23 11 2013 svo d1 sce d3

5
Na een klinkende overwinning vorige week bij AWC speelden we vandaag thuis tegen onze buren op de ranglijst. Deze wedstrijd zou wel eens kunnen bepalen of we 4 e of 5 e zouden worden. De jongens van SCE uit de Lindenholt in Nijmegen waren onze tegenstanders en omdat deze club ook in het wit speelt moesten we vandaag de gele hesjes dragen. De coaches zagen er vandaag top uit met nieuwe jassen en zij zagen hun team een puike eerste helft op de mat leggen. Een prachtig doelpunt van Gijs opende de score en na een mooie aanval over de linker flank was het een schot van Timo dat via een eigen speler van SCE in het doel verdween, een beetje sneu voor de Nijmeegse jongen maar voor ons een gelukje waarna we met 2-0 gingen rusten. Bij vlagen was ons spel vandaag goed verzorgd maar zoals wel vaker is het ook zaak dat we de krachten een beetje leren verdelen. Daar wordt al vaak op gehamerd maar dat valt niet altijd mee. Hierdoor kregen de jongens in het wit/zwart iets meer grip op de wedstrijd in de 2 e helft. Een mooi doelpunt van Timo na een prachtige pass van Mick bracht de stand op een riante 3-0. Daarna kwamen de jongens van SCE terug tot 3-2 waarna het even mis leek te gaan. Door een prachtig ingeschoten vrije trap van Daan werd het 4-2. Na een zeer ongelukkige botsing tussen Lorenzo en de spits van SCE waren we van slag en werd het nog 4-3 en net voor tijd zelfs 4-4. SVO ’68 D1 - SCE D3 23-11-2013 Sportpark: De Kempkes, Ooij

description

Transcript of 23 11 2013 svo d1 sce d3

Page 1: 23 11 2013 svo d1 sce d3

Na een klinkende overwinning vorige week bij AWC speelden we vandaag thuis tegen onze buren op

de ranglijst. Deze wedstrijd zou wel eens kunnen bepalen of we 4e of 5e zouden worden. De jongens

van SCE uit de Lindenholt in Nijmegen waren onze tegenstanders en omdat deze club ook in het wit

speelt moesten we vandaag de gele hesjes dragen.

De coaches zagen er vandaag top uit met nieuwe jassen en zij zagen hun team een puike eerste helft

op de mat leggen. Een prachtig doelpunt van Gijs opende de score en na een mooie aanval over de

linker flank was het een schot van Timo dat via een eigen speler van SCE in het doel verdween, een

beetje sneu voor de Nijmeegse jongen maar voor ons een gelukje waarna we met 2-0 gingen rusten.

Bij vlagen was ons spel vandaag goed verzorgd maar zoals wel vaker is het ook zaak dat we de

krachten een beetje leren verdelen. Daar wordt al vaak op gehamerd maar dat valt niet altijd mee.

Hierdoor kregen de jongens in het wit/zwart iets meer grip op de wedstrijd in de 2e helft. Een mooi

doelpunt van Timo na een prachtige pass van Mick bracht de stand op een riante 3-0. Daarna

kwamen de jongens van SCE terug tot 3-2 waarna het even mis leek te gaan. Door een prachtig

ingeschoten vrije trap van Daan werd het 4-2. Na een zeer ongelukkige botsing tussen Lorenzo en de

spits van SCE waren we van slag en werd het nog 4-3 en net voor tijd zelfs 4-4.

Page 3: 23 11 2013 svo d1 sce d3

Onze snelle linksbuiten Dogukan in actie.

Mooie kans waar meer in gezeten had.

Page 4: 23 11 2013 svo d1 sce d3

De prachtig genomen vrije trap van Daan eindigde in de rechter bovenhoek. Op bovenstaande foto

zie je de bal vliegen. Alle spelers, incl. de keeper hadden het nakijken.

Page 5: 23 11 2013 svo d1 sce d3

We blijven dus mooi op de 4e plaats staan. Een hele knappe positie.

We wensen onze vrienden van VVLK veel succes tijdens de kampioenswedstrijd over een week tegen

SCE. Volgende week onze laatste wedstrijd tegen Blauw wit. Tot dan!