weekbulletin 15 -2011

11
20-15 08/04/2011- 14/04/2011 AGENDA: Donderdag 07 apr. Vrijdag 08 apr. - Roostervrij groep 1/2 - EHBO lessen groepen 8 Maandag 11 apr. - Rapportgesprekken n.a.v. rapport 2 - 15.45 u. 17.00 u.: maandaggesprekken grp 1/2 (behalve 1/2A) Dinsdag 12 apr. - Rapportgesprekken n.a.v. rapport 2 - 20.00 u.: Ouderraadvergadering Woensdag 13 apr. - 12.00 u.: schoolvoetbal meisjes 7/8 - 12.45 u. 14.00 u.: „maandag‟gesprekken alléén grp. 1/2A Donderdag 14 apr. - AH lunch grp 8 & 8A - theoretisch verkeersexamen grp 7 - 16.00 u. 17.30 u.: teamvergadering Vrijdag 15 apr. - EHBO examen groepen 8 - spelletjesmiddag groep 1/2 NOG MEER COMPUTERS GEKREGEN, WEDEROM ENORM BEDANKT!! Twee weken geleden werden we blij verrast door een spontane, gulle gift van een groot aantal computers via het werk van een van onze ouders. Afgelopen week kregen we van dezelfde ouder nog eens 10 PC‟s! We danken Het Grafisch Lyceum daarom nog eens erg hartelijk voor deze tweede, onverwachte gift. We hopen de computers z.s.m. te kunnen inzetten voor ons onderwijs ter vervanging van de huidige, verouder- de computers. Mochten er ouders zijn waar men op het werk ook op het punt staat om grote aantallen computers te gaan vervangen, max. 34 jaar oud, denkt u dan ook aan ons? We kun- nen dan in overleg kijken en bespreken of deze computers nog zijn in te zetten voor het onderwijs op onze school. De Directie GEVONDEN VOORWERPEN Gedurende de afgelopen periode zijn er weer erg veel kledingstukken, broodtrommel- tjes en drinkbekers op school blijven liggen. We hebben deze in een speciale mand bewaard voor wie iets verloren is en er naar op zoek is. Omdat het weer erg veel is en we geen plaats meer hebben om het nog langer te bewaren, willen we u nog één week de gelegenheid bieden om verloren spullen op te komen halen. Tijdens de komende oudergesprekken (ma. en di. 11 en 12 april zullen de spullen in de verwerkingsruimte van de BB worden weggezet. U kunt hier uw verloren spullen terugvinden. Na dinsdag zal alles wat nog over is naar een goed doel gaan. De Directie ______________________________________________________________

description

weekbulletin 15 -2011

Transcript of weekbulletin 15 -2011

Page 1: weekbulletin 15 -2011

20-15 08/04/2011- 14/04/2011

AGENDA: Donderdag 07 apr. Vrijdag 08 apr. - Roostervrij groep 1/2

- EHBO lessen groepen 8 Maandag 11 apr. - Rapportgesprekken n.a.v. rapport 2

- 15.45 u. – 17.00 u.: maandaggesprekken grp 1/2 (behalve 1/2A)

Dinsdag 12 apr. - Rapportgesprekken n.a.v. rapport 2 - 20.00 u.: Ouderraadvergadering

Woensdag 13 apr. - 12.00 u.: schoolvoetbal meisjes 7/8 - 12.45 u. – 14.00 u.: „maandag‟gesprekken alléén grp. 1/2A

Donderdag 14 apr. - AH lunch grp 8 & 8A - theoretisch verkeersexamen grp 7 - 16.00 u. – 17.30 u.: teamvergadering

Vrijdag 15 apr. - EHBO examen groepen 8 - spelletjesmiddag groep 1/2

NOG MEER COMPUTERS GEKREGEN, WEDEROM ENORM BEDANKT!!

Twee weken geleden werden we blij verrast door een spontane, gulle gift van een groot aantal computers via het werk van een van onze ouders. Afgelopen week kregen we van dezelfde ouder nog eens 10 PC‟s! We danken Het Grafisch Lyceum daarom

nog eens erg hartelijk voor deze tweede, onverwachte gift. We hopen de computers z.s.m. te kunnen inzetten voor ons onderwijs ter vervanging van de huidige, verouder-de computers.

Mochten er ouders zijn waar men op het werk ook op het punt staat om grote aantallen computers te gaan vervangen, max. 3–4 jaar oud, denkt u dan ook aan ons? We kun-nen dan in overleg kijken en bespreken of deze computers nog zijn in te zetten voor het onderwijs op onze school.

De Directie

GEVONDEN VOORWERPEN

Gedurende de afgelopen periode zijn er weer erg veel kledingstukken, broodtrommel-tjes en drinkbekers op school blijven liggen. We hebben deze in een speciale mand bewaard voor wie iets verloren is en er naar op zoek is. Omdat het weer erg veel is en we geen plaats meer hebben om het nog langer te bewaren, willen we u nog één week de gelegenheid bieden om verloren spullen op te komen halen. Tijdens de komende oudergesprekken (ma. en di. 11 en 12 april zullen de spullen in de verwerkingsruimte van de BB worden weggezet. U kunt hier uw verloren spullen terugvinden. Na dinsdag zal alles wat nog over is naar een goed doel gaan.

De Directie

______________________________________________________________

Page 2: weekbulletin 15 -2011

ONTMOET DE OUDERRAAD (HERHAALD BERICHT)

De Ouderraad van De Schalm heeft tot taak om samen met de leerkrachten activitei-ten aan uw kind(-eren) aan te bieden om zo de schooltijd van uw kind een extra di-mensie te geven. Denkt u bijvoorbeeld aan de sinterklaas- en kerstviering, carnaval, juffendag, Engelse les in groepen 7/8, musea bezoeken, avondvierdaagse, etc., etc.

De Ouderraad kent hiervoor de volgende commissies: Kerst, Natuur, Cultuur, Carna-val, Sport, Gezondheid en Verkeer.

Alle leden van De Ouderraad willen het mooie, fijne maar vooral gezellige werk wat zij verrichten voor uw kind(-eren) op De Schalm graag met u delen. Wij zijn daarom tij-dens de komende rapportgesprekken op school te vinden in de verwerkingsruimte van de BB. In een speciale „stand‟ staan wij klaar om u te ontmoeten. Onder het genot van een kopje thee of koffie kunt u nader kennismaken met ons en kunnen we met elkaar van gedachten wisselen over al die activiteiten die de Ouderraad voor uw kind(-eren) op De Schalm verzorgt. Uw mening, informatie en gedachten worden hierbij erg op prijs gesteld.

Graag tot één van de komende ouderavonden, met vriendelijke groet, namens de Ouderraad,

Doesje van Benthem voorzitter

______________________________________________________________

GEZOCHT NIEUW MR-LID

Geachte ouders / verzorgers,

Aan het eind van dit schooljaar zal Hanneke Leunisse na drie jaar enthousiaste inzet de MR gaan verlaten. Met ingang van augustus 2011 ontstaat er een vacature in de oudergeleding. Daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste ouder die zich kandidaat wil stellen voor de MR voor een periode van minimaal drie jaar. Indien zich meer dan één kandidaat aanmeldt, zal er een verkiezing plaatsvinden. Als u interesse heeft samen met ouders en leerkrachten het beleid van de school te toetsen en de directeur en het stichtingsbestuur te adviseren, dan nodigen we u van harte uit om u aan te melden voor de MR; stuur voor 25 april a.s. een mail naar: [email protected] onder vermelding van uw naam, adres, postcode woonplaats en telefoonnummer.

Namens de verkiezingscommissie, Marlies Michels en Marjolein Soeters

Als u meer informatie wilt of vragen heeft, kunt u mailen of bellen naar; Marjolein Soeters; [email protected], telefoonnummer 073 – 684 12 80

______________________________________________________________

Page 3: weekbulletin 15 -2011

WELKOM NIEUWE KINDEREN!

Voortaan zullen wij onder het kopje “Welkom nieuwe kinderen!”, melden welke kinde-ren starten in groep 1/2. Deze week heten wij hartelijk welkom:

Gijs Hayer 1/2A

Mies Coenen 1/2A

Bruno de Groot 1/2C

Wij wensen hen een goede start van een leerzame en fijne basisschoolperiode.

VOORJAARSSCHOONMAAK? DENK AAN ONZE KLEUTERS! ZIJ SPELEN GRAAG MET UW OUDE SPULLEN!

Wij danken alle ouders die meteen de zolder op en/of de garage of kelder in zijn gedo-ken en de kinderen in de onderbouw blij hebben gemaakt met veel bruikbaar spelma-teriaal! We hebben echter veel klassen en dus veel spullen nodig. Voor diegene die nog aan de voorjaarsschoonmaak willen. Wij zijn nog op zoek naar de volgende spul-len:

Voor in de zandbak: Pannen, garde, vergiet, schuimspaan, pollepel, ijslepel, taartvormen, houten lepels en spatels, cakevormen en plastic bakjes voor ijs-klontjes.

Plastic buizen en bochten (bouwafval).

Om tenten te bouwen: dunne lappen en vitrage.

Voor in het huis: mooie jurken en kinderblazers (t/m maat 140), indianenkle-ding, hakschoenen en laarzen (t/m maat 37), kroontjes, diadeem, bruidskin-derkleding, kapotte föhn, oude sieraden en oude brilmonturen, mini-tv (max. 30 cm) en schemerlampen.

Voor in de bouwhoek: kleine plastic poppetjes (ridders, indianen, playmobil, etc.), dieren, boompjes, hekjes, etc.

Bij twijfel, graag overleg met een van de leerkrachten uit de onderbouw.

THEATERVOORSTELLING ‘NIEMAND IS EEN AAP’

Op vrijdag 18 maart wandelden we naar het Marktveld. We kwamen aan bij de vracht-wagen. Daar werden we ontvangen door een klein orkest. We kwamen in de vrachtwagen en zagen een mooi (maar ook gek) decor. Toen het stuk begon werd er op een leuke manier verteld over een circus. In het circus doen ze geen trucs of goochelacts, maar ze vertellen verhalen. Het verhaal gaat over 2 broers die hun moeder zijn verloren. Op gegeven moment begonnen ze elkaar steeds minder aardig te vinden. De oude broer had veel meer spullen en was veel rijker, maar was toch jaloers. Er was één ding dat kleine broer beter kon, namelijk grappen maken, maar oudere broer kon dat niet hebben,waardoor ze ruzie kregen. Ze gingen een tijdje uit elkaar, maar toen ze terug bij elkaar kwamen ging het fout. Grote broer sloeg kleine broer per ongeluk dood! Hij begroef hem in een kist onder een boom. Grote broer reisde de wereld over en werd poppendokter. Maar grote broer zong ook om geld te verdienen. Tot er op een dag een klant kwam van de poppendokter en die had Niemand mee-bracht (Niemand was de pop waar kleine broer grappen mee maakte)

Page 4: weekbulletin 15 -2011

Grote broer begon ineens goed na te denken over wat hij gedaan had en besloot toen terug te keren naar huis. Broer dacht dat hij 512 jaar was, maar toen ze thuis was be-sefte ze dat ze zelf dood was. In de hemel was alles weer vergeven en goed.

Schrijvers: Job Ruijters en Stijn Swanenberg

THEATERVOORSTELLING ‘NIEMAND IS EEN AAP’ (2)

Na een lange wandeling naar Marktveld, kwamen we bij theater Artemis. Het theater was gek genoeg in een vrachtwagen. Je zou denken dat de titel 'Niemand is een aap' is, maar de aap heet Niemand. In het circus spelen ze verhalen in plaats van acts. Het theater ging over twee broers die allebei Broer heten en een vader. De moeder van de twee broers was overleden. De grote broer kon alles en het kleine broertje kon niks. Toch was de grote broer jaloers op zijn broertje. Hij was zo jaloers, dat hij broer-tje dood sloeg. Vader ging broertje opzoeken en broer werd poppendokter. Er kwam een meisje met een aapje aan die helemaal versleten was. Broer zei dat het 'Niemand' was, maar dat meisje zei dat is geen aap dat is lady gaga. Het hele publiek moest lachen. Broer maakte aap weer, want hij was nou eenmaal poppendokter. Later ging broer weer naar huis toe en zag hij broer. Hij dacht dat hij nog leefde maar hij was zelf ook dood. Schrijvers: Lauren Neville en Gijs Hanssen

SCHOOLVOETBALTOERNOOI (WIJZIGING TEAMS!!)

Woensdagmiddag 13, 20 en 27 april a.s. wordt het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi gehouden voor de jongens en meisjes van de groepen 5 t/m 8. De kinderen en bege-leiders die aan dit toernooi namens onze school deelnemen hebben hierover afgelo-pen week een brief mee naar huis gekregen met nadere informatie. In verband met het aanvangstijdstip van dit toernooi krijgen alle kinderen die aan het toernooi meedoen nog een goedkeuringsbriefje mee naar huis waarop door de ouders goedkeuring wordt gegeven dat ze om 12.00 uur naar huis mogen om zich tijdig te kunnen melden op het sportpark. Geen goedkeuringsbriefje van thuis betekent niet eerder naar huis dan 12:30 u.!

LET OP!!! Hoewel de teamindeling al aan de kinderen was medegedeeld hebben we deze inde-ling moeten wijzigen. De reden is dat de organisatie ons gistermiddag (donderdag) berichtte dat we 2 teams terug moesten trekken i.v.m. het grote aantal inschrijvingen. We mochten de andere teams wel groter maken (meer spelers/-sters per team) dan oorspronkelijk was toegestaan. Door deze late informatie is de teamindeling dus ge-wijzigd t.o.v. afgelopen week. In dit weekbulletin daarom de NIEUWE indeling voor iedereen die geïnteresseerd is. De spelers/-sters hebben deze indeling gister ook mee naar huis gekregen

Jongens en meisjes die niet meespelen maar ook alle ouders/verzorgers en leerkrach-ten vragen we om alle voetballertjes, jongens en meisjes, van groep 5 t/m 8, aan te komen moedigen. Bedenk een leuke „YELL‟, maak een spandoek en laat je zien en horen! Moedig de teams aan om het beste in hen naar boven te laten komen!

Allemaal HEEL VEEL SUCCES! Namens de werkgroep SPORT Juf Marjo Scheel

Page 5: weekbulletin 15 -2011

Woensdagmiddag 13 april: Meisjes groep 7 – 7A – 8 – 8A

Meisjes gr. 7a-8-8a T B1 Meisjes gr. 7-7a T B2 Meisjes gr. 7-7a T B3

Vivienne Rozemeyer 7a Noortje Hanssen 7 Charley Stein 7 Sanne Dirven 7a Renee Verhoeven 7 Carlijne Goetzee 7 Eline Trompenaars 7a Yente Niemeyer 7 Britt Wirtz 7 Maartje vd Broek 7a Carolijn de Boer 7 Britt v Brunschot 7 Anouk Raymakers 7a Emma v Haren 7 Fleur Benier 7 Sheyda Moradipahah 8 Florien Scholten 7 Delphi v d Broek 7 Lamee Dunlop 8 Willemijn Faber 7 Nikki Robeerst 7 Noortje Borst 8a Annelore Jacobs 7a Nikki vd Rakt 7 Eveline Rewiersma 8a Guusje v Driel 7a Feline v Engelen 7a Eva v Duynhoven 8a Lotte vd Veen 7a Floor Graat 7a Julia Schoonen 8a Jazz Groenewoud 7a Eva v Os 7a Talja Lems 8a Isabelle Cosijnse 7a Judith Fick 7a Vera Koning 7a Begeleiders Begeleiders Begeleiders

Ouder van Anouk Meneer Niemeyer Mevrouw Goetzee Meneer vd Broek Meneer de Boer Mevrouw Wirtz Meneer Dirven Meneer v Driel Mevrouw Stein Meneer Trompenaars Ouder van Annelore Ouder Nikki Robeerst

Woensdagmiddag 13 april: Meisjes groep 8 – 8A

Meisjes gr. 8-8a T A1 Meisjes gr. 8-8a T A2

Muck v Erp 8 Pleun Buiting 8 Pien Gilhaus 8 Nadine 8 Liselotte Franken 8 Merel v Benthum 8 Martje v d Heuvel 8 Maxime Suiskens 8 Marie Claire Haring 8a Laura Ruis 8 Céline de Vries 8a Maaike Pruijt 8a Eva Scholten 8a Kathelijne Nederveen 8a Babette Korver 8a Lina Stilmant 8a Leonore Keuenen 8a Carlijn Trompenaars 8a Begeleiders Begeleiders

Meneer Gilhaus Meneer Buiting Ouder van Muck Ouder van Nadine Meneer Haring Mevrouw Pieterse Carlijn) Mevrouw Stilmant

Page 6: weekbulletin 15 -2011

Woensdagmiddag 20 april: Jongens groep 7 – 8

Jongens grp 7-7a-8-8a T A1 Jongens grp 7a-8-8a T B1 Jongens grp 7-7a T B2

Teun v Haren 8 Bram v. Vught 8 Michiel v Lier 7 Tim Brekelmans 8 Olivier Kaptein 8 Jarno v Tilt 7 Bill Groenewoud 8 Maarten Heeg 8 Jasper vd Mosselaer 7 Bas den Hollander 8 Loet v Oeijen 8 Tobias de Vries 7 Cas Swinkels 8 Maarten v Dijk 8 Roderik de Méris 7 Justin Heijmans 8 Berend Drontmann 8 Fianne de Boer 7 Lennart v Enkhuyzen 8 Floris v Lier 8 Maurits Potters 7a Mark ten Have 8a Gosse Drent 8 Mathijs v Erp 7a Mateo Malbasic 8a Felix Maas 8a Youri Traa 7a Reinout v Kampen 8a Maximiliaan v Olphen 8a Dax Stuijfzand 7a Bram Swanenberg 8a Robert Schuurmans 8a Charles Mutsaerts 7a Sjoerd Faber 8a Olivier Eerden 8a Jan vd Heuvel 7a JohnJ Groenewoud 8a Roemer P Hofstede 8a Bart v Haren 7 Wout Verzantvoort 8a Tjardo de Boer 8a Mathijs Ruis 7 Job Clerkx 7 Jack Groenewoud 7a Eelko de Rouw 7 Sjors Buiting 7a Sander de Jong 7a Daan Rozemeyer 7 Pec Slenders 7a Joep Raymakers 7a Theun Dingemans 7 Derk Paymans 7a Begeleiders Begeleiders Begeleiders

Mevrouw Slenders Mevrouw Kapteyn Mevrouw Potters Meneer ten Have Mevrouw de Jong Mevrouw Ruis Meneer Malbasic Ouder van Bram Hanneke v Krevel Ouder van Teun Meneer Groenewoud (is ouder Mathijs v Erp)

Ouder van Bill Mevrouw van Lier Mevrouw Mutsaerts Meneer v Haren Meneer de Rouw Ouder Jan v d Heuvel

Woensdagmiddag 27 april: Meisjes groep 5 - 6

Meisjes gr. 6-6a T A1 Meisjes gr. 6- 6a T B1 Meisjes gr. 5-5a T B2

Isabel Dapper 6 Anne Borst 6 Juul vd Broek 5 Daphne Tijdeman 6 Pauline Valkenburg 6 Dixie Groenewoud 5 Cato v Driel 6 Vivian v Enkhuizen 6 Sophie v Lier 5 Claire Nederveen 6a Daphne vd Wiel 6 Isabelle Hoppenbrouwers 5 Fredrique Gebel 6a Jeske vd Pol 6a Annelinde v Stiphout 5a Yante Bodewes 6a Zara Smits 6a Sterre v kuijk 5a Aimee vd Bogaard 6a Madelief v Pinxteren 6a Nienke v Son 5a Paula Kraanen 6a Ella Schrijnemakers 6a Maltea Malbasic 5a Philippine v Olphen 5a Begeleiders Begeleiders Begeleiders

Mevrouw Farren Mevrouw vd Pol Meneer Groenewoud Meneer Tijdeman Mevrouw vd Ven Mevrouw v Kuijk Mevrouw Craymans Meneer v Son Mevrouw v Pinxteren Meneer Kop Meneer Ykema(Juul)

Page 7: weekbulletin 15 -2011

Woensdagmiddag 27 april: Jongens groep 5 - 6

jongens gr. 5/6 T A1 jongens gr. 5/6 T B1 jongens gr. 5/6 T B2 jongens gr. 5/6 T C1

Jimmy Groenewoud 6 Gijs Hanssen 6 Ziggy van Vliet 5 Teun Dirven 5 Stijn Swanenberg 6 Mo van Erp 6 Jasper Goetzee 5 Mick Lems 5 Job Ruijters 6 Noud Hendrikx 6 Nathan Overweg 5 Michiel v Kampen 5 Alex v Tilburg 6 Sven Wirtz 6a Joost Kwaijtaal 5 Micha Strating 5 Thom Verzantvoort 6 Finn v Benthem 6a Thomas Ruis 5 Stijn vd Zandt 5 Geert Gilhaus 6a Pieter Bas Kwaijtaal 6a Koen Scholten 5a Bart Vennix 5 Sebastiaan Koel 6a Wouter Leunisse 6a Berend van Oeijen 5a Dorus Kapteyn 5a Walter v Beusekom 6a Alexander Rijsman 5 Max Arnouts 5a Jelle Reinke 5a Haiko de Boer 6a Jelle Faber 5 Marijn Verboven 5a Valentijn Roeffen 5a Philip Maas 6a Derek v Benthem 5a Don v Xanten 5a Begeleiders Begeleiders Begeleiders Begeleiders

Meneer Gilhaus Meneer Kwaijtaal Mevrouw Goetzee Meneer Lems Meneer Koel Mevrouw Wirtz Meneer v Vliet Meneer Dirven Meneer Groenewoud Mevrouw v Benthem Mevrouw Scholten Mevrouw Kapteijn Mevrouw Hanssen

FOTO ‘LINKS’

Afgelopen week meldden we u dat er in de groepen 1/2D, 3 & 3A, 4 en 5 t/m 8A de afgelopen periode weer foto‟s gemaakt zijn en dat we de „links‟ naar deze foto‟s met u zouden communiceren. We hebben echter het idee dat niet alle ouders dan wel alle „links‟ u bereikt hebben. We sturen u daarom in de mail van dit weekbulletin deze „links‟ nog een keer. De foto‟s blijven in ieder geval tot 28 april nog op het Internet staan.

VASTENAKTIE STG. JAPTHI

Onze basisschool De Schalm heeft dit schooljaar het project in India om een weeshuis voor verstandelijk gehandicapten op te zetten, uitgekozen als GOED DOEL. Maartje van de Brand is in 2007 begonnen om een weeshuis op te zetten voor ver-standelijk gehandicapte kinderen. Dit goede project is ondergebracht in de stichting Japthi. Maartje heeft in 2009 op onze school aan de kinderen tijdens de vastenactie over haar werk en leven verteld en laten zien.

Op onze school zullen wij dit jaar door middel van een de sponsorloop uw steun vra-gen voor dit project. De kinderen van onze school kennen het project al en zullen blij-vend geïnformeerd worden.

Via de site http://maartjevdbrand.waarbenjij.nu/ kan iedereen de belevenissen van de kinderen en de vorderingen van het tot stand komen van het weeshuis volgen.

Page 8: weekbulletin 15 -2011

‘LENTEKRIEBELS’

De eerste „lentekriebels‟ zijn ook gesignaleerd op ons schoolplein! De onderstaande foto‟s laten dit duidelijk zien, toch?

Foto‟s gemaakt na het overblijven di. 05 april 2011

______________________________________________________________ VERJAARDAGEN 08-04 Charley Stein 7 09-04 Isabel Kriesels 3 09-04 Pieter-Bas Kwaijtaal 6A 13-04 Hugo Briquet 1/2C 14-04 Neomi Chocolaad 3A

VERLOF / AFWEZIG IN DECEMBER datum gr. wordt vervangen door: 07-04 juf Marlies Michels 1/2E juf Antoinette Spoormakers 08-04 juf Heidi Schel 3A juf Remy Breekpot juf Frida Lucas 7A dhr. Emiel vd Wetering 13-04 dhr. Joop de Krom 8 dhr. Gerald van Gils 15-04 juf Ellen de Koning 5 juf Remy Breekpot juf Angeline van Dijk 7 nog niet bekend

______________________________________________________________

Page 9: weekbulletin 15 -2011

INGEKOMEN MEDEDELINGEN

DE LENTESPEELDAGEN KOMEN ER WEER AAN!

De lentespeeldagen van 2011 staat weer voor de deur! Van 30 april t/m 3 mei zijn de basisschoolkinderen van 4 t/m 12 jaar vanuit Vught en omgeving weer van harte wel-kom.

We zijn dit keer op bezoek bij Sjaan, een poppenspeelster van beroep. Vlak voor een optreden wenst Sjaan dat het wel leuk zou zijn als de poppen eens terug zouden pra-ten en op het moment dat ze wegloopt zien we iets bewegen, komen de poppen nu tot leven?

De persoonlijke inschrijvingen voor de speeldagen zijn dit jaar op zaterdag 16 april van 12:00 tot 14:00 uur en op dinsdag 19 april van 19:00 tot 21:00 uur. Beide data

kunt u uw zoon/dochter inschrijven in gebouw ‟t Vlierthonk, Vliertstraat 4,in Vught. Naast de persoonlijke inschrijvingen is er ook de mogelijkheid om via internet in te schrijven, op www.kinderspeeldagen.nl kunt u het inschrijfformulier vinden.

Voor meer informatie kunt u mailen naar [email protected] of bellen met Kim Vugts, 06 27823346.

Lijkt het je leuk om mee te doen als leiding tijdens de speeldagen (eventueel voor stu-diepunten)? Laat het ons weten via bovenstaande contactgegevens! Lentespeeldagen, 30 april t/m 3 mei

Page 10: weekbulletin 15 -2011

STEUN THEATER ‘DE SPEELDOOS’

Als de voorgenomen bezuinigingsplannen van de gemeente Vught doorgaan, zal The-ater de Speeldoos op 1 januari 2014 mogelijk haar deuren moeten sluiten. Spreek u dus uit tegen de grove bezuinigingen en voor Theater de Speeldoos. Blijf onze

(film)voorstellingen bezoeken of steun ons door simpelweg een mail te sturen naar [email protected] met daarin uw naam, woonplaats en steunbetuiging aan Theater de Speeldoos. Ook kunt u de handtekeningenkaartjes die in onze foyer klaar-liggen tekenen en inleveren! Dan kunnen wij over twee weken aan de bestuurders van Vught laten zien dat wij volgens de inwoners van Vught, onze bezoekers en huur-ders zeker bestaansrecht hebben!

Ontzettend bedankt namens de directie en alle medewerkers van Theater de Speel-doos!

Page 11: weekbulletin 15 -2011