Sos Retail

Click here to load reader

 • date post

  12-Apr-2017
 • Category

  Documents

 • view

  302
 • download

  1

Embed Size (px)

Transcript of Sos Retail

 • Formule denken is niet nieuw. Veel organisaties en adviesbureaus hebben het formule denken als onderdeel van de bedrijfsvoering opgenomen. Bij SOS Retail is het formule denken niet een deeltaak maar is het formuleproces de hoofdzaak.

  Door de formule centraal te stellen, wordt het resultaat geoptimaliseerd. SOS Retail is d specialist die niet alleen het formuleproces heeft benoemd, maar ook praktische ondersteuning en hulpmiddelen biedt die passen bij innoverende activiteiten van een succesformule.

  FORMULE (BE)DENKEN

  FORMULERAPPORTEen praktisch (her)positionerings-rapport dat inzicht geeft in de wij-ze waarop de formule kan worden gexploiteerd en uitgedragen.

  FORMULE HANDBOEK Een handboek waarin uw concept praktisch vertaald wordt naar de complete formule van a t/m z.

  FORMULE (UIT)DRAGEN

  FORMULE TV Door middel van televisie maken streeft iedereen in de organisatie op een proactieve en innovatieve manier naar het nduidig uitdra-gen van uw succesformule.

  FORMULE WORKSHOPS Workshops waarin het onder-scheidende vermogen van uw formule centraal staat.

  FORMULE ERVAREN FORMULESCAN:Een interactieve formulescan wat resulteert in een kwalitatieve en e cintere bedrijfsvoering met focus op het formule denken!

  FORMULE ENQUTE:Door het uitzetten van een digita-le enqute wordt voor u inzichte-lijk gemaakt hoe de externe en/of interne klant de formule beleeft.

  FORMULE INNOVEREN

  FORMULE SPARRING:Door met grote regelmaat te spar-ren over vernieuwing binnen uw formule, blijft de aansluiting met de markt gegarandeerd!

  FORMULE MORFOSE:Aan de hand van praktische tips zal uw winkel een formule mor-fose ondergaan die naadloos aan-sluiten op de behoefte van uw klanten.

  Dienstenpakket SOS Retail bestaat o.a. uit:

  D Formulespecialist

  Het Formuleproces:

  SOS Retail Postbus 458, 2900 AL, Capelle a/d IJssel Bezoekadres: Molenveld 8, 5611 EX, Eindhoven E [email protected] | T 06-24833461 /63 | W sosretail.nl

  FORMULEINNOVEREN

  SUCCESFORMULE

  FORMULE(UIT)DRAGEN

  FORMULEERVAREN

  FORMULEINNOVEREN

  SUCCESFORMULE

  FORMULE(UIT)DRAGEN

  FORMULE(BE)DENKEN

  Naast onze modules leveren wij ook maatwerk voor uw franchise- en/of retailorganisatie.