Corporate Story

7
Het boek is een belangrijk onderdeel van het Corporate Identity programma dat is opgezet om het merk Grasso sterker neer te zetten naar zowel de eigen medewerkers als externe relaties. Het op een aantrekkelijke manier beschrijven van de wortels van de onderneming en de waarden die ze vertegenwoordigt, gecombineerd met een weergave van speciale projecten die wereldwijd zijn uitgevoerd vandaag de dag en een blik op de toekomst van de koudetechniek vormen samen het verleden, heden en toekomst van het bedrijf. Daarmee vormt het jubileumboek gelijk de corporate story van de onderneming en is daarmee een verbindend element voor de bijna 4000 medewerkers die wereldwijd in dienst zijn. (klik op de beelden)

description

Corporate Story

Transcript of Corporate Story

Page 1: Corporate Story

Het boek is een belangrijk onderdeel van het Corporate Identity programma dat is opgezet om het merk Grasso sterker neer te zetten naar zowel de eigen medewerkers als externe relaties.

Het op een aantrekkelijke manier beschrijven van de wortels van de onderneming en de waarden die ze vertegenwoordigt, gecombineerd met een weergave van speciale projecten die wereldwijd zijn uitgevoerd vandaag de dag en een blik op de toekomst van de koudetechniek vormen samen het verleden, heden en toekomst van het bedrijf.

Daarmee vormt het jubileumboek gelijk de corporate story van de onderneming en is daarmee een verbindend element voor de bijna 4000 medewerkers die wereldwijd in dienst zijn. (klik op de beelden)

Page 2: Corporate Story

back

Page 3: Corporate Story

back

Page 4: Corporate Story

back

Page 5: Corporate Story

back

Page 6: Corporate Story

back

Page 7: Corporate Story

back