Reigersbos krant 13 maart 2015

8
WINKELCENTRUM REIGERSBOS 28 maart Poppenkast & Gratis pannenkoeken 25 april Oud Hollandse spelen 22 en 23 mei Grote braderie met oude ambachten 27 juni Buurman & Buurman Winkelcentrum Reigersbos is zowel per auto als per openbaar vervoer goed bereikbaar. Bereikbaarheid Gratis parkeren www.winkelcentrumreigersbos.nl GRATIS Niet voor niets wordt Reigersbos het hart van Gaasperdam genoemd. Midden in deze mooie woonwijk ligt ons aantrekkelijke winkelcentrum. Het hele jaar door worden hier diverse activiteiten georganiseerd. Ook dit jaar staan er weer veel activiteiten op de rol. Voor jong en oud. Elke maand is er iets leuks te beleven voor de kinderen en natuurlijk zijn papa en mama, opa en oma ook van harte welkom. Verderop in deze krant vindt u meer informatie over alle komende activiteiten in uw winkelcentrum. Zet maar vast in uw agenda dat we op 28 en 29 augustus de grote braderie organiseren. Op 28 augustus is er de midzomeravondmarkt met, en het wordt een traditie, goede optredens van diverse artiesten. Zij zullen er zeker een swingende avond van maken. Ook zal 2015 in het teken staan van veranderingen in het winkelcentrum. Een werkgroep is druk bezig om Reigersbos nog gezelliger te maken. We willen van Reigersbos nog meer een ontmoetingsplaats van de buurt maken. Een andere kleurstelling en uitstraling zal bijdragen aan een nieuwe, moderne uitstraling. In de volgende editie zullen wij u hierover verder informeren. Pak uw agenda en noteer de data. Wij staan klaar om te verwelkomen in het gezellige winkelcentrum Reigersbos. Hart van Gaasperdam: Reigersbos! Redactie: winkeliersvereniging reigersbos Realisatie: media4print Info: [email protected]

Transcript of Reigersbos krant 13 maart 2015

Page 1: Reigersbos krant 13 maart 2015

W I N K E L C E N T R U MREIGERSBOS

28 maartPoppenkast

& Gratis pannenkoeken

25 april Oud Hollandse

spelen

22 en 23 meiGrote braderie

met oude ambachten

27 juniBuurman &

Buurman

Winkelcentrum Reigersbos is zowel per auto als per openbaar vervoer goed bereikbaar.

Bereikbaarheid Gratis parkerenwww.winkelcentrumreigersbos.nl GRATIS

Niet voor niets wordt Reigersbos het hart van Gaasperdam genoemd.

Midden in deze mooie woonwijk ligt ons aantrekkelijke winkelcentrum. Het hele jaar door worden hier diverse activiteiten georganiseerd.

Ook dit jaar staan er weer veel activiteiten op de rol. Voor jong en oud. Elke maand is er iets leuks te beleven voor de kinderen en natuurlijk zijn papa en mama, opa en oma ook van harte welkom.

Verderop in deze krant vindt u meer informatie over alle komende activiteiten in uw winkelcentrum. Zet maar vast in uw agenda dat we op 28 en 29 augustus de grote braderie organiseren.

Op 28 augustus is er de midzomeravondmarkt met, en het wordt een traditie, goede optredens van diverse artiesten. Zij zullen er zeker een swingende avond van maken.

Ook zal 2015 in het teken staan van veranderingen in het winkelcentrum. Een werkgroep is druk bezig om Reigersbos nog gezelliger te maken. We willen van Reigersbos nog meer een ontmoetingsplaats van de buurt maken. Een andere kleurstelling en uitstraling zal bijdragen aan een nieuwe, moderne uitstraling. In de volgende editie zullen wij u hierover verder informeren.

Pak uw agenda en noteer de data. Wij staan klaar om te verwelkomen in het gezellige winkelcentrum Reigersbos.

Hart van Gaasperdam: Reigersbos!

Redactie: winkeliersvereniging reigersbosRealisatie: media4printInfo: [email protected]

Page 2: Reigersbos krant 13 maart 2015

W I N K E L C E N T R U MREIGERSBOS

Cornea Brillen Reigersbos

Cornea BrillenReigersbos 5

telefoon 020-6975615

Stunt Cornea brillen

“Voor uwgezichtsvermogen

zijn wijde expert”

MAANDLENZENINCLUSIEF VLOEISTOF

v.a.

Aarzel niet en profiteer van deze geweldige stuntaanbieding.Tevens zijn wij aangesloten bij alle zorgverzekeraars en dient Cornea Brillen zelf de

declaratie voor u in. Uiteraard staat de koffie voor u klaar. Tot ziens bij:

Al jarenlang, vanaf het prille begin van winkelcentrum Reigersbos, is Loes de Korte met haar kapsalon een vertrouwd gezicht. Loes en haar team hebben - al die jaren - veel klanten voorzien van een mooi en modieus kapsel.

Loes had op het hoogtepunt 10 kapsalons. Maar langzaam heeft ze dit afgebouwd.

Op de vraag: En hoe zit dat dan met Reigersbos…?zegt Loes, “ Nou, die houd ik tot ik erbij neer val…. HAHAHA… Zonder dollen, zo lang de klanten ons trouw blijven en mijn gezondheid het toelaat, blijf ik deel uit maken van het winkelcen-

trum Reigersbos….”

Loes blijft Reigersbos trouw, maar is verhuisd naar Reigersbos nummer 6. Recht tegenover de Jumbo.

En natuurlijk is iedereen weer van harte welkom in de nieuwe kapsalon.

Loes de Korte gaat verhuizen.

€99,-PER HALF JAAR

Page 3: Reigersbos krant 13 maart 2015

W I N K E L C E N T R U MREIGERSBOS

Samen voor een veilig ReigersbosHet wordt voor overvallers al moeilijker plekken te zoeken waar nog geld voorhanden is. De banken hebben enkel nog servicepunten. Geldautomaten zijn goed beschermd en bedrijven hebben geen contanten meer in huis.

Vele grote winkelbedrijven stimuleren het pinnen en daardoor zijn hier ook weinig contanten voor handen. Ook voor de kleinere winkels wordt dit al belangrijker.

Wilt u ook meehelpen onze en uw veiligheid te vergroten? Probeer dan zoveel mogelijk per PIN te betalen. U heeft geen geld op zak en de winkeliers zijn hierdoor minder aantrekkelijk voor overvallers omdat er geen contanten in huis zijn.

Om de aandacht hierop te vestigen zullen de winkeliers van Reigersbos een grote PIN aktie houden.

Vanaf 13 maart zijn uw PIN bonnen geld waard. Als u pint bewaart u de pinbon en als u drie pinbonnen heeft stopt u deze in een envelop met daarop uw naam en telefoonnummer.

Deze envelop levert u in bij de Stomerij, Bel’s Shoe Service of Woon- en DHZ centrum.

Gedurende 10 weken worden er 3 enveloppen getrokken en de winnaars ontvangen een goed gevulde Shopperbag.

Dus spaar u pinbonnen en lever ze in en win zo een mooie shopperbag.

KANT EN KLARE MAALTIJDEN

VAN TOPKLASSE DAGELIJKS VERSGEMAAKT

VERSE INGREDIËNTEN RUIME KEUZE

5 GEGRILDE DRUMSTICKS

VOOR SLECHTS €5,-POELIERSBEDRIJF JAAP JONK | Reigerbos 165 1107 EW Amsterdam Zuid Oost | tel.nr. 020-6961391

OBA Reigersbos Elke eerste woensdag van de maand, 10.00 uurTabletcaféErvaringen uitwisselen en kennis delen over tablets en iPads.Vrije inloop, aanmelden gewenst via [email protected]

Donderdag 19 maart, 20.00 uurRonald Giphart; HaremRonald Giphart over zijn nieuwste roman Harem, waarin de liefde centraal staat.€ 5,00 voor OBA-leden / normaal € 10,00 i.s.m. Polki Boekhandel

Woensdag 1 april, 10.00 uur Ballet ‘Le Sacre du Printemps’ van Igor StravinskyMuzieklezing door Wout Strootman en film. € 5,00 voor OBA-leden / normaal € 10,00

Donderdag 16 april, 20.00 uurMarian Mudder Schrijfster vertelt over eigen werk.€ 5,00 voor OBA-leden / normaal € 10,00 i.s.m. Polki Boekhandel

Reserveren: 020 - 696 57 23 / [email protected] www.oba.nl/activiteit

Page 4: Reigersbos krant 13 maart 2015

W I N K E L C E N T R U MREIGERSBOS

Page 5: Reigersbos krant 13 maart 2015

W I N K E L C E N T R U MREIGERSBOS

Het activiteitenseizoen van winkelcentrum Reigersbos is gestart op zaterdag 28 februari met spannende kinderactiviteiten.

2de kostuum

halve prijs

Tegen inlevering van deze bongeldig van 13 t/m 28 maart 2015

Sneeuwpoppen makenEind februari kan het in Nederland vriezen of dooien. Ondanks het onvoorspelbare weer kunnen de kinderen, onder leiding van een vrolijke medewerk(st)er, een mooie sneeuwpop maken. Er worden schilderijtjes gemaakt, die ze thuis kunnen ophangen. Wij plaatsen een tent, zodat de kinderen lekker kunnen knutselen, ook als het sneeuwt of regent.

Grabbelvrouwtje in winterstijlEen dame met een prachtige grote jurk (met veel zakken erop) loopt rond op het winkelcentrum. In de zakken van de jurk zitten allerlei leuke, kleine hebbedingetjes. De kinderen mogen in één van de zakken een cadeautje of lekkernij pakken.

Zaterdag 28 maartOp zaterdag 28 maart staat op het plein een echte Oudhollandse poppenkast. Hierin worden de meest spannende en vrolijke avonturen gespeeld. De kinderen kunnen plaatsnemen op de bankjes en zullen geboeid kijken, luisteren en uiteraard zelf meedoen met de diverse voorstellingen. En er is nog meer…

Zelf pannenkoeken bakken!

Hoe leuk is dat…Midden op het plein komt een kinderterras waar de kinderen zelf pannenkoeken kunnen bakken. De kinderen zitten aan een grote, lange tafel waarop een pannenkoeken-bakplaat staat.

2 Medewerkers zorgen ervoor dat alles in goede banen loopt.De kinderen krijgen een lepel en kunnen zelf het pannenkoekenbeslag op de plaat uitgieten. Dan even wachten… totdat de pannenkoek aan de ene kant mooi bruin is. En dan omdraaien om de andere kant bruin te laten worden. Dat wordt lachen! Als de pannenkoek klaar is, gaan ze hem prachtig versieren. Dan laten zien aan papa of mama en het smullen kan beginnen.

Zaterdag 25 aprilDeze dag staat in het teken van de Oudhollandse spelen waarover u elders in deze krant meer kunt lezen.

22 en 23 meiNieuw in winkelcentrum Reigersbos. Een grote braderie van twee dagen. Zowel vrijdag als zaterdag staat het hele winkelcentrum vol met gezellige kramen met allerhande koopwaar. En natuurlijk zijn er ook attracties voor de kinderen.En wilt u nog eens genieten van ouderwets vakmanschap dan kunt u deze dag uw hart ophalen. Op de braderie zullen een groot aantal oude ambachten gepresenteerd worden.Dus reserveer deze data in uw agenda.

27 juniZaterdag 27 juni staat in het teken van een aantal stripfiguren. Gezellig voor de kinderen en leuk om mee op de foto te gaan.

Al met al weer een half jaar vol gezellige activiteiten in Winkelcentrum Reigersbos.

Page 6: Reigersbos krant 13 maart 2015

W I N K E L C E N T R U MREIGERSBOS

Aanbiedingen zijn geldig tot en met 28 maart

Keurslagerij Wim Pouw, , keurslagerReigersbos 139, 1107 EW Amsterdam Zuidoost

Tel. 020-6977622, Fax: 020-6977622

[email protected]

pouww.keurslager.nl

VLEESWARENKOOPJE

150 gr. Filet American +

100 gr. R. Rookvlees

samen voor

4

50

DUURZAAM KETEN VARKENSVLEES

Varkensrollade

500 gr. 5,95

1 Kilo Voor maar

9

95

KEURSLAGERKOOPJE

Alle Cordon Blue's

3 stuks

5

00

BROODJE VAN DE WEEK

Broodje Gezond

per stuk

2

50

SUPER KOOPJE

Rundergehakt of

Half om Gehakt

1 Kilo

6

00

MAALTIJD VAN DE WEEK

Kip Parmigiana

250 gram

4

50

BORRELTRIO

Lever-,Osse-,

Grillworstje

3 STUKJES SAMEN

6,95

SPECIAL

Houthakkersteaks

2 Stuks

3

50

Aanbiedingen zijn geldig tot en met 6 december

Keurslagerij Wim Pouw, keurslagerReigersbos 139, 1107 EW Amsterdam Zuidoost

Tel. 020-6977622, Fax: 020-6977622

[email protected]

pouww.keurslager.nl

VLEESWARENKOOPJE

100 gram gebraden rosbief +

100 gram gebraden gehakt

samen

2

95

TROTS VAN DE KEURSLAGER

500 gr. Hacheevlees +

1 Kilo Uien + Kruiden

Samen Voor

5

95

KEURSLAGERKOOPJE

Erwtensoep uit

eigen keuken

2E BEKER HALVE

PRIJS

GOUD BEKROOND

Rookworst uit

eigen keuken

2E HALVE PRIJS

MAALTIJD VAN DE WEEK

Rode Kool

Hacheeschotel

500 gr.

6

25

BROODJE VAN DE WEEK

Pistoletje of

Bolletje Rookworst

per stuk

2

00

SPECIAL

Saucijzenstaaf per

stuk 4,25

2 voor

7

95

SPECIAL

Saucijzenletter

Per stuk

7

95

De Keurslager, verstand van lekker vlees! Op ambachtelijke wijze creëren wij de lekkerste

verse producten voor u. Eet smakelijk!

Aanbiedingen zijn geldig tot en met 6 december

Keurslagerij Wim Pouw, keurslagerReigersbos 139, 1107 EW Amsterdam Zuidoost

Tel. 020-6977622, Fax: 020-6977622

[email protected]

pouww.keurslager.nl

VLEESWARENKOOPJE

100 gram gebraden rosbief +

100 gram gebraden gehakt

samen

2

95

TROTS VAN DE KEURSLAGER

500 gr. Hacheevlees +

1 Kilo Uien + Kruiden

Samen Voor

5

95

KEURSLAGERKOOPJE

Erwtensoep uit

eigen keuken

2E BEKER HALVE

PRIJS

GOUD BEKROOND

Rookworst uit

eigen keuken

2E HALVE PRIJS

MAALTIJD VAN DE WEEK

Rode Kool

Hacheeschotel

500 gr.

6

25

BROODJE VAN DE WEEK

Pistoletje of

Bolletje Rookworst

per stuk

2

00

SPECIAL

Saucijzenstaaf per

stuk 4,25

2 voor

7

95

SPECIAL

Saucijzenletter

Per stuk

7

95

Aanbiedingen zijn geldig tot en met 6 december

Keurslagerij Wim Pouw, keurslagerReigersbos 139, 1107 EW Amsterdam Zuidoost

Tel. 020-6977622, Fax: 020-6977622

[email protected]

pouww.keurslager.nl

VLEESWARENKOOPJE

100 gram gebraden rosbief +

100 gram gebraden gehakt

samen

2

95

TROTS VAN DE KEURSLAGER

500 gr. Hacheevlees +

1 Kilo Uien + Kruiden

Samen Voor

5

95

KEURSLAGERKOOPJE

Erwtensoep uit

eigen keuken

2E BEKER HALVE

PRIJS

GOUD BEKROOND

Rookworst uit

eigen keuken

2E HALVE PRIJS

MAALTIJD VAN DE WEEK

Rode Kool

Hacheeschotel

500 gr.

6

25

BROODJE VAN DE WEEK

Pistoletje of

Bolletje Rookworst

per stuk

2

00

SPECIAL

Saucijzenstaaf per

stuk 4,25

2 voor

7

95

SPECIAL

Saucijzenletter

Per stuk

7

95

Aanbiedingen zijn geldig tot en met 28 maart

Keurslagerij Wim Pouw, , keurslagerReigersbos 139, 1107 EW Amsterdam Zuidoost

Tel. 020-6977622, Fax: 020-6977622

[email protected]

pouww.keurslager.nl

VLEESWARENKOOPJE

150 gr. Filet American +

100 gr. R. Rookvlees

samen voor

4

50

DUURZAAM KETEN VARKENSVLEES

Varkensrollade

500 gr. 5,95

1 Kilo Voor maar

9

95

KEURSLAGERKOOPJE

Alle Cordon Blue's

3 stuks

5

00

BROODJE VAN DE WEEK

Broodje Gezond

per stuk

2

50

SUPER KOOPJE

Rundergehakt of

Half om Gehakt

1 Kilo

6

00

MAALTIJD VAN DE WEEK

Kip Parmigiana

250 gram

4

50

BORRELTRIO

Lever-,Osse-,

Grillworstje

3 STUKJES SAMEN

6,95

SPECIAL

Houthakkersteaks

2 Stuks

3

50

Aanbiedingen zijn geldig tot en met 28 maart

Keurslagerij Wim Pouw, , keurslagerReigersbos 139, 1107 EW Amsterdam Zuidoost

Tel. 020-6977622, Fax: 020-6977622

[email protected]

pouww.keurslager.nl

VLEESWARENKOOPJE

150 gr. Filet American +

100 gr. R. Rookvlees

samen voor

4

50

DUURZAAM KETEN VARKENSVLEES

Varkensrollade

500 gr. 5,95

1 Kilo Voor maar

9

95

KEURSLAGERKOOPJE

Alle Cordon Blue's

3 stuks

5

00

BROODJE VAN DE WEEK

Broodje Gezond

per stuk

2

50

SUPER KOOPJE

Rundergehakt of

Half om Gehakt

1 Kilo

6

00

MAALTIJD VAN DE WEEK

Kip Parmigiana

250 gram

4

50

BORRELTRIO

Lever-,Osse-,

Grillworstje

3 STUKJES SAMEN

6,95

SPECIAL

Houthakkersteaks

2 Stuks

3

50

Aanbiedingen zijn geldig tot en met 28 maart

Keurslagerij Wim Pouw, , keurslagerReigersbos 139, 1107 EW Amsterdam Zuidoost

Tel. 020-6977622, Fax: 020-6977622

[email protected]

pouww.keurslager.nl

VLEESWARENKOOPJE

150 gr. Filet American +

100 gr. R. Rookvlees

samen voor

4

50

DUURZAAM KETEN VARKENSVLEES

Varkensrollade

500 gr. 5,95

1 Kilo Voor maar

9

95

KEURSLAGERKOOPJE

Alle Cordon Blue's

3 stuks

5

00

BROODJE VAN DE WEEK

Broodje Gezond

per stuk

2

50

SUPER KOOPJE

Rundergehakt of

Half om Gehakt

1 Kilo

6

00

MAALTIJD VAN DE WEEK

Kip Parmigiana

250 gram

4

50

BORRELTRIO

Lever-,Osse-,

Grillworstje

3 STUKJES SAMEN

6,95

SPECIAL

Houthakkersteaks

2 Stuks

3

50

Aanbiedingen zijn geldig tot en met 28 maart

Keurslagerij Wim Pouw, , keurslagerReigersbos 139, 1107 EW Amsterdam Zuidoost

Tel. 020-6977622, Fax: 020-6977622

[email protected]

pouww.keurslager.nl

VLEESWARENKOOPJE

150 gr. Filet American +

100 gr. R. Rookvlees

samen voor

4

50

DUURZAAM KETEN VARKENSVLEES

Varkensrollade

500 gr. 5,95

1 Kilo Voor maar

9

95

KEURSLAGERKOOPJE

Alle Cordon Blue's

3 stuks

5

00

BROODJE VAN DE WEEK

Broodje Gezond

per stuk

2

50

SUPER KOOPJE

Rundergehakt of

Half om Gehakt

1 Kilo

6

00

MAALTIJD VAN DE WEEK

Kip Parmigiana

250 gram

4

50

BORRELTRIO

Lever-,Osse-,

Grillworstje

3 STUKJES SAMEN

6,95

SPECIAL

Houthakkersteaks

2 Stuks

3

50

Vakmanschap, dat proef je

Nieuw! Transpondersleutels

Met onze nieuwe transponder machine zijn wij in staat bijna alle

auto sleutels met startonderbreking te dupliceren!

Voor meer informatie of prijzen, kom langs in de winkel, bel naar

020-6977170 of vraag het via facebook.020-6977170 of vraag het via facebook.

Reigersbos 90b - 1106 AS Amsterdam

Aanbiedingen zijn geldig t/m 28 maart 2015

Page 7: Reigersbos krant 13 maart 2015

W I N K E L C E N T R U MREIGERSBOS

Herinnert u zich deze nog….Op 25 april gaan we terug in de tijd in Reigersbos!Wie kan het zich nog herinneren: de grote pret die we hadden met blikjes gooien, zaklopen en hoepelen. Op 25 april organiseren de winkeliers van Reigersbos een oudhollandse spelletjesdag.

We gaan hoepelen, elastieken, zaklopen, touwtje springen, bellen blazen, kaatsenballen, hinkelen en muziek maken. Dat wordt gezellig!

Niet alleen voor de kinderen, maar ook voor u als u uw jeugd weer herbeleeft.

We verheugen ons op uw komst.

Reigersbos 175, Tel. 020 - 697 71 76, Amsterdam

HAARMODE

Loes de Kort haarmode, al 30 jaar het

vertrouwde adres in Reigersbos,

is verhuisd binnen het winkelcentrum van huisnummer 6

naar 175 (tegenover de Jumbo)

Wilt u meer weten? Kom even langs

of bel...

Page 8: Reigersbos krant 13 maart 2015

W I N K E L C E N T R U MREIGERSBOS

NAAM :

ADRES :

TELEFOON :

EMAIL : @

Zoals u in deze krant hebt kunnen lezen, willen we Reigersbos een nieuw jasje geven. U - als bewoner van de wijk - heeft vast een mening over allerlei zaken waaraan wij moeten denken. Wilt u met ons meedenken door onderstaande enquête in te vullen en in te leveren bij Woon- en dhz centrum, de Stomerij of Bel’s Shoe Service.

1. Hoe beoordeelt u de geplande activiteiten 2015: goed / redelijk / matig / slecht *

2. Welke activiteiten wilt u graag in het centrum hebben:

_____________________________________________________

_____________________________________________________

_____________________________________________________

_____________________________________________________

3. Hoe beoordeelt u de veiligheid in het centrum: veilig / redelijk veilig / onvelig*

4. Welke ideeën/suggesties heeft u om de veiligheid te verbeteren:

_____________________________________________________

_____________________________________________________

_____________________________________________________

_____________________________________________________

5. Hoe beoordeelt u het onderhoud van het centrum: goed / redelijk / matig *

6. Welke verbeteringen wilt u graag zien?

_____________________________________________________

_____________________________________________________

_____________________________________________________

_____________________________________________________

_____________________________________________________

7. Welke wensen /tips /suggesties heeft u in het algemeen:

_____________________________________________________

_____________________________________________________

_____________________________________________________

_____________________________________________________

_____________________________________________________

_____________________________________________________

_____________________________________________________

* doorhalen wat niet van toepassing is

Enquête: doe mee en maak kans op een tablet

JAARKALENDER28 februari Kinderactiviteit

Sneeuwpop en grabbelvrouw

28 maart Kinderactiviteit Poppenkast en pannekoeken

25 april Kinderactiviteit Oud Hollandse spelen

22-23 mei Braderie met oude ambachten 2 spandoeken

27 juni Kinderactiviteit Stripfiguren

Buurman & Buurman 28 augustus Midzomernachtmarkt

met artiesten

29 augustus Braderie

2-3 oktober Braderie met kinderactiviteit

Kop van Jut en rodeostier

28 november Intocht Sint en pieten

22 december Mystery Man

24 december Kerstactiviteiten Zingende Kerstman, Charles Dickens orkest, gluhwein, mini express J

AA

RK

AL

EN

DE

R R

EI

GE

RS

BO

S