Brothers Magazine Juni 2009

16

description

Brothers Magazine Juni 2009

Transcript of Brothers Magazine Juni 2009

Page 1: Brothers Magazine Juni 2009
Page 2: Brothers Magazine Juni 2009

advertentie

Page 3: Brothers Magazine Juni 2009

Na een spetterende kick-off van Goed Fout met Dries Roelvink staat op de eerste vrij-dag van Juni Goed Fout in het teken van de Yabba-dabba-dance cd’s. Dj Dennis neemt je mee op een trip door de meest goed foute platen!

De eerste zaterdag staat in het teken van de zomer. Chersonissos… Here We Come! Jean, Hardwell, Tony Cha Cha en MC Boogshe zullen de clubzaal in zomerse sferen brengen en voor het ultieme partygevoel sta je in de Beierse zaal met optredens van Cooldown Café en de Zware Jongens!

De week erna staat in het teken van Snea-kerz. De succesvolle cd serie is al toe aan haar 9de release en deze laten ze op 13 juni horen in Brothers!

Zaterdag 20 juni heeft Brothers de after-party van het Riverdance Festival met niet de minste dj’s; Marco V, Erick-E, Rehab en MC Gee!

De maand juni eindigen we stevig met twee hardstyle dj’s van formaat; Wildstylez en Frontliner! Deze twee Scantraxx mannen bestormen de hardstyle scene en staan inmiddels op alle grote feesten in het land. Op 27 juni voor het eerst in Brothers!

Blader snel verder!

Brothers Bunnik Crew

Page 4: Brothers Magazine Juni 2009
Page 5: Brothers Magazine Juni 2009

Na de eerste succesvolle

editie van Goed Fout op 1 mei,

is de volgende Goed Fout al weer

gepland op vrijdag 5 juni. Dit keer

geen Dries Roelvink, maar de muziek

bekend van de Yabba dabba Dance cd’s!

In de jaren 90 waren dit dé cd’s met de

muziek van T-spoon, 2 Unlimited en

nog vele andere lekkere foute platen.

DJ Dennis draait de avond met een

hoop gekkigheid aan elkaar.

Wat dacht je van karaoke tussendoor, of Limbo dansen? Hoe maffer des te fouter! Op Goed Fout waardeert Brothers het als je enigszins maf gekleed gaat. Doe die ordinaire zonne-bril op of trek de meest foute

blouse uit je kast aan! Jij maakt het feest!

Entree voor deze

avond bedraagt slechts

8 euro. De kaarten zowel

aan de deur als in de

voorverkoop via

www.ikbengoedfout.nl

en www.brothers.nl

te verkrijgen.

Page 6: Brothers Magazine Juni 2009
Page 7: Brothers Magazine Juni 2009
Page 8: Brothers Magazine Juni 2009
Page 9: Brothers Magazine Juni 2009
Page 10: Brothers Magazine Juni 2009
Page 11: Brothers Magazine Juni 2009
Page 12: Brothers Magazine Juni 2009
Page 13: Brothers Magazine Juni 2009

Hitjes spotten is een lastige taak. Tenzij de grote jongens weer aan het knutselen zijn geweest. Deze keer tracks van Marco V, Chuckie en Fedde Le Grand in de top5. En het zijn allemaal bomme-tjes. Het festival seizoen staat weer voor de deur, en dit zijn 5 tracks die je ongetwijfeld veel gaat ho-ren deze zomer! De 5 knallers voor juni!

Fedde Le Grand – Scared of Me (Flamingo Rec)Dit is de eerste single van zijn komende artiesten al-bum. Catchy vocals, lekker themaatje. Het zal niet lang duren voordat deze de top 40 in gaat. Hardwell heeft er trouwens nog een diepere progressive house remix van gemaakt. Niet gek! Darren Mase – Yeah (Big & Dirty)Vunzigheid alom met de nieuwe Darren Mase op Be Yourself sublabel Big & Dirty. Groot en Vies is hij zeker! Diep, maar toch catchy. Hele toffe plaat! Marco V – Unprepared (In Charge)Marco V’s nieuwe langspeler is uit! Er staan weer een paar hele vette tracks op. Unprepared is de laatste sin-gle van het album en is een dikke hit in de trance scene. De vette vocals zijn van Benjamin Bates. Tof! Wil je Marco V trouwens aan het werk zien? Met de afterparty van Riverdance staat hij in de booth van de clubzaal van Brothers! Chuckie & Silvio Ecomo – Moombah (Dirty Dutch Music)Hey! Kennen we dat themaatje niet ergens van? Jaze-ker. The Moon’s oude clubkraker is weer is uit het vet gehaald. Ze wilden bij Dirty Dutch graag zeker weten dat het een hit zou worden dus zijn er ook nog is re-mixes van Hardwell, Sidney Samson en Afrojack.Turn up the bass! Nils van Zandt – The beat Don’t stop (Soundz Good)Niels zat waarschijnlijk ergens aan een rivierkant toen hij deze plaat maakte. Desalniettemin gaat hij als een trein op de dansvloer. Denk riverside met een leuk vocaltje en een net iets ander themaatje. Achja, waarom ook niet.. beter slecht gejat dan goed verzonnen.

Page 14: Brothers Magazine Juni 2009

soon in

brothers!

Page 15: Brothers Magazine Juni 2009

OpENiNGSTijDENBrothers is ieder zaterdagavond geopend. Ook op vrijdag zijn wij regelmatig geopend.Kijk op www.brothers.nl voor de agenda.

MiNiMuMLEEFTijDDe minimum leeftijd voor de zaterdagavonden is 18 jaar.

ENTrEEDe entree in Brothers is vanaf 8 euro. Voor speciale avonden zijn tickets vooraf te koop via www.brothers.nl

MuNTENIn Brothers wordt betaald met munten. Munten kosten 1,70 euro per stuk.

parkErENBrothers beschikt over een groot parkeerterrein. Parkeren bij Brothers is gratis.

BuSTijDENEr rijden elke zaterdagavond vanuit diverse plaatsen bussen naar Brothers. Voor opstaptijden kun je kijken op www.brothers.nl

aDrESGEGEVENSBrothers BunnikSchoudermantel 52, Bunnik Postbus 56, 3980 CB Bunnik Kijk voor een routebeschrijving op www.brothers.nl

CONTaCTBrothers is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren van 09:00 – 12:30 en van 13:30 tot 17:00 op 030 – 6570030 of per mail op [email protected]

Des

ign:

ww

w.h

ypno

teis

.nl

Page 16: Brothers Magazine Juni 2009