Van Duuren Media Najaar 2015

16
Najaarsaanbieding 2015 dia.nl l management l psychologie l www.vanduurenmedia.nl l informatica l e-books l fotografie nt l psychologie l www.vanduurenmedia.nl l informatica l fotografie l e-books l management l w renmedia.nl l informatica l e-books | management l psychologie l www.vanduurenmedia.nl l info ks l fotografie l management l psychologie l www.vanduurenmedia.nl l informaca l e-books l ma management l psychologie l kinderboeken l informatica l e-books l fotografie l psychologie l kind MAR KE TING Marketing &C o . Scoren met de marketingorganisatie van morgen RIANNE KLEIN GELTINK EN ROB BELTMAN Relaties , hoe doe je dat? je relatie met inzichten uit EFT Karin Wagenaar Versterk Kasper Klaarenbeek Onderscheid je door MerkWaardig te zijn! DE BESTSELLERS VAN KASPER KLAARENBEEK NU SAMEN IN ÉÉN BUNDEL 2 best- sellers in 1 bundel

description

 

Transcript of Van Duuren Media Najaar 2015

Page 1: Van Duuren Media Najaar 2015

Najaarsaanbieding 2015

e-media.nl l management l psychologie l www.vanduurenmedia.nl l informatica l e-books l fotografie l managetment l psychologie l www.vanduurenmedia.nl l informatica l fotografie l e-books l management l www.van duurenmedia.nl l informatica l e-books | management l psychologie l www.vanduurenmedia.nl l informatica l e-books l fotografie l management l psychologie l www.vanduurenmedia.nl l informaca l e-books l manage sl management l psychologie l kinderboeken l informatica l e-books l fotografie l psychologie l kinderbo

MAR KE TING

Marketing&C o .

Scoren met de marketingorganisatie van morgen

RIAN N E KLE IN GE LTIN K EN ROB BELTMAN

Relaties, hoe doe je dat?

je relatie met inzichten uit EFT

Karin Wagenaar

Versterk

Kasper Klaarenbeek

Onderscheid je door MerkWaardig te zijn!

DE BESTSELLERS VAN KASPER KLAARENBEEK

NU SAMEN IN ÉÉN BUNDEL

2 best-sellers in1 bundel

Page 2: Van Duuren Media Najaar 2015

management

Marketing & Co.Scoren met de marketingorganisatie van morgen

De ontwikkelingen in het marketingvak lijken sneller te gaan dan het licht. Duizenden commercieel verantwoordelijken worden dagelijks uitgedaagd om nieuwe trends te vertalen naar hun eigen organisatie. Dat roept allerlei vragen op. Welke competenties moeten we in huis halen om relevant te zijn en blijven, om de klant optimaal te bedienen en betrekken, via al die kanalen en netwerken? Welke nieuwe rollen brengt dat met zich mee? En hoe organiseren we dat nou optimaal met de mensen en middelen die we hebben?

Er bestaan enorm veel marketingboeken met mooie theorieën en modellen, met nieuwe invalshoeken over hoe je merken en klantrelaties kunt managen. Maar er zijn vrijwel geen boeken over hoe je marketing binnen de organisatie integraal organiseert. Daarom dus: Marketing & Co. Voor wie wil scoren met de marketingorganisatie van morgen.

• Een brede, moderne benadering van de marketingfunctie: ver voorbij het klassieke MarCom.

• Over de rol en bijdrage van marketing in de marketingorganisatie van morgen.• Boordevol interviews, cases en checklists om direct aan de slag te gaan.

Uitvoering: gebondenOmvang: 200 pagina’sAuteurs: Klein Geltink en BeltmanTwitter: @Riannekg, @rbeltmanFormaat: 15 x 23 cmISBN: 9789089652997ISBN e-boek: 9789089653000NUR: 801, 802Prijs: € 24,95Verschijnt: november 2015

MAR KE TING

Marketing&C o .

Scoren met de marketingorganisatie van morgen

RIA N N E KLE IN GE LTIN K EN ROB BELTMAN

Over de auteurs Rianne Klein Geltink en Rob Beltman zijn beiden al meer dan vijftien jaar actief in het marketingvak, in verschillende rollen: business developer, (interim-)marketingmanager, adviseur, begeleider, docent en onderzoeker. Ze richtten in 2014 H3ROES op, een coöperatie van professionals uit diverse disciplines die samenwerken om Nederland klantgerichter te maken.

Om te scoren met marketing heb je de juiste speelstijl, opstelling, support en optimaal samenspel nodig

Page 3: Van Duuren Media Najaar 2015

-

”Het is mijn doel altijd het beste uit mensen en organisaties te halen” Paul Kruijssen

Het MerkMenu®Zet in 11 stappen je organisatie onderscheidend op de kaart

Elke organisatie weet dat zichtbaarheid cruciaal is. Maar hoe laat je de wereld zien wat jouw bedrijf of instelling uniek maakt? En hoe zorg je ervoor dat je een consistent beeld uitstraalt?

Met Het MerkMenu zet je in elf stappen je organisatie onderscheidend op de kaart. Dat doe je samen met de mensen die er werken − dat maakt Het MerkMenu zeer krachtig. Je start bij de identiteit en het imago. Want om je te onderscheiden, moet je eerst weten wat jou bijzonder maakt. Op basis daarvan ontwikkel je een creatief concept om te laten zien waar je staat. Door de uitvoering vervolgens te monitoren en zo nodig bij te stellen, zorg je ervoor dat je je communicatiedoelen behaalt en garandeer je dat je uitstraling blijft passen bij je identiteit. Dat smaakt naar meer!

• Gezond menu met ‘de schijf van vier’: onderzoek, ontwikkeling, uitvoering en monitoring.

• Boordevol praktische opdrachten om met je MerkTeam uit te voeren.• Geschikt voor grote en kleine organisaties, profit en non-profit.

Over de auteur Paul Kruijssen is merk- en identiteitbouwer. Hij haalt het beste uit mensen en organisaties met zijn bureau P Projects, Mensen maken het Merk (sinds 1988). Zijn werkzaamheden liggen op het vlak van consultancy, concept en creatie. Ook is hij freelance docent in het hoger beroepsonderwijs.

Uitvoering: paperbackOmvang: 160 pagina’s Auteur: KruijssenTwitter: @PaulKruijssenFormaat: 15 x 23 cmISBN: 9789089653017ISBN e-boek: 9789089653024NUR: 801, 802Prijs: € 22,50Verschijnt: september 2015

Page 4: Van Duuren Media Najaar 2015

“Het aanstekelijke enthousiasme van superpromoters is ongetwijfeld het meest krachtige en invloedrijke middel op weg naar groei en succes” Jos Burgers

De superpromoterOver de kracht van enthousiasme

‘Superpromoter’ is in korte tijd een internationaal erkend begrip geworden. Organisaties over de hele wereld hebben het gedachtegoed geïmplementeerd. En dat is niet zo gek, want superpromoters zijn van levensbelang. Ze zorgen voor omzetgroei, gemotiveerde medewerkers en een onderscheidende strategie. Ze zijn de personificatie van de kracht van enthousiasme.

In dit boek legt Rijn Vogelaar uit hoe je superpromoters als klanten, mede-werkers of burgers kunt inzetten om je organisatie succesvoller te maken. Hij beschrijft een nieuwe stroming in denken over marketing, productontwikkeling en bedrijfsvoering. Het wordt tijd dat organisaties zich minder gaan richten op klagende klanten en ontevreden medewerkers, en meer op hun enthousiaste vrienden: de superpromoters. Want organisaties die deze evolutie doormaken, zullen met minder budget en met veel meer positieve energie de concurrentie achter zich laten of zelfs irrelevant maken.

• Van de eerste editie zijn alleen in Nederland al meer dan 11.000 exemplaren verkocht.

• Met nieuwe inzichten, interviews en cases van bedrijven die met superpro- moters aan de slag zijn gegaan, zoals Philips, Microsoft, SNS Bank enzovoort.

Uitvoering: paperbackOmvang: 200 pagina’sAuteur: VogelaarTwitter: @rijnFormaat: 15 x 23 cmISBN: 9789089653031ISBN e-boek: 9789089653048NUR: 801Prijs: € 20,00Verschijnt: oktober 2015

Over de auteur Rijn Vogelaar was tot 2013 CEO van Blauw Research. Hij gaf zijn baan op om zich te kunnen wijden aan de revolutie van enthousiasme. Een beweging die enthousiasme als leidraad neemt om personen, organisaties en de maatschappij in haar geheel positief te veranderen. Rijn is oprichter van de Superpromoter Academy en een veelgevraagd spreker in Europa, Amerika en Azië.

management

over de kracht van enthousiasme

Rijn Vogelaar

DE SUPER PROMOTER

HERZIENE VERSIE

Page 5: Van Duuren Media Najaar 2015

BEHAAL ONGEKENDE RESULTATEN MET BEVLOGEN MEDEWERKERS!

Paul van Schaik

TWEEDE HERZIENE

EDITIE

Uitvoering: flexcoverOmvang: 176 pagina’sAuteur: Van SchaikTwitter: @PaulvanSchaik1Formaat: 15 x 23 cmISBN: 9789089653055ISBN e-boek: 9789089653062NUR: 801Prijs: € 24,95Verschijnt: oktober 2015

De prestatiedoorbraakBehaal ongekende resultaten met bevlogen medewerkers!

Goed presteren is heerlijk, zowel voor medewerkers, voor klanten als voor hun werkgevers. Toch levert maar 20% van de Nederlanders de best mogelijke prestatie op het werk. Dat kan anders! De sleutel naar een prestatiedoorbraak ligt bij jou: de leidinggevende. Jij kunt het verschil maken, ongeacht de bedrijfscultuur of de werkwijze van je team.

De prestatiedoorbraak begeleidt je in die transformatie, met alle beno-digde tools en modellen. Het laat zien hoe je gedrag in de praktijk kunt veranderen. Hoe je je team leert proactief te sturen op resultaten en tegelijkertijd de bevlogenheid van medewerkers aanwakkert. En hoe je dat op langere termijn kunt vasthouden. Een boek voor managers die het beste uit hun team willen halen, en daarbij ook naar zichzelf durven te kijken. Om zo tot ongekende resultaten te komen!

• Tweede herziene editie, met nieuwe inzichten, tools en verhalen uit de praktijk.

• Een boek dat al duizenden managers heeft geïnspireerd om met het gedachtegoed van de prestatiedoorbraak aan de slag te gaan.

Over de auteur Paul van Schaik ondersteunt directie- en managementteams in het realiseren van prestatiedoorbraken. Eerder was hij programmadirecteur Lean en Continu Verbeteren bij Reaal en partner bij Accenture. Sinds kort is hij directeur Lean en Continu Verbeteren bij NS Reizigers. Paul is trainer High Performance Leadership bij de Baak.

Bereik resultaten die eerder onhaalbaar leken!

Page 6: Van Duuren Media Najaar 2015

Webcare in de praktijkEen integrale aanpak voor excellente online klantenservice

Vragen stellen was nog nooit zo makkelijk. Via social media kunnen klanten en andere stakeholders jouw organisatie dag en nacht bereiken, en ieder-een kijkt mee. Als communicatie-, marketing- of klantenservicemanager is het cruciaal om hier adequaat op in te spelen. Want een klacht die viral gaat op Twitter kan het einde betekenen van je reputatie. Maar als jij op tijd met een slimme reactie komt, word je misschien wel populairder dan ooit.

Klantenservice via social media heet ook wel webcare. In Webcare in de praktijk geeft Antina van der Veen je de nodige praktische handvatten om deze nieuwe, essentiële vorm van klantenservice in jouw organisatie te implementeren. Hoe zorg je bijvoorbeeld voor een passend antwoord op elk bericht? En regel je dat er ook ’s avonds nog namens het bedrijf wordt gereageerd? Dit boek leert je hoe je bij elke klant de juiste snaar raakt. Zodat je steeds opnieuw positief uit de bus komt.

• Boordevol tips, trucs en tools om jouw klanten het beste te woord te • kunnen staan.• Met prikkelende anekdotes over klantcontact via onder andere • Facebook en Twitter.

Uitvoering: paperbackOmvang: 160 pagina’sAuteur: Antina van der VeenTwitter: @AntinavdVeenFormaat: 15 x 23 cmISBN: 9789089653079ISBN e-boek: 9789089653086Nur: 801, 802Prijs: € 24,95Verschijnt: november 2015

Over de auteur Antina van der Veen-Meijer is interim social media manager en communitymanager en is gespecialiseerd in webcare. Met haar bedrijf Social Connection helpt ze organisaties met het verlenen van excellente service via social media.

“You are what you do, not what you’ll say you do” C.G. Jung

Van Duuren Management

Antina van der Veen-Meijer

Een integrale aanpak voor excellente online klantenservice

in de praktijk

Page 7: Van Duuren Media Najaar 2015

Onderscheid je door MerkWaardig te zijn!In veel organisaties heerst een zesjescultuur. Veelal ingegeven door de crisis zijn we alleen nog maar risico’s aan het beperken en wordt er onvoldoende gefocust op het pakken van kansen. Met dank aan Kasper Klaarenbeek weten we inmiddels echter dat je veel meer bereikt door net dat beetje meer te geven. Door MerkWaardig te zijn. Door te doen waar je in gelooft, en echt toegevoegde waarde te leveren. Als individu in een bedrijf, en als organisatie in relatie met je klanten.

In Onderscheid je door MerkWaardig te zijn! zijn de twee bestsellers van Kasper Klaarenbeek gecombineerd tot een inspirerende bundel. Twee doe-boeken met veel (online) tools om weer het verschil te maken.

• Zowel Ben jij wel MerkWaardig genoeg? als Is jouw bedrijf wel • MerkWaardig genoeg? stond langdurig in de Bestseller top 100 van • Managementboek.• Samen nu voor een aantrekkelijke combinatieprijs.

Over de auteur Kasper Klaarenbeek is veelgevraagd spreker, trainer en businesscoach voor ondernemende organisaties. In 2013 stond hij in de Speakers Academy top 100 van meest gevraagde sprekers. Op een vriendelijk-confronterende manier werkt hij met zijn klanten aan concrete resultaatverbetering.

Uitvoering: bundelOmvang: 304 pagina’sAuteur: KlaarenbeekTwitter: @kasperklaarenbeFormaat: 14 x 21 cmISBN: 9789089653116NUR: 801Prijs: € 34,95Verschijnt: augustus 2015

“De nieuwe werkelijkheid vraagt scherpte, de bereidheid om te veranderen, keuzes te maken en beweging te realiseren. Kasper Klaarenbeek slaagt erin die scherpte op te roepen bij de lezer. Hij daagt je op een zeer toegankelijke wijze uit om met de door hem geboden MerkWaardige inzichten aan de slag te gaan.” Bart van den Nieuwenhof, CEO La Place

Kasper Klaarenbeek

Onderscheid je door MerkWaardig te zijn!

DE BESTSELLERS VAN KASPER KLAARENBEEK

NU SAMEN IN ÉÉN BUNDEL

“Geen boek voor bange managers, maar voor leiders die ‘anders’ durven te zijn.” Fou-Khan Tsang RA, Voorzitter Raad van Bestuur Alfa Accountants en Adviseurs

2 best-sellers in1 bundel

Page 8: Van Duuren Media Najaar 2015

EFT is een revolutie voor paren die hun relatie willen

begrijpen en verbeteren

Relaties, hoe doe je dat?Versterk je relatie met inzichten uit EFT

Een langdurige liefdevolle relatie is een wens die niet altijd vanzelf in vervulling gaat. Hoe goed je bedoelingen ook zijn, soms bots je met je partner. Of misschien merk je wel dat zich in jouw relaties steeds dezelfde patronen voordoen. Relaties, hoe doe je dat? laat zien hoe relaties zich ontwikkelen en hoe de situatie waarin je bent opgegroeid, daar invloed op heeft. Het boek helpt je om je eigen gedrag en dat van je partner te begrijpen en leert je om negatieve patronen te doorbreken. Je ontdekt hoe je jezelf kunt blijven in een relatie, terwijl je tegelijk open blijft staan voor je partner.

Relatietherapeut Karin Wagenaar maakt wetenschappelijke inzichten zo toegankelijk, dat je ze zelf kunt gebruiken om je relatie te versterken. Van de eerste vonk die overspringt tot een liefde die blijft bloeien.

• Gebaseerd op de succesvolle Emotionally Focused Therapy (EFT).• Boordevol praktijkvoorbeelden uit alle fasen van relaties.

Uitvoering: paperbackOmvang: 200 pagina’sAuteur: Karin WagenaarFormaat: 15 x 23 cmISBN: 9789089653093ISBN e-boek: 9789089653109Nur: 770Prijs: € 19,95Verschijnt: november 2015

Relaties, hoe doe je dat?

je relatie met inzichten uit EFT

Karin Wagenaar

Versterk

Over de auteur Karin Wagenaar is psychotherapeut en relatietherapeut. Zij heeft sinds 1991 haar eigen praktijk, waarin zij paren helpt om hun relatie te verbeteren. Haar uitgangspunt is Emotionally Focused Therapy (EFT), een methode die emoties gebruikt als ingang voor verandering.

psychologie

Page 9: Van Duuren Media Najaar 2015

Het Complete Boek: Windows 10Voor het zal de nieuwe versie van Windows door middel van een gratis update worden aangeboden aan Windows 7- en 8 gebruikers. Windows 10 bestuurt bureaucomputers, laptops, telefoons en tablets. Dit is uniek en moet Microsoft terug aan de top brengen als het gaat om het gecombineerde markt-aandeel van de besturings-systemen PC, tablet en mobiel. De bediening van Windows 10 is ingrijpend gewijzigd. Zo’n compleet besturingssysteem vraagt om dit complete boek. In Het

Overstappen naar Windows 10Werken met Windows 10 roept onvermijdelijk vragen op. Dit kleurrijke boek loodst u soepel door de vernieuwingen heen en helpt u bij het upgraden, het installeren en het behouden van uw bestanden, programma’s en instellingen. Daarnaast maakt u kennis met de belangrijkste vernieuwingen en apps, en leert u Windows 10 naar uw hand te zetten en efficiënt te gebruiken.

Uitvoering: paperback, full colorOmvang: Ca. 176 pagina’s Auteur: Peter KassenaarFormaat: 17 x 24 cmEAN: 9789059408463Prijs: € 19,95NUR: 985Verschijnt: oktober 2015

Uitvoering: paperback, full colorOmvang: Ca. 785 pagina’sAuteur: Peter Kassenaar e.a.Formaat: 17 x 24 cmEAN: 9789059408456Prijs: € 44,95NUR: 985Verschijnt: september 2015

informatica

Handboek Word 2016Microsoft Word 2016 is de meest gebruikte tekstverwerker ter wereld. U bedient het Office-programma met behulp van het dynamische lint met opdrachtknoppen en functies. In de nieuwe versie van Word zijn diverse functies duidelijker en werken ze nog beter, nog intuïtiever. Het helpt u snel op weg en biedt oefeningen, tips en voorbeelden uit de praktijk.

Handboek Excel 2016Microsoft Excel 2016 heeft, als onderdeel van het Microsoft Office-pakket, ontelbare mogelijkheden. Met dit krachtige rekenprogramma voert u in een handomdraai allerlei nuttige en complexe berekeningen uit. Aan de hand van talloze uitge-werkte en verrassende voorbeelden laat de auteur zien hoe u met weinig inspanning het maximale uit Excel haalt. De voor-beelden gaan veel verder dan het huishoudboekje of de kilo-meteradministratie. U leert werken met lijsten, rekenmodel-len en formules aan de hand van 350 voorbeelden. De functies voor het rekenwerk vormen het kloppende hart van Excel., bijna de helft van dit boek wordt daaraan besteed. De dertig meest gebruikte functies worden uitgelegd. Verder komen de opmaak, de presentatie en het afdrukken van gegevens

Uitvoering: paperbackOmvang: Ca. 400 pagina’sAuteur: Wim de GrootFormaat: 17 x 24 cmEAN: 9789059408487Prijs: € 24,95NUR: 991Verschijnt: oktober 2015

Uitvoering: paperbackOmvang: Ca. 400 pagina’sAuteur: Peter KassenaarFormaat: 17 x 24 cmEAN: 9789059408470Prijs: € 24,95NUR: 991Verschijnt: november 2015

Geheel in kleur!

Geheel in kleur!

Page 10: Van Duuren Media Najaar 2015

informatica

Handboek Outlook 2016Outlook 2016 is een veelzijdig, uitgebreid en krachtig programma dat u gebruikt om te e-mailen, uw agenda te beheren, taken te plannen en contacten te onderhouden. Dit Handboek is volledig geactualiseerd voor de 2016-editie en gaat uitgebreid in op de vele mogelijkheden van de software. De auteur loodst u speels door de verschillende functies van het programma en de hoofdstukken worden telkens afgeslo-ten met vragen en oefeningen; zo krijgt u Outlook 2016 snel in de vingers.

Handboek Access 2016Databaseprogramma Access 2016, onderdeel van het Micro-soft Office-pakket, wordt soms een elektronische kaartenbak genoemd. Maar deze omschrijving doet Access tekort, want u kunt er veel meer mee doen dan adresbestanden bijhouden. Met deze geavanceerde toepassing beheert u gegevens in een database. Met de beschikbare sjablonen kunt u bijvoor-beeld een verkooppijplijn opzetten, marketingprojecten vol-gen en leerlingen van een school registreren. In dit handboek vindt u uitleg over alle gangbare en meer geavanceerde taken die komen kijken bij het opzetten en beheren van databases.

Uitvoering: paperbackOmvang: Ca. 472 pagina’sAuteur: Wilfred de FeiterFormaat: 17 x 24 cmEAN: 9789059408500Prijs: € 29,95NUR: 991Verschijnt: november 2015

Uitvoering: paperbackOmvang: Ca. 288 pagina’sAuteur: Peter KassenaarFormaat: 17 x 24 cmEAN: 9789059408494Prijs: € 24,95NUR: 991Verschijnt: december 2015

Handboek PowerPoint 2016PowerPoint 2016 is het meest gebruikte programma om presentaties samen te stellen. Het is onderdeel van Microsoft Office 2016. U bedient PowerPoint met behulp van het dynamische lint met opdrachtknoppen en functies. In de nieuwe versie van PowerPoint zijn diverse functies duidelijker en werken ze nog beter, nog intuïtiever. Het Handboek PowerPoint 2016 helpt u snel op weg en biedt oefeningen, tips en voorbeelden uit de praktijk.

Leer jezelf SNEL… Office 2016Bijna iedereen die met een pc werkt, heeft wel eens met Microsoft Office gestoeid. Of het nu gaat om een brief, rapport, berekening of presentatie: met Word, Excel en PowerPoint is het werk snel en efficiënt gedaan. Bovendien is Office voorzien van Outlook, een krachtige informatie-manager waarmee je afspraken bijhoudt en e-mail beheert. Je maakt aantekeningen in het digitale notitieboek OneNote. Auteur Erwin Olij gaat in dit boek op een heldere wijze in op het dagelijks gebruik van de Nederlandse versie van Office 2016.

Uitvoering: paperback, full colorOmvang: Ca. 280 pagina’sAuteur: Erwin OlijFormaat: 14 x 21 cmEAN: 9789059408524Prijs: € 17,95NUR: 991Verschijnt: oktober 2015

Uitvoering: paperbackOmvang: Ca. 176Auteur: Ronald SmitFormaat: 17 x 24 cmEAN: 9789059408517Prijs: € 24,95NUR: 991Verschijnt: oktober

Geheel in kleur!

Page 11: Van Duuren Media Najaar 2015

informatica

Ontdek Office 2016Bijna iedereen die met een pc werkt, heeft wel eens met Microsoft Office gestoeid. Of het nu gaat om een brief, rapport, berekening of presentatie: met Word, Excel en PowerPoint is het werk snel en efficiënt gedaan. Bovendien is Office voorzien van Outlook, een krachtige informatie-manager waarmee je afspraken bijhoudt en e-mail beheert. Je maakt aantekeningen in het digitale notitieboek OneNote. Auteur Erwin Olij gaat in dit boek op een heldere wijze in op het dagelijks gebruik van de Nederlandse versie van Office

Ontdek Office: mac 2016Haal alles uit Office:mac 2016! Schrijven, presenteren, rekenen… het kan allemaal met Office 2016 voor Mac. Je maakt documenten die vrijwel iedere computergebruiker kan openen en bewerken. In dit kleurrijke en informatieve boek beschrijft de auteur de talrijke mogelijkheden van de officeprogramma’s Word, PowerPoint en Excel. Je leert alles om het meeste uit Office 2016 te halen.

Uitvoering: paperback, full colorOmvang: Ca. 175 pagina’s Auteur: Henny TemminkFormaat: 17 x 24 EAN: 9789059408548Prijs: € 22,50NUR: 991Verschijnt: december 2015

Uitvoering: paperback, full colorOmvang: Ca. 280 pagina’sAuteur: Erwin OlijFormaat: 17 x 24 cmEAN: 9789059408531Prijs: € 22,50NUR: 991Verschijnt: november 2015

PC Senior: iPad voor senioren 6e editie

Doe meer in minder tijd met uw iPad en iPad mini! Ervaar de gemakken van deze magische tabletcomputer aan de hand van de stapsgewijze uitleg. Binnen de kortste keren kent u de iPad op uw duimpje en beheerst u het apparaat, zonder moeilijk gedoe! Wilfred de Feiter laat u in dit kleurrijke boek duidelijk zien hoe u de functies van de iPad (alle versies) snel en zonder problemen onder de knie krijgt. Surfen op internet, e-mailen, foto’s maken, routes plannen, muziek luisteren, spelletjes spelen en uw agenda bijhouden.: dit zijn slechts en-kele van de onderwerpen die u worden aangeboden. Geschre-ven in helder Nederlands en voorzien van vele afbeeldingen.

PC Senior: iOS 9 voor seniorenDoe meer in minder tijd met iOS 9 voor uw iPhone, iPad en iPad mini! Ervaar de gemakken van dit krachtige besturings-systeem aan de hand van de stapsgewijze uitleg. Binnen de kortste keren kent u iOS 9 op uw duimpje en beheerst u uw mobiele apparaten, zonder moeilijk gedoe! Henny Temmink laat u in dit kleurrijke boek duidelijk zien hoe u de functies van iOS 9 snel en gemakkelijk onder de knie krijgt. Surfen op internet, e-mailen, foto’s maken, routes plannen, muziek luisteren, spelletjes spelen en uw agenda bijhouden. : dit zijn slechts enkele van de onderwerpen die u worden aangebo-den. Geschreven in helder Nederlands en voorzien van vele afbeeldingen.

Uitvoering: gebonden, full colorOmvang: Ca. 252 pagina’sAuteur: Henny TemminkFormaat: 21 x 30 cmEAN: 9789059408562Prijs: € 24,95NUR: 985Verschijnt: december 2015

Uitvoering: gebonden, full colorOmvang: Ca. 196 pagina’sAuteur: Wilfred de FeiterFormaat: 21 x 30 cmEAN: 9789059408555Prijs: € 24,95NUR: 987Verschijnt: november

Geheel in kleur!

Geheel in kleur!

Geheel in kleur!

Geheel in kleur!

Page 12: Van Duuren Media Najaar 2015

Handboek Mac OS X El CapitanEen van de vele redenen om een Mac te gebruiken is Mac OS X El Capitan, het nieuwe besturingssysteem van Apple. Een besturingssysteem is een van de belangrijkste onderdelen van uw computer. Mac OS X ziet er schitterend uit, is uiterst stabiel, zeer gebruiksvriendelijk en vraagt nauwelijks onder-houd. Met de stappenlijsten, tips en trucs in het Handboek Mac OS X leert u om snel te werken met Mac OS X en ontdekt u vele, soms verborgen functies. Dit boek is onmisbaar voor iedere Mac-gebruiker, zowel voor beginners als voor gevor-derden en experts.

informatica

PC Senior: De Galaxy-tablet voor senioren 2e editieDoe meer in minder tijd met uw Galaxy-tablet! Ervaar de gemakken van de magische tabletcomputer aan de hand van de stapsgewijze uitleg. Binnen de kortste keren kent u uw Galaxy-tablet op uw duimpje en beheerst u het apparaat, moeiteloos! De Note- en Tab-tablets van Samsung zijn on-verminderd populair. Dat komt deels door de prijs, maar ook de hoeveelheid apps en de gelikte TouchWiz-software van Samsung dragen bij aan het succes. Dit kleurrijke en duide-lijke boek brengt u snel op de hoogte van de mogelijkheden van uw magische tablet. Van het toetsenbord en de installa-tie tot het gebruik van apps (en de Play Store) en de bespre-king van nuttige tips en trucs. Besproken worden ook: web, e-mail, Google+, camera, kaarten, muziek, foto’s en video.

Ontdek Mac OS X El CapitanMac OS X is een schitterend, uiterst stabiel en zeer gebruiks-vriendelijk besturingssysteem. Lees in dit boek hoe je beter en sneller gebruik kunt maken van Mac OS X El Capitan. Leer effectiever te werken met programma’s zoals Tekst-editor, Contacten, Agenda, Safari, Mail, Berichten, iTunes en Terminal. Mac-expert Bob Timroff schrijft, spreekt en doceert al meer dan twintig jaar over internet, applicaties, computers in het algemeen en over de Mac in het bijzonder.

Uitvoering: paperback, full colorOmvang: Ca. 240 pagina’sAuteur: Bob TimroffFormaat: 17 x 24 cmEAN: 9789059408586Prijs: € 22,50NUR: 985Verschijnt: oktober 2015

Uitvoering: gebonden, full colorOmvang: Ca. 240 pagina’sAuteur: Henny TemminkFormaat: 21 x 30 cmEAN: 9789059408579Prijs: € 24,95NUR: 987Verschijnt: december 2015

Ontdek iOS 9 voor iPad en iPhoneWeb, e-mail, foto’s, video, muziek, kaarten, FaceTime, agenda, contacten enzovoort, in een prachtige gebruikers-omgeving; dit en nog veel meer heeft iOS 9 te bieden. De auteur doet Apples nieuwe besturingssysteem voor iPhone en iPad haarfijn uit de doeken. Van de eerste kennis-making tot het gebruik van de verbeterde en nieuwe apps: je leert alles om het meeste uit iOS 9 te halen.

Uitvoering: paperback, full colorOmvang: Ca.256 pagina’s Auteur: Henny TemminkFormaat: 17 x 24 cmEAN: 9789059408609Prijs: € 22,50NUR: 985Verschijnt: oktober 2015

Uitvoering: paperbackOmvang: Ca. 272 pagina’sAuteur: Bob TimroffFormaat: 17 x 24 cmEAN: 9789059408593Prijs: € 24,95NUR: 985Verschijnt: november 2015

Geheel in kleur!

Geheel in kleur!

Geheel in kleur!

Page 13: Van Duuren Media Najaar 2015

Bewuster & beter werken met Adobe Photoshop Lightroom 3e editieDit is het standaardwerk over het werken met RAW bestan-den in combinatie met Adobe Photoshop Lightroom. Het boek is helemaal geactualiseerd en voorzien van beschrij-vingen van de laatste features van Lightroom 6 en CC. De rode draad in dit boek is het werken met RAW-opnamen in Lightroom in de praktijk. Veel cases, dagelijkse handelingen en tips en trucs. , zodat Lightroom voor u na het lezen van dit boek geen geheimen meer kent. De auteurs ontrafelen in deze uitgave niet alleen de diepste geheimen van deze fotografische duizendpoot, maar leggen tevens met prak-tische voorbeelden uit hoe u in Lightroom onderwerpen als

Bewuster & beter fotograferen met de Canon 60D/70D/80D/750D/760D/M3Dit is een compleet basisboek voor de meest populaire Canon spiegelreflexcamera’s. Naast de algemene basis van fotogra-fie – de specifieke mogelijkheden, bediening en prestaties van bijvoorbeeld de Canon EOS 60D of de EOS 760D ten volle te benutten. Deze uitgave is dus geen uitgebreide standaard-handleiding, maar vooral een boek dat ingaat op de achterlig-gende principes en uitlegt wanneer u deze moet toepassen. Zo leert u geen kunstjes, maar vergaart u kennis en kunt u elke fotogelegenheid tot een goed einde brengen. En met een Canon EOS-camera als gereedschap zal dat zeker lukken.

Focus op fotografie: fotograferen met een digitale systeemcameraEen belangrijke ontwikkeling in de digitale fotografie is het verschijnen van een nieuwe generatie camera’s: de systeem-camera zonder spiegel met de functionaliteit van de spiegel-reflexcamera. De auteur beschrijft in dit uitgebreide boek alle ins- en outs rondom het werken met een systeemcamera. Behalve technische uitleg om je camera beter te begrijpen bevat het ook hoofdstukken over alles wat je moet weten om betere foto’s te maken.

informatica | fotografie

Ontdek de Galaxy-tablet3e editie

Web, e-mail, foto’s, video, muziek, kaarten, agenda, contacten; dit en nog veel meer hebben de Galaxy-tablets van Samsung te bieden. De auteur doet deze populaire tablets haarfijn uit de doeken. Van de eerste installatie en de synchronisatie met je Google-account tot het gebruik van apps en de bespreking van nuttige tips en trucs: je leert alles om het meeste uit je Samsung-tablet te halen.

Uitvoering: paperback, full colorOmvang: Ca. 240 pagina’sAuteur: Joke Beers-BlomFormaat: 19 x 24 cmEAN: 9789059408623Prijs: € 29,95NUR: 473Verschijnt: oktober 2015

Uitvoering: paperback, full colorOmvang: Ca. 272 pagina’sAuteur: Henny TemminkFormaat: 17 x 24 cmEAN: 9789059408616Prijs: € 22,50NUR: 987Verschijnt: september 2015

Uitvoering: gebonden, full colorOmvang: Ca. 296 pagina’sAuteur: Pieter Dhaeze en Hans FrederiksFormaat: 21 x 24 cmEAN: 9789059408647Prijs: € 32,50NUR: 987Verschijnt: september 2015

Uitvoering: gebonden, full colorOmvang: Ca. 300 pagina’sAuteur: Pieter DhaezeFormaat: 21 x 24 cmEAN: 9789059408630Prijs: € 29,95NUR: 473Verschijnt: november 2015

Geheel in kleur!

Geheel in kleur!

Geheel in kleur!

Geheel in kleur!

Page 14: Van Duuren Media Najaar 2015

informatica | fotografie

Het Adobe Photoshop Lightroom 6/CC boek voor digitale fotografenSinds het verschijnen van Adobe Lightroom 1.0 is het in vele talen vertaalde Lightroom voor digitale fotografen van Scott Kelby ‘s werelds bestverkochte Lightroom-boek. In deze nieuwe uitgave voor Lightroom CC/6 hanteert Scott dezelfde veelgeprezen, stapsgewijze en duidelijke aanpak en vormgeving waarmee het leren van Lightroom pas echt leerzaam wordt.

Ontdek Adobe Photoshop Elements 14Photoshop Elements is een fantastisch programma voor fo-tobewerking, en biedt hier en daar zelfs meer mogelijkheden dan Adobe Photoshop. Dit kleurrijke boek gaat daar uitge-breid op in, en laat u spelenderwijs ervaren hoe u uw digitale beeldverzameling beheert, gebruikt, corrigeert, verbetert, bewerkt of vervalst. Aan de hand van talloze speelse voor-beelden laat de auteur u zien hoe u zelf een digitale beeldartiest wordt.

Uitvoering: paperback, full colorOmvang: Ca. 256 pagina’sAuteur: Andre van WoerkomFormaat: 17 x 24 cmEAN: 9789059408661Prijs: € 22,50NUR: 987Verschijnt: december 2015

Uitvoering: paperback, full colorOmvang: Ca. 400 pagina’sAuteur: Scott KelbyFormaat: 21 x 24 cmEAN: 9789059408654Prijs: € 39,95NUR: 987Verschijnt: september 2015

App Development Library: Apps publiceren in de storesHoe publiceert u apps in de Store voor de diverse platformen? Wat is vervolgens de beste manier om de apps onder aan-dacht van een groot publiek te brengen? Op welke wijze kunt u – in het geval van een gratis app – de kosten nog enigszins terugverdienen door gebruik te maken van een van de be-schikbare advertising networks? Op al deze vragen geeft Apps publiceren in de stores het antwoord. Het is daarmee minder een technisch boek, maar vooral geschikt voor het traject dat daar voor elke app op volgt.

Web Development Library: Angular 2.0Angular2 is de opvolger van het succesvolle JavaScript-framework AngularJS. Echter, behalve de naam hebben de twee frameworks bijna niks met elkaar gemeen. In Angular2 zijn totaal nieuwe concepten en syntaxis van toepassing. In dit boek wordt ingegaan op componenten, annotaties en TypeScript als opvolger van de AngularJS 1.x-concepten als modules, controllers en directives. U leert hoe u uw AngularJS 1.x-kennis omzet naar succesvolle Angular2-applicaties. Maar ook als u nieuw bent in Angular kunt u direct aan de slag.

Uitvoering: paperbackOmvang: Ca. 200 pagina’sAuteur: Peter KassenaarFormaat: 17 x 24 cm EAN: 9789059408685Prijs: € 24,95NUR: 994Verschijnt: december 2015

Uitvoering: paperbackOmvang: Ca. 200 pagina’sAuteur: Peter KassenaarFormaat: 17 x 24 cmEAN: 9789059408678Prijs: € 24,95NUR: 989Verschijnt: december 2015

Geheel in kleur!

Geheel in kleur!

Page 15: Van Duuren Media Najaar 2015

informatica

Uitvoering: gebondenOmvang: Ca. 200 pagina’sAuteur: Bert VanderzeeFormaat: 17 x 24 cmEAN: 9789059408692Prijs: € 19,95NUR: 988Verschijnt: december 2015

Succes met big dataData staat in de belangstelling. Data is hot, Big Data een hype. Veel bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden, kansen en uitdagingen, grijpen data aan als onmisbaar hulpmiddel. Veel bedrijven hebben vragen over hoe nu om te gaan met Big Data. Hoe ver is de concurrent ermee? Waar is dat perfecte systeem waar-mee ik op voorsprong kan komen? Voor velen blijft de Big Data-wereld ongrijpbaar en moeilijk te doorgronden. Big Data heeft een magische klank gekregen. Toch is het allemaal niet zo moeilijk. In dit boek wordt de Big Data-wereld, de aanpak, de mogelijkheden en de toepassingen stap voor stap uitgelegd. Met aansprekende voorbeelden zonder moeilijke formules en vaktermen. Gericht op de praktijk en het gebruik. Met dit boek kan iedereen met Big Data aan de slag en tot magische resultaten komen!

Handboek Universal AnalyticsGoogle Analytics is het meest gebruikte pakket voor websitestatistieken onder (online) marketeers. En inmiddels is Google bezig met de uitrol van de vernieuwde versie, Universal Analytics geheten. In dit Handboek leer je dat je met Google Analytics en Universal Analytics zeer praktische informatie kunt achterhalen, zodat je meer inzichten krijgt over het gedrag van de bezoekers van je website. Met Universal Analytics kun je echter veel meer dan alleen statistie-ken – zoals bezoeken en conversies – bekijken. Door gebruikersgedrag te achterhalen krijg je informatie waar je acties aan kunt koppelen. Het Handboek Uni-versal Analytics gaat uitgebreid in op de functies en mogelijkheden van Universal Analytics en is doorspekt met tips, voorbeelden en praktijkcases.

Uitvoering: paperbackOmvang: Ca. 232 pagina’sAuteur: Gerard RathenauFormaat: 17 x 24 cmEAN: 9789059408708Prijs: € 29,95NUR: 994Verschijnt: december 2015

Uitvoering: paperbackOmvang: Ca. 200 pagina’sAuteur: Twan DeibelFormaat: 17 x 24 cmEAN: 9789059408746Prijs: € 29,95NUR: 991Verschijnt: september 2015

Handboek SharePoint 2013Van gebruiker tot power admin!Microsoft SharePoint beïnvloedt in sterke mate de manier waarop werknemers binnen organisaties samenwerken. Samenwerking, collaboratie, beschikbaar maken en delen van informatie via het web is precies wat SharePoint 2013 biedt. En omdat SharePoint samenwerkt met veelgebruikte programma’s als Microsoft Word, Excel, Access, PowerPoint, Outlook, InfoPath, Project, Visio en Groove, vormt SharePoint 2013 de de-factospil in de Office 2013 Suite. Dit boek is bedoeld voor beginnende tot enigszins ervaren gebruikers die zich willen ontwikkelen tot ‘key user’ van SharePoint 2013.

Page 16: Van Duuren Media Najaar 2015

BelgiëLannooCampus UitgeverijErasme Ruelensvest 179 bus 101B-3001 Leuvenwww.lannoocampus.be

Docenten Hoger onderwijsLeen WoutersT 0032(0)16 300 111E [email protected]

Pers en promotieLaurence Deschout T 0032(0)51/424298E [email protected]

NederlandVan Duuren Media B.V.Triosingel 38, 4101 XC CulemborgT 0345 473392

AccountmanagersYoram Vieveen M 06 10337748E [email protected]

www.vanduurenmedia.nl

Facebook: http://www.facebook.com/vanduurenmediaTwitter: @VanDuurenMediaLinkedIn: http://www.linkedin.com/company/van-duuren-media

De informatie in deze brochure was juist bij het ter perse gaan en is onderhevig aan wijzigingen zonder vooraankondiging. Aan de gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Rutger SelleM 06 53737793E [email protected]

Solliciteren voor starters2e editie

Er komt heel wat kijken bij solliciteren. Vooral als je voor het eerst de arbeidsmarkt betreedt, die op dit moment zeker niet gemakkelijk is. Dit is het eerste boek over solliciteren dat speciaal op starters gericht is: of je nu net je opleiding afgerond hebt of al een beetje werkervaring hebt opgedaan. Goed solliciteren kun je leren in de praktijk, maar het duurt lang. Als je geen kansen wilt missen en je kansen zo goed mogelijk wilt benutten, dan is dit boek voor jou bedoeld. Ontdek snel alles wat je als starter moet weten om met succes te solliciteren.

Alle stappen van het sollicitatieproces worden behandeld. • Welke baan past bij jou? • Hoe stel je je cv het beste op en hoe schrijf je een succesvolle

sollicitatiebrief? • Hoe vind je geschikte vacatures? • Hoe benadruk je je sterke punten? • Hoe bereid je een sollicitatiegesprek goed voor en hoe voer je

het gesprek?

De auteur levert vanuit haar ervaring alle tips om de baan te vinden die bij jou past. En die baan ook te krijgen!

Uitvoering: paperbackOmvang: Ca. 102 pagina’s Auteur: Hanneke van Stigt-ThansFormaat: 14 x 21 cm EAN: 9789059408715Prijs: € 14,95NUR: 809Verschijnt: september 2015