07 03 2015 SVO E1- BVC E1

3
In onze 3 e wedstrijd na de winterstop speelden we tegen de streekgenoten van BVC uit Beek. Vorig jaar eindigde deze confrontatie in en nipte 2-3 nederlaag en werd BVC kampioen. Het leek ons dus wel tijd voor een sportieve revanche. De eerste 2 wedstrijden waren heel spannend maar omdat we niet ons beste spel hadden laten zien gingen ze allebei net verloren. Kijken of het vandaag beter kon. Het was gezellig druk op een frisse Kempkes en we begonnen lekker fel aan de wedstrijd. We waren compleet dus speelden met 2 wissels. Na een prachtige aanval waren het de jongens in het geel- groen die op voorsprong kwamen. Gelukkig kwamen we snel daarna op gelijke hoogte door een mooi doelpunt van Colin. Na goed doorgaan na een mooie aanval was het Ryan die net voor rust de bal over de doellijn tikte en zorgde dat we met een kleine voorsprong konden gaan rusten. Na rust gingen we goed verder en hadden we het beste van het spel. Een heel mooi cross schot van uitblinker Colin knalde in de kruising en bracht ons op een riante voorsprong. Daarna zakte ons spel een beetje in waardoor BVC weer iets gevaarlijker kon worden en werd het 3-2 door een mooi doelpunt. De Beekse keeper was goed in vorm en voorkwam veel doelpunten. Bij ons speelde iedereen vandaag op zijn beste kunnen en dat resulteerde in mooie aanvallen. Het was de jarige Ties die met 2 doelpunten zijn verjaardag flinke sier gaf en de eindstand op 5-2 bracht. Een puike uitslag van een prima wedstrijd. De eerste 3 puntjes zijn binnen. Goed gedaan allemaal. SVO ’68 E1 - BVC ’12 E1 07-03-2015 Sportpark: De Kempkes, Ooij

description

Transcript of 07 03 2015 SVO E1- BVC E1

• In onze 3e wedstrijd na de winterstop speelden we tegen de streekgenoten van BVC uit Beek. Vorig

jaar eindigde deze confrontatie in en nipte 2-3 nederlaag en werd BVC kampioen. Het leek ons dus

wel tijd voor een sportieve revanche. De eerste 2 wedstrijden waren heel spannend maar omdat we

niet ons beste spel hadden laten zien gingen ze allebei net verloren. Kijken of het vandaag beter kon.

Het was gezellig druk op een frisse Kempkes en we begonnen lekker fel aan de wedstrijd. We waren

compleet dus speelden met 2 wissels. Na een prachtige aanval waren het de jongens in het geel-

groen die op voorsprong kwamen. Gelukkig kwamen we snel daarna op gelijke hoogte door een mooi

doelpunt van Colin. Na goed doorgaan na een mooie aanval was het Ryan die net voor rust de bal

over de doellijn tikte en zorgde dat we met een kleine voorsprong konden gaan rusten.

Na rust gingen we goed verder en hadden we het beste van het spel. Een heel mooi cross schot van

uitblinker Colin knalde in de kruising en bracht ons op een riante voorsprong. Daarna zakte ons spel

een beetje in waardoor BVC weer iets gevaarlijker kon worden en werd het 3-2 door een mooi

doelpunt. De Beekse keeper was goed in vorm en voorkwam veel doelpunten. Bij ons speelde

iedereen vandaag op zijn beste kunnen en dat resulteerde in mooie aanvallen. Het was de jarige Ties

die met 2 doelpunten zijn verjaardag flinke sier gaf en de eindstand op 5-2 bracht. Een puike uitslag

van een prima wedstrijd. De eerste 3 puntjes zijn binnen. Goed gedaan allemaal.

SVO 68 E1 - BVC 12 E1

07-03-2015

Sportpark: De Kempkes, Ooij

• Mooi verdedigen tijdens een Ooijse corner.

Uiterste concentratie bij onze verdediger Jesse. Hij had de tegenstander goed onder controle.

• Mooi wegwerken van Masood die vandaag helaas niet tot scoren kwam.

Trainer Rob kijkt tevreden naar het spel van zijn pupillen.