15 FC Trias 7 - Varsseveld 8

Neede 8 - FC Trias 809:00 FC Trias 9 - Buurse 4

Westendorp 3 - FC Trias 10Voorwaarts T DA1 - FC Trias DA1Erix/KSV DA1 - FC Trias DA2

zondag 1 mei 2011DCS - FC Trias 1OBW 2 - FC Trias 2

11:00 FC Trias 3 - HC '03 3Bredevoort 2 - FC Trias 4

09:00 FC Trias 5 - Erix 2Winterswijk 4 - FC Trias 6SDOUC 6 - FC Trias 7

11:15 FC Trias 8 - DEO 4Bon Boys 8 - FC Trias 9

09:15 FC Trias 10 - RKZVC 613:00 FC Trias DA1 - Gendringen DA113:00 FC Trias DA2 - Hoeve Vooruit DA2

zondag 8 mei 08 201114:30 FC Trias 1 - Angeren11:00 FC Trias 2 - RKZVC 2

Erica '76 4 - FC Trias 311:00 FC Trias 4 - Varsseveld 3

DEO 2 - FC Trias 509:15 FC Trias 6 - Gendringen 311:15 FC Trias 7 - SVGG 3

Longa '30 12 - FC Trias 809:00 FC Trias 9 - Zelhem 5

Ruurlo 7 - FC Trias 10Kon.UD DA2 - FC Trias DA1GFC DA1 - FC Trias DA2

zondag 15 mei 201111:00 FC Trias 3 - VVG '25 3

KSV 2 - FC Trias 409:00 FC Trias 5 - FC Eibergen 3

Longa '30 7 - FC Trias 6Westendorp 2 - FC Trias 7

11:15 FC Trias 8 - Erix 4KSV 4 - FC Trias 9

09:15 FC Trias 10 - KSV 513:00 FC Trias DA1 - Westervoort DA113:00 FC Trias DA2 - Reunie DA1

Wedstrijdprogramma vervolg

33