Brielle woont #5

of 24 /24
Brielle woont Editie 5 - maart 2012 Ontdek de leukste woningen van Voorne-Putten! Kom naar de woonbeurs tijdens Bruisend Brielle op zaterdag 25 augustus! Bruisend Brielle woneninbrielle.nl

description

Brielle woont #5

Transcript of Brielle woont #5

 • Brielle woontEditie 5 - maart 2012

  Ontdek de leukste woningen van Voorne-Putten!

  Kom naar

  de

  woonbeur

  s tijdens

  Bruisend B

  rielle op

  zaterdag 2

  5

  augustus! BruisendBr ielle

  woneninbrielle.nl

 • Straattheater Verenigingen & Sport Muziek in de kerk Kunst op het Gras Modeshows

  Kinder & Havenactiviteiten Duurzame Markt Rommelmarkt Wedstrijd Zaklopen

  Woningaanbod nieuwbouw en bestaande bouw, Makelaars, Projectontwikkelaars, Gemeente, Woningcorporaties, Bank, Aannemers en woning gerelateerde bedrijven,Hovenier, Klussen & Interieur.

  Bruisend Brielle25 aug 2012

  Programma

  Woonbeurs 2012 turfkade

  hoofdsponsoren

  11.00 - 17.00 uur

  Vuurwerk

  www.tukkersconnexion.com

  BruisendBr ielle

 • te BrielleOp zaterdag 25 augustus vindt alweer de zesde editie van de Woonbeurs plaats, midden in het historische centrum van Brielle, tijdens het jaarlijks terugkerende evenement Bruisend Brielle.

  Ook dit jaar hebben de Brielse Makelaars de

  handen ineen geslagen om een grootschalig

  evenement te organiseren voor iedereen die op

  zoek is naar een woning of inspiratie en advies

  zoekt op het gebied van financieren, verhuizen,

  interieur & lifestyle. Met een veelzijdig aanbod

  aan standhouders, is er voor iedereen wel

  praktische informatie te vinden plus uiteraard

  het mooiste woningaanbod van Voorne-Putten.

  U vindt er ondermeer verschillende project-

  ontwikkelaars, 6 makelaars, geldverstrekkers,

  een interieurstyliste en natuurlijk de Gemeente

  Brielle. Verder kunnen verkopers en kopers

  van woningen tijdens de beurs woondaten.

  Veel verkopers wachten met kopen totdat ze

  zelf verkocht hebben. Dit moment is te vervroe-

  gen zodra u een koper heeft en zelf een nieuw

  huis in beeld heeft. Wellicht kunt u uw woning

  ruilen of een zogenaamd treintje vormen. De

  makelaars vertellen u er tijdens het evenement

  meer over. Een bezoekje aan de woonbeurs is

  zeker de moeite waard.

  Brielle, n van de elf overgebleven vestingste-

  den van Nederland, heeft haar inwoners veel te

  bieden. De rijke historie van de stad is anno

  2012 nog goed te herkennen. Maak eens een

  wandeling over de vestingwallen, of door het

  centrum met haar vele historische panden, en u

  weet wat ik bedoel. Stad van nu, sfeer van toen,

  luidt de slogan van Brielle. Dit vertaalt zich in

  het dagelijks leven door de gezellige, ons-kent-

  ons sfeer. Er wordt meer dan eens naar Brielle

  verwezen als een stad, met een dorps karakter.

  Ook op het gebied van sport is Brielle van alle

  markten thuis. Met het zwembad de Dukdalf

  en het vorig jaar aangelegde sportcomplex het

  Geuzenpark, timmert Brielle aardig aan de

  weg. Zou het niet geweldig zijn om in deze stad

  te wonen? Uiteraard nemen de projectont-

  wikkelaars en makelaars ook woningaanbod

  van buiten Brielle mee. Zo vindt u woon- en

  woongerelateerde informatie terug over heel

  Voorne-Putten.

  Veel leesplezier en tot 25 augustus op de

  Turfkade te Brielle.

  Woonbeurs

  Programma Woonbeurs25 augustus

  11.00 opening

  12.00-13.00 woondaten

  16.30 prijsuitreiking prijsvraag

  17.00 einde beurs

 • Makelaars aan het woord

  Brielle is een overzichtelijk en klein provin-ciaal stadje, maar wel een stadje dat haar inwoners alle voorzieningen biedt die ze zich maar kunnen wensen. De stad kenmerkt zich door het typische ons kent ons karakter. Zelf zijn we ook erg betrokken bij Brielle. We dra-gen ons steentje bij door onze betrokkenheid bij de Winkeliersvereniging en de Onderne-mersvereniging Brielle. Vooral de binnenstad met al haar charmante monumentenpanden, waarin ons kantoor ook gevestigd is, maakt Brielle tot een zeer aantrekkelijke woonplaats.

  De vrijheid, het vele contact met mensen en het verstrekken van eerlijk advies zijn zaken die het makelaarsvak tot een fantastisch beroep maken!

  Brielle biedt inwoners de voordelen van een grote stad, zonder de nadelen! Hoe turbulent de markt momenteel ook is, wij genieten elke dag weer van het werk dat wij voor onze klan-ten verrichten. Karakteristiek voor ons kantoor is het feit dat wij niet actief zijn op het gebied van hypotheken. Hierdoor kunnen wij onaf-hankelijk elke partij adviseren en daar voelen wij ons erg plezierig bij. Onze band met Brielle is zeer sterk en we vinden het erg belangrijk om op tal van manieren uiting te geven aan onze betrokkenheid. Dit doen we door actief te zijn in de vereniging Wonen in Brielle, de Winke-liersvereniging en het Centrummanagement Brielle, maar vooral ook door het sponsoren van lokale sportieve en culturele initiatieven.

  Rien Rovers RODEK Makelaardij Brielle

  Roland van Ravens, Van Ravens Makelaardij, uw NVM-Makelaar in BrielleAltijd meerwaarde!

  Het leuke van de Brielse woningmarkt is de grote verscheidenheid aan woonhuizen die er te koop zijn. Van monument tot appartement, Brielle heeft het! Wij verwachten dat het wonen in deze historische stad nooit in populariteit zal dalen, met dank aan het grote aanbod van onderwijs, winkels en uitgaans-gelegenheden in combinatie met de prachtige omgeving. Nergens anders kun je zo rustig en mooi wonen op zon korte afstand van bedrijvigheid en werkgelegenheid. Het makelaarsvak is om verschillende redenen mooi. Het contact met zoveel verschillende mensen en de waardering die je krijgt bij een verkoop- of aankooptransactie geven veel voldoening. Maar als makelaar die actief is op de Brielse woningmarkt is het werk naar onze mening extra leuk !

  Alexander van der HoekVan der Hoek makelaars

 • Marsha Grauwmeijer Struijk & Struijk Makelaardij

  Met ruim 400 rijksmonumenten bezit Brielle de meeste monumenten per inwoner van heel Nederland. Ons NVM kantoor, Struijk & Struijk Makelaardij, is gevestigd in zon schitterend monumentaal pand aan de Markt 10, midden in het centrum van Brielle. Door de centrale ligging en sfeervolle inrichting wordt ons kantoor vaak bezocht en staan de deuren dan ook altijd open voor onze bestaande en nieuwe klanten. Gespecialiseerd, deskundig en betrokken staan wij u graag te woord over aan- en verkoop van bestaande en nieuwbouwwoningen en taxaties. Het werk als NVM-makelaar in het unieke Brielle ervaar ik als aangenaam, uitdagend en afwisselend. Ik maak graag kennis met u op de Markt 10!

  Jochen de Vreij t GoeieHuys Vastgoed B.V.Verfrissend. Anders. Betrokken!

  Voorne-Putten is een van de meest geliefde woonkernen rond Rotterdam en dat maakt ons werk als makelaar fantastisch. Het dorpse karakter van veel plaatsen, de dorps/stads-kernen met winkels, horeca en evenementen, het hoge voorzieningenniveau en de uitge-breide recreatiemogelijkheden maken wonen

  Sebastiaan van der Velden Van der Velden & Barendregt Makelaars en Financieel Adviseurs Wonen Leven Verzekeren

  Wellicht heeft u net het huis gezien dat aansluit op uw wensen, dromen en eisen. Nu breekt een spannende tijd aan. Ons kantoor specialiseert zich op de aankoop- makelaardij en hypotheken. Wanneer u interesse hebt in een woning, krijgt u te maken met de verkoopmakelaar. Het is belangrijk dat u zich realiseert dat deze partij altijd de belangen van de verkopers voorop heeft staan. Het is daarom aan te raden om u tijdens de aankoop te laten adviseren door Van der Velden & Barendregt als aankoopmakelaar.

  In Brielle worden op dit moment een aantal nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Van der Velden & Barendregt treedt hierbij op als onafhankelijke specialist die adviseert en plant in uw belang. Voor een aantal van deze projecten bieden wij een exclusieve nieuw-bouwrente. Vraag ons gerust naar de tarie-ven, wij vertellen u graag op basis van welke voorwaarden wij u van dienst zijn.

  in deze omgeving aantrekkelijk. Doordat de woningmarkt altijd in beweging is en voor uitdagingen zorgt, komt er veel aan op de kwaliteiten van de makelaar. Dat beschouw ik vooral als een grote kans om mijn vak uit te oefenen zoals ik dat het allerleukst vind. De betrokkenheid bij onze opdrachtgevers, het adviseren en begeleiden tijdens het proces van aan- of verkopen van een woning of bedrijfsobject en adequaat onderzoek van achter het bureau maken ons vak afwisse-lend en enerverend. Zeker met het oog op de ontwikkelingen in en om Brielle met betrek-king tot diverse nieuwbouwprojecten en de realisatie van de Maasvlakte 2 denk ik dat Voorne-Putten ook de komende jaren veel aantrekkingskracht op mensen uit de wijde omtrek zal blijven uitoefenen. Het is voor ons ook zeer belangrijk om verder te kijken dan alleen een mooie website.

  Zo zijn we als kantoor lid van de diverse on-dernemersverenigingen, nemen wij regelma-tig deel aan netwerk- en sportevenementen en hebben wij goed contact met diverse lokale gemeenten om zo op de hoogte te zijn van nieuwe ontwikkelingen en kunnen wij ons woning- of bedrijfsaanbod via diverse andere kanalen onder de aandacht te brengen.

  De betrokkenheid bij onze opdrachtgevers, het adviseren en begleiden maakt ons vak afwisselend en enerverend

  Het is belangrijk dat u zich realiseert dat deze partij altijd de belangen van de verkopers voorop heeft staan.

 • Nieuwland-OostBrielle

  14 ruime eengezinswoningentype Schoener

  Woonoppervlakte circa 111 tot 123 m Kavels van 107 tot 346 m Royale woonkamer met open keuken Drie slaapkamers Vrij indeelbare zolderruimte Hoekwoningen met grote garage/berging en parkeerplaats op eigen terrein Diverse meerwerkopties mogelijk.

  Koopsommen vanaf 207.500 v.o.n.

  www.woneninnieuwlandoost.nl015 - 276 04 00

  Markt 10Brielle

  0181 - 415833

  Verkoop en informatie:

  10 royale twee-onder-een-kapwoningen type Kotter

  Woonoppervlakte vanaf circa 131 m Kavels van 107 m tot 340 m Royale woonkamer met open keuken Drie grote slaapkamers Vrij indeelbare zolderruimte van circa 24 m Grote garage/berging en parkeerplaats op eigen terrein Diverse meerwerkopties mogelijk.

  Koopsommen vanaf 329.000,- v.o.n.

  Binnenkort start de verkoop!

  Bezoek ons

  op de woonbeu

  rs

  Brielle Woont

  in het paviljoen

  op

  de Turfkade in B

  rielle.

  Zaterdag 25 au

  gustus

  van 11.00 uur to

  t

  17.00 uur.

  Verkoop gestart!

 • Deelnemersaan de woonbeursGemeente Brielle

  Herkon & Stout Waterfront Brielle

  Tetteroo Bouw & Projectontwikkeling B.V. Port Brielle

  / Uniform Vastgoed B.V.

  ABN AMRO

  Ouwerkerk Notarissen

  De Hypotheekadviseur

  SOR Ommeloop Brielle

  Rabobank

  Vakbouw B.V. De Prinsengeus Brielle / 5 Bladeren Oostvoorne

  Hofstaete B.V. Buitenlust Oostvoorne

  Bouwfonds Nieuwland Oost Brielle

  Move in Style

  Chez Andre

 • ABN AMRO NEEMT DE TIJD VOOR EEN GOED HYPOTHEEKGESPREKAls starter op de woningmarkt wilt u de tijd nemen. Om uw ideale woning te zoeken en de hypotheek te vinden die het best bij uw persoonlijke situatie past. Daarom nemen wij ook graag de tijd voor uw hypotheekgesprek, waarin wij u uitgebreid informeren en al uw vragen beantwoorden. Wij nodigen u uit om een afspraak te maken met een van onze hypotheekadviseurs.

  Wij zien u graag op 25 augustus a.s. op de woonbeurs aan de Turfkade te Brielle. Of kom naar onze vestiging ABN AMRO Brielle, Nobelstraat 43.

  DUOKOOP

  Betaalbaar wonen

  Bij DUOKOOP

  huurt u de

  ondergrond

  Exclusief voor: VOORNE-PUTTEN en GOEREE-OVERFLAKKEE

  Voor informatie: Bel ons op 0181-479588 of mail naar [email protected]

 • volop voorzieningenWonen in een stad metWonen in Brielle: voor ruim 16.000 mensen realiteit, voor veel anderen een ultieme wens. Gelet op de belangstelling om in Brielle te wonen, kan zonder meer worden geconcludeerd dat de geuzenstad veel te bieden moet hebben. En dat is inderdaad het geval. Welke gemeente met eenzelfde inwonertal telt zoveel uitstekende voorzieningen als Brielle? Een ruim aanbod aan winkels en horeca, schitterende sportaccom-modaties, een theater, een bibliotheek, prachtige scholen voor primair en voortgezet onderwijs, ik kan nog geruime tijd doorgaan met deze opsomming.

  En dan heb ik het nog niet eens over de vele evenementen en activiteiten die jaarlijks in deze Stad van Kunst en Cultuur georganiseerd worden. Bruisend Brielle is er slechts een van en dat in dit kader ook in 2012 weer een Woonbeurs op de Turfkade wordt georganiseerd, zie ik als

  een goede aanvulling op het aanbod. Ik hoor menigeen al verzuchten: Maar de woningmarkt zit toch volkomen op slot? Dat is enerzijds gedeeltelijk waar, doch anderzijds zijn er juist nu ook voldoende kansen om in Brielle een woning te kopen of te huren. U zult dat op de komende Woonbeurs met eigen ogen kunnen waarnemen. De realiteit leert ons helaas echter ook dat een aantal woningbouwplannen voorlopig in de ijskast moest worden gezet. Dat is te wijten aan de geringe belangstelling bij projectontwikke-laars en beperkingen die ons opgelegd worden door de Stadsregio Rotterdam en de provincie Zuid-Holland. Dat wil echter niet zeggen dat we niet doorgaan met de voorbereidingen. Op het moment dat de woningmarkt weer aantrekt, kan er dan binnen afzienbare tijd worden gebouwd.Het spreekt vanzelf dat ontwikkelaars heden ten dage tevoren goed peilen aan welk soort wonin-gen nu precies behoefte bestaat, tevens blijkt

  dat individuele wensen van toekomstige kopers veelal in de plannen kunnen worden meegeno-men. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat er in de niet al te verre toekomst in Brielle weer een aantal nieuwe woningen gebouwd wordt. Ook daarover is op deze Woonbeurs 2012 informatie in te winnen. Komt u op 25 augustus dus vooral naar de Woonbeurs. Ook als u reeds in Brielle woont en niet van plan bent te verhuizen, is het goed optimaal genformeerd te zijn over onze toekomstige woningbouwplannen.

  Graag tot ziens in Brielle!

  Klaas SchipperWethouder Wonen en Economie

 • Bel voor een afspraak (0181) 33 32 00 of kijk opwww.rabobank.nl/hypotheken

  Let op! Geld lenen kost geld

  Rabobank. Een bank met ideen.

  Een hypotheek die bij u past. Dat is het idee.

  Wonen metplezier. Dat wilt utoch ook? Een eigen huis. U koopt het niet iedere dag. Watzijn uw financile mogelijkheden en welkehypotheek past het beste bij uw situatie? Waarmoet u nog meer rekening mee houden? Wonenis meer dan een hypotheek alleen. Bij deRabobank vindt u de financile oplossingenonder n dak.

  Vanaf 429.000,- v.o.n.

  Wonen, leven en genietenin Oostvoorne

  De 5 bladeren

  Wonen. Leven. Genieten. www.de5bladeren.nl.@de5bladeren

  Vanaf 259.000,- v.o.n.

  Voor hetzelfde geld woont u in Oostvoorne

  Vanaf 369.000,- v.o.n. Vanaf 457.500,- v.o.n.

  Vanaf 585.000,- v.o.n.

  0181 61 98 880181 48 10 19 0181 48 40 00

 • Chez Andre I Turfkade 14 I 3231 AR Brielle I T. 0181-411231 I E. [email protected]

  Chez AndreONTBIJT I LUNCH I DINER I CATERING I HIGH TEA I BRUNCHES

  OPENINGSTIJDEN

  Maandag t/m donderdag9.00 - 18.00 uurVrijdag en zaterdag9.00 - 21.00 uurZondag10.00 - 18.00 uur

  De keuken sluit een uur voor sluitingstijd.Wij zijn geopend op feestdagen, uitgezonderdde kerstdagen en nieuwjaarsdag.

  DIRECT ONLINEBROODJES BESTELLEN

  WELKOM!

  Chez Andre is gelegen aan de Turfkadevan Brielle. Voor een lekker kopje kofe,lunch, high tea of diner nodigen wij u uitin het historische pandje met uitzichtop de haven.

  Tot ziens!

  Andre deVries

  Fotoboek

  Advies &Engineeringop hoogniveau

  IOB, uw partner voor:beheer & onderhoud, bouwkostenadvies, bouwplantoetsing,bouwtechniek, constructieadvies, installatieadvies, geometrieen infra/civiele techniek.

  Hellevoetsluis

  T 0181-318122

  Dordrecht

  T 078-6527660

  Oudewater

  T 0348-479020

  www.iob.nl

  VoorneGas BL:Opmaak 1 19-06-2012 16:32 Pagina 1

 • Kom naar de woonbeurs op 25 augustus!Welleweg 43 te Brielle

  Vraagprijs 175.000,- k.k.

  Drivein woning in de wijk Rugge. Gebouwd in 1963 op een perceel van 142 m2. Slaap-/werkkmr op de bg. en v.v. nieuwe badkamer en c.v.-combiketel. Achtertuin is gesitueerd op het zuidoosten.

  Woonopp.: 130 m2

  Kamers: 5Inhoud: 400 m3

  Gaarde 10 te Brielle

  Vraagprijs 350.000,- k.k.

  Een schitterende 2/1 kapwoning, gelegen op 272 m2 eigen grond met vrij uitzicht over polderlandschap aan de rand van Brielle.

  Woonopp.: 130 m2

  Kamers: 4Inhoud: 440 m3

  Voorstraat 51 te Brielle

  Vraagprijs 349.000,- k.k.

  In het historisch centrum van Brielle gelegen uitstekend onderhouden herenhuis met de ouderwetse (bouwjaar 1870) charme gecombineerd met de heden-daagse moderne voorzieningen.

  Woonopp.: 125 m2

  Kamers: 5Inhoud: 435 m3

  Dijkstraat 43 te Brielle

  Vraagprijs 349.000,- k.k.

  Een bijzonder ruime en goed onderhouden woning, eventueel te koop met grote garage, gelegen nabij de vestingwallen en in het centrum van historisch Brielle.

  Woonopp.: 160 m2

  Kamers: 6Inhoud: 470 m3

  Hinder 44 te Brielle

  Vraagprijs 325.000,- k.k.

  OVERBRUGGINGSGARANTIE BESPREEKBAAR!Een riant herenhuis, type splitlevel, met inpandige garage gelegen aan een singel in de nieuwbouwwijk Nieuwland op 135 m2 eigen grond en achtertuin op het zuidwesten.

  Woonopp.: 142 m2

  Kamers: 6Inhoud: 550 m3

  Deel 11 te Brielle

  Vraagprijs 325.000,- k.k.

  IN PRIJS VERLAAGD!!! Op een geweldige locatie gelegen, uitstekend onderhouden 2/1 kapwoning met aangebouwde stenen garage grenzend aan een waterpartij met schitterend uitzicht!

  Woonopp.: 110 m2

  Kamers: 4Inhoud: 390 m3

  Ruggeweg 14 te Brielle

  Vraagprijs 274.500,- k.k.

  LET OP IN PRIJS VERLAAGD!!!In opdracht van n onzer relaties bieden wij te koop aan deze mooi gelegen royale 2/1 kapwoning met ach-tertuin, voortuin en garage, gelegen in de wijk Rugge

  Woonopp.: 175 m2

  Kamers: 6Inhoud: 380 m3

  De Kanterstraat 2 te Brielle

  Vraagprijs 260.000,- k.k.

  3 jaar geleden bracht deze woning zeker 300.000,-- of meer op. Nu een totaal andere tijd, daarom ook een totaal andere, veel lagere prijs. Fraai gelegen is deze keurig bewoonde en goed onderhouden 2/1 kap woning met GARAGE en aparte berging op 254 m2 eigen grond.

  Woonopp.: 116 m2

  Kamers: 5Inhoud: 375 m3

  Kogge 11 te Brielle

  Vraagprijs 239.000,- k.k.

  Unieke 4-kamer hoekwoning (type kwadrant), gelegen op een schitterende locatie met de tuin aan het water voorzien van een hardhouten vlonder, veel privacy en een heerlijk vrij uitzicht!

  Woonopp.: 90 m2

  Kamers: 4Inhoud: 275 m3

  Hoogaars 80 te Brielle

  Vraagprijs 235.000,- v.o.n

  TIJDELIJKE AKTIE! Aan de polder gelegen hoekwoning met vrijstaande garage in de rustige wijk Zuurland. Vermeldenswaar-dig zijn de lichte doorzon woonkamer en ruime zolder met 4e slpkmr en extra dakkapel.

  Woonopp.: 135 m2

  Kamers: 5Inhoud: 365 m3

  Langestraat 82 te Brielle

  Vraagprijs 229.000,- k.k.

  In het vestingstadje Brielle bieden wij te koop aan een ruime maisonnette (type Hoofdwacht) met 2 slaap-kamers en ruime woonkamer.

  Woonopp.: 95 m2

  Kamers: 3Inhoud: 285 m3

  Griend 22 te Brielle

  Vraagprijs 225.000,- k.k.

  In opdracht van n onzer relaties bieden wij te koop aan deze goed onderhouden uitgebouwde 5 (voorheen 6) kamer tussenwoning gelegen aan de rand van de wijk op 143m2 eigen grond.

  Woonopp.: 145 m2

  Kamers: 5Inhoud: 390 m3

  Frank van Borselenstraat 25 te Brielle

  Vraagprijs 225.000,- k.k.

  Een royale drive-in woning (gemeubileerd) met prachtig uitzicht gelegen op 126 m2 eigen grond met achtertuin op het zuiden.

  Woonopp.: 142 m2

  Kamers: 4Inhoud: 450 m3

  Reede 12 te Brielle

  Vraagprijs 198.000,- k.k.

  PRIJSVERLAGING 20.000,-- ZON GROTE WONING VOOR ZON PRIJS, EIGENLIJK TE GEK !!! De bewoners zijn gemigreerd, het huis staat al leeg en de eigenaar wil er gewoon zo snel mogelijk vanaf.

  Woonopp.: 120 m2

  Kamers: 5Inhoud: 375 m3

  Oever 93 te Brielle

  Vraagprijs 189.000,- k.k.

  Buitenkansje, in prijs verlaagd!!Luxe hoekappartement met eigen parkeerplaats in appartementen- complex Les Rives (bouwjaar 2004) gelegen op de 2e verdieping.

  Woonopp.: 73 m2

  Kamers: 3 Inhoud: 225 m3

  Bezoek de Woonbeurs tijdens Bruisend Brielle op zaterdag 25 augustus!

  Aan de Turfkade/Lijnbaan

  02499-A48K-N50-Brie9A.indd 1 09-08-12 17:38

 • Kom naar de woonbeurs op 25 augustus!Hinder 52 te Brielle

  Vraagprijs 399.000,- k.k.

  Deze sfeervolle split-level woning met inpandige garage, biedt een ongekende woonbeleving. Door de hoge plafonds spelen licht, ruimte, vrijheid en privacy de boventoon.

  Woonopp.: 181 m2

  Kamers: 7Inhoud: 720 m3

  Langestraat 36 te Brielle

  Vraagprijs 399.000,- k.k.

  Schitterend rijksmonument gelegen op een unieke locatie in het historische centrum van Brielle. Aan de voorzijde heeft het pand een geweldig uitzicht op de Brielse Dom en via de achterzijde wandelt u zo het schitterende Asylplein op.

  Woonopp.: 190 m2

  Kamers: 5 Inhoud: 600 m3

  Van Almondeweg 14 te Brielle

  Vraagprijs 425.000,- k.k.

  Een luxe riante 2/1 kap woning met 4 slaapkamers, 2 badkamers, aangebouwde garage, achtertuin op het zuiden en gelegen op 351 m2 eigen grond in woonwijk Meeuwenoord nabij de Brielse Maas.

  Woonopp.: 167 m2

  Kamers: 6Inhoud: 560 m3

  Jan Matthijssenlaan 2 a te Brielle

  Vraagprijs 448.000,- k.k.

  Een apart huis op een prachtige locatie aan een lom-merrijke laan met vrijstaande woningen uit de jaren 30 en grenzend aan het water van De Vest.

  Woonopp.: 185 m2

  Kamers: 4Inhoud: 530 m3

  Van Almondeweg 28 te Brielle

  Vraagprijs 465.000,- k.k.

  Een riante 2/1 kap woning met 2 badkamers, aan-gebouwde garage en zeer royale achtertuin aan een singel, riant en rustig gelegen op 659 m2 eigen grond in woonwijk Meeuwenoord nabij de Brielse Maas. Inruil van uw woning is bespreekbaar!!

  Woonopp.: 180 m2

  Kamers: 5Inhoud: 570 m3

  Zuurlandsedijk 12 te Brielle

  Vraagprijs 899.000,- k.k.

  INRUIL BESPREEKBAAR!Vrij wonen en toch dichtbij alle voorzieningen van de gemeente Brielle, deze schitterende vrijstaande villa met vrij uitzicht rondom gelegen op 5.300 m2 eigen grond. De vraagprijs is bespreekbaar!

  Woonopp.: 200 m2

  Kamers: 4Inhoud: 940 m3

  Kersengaarde 104 te Hellevoetsluis

  Vraagprijs 159.500,- k.k.

  Keurig verzorgd appartement op de 1e etage met zonnig terras op het zuiden. Dit kleinschalige complex is gebouwd in 1998 in de wijk Kooistee en beschikt over een eigen berging. Bijdrage VvE 81,- p/m.

  Woonopp.: 60 m2

  Kamers: 2Inhoud: 175 m3

  Melkweg 181 te Hellevoetsluis

  Vraagprijs 169.000,- k.k.

  BOD GEVRAAGDRuime 5 kamer hoekwoning gelegen in een kindvrien-delijke woonwijk op 139m2 eigen grond met zonnige achtertuin op het westen. Nabij openbaarvervoer, winkelcentrum, scholen en speelveldjes.

  Woonopp.: 110 m2

  Kamers: 5Inhoud: 330 m3

  Geep 13 te Hellevoetsluis

  Vraagprijs 175.000,- k.k.

  Op 131 m2 eigen grond gelegen goed onderhouden tussenwoning met aangebouwde berging in kindvrien-delijke wijk de Kooistee, achtertuin met vijver op het zuidwesten. Aan de voorzijde geen directe overburen maar ruim uitzicht.

  Woonopp.: 86 m2

  Kamers: 5Inhoud: 335 m3

  Wingerd 12 te Hellevoetsluis

  Vraagprijs 189.000,- k.k.

  Nabij park en Haringvliet gelegen een grote tussenwo-ning met oprit voor de woning en achtertuin.

  Woonopp.: 120 m2

  Kamers: 4Inhoud: 320 m3

  Fazantenlaan 12 te Oostvoorne

  Vraagprijs 499.000,- k.k.

  Op een goede plek op n van de mooiste locaties van Oostvoorne aan een ruime laan met veel groen bieden wij te koop aan een semi bungalow met 3 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met badkamer op de begane grond.

  Woonopp.: 160 m2

  Kamers: 4Inhoud: 475 m3

  Ho aan 24 te Oostvoorne

  Vraagprijs 695.000,- k.k.

  Karakteristiek vrijstaand woonhuis met garage in een fraaie laan. De rond 1910 gebouwde woning is later uitgebouwd waarbij op de begane grond twee extra kamers en een badkamer zijn gerealiseerd. De woning beschikt nu over vijf slaapkamers en twee badkamers.

  Woonopp.: 180 m2

  Kamers: 6Inhoud: 520 m3

  Julianastraat 11 te Oudenhoorn

  Vraagprijs 184.000,- k.k.

  OPGELET: BOD GEVRAAGD In een rustig dorp nabij Hellevoetsluis ligt deze keurig onderhouden 5-kamer hoekwoning gelegen op 176 m2 eigen grond.

  Woonopp.: 120 m2

  Kamers: 5Inhoud: 360 m3

  Plataanstraat 23 te Rockanje

  Vraagprijs 289.000,- k.k.

  Aan rustige straat gesitueerde, ruime en goed onderhouden 2/1 kapwoning met ruime voortuin en oprit naar royale (voormalige) garage en een zonnige achtertuin.

  Woonopp.: 130 m2

  Kamers: 4Inhoud: 340 m3

  Kijk voor het

  deelnemende

  aanbod op

  Oosterlandse Rak 7 te Brielle

  Vraagprijs 356.000,- k.k.

  Een 2/1 kap woning met badkamer, slaapkamer op de begane grond en garage op 243 m2 eigen grond in de geliefde woonwijk Nieuwland gelegen.

  Woonopp.: 110 m2

  Kamers: 5Inhoud: 350 m3

  02499-A48K-N50-Brie9A.indd 2 09-08-12 17:38

  Kom naar de woonbeurs op 25 augustus!Welleweg 43 te Brielle

  Vraagprijs 175.000,- k.k.

  Drivein woning in de wijk Rugge. Gebouwd in 1963 op een perceel van 142 m2. Slaap-/werkkmr op de bg. en v.v. nieuwe badkamer en c.v.-combiketel. Achtertuin is gesitueerd op het zuidoosten.

  Woonopp.: 130 m2

  Kamers: 5Inhoud: 400 m3

  Gaarde 10 te Brielle

  Vraagprijs 350.000,- k.k.

  Een schitterende 2/1 kapwoning, gelegen op 272 m2 eigen grond met vrij uitzicht over polderlandschap aan de rand van Brielle.

  Woonopp.: 130 m2

  Kamers: 4Inhoud: 440 m3

  Voorstraat 51 te Brielle

  Vraagprijs 349.000,- k.k.

  In het historisch centrum van Brielle gelegen uitstekend onderhouden herenhuis met de ouderwetse (bouwjaar 1870) charme gecombineerd met de heden-daagse moderne voorzieningen.

  Woonopp.: 125 m2

  Kamers: 5Inhoud: 435 m3

  Dijkstraat 43 te Brielle

  Vraagprijs 349.000,- k.k.

  Een bijzonder ruime en goed onderhouden woning, eventueel te koop met grote garage, gelegen nabij de vestingwallen en in het centrum van historisch Brielle.

  Woonopp.: 160 m2

  Kamers: 6Inhoud: 470 m3

  Hinder 44 te Brielle

  Vraagprijs 325.000,- k.k.

  OVERBRUGGINGSGARANTIE BESPREEKBAAR!Een riant herenhuis, type splitlevel, met inpandige garage gelegen aan een singel in de nieuwbouwwijk Nieuwland op 135 m2 eigen grond en achtertuin op het zuidwesten.

  Woonopp.: 142 m2

  Kamers: 6Inhoud: 550 m3

  Deel 11 te Brielle

  Vraagprijs 325.000,- k.k.

  IN PRIJS VERLAAGD!!! Op een geweldige locatie gelegen, uitstekend onderhouden 2/1 kapwoning met aangebouwde stenen garage grenzend aan een waterpartij met schitterend uitzicht!

  Woonopp.: 110 m2

  Kamers: 4Inhoud: 390 m3

  Ruggeweg 14 te Brielle

  Vraagprijs 274.500,- k.k.

  LET OP IN PRIJS VERLAAGD!!!In opdracht van n onzer relaties bieden wij te koop aan deze mooi gelegen royale 2/1 kapwoning met ach-tertuin, voortuin en garage, gelegen in de wijk Rugge

  Woonopp.: 175 m2

  Kamers: 6Inhoud: 380 m3

  De Kanterstraat 2 te Brielle

  Vraagprijs 260.000,- k.k.

  3 jaar geleden bracht deze woning zeker 300.000,-- of meer op. Nu een totaal andere tijd, daarom ook een totaal andere, veel lagere prijs. Fraai gelegen is deze keurig bewoonde en goed onderhouden 2/1 kap woning met GARAGE en aparte berging op 254 m2 eigen grond.

  Woonopp.: 116 m2

  Kamers: 5Inhoud: 375 m3

  Kogge 11 te Brielle

  Vraagprijs 239.000,- k.k.

  Unieke 4-kamer hoekwoning (type kwadrant), gelegen op een schitterende locatie met de tuin aan het water voorzien van een hardhouten vlonder, veel privacy en een heerlijk vrij uitzicht!

  Woonopp.: 90 m2

  Kamers: 4Inhoud: 275 m3

  Hoogaars 80 te Brielle

  Vraagprijs 235.000,- v.o.n

  TIJDELIJKE AKTIE! Aan de polder gelegen hoekwoning met vrijstaande garage in de rustige wijk Zuurland. Vermeldenswaar-dig zijn de lichte doorzon woonkamer en ruime zolder met 4e slpkmr en extra dakkapel.

  Woonopp.: 135 m2

  Kamers: 5Inhoud: 365 m3

  Langestraat 82 te Brielle

  Vraagprijs 229.000,- k.k.

  In het vestingstadje Brielle bieden wij te koop aan een ruime maisonnette (type Hoofdwacht) met 2 slaap-kamers en ruime woonkamer.

  Woonopp.: 95 m2

  Kamers: 3Inhoud: 285 m3

  Griend 22 te Brielle

  Vraagprijs 225.000,- k.k.

  In opdracht van n onzer relaties bieden wij te koop aan deze goed onderhouden uitgebouwde 5 (voorheen 6) kamer tussenwoning gelegen aan de rand van de wijk op 143m2 eigen grond.

  Woonopp.: 145 m2

  Kamers: 5Inhoud: 390 m3

  Frank van Borselenstraat 25 te Brielle

  Vraagprijs 225.000,- k.k.

  Een royale drive-in woning (gemeubileerd) met prachtig uitzicht gelegen op 126 m2 eigen grond met achtertuin op het zuiden.

  Woonopp.: 142 m2

  Kamers: 4Inhoud: 450 m3

  Reede 12 te Brielle

  Vraagprijs 198.000,- k.k.

  PRIJSVERLAGING 20.000,-- ZON GROTE WONING VOOR ZON PRIJS, EIGENLIJK TE GEK !!! De bewoners zijn gemigreerd, het huis staat al leeg en de eigenaar wil er gewoon zo snel mogelijk vanaf.

  Woonopp.: 120 m2

  Kamers: 5Inhoud: 375 m3

  Oever 93 te Brielle

  Vraagprijs 189.000,- k.k.

  Buitenkansje, in prijs verlaagd!!Luxe hoekappartement met eigen parkeerplaats in appartementen- complex Les Rives (bouwjaar 2004) gelegen op de 2e verdieping.

  Woonopp.: 73 m2

  Kamers: 3 Inhoud: 225 m3

  Bezoek de Woonbeurs tijdens Bruisend Brielle op zaterdag 25 augustus!

  Aan de Turfkade/Lijnbaan

  02499-A48K-N50-Brie9A.indd 1 09-08-12 17:38

 • Kom naar de woonbeurs op 25 augustus!Lobeliaplein 5 A te Spijkenisse

  Vraagprijs 115.000,- k.k.

  Zonnig appartement op de 1e etage met terras op het zuiden en vrij uitzicht over plantsoen. Berging op de bg. Prettige woonlocatie nabij winkelcentrum, scholen, openbaar vervoer, natuur en zwembad.

  Woonopp.: 70 m2

  Kamers: 3Inhoud: 190 m3

  Beverveen 446 te Spijkenisse

  Vraagprijs 157.500,- k.k.

  Ruime tussenwoning, gebouwd in 1975, op een fraaie locatie in de wijk Waterland. Vermeldenswaardig zijn de nieuwe badkamer (12) en open zolderverdieping met mogelijkheid voor een 4e slpkmr.

  Woonopp.: 120 m2

  Kamers: 4Inhoud: 300 m3

  Beverveen 552 te Spijkenisse

  Vraagprijs 162.500,- k.k.

  Eengezinswoning op fraaie locatie aan het plantsoen in de wijk Waterland. Gebouwd in 1975 en gelegen op 115 m2 eigen grond. Vermeldenswaardig zijn de woonkamer met vrij uitzicht, nieuwe badkamer (12) en de ruime zolderverdieping.

  Woonopp.: 105 m2

  Kamers: 4Inhoud: 295 m3

  Beverveen 236 te Spijkenisse

  Vraagprijs 169.500,- k.k.

  Ruime tussenwoning in een rustige straat van de wijk Waterland. Vermeldenswaardig zijn de doorzon woonkamer en de zolderverdieping met 4e slaapkamer. Kernwoord is ruimte! De woning, gebouwd in ca. 1975, is gelegen op 176 m2 eigen grond.

  Woonopp.: 130 m2

  Kamers: 5Inhoud: 345 m3

  Prins Bernhardstraat 74 te Zuidland

  Vraagprijs 145.000,- k.k.

  Op goede locatie gelegen, 2-laagse hoek eengezins-woning met fraai aangelegde (zonnige) tuin. De woning met 3 slaapkamers is gebouwd in 1963 en gelegen op 195 m2 eigen grond. Op loopafstand van dorpskern.

  Woonopp.: 90 m2

  Kamers: 4Inhoud: 250 m3

  Molendijk 64 te Rockanje

  Vraagprijs 520.000,- k.k.

  Buiten en bovenal vrij gelegen, doch op kleine afstand van het centrum gelegen met alle voorzieningen voor dorps en kindvriendelijk wonen. Daar vindt u deze vrijstaande woning met een ruime schuur/garage en 3 paardenboxen

  Woonopp.: 140 m2

  Kamers: 4Inhoud: 600 m3

  Nachtegaalstraat 19 te Spijkenisse

  Vraagprijs 109.000,- k.k.

  Op loopafstand van het centrum ligt deze 4-kamer tussenwoning. Deze opknapwoning is voorzien van een doorzon woonkamer en 3 slaapkamers. De woning, gebouwd in ca. 1960, is gelegen op 132 m2 eigen grond.

  Woonopp.: 65 m2

  Kamers: 4Inhoud: 250 m3

  Open Huizen Dag

  Open Huizen Dag

  Zet vast in uw agenda:

  29 september 2012

  02499-A48K-N50-Brie9A.indd 3 09-08-12 17:38

  Wat is uw ultieme woonwens? Laat het ons weten en u maakt kans op een leuke prijs.

  Woonwens

  Naam

  Adres

  Plaats

  Telefoon

  E-mail

  Ik geef geen toestemming om mijn persoonlijke gegevens te gebruiken voor commercile doeleinden.Lever dit antwoordformulier in bij n van de deelnemende makelaars, tijdens de Woonbeurs op 25 augustus.

  Laat het ons weten en u maakt kans op een leuke prijs.

  Wat is uw ultieme woonwens?

  Prijsvraag

 • Kom naar de woonbeurs op 25 augustus!Lobeliaplein 5 A te Spijkenisse

  Vraagprijs 115.000,- k.k.

  Zonnig appartement op de 1e etage met terras op het zuiden en vrij uitzicht over plantsoen. Berging op de bg. Prettige woonlocatie nabij winkelcentrum, scholen, openbaar vervoer, natuur en zwembad.

  Woonopp.: 70 m2

  Kamers: 3Inhoud: 190 m3

  Beverveen 446 te Spijkenisse

  Vraagprijs 157.500,- k.k.

  Ruime tussenwoning, gebouwd in 1975, op een fraaie locatie in de wijk Waterland. Vermeldenswaardig zijn de nieuwe badkamer (12) en open zolderverdieping met mogelijkheid voor een 4e slpkmr.

  Woonopp.: 120 m2

  Kamers: 4Inhoud: 300 m3

  Beverveen 552 te Spijkenisse

  Vraagprijs 162.500,- k.k.

  Eengezinswoning op fraaie locatie aan het plantsoen in de wijk Waterland. Gebouwd in 1975 en gelegen op 115 m2 eigen grond. Vermeldenswaardig zijn de woonkamer met vrij uitzicht, nieuwe badkamer (12) en de ruime zolderverdieping.

  Woonopp.: 105 m2

  Kamers: 4Inhoud: 295 m3

  Beverveen 236 te Spijkenisse

  Vraagprijs 169.500,- k.k.

  Ruime tussenwoning in een rustige straat van de wijk Waterland. Vermeldenswaardig zijn de doorzon woonkamer en de zolderverdieping met 4e slaapkamer. Kernwoord is ruimte! De woning, gebouwd in ca. 1975, is gelegen op 176 m2 eigen grond.

  Woonopp.: 130 m2

  Kamers: 5Inhoud: 345 m3

  Prins Bernhardstraat 74 te Zuidland

  Vraagprijs 145.000,- k.k.

  Op goede locatie gelegen, 2-laagse hoek eengezins-woning met fraai aangelegde (zonnige) tuin. De woning met 3 slaapkamers is gebouwd in 1963 en gelegen op 195 m2 eigen grond. Op loopafstand van dorpskern.

  Woonopp.: 90 m2

  Kamers: 4Inhoud: 250 m3

  Molendijk 64 te Rockanje

  Vraagprijs 520.000,- k.k.

  Buiten en bovenal vrij gelegen, doch op kleine afstand van het centrum gelegen met alle voorzieningen voor dorps en kindvriendelijk wonen. Daar vindt u deze vrijstaande woning met een ruime schuur/garage en 3 paardenboxen

  Woonopp.: 140 m2

  Kamers: 4Inhoud: 600 m3

  Nachtegaalstraat 19 te Spijkenisse

  Vraagprijs 109.000,- k.k.

  Op loopafstand van het centrum ligt deze 4-kamer tussenwoning. Deze opknapwoning is voorzien van een doorzon woonkamer en 3 slaapkamers. De woning, gebouwd in ca. 1960, is gelegen op 132 m2 eigen grond.

  Woonopp.: 65 m2

  Kamers: 4Inhoud: 250 m3

  Open Huizen Dag

  Open Huizen Dag

  Zet vast in uw agenda:

  29 september 2012

  02499-A48K-N50-Brie9A.indd 3 09-08-12 17:38

  Verkoopstylingvan je tuin

  Tekst: Ursula Hoogendoorn

  In eerdere edities van Brielle woont vertelden we u al over de mogelijkheden van verkoopstyling voor uw woning. Maar wat voor veel mensen net zo belangrijk is als het huis, is de tuin die eraan vastzit. Hoe zorg je er nu voor dat je tuin aantrekke-lijk is voor de verkoop van je huis? We vroegen het Frans van den Bos, van Frans van den Bos hoveniers.

  Het probleem bij huizen die te koop staan is vaak dat mensen er niet veel meer aan doen, vertelt Frans. Met een goede snoeibeurt, meer licht in de tuin en een schoongemaakt terras kom je al een heel eind. Zorg ook voor een beetje aankleding, bijvoor-beeld een leuke tuinset, of een paar mooie plantenbakken op het terras. In de meeste gevallen vormt dit al een goede oplossing.

  Neutrale basisAls je het mij vraagt kun je je tuin het beste neutraal houden, zegt Frans. Smaken verschillen, door je tuin neutraal te houden kunnen kijkers het beste inschatten wat zij zelf met de tuin kunnen doen. Op die manier spreekt het de meeste mensen aan. Qua stijl kun je het beste de stijl van de inrichting van

  het huis aanhouden. Veel mensen zien hun tuin als een verlengstuk van de woonkamer.

  VerkoopstylingVerkoopstyling van een tuin is vol-gens Frans een totaal ander verhaal dan verkoopstyling van een huis. Het moet wel rendabel zijn, legt hij uit. Een tuin restylen kost toch al snel 2 3 dagen werk, daar komen de materialen nog bij. De materialen die wij gebruiken kunnen vaak niet meer hergebruikt worden. Als je al-les bij elkaar optelt kan dit dus flink in de kosten lopen. En dat terwijl de koper van je huis de tuin waarschijn-lijk toch naar zijn eigen smaak wil inrichten. Daarom komt verkoopsty-ling van tuinen niet zovaak voor, zorg er gewoon voor dat je tuin er schoon, strak en verzorgd uitziet.

  Toch hulp nodig?Het lijkt erop dat tegenwoordig steeds meer mensen hun tuin laten

  aanleggen door kennissen, vaak om financile redenen. Ik raad aan

  om toch die vakman in te schakelen, vertelt Frans. Niet alleen voor

  een stukje persoonlijk advies, maar ook voor de kwaliteit. Een tuin vormt

  toch een behoorlijke meerwaarde voor een woning. Je ziet het echt

  wel als iemand er echt over nagedacht heeft en de tuin professioneel

  aangelegd is.

 • HET BESTE BEGIN.

  WATERFRONT BRIELLESFEERVOL WONEN......AAN HET BRIELSE MEER

  WATERVILLAS INCL. LIgpLAATS LANDMARKAppARTEMENTEN

  www.waterfrontbrielle.nlwww.HerKon.nl

  EEN ToppRESTATIE VAN: & VERKoopINFoRMATIE: &

  Wekelijks geopendDe modelwoning is iedere woensdag geopend van 14.00 tot 15.00 uur. De mensen van Van Ravens Makelaardij leiden u graag rond.Adres: Ommeloop 595, Brielle. Bezichtigen op afspraak kan natuurlijk ook! U kunt hiervoor bellen met Van Ravens Makelaardij.

  WoonbeursBezoek op 25 augustus onze stand op de woonbeurs aan de Turfkade in Brielle. De beurs is geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

  Ommeloop Brielse gezelligheid tussen polder en duin Winkels en openbaar vervoer om de hoek Binnen enkele minuten in de natuur Gezellig historisch stadscentrum

  Comfortabele appartementen

  te huur vanaf 630,- p/m

  Meer informatie vindt u op:

  www.comfortabel-ommeloop.nl U kunt ook bellen met Van Ravens Makelaardij, (0181) 48 71 20

  Gezellig historisch stadscentrum

  Comfortabele appartementen

  630,- p/m

 • woontrendsWelke interieurtrends mogen we dit najaar echt niet aan ons voorbij laten gaan? Petra van het Stylinghuys vertelt het ons. Wat opvalt is dat de trends van dit najaar aansluiten op de trends van vorig jaar, vertelt Petra. De toepassing ervan is alleen nt even iets anders. Vintage bijvoorbeeld, is een trend die al een tijdje meegaat. Maar ook hier heb je verschillende stromingen in. Dit najaar zien we veel Perzische tapijten, karpetten die met de hand oud gemaakt zijn en accessoires van gere-cyclede materialen. Bij dit laatste moet je denken aan unieke, imperfecte meubelen, bijvoorbeeld een lampenkap bevestigd op een boomstam. Het leuke aan deze items is dat ze allemaal uniek zijn.

  Retro in een nieuwe jasjeOok retro is een trend die het nog steeds erg goed doet. Felle kleuren, abstracte vormen en drukke printjes, maar altijd gecombineerd met moderne invloeden. Petra omschrijft dit als retro in een nieuw jasje. Daarnaast blijven nostalgische invloeden populair. Dit vertaalt zich dit najaar vooral in traditionele materialen, legt Petra uit. Bijvoorbeeld gebreide poefjes, grof gevlochten karpetten, of vilten kussentjes. Maar ook het porseleinen servies mag weer uit de kast! Pure materialen vormen de basis voor deze trend.

  KleurenDe woontrends van dit najaar bestaan niet alleen maar uit variaties op eerdere trends. Enkele nieu-we inspiratiebronnen dienen zich aan. Nieuwe kleuren voor dit najaar zijn goud en koper. Deze warme, luxe kleuren laten zich prima combine-ren met oranje- en roodtinten. Andere populaire kleuren zijn petroleumblauw, warme zandkleu-ren, staalgrijs, taupe en off-white, aldus Petra.

  Hollands GlorieEen andere nieuwe trend is dat mensen steeds meer producten van Nederlandse bodem in huis hebben staan. Dit hangt sterk samen met het maatschappelijke vraagstuk rondom duurzaam-heid. Door meubels en accessoires van Neder-landse ontwerpers te kopen hoeven de producten niet eerst de halve wereld over. Dit scheelt brand-stof en dus ook CO2-uitstoot en is daarom beter voor het milieu. Je ziet dat steeds meer mensen duurzaamheid boven een lage prijs verkiezen. Nog een voordeel: de levering van Nederlandse producten is vaak vele malen sneller!

  Wisselen van stijlenVoor mensen die hun interieur graag steeds volgens de laatste trends willen stylen, heeft Petra tot slot nog enkele tips. Het is belangrijk dat je enkele items hebt die tijdloos zijn, legt ze uit. Als je de basis tijdloos houdt, kun je dat steeds weer combineren met andere accessoires en kleuren. Op die manier kun je gemakkelijk en snel een andere stijl creren. Wat in dit geval ook

  handig kan zijn is om een bank te kopen die uit losse delen bestaat, zodat je hem op meerdere manieren neer kan zetten. Of bepaalde items die je op verschillende manieren kunt gebruiken. Petra raadt wel aan om dicht bij jezelf te blijven, om trends te combineren met je eigen persoon-lijke stijl. Wat je nu echt mooi vindt, vind je over 10 jaar nog steeds mooi.

  De laatste

  Tekst: Ursula Hoogendoorn

 • Huis sneller verkocht tegen de hoogste prijs?

  Hoe maakt u van een kijker een koper? Vergroot uw verkoopkansen en huur een

  verkoopstylist van Move in Style. Staat uw te koop staande woning leeg? Vergroot de kans dat uw woning de juiste indruk

  maakt op potentile kopers. Ook een leegstaande woning kan door ons binnen 3 dagen ingericht en klaargemaakt worden voor bezichtiging.

  Verkoopstyling werkt!

  Wilt u een vrijblijvende afspraak met een verkoopstylist bij u thuis? Neem contact op met Move in Style, Manuela Frerichs Tel. 06-54711969

  Manuela Frerichs

  Interieurstyling & adviesWorkshopsWoonwinkelVerkoopstyling

  www.hetstylinghuys.nl

  Turfkade 19, 3231 AR BrielleTel. 0181-870050

  Openingstijden:maandag t/m vrijdagvan 9.00 - 17.00 uurzaterdag van 10.00 - 17.00 uur

  Bezoek onzeWebshop!

  Meubelen vanKeijser & Co

  Dealer vanDesign on

  Stock

  Vrijblijvende informatie?Bel 0181-486987 of06-51160120

  AktieBestel tijde

  ns

  de woonbeurs

  een nieuwevloer

  en u ontvangt

  15%korting!

  Wij zijnverhuisd naarTurfkade 3tegenover dewoonbeurs!

  Eerstdeskundig advies,dan de vloer!

  AktieSchuren vanuw parketvloern vanaf15,-per m2

 • 1. Appelpotje van Bunzlau (pools) servies 25,95

  2. PTMD verf op waterbasis. Kleur Funky Taupe

  15,95 voor 0,75 liter

  3. Grote mok van Bastion Collection 9,95

  4. PTMD spiegel 450,-

  5. Cholicup Serra (druif/ kaneel). Portugese likeur met

  chocolade cups om het in te schenken. In

  verschillende smaken verkrijgbaar 23,95

  6. Pannacotta Rabarber Rooibos thee 2,75

  voor 75 gram

  7. Chocolade champagnefles met logo en tekst

  19,50

  8. Chocoladebakje gevuld met bonbons 13,95

  9. En natuurlijk nog veel meer leuke woondecoraties

  t Doosje van Lobs

  gadgets

  1

  4

  9

  2

  8

  6

  7

  5

  3

 • Advies en service opmaat!

  Bjrn Middel t Woud 35F Postbus 26 3230 AA Br ie l le M 06-51919590

  Gespecialiseerd in het installeren, repareren en plaatsen van:

  - Alle merken CV ketels;- CV installaties;- Zinken dakgoten;- Gas, water en CV leidingen.

  Download

  nu uw onderhoud

  abonnement op

  mib-brielle.nl

  VERWARMINGSBEDRIJF

 • Een huishoudboekje laat vaak een aantal ver-rassende bevindingen zien. Wat mensen niet verwachten, is dat het vaak niet eens dat ene dure kledingstuk is dat ervoor zorgt dat je het aan het einde van de maand wat rustiger aan moet doen. Het zijn juist die kleine uitgaven, een lekker broodje in de pauze of een snack voor tussendoor.

  Hoe werkt het?Goed, we gaan een huishoudboekje bijhouden. Maar waar moet ik beginnen? Het bijhouden van een huishoudboekje is echt heel makkelijk en iedereen kan het. Alles wat je nodig hebt is pen en papier.

  Je begint met het in kaart brengen van alle inkomsten. Reken ook extra inkomsten zoals een eindejaarsbonus, dertiende maand, vakantiegeld, kinderbijslag of spaarrente mee. Tel vervolgens alle inkomsten bij elkaar op.

  Noteer dan alle vaste lasten zoals huur of hypo-theek, wegenbelasting, benzine en verzekering voor de auto, gas, water en licht, telefoon, verzekeringen, abonnementen op bijvoorbeeld de sportschool en belastingen. Bedragen die u per jaar, half jaar of kwartaal betaalt, splitst u op zodat het maandelijkse bedrag duidelijk wordt.

  Probeer je te bedenken waar je nog meer geld aan uitgeeft. Breng deze uitgaven onder in categorien, bijvoorbeeld kleding, levensmid-delen, cosmetica, huisdieren, geschenken, enzovoort. Deze variabele uitgaven moet u dagelijks opschrijven en bij elkaar optellen. Dit is misschien even vervelend, maar je hebt op deze manier wel altijd in kaart hoeveel geld je nog over hebt.

  Tel aan het einde van iedere maand je vaste en variabele kosten bij elkaar op en trek dit bedrag af van uw inkomsten. Het getal dat overblijft geeft weer wat je per maand overhoudt of teveel hebt uitgegeven.

  En dan?Houd je aan het einde van de maand geld over, dan is het slim om hier een gedeelte van te sparen. Je hebt dan altijd een potje voor als er onverwachts iets kapot gaat. Geeft u meer geld uit dan er binnenkomt? Dan is het tijd om even goed na te gaan op welke uitgaven je kunt besparen. na te gaan op welke uitgaven je kunt besparen.

  Grip op definancin!

  Tip!Geen zin om al je inkomsten en uitgaven met de hand bij te houden? Je kunt ook een overzicht maken in Excel of gebruik maken van een van de gratis online huishoudboekjes. Voorbeelden hier van zijn te vinden op:

  www.afaspersonal.nlwww.cashflow.nlwww.viewoncash.nlwww.hethuishoudboekje.nl

  Bij het horen van het woord huishoudboekje, denken veel mensen aan hun oma die al haar inkomsten en uit-gaven in een schriftje bijhoudt. Dat is toch niet meer van deze tijd? wordt vaak gedacht. Toch kan het in kaart brengen van je inkomsten en uitgaven waardevolle informatie opleveren. Het kan je bijvoorbeeld inzicht geven op welke uitgaven je kunt besparen. En denk eens aan die langverwachte vakantie, die je misschien nu einde-lijk eens kan gaan boeken omdat je meer geld kunt sparen dan je tot nu toe deed!

 • Kom samen in beweging. Geef je snel op via:www.voorneputtenloopt.nl

  Wilt u onssponsoren?Stuur een email [email protected]

  Brielle leeft&

  Brielle woont

  steunenA Sisters H

  oped.m.v. de

  Voorne Putten loopt!

  t Doosje van LobsVischstraat 3

  3231 AV BrielleT. 0181-410434www.hetdoosje.nl

  5% Korting!Op de gehele PTMD collectie

  wanneer u bestelt via de webshop

  Bestel op www.ptmd.nl

  DOOSJEVANLOBSOntvang 5% KORTING bij bestelling via de webshop met couponcode

  (Actie loopt t/m 31 oktober 2012)

  S. Tringali, Branch Mana-ger IREM S.P.A. DUTCH BRANCH:

  Our request to HB Housing I called a MISSION IMPOS-SIBLE HB Housing was able to accommodate 500 employees plus 250 mana-gers and directors in a short amount of time. Problemen? HB Housing denkt in oplossingen. In het geval dat een huurder of verhuurder met een probleem zit staan wij klaar om u te helpen. Het succes van HB Housing is voornamelijk te danken aan de gehanteerde werkwijze. Advise-ren, meedenken en investeren zijn de kernwoorden waarmee alle klanten worden benaderd. Voor de meeste woningen die te huur staan is op zeer korte termijn een geschikte huurder gevonden. Na het eerste contact wordt er een afspraak gemaakt met n van de adviseurs voor een ken-

  nismakingsgesprek waarin alle wensen en mogelijkheden wor-den besproken en de procedure wordt toegelicht. De uiteindelijke beslissing is aan de verhuurder. De verhuurder heeft de mogelijk-heid om zelf te verhuren of om zijn woning(en) zonder stress te verhuren via een professionele makelaar. HB Housing kenmerkt zich door de samenwerking met grote, internationale bedrijven die o.a. gevestigd zijn op de Maasvlakte. Het huisvesten van expats en de medewerkers van internationale bedrijven is geen probleem voor dit enthousiaste team. Het contact met onze relaties en de samenwerking met diverse partijen laten zien dat onze ge-hanteerde werkwijze succesvol is.

  Contact Onze adviseurs komen graag bij u langs. Bel voor een afspraak met 0181 477 155 of loop gerust eens binnen in ons nieuwe kan-toor aan de Turfkade 17 voor een kop koffie.

  HB Housing oprichten is de beste beslissing die we ooit hebben genomenVijf jaar geleden besloten twee jonge ondernemers hun krachten

  te bundelen. Na jaren ervaring in de huur-/verhuurbranche te

  hebben opgedaan, zijn zij samen het verhuur-/makelaarskan-

  toor HB Housing gestart. Dankzij haar werkwijze is HB Housing,

  in slechts vijf jaar tijd, uitgegroeid tot een succesvolle onderne-

  ming met vestigingen in Brielle, Amsterdam en Hoofddorp.

  HB Housing 1 09-08-12 16:52

 • OPEN HUIS29 SEPTEMBER

  NVM12-0704 OHD 29 september Strook c.indd 2 17-07-2012 09:58:23

  OPEN HUIS29 SEPTEMBER

  NVM12-0704 OHD 29 september Strook c.indd 2 17-07-2012 09:58:23

  Open huizen dag

  zaterdag 25 augustus

  met hapje en drankje

  met rondje varen

  Ervaar het unieke gevoel van Port Brielle

  0181 - 48 71 20 0181 - 32 18 49 0181 - 48 71 20 0181 - 32

  BruisendBr ielle

  Voordelig wonen in Port BrielleBenieuwd welke woningen er nog te koop zijn? Kom gewoon even langs.We hebben een speciaal programma met Bruisend Brielle op 25 augustus.

  Huizen-wandel-routeOp deze route door Port Brielle kunt u de woningen van binnen en buiten bekijken. Van 11.00 tot 17.00 uur.

  RondvaartEen rondje varen over het Brielse Meer en door de haven van het mooie Brielle.Vertrek elk heel uur vanuit Port Brielle en elk half uur vanaf de brug bij de Turfkade.

  Voor de kinderen zijn er leukespringkussens.

  Beleef de unieke Port Brielle vakantie-gevoel-ervaring onder het genot van een hapje en drankje.

  Locatie: Rochus Meeuwiszoonweg 218, 3231 CM Brielle

  kaaiwoninge

  n

 • UW ONLINE SPECIALIST

  Websites Webmarketing Social Media Mobiele websites (iPhone) Apps Optimalisatie

  www.topsite.nl

  VormgevingHuisstijlenCampagnesAdvertentiesFotografie

  We createcontacts

  tel. 0181 - 418455bm-mediagroep.nl

  D completemediamix!

  Wilt uadverterenof redactioneleaandach inBrielle leeft?Informeer naarde opties!