2008-2009 jg3-nr1-dec

2
Jaargang 3 - december 2008 - uitgebracht door oudercomité De Kei Het Kiezeltje www.keikiezeltje.be [email protected] BRUNCH Een nieuw idee, een gans nieuwe aanpak,… maar wat een succes!!! Op zondag 5 oktober „08 kwamen maar liefst 116 kinderen en 270 volwassenen van ons heerlijk brunchbuffet proeven . Sommigen begonnen met een glaasje (of fles) champagne en anderen „gooiden‟ zich meteen op al het lekkers. Borden vol met lekkere broodjes, soep, spek en eieren, balletjes en krieken, ontbijtgranen, kazen,… en als toetje rijstpap of chocomousse werden smakelijk leeggegeten. “Een leuke formule, een keertje iets anders, lekker eten, tof dat het in de school zelf is…” en meer positieve reacties krege n we te horen en maakt dat onze brunch voor herhaling vatbaar is. Hieronder wat foto‟s om jullie nog wat te doen watertandenKalender Vr 13/02/2009 SneeuwballenTD Di 17/02/2009 Vergadering Oudercomité Zo 29/03/2009 Lentesneukeltocht Di 31/03/2009 Vergadering Oudercomité ? ? ? ? Schoolfeest Do 11/06/2009 Vergadering Oudercomité Interesse in ons oudercomité? Op onze website www.keikiezeltje.be onder „Oudercomité – Ledenlijst‟ vindt u de leden terug van ons oudercomité. Spreek hen aan en stel je vragen. INFO-AVOND: Uw kind en het internet Een actueel onderwerp, een interessante en informatieve avond …, maar toch een magere opkomst. Blijkbaar berusten, wij ouders, er in dat onze kinderen veilig op het internet kunnen surfen, chatten, bloggen... Toch bewees de spreker van Action Innocence ons het tegendeel aan de hand van verhalen van kinderen, waaraan zij info-sessies gaven over „veilig op het internet‟. De aanwezigen kregen een tof infopakketje mee met tips, een boekje en een cd-rom om onze kinderen te beschermen tegen schokkende beelden, tegen iemand die hen lastigvalt of iets dat hen ongemakkelijk maakt. Meer info? Surf dan (veilig!) naar www.actioninnocence.org .

description

INFO-AVOND: Uw kind en het internet Toch bewees de spreker van Action Innocence ons het tegendeel aan de hand van verhalen van kinderen, waaraan zij info-sessies gaven over „veilig op het internet‟. De aanwezigen kregen een tof infopakketje mee met tips, een boekje en een cd-rom om onze kinderen te beschermen tegen schokkende beelden, tegen iemand die hen lastigvalt of iets dat hen ongemakkelijk maakt. Meer info? Surf dan (veilig!) naar www.actioninnocence.org. Kalender

Transcript of 2008-2009 jg3-nr1-dec

Page 1: 2008-2009 jg3-nr1-dec

Jaargang 3 - december 2008 - uitgebracht door oudercomité De Kei – Het Kiezeltje

www.keikiezeltje.be [email protected]

BRUNCH Een nieuw idee, een gans nieuwe aanpak,… maar wat een succes!!! Op zondag 5 oktober „08 kwamen maar liefst 116 kinderen en 270 volwassenen van ons heerlijk brunchbuffet proeven. Sommigen begonnen met een glaasje (of fles) champagne en anderen „gooiden‟ zich meteen op al het lekkers. Borden vol met lekkere broodjes, soep, spek en eieren, balletjes en krieken, ontbijtgranen, kazen,… en als toetje rijstpap of chocomousse werden smakelijk leeggegeten. “Een leuke formule, een keertje iets anders, lekker eten, tof dat het in de school zelf is…” en meer positieve reacties kregen we te horen en maakt dat onze brunch voor herhaling vatbaar is. Hieronder wat foto‟s om jullie nog wat te doen watertanden…

Kalender

Vr 13/02/2009 SneeuwballenTD

Di 17/02/2009 Vergadering Oudercomité

Zo 29/03/2009 Lentesneukeltocht

Di 31/03/2009 Vergadering Oudercomité

? ? ? ? Schoolfeest

Do 11/06/2009 Vergadering Oudercomité

Interesse in ons oudercomité? Op onze website www.keikiezeltje.be onder „Oudercomité – Ledenlijst‟ vindt u de leden terug van ons oudercomité. Spreek hen aan en stel je vragen.

INFO-AVOND: Uw kind en het internet Een actueel onderwerp, een interessante en informatieve avond …, maar toch een magere opkomst. Blijkbaar berusten, wij ouders, er in dat onze kinderen veilig op het internet kunnen surfen, chatten, bloggen... Toch bewees de spreker van Action Innocence ons het tegendeel aan de hand van verhalen van kinderen, waaraan zij info-sessies gaven over „veilig op het internet‟. De aanwezigen kregen een tof infopakketje mee met tips, een boekje en een cd-rom om onze kinderen te beschermen tegen schokkende beelden, tegen iemand die hen lastigvalt of iets dat hen ongemakkelijk maakt. Meer info? Surf dan (veilig!) naar www.actioninnocence.org.

Page 2: 2008-2009 jg3-nr1-dec

Puzz

Prettige

Feest- Dagen !!!

Vanwege het Oudercomité De Kei – Het Kiezeltje

TRUFFELVERKOOP Mmmm… ze zijn weer lekker deze dagen: schilfertruffels, cacaotruffels en marsepeinpatatjes. De opbrengst van deze truffelverkoop wordt aangewend voor schooluitstappen, schoolreizen, enz., net als de opbrengsten van al onze andere activiteiten.

Bedankt aan alle verkopers, alle kopers en alle smullers! Geniet ervan!

Geen Sneeuwbal meer,

… maar wel een

SNEEUWBALLEN-TD !!!

Hou alvast deze datum vrij in jullie agenda!