Almere, Madernastraat, 81

of 12 /12
Madernastraat 81 , 1323 HH Almere Complete verdieping Zonnige patio Slaap- en badkamer beneden Garage Hoek patiobungalow H19 Huizen van Hoekstra & v an Eck

Embed Size (px)

description

 

Transcript of Almere, Madernastraat, 81

Page 1: Almere, Madernastraat, 81

Madernastraat 81 , 1323 HH Almere

Complete verdieping

Zonnige patio

Slaap- en badkamer beneden

Garage

Hoek patiobungalow

H19

Huizen vanHoekstra & van Eck

Page 2: Almere, Madernastraat, 81

Met een gratis reader op uw smartphone scant u de QR

code. Deze leidt u direct naar de mobiele website van dit huis,

waar u de actuele vraagprijs kunt vinden.

‘n voorbeeld van een gratis reader is i-Nigma.

Download de App via uw smartphone & scan de code!

Kenmerken

eengezinswoning

hoekwoning

4

122 m²

223 m²

545 m³

1989

patio/atrium

aangebouwd steen

stadsverwarming

Soort

Type

Kamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Tuin

Garage

Verwarming

Verkoper vertelt

Te koop bij

Onze patio-bungalow met garage, bergschuur en parkeerplaats (op eigen grond) staat in Muziekwijk, een rustige woonomgeving met geweldige buren. Winkelcentrum dichtbij. Boven 2 slaapkamers + badkamer (douche, wastafel en toilet).

Echter, de indeling van de begane grond is een spannender verhaal. Er is een slaapkamer + een badkamer (bubbelbad, douche, bidet en wandmeubel met dubbele wastafel) en een apart toilet.

Van de oorspronkelijke 4 slaapkamers is er 1 bij de toch al ruime woonkamer getrokken, waardoor een “L” is ontstaan. De korte kant van de “L” is extra en biedt veel mogelijkheden.

Wij hebben er b.v. een muziek/leeskamer van gemaakt. Wat vooral belangrijk is: door de grote schuifpui komt er heel veel licht binnen.

De uitgebouwde keuken is heel geschikt om samen uitgebreid te koken.

Door veel werkblad-ruimte lopen we elkaar niet zo gauw in de weg.

Het leukste van dit huis is wel dat alle vertrekken uitkijken op de patio, waarvan een groot deel is betegeld. In het overige deel is een vijver met fontein met aan iedere kant een hardhouten vlonder-terras.

Wij hebben in de patio totale privacy en, doordat er hoegenaamd géén wind maar wél heel veel zon in komt, kunnen we er van het vroege voorjaar tot het late najaar van genieten.

Kortom, we hebben hier heel aangenaam en comfortabel gewoond. Maar ja, nu gaan we naar het buitenland.

Almere: Midwaystraat 3, T 036 538 32 90

Page 3: Almere, Madernastraat, 81

De hoek patio-bungalows met garage op de Madernastraat komen eigenlijk vrij weinig te koop en dat zegt ook al genoeg.

De bewoners wonen hier met veel plezier; echt een woning en een omgeving waar je lang kan blijven wonen.

Daarnaast zijn het simpelweg gewoon hele prettige, ruime en lichte woningen. Pluspunt van juist deze woning is dat het een extra lees-/studeerkamer heeft, grenzend aan de woonkamer.

Wil je toch even je eigen plekje of heb je ruimte nodig voor bijvoorbeeld een piano? Dat kan hier prima en zo blijft er nog steeds een ruime woonkamer over, ideaal!

patiobungalow met garage

l icht en ruim

licht en ruimte

huizen van hoekstra & van eck

Page 4: Almere, Madernastraat, 81

Op het punt gekomen dat traplopen niet meer helemaal gewenst is? Dan biedt deze woning zeker uitkomst. Op de begane grond is er namelijk een slaapkamer en badkamer aanwezig.

Klussen hoeft ook niet want bijvoorbeeld de badkamer uit 2007 is compleet te noemen met een (bubbel)bad, douche, bidet en een ruim wastafelmeubel met dubbele wastafel.

Vanzelfsprekend is het toilet separaat van de badkamer. Leuk detail is dat de slaapkamer ook grenst aan en uitzicht heeft op de patio.

S laapka mer

huizen van hoekstra & van eck

voorzieningen beneden toekomstproof wonen

Page 5: Almere, Madernastraat, 81

Genie ten va n de zon

huizen van hoekstra & van eck

Vrijwel alle vertrekken hebben zicht op de patio en dat is toch wel kenmerkend voor dit type woning.

De ruime, vrijwel onderhoudsarme patio met berging en achteringang is uitstekend geschikt om met een gezelschap te tafelen en te genieten van de zon.

Vanaf het vroege voorjaar tot aan het eind van de zomer kan je hier prima uit de wind genieten van een hapje, een drankje en het zonnetje. Wordt het toch iets te fris, dan is het een kwestie van de open haard in de woonkamer aansteken en gezellig binnen naborrelen.

ruime patiogoed op de zon

Page 6: Almere, Madernastraat, 81

Op de eerste verdieping zijn er twee goede slaapkamers aanwezig. Vanzelfsprekend kunnen deze kamers ook dienen als werkplek of hobbyruimte.

Handig voor eventuele loge’s is dat ze kunnen beschikken over hun eigen badkamer.

Weliswaar minder uitgebreid dan de badkamer op de begane grond maar met een douchecabine, wastafel en een toilet zeker compleet.

prima eerste verdieping

ka mer me t dakkape l

compleet

huizen van hoekstra & van eck

Page 7: Almere, Madernastraat, 81

G arage en par keer plek

huizen van hoekstra & van eck

De ligging van deze woning is gewoon goed te noemen, een rustige woonomgeving en alle openbare voorzieningen in de buurt zoals supermarkt, NS Station en scholen.

Verder heeft de woning een garage en parkeergelegenheid op eigen terrein. Gegarandeerd dus je auto voor de deur parkeren, altijd fijn.

prima liggingparkeergelegenheid en voorzieningen

Page 8: Almere, Madernastraat, 81

Madernastraat 81 1323 HH Almere

plat teg rond bega ne g rond

Page 9: Almere, Madernastraat, 81

Madernastraat 81 1323 HH Almere

plat teg rond ee r ste ve rdiep ing

Page 10: Almere, Madernastraat, 81

Het stadshart van Almere Stad heeft het grootste winkelgebied van Almere en is een van de grootste winkelcentra van Nederland. Ook Almere Haven en Almere Buiten hebben forse winkelgebieden. Sinds 2006 mogen winkels in heel Almere op zondagen geopend zijn. Hoewel niet alle winkels hiervan gebruikmaken, zijn veel supermarkten, bouwmarkten en tuincentra iedere zondag open, alsmede een groeiend aantal kleinere winkels in het nieuwe stadshart. Almere kent een aantal grote bedrijven zoals Lease Plan en Pioneer. Langs de A6 verrijzen steeds meer toonaangevende bedrijven. In en rond Almere bieden het vele water en de uitgestrekte, jonge natuur allerlei mogelijkheden voor recreatiesporten. Of u nu wilt fietsen, wandelen, skeeleren, zwemmen, varen, windsurfen of vissen: het kan vaak al op korte afstand van uw woonomgeving. De openbaar vervoer mogelijkheden zijn uitstekend en met de auto bent u altijd binnen 10 minuten op de ringweg A6. Er zijn nu vergevorderde plannen voor een verbreding van de A6 en daarmee samenhangend een aanpassing van de A1/A9/A10. Vanwege de Schaalsprong van Almere zijn ze nu volop bezig met het verbreden van de A6.

Almere

hee r l i j k wonen in Almere

noorden kadastrale kaart

Page 11: Almere, Madernastraat, 81

Volgens Hoekstra & van Eck is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastendemakelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hoekstra & van Eck kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies ge-ven over, bijvoorbeeld, hypotheken.

Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hoekstra & van Eck terecht. Wat wilt u nog meer?

Méér informatie?Kijk op hoekstraenvaneck.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning:

T 036 538 32 90 [email protected] [email protected]

Wat is een méér makelaar?

Sjaak Vorsteveld

onze makelaar ska nto re n

huizen van hoekstra & van eck

Page 12: Almere, Madernastraat, 81

Midwaystraat 3 1339 NM Almere T 036 538 32 90

hvealmere, [email protected]

Méér makelaar.