rijschool-jan-heezen-april-2013

12

description

rijschool-jan-heezen-april-2013

Transcript of rijschool-jan-heezen-april-2013

Page 1: rijschool-jan-heezen-april-2013
Page 2: rijschool-jan-heezen-april-2013

2

vormgeving

belettering

full-colour

huisstijl

gevelreclame

bewegwijzering

webdesign

Page 3: rijschool-jan-heezen-april-2013

3

Deze week geslaagd voor mijn rijexamen:-) Bram en Gé, ik wil jullie heel erg bedanken voor de leuke en leerzame lessen die ik van jullie heb gehad! En natuurlijk voor jullie ge-duld en goede adviezen! Ik heb er ontzettend veel van geleerd. Ook Walter bedankt voor de twee blokken die ik met je heb mogen rijden!

Groetjes, Lidewij

Maandag mijn rijbewijs ophalen! Ge, heel erg bedankt voor de gezellige rijlessen. Ook de dagrit naar Maastricht was super leuk en leer-zaam, echt een aanrader. Rijschool Jan Heeze ook bedankt, jullie zijn super flexibel. Echt een hele goede ervaring aan over gehouden.

Gr Esmee

Ook ik ben de eerste keer geslaagd voor mijn theorie en praktijk :). Jos, en natuurlijk de rest van Jan Heezen, heel erg bedankt!

Pakketten (duur 8 – 15 weken)De meeste kandidaten kiezen voor een pakket. Een pakket omvat de complete rijopleiding. Namelijk de rijlessen, het proefexamen, het examen, de examengarantie, de theoriecursus en de theorieboeken. Kandidaten kunnen kie-zen uit de onderstaande pakketten.Als kandidaten lessen overhouden van het pakket dan worden deze terugbetaald. Je hebt dus altijd een opleiding die bij je past!

Spoedopleiding (duur 10 – 15 dagen)Als je snel je rijbewijs wil halen, dan kun je een spoedopleiding volgen. Met een spoedoplei-ding kun je al in tien dagen je rijbewijs halen! Het is raadzaam om eerst een intake te rijden voordat je aan de spoedopleiding begint. De instructeur kan dan een inschatting maken van het benodigd aantal lessen. Voor het vol-gen van een spoedopleiding heb je een gezon-de portie zelfvertrouwen nodig.

De voorwaarDen:

• Je schrijft je op zondag 5 mei in voor een au-torijlespakket tussen 11.00 uur en 16.15 uur;• Je schrijft je in tijdens de Braderie op De

Markt in Waalre;• Je bent om 16.30 uur aanwezig bij de loting.

In overleg mag dit ook een afgevaardigde zijn;•Telefonisch inschrijven is niet mogelijk;•Je een aanbetaling doet van 100 euro;•Je start met rijlessen voor 31 december 2013;•Niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen.

De opleiding wordt verloot onder de kandidaten die zich op zondag 5 mei op de braderie in Waalre aanmelden voor een autorij-lespakket. De winnaar wint een pakket van 30 rijlessen, proefexamen, examen, examengarantie, theoriecursus en theorieboeken. Iedereen die zich op die dag aanmeldt, mag zijn of haar eerste rijles in een Porsche rijden!

Pakket A Pakket B Pakket CAantal lessen 30 lessen 40 lessen 50 lessenProefexamen Inbegrepen Inbegrepen InbegrepenExamen Inbegrepen Inbegrepen InbegrepenExamen garantie Inbegrepen Inbegrepen InbegrepenTheorieboeken Inbegrepen Inbegrepen InbegrepenTheoriecursus Inbegrepen Inbegrepen InbegrepenPrijs € 1.849,- € 2.224,- € 2.599,-

Page 4: rijschool-jan-heezen-april-2013

4

* Fitnesszaal * Zwembad 31° * Maximaal 6 personen per les* Individuele begeleiding

Daarom heeft Rijschool Heezen fitte rij-instructeurs !!

Hortensialaan 1 - 5582 CL - Waalre - Telefoon 040-2215098 - www.fysiofitnessfranssen.nl

Page 5: rijschool-jan-heezen-april-2013

5

Pakketten (duur 5 tot 15 weken)De meeste kandidaten kiezen bij Rij-school Jan Heezen voor een pakket. Je rijdt dan één of twee keer in de week een blok van twee uur. Je kunt zo redelijk snel maar toch ontspannen je rijbewijs halen. Wil je sneller je rijbewijs halen? Kies dan een spoedopleiding.

Spoedopleiding (duur 1 tot 4 weken)Als je voor een spoedopleiding kiest kun je al in vijf dagen je rijbewijs halen! De eerste twee dagen ga je de bijzon-dere verrichtingen oefenen. Aansluitend daarop ga je op examen. De volgende twee dagen ga je het verkeer in. Dit kan in de regio Eindhoven zijn, maar ook de Mergelland route door Limburg! De op-leiding wordt afgesloten met het examen verkeersdeelneming.

• Je schrijft je op zondag 5 mei in voor een motorrijlespakket tussen 11.00 uur en 16.15 uur;• Je schrijft je in tijdens de Braderie op De Markt in Waalre;• Je bent om 16.30 uur aanwezig bij de loting. In overleg mag dit ook een afgevaardigde zijn;• Telefonisch inschrijven is niet mogelijk;• Je een aanbetaling doet van 100 euro;• Je start met rijlessen voor 31 december 2013;• Niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen.

Het rijden van een dagrit is een ideale aan-vulling op je rijopleiding. Het verhoogt niet alleen je kans op slagen, maar het geeft je ook net dat extra mee. Samen met je instructeur en aan andere kandidaat ga je de Mergelland route in Zuid-Limburg rijden. Tijdens deze rit leer je veel meer dan het CBR vereist. Dit maakt het examen tot een peulenschil!

Bent u op zoek naar een andere uitdaging op de weg? Bent u op zoek naar wendbaarheid, snelheid en vrijheid? Dan is het motorrijbewijs iets voor u! De motoropleiding wordt verloot onder de kandidaten die zich op zondag 5 mei aanmelden voor een motorrijlespakket. De winnaar wint een pakket van 12 rijlessen, examen voertuigbeheersing en examen verkeersdeelneming!

rIJBewIJS vanaF 19 JanUarI 2013a1 •Minimumleeftijd18jaar •Motorvermogen ≤ 11 kW (en ≤ 0,1 kW/kg) •Theorie- en praktijkexamen verplicht

a2 •NatweejaarbezitvanA1 •Motorvermogen: ≤ 35 kW (en ≤ 0,2 kW/kg) •Aanvullend AVD

a onbeperkt •NatweejaarbezitvanA2->aanvullendAVD •Of vanaf 24 jaar direct A-onbeperkt (theorie+AVB+AVD) •Motorvermogen: niet gelimiteerd

Toelichting op de tabel:Wil je je motorrijbewijs halen en ben je jonger dan 24

jaar, dan ben je verplicht eerst A1 te halen en daarna

A2. Je kunt je A2 rijbewijs halen als je twee jaar in het

bezit bent van A1 en opnieuw AVD examen aflegt. Dit

brengt extra kosten met zich mee wat een goede reden

kan zijn om nog in 2012 je motorrijbewijs te halen.

Bestuurders van 24 jaar en ouder die direct opgaan

voor A-beperkt moeten ook een volledig traject afleg-

gen met een theorie-examen, examen voertuigbeheer-

sing en examen verkeersdeelname.

Zondag 28 april. Verzamelen tussen 9.00 – 11.00 uur bij Rijschool Jan Heezen. Kijk voor meer info op www.rijschoolheezen.nl.Zaterdag 22 september gaan we rijden voor het goede doel. Namelijk Zorg Kwekerij De Pimpernel in Aalst. Kijk voor meer infor-matie t.z.t. op www.rijschoolheezen.nl of www.planterijdepimpernel.nl.

Page 6: rijschool-jan-heezen-april-2013

6

Hersbach Belastingadviseurs + Administrateurs, De Hegmulder 2, 5554 KN Valkenswaard, T 040 20 14 156, [email protected], www.hersbachadvies.nl

Wordt het naeen goede rij-instructeur,

geen tijd voor een geschiktebelastingadviseur?

Stomerij Vos

Burg Uijenstraat 135581 JC Waalre

040 22 15 [email protected]

Page 7: rijschool-jan-heezen-april-2013

7

een geslaagde aanpak!U-turning richt zich samen met de ge-specialiseerd instructeurs van Rijschool Jan Heezen op ‘PLUSleerlingen’, op per-sonen die om een of meerderen redenen extra ondersteuning en begeleiding no-dig hebben om hun rijbewijs te halen. Bijvoorbeeld leerlingen met een vorm van autisme, leerlingen met AD(H)D of leerlingen die om andere redenen moei-

lijker, langzamer of simpelweg anders leren.We beginnen met een persoonlijk in-takegesprek. In dit gesprek informeren we de leerling duidelijk over de moge-lijkheden en de mogelijke extra proce-dure die soms nodig is. Daarbij nemen we alle tijd om zoveel mogelijk belang-rijke informatie van en over de leerling te verkrijgen. Vervolgens bepalen we welke aanpassingen in het leerproces er

nodig zijn en welke PLUS-instructeur het meest geschikt is.Door de unieke samenwerking tussen U-turning en Rijschool Jan Heezen blijkt dat bijna alle PLUSleerlingen op een verantwoorde wijze een rijbewijs kun-nen halen.Meer informatie vindt u opwww.uturning.nl of www.rijschoolheezen.nl.

Over het algemeen hebben oudere kandidaten meer moeite om het scha-kelen onder de knie te krijgen. Dit zou betekenen dat er meer lessen no-dig zijn. Om dit te voorkomen is het mogelijk om in een automaat te lessen. De instructeur die deze lessen verzorgt heeft veel ervaring in het opleiden van oudere kandidaten. Een rustige en opbouwende aanpak is hierbij van groot belang.Indien u van het CBR een uitnodiging heeft ontvangen voor een rijtest kunt u ook bij Rijschool Jan Heezen terecht. U kunt voor de rijtest een of meerdere rijlessen nemen. Ook tijdens de rijtest kunt u gebruik maken van het voertuig waarin u de lessen heeft gevolgd.

Graag wil ik Jolande van U-Turning enorm bedanken voor de hulp bij het ha-len van mijn rijbewijs. Je gaf me het ver-trouwen dat ik het kon. De lessen waren erg helder opgebouwd en je hield rekening met mijn persoonlijke situatie.

Groetjes, Pauly

Iedereen leert op zijn of haar eigen manier. Ook bij het behalen van een rijbewijs. Vindt een leerling zich om wat voor reden dan ook niet in het traditionele leerproces van de reguliere rijschool? Rijschool Jan Heezen en U-turning passen het leerproces aan de leerling aan.

een andere kijk op leren

Page 8: rijschool-jan-heezen-april-2013

8

E [email protected] +31(0)6 53 54 98 48

Wollenbergstraat 95581 HH Waalre

Tel.: 040-230 11 97

NOVAMAKELAARDIJ

Frans BerkersUw makelaar in Waalre 52

2234

76

®

Page 9: rijschool-jan-heezen-april-2013

9

DagopleidingJe start ’s morgen om 08.30 uur met de rijop-leiding. Om 12.00 uur verzorgen wij de lunch en om 14.55 uur ga je op examen. Voor deze opleiding is enige ervaring gewenst. Kosten: € 499,- incl BTW, excl. Medische verklaring

expertopleidingJe start ’s morgen samen met een andere kan-didaat om 7.00 uur met de rijopleiding. Om 12.00 uur verzorgen wij de lunch en om 14.00 en respectievelijk 14.55 uur gaan jullie op exa-men. Voor deze opleiding is ervaring noodza-kelijk. Kosten: € 399,- per persoon incl BTW, excl. Medische verklaring

opmaatopleidingJe start met een intake. Op basis van deze in-take wordt een inschatting gemaakt van het benodigd aantal rijlessen. Als dit zes lessen of minder zijn, kunnen deze (indien gewenst) als een dagopleiding op de dag van het examen gepland worden. Indien er meer lessen nodig zijn dan worden deze over meerdere dagen verspreid. Kosten: v.a. € 449,- per persoon incl. BTW, excl. Medische verklaring

Wanneer u schepen wil varen van 15 meter of langer en/of motorschepen die harder kunnen varen dan 20 km per uur heeft u uw vaarbewijs nodig. In sommige landen is het voor alle schepen verplicht om een vaarbewijs te hebben. Dit geldt zeker wanneer men een boot wil huren.Meer informatie over de vaaropleidin-gen vindt u op:

www.vaarschoolheezen.nl.

U dient in het bezit te zijn van het rijbewijs E bij B indien:

Met welk rijbewijs mag ik een auto met aan-hangwagen besturen?Als u met een aanhanger wilt rijden, hebt u een van de volgende rijbewijzen nodig: B, BE of B+ (code 96). Welk rijbewijs de juiste keuze is, hangt af van het gewicht van de aanhanger. En van de vraag of u vóór 19 januari 2013 al in het bezit was van een rijbewijs. Op die datum zijn namelijk nieuwe rijbewijsregels ingegaan.

aanhanger voorttrekken met rijbewijs BDe rijbewijscategorie B geldt voor personen-auto’s met een aanhanger van maximaal 750 kilo. Het totaalgewicht van auto en aanhanger mag niet meer zijn dan 3.500 kilo.Is de aanhanger toch zwaarder dan 750 kilo? Dat is rijbewijs B alleen toegestaan als het to-tale gewicht (van auto en aanhanger samen) niet boven de 3500 kilo uitkomt. Wel mag sinds 19 januari 2013 de aanhanger zwaarder

zijn dan de lege auto. Uit het kentekenbewijs van de auto moet dan blijken dat de auto een dergelijke zware aanhangwagen of oplegger mag trekken.

aanhanger voorttrekken met rijbewijs BeDe rijbewijscategorie BE geldt sinds 19 janu-ari 2013 voor personenauto’s met een aanhan-ger of oplegger van maximaal 3.500 kilo. Was u vóór 19 januari 2013 al in het bezit van een rijbewijs BE? Dan blijven voor u de oude re-gelts van kracht. Voor u geldt dan geen maxi-mumgewicht voor aanhanger of oplegger. Het gezamenlijke gewicht van auto met aanhan-ger mag meer zijn dan 3.500 kilo. Let wel op de maximale trekhaaklast. Die staat vermeld in het kentekenbewijs of instructieboekje.

Voor aanhangwagens met een maximum-massa van 750 KG of minder is nooit het rij-bewijs E bij B vereist. Dit zijn aanhangwagens die géén eigen kenteken hebben.

Dan heeft u wellicht het rijbewijs E bij B nodig. Met dit rijbewijs mag u alle typen aanhang-wagens achter een personenauto voorttrekken. Het is mogelijk om al in een dag het rijbewijs te halen!

Bij Vaarschool Jan Heezen kunt u terecht voor de volgende opleidingen: vaarbewijs 1, vaarbewijs A en basis certificaat marifonie.

Geslaagd!! Walter, en natuurlijk de rest van het team, heel erg bedankt voor de gezellige dag en de wijze lessen! Nu, zoals Walter zegt, gas op de lollie!!

Frank Vos

Page 10: rijschool-jan-heezen-april-2013

10

Kardinaal de Jongstraat 87, 5554 RC Valkenswaard

Complete woningstofferingVloerbedekking • Vinyl • Vloerkleden • Vouwgordijnen

• Vitrage • Overgordijnen • Binnenzonwering• PVC-vloeren • Laminaat • Horren

Van Linschotenstraat 4a5554 PM Valkenswaard • Tel. 040-2046222

DE VOORDELEN VAN UW BEDRIJFSKRANT• betaalbaar door steun van adverteerders• heeft een hoge attentiewaarde• kent meer en lange leesmomenten• verhoogt uw naamsbekendheid• is geloofwaardig• biedt mogelijkheden om uw imago bij te sturen• is selectief te verspreiden

De Intake [T] 040 - 843 67 83 • WWW.DEINTAKE.NL

UW EIGEN BEDRIJFSKRANT

Van 2599,-

Molenstraat 57 Valkenswaard 040-2018890 www.berrybikes.nl

Voor 1899,-

Heel veel elo-bikes bij berry, nu tot 700 euro korting

Page 11: rijschool-jan-heezen-april-2013

11

Zodra je geslaagd bent voor de theorie, kun je gaan lessen. Als je kiest voor het SPOED pakket dan ga je na vier uur rij-les op examen. In overleg, is dat op één dag mogelijk. Als alles goed gaat, kun je een dag later al op je eigen scooter rijden!

Het examenvoertuigZowel tijdens het lessen als het examen maak je gebruik van een scooter van Rijschool Jan Heezen. Tevens kun je gratis gebruik maken van een helm en beschermende kleding.

Ik ben geslaagd doordat ik zo’n goede les-sen van Bart heb gehad! Buiten de leer-zaamheid om was het ook echt gezellig!

Bedankt Bart!! Leila de Haan

Het bromfietsrijbewijs bestaat uit twee examens: het theorie examen en het praktijkexamen. Voordat je met de praktijklessen mag beginnen ga je eerst je theoriecertificaat halen.

rijschool Jan Heezen is ruim 25 jaar actief in het verzorgen van rijopleidingen. De opleidin-gen worden gegeven door ervaren instructeurs. Jaarlijks volgen de instructeurs diverse bijscho-lingen. Denk hierbij aan de opleidingen tot faal-angstinstructeur of leerling coaching. Daarnaast hebben wij een kwaliteitsmanager aangesteld die continue toeziet op de kwaliteit. Het BovaG drie sterren label garandeert de hoge kwaliteit.

Mijn naam is Sharon van Rouwendaal en ik ben 19 jaar. Ik zit in 5 Havo op het Erasmus College (Noteboom). Ik train ongeveer 27 uur in de week waarvan 20 uur zwemtraining, 3 uur krachttraining ongeveer 2 uur landtraining (stabi-liteit). Mijn beste prestatie tot nu toe is het behalen van een bronzen medaille op de wereld kampioenschappen in Shanghai 2011. In 2012 deed ik mee aan de Olympische Spelen waar ik de finale heb bereikt. Dit jaar moet ik mezelf op de Swimcup in Eindhoven plaatsen voor de wereld kampioenschappen die plaats zullen vinden in Barcelona tijdens de zomer. De Swimcup is 4,5,6 en 7 April in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion. Op dit moment volg ik rijlessen bij Rijschool Jan Heezen. Ik heb voor deze rijschool gekozen omdat de kans van slagen heel groot is, ze geven namelijk goed instructies en aandacht aan de leer-ling. Deze rijschool heeft in Waalre en directe omgeving een hele goede naam. Ik ben heel erg blij en dankbaar dat ik de kans krijg doormiddel van sponsoring deze rijlessen te volgen van en bij rIJScHool Jan Heezen.

Page 12: rijschool-jan-heezen-april-2013

12