Almere, Paradijsvogelweg, 15

of 12 /12
Paradijsvogelweg 15 , 1349 CA Almere In exclusief stukje Almere Bijgebouw met B&B/woon/werkgelegenheid Riant perceel en vrij uitzicht Het echte buitengevoel! H19 Huizen van Hoekstra & v an Eck

Embed Size (px)

description

 

Transcript of Almere, Paradijsvogelweg, 15

Page 1: Almere, Paradijsvogelweg, 15

Paradijsvogelweg 15 , 1349 CA Almere

In exclusief stukje Almere

Bijgebouw met B&B/woon/werkgelegenheid

Riant perceel en vrij uitzicht

Het echte buitengevoel!

H19

Huizen vanHoekstra & van Eck

Page 2: Almere, Paradijsvogelweg, 15

Met een gratis reader op uw smartphone scant u de QR

code. Deze leidt u direct naar de mobiele website van dit huis,

waar u de actuele vraagprijs kunt vinden.

‘n voorbeeld van een gratis reader is i-Nigma.

Download de App via uw smartphone & scan de code!

Kenmerken

eengezinswoning

vrijstaande woning

6

150 m²

1219 m²

780 m³

1993

achtertuin, zijtuin, tuin rondom

vrijstaand steen

c.v.-ketel, houtkachel

volledig geïsoleerd

Soort

Type

Kamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Tuin

Garage

Verwarming

Isolatie

Verkoper vertelt

Te koop bij

Ruim 22 jaar geleden zijn we hier komen wonen. In een fijn ruim huis, op een prachtige plek in een landelijke omgeving. Wij zijn echte liefhebbers van het buitenleven, van ruimte en rust, en genieten van de vrijheid en de mogelijkheden die hier worden geboden. Gelegen aan een rustige weg, met aan de andere kant boerderijen. Wonen op het platteland in Almere! We genieten van de fraaie omgeving en het vrije uitzicht. Het ene jaar staan er bloembollen, het andere jaar lopen de koeien er te grazen.

Maar tegelijkertijd ook dichtbij de grote wegen richting het noorden, naar Utrecht en naar Amsterdam; de verbindingen zijn ideaal! Voor de voorzieningen zijn we georiënteerd op Almere Buiten en Tussen de Vaarten op 10 min. rijden.

Met de groei van Nobelhorst komen de voorzieningen nog dichterbij!(gezondheidscentrum, basisschool, en binnenkort een AH).

Maar soms is het tijd om dingen te veranderen. Veel van onze kinderen zijn alweer uitgevlogen.

En ondanks dat we hier een geweldige tijd hebben gehad, zijn we toe aan een nieuwe uitdaging. We hopen dat de nieuwe bewoners met net zoveel plezier gaan genieten van deze hele fijne plek.

Almere: Midwaystraat 3, T 036 538 32 90

Page 3: Almere, Paradijsvogelweg, 15

De woonkamer is werkelijk een plaatje! Op de vloer ligt een prachtige visgraad parketvloer en de wanden zijn netjes en licht afgewerkt.

De combinatie met de vele ramen en het vrije uitzicht, zorgen ervoor dat je hier veel zult vertoeven. Plof lekker op de bank en geniet van het gevoel van vrijheid! Verder is er een zeer nette keuken aanwezig, die is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur.

Ook is er voldoende werk- en kastruimte, waardoor het hier werkelijk aan niets ontbreekt. Gezellig samen koken en daarna lekker tafelen met het gezin.

prachtige visgraad vloer

Licht en ruimtel i j k

sfeervolle specstenen kachel

huizen van hoekstra & van eck

Page 4: Almere, Paradijsvogelweg, 15

De woning beschikt op dit moment over maar liefst 5 slaapkamers. Op deze manier heb je ruimte genoeg en is er voldoende plaats voor iedereen in het gezin.

Op zolder bestaat er de mogelijkheid om nog 2 extra slaapkamers te realiseren, waardoor je nog meer ruimte hebt.

Alle kamers zijn netjes afgewerkt en lekker licht door de grote ramen. Hier hoef je niet veel te verbouwen of te klussen om het naar je zin te maken! De badkamer is netjes afgewerkt en neutraal. Je beschikt hier over een ligbad, douchehoek, toilet en een wastafel.

Ruime ka mer s

huizen van hoekstra & van eck

mogelijkheid voor 7 kamersnette badkamer

Page 5: Almere, Paradijsvogelweg, 15

Roya l e tuin

huizen van hoekstra & van eck

Vanuit de woonkamer, stap je direct de tuin binnen. Deze is werkelijk prachtig aangelegd en hier ervaar je direct het echte buitengevoel! Doordat deze zeer netjes is onderhouden en gunstig ligt, is het hier prima vertoeven. Gezellig ontbijten met het gezin of juist tot in de late uurtjes borrelen en eten met vrienden? Hier kan het allemaal, niets is te gek!

heerlijke tuin!gezellig samen eten

Page 6: Almere, Paradijsvogelweg, 15

Je beschikt hier niet alleen over een groot huis, een prachtige tuin en vrij uitzicht, maar ook nog over een praktisch bijgebouw. Dit bijgebouw is gebouwd in dezelfde stijl als het woonhuis en past er dus helemaal bij! Deze is nu in gebruik als garage, maar zou prima gebruikt kunnen worden als Bed&Breakfast, hier is een vergunning voor dus je zou dit zo kunnen starten.

Hier wordt je droom werkelijkheid!

eigen bed&breakfast!

Pra chtig e s chuur

zeer royaal bijgebouw

huizen van hoekstra & van eck

Page 7: Almere, Paradijsvogelweg, 15

Paradijsvogelweg 15 1349 CA Almere

Page 8: Almere, Paradijsvogelweg, 15

Paradijsvogelweg 15 1349 CA Almere

Page 9: Almere, Paradijsvogelweg, 15

Paradijsvogelweg 15 1349 CA Almere

Page 10: Almere, Paradijsvogelweg, 15

Het stadshart van Almere Stad heeft het grootste winkelgebied van Almere en is een van de grootste winkelcentra van Nederland. Ook Almere Haven en Almere Buiten hebben forse winkelgebieden. Sinds 2006 mogen winkels in heel Almere op zondagen geopend zijn. Hoewel niet alle winkels hiervan gebruikmaken, zijn veel supermarkten, bouwmarkten en tuincentra iedere zondag open, alsmede een groeiend aantal kleinere winkels in het nieuwe stadshart. Almere kent een aantal grote bedrijven zoals Lease Plan en Pioneer. Langs de A6 verrijzen steeds meer toonaangevende bedrijven. In en rond Almere bieden het vele water en de uitgestrekte, jonge natuur allerlei mogelijkheden voor recreatiesporten. Of u nu wilt fietsen, wandelen, skeeleren, zwemmen, varen, windsurfen of vissen: het kan vaak al op korte afstand van uw woonomgeving. De openbaar vervoer mogelijkheden zijn uitstekend en met de auto bent u altijd binnen 10 minuten op de ringweg A6. Er zijn nu vergevorderde plannen voor een verbreding van de A6 en daarmee samenhangend een aanpassing van de A1/A9/A10. Vanwege de Schaalsprong van Almere zijn ze nu volop bezig met het verbreden van de A6.

Almere

hee r l i j k wonen in Almere

noorden kadastrale kaart

Page 11: Almere, Paradijsvogelweg, 15

Volgens Hoekstra & van Eck is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastendemakelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hoekstra & van Eck kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies ge-ven over, bijvoorbeeld, hypotheken.

Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hoekstra & van Eck terecht. Wat wilt u nog meer?

Méér informatie?Kijk op hoekstraenvaneck.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning:

T 036 538 32 90 [email protected] [email protected]

Wat is een méér makelaar?

Frank Rohlof

onze makelaar ska nto re n

huizen van hoekstra & van eck

Page 12: Almere, Paradijsvogelweg, 15

Midwaystraat 3 1339 NM Almere T 036 538 32 90

hvealmere, [email protected]

Méér makelaar.