Corporate brochure-mitutoyo-netherlands

of 44 /44
1 www.mitutoyo.nl

Embed Size (px)

description

 

Transcript of Corporate brochure-mitutoyo-netherlands

Page 1: Corporate brochure-mitutoyo-netherlands

1www.mitutoyo.nl

Page 2: Corporate brochure-mitutoyo-netherlands

Welkom bij Mitutoyo

2

Page 3: Corporate brochure-mitutoyo-netherlands

Techniek met meetbaar nut

Meer dan 75 jaar ervaring

Aanwezig in meer dan 100 landen

Mitutoyo Europe

Eigen research & development

Gespecialiseerde producten

Beproefde kwaliteit

Oplossingen op maat

Intelligente software

Complete & effectieve inzetbaarheid

Scholing en kennisuitwisseling

Technische ondersteuning

Kalibratie door Mitutoyo

Optimalisatie door Mitutoyo

Intensieve dealerrelaties

Het juiste meetgereedschap, de juiste mensen!

Culturele betrokkenheid

Gebruiksvriendelijke informatie

4

6

8

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

30

32

34

36

38

De wereld van de lengtemeettechniek

Geschiedenis

Wereld

Europe

Toekomst

Behoeften

Zekerheid

Wat u wenst

Programma

Praktijk

Kennis

Bedrijf

Precisie

Kostenbesparing

Samenwerking

Mensen

Maatschappij

Feiten

Page 4: Corporate brochure-mitutoyo-netherlands

De wereld van de lengtemeettechniekTechniek met meetbaar nut. Met vele oplossingen en service voor tevreden klanten.

Altijd een stap vooruit, een meetbare meerwaarde voor onze gebruikers in productprestaties en service. Dat is waar duizenden medewerkers van Mitutoyo zich wereldwijd voor inzetten. Elke dag brengen zij hun kennis en ervaring in praktijk. Hun werk en hun knowhow vormen de unieke expertise van de grootste aanbieder op het

gebied van lengtemeettechniek in de wereld.

De hoogste prioriteit is daarbij altijd: het voldoen aan internationale eisen voor compliance, exportcontrole en milieubescherming.

Wat u van Mitutoyo kunt verwachten, waarop u kunt vertrouwen en waar u op kunt rekenen, leest u in deze informatiebrochure.

4

Page 5: Corporate brochure-mitutoyo-netherlands

5

Page 6: Corporate brochure-mitutoyo-netherlands

GeschiedenisMitutoyo bouwt op ervaring. Die ervaring hebben we niet zomaar opgedaan, die hebben we door de jaren heen opgebouwd. Dat maakt ons betrouwbaar.

Als u vandaag voor een meetsysteem kiest, wilt u erop kunnen vertrouwen dat het merk morgen en overmorgen ook nog bestaat. Mitutoyo heeft 75 jaar ervaring als betrouwbare partner en innovatieve aanbieder. Een bewijs dat we het lang volhouden in de markt en dat we steeds opnieuw weer kunnen leveren.

Meer dan 75 jaar ervaring

6

Page 7: Corporate brochure-mitutoyo-netherlands

7

Page 8: Corporate brochure-mitutoyo-netherlands

Wereld Aanwezig in meer dan 100 landen

maar ook samenwerking met internationale partners en leveranciers.

Mitutoyo is niet alleen in vrijwel alle landen van de wereld aanwezig, we hebben ook de technologie om uw meetsystemen te koppelen en wereldwijd te integreren.

Mitutoyo heeft een global network, een intensieve interne communicatie. Voor onze relaties betekent deze manier van efficiënt werken; Save time, Save worries en een hoge Return on Investment!

Mitutoyo staat overal voor u klaar en is altijd goed voorbereid. Al jaren kunt u in meer dan 100 landen over de hele wereld rekenen op een gevestigde en goed functionerende Mitutoyo-infrastructuur van productie-, verkoop- en servicenetwerk.

Voor internationaal opererende bedrijven betekent dit: wereldwijd gegarandeerde service en grenzeloze toepassing vanmeetapparatuur.

En heel belangrijk: een feilloze aankoppeling van meetsystemen in de eigen vestigingen,

8

Page 9: Corporate brochure-mitutoyo-netherlands

Japan

9

Page 10: Corporate brochure-mitutoyo-netherlands

Europe Mitutoyo Europe

de strategische leiding van Mitutoyo Europe GmbH staat een dicht productie-, verkoop- en servicenetwerk tot uw beschikking, met - op dit moment - meer dan 85 vestigingen in 33 Europese landen.

Mitutoyo is diep geworteld in Europa. De sterke marktvertegenwoordiging zorgt ervoor dat de klanten van Mitutoyo de kansen van deze groeiende markt optimaal kunnen benutten.

Europa groeit. Er ontstaat een gigantische, uiterst vitale markt. Dat geeft kansen, maar ook risico’s. Het is belangrijker dan ooit om snel, vastberaden en met vooruitziende blik te handelen. Voor ons eigen belang, in samenspraak met bestaande en nieuwe connecties.

Mitutoyo heeft zich al vroeg voorbereid op de uitbreiding van de Europese markt. Onder

10

Page 11: Corporate brochure-mitutoyo-netherlands

Mitutoyo Nederland

Mitutoyo Duitsland

Mitutoyo Frankrijk

Mitutoyo Hongarije

Mitutoyo Verenigd Koninkrijk

Mitutoyo Rusland

Mitutoyo Zwitserland

Mitutoyo België

Mitutoyo Tsjechië

Mitutoyo Zweden

Mitutoyo Italië

Mitutoyo Roemenië

Mitutoyo Polen

Mitutoyo Nederland BV

11

Mitutoyo Europe GmbH Duitsland

Page 12: Corporate brochure-mitutoyo-netherlands

Toekomst Eigen Research & Development

het Research Center Europe gevestigd. In dit research center worden nieuwe concepten, principes en technologieën ontwikkeld.

Innovaties worden ontwikkeld die leiden tot de verbetering van de huidige producten, daarnaast kunnen deze innovaties ook de basis vormen van geheel nieuwe productlijnen.

Als pionier en wegbereider van de meettechniek zal Mitutoyo ook in de toekomst nieuwe standaarden zetten. We analyseren de behoeften van onze klanten en kijken goed om ons heen, zodat we op het gebied van onderzoek en ontwikkeling steeds weer innovatief uit de hoek kunnen komen.

Wij willen onze leidende positie behouden en - waar mogelijk - uitbreiden. Daarom slaat Mitutoyo steeds weer nieuwe wegen in en hechten we veel waarde aan eigen onderzoek en ontwikkeling.

De afgelopen decennia heeft het bedrijf zich geprofileerd als een van ’s werelds meest innovatieve aanbieders van lengtemeettechniek. Met een aanzienlijke financiële, technologische en personele bijdrage onderzoekt en ontwikkelt Mitutoyo steeds weer nieuwe, richtinggevende meetoplossingen voor de kwaliteitsborging.

Om de Europese markt beter te kunnen bedienen is in Nederland (dichtbij Eindhoven)

12

Page 13: Corporate brochure-mitutoyo-netherlands

13

Page 14: Corporate brochure-mitutoyo-netherlands

Behoeften Gespecialiseerde producten

Oppervlakte-, vorm en contourmeting

Opspansystemen & Styli voor meettasters

Statische Proces Controle (SPC)

Het productassortiment en de Mitutoyo-systeemoplossingen zijn optimaal op elkaar afgestemd en werken nauw samen. Mitutoyo werkt ‘quality system proof’, onder andere volgens ISO 9001 en ISO/TS 16949 (automotive) en AS9100 (aerospace), tevens MSA & R&R studies. Daar zal in de toekomst niets aan veranderen.

Mitutoyo maakt een nauwkeurige analyse van de marktbehoeften. Een zeer gespecialiseerd aanbod wordt afgestemd op die behoeften. Als u tot op de ‘μm’ nauwkeurig wilt meten onder complexe omstandigheden, kunt u zich geen vergissingen veroorloven bij de keuze van meetinstrumenten en wilt u niet te maken krijgen met compatibiliteitsproblemen.

Mitutoyo-gebruikers kennen geen interfaceproblemen. Ze kunnen vertrouwen op een systeemconcept van Mitutoyo, als totaalaanbieder van het breedste productspectrum ter wereld.

Ons actuele productportfolio omvat meer dan 5000 gespecialiseerde meetmiddelen, van de klassieke, analoge schroefmaat tot de uiterst nauwkeurige 3D-coördinaten meetmachine. Niemand biedt meer keuze.

14

Page 15: Corporate brochure-mitutoyo-netherlands

15

Page 16: Corporate brochure-mitutoyo-netherlands

Zekerheid Beproefde kwaliteit

Sommige van onze meetapparaten hebben zelfs - als enige in hun soort - het keurmerk van de ‘Blauwe Engel’, omdat zij bijzonder milieuvriendelijk zijn.

Met meetapparatuur die over zoveel bewezen kwaliteit beschikt, kunt u zich volledig concentreren op uw eigen kwaliteitsborging.

Als het gaat om kwaliteitsborging, telt alleen wat aantoonbaar of bewijsbaar is. Uw werk vraagt om garanties in kwaliteitsborging: zwart op wit.

Certificaten en kwaliteitsgaranties, van Mitutoyo voor u. In de vorm van patenten, bijvoorbeeld voor het revolutionaire meet- systeem ABSOLUTE. In de vorm van een TÜV-kwaliteitszegel, een internationaal kalibratiecertificaat, een garantiebewijs van de IP-beschermingsgraad, CE-markering, enzovoort.

16

Page 17: Corporate brochure-mitutoyo-netherlands

17

Page 18: Corporate brochure-mitutoyo-netherlands

Wat u wenst Oplossingen op maat

van klanten op het gebied van productie-gerelateerde en geïntegreerde kwaliteitsborging.

M3-Solutions omvat de definitie van de meetopgave, de omgevingsanalyse en de ontwikkeling van een oplossing, inclusief kostenberekening, projectmanagement en realisatie van het plan. Daarbij kunt u vertrouwen op de enorme ervaring van de grootste totaalaanbieder van lengtemeettechniek. Voor uw eigen specifieke resultaat.

Individuele meetoplossingen, op maat gemaakt voor u.

Mitutoyo staat voor technologische competentie en garandeert, naast een goed onderbouwd advies, uitstekende prestaties bij projectmanagement en engineering.

Een goed voorbeeld is het M3-Solutions-concept van Mitutoyo. M3 staat voor Mitutoyo Measurement Metrology en is een concept voor individuele meetoplossingen. Hiermee kunnen wij voorzien in zeer specifieke wensen

18

Page 19: Corporate brochure-mitutoyo-netherlands

19

Page 20: Corporate brochure-mitutoyo-netherlands

Programma Intelligente software

De ontwikkelafdeling van het C.T.L. concentreert zich op de wereldwijd verkrijgbare 3D-coördinatenmeetapparatuur van Mitutoyo en op de ontwikkeling van individuele softwareoplossingen voor de coördinatenmeettechniek.

MeasurLink Total-Quality-Management.Het Mitutoyo SPC (Statistische Proces Controle) management systeem voor het inlezen, analyseren en documenteren van de meetgegevens van alle mogelijke digitale Mitutoyo meetinstrumenten, van schuifmaat tot 3D-coördinatenmeetmachine. Ondanks de onbegrensde mogelijkheden is MeasurLink heel eenvoudig te bedienen.

Er worden steeds hogere eisen gesteld aan uw kwaliteitsborging.

De weg naar nauwkeurige meetresultaten moet echter zo eenvoudig en rechtlijnig mogelijk zijn. Vooral bij de uiterst complexe 3D-coördinatenmeting. Iedereen weet dat robuuste, gebruikersvriendelijke software de sleutel tot succes is.

Mitutoyo heeft de ontwikkeling van deze zeer hoogwaardige en complexe software voor 3D-coördinatenmeting toevertrouwdaan een speciaal team genaamd C.T.L., het Computer-Technologie-Labor, met als standplaats Duitsland. In Oberndorf am Neckar werken hier voor Mitutoyo ongeveer 30 zeer gemotiveerde en hoogopgeleide medewerkers.

20

Page 21: Corporate brochure-mitutoyo-netherlands

21

Page 22: Corporate brochure-mitutoyo-netherlands

Praktijk Complete & Effectieve inzetbaarheid

knowhow en ruime ervaring met automatische en handmatige laadsystemen.

Voor de productiemeettechniek worden eigen hard- en software systeemoplossingen bedacht en geïntegreerd.

De competenties van KOMEG en Mitutoyo vullen elkaar perfect aan. Zeker wat betreft de M3-Solutions voor individuele meetoplossingen.

U mag meer verwachten van Mitutoyo. Zeker op het gebied van industriële meettechniek.

Het beste bewijs daarvoor is onze dochter-onderneming KOMEG.

KOMEG is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van onderdelen voor coördinaten- en productiemeettechniek. KOMEG blinkt vooral uit op het gebied van modulaire opspansystemen en tastelementenen beschikt daarnaast over gefundeerde

22

Page 23: Corporate brochure-mitutoyo-netherlands

23

Page 24: Corporate brochure-mitutoyo-netherlands

Kennis Scholing en kennisuitwisseling

onderwerpen hardheid, rondheid en meten met handmeetgereedschap.

Behalve op kennisoverdracht is het MIM ook gericht op de dialoog tussen specialisten. Daarom is het niet alleen bedoeld voor klanten van Mitutoyo, maar ook voor alle andere deskundigen op het gebied van productie, service, educatie, wetenschap en onderzoek.

Wilt u meer weten? Dan bent u bij Mitutoyo aan het goede adres.

In ons scholings- en opleidingscentrum MIM (Mitutoyo Institute of Metrology) geven wij softwarecursussen en seminars over de basis van 3D-coördinatenmeettechniek, beeldverwerkingsmeettechniek, oppervlakteruwheidsmetingen en over de

24

METROLOGY HANDBOOKThe science of measurement

UK EDITION

METRO

LOG

Y HA

ND

BOO

K

'The critical importance of capable manufacturing processes to produce high quality products is readily acknowledged

but the significance of Best in Class measurement technology and processes is not as well understood. Indeed, this

appreciation, knowledge and application of metrology – the science of measurement – is a primary pre-requisite to any

World Class Manufacturing competency across the industry.

Measurement methods, technology and planning is generally handed down by skilled engineers and progressively

developed through application and experience in the workplace. As a result the technical knowledge and general

competence lacks the required professional development structure and process standardisation framework. This leads to

huge variation in the application of measurement technology and processes and consequential poor quality and customer

dissatisfaction. Best in Class measurement is about consistency, repeatability and accuracy – the hallmark of World Class

Manufacturing companies.

This outstanding reference book on metrology provides a comprehensive explanation of the underlying principles,

technology, equipment and application of a wide range of workplace measurement systems. I fully intend to draw

upon it to further improve the methods and processes of our programme on Measurement Excellence. This reference

textbook will be of great assistance to my team and I recommend it as essential reading for engineers throughout the

manufacturing industry'

Dr. Hamid Mughal, Executive Vice President – Manufacturing Engineering, Rolls-Royce plc, Derby, England

Mitutoyo is the world’s leading manufacturer of

precision measuring equipment, offering a huge

range of products from micrometers, calipers and

dial gauges to hardness testers, vision measuring

systems and 3D coordinate measuring machines. In

addition to a diverse product range Mitutoyo also

offers comprehensive product support from each

of its six UK sites and further specialist services such

as calibration, sub-contract measurement, gauging

technology and training.

About the author

Nobuo Suga joined Mitutoyo America in 1965

and today he is director of the Mitutoyo Institute

of Metrology. Serving Mitutoyo America and its

customers for over 40 years, he has taught a wide

range of metrology related subjects to more than

10,000 students around the world for clients such

as Intel, Toyota and Xerox. On a personal note,

Nobuo Suga maintains a major collection of pre-

WWI measuring instruments on permanent display

in the 'Suga collection' at the Mitutoyo museum of

dimensional metrology in Tokyo.

£25.00

IS

B

N

9

78-0

-9

556133-0

-2

9

7

8

0

9

5

5

6

1

3

3

0

2

Page 25: Corporate brochure-mitutoyo-netherlands

25

Page 26: Corporate brochure-mitutoyo-netherlands

Bedrijf Technische ondersteuning

meetproblemen. Of we laten u zien hoe u het beste uit uw bestaande meetapparatuur kunt halen.

Wij verzorgen voor u producttrainingen en opleidingen voor optimale toepassingen van onze software. De afdeling TD-Repair verzorgt de serviceverlening op alle Mitutoyo handmeetmiddelen. Hiervoor beschikt de afdeling TD-Repair over een team van ervaren en deskundige specialisten met een ruime werkervaring. Met deze deskundigheid en jarenlange ervaring kunnen wij u als klant optimaal adviseren met betrekking tot het onderhoud, de reparaties en kalibraties van onder andere uw Mitutoyo handmeetmiddelen.

Van A tot Z, van advies tot aan garantie- overeenkomst. Als totaalaanbieder van lengtemeettechniek garandeert Mitutoyo volledige ondersteuning, ook bij de technische klantenservice.

Het aanbod van de klantenservice is zeer uitgebreid en varieert van regelmatige onderhoudsbeurten van uw meetapparatuur tot reparatie in onze gespecialiseerde werkplaats. U profiteert al bij uw eerste gesprek van de deskundigheid van onze technische klantenservice, nog vóór de aankoop van een meetsysteem.

We adviseren u over de samenstelling van de onderdelen en de beste oplossing voor uw

26

Page 27: Corporate brochure-mitutoyo-netherlands

27

Page 28: Corporate brochure-mitutoyo-netherlands

Precisie Kalibratie door Mitutoyo

vlak die regelmatig worden uitgevoerd door Mitutoyo. De norm ISO/EC 17025 beschrijft de algemene eisen voor de competentie van kalibratielaboratoria. Mitutoyo Nederland verricht alle kalibraties in overeenstemming met deze richtlijn.

De kalibratie- en reparatieafdelingen beschikken ieder over een kalibratielaboratorium om u op kalibratiegebied optimaal van dienst te zijn. Om een overzicht te krijgen wat Mitutoyo voor u kan kalibreren, bezoek onze website:

www.mitutoyo.nl/nl/service/kalibratie/

Voor veel van onze klanten de standaard.

Door een uniek internationaal netwerk van geaccrediteerde Mitutoyo-kalibratie- laboratoria is metrologische vergelijking tussen instituten in vijftien landen mogelijk. Daardoor bevindt Mitutoyo zich in een unieke positie bij de globalisering van demetrologische knowhow. Alle vijftien kalibratielaboratoria, verspreid over de hele wereld, voldoen aan de hoge eisen van ISO 17025.

Dit zijn perfecte omstandigheden voor de vergelijkingsmetingen op internationaal

www.rva.nl28

Page 29: Corporate brochure-mitutoyo-netherlands

29

Page 30: Corporate brochure-mitutoyo-netherlands

Kostenbesparing Optimalisatie door Mitutoyo

Met onze 3D-coördinatenmeetmachines kunnen bijvoorbeeld metingen met hoge nauwkeurigheid worden gedaan. Als u dat wenst, kunnen onze specialisten ook individuele meetprogramma’s schrijven voor uw Mitutoyo 3D-coördinatenmeetmachine.

Part programming op locatie. Onze specialisten ondersteunen u of uw medewerkers bij het schrijven of inrichten van meetprogrammma’s.

Part programming door Mitutoyo. Een dienstverlening waar veel bedrijven van profiteren. U kunt hierbij denken aan ondersteuning bij het automatiseren van uw meetprocessen.

Meten bij Mitutoyo kan voor u de oplossing zijn als u zelf geen metingen kunt uitvoeren door gebrek aan tijd, mankracht of capaciteit.

Mitutoyo heeft hiervoor 3D-coördinaten-meetmachines ter beschikking in Veenendaal.

30

Page 31: Corporate brochure-mitutoyo-netherlands

31

Page 32: Corporate brochure-mitutoyo-netherlands

Samenwerking Intensieve dealerrelaties

dealerpartners de samenwerking met Mitutoyo. En daar zijn we trots op. Ook in de toekomst zal ons dealernetwerk, waarmee we al tientallen jaren nauw samenwerken, kunnen blijven vertrouwen op de loyaliteit en ondersteuning van Mitutoyo.

Wat maakt Mitutoyo in Nederland uniek?Wij leveren een totaal concept aan meetgereedschappen en een totaal concept aan oplossingen, zoals: kalibratie, reparatie, opleidingen, service en onderhoud, PartPrograming, software (SPC), beladingssystemen en klimaatcabines.

Concurrentie maakt inventief. Eensgezindheid maakt sterk. Beide aspecten kenmerken de aanwezigheid van Mitutoyo in de markt.

In ons land waar precisie een nationale trots is, gaat Mitutoyo al meer dan dertig jaar een even inspirerende als veeleisende concurrentie aan. Met indrukwekkend resultaat en uitstekende perspectieven. Een belangrijke bijdrage aan de Mitutoyo verkoopstrategie vormt ons dealernetwerk.

Open en eerlijk, fair en lonend, betrouwbaar en toekomstzeker. Zo omschrijven onze

32

Page 33: Corporate brochure-mitutoyo-netherlands

33

Page 34: Corporate brochure-mitutoyo-netherlands

Mensen Het juiste meetgereedschap, de juiste mensen!

Dit geldt voor de internationale concern-onderdelen, maar ook voor Mitutoyo Nederland.

Betrokken medewerkers. Daar kunnen wij binnen Mitutoyo op bouwen. Zij maken waar wij heden ten dage staan als marktleider binnen de precisie meetgereedschappen.

Passie, wederzijds vertrouwen, loyaliteit, stabiliteit en optimisme vormen de basis voor ons uitzonderlijke team.

Zoals in de Mitutoyo filosofie staat beschreven is het bedrijfsmotto: Goede omgeving, goede mensen en goede techniek.Daaraan verbonden zijn de leidende principes van: Oprechtheid, vastberadenheid en bedachtzaamheid.

Sinds de oprichting in 1934 door Yehan Numata zijn dit de kernwoorden binnen onze onderneming. Nu dus al meer dan 75 jaar is Mitutoyo voor u een vaste basis, een baken om op te kunnen vertrouwen.

Al tientallen jaren vormt ons wereldwijde succes de basis voor de voortdurende groei.

34

Page 35: Corporate brochure-mitutoyo-netherlands

35

Page 36: Corporate brochure-mitutoyo-netherlands

Maatschappij Culturele betrokkenheid

Het huis is een ‘eiland van vertrouwdheid’ voor de Japanners uit de omgeving, waar ze hun eigen cultuur in stand kunnen houden. Bezoekers uit heel Europa kunnen hier kennismaken met aspecten van het Japanse leven, bijvoorbeeld door theeceremonies, tentoonstellingen of cursussen over Japanse kunstnijverheid.

Mitutoyo blijft ook in de toekomst openstaan voor technische en intermenselijke culturele uitwisseling.

Het ontsluiten van exportmarkten betekent voor Mitutoyo meer dan alleen maar goed zaken doen. Aanwezig zijn in een land betekent ook: bereid zijn om te leren, nieuwe vriendschappen te sluiten en duurzame betrekkingen aan te gaan.

Daarom is Mitutoyo sterk betrokken bij culturele uitwisseling. Een mooi voorbeeld hiervan is het ‘EKO-huis van de Japanse Cultuur’ in Düsseldorf, bedacht en gesticht door Mitutoyo-oprichter Yehan Numata.

36

Page 37: Corporate brochure-mitutoyo-netherlands

37

Page 38: Corporate brochure-mitutoyo-netherlands

Feiten Gerichte informatie

Bezoek onze website voor uitgebreide informatie over de afzonderlijke productgroepen. U vindt in onze publicaties ook meer informatie over het onderwerp lengtemeettechniek en over het product- en serviceaanbod van Mitutoyo.

U kunt bij ons terecht met al uw vragen over precisie- en lengtemeettechniek.

Mitutoyo informeert u uitgebreid en gedetailleerd. Wat u ook wilt weten, wat u ook moet weten, Mitutoyo helpt u verder. Zodat u snel en gericht vindt wat u zoekt.

Heeft u een vraag? Onze service-medewerkers van de telefonische helpdesk, onze adviseurs en de buitendienst van Mitutoyo staan voor u klaar.

38

Page 39: Corporate brochure-mitutoyo-netherlands

Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen binnen Mitutoyo? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief op:

www.mitutoyo.nl/nl/contact/nieuwsbrief

39

Oppervlakte-, vorm en contourmeting

Opspansystemen & Styli voor meettasters

Statische Proces Controle (SPC)

Page 40: Corporate brochure-mitutoyo-netherlands

40

Coördinatenmeetmachines Beeldbewerkingssystemen

Page 41: Corporate brochure-mitutoyo-netherlands

41

Oppervlakte-, vorm en contourmeting Optisch meten

Page 42: Corporate brochure-mitutoyo-netherlands

42

HardheidstestersLaser Scan Micrometer

Page 43: Corporate brochure-mitutoyo-netherlands

43

Digitale lengtemeetsystemen Handmeetgereedschappen en gegevensverwerking

Page 44: Corporate brochure-mitutoyo-netherlands

44

Mitutoyo Nederland BV Postbus 550 ∙ 3900 AN Veenendaal

Storkstraat 40 ∙ 3905 KX VeenendaalT +31(0)318-534911 ∙ F +31(0)318-534811

[email protected] ∙ www.mitutoyo.nl