2014 04-07 cv martijn van doorn linkedin

2
Curriculum Vitae Profiel Zoekt u een organisatietalent dat uw interne processen en daarnaast uw externe contacten op een gepassioneerde manier opzet en aanstuurt? Dan ben ik er voor u! Ik werk graag in teamverband en stuur een team soepel, tactisch en met veel humor aan. Ik ben een spil tussen uw organisatie en de wereld daarbuiten. Met mijn enthousiasme en energie zet ik mensen in beweging op weg naar uw gewenste resultaat. Verbinding leggen tussen mensen, kijken naar de talenten en mogelijkheden van de persoon geeft mij het plezier in het werk. Natuurlijk ben ik ook resultaatgericht, betrokken, communicatief sterk, loyaal en flexibel en heb ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel, maar veel belangrijker is dat ik graag wil werken en met veel passie en plezier in het leven sta. Werkervaring 2014-heden Stagedocent, Meerwegen Scholengemeenschap; Nijkerk (Tijdelijk) Verantwoordelijk voor de stages van leerlingen, ondersteuning op inhoud van de stage’s, competenties en coaching. 2010-2013 Manager, Jobstap; Amersfoort Verantwoordelijk voor de begroting, jaarplanning, capaciteit-planning, het behalen van de financiële doelstellingen, managen en coachen van een team van 20 arbeidscoaches in verschillende regio’s, verantwoordelijk voor relatiebeheer en het totale netwerk account in de regio. coaching vanuit competentiemanagement. Ondersteunend zijn met een duidelijke vide op de toekomst. Resultaatgericht maar niet ten koste van personeel. Verandermanager met een frisse blik op personeelsvraagstukken en begeleiding van interne processen. 2010 Senior Arbeidscoach, Jobstap; Amersfoort Onderstaande taken met daarnaast de verantwoordelijkheid voor het behalen van de doelstellingen van de vestiging in samenwerking met de manager. Het coachen en begeleiden van de arbeidscoaches door middel van competentiegesprekken en caseloadgesprekken. 2007-2009 Arbeidscoach, Jobstap; Amersfoort Opstellen arbeidsintegratie en trajectplan. Begeleiden van de cliënt bij het verwerven en behouden van een arbeidsplaats. Onderhouden en uitbreiden van het functie gerelateerde netwerk, zowel het sociale als het professionele netwerk. 2005-2007 Stichting Maatschappij Zandbergen; Amersfoort, pedagogisch medewerker, crisisopvang de Dijk, te Utrecht De begeleiding van dak- en thuisloze jongeren, maken van hulpverleningsplannen, rapportage, begeleiding naar zinvolle dagbesteding en een goede huisvesting/vervolgplek, contacten met instanties, individuele- en groepsgesprekken 3/ 3 M. van Doorn passie en plezier Martijn van Doorn E [email protected] In Martijn van Doorn persoonlijke eigenschappen creatief, analytisch, zelfverzekerd, zelfbewust en doortastend iemand, die vindingrijke ideeën kan omzet- ten in praktische, doelgerichte toepassingen Charismatische manier van leiding geven. Van nature resultaatgericht en weet anderen te motiveren tot het effici- ënt boeken van resultaten. Een positieve en participerende hou- ding, Energiek, vrolijk, daadkrach- tig en flexibel persoon

Transcript of 2014 04-07 cv martijn van doorn linkedin

Page 1: 2014 04-07 cv martijn van doorn linkedin

Curriculum Vitae

Profiel Zoekt u een organisatietalent dat uw interne processen en daarnaast uw externe contacten op een gepassioneerde manier opzet en aanstuurt? Dan ben ik er voor u! Ik werk graag in teamverband en stuur een team soepel, tactisch en met veel humor aan. Ik ben een spil tussen uw organisatie en de wereld daarbuiten. Met mijn enthousiasme en energie zet ik mensen in beweging op weg naar uw gewenste resultaat. Verbinding leggen tussen mensen, kijken naar de talenten en mogelijkheden van de persoon geeft mij het plezier in het werk. Natuurlijk ben ik ook resultaatgericht, betrokken, communicatief sterk, loyaal en flexibel en heb ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel, maar veel belangrijker is dat ik graag wil werken en met veel passie en plezier in het leven sta.

Werkervaring 2014-heden Stagedocent, Meerwegen Scholengemeenschap; Nijkerk (Tijdelijk) Verantwoordelijk voor de stages van leerlingen, ondersteuning op inhoud van de stage’s, competenties en coaching.

2010-2013 Manager, Jobstap; Amersfoort Verantwoordelijk voor de begroting, jaarplanning, capaciteit-planning, het behalen van de financiële doelstellingen, managen en coachen van een team van 20 arbeidscoaches in verschillende regio’s, verantwoordelijk voor relatiebeheer en het totale netwerk account in de regio. coaching vanuit competentiemanagement. Ondersteunend zijn met een duidelijke vide op de toekomst. Resultaatgericht maar niet ten koste van personeel. Verandermanager met een frisse blik op personeelsvraagstukken en begeleiding van interne processen.

2010 Senior Arbeidscoach, Jobstap; Amersfoort Onderstaande taken met daarnaast de verantwoordelijkheid voor het behalen van de doelstellingen van de vestiging in samenwerking met de manager. Het coachen en begeleiden van de arbeidscoaches door middel van competentiegesprekken en caseloadgesprekken.

2007-2009 Arbeidscoach, Jobstap; Amersfoort Opstellen arbeidsintegratie en trajectplan. Begeleiden van de cliënt bij het verwerven en behouden van een arbeidsplaats. Onderhouden en uitbreiden van het functie gerelateerde netwerk, zowel het sociale als het professionele netwerk.

2005-2007 Stichting Maatschappij Zandbergen; Amersfoort, pedagogisch medewerker, crisisopvang de Dijk, te Utrecht De begeleiding van dak- en thuisloze jongeren, maken van hulpverleningsplannen, rapportage, begeleiding naar zinvolle dagbesteding en een goede huisvesting/vervolgplek, contacten met instanties, individuele- en groepsgesprekken

3/ 3 M. van Doorn

passie en plezier

!Martijn van Doorn !E [email protected] In Martijn van Doorn

persoonlijke eigenschappen creatief, analytisch, zelfverzekerd, zelfbewust en doortastend iemand, die vindingrijke ideeën kan omzet-ten in praktische, doelgerichte toepassingen Charismatische manier van leiding geven. Van nature resultaatgericht en weet anderen te motiveren tot het effici-ënt boeken van resultaten. Een positieve en participerende hou-ding, Energiek, vrolijk, daadkrach-tig en flexibel persoon !!!!!

Page 2: 2014 04-07 cv martijn van doorn linkedin

Curriculum Vitae

2004-2005 De Rading Jeugdzorg; Hollandsche Rading, Sociaal Cultureel Werker. Het aanbieden van een activiteiten aanbod voor individuele of groepen jeugdigen met als doel reactivering en resocialisatie. Ontwikkelen van beleid m.b.t. vrijetijds aanbod !2004-2005 Kroek & Partners; Zwolle, Interim groepsleider als groepsleider op tal van plekken inzetbaar. Als groepsleider was ik binnen deze dienst ondersteunend en opbouwend op de leefgroep aanwezig

2002-2003 Arkemeyde; Soest, Groepsleider Dagelijkse begeleiding van kinderen (8 tot 15 jaar) met een licht verstandelijk beperking en gedragsproblemen, contacten met ouders, jeugdzorg, pedagogen en onderwijs. De kinderen leven in een drievoorzieningen milieu: wonen, leven & school.

2000-2001 Marketing & Entertainment medewerker, University of New South Wales (UNSW) Sydney, Australie [2000-2001] - www.unsw.edu.au (Mede) organisatie van diverse (jaarlijkse) recreatieve evenementen voor de studenten van de UNSW (gem. 2000 per evenement). In het bijzonder ook het ontwerpen van decor, websites en een groot posterproject voor de UNSW Store taken: aansturing van vrijwilligers, decorbouw, webdesign, budgetbeheer, inkoop

1999 Projectassistent, Interim Personnel Apeldoorn Marketing & Entertainment Organiseren van de oefenwedstrijd ‘Wageningen-Barcelona’ voor relatiebeheer en het aantrekken van nieuwe klanten. De wedstrijd trok aanvankelijk 5000 toeschouwers en was zeer succesvol. taken: sponsoring, adverteren, websitebeheer in samenwerking een extern bedrijf, contact en afspraken maken met oa transportbedrijven, drukkerijen, media, Fanclub Barcelona etc..

2012-2013 Beter Koersen Managementtraining: verander management, coachingsstijlen, persoonlijk inzicht en leiding geven vanuit de Rijnlandse filosofie.

2003 Training competentievergroting in de residentiële jeugdzorg (certificaat)

1997-2001 Hogeschool Utrecht, Culturele Maatschappelijke Vorming, Utrecht (diploma) studierichting Recreatie Toerisme en Cultuur. scriptie: "Stress Management" How to Reduce, Prevent, and Cope with Stress in a organization

" / " M. van Doorn2 2

taal [mondeling/schriftelijk]NL [++/++], ENG [++/++]

softwareOSX [++], Windows [++], MS Office (Word++ / PP++ / Excel++),

vrije tijd(k heb veel plezier in het beluisteren van muziek en nog veel meer met zingen. Ik ben zanger in een band en dat is fantastisch om te doen. Ik vind het heerlijk om te kamperen. Wij (mijn vrouw en twee kinderen hebben een vaste staanplaats midden in de duinen aan het strand bij Bloemendaal, een fantastische plek. Reizen is heerlijk en ik heb een zwak voor Australië. Verder is het leven gewoon genieten.

referentiesDhr. Ton van Trienen ( Directeur - Bestuurder Stichting Jobstap )Dhr. Jos Hakkennes ( Directeur Effectyf bv. )