Wilt u sponsor worden van het Tilburg Hap Stap Festival 2014

2
Sponsorpakket A Waarde € 2.000,- Wat doet het Tilburg Hap Stap Festival voor u? - Grote logovermelding in de programmafolder van het Tilburg Hap Stap Festival - Grote logovermelding op het festivalterrein - Grote logovermelding in de bedankadvertentie - Grote logovermelding op de website van het Tilburg Hap Stap Festival + - Uitnodiging voor de sponsoravond voorafgaand aan het festival Toegang voor vier personen - Uitnodiging voor de sponsoractiviteit in het najaar van 2014 Toegang voor vier personen - 225 Hap Stap munten om uzelf, uw personeel of uw relaties te trakteren. Sponsorpakket B Waarde € 1.500,- Wat doet het Tilburg Hap Stap Festival voor u? - Kleine logovermelding in de programmafolder van het Tilburg Hap Stap Festival - Kleine logovermelding op het festivalterrein - Kleine logovermelding in de bedankadvertentie - Kleine logovermelding op de website van het Tilburg Hap Stap Festival + - Uitnodiging voor de sponsoravond voorafgaand aan het festival Toegang voor vier personen - Uitnodiging voor de sponsoractiviteit in het najaar van 2014 Toegang voor twee personen - 150 Hap Stap munten om uzelf, uw personeel of uw relaties te trakteren Sponsorpakket C Waarde € 1.000,- Wat doet het Tilburg Hap Stap Festival voor u? - Naamsvermelding in de programmafolder van het Tilburg Hap Stap Festival - Naamsvermelding op het festivalterrein - Naamsvermelding in bedankadvertentie - Naamsvermelding op de website van het Tilburg Hap Stap Festival + - Uitnodiging voor de sponsoravond voorafgaand aan het festival Toegang voor twee personen - Uitnodiging voor de sponsoractiviteit in het najaar van 2014 Toegang voor twee personen - 75 Hap Stap munten om uzelf, uw personeel of uw relaties te trakteren A B C De Hap Stap Sponsorpakketten van 2014 Wij presenteren:

description

 

Transcript of Wilt u sponsor worden van het Tilburg Hap Stap Festival 2014

Sponsorpakket A Waarde € 2.000,-

Wat doet het Tilburg Hap StapFestival voor u?- Grote logovermelding in de programmafolder van het Tilburg Hap Stap Festival - Grote logovermelding op het festivalterrein - Grote logovermelding in de bedankadvertentie - Grote logovermelding op de website van het Tilburg Hap Stap Festival + - Uitnodiging voor de sponsoravond voorafgaand aan het festival Toegang voor vier personen - Uitnodiging voor de sponsoractiviteit in het najaar van 2014 Toegang voor vier personen - 225 Hap Stap munten om uzelf, uw personeel of uw relaties te trakteren.

Sponsorpakket B Waarde € 1.500,-

Wat doet het Tilburg Hap StapFestival voor u?

- Kleine logovermelding in de programmafolder van het Tilburg Hap Stap Festival - Kleine logovermelding op het festivalterrein - Kleine logovermelding in de bedankadvertentie - Kleine logovermelding op de website van het Tilburg Hap Stap Festival + - Uitnodiging voor de sponsoravond voorafgaand aan het festival Toegang voor vier personen - Uitnodiging voor de sponsoractiviteit in het najaar van 2014 Toegang voor twee personen - 150 Hap Stap munten om uzelf, uw personeel of uw relaties te trakteren

Sponsorpakket C Waarde € 1.000,-

Wat doet het Tilburg Hap StapFestival voor u?

- Naamsvermelding in de programmafolder van het Tilburg Hap Stap Festival - Naamsvermelding op het festivalterrein - Naamsvermelding in bedankadvertentie - Naamsvermelding op de website van het Tilburg Hap Stap Festival + - Uitnodiging voor de sponsoravond voorafgaand aan het festival Toegang voor twee personen - Uitnodiging voor de sponsoractiviteit in het najaar van 2014 Toegang voor twee personen - 75 Hap Stap munten om uzelf, uw personeel of uw relaties te trakteren

A B C

De Hap Stap Sponsorpakketten van 2014Wij presenteren:

OP HET LEUKSTE FESTIVAL VAN TILBURG EN OMSTREKEN

Het Tilburg Hap StapFestival in 2014

‘Waar je thuis bent als jeuitgaat’

Het Tilburg Hap Stap Festival is uitgegroeid tot een meerdaags festival dat zowel binnen als buiten de stadsgrenzen geliefd is. Naast het lekkere eten en drinken biedt het Tilburg Hap Stap Festival ook een verrassend entertainmentprogramma.Voor de 19de editie van het Tilburg Hap Stap Festival heeft de organi-satie weer veel mooie en leuke plannen klaarliggen. Het Tilburg Hap Stap Festival vindt ook in 2014 weer plaats in de mooie Interpolistuin tijdens het Pinksterweekend op 6, 7, 8 en 9 juni 2014

Het Tilburg Hap Stap Festival geniet een grote lokale en regionale bekendheid. Meer dan 35.000 bezoekers hebben het festival in 2013 bezocht. Het festival kenmerkt zich door laagdrempeligheid. Het Tilburg Hap Stap Festival is voor iedereen: horecaliefhebbers, (cultuur)vrienden, gezelligheidsbezoekers en het bedrijfsleven.Kortom, alle mensen die houden van de aangename dingen in het leven: lekker eten, borrelen, ongedwongen ontmoetingen, muziek, kunst en cultuur.

De tuin van Interpolis is de ideale locatie voor het Tilburg Hap Stap Festival. Goed bereikbaar, vrij toegankelijk, veilig, geborgen en groot genoeg om alle bezoekers een gevoel van vrijheid te geven. Iedereen kan hier vrijblijvend genieten van Tilburgs' beste horeca, swingende bands en een verrassend aanbod van de lokale cultuur.Alleen, met vrienden, collega’s, familie en kinderen: iedereen is welkom.

Het Tilburg Hap Stap Festival biedt verschillende mogelijkheden om uw naam aan het festival te verbinden. Wij hopen u dit jaar als sponsor te mogen ontmoeten!

Hoofdsponsor Tilburg Hap Stap Festival 2014 is internetbedrijf redcoon.nl.

Sponsorcommissie Tilburg Hap Stap FestivalPostbus 44005004 JK TilburgWebsite: www.hapstap.nl Email: [email protected]

Thuisblijven doe je maar een andere keer!