Yeyo 2012

4
12 - 14 jaar 14 - 16 jaar 16 - 19 jaar Zomer 2012 Jouw all inclusive jeugdvakantie! Jouw all inclusive jeugdvakantie! Als u dit leest heeft uw zoon of dochter zin om er alleen op uit te gaan. Een eigen vakantie. Wij kunnen ons voorstellen dat dat ook voor u een hele stap is… Als vader van 4 zoons van 8 tot en met 19 jaar begrijp ik dat als geen ander. Mijn ervaring is echter dat als je vertrouwen geeft, jonge mensen daar juist heel verstandig mee omgaan. En anders zijn onze medewerkers er altijd nog om zaken in goede banen te leiden. Maar… het is best een hele stap. Dus heeft u vragen over het slapen, de activiteiten of wilt u gewoon eerst weten met wie u te maken heeft, belt u ons dan gerust op. Ons nummer is 0172-820008. Wij nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden, maken afspraken, nemen de verzekeringen door en zetten de boeking gerust nog even in optie, zodat u nog even kunt overleggen. YEYO wil namelijk heel graag dat u uw kind met een gerust hart op vakantie laat gaan. Wij zullen alles in het werk stellen om uw kind een fijne en onbezorgde vakantie te bezorgen, waarbij u als ouder niet ongerust hoeft te zijn. Met vriendelijke groeten, YEYO Jeugdvakanties Christiaan Doolhoff Directeur Beste ouders en verzorgers! Wie zijn wij? YEYO Jeugdvakanties is onderdeel van Labyrinth Outdoor & Travel. Labyrinth organiseert sinds 1995 actieve vakanties en heeft vele duizenden actieve reizigers per jaar. Daarnaast organiseren wij ook werkweken voor middelbare scholieren in heel Europa en speciaal op onze eigen outdoorlocaties en campings in de Belgische Ardennen. Met als resultaat... onze medewerkers zijn gewend om met jonge mensen op pad te gaan. En hebben daar veel plezier in. Dus ook met uw kind. Surf naar www.YEYO.nl voor ons complete vakantie aanbod! Argelès sur Mer Appeltern Texel Tossa de Mar Torbole Castiglione della Pescaia Rivage Skûtsje Zeilen De beste bestemmingen in heel Europa! Speciaal voor ouders Kwaliteit, persoonsgericht en duidelijke afspraken Alle YEYO jeugdvakanties voldoen aan strikte eisen die we stellen aan accommodaties, reisleiding, kwaliteit en veiligheid. Onze bestemmingen zijn met zorg uitgezocht door onze productmanagers. Zij bezoeken de locaties en kijken of deze aan de door YEYO vooraf gestelde eisen gelden. Tijdens de vakanties wordt er door het hoofdkantoor van YEYO regelmatig een kwaliteitson- derzoek uitgevoerd. Al onze vakanties zijn ingedeeld in verschillende leeftijdscategorieën zodat iedereen dezelfde interesses en wensen heeft. Wij houden met iedereen rekening. Afhankelijk van de leeftijdscategorie is er per 8 deelnemers minimaal één reisleider aanwezig. En iedere vakantiegroep bestaat gemiddeld uit niet meer dan 20 deelnemers. Daardoor kun- nen onze reisleiders veel persoonlijke tijd en aandacht aan iedereen geven. Voor elke leeftijd categorie gelden er aparte afspraken. Deze staan vermeld op onze website www.YEYO.nl. Bij YEYO geldt het motto “samen uit samen thuis”. Uw kind zal dus nooit alleen op pad gaan.

description

Flyer Yeyo jongerenreizen 2012

Transcript of Yeyo 2012

Page 1: Yeyo 2012

12 - 14 jaar 14 - 16 jaar 16 - 19 jaar

Zomer 2012Jouw all inclusive jeugdvakantie!

Jouw all inclusive jeugdvakantie!

Als u dit leest heeft uw zoon of dochter zin om er alleen op uit te gaan. Een eigen vakantie. Wij kunnen ons voorstellen dat dat ook voor u een hele stap is… Als vader van 4 zoons van 8 tot en met 19 jaar begrijp ik dat als geen ander. Mijn ervaring is echter dat als je vertrouwen geeft, jonge mensen daar juist heel verstandig mee omgaan. En anders zijn onze medewerkers er altijd nog om zaken in goede banen te leiden.

Maar… het is best een hele stap. Dus heeft u vragen over het slapen, de activiteiten of wilt u gewoon eerst weten met wie u te maken heeft, belt u ons dan gerust op. Ons nummer is 0172-820008. Wij nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden, maken afspraken, nemen de verzekeringen door en zetten de boeking gerust nog even in optie, zodat u nog even kunt overleggen. YEYO wil namelijk heel graag dat u uw kind met een gerust hart op vakantie laat gaan.

Wij zullen alles in het werk stellen om uw kind een fijne en onbezorgde vakantie te bezorgen, waarbij u als ouder niet ongerust hoeft te zijn.

Met vriendelijke groeten,YEYO JeugdvakantiesChristiaan DoolhoffDirecteur

Beste ouders en verzorgers!

Wie zijn wij?YEYO Jeugdvakanties is onderdeel van Labyrinth

Outdoor & Travel. Labyrinth organiseert sinds 1995

actieve vakanties en heeft vele duizenden actieve

reizigers per jaar. Daarnaast organiseren wij ook

werkweken voor middelbare scholieren in heel

Europa en speciaal op onze eigen outdoorlocaties

en campings in de Belgische Ardennen. Met als

resultaat... onze medewerkers zijn gewend om met

jonge mensen op pad te gaan. En hebben daar veel

plezier in. Dus ook met uw kind.

Surf naar www.YEYO.nl

voor ons complete vakantie aanbod!

Argelès sur Mer

AppelternTexel

Tossa de Mar

Torbole

Castiglione della Pescaia

Rivage

Skûtsje Zeilen

De beste bestemmingen

in heel Europa!

Speciaal voor oudersKwaliteit, persoonsgericht en duidelijke afsprakenAlle YEYO jeugdvakanties voldoen aan strikte eisen die we stellen aan accommodaties, reisleiding, kwaliteit en veiligheid. • Onze bestemmingen zijn met zorg uitgezocht door onze productmanagers. Zij bezoeken de

locaties en kijken of deze aan de door YEYO vooraf gestelde eisen gelden. • Tijdens de vakanties wordt er door het hoofdkantoor van YEYO regelmatig een kwaliteitson-

derzoek uitgevoerd. • Al onze vakanties zijn ingedeeld in verschillende leeftijdscategorieën zodat iedereen dezelfde

interesses en wensen heeft. Wij houden met iedereen rekening. • Afhankelijk van de leeftijdscategorie is er per 8 deelnemers minimaal één reisleider aanwezig.

En iedere vakantiegroep bestaat gemiddeld uit niet meer dan 20 deelnemers. Daardoor kun-nen onze reisleiders veel persoonlijke tijd en aandacht aan iedereen geven.

• Voor elke leeftijd categorie gelden er aparte afspraken. Deze staan vermeld op onze website www.YEYO.nl.

• Bij YEYO geldt het motto “samen uit samen thuis”. Uw kind zal dus nooit alleen op pad gaan.

Page 2: Yeyo 2012

Surf naar www.YEYO.nl

voor alle vakanties!

TexelEen topbestemming op nog geen 150

kilometer van Utrecht! Als je voor

het eerst alleen op vakantie wilt,

hoef je het niet ver te zoeken, want

ook in ons eigen landje kun je terecht

voor een ultieme strandvakantie.

14 - 16 jaar

16 - 19 jaar 259,-

359,-

Je YEYO CampMidden in de duinen, precies tussen het strand

en het centrum van de Koog ligt camping

Kogerstrand. Je slaapt in een 2-persoons

bungalettetent met echte bedden.

VervoerOm het je zo gemakkelijk mogelijk te maken,

word je in Den Helder om 12:45 uur in de

vertrekterminal van de veerboot opgewacht

door onze YEYO reisleiding die je begeleidt

naar de camping.

TorboleTorbole ligt aan het noordelijkste puntje van het Gardameer. Ingeklemd tussen hoge bergtoppen. Door deze unieke ligging kan je je helemaal uitleven in zowel watersporten als bergsporten. Tijdens deze vakantie ga je in elk geval klimmen en abseilen, waarbij je buitensportinstructeur je alle fijne kneepjes van de klimtechnieken bij brengt. Windsurfen op het Gardameer is natuurlijk helemaal top. We genieten van een heuse introles windsurfen. Heerlijk een middag zee kajakken op het prachtige Gardameer en maken we samen met een instructeur een stevige wandeltocht door de bergen.

14 - 16 jaar16 - 19 jaar 359,-

459,- Je YEYO CampJe verblijft op Camping Maroadi in Torbole en slaapt in een 2 persoons bungalette tent met echte bedden, stroom en een lamp in de tent.

WatersportweekIn het hart van Nederland, in het land van Maas en Waal, vindt je het prachtige ruim opgezette recreatiegebied De Gouden Ham. Met mooie campings en jachthavens, zonnige terrasjes en gezellige restaurantjes is het één van de leukste plekjes van Nederland. Het 400 ha grote gebied is een waar mekka voor de watersport liefhebber, er is volop ruimte voor iedereen! De Gouden Ham is gelegen in de driehoek Nijmegen-Oss-Tiel, nabij de Maasdorpen Appeltern en Maasbommel.

Je YEYO CampJe verblijft op campingpark Het Groene Eiland dat ligt op het rechterdeel van een schiereiland in het watersportrecreatiegebied De Gouden Ham. Deze camping ligt direct aan het water en beschikt over een eigen zwemvijver. Je slaapt in een 2-persoons bungalettetent met echte bedden, stroom en een lamp in de tent.

12 - 14 jaar14 - 16 jaar 379,-

379,-

Adventure Camp Avontuur! Dat ga je deze week beleven

in de Belgische Ardennen, Je gaat

spectaculaire activiteiten ondernemen

zoals een expeditietocht met kano’s

over de rivier de Ambleve, een vette

ATB tocht en klimmen & abseilen. In de

het donker ga je je avondeten bereiden

tijdens het outdoor cooking.

14 - 16 jaar

16 - 19 jaar 279,-

12 - 14 jaar 279,-

279,-

Je YEYO CampIn het hart van de Ardennen, pal aan de

kronkelende rivier de Ourthe ligt het

adventurecamp van YEYO op camping Le

Rivage. De camping heeft Nederlands sprekend

personeel, vernieuwd sanitair. Je slaapt in

een 2/3 persoons bungalette tent met echte

bedden en er is een gezamenlijke partytent.

Ook wordt er ‘s avonds een kampvuur

gemaakt.

Outdoor CampLe Rivage, een oud mijnwerkersdorpje ingeklemd tussen de rotsen, midden in de Ardennen is jouw start voor een actieve vakantie! Vanuit de herberg leren we je de basis voor echte outdoorsporten als sportklimmen, mountainbiken, klettersteigen, GPS-orientatie en speleologie. Tijdens de bivak mag je je eigen tentje bouwen en je eten klaarmaken op het kampvuur.

14 - 16 jaar

16 - 19 jaar 349,-

12 - 14 jaar 349,-

349,-

Je YEYO HouseTijdens deze week overnacht je in de eigen herberg van YEYO, in het oude mijnwerkersdorpje Le Rivage. In de eetkamer van de herberg worden de maaltijden geserveerd en er hangt een grote TV. Het buitenterrein is groot met o.a. een speeltuin, volleybalveld, voetbalveld en kampvuurplaats. Je slaapt in meerpersoonskamers, met op de gang nieuwe douches en toiletten.

YEYO biedt super leuke vakanties voor 12-14-jarigen. Of je nu kiest voor veel avontuur of een te gekke watersportweek, het is bij YEYO allemaal aanwezig! Tijdens je vakantie leer je veel nieuwe vrienden kennen en samen met hen zul je een spannende en avontuurlijke vakantie beleven. Onze groepsgroottes zijn maximaal 20 kinderen, zodoende leer je iedereen heel snel kennen. Onze reisleiding zal alle maaltijden voor je gaan verzorgen.

12 - 14 jaar

Tijdens deze vakanties staan er veel spannende activiteiten op het programma. Alle zaken zoals maaltijden, accommodatie en activiteiten zijn al voor je geregeld. Je gaat naar prachtige vakantiebestemmingen in binnen- of buitenland en ervaart elke dag iets nieuws. Samen met je reisleid(st)er zul je een fantastische vakantie beleven.

14 - 16 jaarWil je graag op vakantie met

vrienden/vriendinnen zonder ouders

of verzorgers, maar vind je het toch

wel prettig dat er van alles al geregeld

is zoals het vervoer, de maaltijden

en je verblijf? Dan heeft YEYO dé

vakantie voor jou. De activiteiten kun

je optioneel bijboeken in Nederland of

ter plaatse. Je bent dus vrij om je eigen

vakantie in te delen precies zoals jij

dat wilt. Enthousiaste reisleiding zal

alles voor je regelen en gaat graag met

je mee op activiteit of op stap.

16 - 19 jaar

Summer Fun Camp

Samen met je reisleiding staat de week

bol van de leuke activiteiten zoals de

treasurehunt, sport en spel, disco-avond,

bowlingavond, maar ook avontuur mag

niet ontbreken : kanovaren, mountainbike

tocht, hike met gps en klimmen en

abseilen, tokkelen, lopen op himalaya

bruggen, abseilen uit een helicopter en

nog veel meer.

Je YEYO HouseTijdens deze week overnacht je in de

eigen herberg van YEYO, in het oude

mijnwerkersdorpje Le Rvage. In de eetkamer

van de herberg worden de maaltijden

geserveerd en er hangt een grote TV. Je slaapt

in meerpersoonskamers, met op de gang

nieuwe douches en toiletten. 14 - 16 jaar

16 - 19 jaar 349,-

12 - 14 jaar 349,-

349,-

3 leeftijdscategorieën

België

België

België

België

Nederland

Nederland

Italië

Page 3: Yeyo 2012

Surf naar www.YEYO.nl

voor alle vakanties!

Tossa de MarAltijd al eens over de beroemde

Ramblas in Barcelona willen

slenteren en daarnaast genieten

van het strand, uitgaan en leuke

activiteiten? Ga dan mee naar de

Spaanse Costa! Vanuit het YEYO

Hostel in Tossa de Mar organiseren

we leuke activiteiten en excursies.

Tossa de Mar is één van de mooiste

dorpjes aan de Costa Brava en

ligt direct aan een zandstrand. In

Tossa de Mar kan je tot ‘s avonds

laat shoppen in de vele winkeltjes,

flaneren op de boulevard of een

cocktail drinken in één van de vele

barretjes die Tossa rijk is.

Je YEYO HouseTijdens deze super relaxte vakantie verblijf je

in het hostel van YEYO. Het hostel ligt midden

in het bruisende centrum van Tossa de Mar

en op slechts 200 meter van het zandstrand.

Op je kamer zijn beddengoed en handdoeken

aanwezig.

14 - 16 jaar

16 - 19 jaar 399,-

499,-

Windsurfweek TorboleJe bent aan het windsurfen op

volle snelheid, het water spat om

je oren, de zon staat hoog aan de

hemel, eindelijk de perfecte gijp.

Naast je onberispelijke gear moet

je beschikken over concentratie,

techniek, kracht en lef om je op het

Gardameer staande te houden. De

kick is enorm, als je eindelijk na veel

vallen en opstaan, voelt hoe het is

om met een surfplank over het water

te scheren! Dé perfecte plek om dit

te beleven is Torbole, internationaal

bekend als surfwalhalla.

Je YEYO CampJe verblijft op Camping Maroadi in Torbole,

direct aan het Gardameer. Je slaapt in een 2

persoons bungalette tent met echte bedden,

stroom en een lampje in de tent. 14 - 16 jaar

16 - 19 jaar 619,-

619,-

Argelès sur MerDeze bestemming voelt zoals je vakantie moet voelen… zon, zee, luieren, actie, nieuwe vrienden maken en héél véél lol! Ga je voor hydrospeed, raften, canyoning of mountainbiken? Alles is mogelijk in de Pyreneeën! En als je dan aan het eind van de middag weer terugkomt op de camping, kun je nog heerlijk relaxen op het strand of een duik nemen in het zwembad.

14 - 16 jaar16 - 19 jaar 359,-

459,-

Je YEYO CampJe verblijft op de prachtige 3* camping La Marende, op 250 meter van het mooie langgerekte zandstrand. Je slaapt in een 2-persoons bungalettetent met echte bedden, stroom en een lamp in de tent.

Castiglione della PescaiaCastiglione della Pescaia is een bruisende strand & actieve vakantiebestemming, en dat is niet voor niets!!! Het zandstrand van de camping is kilometers lang en is zeer geschikt om lekker te zwemmen. Diverse watersporten, een potje beachvolley? Of lekker languit op het strand na alle activiteiten. In de omgeving kan je naar het schilderachtige dorpje Castiglione della Pescaia, met een oud centrum, steile smalle straatjes, veel winkeltjes die tot laat open zijn en de lekkerste ijswinkel van Toscane. Maar ook cultuur snuiven en lekker shoppen in de waanzinnig mooie steden Florence, Siena en Pisa.

Je YEYO CampJe verblijft op camping Le Marze, deze camping ligt achter de duinen op ongeveer 500 meter vanaf het strand. Je slaapt in een 2-persoons bungalettetent met echte bedden, stroom en een lamp in de tent.

14 - 16 jaar

16 - 19 jaar 359,-

459,-

4 5 2

2 8 3

1 8 6 4 5

1 8 3 5

1 9 5 7 8 6

7 6 9 2

2 1 5 7 3

4 9 2

8 7 1

Skûtsje ZeilenDe wind trekt aan, de schipper geeft ons aanwijzingen, we trekken nog harder aan de touwen, de skûtsje gaat steeds schuiner liggen… en harder over het water! Het geeft een onwijs gaaf gevoel om met zo’n oud schip over de Waddenzee heen te varen. Onderweg kwamen we zelfs zeehonden tegen, die op een zandbank heerlijk in het zonnetje lagen.

Je YEYO BoatMet een degelijk Skûtsje die van alle gemakken is voorzien gaan we vanuit de haven van Gaastmeer de oversteek wagen over de Waddenzee naar diverse Waddeneilanden. Op de boot vind je ondermeer 12 slaapplaatsen, een gezellige kombuis (keuken), zithoek en een WC. Douchen kun je in de havens die we aandoen, de havens beschikken allemaal over nette en prima sanitaire voorzieningen!

14 - 16 jaar16 - 19 jaar 479,-

479,-

Survival Camp Midden in de Ardennen is jouw start

voor een actieve vakantie! Je leert deze

week de beginselen van de survivallen,

zoals het leren knopen leggen, het

maken van een brug over de rivier,

kampvuurbouwen of het bouwen van je

eigen bivak. Het hoogtepunt van de week

is de 2-daagse hiketocht met kanovaren

& bivak middenin de bossen, inclusief

outdoorcooking op echt vuur.

Je YEYO CampIn het hart van de Ardennen, pal aan de

kronkelende rivier de Ourthe ligt het

outdoorcamp van YEYO op camping Le Rivage.

De camping heeft Nederlands sprekend

personeel en vernieuwd sanitair. Je slaapt in

een 2/3 persoons bungalette tent met echte

bedden en er is een gezamenlijke partytent.

Ook wordt er ‘s avonds een kampvuur

gemaakt.

balbikinibootduinenemmergrens

hotelhuisjekasteelschelpschepjessorbet

strandtentwandelingyszon zwemmen

W Z W E M M E N S VK A S T E E L R T SN E N I U D B E R OA E S D K B O M A RA J C N E A O M N BY S H T I L T E D ET I E B I K I N I TN U L E T O H N E ZE H P S N E R G G OT S C H E P J E S N

14 - 16 jaar

16 - 19 jaar 279,-

12 - 14 jaar 279,-

279,-

België

Italië

Nederland

Spanje

Italië

Frankrijk

Page 4: Yeyo 2012

ANVRYEYO is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen en bij de

brancheorganisatie van reisorganisatoren, de Vereniging van ANVR Reisorganisatoren (ANVR lidmaatschapsnummer 2700). Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van de reizen en van de informatie daarover. De reizen op onze site, in onze brochure en/of in overige aanbiedingen worden aangeboden onder het beding dat de ANVR-Reisvoorwaarden van toepassing zijn op alle aanbiedingen op onze site, tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.

Voor meer info kijk je op: www.anvr.nl

Hoe kun je boeken?

www.YEYO.nl24 uur per dag rechtstreeks te boeken.

Of per telefoon tijdens kantooruren:

bel 0172-820008

Onze reserveringsafdeling is geopend van:maandag t/m woensdag: 09.00 tot 18.00 uurdonderdag en vrijdag: 09.00 tot 21.00 uurzaterdag: 10.00 tot 16.00 uur

Zorg voor de volgende gegevens:• Naam, adres en telefoonnummer van de hoofdboeker• Geslacht en geboortedatum van de hoofdboeker• Naam en geboortedatum van de overige boekers• Eventuele wensen• Gewenste accommodatie en reisdatum• Gewenste verzekeringen• Gewenste opstapplaats• Telefoonnummer van thuisblijvers

YEYO JeugdvakantiesHessenweg 16997 AJ Hoog-KeppelTel 0172-820008Fax 0172-820009E-mail [email protected]

Al onze vakantie bestemmingen zijn op zich natuurlijk al geweldig; zon, zee, strand, bergen en veel activiteiten te doen. Daarnaast heeft je eigen YEYO Camp een uitgebreide kooktent en veel spelletjes en outdoor materialen. Wat maakt dan een YEYO vakantie zo bijzonder? Dat is natuurlijk de reisleiding! Alle praktische zaken zijn nodig voor een geweldige vakantie, maar het allerbelangrijkste is de leuke en gezellige sfeer die door jezelf wordt bepaald maar ook mede door het enthousiasme van je reisleiding. Zij zorgen dat elke dag weer een fantastische dag wordt. Ze organiseren alle praktische zaken op het YEYO Camp of in het YEYO House, bereiden de maaltijden en gaan natuurlijk met je mee op de spetterende activiteiten.

Reisleiding in de bus Ga je naar het buitenland op vakantie, dan reis je met de bus. Er zijn verschillende opstapplaatsen in Nederland (zie www.YEYO.nl). Je reisleid(st)er staat je al op te wachten bij de opstapplaats van de bus en reist met je mee naar je vakantiebestemming. Onderweg vertelt hij of zij al wat nuttige tips over je bestemming. Op de terugreis reist je reisleid(st)er natuurlijk ook weer met je mee.

Eigen opleidingenOnze reisleiders worden opgeleid door onze eigen ervaren instructeurs. Zij volgen een intern opleidingsweekend waarbij zij allerlei casussen zullen behandelen. Zij leren o.a. hoe je maaltijden bereidt, hoe je activiteiten begeleidt, hoe je omgaat met voorkomende situaties en bovenal hoe je er en leuke week van maakt.

Reisleiders handboek Al onze reisleid(st)ers krijgen van YEYO een handboek met allerlei informatie over de

bestemmingen, het bereiden van maaltijden, EHBO etc. etc. Zodat zij goed voorbereid aan de slag gaan.

Reisleiding

Jouw all inclusive jeugdvakantie!Het is weer zomer! Ben jij klaar voor zon, zee, bergen, strand en avontuurlijke activiteiten? Dan ben jij klaar voor een té gekke vakantie bij YEYO!

Waarom met YEYO op vakantie?

YEYO organiseert de spannendste, gezelligste en leukste jeugdvakanties voor jou.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Al onze vakanties hebben een sportief en/of actief karakter.

Onze vakanties zijn ingedeeld in groepen met kleine leeftijdsverschillen; 12-14, 14-16 en 16-19 jaar.

Overzichtelijke groepsgroottes zodat je iedereen snel zult leren kennen.

Wij maken enkel gebruik van kwaliteitscampings en -accommodaties.

Onze YEYO Camps zijn voorzien van hoogwaardige kwalitatieve materialen met vrijwel overal nieuwe tenten en bedden.

Onze YEYO Houses zijn altijd leuke hostels, groepshuizen en appartementencomplexen met een perfecte ligging bijv. t.o.v. strand en centrum.

Op iedere locatie is veel outdoor-, sport- en spelmateriaal aanwezig waar je onbeperkt gebruik van mag maken.

Elke dag krijg je 3 uitstekende maaltijden aangeboden met vele tussendoortjes en natuurlijke de gehele dag voldoende te drinken.

YEYO is aangesloten bij ANVR, SGR, Stichting Calamiteitenfonds en Keurmerk Busbedrijf.

Op alle locatie’s zijn jonge en enthousiaste YEYO-reisleid(st)ers aanwezig die jouw vakantie tot een SUPER-vakantie willen maken.

SGRYEYO is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR-lidmaatschapsnummer 2556). Alle op de site en in deze brochure

gepubliceerde reizen vallen daarom onder de garantie van SGR. SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorggedragen voor de terugreis.

Stichting Calamiteitenfonds Reizen

YEYO is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Alle in deze brochure en op de website gepubliceerde reizen vallen daarom

onder de garantie van het Calamiteitenfonds.

Voor meer info kijk je op: www.calamiteitenfonds.nl