28 09 2013 woezik d5 svo d1

4
Gister avond allemaal genoten op de dropping voor het 45 jarig bestaan van SVO en een heerlijke hamburger . Vandaag moest het op het veld weer gebeuren. Voor onze 3 e competitie wedstrijd reisden we af naar het prachtige blauw-witte sportpark van Woezik in Wychen. Na het goede spel en resultaat vorige week moest vandaag blijken of we dat vol konden houden. De jongens van Woezik hadden de eerste 2 wedstrijden gewonnen, een team om rekening mee te houden dus. Nadat iedereen omgekleed was en alle formulieren ingevuld waren hadden we nog een paar minuutjes voor de warming-up. We begonnen goed aan de wedstrijd. Iedereen hield zich aan zijn taak en bleef goed op zijn positie voetballen. Het was prachtig weer, een strakblauwe lucht, een lekker briesje en een graad of 17. Niet alleen het weer was goed vandaag. Ook de inzet en werklust van onze jongens mocht er zijn. Het was Timo die de score opende. We waren eigenlijk de hele wedstrijd een beetje sterker. Wonnen veel duels en lieten geen steekjes vallen. Als team loste we alles op en bouwden we weer aan een nieuwe aanval, vaak mooi over de flanken. Het was Mick die met een mooi doelpunt de ruststand op 0-2 bracht. Woezik D5 -SVO D1 28-09-2013 Sportpark: Woezik, Wychen

description

Transcript of 28 09 2013 woezik d5 svo d1

Page 1: 28 09 2013 woezik d5 svo d1

Gister avond allemaal genoten op de dropping voor het 45 jarig bestaan van SVO en een heerlijke

hamburger . Vandaag moest het op het veld weer gebeuren.

Voor onze 3e competitie wedstrijd reisden we af naar het prachtige blauw-witte sportpark van

Woezik in Wychen. Na het goede spel en resultaat vorige week moest vandaag blijken of we dat vol

konden houden. De jongens van Woezik hadden de eerste 2 wedstrijden gewonnen, een team om

rekening mee te houden dus.

Nadat iedereen omgekleed was en alle formulieren ingevuld waren hadden we nog een paar

minuutjes voor de warming-up.

We begonnen goed aan de wedstrijd. Iedereen hield zich aan zijn taak en bleef goed op zijn positie

voetballen. Het was prachtig weer, een strakblauwe lucht, een lekker briesje en een graad of 17. Niet

alleen het weer was goed vandaag. Ook de inzet en werklust van onze jongens mocht er zijn. Het was

Timo die de score opende. We waren eigenlijk de hele wedstrijd een beetje sterker. Wonnen veel

duels en lieten geen steekjes vallen. Als team loste we alles op en bouwden we weer aan een

nieuwe aanval, vaak mooi over de flanken. Het was Mick die met een mooi doelpunt de ruststand op

0-2 bracht.

Woezik D5 -SVO D1

28-09-2013

Sportpark: Woezik, Wychen

Page 2: 28 09 2013 woezik d5 svo d1

1 van de mooie Ooijse aanvallen richting het Woezikse doel.

Kleine aanwijzingen van de teschnische staf in de rust om te kijken of we het spel in de 2e helft vol

konden houden.

Page 3: 28 09 2013 woezik d5 svo d1

Milan vandaag als links back met een vrije trap. Alle duels gewonnen vandaag, grote klasse!

Het begin van de 2e helft zakte een beetje in maar we wisten onszelf goed te herpakken na een

minuut of 10.

Page 4: 28 09 2013 woezik d5 svo d1

Felicitaties voor Gijs van Mick met zijn 0-3. Bruce en Dogukan lopen tevreden naar eigen helft.

Na verschillende aanvallen was het Willem die een afvallende bal in 1 keer op z’n slof nam en keihard

binnen knalde. Een prachtig doelpunt.

Een gelukschot van de jongens in het blauw-wit bracht de eindstand op 1-4. Een terechte uitslag van

een sportieve wedstrijd.

Het lijkt erop dat iedereen zijn favoriete plekje in het veld heeft gevonden. Met 1 wissel houden we

ook mooi rust in het veld en weet diegene die nieuw in het veld komt ook snel wat zijn taak is. Als we

zo blijven voetballen dan gaan we zeker nog meer punten halen.

Volgende week weer eens thuis op de Kempkes. Dan tegen de jongens uit Leuth van VVLK. Deze

jongens hebben we in het bekertoernooi al eens getroffen en we hopen dat we nu iets meer

weerstand kunnen bieden en misschien wel voor een verrassing kunnen zorgen. Zet hem op!