Automoti=ons Juni 2014

6
Vanuit de holding wordt in het komende half jaar meer aandacht besteed aan het aanbieden van verzekerings- en financieringsproducten. Wanneer de verkoop- en upsellingtargets gehaald worden wint het hele team van betref- fende vestiging een gloednieuw kostuum. Bij de kernwaarden van Automotions hoort een klantgerichte en professionele uitstraling. Daarom bieden wij ALLE Automotions medewerkers om te profiteren van het AUTOMOTIONS Pakhuis Pact. Voor €199,99 is verkrijgbaar bij 't Pakhuis in Bergen op Zoom: -Een pak (A-merk) -Een hemd (speciaal geselecteerd) -Een das -Sokken Eventuele vermaakkosten en/of verzendkosten zijn niet bij de pact inbegrepen. Voor de 14e keer organiseert Sturm Auto de Roosendaalse Haringparty. Met als decor onze prachtige modellen zoals de nieuwe C-Klasse en GLA, serveren wij u de allereerste Hollandse maatjes. Naast het feit dat we er trots op zijn dat we opnieuw een aansprekend goed doel hebben gevonden (Unicef), zijn we ook erg verguld met de deelname van onze collega bedrijven ZuidWest Lease, Autoschadeteam en Automotions Zeker aan de Haringparty. Van harte welkom a.s. donderdag 19 juni van 17.00 - 21.00. Haringparty Roosendaal donderdag 19 juni Pakkende Actie voor Automotions verkoop collega's Alle salesmedewerkers maken in 2014 twee maal kans op een gratis maatpak! AUTOMOTI=ONS NIEUWS HEADLINES UITGELICHT ! Broekhuis start met CarCollect voor occasionmanagement Het succes van het occasionmanagement binnen onze groep is bij collega dealerholdings niet onopgemerkt gebleven. Vanaf begin juni is een van de grootste autobedrijven van Nederland, De Broekhuis Groep, de eerste fase ingegaan van gebruik van ons systeem. Peter Moerland heeft op 2 juni de eerste zes vestigings- managers ingewijd in het systeem. Bij succes zullen de overige 33 vestigingen ook aangesloten worden. Een ontwikkeling om trots op te zijn. NIEUWSBULLETIN VOOR ALLE BEDRIJVEN VAN AUTOMOTIONS GROEP B.V. NR 3. JUNI 2014 VOORWOORD Beste collega, Of je er nu liefhebber van bent of niet, het Wereldkampioenschap voetbal in Brazilië zit er aan te komen. Vanuit meerdere van onze bedrijven en vanuit diverse invalshoeken wordt er volop aandacht aan besteed. Natuurlijk zijn de uitingen die je in deze uitgave ziet maar een heel klein deel van alles waar jullie dagelijks mee bezig zijn. Ook in dit nummer van Automoti=ons proberen we weer een leuke doorsnede te geven van het reilen en zeilen binnen de holding. Ik kan niet genoeg benadrukken dat input voor het volgende nummer van harte welkom is. Veel leesplezier! Aart de Landmeter / marketing Brunel Volvo Ocean Race / OLOV Er is al veel aandacht aan besteed; OLOV en Automotions zijn mobiliteitspartner van het Brunel Volvo Ocean Race Team. Dinsdag 10 juni lag dé boot in de haven van Vlissingen. OLOV organiseerde, in combinatie met ZuidWest Lease, onder andere een zeer goed bezochte B2B borrel en enkele klanten konden zelfs mee- varen. Al met al een samenwerking waar we erg trots op zijn!

description

Automotions nieuwsbulletin, juni 2014

Transcript of Automoti=ons Juni 2014

Page 1: Automoti=ons Juni 2014

AUTOMOTI=ONS1 1

Vanuit de holding wordt in het komende half jaar meer aandacht besteed aan het aanbieden van verzekerings- en fi nancieringsproducten. Wanneer de verkoop- en upsellingtargets gehaald worden wint het hele team van betref-fende vestiging een gloednieuw kostuum.

Bij de kernwaarden van Automotions hoort een klantgerichte en professionele uitstraling. Daarom bieden wij ALLE Automotions medewerkers om te profi teren van het AUTOMOTIONS Pakhuis Pact.

Voor €199,99 is verkrijgbaar bij 't Pakhuis in Bergen op Zoom:-Een pak (A-merk)-Een hemd (speciaal geselecteerd)-Een das-Sokken

Eventuele vermaakkosten en/of verzendkosten zijn niet bij de pact inbegrepen.

Voor de 14e keer organiseert Sturm Auto de Roosendaalse Haringparty. Met als decor onze prachtige modellen zoals

de nieuwe C-Klasse en GLA, serveren wij u de allereerste Hollandse maatjes. Naast het feit dat we er trots op zijn dat we opnieuw een aansprekend goed doel hebben gevonden (Unicef), zijn we ook erg verguld met de deelname van onze collega bedrijven ZuidWest Lease, Autoschadeteam en Automotions Zeker aan de Haringparty. Van harte welkom a.s. donderdag 19 juni van 17.00 - 21.00.

Haringparty Roosendaaldonderdag 19 juni

Pakkende Actie voor Automotions verkoop collega'sAlle salesmedewerkers maken in 2014 twee maal kans op een gratis maatpak!

AUTOMOTI=ONSNIEUWS HEADLINESUITGELICHT!

Broekhuis start met CarCollectvoor occasionmanagementHet succes van het occasionmanagement binnen onze groep is bij collega dealerholdings niet onopgemerkt gebleven. Vanaf begin juni is een van de grootste autobedrijven van Nederland, De Broekhuis Groep, de eerste fase ingegaan van gebruik van ons systeem. Peter Moerland heeft op 2 juni de eerste zes vestigings- managers ingewijd in het systeem. Bij succes zullen de overige 33 vestigingen ook aangesloten worden.Een ontwikkeling om trots op te zijn.

NIEUWSBULLETIN VOOR ALLE BEDRIJVEN VAN AUTOMOTIONS GROEP B.V.NR 3. JUNI 2014

VOORWOORDBeste collega,

Of je er nu liefhebber van bent of niet, het Wereldkampioenschap voetbal in Brazilië zit er aan te komen. Vanuit meerdere van onze bedrijven en vanuit diverse invalshoeken wordt er volop aandacht aan besteed. Natuurlijk zijn de uitingen die je in deze uitgave ziet maar een heel klein deel van alles waar jullie dagelijks mee bezig zijn. Ook in dit nummer van Automoti=ons proberen we weer een leuke doorsnede te geven van het reilen en zeilen binnen de holding. Ik kan niet genoeg benadrukken dat input voor het volgende nummer van harte welkom is. Veel leesplezier!

Aart de Landmeter / marketing

Brunel Volvo Ocean Race / OLOVEr is al veel aandacht aan besteed; OLOV en Automotions zijn mobiliteitspartner van het Brunel Volvo Ocean Race Team. Dinsdag 10 juni lag dé boot in de haven van Vlissingen. OLOV organiseerde, in combinatie met ZuidWest Lease, onder andere een zeer goed bezochte B2B borrel en enkele klanten konden zelfs mee-varen. Al met al een samenwerking waar we erg trots op zijn!

Page 2: Automoti=ons Juni 2014

AUTOMOTI=ONS 2HRM & Personeelsnieuws / Frank Sprengers

Vacatures

- Ervaren verkoopadviseur PTA/Iriks voor de vestiging Oosterhout

Uit de vacature: "Je bent een commercieel talent en denkt met de klant mee. Je bent je er bewust van dat 'klant-enthousiasme' de belangrijkste factor is om kwaliteit uit te stralen. Verder ben je accuraat, een adviseur voor de klant én een echte autoliefhebber. Je hebt HBO werk- en denkniveau, tevens verwachten we dat je ervaring hebt als verkoop-adviseur in de autobranche."

In het Klant Contact Centrum komen inkomende telefonische oproepen binnen en worden en e-mail leads aangenomen en behandeld. Voor verdere uitbreiding van de activiteiten (onder andere naar outbound nabellen van sales- en aftersales acties) zijn wij op zoek naar een teamleider en medewerkers KCC.

Taakomschrijving Medewerker KCC:- Op een klantgerichte en enthousiaste manier klanten te

woord staan conform procedures;- Zorgdragen voor een juiste registratie en bevestiging van

klachten in het daarvoor aangedragen programma;- Bijwerken van bestaande -en registreren van nieuwe- klantdata in de hiervoor aangedragen CRM-systemen;- Het proactief onderhouden van relaties;- Werkt goed samen met collega’s binnen het team.

Taakomschrijving Teamleider KCC (m/v):- Draagt bij om operationele prestaties van het KCC te optimaliseren;- Stuurt op het behalen van de gestelde kwalitatieve en

kwantitatieve doelen;- Ontwikkelen en mede implementeren van het afdelingsbeleid;- Mede opstellen van het jaarplan KCC;- Zorgt voor uitvoering van het jaarplan;- Draagt bij aan het inrichten en optimaliseren van de processen;- Bijhouden van ontwikkelingen in het vakgebied en vindt het

leuk om werkzaam te zijn in de autobranche;- Zoekt afstemming met (afdelings)management.

Weet je in je omgeving een geschikte kandidaat? Verwijs ze dan naar www.automotions.nl/vacatures of laat ze voor 15 juni een e-mail met sollicitatiebrief en CV sturen naar: » [email protected]

Werkgelegenheidsdag

De volgens CAO overeengekomen werkgelegengheidsdag wordt deze maand in ESS aan iedereen toegekend. Parttimers ontvangen een deel van de werkgelegheidsdag naar rato van het aantal uren dat ze maken. De dag is zichtbaar op de verlofkaart. Zodra deze dag is verwerkt wordt nieuwe verlof-kaart toegekend die weer zichtbaar is in jullie ESS.

Hebben jullie nog vragen? Neem gerust contact op met Frank Sprengers intern 4209 of per e-mail: » [email protected]

PTA / Iriks verkoopteam op hoogte!

Het complete verkoopteam van PTA en Iriks heeft een letterlijk grensverleggende sessie gehad bij Outdoorcentrum De Heen. Of moeten we het een hoogtestage noemen? In ieder geval is iedereen buiten zijn comfort zone getreden en hebben we daardoor met elkaar mooie nieuwe ervaring en inspiratie opgedaan.

In- en uitdiensttredingen

Naam Bedrijf In dienst sindsTim Neeskens PTA 01-05-2014Leon Hazen PTA 01-05-2014 Naam Bedrijf Uit dienst perRamona Christiaans Vriens 15-05-2014Bob van der Laan Automotions/KCC 31-05-2014Michel Boeren AutoTeam 01-06-2014

JubileaOp 1 juli is Frans Puffer (Sturm Auto) 12,5 jaar in dienst.Adriaan Baartmans is op dezelfde dag 25 jaar in dienst bij Sturm Auto.

In- en uitdiensttredingen

Stefan Mesu (AutoTeam Vlissingen) is op vrijdag 25 april 2014 vader geworden van een zoon: Aron Willem Mesu.

Page 3: Automoti=ons Juni 2014

AUTOMOTI=ONS2 3Sales Nieuws / Bas van Oevelen

Salesavond 2 juni 2014

Op 2 juni kwamen we met alle salescollega's bij elkaar op de bovenverdieping van het prachtige pand van Vriens Breda. Bas leidde de avond in vanuit de kernwaarden en een stuk "trots op..."

Na een boeiend verhaal van Lennard van Oeveren over de historie van Automotions en de bedrijven die grondleggers hier van waren.

Vervolgens inspireerde Bas ons met de G-Kracht van de Automotions Groep: Met 445 collega’s, 21 vestigingen en een compleet aanbod aan merken zorgen wij voor. 1) Gemak. Onderscheiden wij ons door 2) Geweldige service. En dat doen we 3) Gezamenlijk.

Het gaat er niet om wát je doet, maar waarom. Jij bent de beslissende schakel tussen de behoeften en de wensen van onze klant en alle voordelen van de Automotions Groep. Het rendement van onze dienstverlening moet je zien als het het applaus voor deze performance.

Er werd ook volop gelachen: De concentratie van de collega's werd namelijk wreed verstoord door 'dierentuingeluiden'. Het leek alsof er een kraaienkolonie was neergestreken op het Minervum. Maar, behalve een verstoorde blik her en der, kon dit de positieve fl ow in eerste instantie niet drukken. Hilariteit alom toen Rik, van Vriens Breda én inmiddels selectief doof voor deze geluiden, opperde om 'het bandje' even uit te zet-ten. Voor wie toen nog dacht dat het een grap was: zo gezegd - zo gedaan. Het bleek om geluiden te gaan die ongewenst gevogelte op het terrein moest afschrikken.

Onze Verkoopdirecteuren kregen vervolgens kort het woord om, vanuit afgelopen kwartaal, enkele items te delen waarop ze trots zijn. Jonge beloftes Mohammed (AutoTeam Goes), Bart (PTA Roosendaal), Josmar (OLOV) kwamen kort aan het woord waarom ze voor Automotions hebben gekozen als werkgever.

Het laatste inhoudelijke deel van de avond ging over de uitrol van het Dream & Drive concept. 80% van auto's wordt gefi nancierd en we zijn het aan onze stand verplicht om onze

Stefan Mesu (AutoTeam Vlissingen) is op vrijdag 25 april 2014 vader geworden van een zoon: Aron Willem Mesu.

klanten daarin zo goed mogelijk te helpen. Middels een Dream & Drive betaalplan en een Dream & Drive private lease gaan we onze particuliere markt daarin mooie tools aanbieden.

We zijn zo overtuigd van dit concept dat er concrete doelstellingen + een pakkende incentive aan gekop-peld gaan worden. Een korte uitleg over deze "pakken-de actie" staat op de voorpagina en in de komende weken zal er meer over bekend worden gemaakt.

Hieronder staat een eerste visuele uitwerking vanuit één van onze reclamebureau's...

UWDROOMAUTOGEZIEN?

Direct zorgeloos op weg met Automotions Dream&Drive Betaalplan:     U bent eigenaar van de auto     Scherpe, vaste rentetarieven     Extra: onderhoud, garantie & verzekering     Ook voor jonggebruikte droomauto’s

Of kies voor Automotions Dream&Drive Lease: All-in leasen* met een vaste looptijd Vaste leasekosten, dus geen verrassingen Extra accessoires: fietsdrager, skibox, winterbanden, etc. Vakantie-service: grotere auto voor vakanties   

*exclusief brandstof   

Vakantie-service: grotere auto voor vakanties

*exclusief brandstof  

Page 4: Automoti=ons Juni 2014

AUTOMOTI=ONS 4

Broekhuis start met CarCollectHet succes van het occasionmanagement binnen onze groep is bij collega dealerholdings niet onopgemerkt gebleven. Vanaf begin juni is een va de grootste autobedrijven van Nederland, De Broekhuis Groep, de eerste fase ingegaan van gebruik van 'ons' systeem. Peter Moerland heeft op 2 junide eerste 6 vestigingsmanagers ingewijd in het systeem. Bij succes zullen de overige 33 vestigingen ook aangesloten worden.

Eigen taxatiemoduleICT en CarCollect zijn met het webbureau bezig om een eigen externe taxatiemodule te ontwikkelen. Hiermee kunnen klanten zélf via internet een real-time inruilvoorstel uit onze groep ontvangen. Naast het feit dat dit een logische uit-breiding is van het succes van CarCollect biedt het interessante aanknopingspunten voor marketing.

Conversie Vriens OpelWe kijken terug op een succesvolle conversie van AutoLine naar Incadea bij ons nieuwste dochterbedrijf Vriens. Zodra de glasvezelverbinding is aangesloten zullen ook de pc's op de Workspace worden aangesloten en de telefonie worden opge-nomen in de Automotions centrale. Per 1 juni is de complete backoffi ce overgezet van de Tigchelaar- naar de Automotions omgeving.

Klant Contact Centrum (KCC) PeugeotOp dit moment worden concrete stappen gezet om de dienst-verlening van het Klant Contact Centrum uit te breiden ten bate van onze Peugeot bedrijven PTA en Iriks. Het KCC wordt m.n. ingezet om de inkomende telefonie te behandelen en klanten daadwerkelijk meteen te kunnen helpen met een concrete (plannings)afspraak en daarnaast worden commerciële acties voor sales en after-sales door deze afdeling nagebeld. Op dit moment hebben we vacatures voor een Teamleider KCC en enkele KCC medewerkers.

Ontwikkeling VHC (Vehicle Health Check)Er loopt een pilot voor een ambitieus project: de digitale voor- inspectie. Middels een digitale check kan veel gemakkelijker de status van het voertuig worden vastgelegd. Concreet kunnen bijvoorbeeld de status van slijtende delen (banden, remschijven) worden vastgelegd. Meten = weten... dus kun-nen tussentijdse acties worden ontwikkeld.

Fuel Duel FrancorchampsAlles draait om rendement. Al jaren maakt Mercedes- Benz zich dan ook sterk voor de ontwikkeling van zeer zuinige trucks en innovaties die het rendement nog verder verhogen.

Om bestaande en nieuwe klanten dit rendement ook te laten ervaren, organiseert Van Oeveren | Sturm Auto van 23 t/m 27 juni de Fuel Duel PPC Experience: een twee-daags evenement in de Belgische Ardennen.

Centraal thema is Anticiperend rijden als dé manier om brandstof te besparen. De oplossing? Predictive Power-train Control, de anticiperende cruise control vanMercedes-Benz waarmee nog eens tot 5% extra brandstof bespaard kan worden.

Afl everingen TrucksHieronder enkele van de relaties die we in de laatste weken (opnieuw) wisten te overtuigen van Mercedes-Benz met de toegevoegde waarde van onze dealerorganisatie!

ICT Nieuws / Jacco de Leeuw

Finance / Edo Koole

Verhuizing VerkoopadministratieWe blijven voortdurend bezig met het optimaliseren van de organisatie. Zo heeft de verkoopadministratie van AutoTeam in Goes intrek genomen bij de VKA collega's van ons Peugeot cluster.

Page 5: Automoti=ons Juni 2014

AUTOMOTI=ONS4 5

Events en activiteiten komende periode

Haringparty Sturm Auto donderdag 19 juni

Challenger Zeeland (Tennis) Middelburg 27 juni - 7 juli

Delta Week (Zeilen) Zierikzee 27 - 29 juni

Jumpin' De Weel (Paardensport) Nisse 25 juli - 3 augustus

Heel veel oranje bij Automotions Vanuit de Opel, Peu-geot- en Mercedes bedrijven is actief ingehaakt op de WK hype. Niet dat auto's onmiddellijk iets met het spelletje met de bal te maken hebben, maar het

biedt altijd een mooie kans om onze koopwaar opvallend onder de aandacht te brengen bij onze klantengroep. Zo rijdt ook deze opvallend gewrapte 500 namens Auto Mondo rond in ons werkgebied...

Campagne WK-Koorts Van OeverenOok bij Mercedes-Benz hebben we WK-Koorts. We hebben ons fl ink geroerd in de markt met o.a. huis-aan-huis krant op meer dan 250.000 adressen en een breed ingezette regio-nale banneringcampagne.

Scherpe WK SelectieAutoTeam en Vriens pakken uit met o.a. een Gratis Flatscreen TV en verlengde garantie bij aankoop van een Opel.

Peugeot Steunt OranjeOok voor onze Peugeot bedrijven is een campagne opgezet rondom het WK voetbal en de voorraadauto's. Onder de noemer "Speel de Fransen uit onze selectie". Werd een ludieke inhaker bedacht die deze weken in alle huis-aan-huis kranten in ons werkgebied verschijnt.

Marketing nieuws / Aart de Landmeter

Events en activiteiten komende periode

Financiering verstrekt door Peugeot Finance, handelsnaam van PSA Finance Nederland B.V. (registratienummer AFM 12007744). Meer info en voorwaarden via www.peugeot.nl. Op verzoek sturen wij u het standaard informatiedocument toe. Actie geldig tot en met 30 juni 2014, actiemaximum op de genoemde modellen is € 10.000. Kortingsbedragen in sommige gevallen alléén bij inruil. Vraag naar de voorwaarden in de showroom.

Totaal kredietbedrag Looptijd in maanden Debetrentevoet Jaarlijks kostenpercentage Maandbedrag Totaal te betalen bedrag

€ 10.000 36 0% 0% € 278 € 10.000

22X PEUGEOT 308 3X PEUGEOT 508 3X PEUGEOT 5008 4X PEUGEOT 3008• 0% fi nanciering tot € 10.000• € 2.000 keiharde korting• Gratis 4 jaar garantie (t.w.v. € 1.399)

• 0% fi nanciering tot € 10.000• € 2.750 keiharde korting

• 0% fi nanciering tot € 10.000• € 2.750 keiharde korting

• 0% fi nanciering tot € 10.000• € 3.350 keiharde korting

SPEEL ONZE FRANSEN UIT DE SELECTIE!SPEEL ONZE FRANSEN UIT DE SELECTIE!SPEEL ONZE FRANSEN UIT DE SELECTIE!SPEEL ONZE FRANSEN UIT DE SELECTIE!SPEEL ONZE FRANSEN UIT DE SELECTIE!SPEEL ONZE FRANSEN UIT DE SELECTIE!SPEEL ONZE FRANSEN UIT DE SELECTIE!

WEGENS GEBREK AAN GEBRUIKTE AUTO’S KUNT U REKENEN OP EENGEBRUIKTE AUTO’S KUNT U REKENEN OP EEN

Financiering verstrekt door Peugeot Finance, handelsnaam van PSA Finance Nederland B.V. (registratienummer AFM 12007744). Meer info en voorwaarden via www.peugeot.nl. Op verzoek sturen wij u het standaard informatiedocument

TOT € 2.000,-VOORDEEL OP ONZE

BEDRIJFSWAGENS

Persoonlijke uitnodiging voor de Sturm Auto Haringparty 2014Persoonlijke uitnodiging voor de Sturm Auto Haringparty 2014

Page 6: Automoti=ons Juni 2014

AUTOMOTI=ONS 6

De Automotions Toerrit 2.0 komt eraan!

Verskoop vernieuwt complete BW wagenpark in één keer.Van Oeveren leverde 6 nieuwe sprinters aan verskoop.nl, groothandel in groente en fruit, gevestigd in Heinkenszand. Om reden van samenvallen bijkoop en vervanging koos de firma ervoor om in één keer het bestelwagenpark te vervangen. Samen met de opvallende en frisse signing zorgt het voor een prachtig plaatje. Smart-box zorgde voor de opbouw.

Diversen / Jan Kees van der Hiele / Aart de Landmeter

Op zaterdag 24 mei 2014 was het zover! De tweede Auto-motions Toerrit, oftewel Automotions Toerrit 2.0! Het weer-bericht voorspelde weinig goeds en tijdens de rit naar de startlocatie vielen al wat regendruppels. Aangekomen bij het pand van AutoTeam/Auto Mondo/PTA in Vlissingen was het gelukkig alweer droog. De deelnemers ‘druppelen’ ook bin-nen en net voor de starttijd is iedereen aanwezig en voorzien van koffie, thee en een echte Zeeuwse Bolus. Nadat Frank Sprengers de ‘briefing’ heeft gedaan vertrekken we in colon-ne voor een mooie rit door de Walcherse binnenweggetjes. Het weer knapt steeds meer op en zelfs het zonnetje komt te-voorschijn, tot grote vreugde van de cabriorijders in de groep. Via dorpjes als Meliskerke, Grijpskerke en Serooskerke rijden we naar het Veerse meer. Daarna rijden we via een klein stukje Noord-Beveland de Oosterschelde Stormvloedkering op. Het uitzicht is prima en er zijn prachtige vergezichten op de Zeelandbrug en de duinen van Westenschouwen.

Op Schouwen-Duiveland aangekomen rijden we via Burgh-Haamstede richting Brouwershaven en buigen dan af richting Zierikzee. De kolonne koerst dwars door Zierikzee richting de Zeelandbrug. Tussen de diverse stoplichten in worden bij sommige deelnemers in de kop van het peloton

wat PK-spierballen uit de kast gehaald, wat leidt tot een aantal breed grijnzende gezichten. Daarna wordt onderlangs de zeedijk koersgezet naar het Watersnoodmuseum, waar een stop is ingelast van anderhalf uur. Een aantal deelne-mers maken van de gelegenheid het museum te bezoeken, anderen doen zich tegoed aan hapjes en drankjes in het aangrenzende restaurant.

Nadat iedereen weer is ingestapt vervolgen we de tocht via de polders en over het haventje van Bruinisse, richting Nieu-we Tonge. Over smalle dijkjes en kronkelige polderweggetjes rijden we naar Stad aan het Haringvliet waar ook een omweg over de haven wordt gemaakt. Van daar uit voert de rit naar Middelharnis waar de hele optocht door het winkelcentrum van Menheerse wordt geleid, wat verbazende en bewonde-rende blikken onder het winkelend publiek ten gevolg had. Vervolgens rijden we naar de Kastanjelaan alwaar het pand van PTA is gevestigd. De auto’s worden opgesteld en een heerlijke BBQ staat klaar. Er wordt gezellig gegeten, gedronken en gepraat, en het duurt best een tijdje voordat de eerste equipes huiswaarts keren. Wederom een heel geslaagde dag, gezellige deelnemers, prima weer en een zeer goed geregelde BBQ!