Nieuwsbrief AP oktober 2013

5
1 Oktober 2013 [email protected] 1 N i e u w s b r i e f DOSSIERARTIKEL NOVEMBERNUMMER : HOMEOPATHIE Onder het mom van bescherming van de patiënt wordt het opleiden en uitoefenen van homeopathie in een KB van 12 juli 2013 alleen voorbehouden aan klassiek geschoolde artsen. We gaan dieper in op deze beknotting van keuzevrijheid van behandeling, door diezelfde “te beschermen” patiënt. (vervolg blz 4) Binnenkort in alle verdeelpunten: AGENDA PLUS nr 38 Oktober Klik hier om digitale versie te lezen van Agenda PLUS

description

Nieuwsbrief van Agenda PLUS oktober 2013

Transcript of Nieuwsbrief AP oktober 2013

1 O k t o b e r 2 0 1 3

! p u b l i c i t e i t @ a g e n d a p l u s . b e! 1

N i e u w s b r i e fDOSSIERARTIKEL NOVEMBERNUMMER :

HOMEOPATHIEOnder het mom van bescherming

van de patiënt wordt het opleiden

en uitoefenen van homeopathie in

een KB van 12 juli 2013 alleen

voorbehouden aan klassiek

geschoolde artsen. We gaan

dieper in op deze beknotting van

keuzevrijheid van behandeling,

door diezelfde “te beschermen”

patiënt. (vervolg blz 4)

Binnenkort in alle verdeelpunten:AGENDA PLUS nr 38 Oktober

Klik hier om digitale versie te lezen van

Agenda PLUS

1 O k t o b e r 2 0 1 3

! p u b l i c i t e i t @ a g e n d a p l u s . b e! 2

Ook in het Novembernummer van Agenda Plus:

EquicoachingHet paard is het enige dier dat geen poten heeft maar benen en dat komt omdat het in de volksmond een edel dier genoemd wordt. Het paard is is er altijd geweest ter ondersteuning van de evolutie van de mens. De laatste jaren heeft het paard ook zijn intrede gedaan in het helpen en ondersteunen van mensen op zoek naar zichzelf of tenminste een betere versie van zichzelf. Paarden blijken de intrinsieke gave te hebben om te fungeren als een soms ongenadige spiegel voor de mens... (vervolg Agenda PLUS nr 39)

WaterVerscheidene onderzoeken geven verschillende resultaten als het aankomt op de noodzakelijkheid van (veel) water drinken. Hoe groot is de rol van water in het krijgen en behouden van onze gezondheid? En wat is water eigenlijk? Welke rol vervult water op individueel en collectief vlak? En welke rol speelt de waterindustrie met betrekking tot de noodzakelijkheid van water drinken uit flessen? Allemaal knagende vragen die een nuchter antwoord vragen...(vervolg Agenda PLUS nr 39)

NIEUWSBRIEF

www.mybuddyfish.com

[email protected]

1 O k t o b e r 2 0 1 3

! p u b l i c i t e i t @ a g e n d a p l u s . b e! 3

NIEUWSBRIEF

Ben je actief als paardencoach? Zet jouw

praktijk in de kijker in het Novembernummer van Agenda PLUS.

KLIK HIER

www.sensitief.be

1 O k t o b e r 2 0 1 3

! p u b l i c i t e i t @ a g e n d a p l u s . b e! 4

(vervolg van bladzijde 1) Ondanks het feit dat men in andere Europese landen homeopathie aanvaard als zijnde complementair aan de allopathische geneeskunde blijft het in België armoede troef. Sterker, recent bestempelde een officieel ambtenaar op de openbare omroep homeopathie als kwakzalverij. Ondanks het feit dat duizenden mensen reeds adequaat werden geholpen door ervaren homeopaten. Zijn we in een tijdperk beland van nieuwe gemoderniseerde heksenjachten? Het lijkt er sterk op. Wat is dan het alternatief volgens de officiële instanties voor homeopathie? Pillen uiteraard en natuurlijk (graag) gefabriceerd door de...pillenindustrie zelf die vroom, het moet gezegd, de neveneffecten van hun producten braafjes opsommen op de bijlage. In kleine letters uiteraard. (VERVOLG artikel in Agenda PLUS nr 39)

NIEUWSBRIEF

VIDEOKANAALhttps://vimeo.com/agendaplus

KLIK HIER

1 s e p t e m b e r 2 0 1 3

NIEUWSBRIEF

www.schoolvoorfilosofie.be

www.heartintelligence.be