Presentatiegids SC Genemuiden 2011-2012

29
SC GENEMUIDEN Presentatiegids TOPKLASSE 2011-2012 SELECTIE WEDSTRIJDEN Hoofdsponsor 2011-2012 2011-2012

description

Presentatiegids van Sportclub Genemuiden voor het seizoen 2011-2012.

Transcript of Presentatiegids SC Genemuiden 2011-2012

Page 1: Presentatiegids SC Genemuiden 2011-2012

SC GENEMUIDENPresentatiegidsTOPKLASSE2011-2012

SELECTIE

WEDSTRIJDEN

Hoofdsponsor

2011-2012

WEDSTRIJDENWEDSTRIJDENWEDSTRIJDEN2011-2012

Page 2: Presentatiegids SC Genemuiden 2011-2012

3Presentatiegids SC Genemuiden 2011 - 20122 Presentatiegids SC Genemuiden 2011 - 2012

INH

OU

DDoelstellingen… 5

organisatie 7

richarD Karrenbelt, op zoeK naar nieuwe slachtoffers 13

breman, net als sportclub, een begrip in genemuiDen 15

het bestuur 17

De tegenstanDers 22

1e selectie 28

De grens 41

groei 43

programma topKlasse seizoen 2011-2012 51

weDstrijDen en sponsoren 53

13

43

28

Colofon FotografieHelmich Lubberts

Presentatie teamHenk de LangeBert van MaastrichtTeam Comceptum

EindredactieBert van MaastrichtHelmich LubbertsHenk de Lange

Concept en creatieTeam ComceptumNijverheidstraat 19a, Genemuiden038 385 68 48www.comceptum.nl

Compaen Groep en Boudesteyn & Partners:

Samen één doel fairplay spelen

Hypotheken

Pensioenen

MKB

Belastingen

Opleiding en Training

Assessments

Advies en Begeleiding

Personele diensten

Onderzoek

Verzekeringen

Boudesteyn & Partners Nijverheidstraat 33 8281 JD Genemuiden T: 038 - 385 93 93 F: 038 - 385 91 84 www.boudesteyn.nl

Compaen Groep Puttenstraat 20 8281 BP Genemuiden T: 038 - 385 5592 F: (038) 385 9008 www.compaengroep.nl

adv opzet.indd 1 30-06-2010 09:35:56

Page 3: Presentatiegids SC Genemuiden 2011-2012

5Presentatiegids SC Genemuiden 2011 - 20124 Presentatiegids SC Genemuiden 2011 - 2012

accountants / adviseursaccountants / adviseurs

‘Mijn schoonzoon? Dat wordt niets...’

Het zal je gebeuren: na jaren hard ploeteren laat de gedroomde opvolging u in de steek. Gelukkig hoeft dat géén reden te zijn om nog een paar jaar door te buffelen. De accountants en adviseurs van Brouwers zijn precies de mensen die u in dat geval kunnen laten excelleren in het staartje van uw ondernemerschap. De intensieve begeleiding tijdens opvolgingstrajecten bestaat bijvoorbeeld uit prognoses, managementover-eenkomsten, verkoopcontracten, zelfs het zoeken en selecteren van kandidaten. Brouwers doet dus véél meer dan alleen aangiftes, jaarrekeningen en salarisadministraties. Ook voor ondernemers die aan iets nieuws toe zijn is Brouwers bijzonder breed. En altijd to the point. Bel maar eens...

T / 038 851 52 00 E / [email protected] W / www.brouwers.nl V / Zwolle / Arnhem / Deventer / Genemuiden

601846_Brouwers_ADV_A4_aflopend.1 1 12-05-2009 17:05:26

Doelstellingen…het historisch – de start van de nieuwe topklasse - seizoen 2010-2011 ligt alweer achter ons. De tijd gaat snel, zeker wan-neer er wekelijks spannende- en interessante topklasse wedstrijden zijn. onze doelstelling was bovenaan het rechterrijtje te eindigen, uiteindelijk eindigden we op een mooie 7e plaats. een meer dan fantastische prestatie. gefeliciteerd spelers, trainers/begeleiding, supporters, sponsors, bestuur en uiteraard onze talrijke onmisbare vrijwilligers.

We kunnen en mogen trots zijn op onze prestatie(s) en kijken daarom dan ook weer reikhalzend uit naar ons tweede seizoen in de zaterdag Topklasse. De Topklasse prikkelt, inspireert en genereert ons veel energie, Sport-club zal daarom jaarlijks sterker worden en doelstellingen bijstellen.

Sportclubs hoogtepuntenPrestatieve heren teams: Ons vlaggenschip ein-digde op een mooie 7e plaats in de Topklasse met attractief aanvallend voetbal. Volgens onze tegenstanders is Sportclub moeilijk te bespelen, een grote groep kan doelpunten maken en dat is lastig voor een tegenstander. Ook krijgen we respect van onze tegenstanders en scheidsrech-ters, toch een geweldige verdienste. In de grote KNVB beker hebben we landelijk naam gemaakt, vooral de thuiswedstrijd tegen eredivisionist FC Groningen was sportief en organisatorisch een hoogtepunt. Ons 2e team eindigde wederom bovenin de reserve KNVB Hoofdklasse. Chapeau voor de trainers Alexander Palland en Alexander Lok. Het wordt zo langzamerhand tijd dat ons 2e team ingedeeld wordt bij de regionale standaard teams (1e/2e klasse). De sportieve afstand tussen ons 1e en ons 2e wordt te groot en dat is niet goed voor de ontwikkeling van de spelers van het 2e. Ons 3e team handhaafde zich knap in de hoogste klasse, de spelers kunnen terug kijken op vijf geweldige jaren met “vader” Leo Hilbers. Jan Roo is komend seizoen hun nieuwe trainer.

Recreatieve heren teams: Vorig seizoen hadden we vele kampioenen, dus vele promoties en zwaardere tegenstanders, echter nu geen kampi-oenen maar ook geen degradanten. Super, allen zijn wel kampioen geworden bij de Derde helft.

Dames teams: Dames 1 promoveert naar een hogere klasse en dat is goed voor hun ontwikke-ling. De groep wordt beloond voor gedrevenheid en doelstelling, onder enthousiaste begeleiding van trainer Bert Laan. MC1 werd na een thriller kampioen en promoveert dus ook naar een hogere klasse. Proficiat!

Prestatieve jeugd teams: A1 acteert in de 4e Divisie en eindigde op een mooie plaats net boven de middenmoot; B1 werd kampioen in de Hoofdklasse en promoveert naar de landelijke 3e Divisie; C1 ging ook voor het kampioen-schap maar kwam net iets te kort, misschien wordt toch C1 komend seizoen geplaatst in de 3e Divisie; D1 werd overtuigend kampioen en promoveert naar de landelijke 2e Divisie; E1

werd kampioen op het hoogste Hoofdklasse niveau; en F1 eindigde in de middenmoot ook op het hoogste Hoofdklasse niveau. Prestaties van formaat! Diverse andere jeugdteams werden ook kampioen of handhaafden zich. Kortom “wie de jeugd heeft, heeft toekomst” geldt zeker voor onze Sportclub. Een beloning voor ons jeugdbe-leid en de diverse enthousiaste personen die het uitzetten, uitvoeren en onderhouden.

Nieuw seizoenGebleken is dat onze eerstejaars hoofdtrainer Richard Karrenbelt uitstekend functioneert bij onze Sportclub Genemuiden. In alle opzichten voldoet hij aan Sportclubs clubcultuur en am-bities, bovendien is er een sterke chemie tussen Richard en de hele vereniging. André de Boer is assistent trainer, Wiljan Kattenberg en Dick Lindeboom zijn onze hersteltrainers en Marco Beens is keeperstrainer (allen voormalige eerste elftal spelers). Zij kennen onze clubcultuur als geen ander en leveren daarom meer dan uit-stekend werk op basis van kennis, ervaring en gedrevenheid. Onze voornamelijk jonge eerste selectie – jaarlijks stromen eigen A-junioren door – wordt versterkt met Willem Lanjouw (Be Quick 1887), Dominique Vos (FC Lienden), Christian Riemens (2e elftal SC Genemuiden) en Joey Wolven (A-jeugd SC Genemuiden). Gezien voornoemde versterkingen, en het terug komen van een seizoen lange blessure good old Reinier Resokario, is onze doelstelling het nieuwe seizoen te eindigen in het linkerrijtje. Ontegenzeggelijk zal de Topklasse zich verder ontwikkelen en zal de verdere professionalisering ook zijn beslag gaan krijgen. De Topklasse moet een exclusiviteit zijn en blijven binnen het Nederlands voetbalbestel en daar wil SC Genemuiden bijhoren.

Sportclubs imagoDat Sportclub een ijzersterk imago heeft bewijzen onze sponsoren. Allen hebben de (pakket) spon-sorovereenkomst verlengd en nieuwe hebben zich inmiddels alweer aangemeld. In deze toch moeilijke economische tijd een groot compliment voor onze club. We hebben een goed attractief product en vele sponsoren willen zich associëren en identificeren met Sportclub. Doordat SC Ge-nemuiden acteert in de Topklasse heeft de club een grotere uitstraling gekregen in de regio en zelfs landelijk. De regionale en landelijke media aandacht is ontegenzeggelijk toegenomen. Wekelijks worden samenvattingen getoond op RTV Oost en Eredivisielive is ook al langs geweest. Ook de aantallen (gemiddeld 1250) toeschouwers/supporters zijn toegenomen en

omdat we de enige Topklasser zijn in de wijde regio zullen de toeschouwers aantallen in het nieuwe seizoen logischerwijs toenemen. Ook getalenteerde jeugdvoetballertjes uit de regio worden in toenemende mate lid van Sportclub om ooit in ons eerste te kunnen acteren. Bin-nenkort passeren we de 1100 leden grens, over imago gesproken…

Voetbal AcademyOnder de kop van “op eigen wijze de top halen” start Sportclub het nieuwe seizoen met een Rabobank Voetbal Academy. We willen onze getalenteerde jeugdleden extra door ontwik-kelen en uiteraard begeleiden. Balans bieden tussen breedte- en topsport en balans bieden tussen persoonlijke ontwikkeling en het hoogste niveau als team. Onze doelstelling is gebaseerd op een gefundeerd technisch beleid met een grote rol van spelers afkomstig uit onze eigen jeugdopleiding voor nu en in de toekomst za-terdag Topklasser te blijven. Zittribune/BusinessruimteNu we het toch over doelstellingen hebben. Binnenkort worden de procedures en processen opgestart voor het ontwikkelen, het ontwerpen en realiseren van een nieuwe zittribune met een sfeerrijke business-/sponsorruimte. Om door te groeien een must, zeker om een stabiele Top-klasser te willen zijn met… kampioenaspiraties.

Tot slotWens ik u allen opnieuw een fantastisch voetbal-seizoen toe. Natuurlijk hoop ik op een sportief en succesvol seizoen, met veel voetbalplezier voor onze spelers, trainers, sponsoren en supporters. Ik hoop jullie te begroeten op Sportpark “De We-tering” waar zaterdagtopvoetbal wordt gespeeld tegen gerenommeerde voetbalverenigingen uit het hele land. Draag de naam van SC Gene-muiden op een waardige manier uit, wees trots en ondersteun onze jongens op een positieve manier. Laat je horen… “Sportclub dat zijn we allen”. Jullie zijn onmisbaar in het verwezenlijken van onze doelstellingen.

Voorts wens ik jullie veel leesplezier toe, exposure voor onze sponsoren, in deze mooie kwaliteits-rijke presentatiegids van SC Genemuiden. Mijn welgemeende complimenten aan de redactie!

Met sportieve groet,

Willem van der HaarVoorzitter SC Genemuiden

Page 4: Presentatiegids SC Genemuiden 2011-2012

7Presentatiegids SC Genemuiden 2011 - 20126 Presentatiegids SC Genemuiden 2011 - 2012

Hoofdbestuur Voorzitter W. van der Haar 06-15149886-   Vice-voorzitter H. Kolk 06-53549756Secretaris S. Eenkhoorn 06-25176377-   Vice-secretaris J. Wolsink 06-51385921Penningmeester G. Heij 06-20369736-   Vice-penningmeester J. Tuinman 06-51284362Senioren Mw. J. ten Hove 06-27324288Jeugd J. Wolsink 06-51385921Technische zaken H. Kolk 06-53549756PR en sponsorzaken (Businessclub) H. de Lange 06-46585357Accommodatie/materiaal J. van Dijk 06-29081014Kantine en evenementen J. Tuinman 06-51284362

Heren 1e selectie Hoofdtrainer R. Karrenbelt 06-28883642Assistent trainer A. de Boer 06-11095793Herstel trainer W. Kattenberg 06-20456706Herstel trainer/Teammanager D. Lindeboom 06-15902227Keeperstrainer M. Beens 06-50443509Leider G. Eenkhoorn 06-13299729Leider H. Altena 06-36560865Verzorger E. Kolkman 06-28335230Verzorger C. de Bruyn 038-3856384Fysiotherapie Fytac Trainings en Adviescentrum 038-3856999

Heren 2e selectieTrainer/coach A. Palland  06-41384957Verzorger A. Buiter 06-20709489Leider M. van Dijk 06-50203510

Heren 3e selectieTrainer/coach J. Roo 0529-483050Leider/verzorger H. van Wijnen 06-20004617

Dames 1e selectieTrainer/coach B. Laan 06-22587328Team manager G. Beens 06-22662588Leidster Mw. J. Bruintjes-Lubberts 038-3855443

Overige gegevens AdresSportlaan 2/B, 8281 CM Genemuiden038-3851000

Centraal postadresPostbus 143, 8280 AC GenemuidenBankrelatieRabobank 3214.03.754K.v.K. nr. 40059691

WebmasterH. Lubberts 06-81069037

TechniekP. Goosen 06-53529897

Websitewww.sc-genemuiden.nl

[email protected]

Overige contactpersonenConsulJ. van DijkStuivenbergstraat 50, 8281 EM Genemuiden038-3855648

LedenadministrateurJ. StoterLangestraat 140, 8281 AP Genemuiden038-3853508/[email protected]

Organisatie

Presentatiegids SC Genemuiden 2011 - 2012

Page 5: Presentatiegids SC Genemuiden 2011-2012

98 Presentatiegids SC Genemuiden 2011 - 2012Presentatiegids SC Genemuiden 2011 - 2012

v e n t u r e g r o u p

Als we het dan toch over een kans hebben...

Samen kansen benuttenDe ploeg van Venture Group bestaat uit de Vadain-groep, VConsyst-groep en de VD&P-groep. Stuk voor stuk sterspelers

met hun eigen kwaliteiten. Elke groep opereert in diverse nationale en internationale markten. Samen een hecht team

dat kansen benut met een unieke combinatie van diensten, producten en beproefde technologieën. De Venture Group

verzorgt als coach de financiële administratie, automatisering, marketing en communicatie, personeel en organisatie

voor haar dochtermaatschappijen. Dat is teamwork!

www.venture-group.nl

ONTWERP | BOUWKUNDIG TEKENWERK | CALCULATIE | TECHNISCHE BESCHRIJVINGEN

BOUWplannen?Hoe nu verder?

Prikker 50

8281 NC Genemuiden

Tel: 038-3858798

Fax: 038-3859365

[email protected]

www.berendvanlente.nl

“Blocks” catering heeft de ervaring en de expertise om al uw wensen op nieveau in te vullen, zowel culinair als de belangrijkste sfeerzaken.

Wij nemen alle zorgen uit handen, van smaakvolle bloem-decoraties, van een correcte discrete bediening tot en met de gehele afwas. “Blocks” catering zal het geheel voor u verzorgen en tot een onvergetelijke gebeurtenis maken.

Diezerstraat 41 | 8011 RB Zwolle Telefoon: 038 - 4216284 | Mobiel: 06 - 26344585

Nylonstraat 13d

8281 JX Genemuiden

Tel. (038) 385 92 22

Telefax (038) 385 93 02

E-mail: [email protected]

n Nieuwbouw

n Verbouw

n Utiliteitsbouw

www.abgbouw.nl

ABG bouw.indd 1 06-01-2011 15:55:23

Nylonstraat 13d

8281 JX Genemuiden

Tel. (038) 385 92 22

Telefax (038) 385 93 02

E-mail: [email protected]

n Nieuwbouw

n Verbouw

n Utiliteitsbouw

www.abgbouw.nl

ABG bouw.indd 1 06-01-2011 15:55:23

Nylonstraat 13d

8281 JX Genemuiden

Tel. (038) 385 92 22

Telefax (038) 385 93 02

E-mail: [email protected]

n Nieuwbouw

n Verbouw

n Utiliteitsbouw

www.abgbouw.nl

ABG bouw.indd 1 06-01-2011 15:55:23

Nylonstraat 13d

8281 JX Genemuiden

Tel. (038) 385 92 22

Telefax (038) 385 93 02

E-mail: [email protected]

n Nieuwbouw

n Verbouw

n Utiliteitsbouw

www.abgbouw.nl

ABG bouw.indd 1 06-01-2011 15:55:23

WTH maakt wonen en werken aangenaam

WTH brengt de lente bij u in huis. 365 dagen per jaar.

Met de stralingswarmte van onze vloer- en wandver-

warming en -koeling hebt u namelijk een buitengewoon

aangenaam binnenklimaat. Stabiel en gezond. En dat is veel

behaaglijker dan koelen of verwarmen met radiatoren of

airconditioning. Er is bijvoorbeeld geen sprake van tocht of

een ongezonde luchtcirculatie. Bovendien is het rendement

bijzonder hoog. Het systeem verbruikt namelijk veel minder

energie om u een aangename gevoelstemperatuur te

bezorgen. Het comfort van WTH voelt u dus zelfs in uw

portemonnee. Over welkom gesproken ...

“Uw comfort, onze missie!”

ONTWERPINSTALEERLEEF

www.wth.nl

LEEF MET WTH-COMFORT

Page 6: Presentatiegids SC Genemuiden 2011-2012

11Presentatiegids SC Genemuiden 2011 - 201210 Presentatiegids SC Genemuiden 2011 - 2012

���

����

Oog voor detail

Lease Unlimited bv is onderdeel van Pouw Automotive Groep | Lid van de VNA

www.leaseunlimited.nl

LU_adv_144x101,5mm.indd 1 07-08-2008 12:45:06

Er is al een Volkswagen vanaf € 12.490,-. Vanaf prijs is inclusief BTW en BPM, excl. verwijderingsbijdrage en kosten rijklaar maken. Wijzigingen ook in uitvoeringsdetails voorbehouden.Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten. Voor meer informatie www.volkswagen.nl

Het team van Pouw...

Brandstofverbruik Ø 3,3 - 12,5/100 km (1L. op 8,0 - 30,3 km). CO2 uitstoot Ø 87 - 290 g/km.

Het is maar dat u het weet. Wij zijn er klaar voor. Kom dus vooral eens kennismaken met onze modellen of maak een proefrit in de Volkswagen van uw dromen.

Vrijblijvend. We garanderen u echter dat het u altijd iets oplevert. Al is het maar een heerlijke kop koffie en een prettig gesprek. U bent van harte welkom.

...staat voor u klaar. ...staat voor u klaar. ...staat voor u klaar.

www.pouwvolkswagen.nl

Er is al een Volkswagen vanaf € 12.490,-. Vanaf prijs is inclusief BTW en BPM, excl. verwijderingsbijdrage en kosten rijklaar maken. Wijzigingen ook in uitvoeringsdetails voorbehouden.Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten. Voor meer informatie www.volkswagen.nl

Het team van Pouw...

Brandstofverbruik Ø 3,3 - 12,5/100 km (1L. op 8,0 - 30,3 km). CO2 uitstoot Ø 87 - 290 g/km.

Het is maar dat u het weet. Wij zijn er klaar voor. Kom dus vooral eens kennismaken met onze modellen of maak een proefrit in de Volkswagen van uw dromen.

Vrijblijvend. We garanderen u echter dat het u altijd iets oplevert. Al is het maar een heerlijke kop koffie en een prettig gesprek. U bent van harte welkom.

...staat voor u klaar. ...staat voor u klaar. ...staat voor u klaar.

www.pouwvolkswagen.nl

MET EEN GOEDE FINANCIËLE COACH

STA JE NOOIT ALLEENDE BANK ANNO NU | HAVENPLEIN 28281 EV GENEMUIDEN | 038-3859665

GENEMUIDEN

Nijverheidstraat 37, 8281 JD Genemuiden

Tel. (038) 385 20 00, Fax (038) 385 66 44

E-mail: [email protected], www.kkheutinkbv.nl

Scorend inde bouw...

Te Biesebeek Advocaten, met recht de beste keuze Juridisch specialist op elk denkbaar

en relevant terrein. Onder één dak

krijgen al uw juridische belangen de

enige prioriteit die telt: de allerhoogste.

Met als bouwstenen deskundige

advisering en professionele bijstand

tijdens alle procedures. Uw belang is

ons belang. Van zakelijk tot particulier.

Met recht de beste keuze.

Bel: 038 - 422 30 20 of kijk op

www.tebiesebeek.nl

Met recht dé partij!

• Ondernemingsrecht

• Insolventierecht

• Bouwrecht

• Agrarischrecht

• Intellectuele

eigendom

• Arbeidsrecht

• Huurrecht

• Arbitragen en

procesrecht

• Familierecht

• Strafrecht

• Incasso’s

Dobbe 73

8032 JX

zwolle

T 038 - 422 30 20

F 038 - 422 30 70

E [email protected]

Page 7: Presentatiegids SC Genemuiden 2011-2012

13Presentatiegids SC Genemuiden 2011 - 201212 Presentatiegids SC Genemuiden 2011 - 2012

Met Edel Grass heeft SC Genemuiden een perfecte basis voor het nieuwe seizoen

Leading in arti� cial grass systemswww.edelgrass.com

Edel Grass Futureds beschikt dankzij de unieke vorm (Double Spine) en de geavanceerde extrusie technologie over ongekend goede speleigenschappen en is daarmee een daadwerkelijk alternatief voor natuurgras.

Edel Grass Futureds is FIFA** goedgekeurd.

Richard Karrenbelt wil zich vroeg veilig spelen, Op zoek naar nieuwe slachtoffersrichard Karrenbelt (43) gaat zijn tweede seizoen in als trainer van sportclub genemuiden. hij hoopt dat zijn team zich opnieuw snel veilig speelt. “we moeten in ieder geval op zoek naar nieuwe slachtoffers. Vorig jaar pakten we heel veel punten van de degradanten.”

Na de eerste training van het seizoen en een snelle douchebeurt, stapt Karrenbelt de bestuurs-kamer van Sportclub Genemuiden binnen. Hij heeft snel de weg gevonden bij de vereniging. Als symbool voor die gewenning trekt hij de koelkast open om er twee flesjes spa blauw uit te pakken. “Ik pas me altijd snel aan bij een club. Begeef me graag onder de mensen, vind het geen straf om na afloop de kantine binnen te stappen. Sterker nog: regelmatig ben ik als een van de laatsten weg”, glimlacht de Apeldoorner. Hij heeft er geen moeite mee dat iedereen zich binnen de club met zijn werk bemoeid. Dat hoort zo bij een bloeiende vereniging, vindt hij. “Supporters moeten flink mopperen over het eerste elftal. Dat bewijst dat een club leeft. Bij Genemuiden is dat zeker zo. De mensen zijn hier hartstikke kritisch na een slecht resultaat, maar lopen ook de polonaise na een overwinning.” Winstpartijen waren er afgelopen seizoen volop. Tot verbazing van vriend en vijand. “We stonden er meteen. Dat schrijf ik nog toe aan het goede werk van mijn voorganger Rene Bakhuis. Ik heb slechts wat accenten verlegd. Bovendien trof ik een hele fanatieke spelersgroep aan die zich continu wil verbeteren. Voordeel was denk ik ook dat we in tegenstelling tot veel andere clubs weinig nieuwe spelers hadden”, zegt Kar-renbelt, die echter realistisch is. “Als de ballen dan ook de binnenkant van de paal raken, ga je lekker van start.” Dat moet dit seizoen weer mogelijk zijn, schat Karrenbelt in. Sportclub kent opnieuw weinig personele wisselingen. Toch is de selectie zeker in de breedte sterker. “De jonge jongens heb-ben een jaar Topklasse in de benen, Resokario is terug en met Willem Lanjouw en Dominique Vos hebben we echte versterkingen. Vos is een voetballende speler, die desondanks verdedigend sterk is. Net als Lanjouw is hij bovendien lang en dat konden we goed gebruiken. Vorig seizoen hebben we een aantal goals tegen gekregen die met lengte waren te voorkomen.” Met de komst van Lanjouw denkt Karrenbelt extra mogelijkheden te krijgen. De Groninger is geschikt voor meerdere speltypen. Hij is een echte afmaker en sterk in de combinatie. “Ik ben altijd fan geweest van Florencio Cornelia. Tegenstanders zetten altijd twee man op hem, zodat de rest van onze aanvallers meer ruimte krijgen. Met Lanjouw erbij verwacht ik nog meer

beweging in onze ploeg”, aldus Karrenbelt. Hij wil sowieso meerdere speltypen kunnen spelen. Een ambitie voor het nieuwe seizoen. “Veel druk zetten en vaak tussen de linies opereren, stond vorig jaar centraal. Nu wil ik ook dat we leren inzakken. Als je dat afwisselt, beschik je over een extra wapen. Ik ben benieuwd welke spelers daarin de beslissingen gaan nemen. Het beste is dat dit soort beslissingen in het veld worden genomen.” Verder wil werken Karrenbelt Sportclub con-stanter laten presteren. Daar kan het team nog belangrijke stappen zetten. “We hebben vorig jaar 20 redelijk tot goede wedstrijden gespeeld en tien slechte. In die laatste categorie won-nen we alleen uit bij Nijkerk. Dat is te weinig. We moeten meer slechte wedstrijden winnen”, vindt de trainer. Dat betekent overigens niet dat Sportclub daardoor zomaar de top vijf bin-nen wandelt. Karrenbelt lacht: “Toen ik hier kwam, sprak iedereen over handhaving. Nu wil iedereen dat we ons bij de subtop spelen, maar zo eenvoudig is dat niet. Ik verwacht dat het niveauverschil in de Topklasse weer minimaal is, net als vorig jaar. Op de laatste dag konden we vijfde worden, maar ook nog elfde.”

Karrenbelt is geen man die wegloopt voor zijn verantwoordelijkheid. Zijn ogen glimmen als hij spreekt over de in zijn ogen beste wedstrijden van het afgelopen seizoen (Katwijk thuis, Dijkse Boys en Groningen), maar staan meteen dof als hij de dieptepunten benoemt. Die rekent hij zichzelf aan. “Drie dagen na het spektakelstuk tegen FC Groningen verloren we met 5-0 van Lisse. Daar speelden we echt verschrikkelijk slecht. Blijkbaar had ik het team niet goed voor-bereid. Verder vind ik dat we als technische staf vorig jaar te weinig aandacht hadden voor de nummers 12 tot en met 20 van de selectie. We moeten vaker oefenwedstrijden spelen, zodat ook zij veel minuten maken.” Uiteindelijk verwacht Karrenbelt weer een mooi seizoen Topklasse. “Het mooiste vond ik vorig jaar dat bijna alle ploegen vol op de aanval spelen. Dat levert heel aantrekkelijk voetbal op. Je kunt pas goed spelen als ook de tegenstander die intentie heeft. We speelden misschien wel onze beste wedstrijd tegen Katwijk, maar dat kwam ook omdat die ploeg goed speelde. Verder willen we ons zo snel mogelijk veilig spelen. Het liefst nog eerder dan vier wedstrijden voor het einde.”

door eriK Driessen, heyrik media

Page 8: Presentatiegids SC Genemuiden 2011-2012

15Presentatiegids SC Genemuiden 2011 - 201214 Presentatiegids SC Genemuiden 2011 - 2012

STEUNT SC GENEMUIDEN

“EEN DIJK VAN EEN CLUB”

Postadres: Postbus 49, 8280 AA Genemuiden Bezoekadres: Schering 9a Genemuiden, T 038 376 83 80, [email protected]

Willemsen & Wij: Parallelweg 30, 3903 BC Veenendaal, T 0318 522721, [email protected]

www.willemsenenwij.nl

www.heutinkenheij.nl

Heutink & Heij werkt o.a. samen met: ASR, AEGON, Nationale Nederlanden, ING, SNS, ABN AMRO, Rabobank, Delta Lloyd, Unigarant, Amersfoortse, Westland Utrecht bank, Argenta, Bank of Scotland, BLG, Ardanta, Reaal, Onderlinge s’Gravenhage, CZ, Europeesche, BNP Paribas, Avero, Achmea, Directbank, Florius, GMAC, Hypotrust, Interbank, Klaverblad, MNF Bank, TAF, Nationale Waarborg, Nederlands Voorschotbank, Monuta, Cardif, Generali, Noord Hollandsche, Goudse, Zevenwouden, Zwitserleven, Legal & General, Allianz.

Breman, net als Sportclub, een begrip in Genemuidenin 1925 startte tijmen breman een rijwielherstelbedrijf. hij had niet kunnen denken tot welk concern zijn onderne-ming zou uitgroeien. anno 2011 staat de naam breman voor kwaliteit op het gebied van installatie, dakbedekking en service & onderhoud.

Met bijna 40 bedrijven en 1600 medewerkers is de Breman Installatiegroep één van de grootste spelers in de installatiebranche. Het werkter-rein ligt in de woningbouw, utiliteitsbouw, industrie, renovatie, service, groot onderhoud en duurzame energie.

De Breman Installatiegroep wil haar medewer-kers een optimale en stabiele werkomgeving bieden. Een omgeving met ontplooiingskan-sen, waarin creativiteit en ondernemingschap worden gestimuleerd. Daarom hebben de Bre-man bedrijven binnen afgesproken kaders een grote mate van vrijheid voor de ontwikkeling van hun eigen klantenkring en dienstverlening. Lokaal ondernemerschap wordt bevorderd door de bedrijven ruimte te geven voor hun commerciële activiteiten.

De kracht van de Breman Installatiegroep ligt in een optimale bedrijfsvoering door heldere eenduidige processen met een kwalitatief goede uitvoering. De medewerkers van de Breman Installatiegroep zijn daarbij bepalend voor kwaliteit en rendement. Daarom worden zij voortdurend getraind om hun functie goed te kunnen uitoefenen. Het belang van de medewerkers komt volledig tot uiting in de unieke Breman-structuur waarin aandeelhou-ders en medewerkers de zeggenschap over de onderneming delen.

De Breman Installatiegroep wil verantwoor-delijk zijn voor haar rol in de maatschappij en voor de wereld waarin wij wonen en werken. Daarom installeert de Breman Installatiegroep bij voorkeur installaties die bijdragen aan ener-

giebesparing, hogere veiligheid en verbetering van het milieu.

Ook in de toekomst wil de Breman Installa-tiegroep op een klantvriendelijke en integere manier zaken doen. Met zorg voor het milieu en aandacht voor haar medewerkers, waarbij duurzaam ondernemen een belangrijke plaats inneemt bij het dagelijkse denken en handelen.

Breman wil verantwoordelijk zijn voor haar rol in de maatschappij en voor de wereld waarin wij wonen en werken.

Page 9: Presentatiegids SC Genemuiden 2011-2012

1716 Presentatiegids SC Genemuiden 2011 - 2012Presentatiegids SC Genemuiden 2011 - 2012

Website: www.tamek.nl

Tamek: Totaal Advisering Midden- En

Kleinbedrijf

Meppel

Zwartsluis

Zwolle

Genemuiden

KampenUrk

LelystadBlokzijl

Voor een doelgerichte aanpak

creatief & betrokken

Mobiele Surveillance24/7 in bewegingSecuritas Voltastraat 2 8013 PM Zwolle 038 427 15 09

wwwww.securitas.nl

Hamat bvSpoelstraat 16 8281 JT Genemuiden

T 0031 - 38 - 385 55 28 F 0031 - 38 - 385 58 43

[email protected]

Het Bestuur

Page 10: Presentatiegids SC Genemuiden 2011-2012

1918 Presentatiegids SC Genemuiden 2011 - 2012Presentatiegids SC Genemuiden 2011 - 2012

GENEMUIDEN Schering 25, Industrieterrein Zevenhont, 088-9005150

Kijk voor het dichtstbijzijnde fi liaal in Nederland op www.matrasdirect.nl

NEEM OOK EENS EEN KIJKJE OP ONZE VERNIEUWDE WEBSHOP

www.matrasdirect.nl

BIJ MATRAS DIRECT KOM JE PAS ECHT TOT RUST

Klaas Fuitestraat 41-45 Genemuiden Tel 038 - 385 47 50 [email protected] www.autobreman.nl www.autobedrijfbreman.nl

VERKOOP VAN NIEUWE EN GEBRUIKTE PERSONEN- EN BEDIJFSAUTO’S

ALLE AUTOMERKEN

SCHADE HERSTEL, REPARATIE ONDERHOUD

EN APK VOOR ALLE AUTOMERKEN

The art of fixings

Wat kunnen onze bevestigingsmiddelen

ù opleveren?

Borgh B.V. is leverancier van bevestigingsmaterialen en machines voor de bouw- en installatiebranche.

Met ruim dertig jaar ervaring hebben wij voor de meeste

bevestigingsvragen een oplossing (en anders zoeken we er een).

Bezoek onze website om onze innovatieve oplossingen te bekijken of maak een afspraak voor advies -

wij zijn u graag van dienst!

Postbus 50160 NL-1305 AD Almere

[email protected] www.borgh.net

T +31 (0)36 53 59 333 F +31 (0)36 53 59 334

Page 11: Presentatiegids SC Genemuiden 2011-2012

2120 Presentatiegids SC Genemuiden 2011 - 2012Presentatiegids SC Genemuiden 2011 - 2012

www.rabobank.nl/genemuiden

Rabobank. Een bank met ideeën.

Ook sponsor van voetballers, diewereldberoemd zijn in Genemuiden.

Meer winnen dan de wedstrijdalleen. Dat is het idee!De Rabobank is een bank met ideeën. Ook ideeën over sport. Sport verbindt en inspireert. Zo steunen wij

niet alleen sporten waar we naar kijken, maar ook sport waar we allemaal wat aan hebben. Dus sponsoren

we SC Genemuiden en zijn we hoofdsponsor van de jeugd. Want het gaat om meer winnen dan alleen

de wedstrijd. Dat is de gedachte. Dat is het idee.

Onze bloemen inspireren…mensen & bedrijven

Markt 3 | 8281 AD Genemuiden Tel.(038) 385 55 39 | www.boschbloemen-wonen.nl

Puttenstraat 23Postbus 52, 8280 AB Genemuiden nlT 038-3854540 [email protected]

AIRCO NODIG?Airconditioning is dé oplossing voor:koelen | verwarmen | ventilerenreinigen middels filters ontvochtigen van woningen en kantoren

www.aircotechniekholland.nl

OpeningstijdenC1000 Bart Knap:

Ma 08:00 - 20:00Di 08:00 - 20:00Wo 08:00 - 20:00Do 08:00 - 21:00Vr 08:00 - 21:00Za 08:00 - 20:00Zo Gesloten

ContactgegevensC1000 Bart Knap:

Kl. Fuitestraat 428281 BZ GenemuidenT: 038-3861310

I: www.c1000.nlE: [email protected]

Elke zaterdag tot 20.00 uur geopend!

Bart Knap

C1000 Bart Knap:ContactgegevensC1000 Bart Knap:

Kl. Fuitestraat 428281 BZ GenemuidenT: 038-3861310

I: www.c1000.nlE: [email protected]

C1000 Bart KnapSponsor van Dames 1

Page 12: Presentatiegids SC Genemuiden 2011-2012

23Presentatiegids SC Genemuiden 2011 - 201222 Presentatiegids SC Genemuiden 2011 - 2012

ARC

Aaron Balk, Machiel van Maarseveen, Sezer Aksoy, Nick Tavenier, Gert Labots, Maurits

Splinter, Marcel Vondeling, Patrick Vermeulen, Milan Berck Beelenkamp, Robbert v.d. Post,

Richard Zijderveld, Jeroen Merk, Lorenzo Rimkus, Dieter Vreeke,

Derk Prins

Trainer Edwin Vurens

NieuwChristian Cabrera Ortega (Las Palmas - Spanje, 3e divisie),

Jeffrey van den Berg (Spakenburg), Jason Esseboom

(Zwaluwen’30), Emile Linkers (De Baronie), Rob Overvliet (Argon)

Sportpark ZegerslootOlympiaweg 6

2406 LG Alphen aan den RijnTel.: 0172 - 472770

www.svarc.nl

Capelle

Rick v.d. Burgh, Dick Tol, Leandro Amarello, Tim de Bruin, Weskey Silva, Patrick Molendijk, Bart de

Keijzer, Marwin Richard, Bob Vermunt, Laurens Visser, Michel

van Guldener, Jamie Jaliens, Lars Bosscha, Jeroen Koppelaar,

Nick van Wordragen, Gertjan Rothman

Trainer Ronald Klinkenberg

NieuwJoshua Brard (ASWH), Giovanni

Klaverweide (ASWH), Ronald Graafland (Ajax), Philip den Hartog (Nieuwkerk), Henk

Roeland (ASWH)

Sportpark ‘t SlotP.C. Boutenssingel 1

2900 AG Capelle a/d IJsselTel.: 010 - 4505519www.vvcapelle.nl

Excelsior ‘31

Maurice Bartels, Karim Chengachi, Andres David,

Orshein Eilyo, Michel Gerritsen Mulkes, Gerald Ten

Hove, Amanuel Isa, Arjan Kok, John Lubbers, Nigel Willems,

Wim Oosthoek, Bunyamin Özkök, Dennis Rosink, Kevin

Siemelink, Maarten Smit, Sander Zandvoort

Trainer Dennis Demmers

NieuwJan Borghuis (ACV),

Christiaan Cicek (FC Lienden), Gradus Hempenius (Achilles

‘29), Maikel Kampjes (Quick ‘20), Robert Wilens (HSC ‘21), Kevin

Winkelhuis (Quick ‘20)

Sportpark De Koerbelt Arend Baanstraat 102

7461 DX  RijssenTel.: 0548 - 541939

www.excelsior31.nl

FC Lisse

Christopher Daal, Koen Fokkema, Roel de Goede, Joey

Klare, Michael v.d. Laan, Mo Messaoud, Lars Rauws, Raphael Sususepa, Rik Vermeulen, Mark de Vries, Wesley Weeber, Kevin

Weijers, Rene Wieringa, Tom Zoontjes

Trainer Misha Salden

NieuwRene Remie (Rigtersbleek), Mau-rice Bartelds (HSC ‘21), Andreas David (Quick ‘20), Dennis Rosink (Heracles Almelo), Kevin Aman

(DETO),

Sportpark Ter Specke Spekkelaan 12161 GH Lisse

Tel.: 0252 - 413494www.excelsior31.nl

GVVV

Jamal Benadi, Simon Brouwer, Martin van Eck, Wilco den

Hartog, Rodney Hofman, Bart Hulsbos, Edwin v.d. Klift, Dennis

van Meegdenburg, Tom Oostinjen, Joey Snijders, Roy Terschegget, Anouar Tmim,

Daan v.d Valk, Michile v.d. Valk, Niels Willemse

Trainer Erik Assink

NieuwTaoufik Adnane (Fc Hilversum),

Jasper Bolland (IJsselmeervogels), Wouter

Bonke (Gronitas), Tonnie Cusell (FC Hilversum), Johan Jansen

(Almere City FC), Yoram Pesulima (DTS Ede), Rick van Ree (Roda ‘46 (za.)), Thijs van Tent Beking

(DOVO)

Sportpark PanhuisVerlengde Sportlaan23905 AE VeenendaalTel.: 0318 - 514562

www.gvvv.nl

Harkemase Boys

Tony Albeda, Arjen Bergsma, Harvey Bischop, Lesly Fellinga,

Roel v.d. Meulen, Oebele Schokker, Jorrit Schra, Reinder

Slager, Jacob de Vries, René v.d. Weij, Jordy van Wijk, Erdem Yeni

Trainer Wieb Rodenhuis

NieuwErnst Pieter Bantema (Sneek Zwart -Wit), Erolind Derguti

(PKC ‘83), Erik Eleveld (WKE), Bas Hooiveld (WKE), Roelof de Jong (Drachtster Boys), Marnix Kolder (BV Veendam), Ewald Koster (BV

Veendam), Macel Pannekoek (PKC ‘83), Koos Werkman (FC

Groningen)

Sportpark De BoskDe Bosk 20

9281 NR Harkematel: 0512, 361990

www.harkemaseboys.nl

HHC Hardenberg

Martijn Berger, Gianluca Caria, Sander Danes, Rutger Dijk,

Renco van Eeken, Berry Hoogeveen, Patrick Jurgens,

Kenny Kroeze, Lennard Mulderij, Lars Offringa, Leo

Scheepmaker, Frank Schijff, Tim Siekman, Edwin Starke, Roy

Stroeve, Vincent Voshaar, Wesley Wakker, Sander ter Wijlen

Trainer Ted Verdonkschot

NieuwRaymond Beukeveld (WKE)

Kevin Heuvelink (Oranje Nassau)Thijs Houwing (Spakenburg)Kevin Mooibroek (geen club)Hielke Penterman (HSC ‘21)

Stijn Pol (DETO)

Sportpark De Boshoek Hessenweg 74

7771 RG  Hardenberg Tel.: 0523-261332

www.hhc-hardenberg.nl

Barendrecht

David Almeide, Thijs Binnerts, Mark v.d. Boogaart, Reinhard

Breinburg, Remy Brugts, Perry van Eijken, Stanley Husen, Peter de Lange, Ramon Salaz, Jermai-ne Sandvliet, Mathijs Tabbers,

Mark Zegers

Trainer Jack van den Berg

NieuwIvan Almeide (Sparta),

Jorzolino Falkenstein (Capelle), Ryan Holman (Ter Leede), Erik de

Kruijk (FC Lienden), Reza Ngarigota (SDC Putten),

Christian Opschoor (Kozakken Boys), Yoeri Rombouts

(Heerjansdam), Robbert v.d. Velde (Excelsior Maassluis),

Rory Willemstein (Dubbeldam), Kerem Ylmaz (Doto)

Sportpark de BongerdDierensteinweg 6

2991 XJ BarendrechtTel.: 0180 - 613821

www.bvvbarendrecht.nl

Page 13: Presentatiegids SC Genemuiden 2011-2012

25Presentatiegids SC Genemuiden 2011 - 201224 Presentatiegids SC Genemuiden 2011 - 2012

Rijnburgse Boys

Jos van Beuningen, Ronald Breinburg, Mustafa Celen, Bart

Freke, Peter Freke, Martijn Gootjes, Thijs Haselhoff, Raymond Kolder, Joost

Kuhlman, Richal Leitoe, Scott de Mooy, Richard van Nieuwkoop,

Bennie van Noord, Tim Orlowski, Thomas Pauw, Resham Ssardar, Danny v.d. Vijver, Kevin Winter,

Jeffrey Winter, Mitchel Zandbergen

Trainer Niek Oosterlee

Nieuw Jaap Molenaar (Volendam),

Benito Olenski (Telstar), Damiano Schet

(IJsselmeervogels), Kevin Westmaas (Ajax (za.))

Sportpark MiddelmorsNoordwijkerweg

2231 NJ RijnsburgTel.: 071 - 4021506

www.rijnsburgseboys.nl

IJsselmeervogels

Martijn van Strien, Dominique Berendse, Jeroen de Harder,

Henri de Graaf, Bas Mooij, Tony Tol, Peter Vastenhouw, Wilco

Krimp, Nick Kuipers, Ferdinand Katipana, Raymond Bronkhorst,

Wouter van Hoof, Maikel de Harder, Mike van de Laar, Justin van Groen, Cerezo Fung a Wing,

Geoffrey Verwey, Tim Peters

Trainer Jan Zoutman

NieuwJan de Graaf (Eemdijk), Jasmin Ramic (FC Lisse), Armand van

den Top (FC Lienden), Jan Pieter Hartog (Eemdijk), Guilian

Preud’homme (FC Twente), Arnoud van Toor (AGOVV)

Sportpark ‘de Westmaat’Westdijk 14

3752 AE SpakenburgTel.: 033 - 2992200

www.vvijsselmeervogels.nl

SC Genemuiden

Albert Flier, Erwin Henniphof, Arjen Netjes, Rainier

Resokario, Freek van den Berg, Jasper Bremmer, Erik Rotman,

Arjan Kolk, Berry HalfwerkRobert Boes, Martijn JansenSiebren Visscher, Patrick Lip,

Gerhald Visscher, Sijmen Jansen, Jacco Riemens, Anne van der Kolk, Herman van Dijk, Danny

Moorman

Trainer Richard Karrenbelt

NieuwDominique Vos (FC Lienden),

Christian Riemens (SC Genemuiden 2), Willem

Lanjouw (Be Quick 1887), Joey Wolven (SC Genemuiden Jeugd)

Sportpark De Wetering Sportlaan 2b

8281 CM  Genemuiden Tel.: 038-3851000

www.sc-genemuiden.nl

Katwijk

Danilo Arends, Michiel van Dam, Teun Guijt, Jan Groen, Daniël Hensen, Marcel Huijsman, Jos

Jansen, Bart de Jong, Arie Jonker, Bob Koning, Atam

Koroglu, Dwight Krolis, Elroy Lammers, Wim v.d. Luijt, Donny

van Oijen, Quincy van Ommeren, Michael Owel, Marco v.d. Plas, Mats v.d. Poel, Jerghinio Sahadewsin, Timo Schaap, Nicky

Sjaardema, Rydell Tuinfort, Berend Verdoes, Leen de Vreugd

Trainer Cees Bruinink

NieuwMartin van Eeuwijk (FC Lisse),

Gino Heerings (FC Oss), Jeffrey Jongeneelen (DHC), Benjamin Martha (RVVH), Robbert Susan

(Voorschoten ‘97), Maurice Varkevisser (FC Rijnvogels), Jordy

Zuidam (RBC Roosendaal)

Sportcomplex de Krom De Krom 57

2221 KK KatwijkTel.: 071 - 4027085www.vvkatwijk.nl

Spakenburg

Salim Amerzgiou, Lloyd Dielingen, Sargon Gouriye, Hans

v.d. Haar, Jeroen Hessing, Paul Kok, Remco van Lopik, Danny

v.d. Meiracker, Ivo Rottiné, Sebastiaan Steur, Sven Taberima,

Robert Verschraagen, Maarten woudenberg, Harry Zwarthoed

Trainer André Paus

NieuwRicky v.d. Berg (Sparta), Rudy

Jansen (FC Zwolle), Ibad Muhamadu (Helmond Sport),

Roald de Vries (DVS ‘33), Roy de Vries (Almere City FC), Marien

Willemsen (Almere City FC)

Sportpark de WestmaatWestdijk 12

3752 AE BunschotenTel.: 033 - 299 21 40

www.spakenburg.com

Montfoort

Wouter Agterberg, Joost van Apeldoorn, Jelle de Boer, Michel

Bottenheft, Gerben Drost, Lodewijk Drost, Jurgen v.d.

Hoeven, Bart Kastelein, Erwin v.d. Klis, Nick Koppers, Nick van

Luinen, Mike van oostrom, Dyon v.d Plas, Bart Roelofs, Barend

Schrijvers, Johan Verkerk, Robin Vianen, Jeroen de Vlieger, Andy

van Vliet, Yorno Vork

Trainer Marinus Dijkhuizen

NieuwChanan Brandsma (Geinoord)Chaniel Bulwant (Geinoord)

Niels Maat (Geinoord)Nick van Schaik (Hercules)Safak Tuna (Sportlust ‘46)

Sportpark HoflandBovenkerkweg 823417 TA MontfoortTel.: 0348 - 472053

www.vvmontfoort.nl

SVZW

Michiel Achterhoek, Marc Doornbos, Bjorn Nijsink

Marnix Smit, Jon Mulderij, Nick de Graaf, Rob Meijerink, Machiel van Keulen, Nick Wennink, Rob Altink, Martijn Maris, Niels ten

Hoeve, Dewi Perik, Tom Prumers

Trainer Peter Wesselink

NieuwBoy Kamphuis (HSC), Tanju Sahin (WHC), Xander Dekker (SVZW 2), Jannick Meyer (SVZW 2), Gracjan Sobcsak (MSK Kutno (pl)), Marco Parnela (Go Ahead Eagles), Alper

Göbel (Spakenburg), Mirko Zwiers (Quick ‘20), Tim Engbers

(Quick ‘20), Jordi Kamphuis (Quick ‘20)

Sportpark Het Lage VeldTweede Lageveldseweg 5

7641 PC WierdenTel.: 0546 - 572583

www.svzw.nl

Noordwijk

Marcel Akerboom, Reda Al Taminy, Hans v.d. Bosch, Bryan Braun, Safou Cherkaoui, Mike

van Dam, Jeremy Degger, Thomas van duijn, Souhal El

Guennouni, Mohammed Faouzi, Stefano Goncalves, Sven

Hensbergen, Floris-Jan Hinnen, Bob hoogkamer, Michel van Kasteren, Jeffrey Koemans,

Marijn de Kok, Bert Koppers, Joost leonard, Raymond

Manuputty, Stefan Mertens, Bram Meurs, Ryan v.d. Niet, Sven

de Ridder, Sven Strijk, Daan Stuifbergen, Robin van Vliet, Ton v.d.Vlugt, Emiel Wendt, Maik van

Zanten

Trainer Robbert de Ruiter

NieuwJeroen v.d. Zijden (FC Lisse),

Mustafa Amerzrine (SDV Barne-veld), Arschraf Artimi (ADO Den Haag), Richard Blonk (Katwijk), Rico Kogeldans (ARC), Guido Moelee (AZ), Rick v.d. Vlugt

(Teylingen)

Sportpark DuinweteringDuinwetering 105

2203 HM NoordwijkTel.: 071 - 3613745

www.vvnoordwijk.nl

Page 14: Presentatiegids SC Genemuiden 2011-2012

2726 Presentatiegids SC Genemuiden 2011 - 2012Presentatiegids SC Genemuiden 2011 - 2012

Openingstijden: ma-do: 09.30 - 18.00 uur | vr: 09.30 - 19.00 uur

za: 10.00 - 16.00 uur | zo: gesloten

Brouwer Woninginrichting | Marsdiep 28 | 8321 MC Urk T. 0527 69 00 79 | www.brouwerwoninginrichting.nl

NIEUW!!! Raamdecoratie Luxaflex

Nijverheidstraat 19a • 8281 JD Genemuiden • T 038 385 68 [email protected] • www.comceptum.nl

ZIJ DIE HET OPGEVEN WETEN NOOIT HOE DICHT ZE BIJ HUN DOEL WAREN

• LOGO’S EN HUISSTIJLEN • AL UW DRUKWERK • ADVERTENTIES • FLYERS EN FOLDERS • WEBSITES • KRANTEN • RECLAME ARTIKELEN • SPANDOEKEN EN VLAGGEN • MARKETINGPLANNEN

• BEURZEN EN EVENEMENTEN • EN ALLE OVERIGE RECLAME

Wordt het

schilderen op zaterdag…

of toch voetbal kijken?

Postadres Genemuiden:Postbus 35, 8280 AA

Kantoor / Werkplaats:Sisalstraat 19, 8281 JJ

Vakwerk sinds 1924www.buitinkschilders.nl

Telefoon:(038) 385 54 70

Telefax:(038) 385 67 62

5 landen19 vestigingen2000 werknemers

www.covebo.nl

Groter dan verwacht

5 landen19 vestigingen2000 werknemers

www.covebo.nl

Groter dan verwacht

5 landen19 vestigingen2000 werknemers

www.covebo.nl

Groter dan verwacht

Heiwerken

Grond- Weg en Waterbouw

Groen

Bagger- en Milieuwerken

Design & Construct

www.beensgroep.nl

Projectontwikkeling

GENEMUIDEN Tel. 038 - 385 55 85 Fax. 038 - 385 55 09Diezerkade 12 | 8021 CW Zwolle

Tel: 038 - 4549049 | Fax: 038 - [email protected] | www.e-mobile.nu

Surf naar Klik op de actiebutton en vul de gegevens van uw huidige verzekering in.

Vergelijk in één keer meer dan 50 autoverzekeringenAlle aanbiedingen van gerenommeerde verzekeraars in één oogopslag.

Sluit online uw verzekering over en rijd altijd voordelig!Ontvang nu GRATIS MijnPolisCheck zodat u nooit meer teveel premie betaalt.

Betaal nooit meer teveel autopremie

www.watkosthetjou.nl

MijnPolisCheck©

Wanneer u via onze website online uw autoverzekering oversluit, ontvangt GRATIS onze extra service MijnPolisCheck.

Elk jaar wordt uw verzekering automatisch vergeleken met de beste aanbiedingen in de markt. Is er een scherper aanbod, dan ontvangt u per e-mail bericht. Met één muisklik stapt u over, zonder rompslomp en met volledig behoud van uw bonus malus. U weet zeker dat u nooit meer teveel betaalt!

Verzekeringen | Hypotheken | Pensioenen

Na eenmaal een autoverzekering afgesloten te hebben, kijken de meeste mensen niet meer om naar hun polis. Geldt dat ook voor u? Dan laat u mogelijk veel geld liggen, want de markt voor autoverzekeringen is continu in beweging door sterke concurrentie. Al één jaar na het afsluiten van uw polis kunt u mogelijk geld besparen op uw autopremie door over te stappen naar een andere aanbieder met een scherper aanbod.

Vergelijk in één keer 50 aanbiedingenMisschien vindt u het lastig om tijd vrij te maken voor een gesprek met een adviseur. Daarom kunt u nu zelf in één keer de premies van meer dan vijftig autoverzekeringen met elkaar vergelijken. De scherpste premies van Nederland in één oogopslag! Surf direct naar onze website, vul uw gegevens in en controleer uw autopremie.

Altijd goed en voordelig verzekerdKunt u besparen op uw premie? Sluit dan online uw nieuwe verzekering af en profiteer ook nog eens van onze GRATIS service MijnPolisCheck! Die biedt u de zekerheid dat u nooit meer teveel premie betaalt. Heeft u een vraag? Aarzel dan niet en bel ons gerust.

Elk jaar automatisch de laagste autopremieGoed nieuws in deze tijden van crisis! De meeste Nederlanders kunnen fors bezuinigen op hun autopremie. Veel mensen zijn zich hiervan echter niet bewust. Weet u hoeveel u kunt besparen? Onderzoek het vandaag nog zelf via onze website!

Surf naar www.watkosthetjou.nl en profiteer direct!

Heeft u vragen?Neem dan gerust contact met ons op.

Van Dalfsen AssurantiënLangestraat 67 A8281 AG GENEMUIDEN

Telefoon: (038) 385 10 10 [email protected]

MijnPolisCheck©

Wanneer u via onze website online uw autoverzekering oversluit, ontvangt GRATIS onze extra service MijnPolisCheck.

Elk jaar wordt uw verzekering automatisch vergeleken met de beste aanbiedingen in de markt. Is er een scherper aanbod, dan ontvangt u per e-mail bericht. Met één muisklik stapt u over, zonder rompslomp en met volledig behoud van uw bonus malus. U weet zeker dat u nooit meer teveel betaalt!

Verzekeringen | Hypotheken | Pensioenen

Na eenmaal een autoverzekering afgesloten te hebben, kijken de meeste mensen niet meer om naar hun polis. Geldt dat ook voor u? Dan laat u mogelijk veel geld liggen, want de markt voor autoverzekeringen is continu in beweging door sterke concurrentie. Al één jaar na het afsluiten van uw polis kunt u mogelijk geld besparen op uw autopremie door over te stappen naar een andere aanbieder met een scherper aanbod.

Vergelijk in één keer 50 aanbiedingenMisschien vindt u het lastig om tijd vrij te maken voor een gesprek met een adviseur. Daarom kunt u nu zelf in één keer de premies van meer dan vijftig autoverzekeringen met elkaar vergelijken. De scherpste premies van Nederland in één oogopslag! Surf direct naar onze website, vul uw gegevens in en controleer uw autopremie.

Altijd goed en voordelig verzekerdKunt u besparen op uw premie? Sluit dan online uw nieuwe verzekering af en profiteer ook nog eens van onze GRATIS service MijnPolisCheck! Die biedt u de zekerheid dat u nooit meer teveel premie betaalt. Heeft u een vraag? Aarzel dan niet en bel ons gerust.

Elk jaar automatisch de laagste autopremieGoed nieuws in deze tijden van crisis! De meeste Nederlanders kunnen fors bezuinigen op hun autopremie. Veel mensen zijn zich hiervan echter niet bewust. Weet u hoeveel u kunt besparen? Onderzoek het vandaag nog zelf via onze website!

Surf naar www.watkosthetjou.nl en profiteer direct!

Heeft u vragen?Neem dan gerust contact met ons op.

Van Dalfsen AssurantiënLangestraat 67 A8281 AG GENEMUIDEN

Telefoon: (038) 385 10 10 [email protected]

Page 15: Presentatiegids SC Genemuiden 2011-2012

29Presentatiegids SC Genemuiden 2011 - 201228 Presentatiegids SC Genemuiden 2011 - 2012

Achterste rij v.l.n.r.: Jan Heutink (Fysiotherapeut), Joey Wolven, Danny Moorman, Berry Halfwerk, Martijn Jansen, Willem Lanjouw, Anne van der Kolk, Dominique Vos, Christian Riemens, Dick Lindeboom (Hersteltrainer).

Middelste rij v.l.n.r.: Gerrit Eenkhoorn (Elftalleider), Robert Boes, Herman van Dijk, Jacco Riemens, Albert Flier, Marco Beens (Keeperstrainer), Erwin Henniphof, Patrick Lip, Sijmen Jansen, Jasper Bremmer, Patrick Vos (Fysiotherapeut).

Voorste rij v.l.n.r.: Erik Kolkman (Verzorger), Siebren Visscher, Arjen Netjes, Richard Karrenbelt (Hoofdtrainer), André de Boer (Assistenttrainer), Erik Rotman, Rainier Resokario, Cees de Bruijn (Verzorger)

SC Genemuiden 2011-2012

Page 16: Presentatiegids SC Genemuiden 2011-2012

31Presentatiegids SC Genemuiden 2011 - 201230 Presentatiegids SC Genemuiden 2011 - 2012

Albert FlierAantal wedstrijden: 295

Berry HalfwerkAantal wedstrijden: 239

Erwin HenniphofAantal wedstrijden: 1

Robert BoesAantal wedstrijden: 129

Arjen NetjesAantal wedstrijden: 89

Martijn JansenAantal wedstrijden: 163

Rainier ResokarioAantal wedstrijden: 209

Siebren VisscherAantal wedstrijden: 61

Dominique VosNieuw - FC Lienden

Christian RiemensAantal wedstrijden: 8

Freek van den BergAantal wedstrijden: 235

Patrick LipAantal wedstrijden: 30

Jasper Bremmer Aantal wedstrijden: 21

Gerhald VisscherAantal wedstrijden: 3

Erik RotmanAantal wedstrijden: 89

Joey WolvenNieuw - SC Genemuiden Jeugd

Arjan KolkAantal wedstrijden: 212

Sijmen JansenAantal wedstrijden: 67

Page 17: Presentatiegids SC Genemuiden 2011-2012

33Presentatiegids SC Genemuiden 2011 - 201232 Presentatiegids SC Genemuiden 2011 - 2012

Wiljan KattenbergHersteltrainer

Willem LanjouwNieuw - Be Quick 1887

Gerrit EenkhoornLeider

Jacco RiemensAantal wedstrijden: 78

Harm AltenaLeider

Anne van der KolkAantal wedstrijden: 122

Jan HeutinkFysiotherapeut

Herman van DijkAantal wedstrijden: 117

Patrick VosFysiotherapeut

Danny MoormanAantal wedstrijden: 5

Cees de BruijnVerzorger

Richard KarrenbeltHoofdtrainer

Eric KolkmanVerzorger

Andre de BoerAssistent trainer

Marco BeensKeeperstrainer

Dick LindeboomHersteltrainer

Page 18: Presentatiegids SC Genemuiden 2011-2012

3534 Presentatiegids SC Genemuiden 2011 - 2012Presentatiegids SC Genemuiden 2011 - 2012

@

@

Constructieweg 39-28263 BC Kampen

Tel. : (038) 33 3 58 18Mob. : 06 48 18 96 18 Fax. : (038) 8509594

www.dijkaschilderwerken.nl

De Goede WatersportDealer van Maril en Waterspoor sloepen & Yamaha buitenboordmotoren

Havezatherweg 8 • 8066 PA Belt - Schutsloot • Telefoon: 038 - 386 71 76Fax: 038 - 386 63 87 • E-mail: [email protected]

www.degoede-watersport.nl

Yamaha

Waterspoor 707

Ma

ril

62

5Loodgieterswerk Centrale verwarming

Mechanische ventilatie Natuurlijke ventilatie

Warmteterugwinning Verwarmingsonderhoud

Katoenstraat 24 • Genemuiden • Tel. 038-3855729 Fax 038-3854436 • Email: [email protected]

Alles onder één dak

Burg. ten Veldestraat 2/F 8281 ZS Genemuiden

Telefoon: 038 3858823 Email: [email protected]

Service?

DijkmanAutoschade

erkendeautoschade-

hersteller

ANWBEUROGARANTBEDRIJF

Dijkman Autoschade verleent uitgebreide service zoals complete schade-afhandelingen met verzekeringsmaatschappijen. Dat bespaart u een hoop geregel en formulieren. En... intussen wordt uw auto snel en professioneel weer als nieuw! En Dijkman Autoschade doet véél meer... •persoon-

lijke benadering •4 jaar Focwa/ANWB garantie •Gratis reparatie van ster in voorruit (vanaf WA-

extra) •Autoruit service en graveren kenteken (anti-diefstal) •Uitdeuken zonder spuiten (50% goedkoper!)

•Schade-afhandeling met elke verzekeringsmaatschappij

•Onderhoud en reparatie airco •Al 40 jaar vakwerk voor bedrijf en particulier.

www.dijkmanautoschade.nlHasselt Industr ieweg 19 Telefoon 038 477 21 66 hasselt @dijkmanautoschade.nl Meppel Setheweg 5 Telefoon 0522 25 62 43 meppel @dijkmanautoschade.nl

Page 19: Presentatiegids SC Genemuiden 2011-2012

3736 Presentatiegids SC Genemuiden 2011 - 2012Presentatiegids SC Genemuiden 2011 - 2012

TCCModexpress_159x227.indd 1 19-06-2008 16:22:26

TCCModexpress_159x227.indd 1 19-06-2008 16:22:26

TCCModexpress_159x227.indd 1 19-06-2008 16:22:26

TCCModexpress_159x227.indd 1 19-06-2008 16:22:26

BITUMINEUZE- EN KUNSTSTOF DAKBEDEKKINGEN INSPECTIE EN ONDERHOUD ALUMINIUM- LOOD- KOPER- EN ZINKWERKEN STALEN DAK- EN GEVELBEPLATING

BITUMINEUZE- EN KUNSTSTOF DAKBEDEKKINGENINSPECTIE EN ONDERHOUDALUMINIUM- LOOD- KOPER- EN ZINKWERKENSTALEN DAK- EN GEVELBEPLATING

www.dolfsma.nl – [email protected]

KAMPENBezoekadres:Haatlanderdijk 578263 AP KampenPostbus 2568260 AG KampenTel. 038-331 65 65Fax 038-332 38 87

ALMEREBezoekadres:Televisieweg 451322 AJ AlmereTel. 036-536 64 77Fax 036-536 67 83

ASSENBezoekadres:Amerikaweg 78a9407 TM AssenTel. 0592-34 12 44Fax 0592-34 15 77

HEERENVEENBezoekadres:Uhlweg 528441 AG HeerenveenTel. 0513-64 60 82Fax 0513-68 43 90

BITUMINEUZE- EN KUNSTSTOF DAKBEDEKKINGENINSPECTIE EN ONDERHOUDALUMINIUM- LOOD- KOPER- EN ZINKWERKENSTALEN DAK- EN GEVELBEPLATING

www.dolfsma.nl – [email protected]

KAMPENBezoekadres:Haatlanderdijk 578263 AP KampenPostbus 2568260 AG KampenTel. 038-331 65 65Fax 038-332 38 87

ALMEREBezoekadres:Televisieweg 451322 AJ AlmereTel. 036-536 64 77Fax 036-536 67 83

ASSENBezoekadres:Amerikaweg 78a9407 TM AssenTel. 0592-34 12 44Fax 0592-34 15 77

HEERENVEENBezoekadres:Uhlweg 528441 AG HeerenveenTel. 0513-64 60 82Fax 0513-68 43 90

BITUMINEUZE- EN KUNSTSTOF DAKBEDEKKINGENINSPECTIE EN ONDERHOUDALUMINIUM- LOOD- KOPER- EN ZINKWERKENSTALEN DAK- EN GEVELBEPLATING

www.dolfsma.nl – [email protected]

KAMPENBezoekadres:Haatlanderdijk 578263 AP KampenPostbus 2568260 AG KampenTel. 038-331 65 65Fax 038-332 38 87

ALMEREBezoekadres:Televisieweg 451322 AJ AlmereTel. 036-536 64 77Fax 036-536 67 83

ASSENBezoekadres:Amerikaweg 78a9407 TM AssenTel. 0592-34 12 44Fax 0592-34 15 77

HEERENVEENBezoekadres:Uhlweg 528441 AG HeerenveenTel. 0513-64 60 82Fax 0513-68 43 90

BITUMINEUZE- EN KUNSTSTOF DAKBEDEKKINGENINSPECTIE EN ONDERHOUDALUMINIUM- LOOD- KOPER- EN ZINKWERKENSTALEN DAK- EN GEVELBEPLATING

www.dolfsma.nl – [email protected]

KAMPENBezoekadres:Haatlanderdijk 578263 AP KampenPostbus 2568260 AG KampenTel. 038-331 65 65Fax 038-332 38 87

ALMEREBezoekadres:Televisieweg 451322 AJ AlmereTel. 036-536 64 77Fax 036-536 67 83

ASSENBezoekadres:Amerikaweg 78a9407 TM AssenTel. 0592-34 12 44Fax 0592-34 15 77

HEERENVEENBezoekadres:Uhlweg 528441 AG HeerenveenTel. 0513-64 60 82Fax 0513-68 43 90

www.dolfsma.nl – [email protected]

SAMEN 1 DOEL

Doorn installatietechniek Pastinaak 128281 KX GenemuidenTel. 038 - 385 65 [email protected]

J.E BouwBurg Ten Veldestraat 2a 8281 ZS GenemuidenTel. 06 - 422 780 [email protected]

Puttenstraat 188281 BP GenemuidenTel. nr. : 038-3854402Fax. nr.: [email protected]

Bladel • The Netherlands • T: +31 (0)497 38 68 00 • F: +31 (0)497 38 56 42E: [email protected] • www.eisenkolb.com

Eisenkolb B.V.

Textiel. Het verhult wat onzichtbaar moet blijven,

beschermt tegen invloeden van buiten, accentueert

door kleur, toont het gevoel voor schoonheid.

Daarom verdient textiel het beste. Eisenkolb.

Wereldmarktleider voor de gordijnconfectie industrie

en specialist voor de textielverwerkende industrie.

Van machines, materialen tot dienstverlening.

Oplossingenmet gevoelvoor textiel

Naamloos-4 1 28-06-2010 14:35:06

De alles-in-één-expert

BESTE SERV ICE Voor, tijdens en na aankoop

DESKUNDIG ADV IES Persoonlijk en objectief

TOPK WAL ITE I T Beste merken en nieuwste modellen

Van experts kun je meer verwachten.

EXPERT GENEMUIDEN, WESTERKAAI 80, TELEFOON (038) 3854333

Page 20: Presentatiegids SC Genemuiden 2011-2012

3938 Presentatiegids SC Genemuiden 2011 - 2012Presentatiegids SC Genemuiden 2011 - 2012

Euromac BVKokosstraat 208281 JCGenemuiden - Holland

Tel.: (+31) 038 385 43 21Fax: (+31) 038 385 64 64E: [email protected]: www.euromac.nl

Inslag 11 | 8281 JV Genemuiden (NL) T 038 - 3854317 | F 038 - 3856517 | info@fi tpersoneelsdiensten.nl

www.fi tpersoneelsdiensten.nl

EEN NIEUWE NAAM!PER 1 JANUARI 2012

Check ook onze nieuwe site:

www.jobtrans.nl

Specialist in transport&

afvalverwerking!

Sisalstraat 358281 JJ Genemuiden

Tel. (038) 385 45 74Fax (038) 385 71 73

[email protected]

www.vandijkcontainers.nl

Rolcontainers voor bedrijven 240 liter

t/m 5000 liter

Nieuwe 44 tons autolaadkraan

Scania 480 met3-assige uitschuifbare

aanhangwagen

Specialist in transportSpecialist in transport- Transport en containervervoer- Verhuur van open en gesloten containers, opslagcontainers en kantoorunits.- Inname van o.a.: •asbest•bouw-ensloopafval•groenafval•puin•bedrijfsafval- Tevens milieustraat voor particulieren!

SC Genemuiden 1 in actie

Page 21: Presentatiegids SC Genemuiden 2011-2012

41Presentatiegids SC Genemuiden 2011 - 201240 Presentatiegids SC Genemuiden 2011 - 2012

www.verhoek-europe.comwww.verhoek-europe.comwww.verhoek-europe.com

Your partner in logistics

SCOTCH & SODA | GAASTRA | PROTEST | CROSS JEANS | TAOQUICK | ADIDAS | PUMA | HUMMEL | CLAESEN’S | SHIWI

RUCANOR | SPEEDO | SINNER | YONEX | CRUYFF | TWINLIFE

Langestraat 45, 8281 AG Genemuiden | T 038 - 385 85 99

Uw spieren zijn bij onsin goede handen!

Fysiotherapie locatiesPr. Julianastraat 28281 CL GenemuidenTel. (038) 385 69 99

Het Kerspel 14/16 8061 BE HasseltTel. (038) 477 35 92

www.fytac.nl

www.fytac.nl

Fysiotherapie locaties Pr. Julianastraat 2, 8281 CL GenemuidenTel. (038) 385 69 99 Het Kerspel 14/16, 8061 BE Hasselt Tel. (038) 477 35 92

Uw spieren zijn bij ons in goede handen!

www.fytac.nl

Fysiotherapie locaties Pr. Julianastraat 2, 8281 CL GenemuidenTel. (038) 385 69 99 Het Kerspel 14/16, 8061 BE Hasselt Tel. (038) 477 35 92

Uw spieren zijn bij ons in goede handen!

De grenshoe zou de voorbereiding van een assistent-scheidsrechter eruit zien, vraag ik me soms af. zou hij vrijdagavond vroeg naar bed verkiezen boven de kroeg. wellicht één wijntje en dan ruim voor pauw en witteman onder de veren? zou hij ontbijten volgens de regels van een sportman? ik zou best willen zien hoe een assistent-scheidsrechter zijn tas inpakt.

Dat malle pakje, een gladgestreken vlagge-tje, sportschoentjes. En dan in de auto naar pakweg De Vormt, De Wetering, De Strokel of De Boshoek. Uitstappen, voorstellen en een gedegen warming up. Om de spieren alvast voor te bereiden op anderhalf uur heen en weer hollen tussen middenlijn en cornervlag. Ik heb vaak met ze te doen. Grensrechters. Vaak wat betreurenswaardige figuren die op zaterdagmiddag langs zo’n krijtlijn rennen. Als ze geluk hebben, doet een scheidsrechter iets met hun adviezen. Hebben ze pech, dan krijgen ze de volle laag van schreeuwerige tieners, spelersvrouwen en vijftigers met stemmen als kerkklokken. Wie complimenten wil, moet geen grensrechter worden. Hooguit als hij de buitenspelval verkeerd interpreteert, krijgt hij wat positieve bijval. Althans van de helft van de aanwezigen. De andere helft neemt woorden in de mond waarvoor ik vroeger thuis en op school mijn mond moest spoelen. Op een voetbalveld gelden andere normen en waarden. En daarom kijk ik soms met een soort van medelijden naar een grensrechter. Daar staat hij dan, die ambtenaar, kantoorklerk of school-meester met een vlag in zijn hand. Noem het maar een hobby. Anderhalf uur verwensingen over je heen gestort krijgen. En grappen aan horen die al tienduizend keer eerder zijn ge-maakt. Weer die opmerking over die nieuwe bril, die uitwerpselen die in zijn ogen zouden zitten en die vrouw die thuis de baas is. Weer de suggestie dat je op Spakenburg zeker vis

hebt gekregen van de lokale sponsoren. Of een rol tapijt in Genemuiden. En dat je in ruil daarvoor expres die ellendige vlag de lucht insteekt. Alsof je uit een of andere onfrisse bananenrepubliek komt. Dat zo’n man de volgende zaterdag weer langs zo’n lijn hob-belt, is eigenlijk bewonderenswaardig. Mij konden ze wat. Soms slaat het afreageren op ‘de grens’ volledig door. Eerlijk gezegd vergalt het af en toe mijn voetbalplezier, zeker in het afgelopen seizoen. Het verbale geweld rond de amateurvelden neemt toe. Wie per abuis een vlag opsteekt, krijgt een tsunami aan schuttingtaal over zich heen die doet vermoeden dat we met een

crimineel van het ergste soort te maken heb-ben. Brave huisvaders veranderen in brakende woordvandalen en pukkelige pubers zingen woorden waarvan ze de betekenis hopelijk niet weten. Overal. In Katwijk, in Spakenburg, in Harkema en in Genemuiden. Het kan allemaal op een voetbalveld. Niemand zegt er wat van, niemand doet iets. Ik heb me laten vertellen dat Yves Heskamp ooit vier wedstrijden is geschorst omdat hij een arbiter ‘pipo’ noemde. In dat geval zouden sommige ‘supporters’ voor jaren van een voetbalveld moeten worden geweerd. Ik zou echter al blij zijn als een be-stuur zich gewoon eens zou distantiëren van dit soort gedrag. Tot die tijd heb ik medelijden met de grens.

door eriK Driessen, heyrik media

Page 22: Presentatiegids SC Genemuiden 2011-2012

43Presentatiegids SC Genemuiden 2011 - 201242 Presentatiegids SC Genemuiden 2011 - 2012

www.groothuisbouwgroep.nl tel. 038 - 385 51 61Spoelstraat 8-10 Genemuiden

Planontwikkeling- ramingen en calculaties - advies & ontwerp - duurzaam bouwen - bouwmanagement- coördinatie bouwproces

Utiliteitsbouw- bedrijfspanden - automotive- transport & logisitiek - sportgebouwen - onderwijs- zorgcomplexen

Woningbouw- woongebouwen - woningen

Kleinbouw- uitbreiding - verbouw - service & onderhoud

www.gerorecycling.nl-tel. 038-385 48 28

voor alle afvalstromen

Oosterbrugstraat 9-11 GenemuidenTel 038-3854116 www.doldesoldoat.nl

Na de topklasse is het tijd voor de

TAPKLASSE

Groeiin het kielzog van de sportclub genemuiden groeit ook businessclub De wetering gestaag door. ondanks de aan-houdende crisis blijven ondernemers de club steunen of verbinden zich juist met de club. Keer op keer blijkt dat ondernemers waarderen dat sc genemuiden voor alles een familieclub is en streeft dit te blijven. Dat familiaire binnen de club zorgt er voor dat de binding blijft.

Om die binding te houden of te versterken is hat altijd goed als er iets bijzonders in de agenda komt te staan. Afgelopen seizoen bracht de hoofdmacht van SC Genemuiden zo’n markeringspunt in de agenda, hoewel met verschuivingen in de data werd het be-kerduel tegen FC Groningen een waar feest. Een feest voor de voetballiefhebber omdat het klassenverschil geen klasseverschil bracht. De Groen-witten brigade bracht de Groen-witte brigade aan het wankelen met bij tijd en wijle goed voetbal. Nederland was getuige via de tv en vele sponsoren met hun gasten waren getuige langs het veld. De vele complimenten die de club kreeg over het vertoonde spel, maar ook voor de opzet en het ontvangst tijdens die avond deed de club goed. Zo’n duel brengt sponsoren dichtbij, contacten worden gelegd en verdiept. Wat voor, tijdens en na dit duel gebeurde, voltrekt zich bijna wekelijks tijden competitieduels. Sportclub ontvangt haar gasten of wordt ontvangen in den vreemde. Ook de sponsoren van SC Genemuiden krijgen hun uitnodigingen bij anderen clubs en doen daar contacten op.

Succes betekend groeit daar waar groei weer ruimte vraagt. Maar wat gebeurt er als die groeit dreigt gestuit te worden. Als de expansie moet gebeuren binnen een beperkte ruimte. Dan stokt de groei en dreigt verstikking. Sportclub zit in zo’n beperkte ruimte, een beperkte ruimte die ook nog eens beperkingen heeft.

Zo zitten er beperkingen in de mogelijkheden om reclame-uitingen aan te brengen rond het hoofdveld. Zitten er beperkingen in hoogtes waar men naar toe mag. Voorlopig kan de club nog vooruit met uitingen langs het veld.

Creatieve oplossingen worden gezocht en gevonden. Toch houdt het een keer op, daar waar de creativiteit geen grenzen kent heeft de accommodatie dat wel. Het beloofde 6e veld lijkt letterlijk en figuurlijk verder weg dan ooit. Debet hieraan is, opnieuw, de crisis, de gemeenten beginnen de crisis te voelen in de rijksbijdragen en trappen op de rem, toezeggingen worden ingeslikt of voor langere tijd geparkeerd. Ook rond de uitbreiding van Sportpark De Wetering zijn gedachte zeker-heden veranderd in troebele vooruitzichten. Het positieve perspectief is verdwenen achter een donkere sluier.

De dreigende verstikking van de club heeft zijn weerslag op de sponsorhome. Tijdens de thuiswedstrijden is het sponsorhome bomvol, en goed teken maar tegelijk een waarschuwing voor ons als businessclubbestuur. De groei die we als businessclub meemaken en de weg die de sponsoren vinden naar het sponsorhome is harstikke mooi, we zijn er dankbaar voor. We hopen dat de groei in bezoek nog verder oploopt. Wij moeten er alleen voor zorgen dat de atmosfeer niet echt verstikkend wordt en dit de reden zou kunnen zijn om weer weg te blijven. Sportclub zoekt dus de wegen om te zorgen dat er geen verstikkende groei ont-

staat, maar dat er ruimte is en blijft voor groei. Wat zou er mooier zijn om meer publiek en sponsoren de wedstrijden “onder dak” te laten aanschouwen. Wat zou er mooier zijn dan een nieuwe tribune met sponsorhome etc.

Wat zou er mooier zijn? Wat wordt bewaarheid?

In ieder geval zal het bestuur van Businessclub de Wetering alles in het werk stellen om er voor te zorgen dat de leden van de businessclub het in ieder geval naar hun zin hebben bij de club, bij Sportclub.

Henk de LangeVoorzitter Businessclub de Wetering

Page 23: Presentatiegids SC Genemuiden 2011-2012

4544 Presentatiegids SC Genemuiden 2011 - 2012Presentatiegids SC Genemuiden 2011 - 2012

Home GrassGasstraat-Oost 36

5349 AV Oss

Tel : 0031 (0) 412 614429Fax :0031 (0) 412 614529

www.homegrass.nl

Ratelaar 5 | 8281 KZ GenemuidenTel: 038-3856871 | Fax: 038-3855734

[email protected]

Hofstede GenemuidenBetonboringen V.O.F.

Schering 45

8281 JW Genemuiden

T +31 (0)38 38 611 60

F +31 (0)38 38 611 61

E [email protected]

W www.rsf-itc.com

Flooring specialists in :

• Sisal Matting • Seagrass Matting • Cior Matting • Mountain Grass Matting • Eco Friendly Matting

• Rubber Flooring • Various Rugs • Sales Exclusively via Wholesale& Retail

Bedrijfstrainingen

Bedrijfshulpverlening

Heftruckopleidingen

Shovelcursus

VCA

BLS/AED

Managementtrainingen

Functioneringsgesprekken

Training Sociale vaardigheden

Veilig Hijsen

Vaarbewijs

Cursus Pools

Tel. 038 - 333 58 61 • Fax 038 - 333 58 62email: [email protected] • www.hofstra-trainingen.nl

Ook levering verbandtrommels + AED’s

Een garantie voor uw succes en/of � jne leefomgeving

Wij beheersen het totale proces: - ontwikkelen - bouwen - beheren

Nijverheidstraat 37 | Postbus 29 | 8280 AA GenemuidenTel. 038-3854360 | Fax 038-3854548 | [email protected]

www. koraalvastgoed.nl

Oude Berghuizerweg 827336 AW ApeldoornTel.: 055-533 27 33Fax.:055-533 17 51

[email protected]

Kunstgras is momenteel erg in opkomst. Niet zo verwonderlijk als u

bedenkt dathet geschikt is voor vele toepassingen bij diverse doel-

groepen. Door nieuwe technologische ontwikkelingen is kunstgras

bovendien nauwelijks meer van echt gras te onderscheiden.

Wij leveren kunstgras en speelgras recht streeks vanuit de groothandel.

Door op grote schaal in te kopen kunnen wij uw garanderen dat

wij de beste kwaliteiten tegen de laagste prijzen kunnen leveren.

Ook is onze voorraad zeer divers; zo heeft uw keus uit meer dan 40

soorten kunstgras, en altijd meer dan 30.000 m2 op voorraad.

Vragen over kunstgras?

Neem geheel vrijblijvend contact op met Kunstgras Net,

e-mail info@�oornet.nl of tel. 038 - 385 54 24

KUNSTGRAS VOOR PARTICULIER,BEDRIJF, EVENEMENT EN SPEELGRAS

Sisalstraat 75

8281 JK Genemuiden

Tel. : 038 385 54 24

Fax. : 38 385 61 80

Email : info@�oornet.nl

Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag

van 8.00 t/m 17.00 uur

Zaterdag alleen op afspraak

Zondag gesloten

De goedkoopste leverancier online!

www.kunstgrasnet.nl

E [email protected] +31 (0) 59 869 6666F +31 (0) 59 869 6667

WWW.KIJLSTRA-BESTRATING.EU

Kijlstra, voor een

‘klasse’ resultaat!

Adriaan Tripweg 59641 KNVeendam

Page 24: Presentatiegids SC Genemuiden 2011-2012

4746 Presentatiegids SC Genemuiden 2011 - 2012Presentatiegids SC Genemuiden 2011 - 2012

• Gaashekwerk• Spijlenhekwerk• Draaipoorten• Schuifpoorten• Sierhekwerk• Slagbomen• Toegangscontrole-systemen• Automatiserings-systemen

Mammoet Hekwerk BV OldebroekHet Kooiveen 98096 MH OldebroekTel.0525 - 63 22 86Fax.0525 - 63 31 11GSM06 - 533 662 28

Mammoet Hekwerk BV DrontenStaalwijk 46-488251 JX DrontenTel.0321 - 33 45 50

Kijk op onze website: www.mammoetoldebroek.nl Voel u welkom

Als het gaat om

- aan- en verkoop

van uw huis

- aan- en verkoop

bedrijfsonroerend

goed

- taxaties

- verhuur

hoe doen we dat we komen bij u thuis we kiezen samen de formule

die bij u past, ZELF, BUDGET, ALL INCLUSIVE

wensen en afspraken worden vastgelegd

we gaan aan de slag

niet meer en niet minderbel nu voor een afspraak met Mihome makelaars 038-385 51 43

Westerkaai 66a 8281 BH Genemuiden [email protected] www.mihome.nl Thuis

in elk huis

w w w . m i h o m e . n l

E

e

n

b

u

n

d

e

l

i

n

g

v

a

n

t

e

c

h

n

i

e

k

Kamperzeedijk 57, 8281 PB GENEMUIDEN, Telefoon: 038 - 344 6441, Fax: 038 - 344 6460

Partners die sterk zijn in het integraal, kostenbeheersend,

milieuecologisch en kwalitatief denken. Hetgeen wij door

geheel Nederland ook daadwerkelijk realiseren.

ISO 9001 - VCA - KOMO Install gecertificeerd

LOODSLUIS

VERWARMINGSSLUIS

ELECTRASLUIS

METAALSLUIS

E

e

n

b

u

n

d

e

l

i

n

g

v

a

n

t

e

c

h

n

i

e

k

Kamperzeedijk 57, 8281 PB GENEMUIDEN, Telefoon: 038 - 344 6441, Fax: 038 - 344 6460

Partners die sterk zijn in het integraal, kostenbeheersend,

milieuecologisch en kwalitatief denken. Hetgeen wij door

geheel Nederland ook daadwerkelijk realiseren.

ISO 9001 - VCA - KOMO Install gecertificeerd

LOODSLUIS

VERWARMINGSSLUIS

ELECTRASLUIS

METAALSLUIS

E

e

n

b

u

n

d

e

l

i

n

g

v

a

n

t

e

c

h

n

i

e

k

Kamperzeedijk 57, 8281 PB GENEMUIDEN, Telefoon: 038 - 344 6441, Fax: 038 - 344 6460

Partners die sterk zijn in het integraal, kostenbeheersend,

milieuecologisch en kwalitatief denken. Hetgeen wij door

geheel Nederland ook daadwerkelijk realiseren.

ISO 9001 - VCA - KOMO Install gecertificeerd

LOODSLUIS

VERWARMINGSSLUIS

ELECTRASLUIS

METAALSLUIS

E

e

n

b

u

n

d

e

l

i

n

g

v

a

n

t

e

c

h

n

i

e

k

Kamperzeedijk 57, 8281 PB GENEMUIDEN, Telefoon: 038 - 344 6441, Fax: 038 - 344 6460

Partners die sterk zijn in het integraal, kostenbeheersend,

milieuecologisch en kwalitatief denken. Hetgeen wij door

geheel Nederland ook daadwerkelijk realiseren.

ISO 9001 - VCA - KOMO Install gecertificeerd

LOODSLUIS

VERWARMINGSSLUIS

ELECTRASLUIS

METAALSLUIS

E

e

n

b

u

n

d

e

l

i

n

g

v

a

n

t

e

c

h

n

i

e

k

Kamperzeedijk 57, 8281 PB GENEMUIDEN, Telefoon: 038 - 344 6441, Fax: 038 - 344 6460

Partners die sterk zijn in het integraal, kostenbeheersend,

milieuecologisch en kwalitatief denken. Hetgeen wij door

geheel Nederland ook daadwerkelijk realiseren.

ISO 9001 - VCA - KOMO Install gecertificeerd

LOODSLUIS

VERWARMINGSSLUIS

ELECTRASLUIS

METAALSLUIS

Langestraat 118281 AE GenemuidenTel. : 038 - 3855752

SCHOONHEIDkomt van binnenuit

Berkumstraat 92 Zwolle | T 038 - 4530532

[email protected]

Multiservice Zwolle is een professionele organisatie die zich met name

richt op schoonmaakonderhoud en glasbewassing. Wij nemen ons vak

erg serieus en hechten veel waarde aan een goed contact zowel met de

klant, als met onze eigen mensen.Onze slogan ‘Schoonheid komt van

binnenuit’ is een levensvisie waarmee we al sinds de oprichting werken

en leven. Onze klanten vinden deze visie terug in onze manier van werken

en onze service.

SCHOONMAKEN GLASBEWASSING WWW.MULTISERVICEZWOLLE.NL

Showroom:Langestraat 75 - 8281 AG Genemuiden

Eekhorstweg 19b Meppel

Telefoon: 0522-241578Email: [email protected]

Openingstijden:Maandag t/m Vrijdag 9.00 tot 17.00 uur Zaterdag en zondag alleen in overleg

Page 25: Presentatiegids SC Genemuiden 2011-2012

4948 Presentatiegids SC Genemuiden 2011 - 2012Presentatiegids SC Genemuiden 2011 - 2012

Oolbekkink,uw BMW en MINI dealer.

Autobedrijf Oolbekkink bvMolenland 48024 AL Zwolle

www.oolbekkink.nl www.minizwolle.nl

- TAPIJT- VINYL- LAMINAAT- PVC-VLOEREN- GORDIJNEN INBETWEENS- ROLGORDIJNEN- PLISSEE’S- HORIZONTALE JALOEZIEËN

SCOOR HIER UW COMPLETE WONING-INRICHTING :- TAPIJT- TAPIJT- VINYL- VINYL- LAMINAAT- LAMINAAT- PVC-VLOEREN- PVC-VLOEREN- GORDIJNEN - GORDIJNEN INBETWEENS INBETWEENS- ROLGORDIJNEN- ROLGORDIJNEN- PLISSEE’S- PLISSEE’S- HORIZONTALE - HORIZONTALE JALOEZIEËN

SCOOR HIER UW COMPLETE SCOOR HIER UW COMPLETE SCOOR HIER UW COMPLETE SCOOR HIER UW COMPLETE WONING-INRICHTING :WONING-INRICHTING :

PUTTENSTRAAT 11GENEMUIDENT 038-385 49 42 [email protected]

WWW.OLBATEX.NL

IJ S S E L O E V E R S

V E T R O U W E NU W

N

T A R I S S E N

AARD

Samen werken aan een goede oplossing...

www.ijsseloevers.nl

adv 159 x 111,5_FC.indd 1 20-06-2008 12:18:58

Blokmat 21 8281 JH GenemuidenTel. +31(0)38 - 385 45 05E-mail. [email protected]. [email protected]

Make things real

aftrap

Nijverheidstraat 29 T (038) 385 35 65 E [email protected] JD Genemuiden F (038) 385 35 60 I www.prestige.nl

creatie & realisatie van:

• productpresentaties

• reclameborden

• gevelbelettering

• (zeef)drukwerk

• relatiegeschenken

• textieldruk

tot succes!

www.rotar.nlwww.rotar.nl

WERVING&SELECTIE WERVING&SELECTIE DETACHERING DETACHERING PAYROLLING PAYROLLING OUTPLACEMENT OUTPLACEMENT PERSONEELSBEMIDDELING PERSONEELSBEMIDDELING MIDDENKADERPERSONEEL MANAGEMENTKADERPERSONEEL MANAGEMENTKADERPERSONEEL REGIONALE PERSONEELSMATCHING REGIONALE PERSONEELSMATCHING DETACHERING PAYROLLING PAYROLLING OUTPLACEMENT OUTPLACEMENT PERSONEELSBEMIDDELING PERSONEELSBEMIDDELING PERSONEELSADVIES PERSONEELSADVIES

MANAGEMENTKADERPERSONEEL REGIONALE PERSONEELSMATCHING PERSOONLIJKE BENADERING SNELLE COMMUNICATIE PERSONEELSBEMIDDELING PERSONEELSADVIES PERSONEELSADVIES ADMINISTRATIEF PERSONEEL ADMINISTRATIEF PERSONEEL COMMERCIEEL PERSONEEL COMMERCIEEL PERSONEEL

PERSOONLIJKE BENADERING SNELLE COMMUNICATIE WERVING&SELECTIE WERVING&SELECTIE WERVING&SELECTIE

Aan de selectie zal ‘t niet liggen…

Selecteert op competenties

Selecteert op cultuur

Selecteert op karakter

Selecteert op ervaring

Selecteert op kwaliteit

Selecteert passend!

Dr. Van Deenweg 13 Zwolle T 038 452 98 90 [email protected]

WWW.PERSONEELSELECTIEF.NL

SELECTEER KWALITEIT

Page 26: Presentatiegids SC Genemuiden 2011-2012

51Presentatiegids SC Genemuiden 2011 - 201250 Presentatiegids SC Genemuiden 2011 - 2012

Het gevoel van de juiste partner >>

Wilt u meer weten over (één van) deze bedrijven en hun activiteiten? Bel 038-477 88 77, E. Feith of H. Kiewiet

SMG-Groep Randweg 12, 8061 RW Hasselt, www.smg-groep.nl

Imageworld• Beeldbank • Bouw van websites • Web2Print • E-commerce • Online proofi ng • Databasepublishing

Ega Mail

• Mail • Print • Couverteren • Handmatige mailverwerking

Reproscan

• Vormgeving • Webdesign • Huisstijlen • DTP • Opmaak • (Verpakkings-)lithografi e

Schuttersmagazijn

Schuttersmagazijn

• Drukken • Nabewerking • Opslagbeheer

LochemDruk

• Drukken • Nabewerking • Opslagbeheer

Hoekman Totaal

• Drukken • Nabewerking • Opslagbeheer

HET STERKSTE TEAM IN DE BOUW

Sisalstraat 25,

8281 JJ Genemuiden

Telefoon (038) 385 44 43,

Fax (038) 385 60 07

[email protected],

www.tbrouwerbv.nl

VERHUUR EN TRANSPORT

T.BROUWER BVGENEMUIDEN

GRIP OP DE ZAAK

Smit & Co ZwolleMarsweg 43Telefoon (038) 455 82 00

Smit & Co KampenKleiland 10Telefoon (038) 331 45 55

zaterdag 20 augustus SVZW - Montfoort v.v. Barendrecht - G.V.V.V. Noordwijk v.v. - SC Genemuiden ARC - IJsselmeervogels Lisse, fc - Capelle Harkemase Boys - Katwijk Spakenburg - Excelsior ‘31 Rijnsburgse Boys - HHC Hardenberg

zaterdag 27 augustus Katwijk - Barendrecht G.V.V.V. - Spakenburg Capelle - Harkemase Boys Montfoort v.v. - Rijnsburgse Boys IJsselmeervogels - SVZW Excelsior ‘31 - ARC HHC Hardenberg - Noordwijk v.v. SC Genemuiden - Lisse, fc

Dinsdag 30 augustus Rijnsburgse Boys - Capelle SVZW - SC Genemuiden Barendrecht - Spakenburg Noordwijk v.v. - Katwijk ARC - Montfoort v.v. Lisse, fc - G.V.V.V. Harkemase Boys - Excelsior ‘31 IJsselmeervogels - HHC Hardenberg

zaterdag 3 septemberSC Genemuiden - Rijnsburgse Boys Katwijk - Lisse, fc G.V.V.V. - Harkemase Boys Capelle - Noordwijk v.v. Montfoort v.v. - IJsselmeervogels Excelsior ‘31 - Barendrecht Spakenburg - ARC HHC Hardenberg - SVZW

zaterdag 10 septemberRijnsburgse Boys - G.V.V.V. SVZW - Katwijk Montfoort v.v. - SC Genemuiden Noordwijk v.v. - Excelsior ‘31 ARC - HHC Hardenberg Lisse, fc - Spakenburg Harkemase Boys - Barendrecht IJsselmeervogels - Capelle

zaterdag 17 septemberSpakenburg - Harkemase Boys HHC Hardenberg - Montfoort v.v. SC Genemuiden - IJsselmeervogels Katwijk - Rijnsburgse Boys G.V.V.V. - Noordwijk v.v. Capelle - SVZW Barendrecht - ARC Excelsior ‘31 - Lisse, fc

zaterdag 24 septemberIJsselmeervogels - G.V.V.V. HHC Hardenberg - Capelle Rijnsburgse Boys - Spakenburg SVZW - Excelsior ‘31 Montfoort v.v. - Katwijk Noordwijk v.v. - Barendrecht ARC - SC Genemuiden Lisse, fc - Harkemase Boys

zaterdag 1 oktoberExcelsior ‘31 - Rijnsburgse Boys Spakenburg - Noordwijk v.v. SC Genemuiden - HHC Hardenberg Katwijk - IJsselmeervogels G.V.V.V. - SVZW Capelle - Montfoort v.v. Barendrecht - Lisse, fc Harkemase Boys - ARC

zaterdag 8 oktoberIJsselmeervogels - Spakenburg HHC Hardenberg - G.V.V.V. SC Genemuiden - Katwijk Rijnsburgse Boys - Harkemase Boys SVZW - Barendrecht Montfoort v.v. - Excelsior ‘31 Noordwijk v.v. - Lisse, fc ARC - Capelle

zaterdag 15 oktoberLisse, fc - ARC Harkemase Boys - Noordwijk v.v. Excelsior ‘31 - IJsselmeervogels Spakenburg - SVZW Katwijk - HHC Hardenberg G.V.V.V. - Montfoort v.v. Capelle - SC Genemuiden Barendrecht - Rijnsburgse Boys

zaterdag 29 oktoberNoordwijk v.v. - ARC Lisse, fc - Rijnsburgse Boys Harkemase Boys - SVZW Excelsior ‘31 - HHC Hardenberg Spakenburg - Montfoort v.v. Katwijk - Capelle G.V.V.V. - SC Genemuiden Barendrecht - IJsselmeervogels

zaterdag 5 novemberARC - Katwijk IJsselmeervogels - Harkemase Boys HHC Hardenberg - Spakenburg SC Genemuiden - Excelsior ‘31 Rijnsburgse Boys - Noordwijk v.v. SVZW - Lisse, fc Capelle - G.V.V.V. Montfoort v.v. - Barendrecht

zaterdag 12 novemberBarendrecht - HHC Hardenberg Noordwijk v.v. - SVZW Lisse, fc - IJsselmeervogels Harkemase Boys - Montfoort v.v. Excelsior ‘31 - Capelle Spakenburg - SC Genemuiden Rijnsburgse Boys - ARC G.V.V.V. - Katwijk

zaterdag 19 novemberMontfoort v.v. - Lisse, fc G.V.V.V. - ARC IJsselmeervogels - Noordwijk v.v. HHC Hardenberg - Harkemase Boys SC Genemuiden - Barendrecht SVZW - Rijnsburgse Boys Katwijk - Excelsior ‘31 Capelle - Spakenburg

zaterdag 26 november ARC - SVZW Barendrecht - Capelle Noordwijk v.v. - Montfoort v.v. Lisse, fc - HHC Hardenberg Harkemase Boys - SC Genemuiden Excelsior ‘31 - G.V.V.V. Spakenburg - Katwijk Rijnsburgse Boys - IJsselmeervogels

zaterdag 3 decemberARC - Excelsior ‘31 Barendrecht - Katwijk Noordwijk v.v. - HHC Hardenberg Lisse, fc - SC Genemuiden Harkemase Boys - Capelle Spakenburg - G.V.V.V. SVZW - IJsselmeervogels Rijnsburgse Boys - Montfoort v.v.

zaterdag 10 decemberCapelle - Lisse, fc Montfoort v.v. - SVZW G.V.V.V. - Barendrecht IJsselmeervogels - ARC HHC Hardenberg - Rijnsburgse Boys Excelsior ‘31 - Spakenburg SC Genemuiden - Noordwijk v.v. Katwijk - Harkemase Boys

zaterdag 21 januariRijnsburgse Boys - SC Genemuiden SVZW - HHC Hardenberg ARC - Spakenburg Barendrecht - Excelsior ‘31 Noordwijk v.v. - Capelle IJsselmeervogels - Montfoort v.v. Lisse, fc - Katwijk Harkemase Boys - G.V.V.V.

zaterdag 28 januari Katwijk - Noordwijk v.v. Capelle - Rijnsburgse Boys Montfoort v.v. - ARC G.V.V.V. - Lisse, fc HHC Hardenberg - IJsselmeervogels Excelsior ‘31 - Harkemase Boys Spakenburg - Barendrecht SC Genemuiden - SVZW

zaterdag 4 februari Rijnsburgse Boys - Katwijk SVZW - Capelle Montfoort v.v. - HHC Hardenberg ARC - Barendrecht Noordwijk v.v. - G.V.V.V. IJsselmeervogels - SC Genemuiden Lisse, fc - Excelsior ‘31 Harkemase Boys - Spakenburg

zaterdag 11 februari Spakenburg - Lisse, fc SC Genemuiden - Montfoort v.v. Katwijk - SVZW Capelle - IJsselmeervogels G.V.V.V. - Rijnsburgse Boys Barendrecht - Harkemase Boys HHC Hardenberg - ARC Excelsior ‘31 - Noordwijk v.v.

zaterdag 03 maart HHC Hardenberg - SC Genemuiden Rijnsburgse Boys - Excelsior ‘31 SVZW - G.V.V.V. Montfoort v.v. - Capelle ARC - Harkemase Boys Noordwijk v.v. - Spakenburg IJsselmeervogels - Katwijk Lisse, fc - Barendrecht

zaterdag 10 maart Excelsior ‘31 - SVZW Spakenburg - Rijnsburgse Boys SC Genemuiden - ARC Katwijk - Montfoort v.v. Capelle - HHC Hardenberg G.V.V.V. - IJsselmeervogels Barendrecht - Noordwijk v.v. Harkemase Boys - Lisse, fc

zaterdag 17 maart IJsselmeervogels - Excelsior ‘31 HHC Hardenberg - Katwijk SC Genemuiden - Capelle Rijnsburgse Boys - Barendrecht SVZW - Spakenburg Montfoort v.v. - G.V.V.V. ARC - Lisse, fc Noordwijk v.v. - Harkemase Boys

zaterdag 24 maart Lisse, fc - Noordwijk v.v. Harkemase Boys - Rijnsburgse Boys Excelsior ‘31 - Montfoort v.v. Spakenburg - IJsselmeervogels Katwijk - SC Genemuiden Capelle - ARC G.V.V.V. - HHC Hardenberg Barendrecht - SVZW

zaterdag 31 maart IJsselmeervogels - Barendrecht HHC Hardenberg - Excelsior ‘31 SC Genemuiden - G.V.V.V. Rijnsburgse Boys - Lisse, fc SVZW - Harkemase Boys Capelle - Katwijk Montfoort v.v. - Spakenburg ARC - Noordwijk v.v.

zaterdag 14 april Noordwijk v.v. - Rijnsburgse Boys Lisse, fc - SVZW Harkemase Boys - IJsselmeervogels Excelsior ‘31 - SC Genemuiden Spakenburg - HHC Hardenberg Katwijk - ARC G.V.V.V. - Capelle Barendrecht - Montfoort v.v.

zaterdag 21 aprilARC - Rijnsburgse Boys IJsselmeervogels - Lisse, fc HHC Hardenberg - Barendrecht SC Genemuiden - Spakenburg SVZW - Noordwijk v.v. Katwijk - G.V.V.V. Capelle - Excelsior ‘31 Montfoort v.v. - Harkemase Boys

zaterdag 5 mei Barendrecht - SC Genemuiden Noordwijk v.v. - IJsselmeervogels ARC - G.V.V.V. Lisse, fc - Montfoort v.v. Harkemase Boys - HHC Hardenberg Excelsior ‘31 - Katwijk Spakenburg - Capelle Rijnsburgse Boys - SVZW

zaterdag 12 meiMontfoort v.v. - Noordwijk v.v. IJsselmeervogels - Rijnsburgse Boys HHC Hardenberg - Lisse, fc SC Genemuiden - Harkemase Boys SVZW - ARC Katwijk - Spakenburg G.V.V.V. - Excelsior ‘31 Capelle - Barendrecht

Programma Topklasse seizoen 2011-2012

Page 27: Presentatiegids SC Genemuiden 2011-2012

53Presentatiegids SC Genemuiden 2011 - 201252 Presentatiegids SC Genemuiden 2011 - 2012

Postbus 88280 AA Genemuiden

Sisalstraat 44 8281 JJ Genemuiden

Telefoon : (038) 385 52 62Telefax : (038) 385 40 78

Email : [email protected]. vandepolenpleysier.nl

Oude Rijksweg 141 Staphorst0522 461285

[email protected]

www.k i s t eman .n l

Voetballen

doe je met z’n allen!

Wavin NederlandJ.C. Kellerlaan 87772 SG HardenbergPostbus 57770 AA Hardenberg

T 0523 - 28 81 65F 0523 - 28 85 87I www.wavin.nlE [email protected]

Van Dijk infragroepSasdijk 268281 BM Genemuiden

T 038 - 385 41 09F 038 - 385 49 31 I www.gvandijk-zn.nlE [email protected]

www.vdboschbeton.nl

Trendsetter in betonDuracolor® Lava Negro en Terracotta

zaterdag 27 augustus T Brouwer ZandbedrijfGero RecyclingAVM attractie verhuur MeppelRotar International Visscher CaravelleHamat GenemuidenABN Amro

Dinsdag 3 september Brouwers acc.Hofstede Betonboringend’Olde SoldoatDe Goede WatersportFytac FitCovebo Projecten

zaterdag 17 septemberMatras DirectBreman Auto”sVenture GroupJonker CarrosserieënEisenkolb Confectiemachines BV Tamek Groep

zaterdag 1 oktoberKK HeutinkTebezoMW SysteemafbouwKORAAL investmentsWavin / KLS Van DijkOp en overslag Meppel

zaterdag 8 oktoberBeens GroepKistemanWarnink&BothOlbatex WoondecoratieArjan Beens TimmerwerkenKunstgrastapijt.nl

zaterdag 5 novemberSmit & CoPol en PleysierDijka SchilderwerkenLease Unlimited/PouwDolfsma DakdekkersHofstra Trainingen

zaterdag 19 novemberPenninkhof Internationaal TransportVan Dalfsen AssurantienEuromacP&R InvestmentHome GrassWinter ‘s Tankservice service station

zaterdag 10 decemberC - 1000Welness CenterLammy CateringBorgh AlmereSchinkel BouwVan Dijk ContainersBloembinderij Willemijn

zaterdag 28 januari Breman Shipping Brouwer TapijtVan Dijk Infra GroepVan de Bosch BetonKijlstra Beton Drachten BMW Oolbekkink B.V.

zaterdag 11 februari Rabo Bank GenemuidenBoudesteijn / Compaen Groep Bosch BloemisterijMammoet HekwerkenIJsseloevers NotarisHT/SMG Groep

zaterdag 10 maart Personeel/SelectiefVan Dalfsen InfraWTH Vika AutomobielbedrijfW. Doorn & J E BouwSecuritas

zaterdag 17 maart Ans Naberman Zonwering/J.J Naberman StofferingMulti Service ZwolleExpert Cor van DijkBuitink SchildersBerend van LenteComceptumE.Mobile

zaterdag 31 maart Palet Schilderwerken Heutink en HeyR & S SiebertB+B PersoneelsdienstenBonthuis&VaartjesGroothuis BouwgroepTe Biesbeek Advocatenkantoor

zaterdag 21 aprilDijkman AutoschadeL.M.van der SluisDelan StalenFlier SportEdel Tapijt / Edel GrassBlocks Zwolle Catering

zaterdag 12 meiBreman InstallatiegroepVerhoek Int,TransportFIT Personeelsdiensten B.V.Prestige ReclameIntercontinental Trading Company BVTCC AmsterdamVan Dijk & Kuipers

Wedstrijden en sponsoren

Page 28: Presentatiegids SC Genemuiden 2011-2012

5554 Presentatiegids SC Genemuiden 2011 - 2012Presentatiegids SC Genemuiden 2011 - 2012

Kijk voor uitgebreide informatie op onze website: www.wellnesszwartewater.nl

Wellness Center ZwartewaterSisalstraat 608281 JK GenemuidenT: 038-3859042E: [email protected]

ZONNEBANK VOOR ZOWEL

LEDEN ALS NIET-LEDEN:

AL VANAF € 5,-!

• BREED SCALA AAN CARDIO - EN KRACHTTOESTELLEN

• PERSOONLIJKE TRAININGSPROGRAMMA’S

• DESKUNDIG TOEZICHT EN BEGELEIDING

• BEDRIJFSFITNESS

• GRATIS GEBRUIK VAN SAUNA

• GRATIS KOFFIE, THEE EN SPORTDRANK

• TOTAL EFFECT

• CLUB CYCLE / SPINNING

• CLUB POWER

• CLUB STEPS

• CLUB YOGA

• CLUB VITAAL NIEUW!

• BODY SHAPE

• ZUMBA

GEEN LID? U KUNT WEL GEBRUIK MAKEN VAN• ONZE TURBOBRUINER / ZONNEBANK• GEWICHTSCONSULENTE BIANCA ALTENA• BIJEENKOMSTEN “GEZOND & AFVALLEN”

ONZE GROEPSLESSEN: WAT BIEDEN WIJ ONZE LEDEN

www.visscher-caravelle.com

12334 Adv Visscher-Caravelle 105x148mm.indd 1 07-07-10 14:54

BrandstoffenMotorolie (Elf, Total, MPM)RVS lichtgewicht gasflessenIndustriële gassen (LINDE)

Kokosstraat 8 8281JC Genemuiden

038-3855630/06-51407340www.winteroil.nl - [email protected]

Winter’s Oliehandel B.V.- Henri Winter

Seerob 13 9051VA StienS

tel 058-2570688

Onderwijs voormeisjes langs de

Ganges (India)

Steun het 2e/3e Wereldproject van Zwartewaterland

www.2e3ewereldprojecten.nl

Page 29: Presentatiegids SC Genemuiden 2011-2012

Uw totaalinstallateur voor een succesvolle teamprestatie

De Breman Installatiegroep is als totaalinstallateur van alle markten thuis. Onze bedrijven verrichten werkzaam-heden op het gebied van verwarmingsinstallaties, mecha-nische ventilatie, elektrotechniek, dakbedekking en rook-gasafvoersystemen. Maar wij bieden u meer:

Wij zijn actief in de woningbouw, de utiliteit, service en onderhoud en de particuliere sector.

Door onderlinge samenwerking zijn wij in staat om zeer uiteenlopende projecten te realiseren. Van klein tot groot, van particulier tot zakelijk en van eenvoudig tot complex.

Breman Installatiegroep• Loodgieterswerk• Sanitaire installaties• Elektrotechniek• (Brand)beveiliging

• Duurzame energie• Beheersystemen• Meet- en regeltechniek• Service en onderhoud

Postbus 178280 AA Genemuiden

T 038 - 385 59 33F [email protected]

www.breman.nl

Breman. Samen bijzonder

De Breman Installatiegroep is één van de grootste spelers in de

installatiebranche met bijna 40 bedrijven en 1600 medewerkers.

2011-06-22 Algemene advertentie SC Genemuiden FC_A4.indd 1 6-7-2011 12:43:35