LinkedIn Analytics - LinkedIn Analysemiddelen

2
Marketingoplossingen Nieuw: Analysemiddelen op LinkedIn Onze gebruiksvriendelijke analysemiddelen stellen u in staat om precies die leden die uw bedrijfspagina of uw groep bezoeken te leren kennen en op te volgen. Bovendien hebt u een scala aan statistische gegevens van alle interactie met betrekking tot wat mensen interessant vinden, waar ze commentaar op geven, hoeveel weergaven er zijn en hoe vaak iets gedeeld wordt; op die manier kunt u geïnformeerde marketingbeslissingen nemen. Met onze uitgebreide campagnerapportage kunt u niet alleen inzicht krijgen maar ook actie ondernemen om uw campagnes te volgen en te optimaliseren, en tegelijkertijd kunt u de impact van uw marketinginspanningen op het LinkedIn-platform meten. Met behulp van onze zeer gedetailleerde LinkedIn-gegevens hopen we een uniek inzicht te bieden binnen uw doelgroepen en interacties met uw merkcontent en -berichten. Bedrijfspagina's Beheerders van bedrijfspagina's kunnen gedetailleerde statistieken zien over wie de bedrijfspagina volgt en bezoekt; zij zien ook informatie die aangeeft welk onderdeel van de pagina het drukst bezocht is. Statistische paginagegevens Dankzij onze gedetailleerde gegevens kunt u tot op paginaniveau details zien, en ziet u belangrijke demografische gegevens van de bezoekers. U kunt allerlei statistieken bekijken, waaronder paginaweergaven en unieke bezoekers. LinkedIn Analysemiddelen Verwerf meer inzicht in uw doelgroepen, updates, bedrijfspagina en groepen met behulp van onze geraffineerde analytische tools

Transcript of LinkedIn Analytics - LinkedIn Analysemiddelen

Page 1: LinkedIn Analytics - LinkedIn Analysemiddelen

Marketingoplossingen

Nieuw: Analysemiddelen op LinkedIn Onze gebruiksvriendelijke analysemiddelen stellen u in staat om precies die leden die uw bedrijfspagina of uw groep bezoeken te leren kennen en op te volgen. Bovendien hebt u een scala aan statistische gegevens van alle interactie met betrekking tot wat mensen interessant vinden, waar ze commentaar op geven, hoeveel weergaven er zijn en hoe vaak iets gedeeld wordt; op die manier kunt u geïnformeerde marketingbeslissingen nemen.

Met onze uitgebreide campagnerapportage kunt u niet alleen inzicht krijgen maar ook actie ondernemen om uw campagnes te volgen en te optimaliseren, en tegelijkertijd kunt u de impact van uw marketinginspanningen op het LinkedIn-platform meten. Met behulp van onze zeer gedetailleerde LinkedIn-gegevens hopen we een uniek inzicht te bieden binnen uw doelgroepen en interacties met uw merkcontent en -berichten.

Bedrijfspagina's Beheerders van bedrijfspagina's kunnen gedetailleerde statistieken zien over wie de bedrijfspagina volgt en bezoekt; zij zien ook informatie die aangeeft welk onderdeel van de pagina het drukst bezocht is.

Statistische paginagegevens Dankzij onze gedetailleerde gegevens kunt u tot op paginaniveau details zien, en ziet u belangrijke demogra�sche gegevens van de bezoekers. U kunt allerlei statistieken bekijken, waaronder paginaweergaven en unieke bezoekers.

LinkedIn Analysemiddelen Verwerf meer inzicht in uw doelgroepen, updates,bedrijfspagina en groepenmet behulp van onzegeraf�neerde analytische tools

Page 2: LinkedIn Analytics - LinkedIn Analysemiddelen

Gegevens van volgers en statusupdates De pagina met informatie over volgers geeft u een gedetailleerd overzicht van uw aantal volgers en wie ze zijn. U kunt de impact van elke individuele statusupdate zien, evenals de impact gedurende een langere periode.

Groepen Met de statistieken van de groepenpagina kunnen de groepseigenaar(s) en leden een goed idee krijgen van zowel de activiteit van de groep als de demogra�sche gegevens van de groepsleden.

Campagnerapportage Dankzij het grote aantal gegevens en het inzicht dat u via ons platform krijgt, reiken we zoveel verder dan een simpele klik op de knop; in feite meten we voortdurend wat het bereik en de impact van uw marketingcampagnes zijn. Ondersteund door onze LinkedIn-gegevens, kunnen we onze klanten een uniek inzicht bieden zodat zij hun uiteindelijke rendement kunnen vergroten.

Aanvullende informatie Voor meer informatie als paginabeheerder, kunt u de pagina met statistieken op LinkedIn 'live' raadplegen, of kunt u contact opnemen met de vertegenwoordiger van uw LinkedIn-account. Of bezoek emea.marketing.linkedin.com voor meer informatie over onze marketingoplossingen.

Copyright © 2012 LinkedIn Corporation. LinkedIn, het LinkedIn-logo en InMail zijn geregistreerde handelsmerken van de LinkedIn Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere merken en namen zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars. Alle rechten voorbehouden.