07 03 2015 SVO C1 - Spero C3

3
Vanwege ons goede seizoen voor de winterstop zijn we nu ingedeeld met de bovenste teams uit onze competitie aangevuld met 6 nieuwe teams. Onze eerste wedstrijd tegen Groesbeekse Boys werd knap gewonnen. De tweede wedstrijd, tegen Overasseltse boys ging helaas net verloren. Vandaag waren de koplopers van Spero onze tegenstanders. De eerste helft ging zeer gelijk op en konden we goed weeerstand bieden tegen de sterke jongens uit Elst. Door een prachtig doelpunt van Julian kwamen we zelfs op voorsprong. Helaas was de vreugde van korte duur en kwamen we voor rust op een gelijke stand. Na rust werd Spero iets sterker en moesten we het een paar keer hebben van hele belangrijke reddingen van onze keeper Anthony die vaak zijn doel goed verkleinde en daarmee een doelpunt voorkwam. Toch kwamen we op een 1-2 en even later 1-3 achterstand. Een mooie aanval via Mike werd door Thom knap afgemaakt. Een hele mooie cobinatie bracht Julian voor de goal en die maakte beheerste de gelijkmaker. Ondanks de goede inzet van iedereen konden we niet voorkomen dat we nog 2 tegendoelpunten om de oren kregen en zonder punten het veld moesten verlaten. Volgende week spelen we tegen Bemmel en hopen dan weer dezelfde inzet te zien met dan iets meer geluk waardoor we misschien weer een puntje kunnen pakken. Succes dan! SVO ’68 C1 – Spero C3 07-03-2015 Sportpark: De Kempkes, Ooij

description

Transcript of 07 03 2015 SVO C1 - Spero C3

Vanwege ons goede seizoen voor de winterstop zijn we nu ingedeeld met de bovenste teams uit

onze competitie aangevuld met 6 nieuwe teams. Onze eerste wedstrijd tegen Groesbeekse Boys

werd knap gewonnen. De tweede wedstrijd, tegen Overasseltse boys ging helaas net verloren.

Vandaag waren de koplopers van Spero onze tegenstanders.

De eerste helft ging zeer gelijk op en konden we goed weeerstand bieden tegen de sterke jongens uit

Elst. Door een prachtig doelpunt van Julian kwamen we zelfs op voorsprong. Helaas was de vreugde

van korte duur en kwamen we voor rust op een gelijke stand. Na rust werd Spero iets sterker en

moesten we het een paar keer hebben van hele belangrijke reddingen van onze keeper Anthony die

vaak zijn doel goed verkleinde en daarmee een doelpunt voorkwam. Toch kwamen we op een 1-2 en

even later 1-3 achterstand. Een mooie aanval via Mike werd door Thom knap afgemaakt. Een hele

mooie cobinatie bracht Julian voor de goal en die maakte beheerste de gelijkmaker. Ondanks de

goede inzet van iedereen konden we niet voorkomen dat we nog 2 tegendoelpunten om de oren

kregen en zonder punten het veld moesten verlaten.

Volgende week spelen we tegen Bemmel en hopen dan weer dezelfde inzet te zien met dan iets

meer geluk waardoor we misschien weer een puntje kunnen pakken. Succes dan!