Nieuwjaarsconcert 2012 Uitnodiging

4
Nieuwjaarsconcert 2011 Uitnodiging Nieuwjaarsconcert 2012 12 e editie

description

Nieuwjaarsconcert, Uitnodiging, 2012

Transcript of Nieuwjaarsconcert 2012 Uitnodiging

Page 1: Nieuwjaarsconcert 2012 Uitnodiging

Nieuwjaarsconcert 2011

Uitnodiging

Nieuwjaarsconcert 201212e editie

Page 2: Nieuwjaarsconcert 2012 Uitnodiging

Stichting Kenya Kinderen zet zich in om de leefomstandigheden van kinderen in de Rift Valley in centraal Kenia te verbeteren. De projecten die hiervoor zijn opgezet, hebben betrekking op hygiëne, voeding, opvang en scholing. De stichting onderhoudt persoonlijke contacten met haar partner in Kenia “Boresha Maisha ya Mtoto Mkenya” (verbetering van het leven van een kind in Kenia) om zodoende een goed inzicht te hebben en te behouden in de plaatselijke omstandigheden. Om de grote toestroom van weeskinderen te kunnen opvangen, wil de stichting in haar weeshuiscomplex een vierde huis bouwen waar 12 kinderen als gezin worden opgevoed.

Stichting Kenya Kinderen

Stichting Scouting Buys Ballot Epe-Heerde

Stichting Scouting Buys Ballot Epe-Heerde wil graag in samenwerking met Stichting Koppel en De Passerel op het scoutingterrein een zogenaamd natuur BuitenSchoolse Opvang realiseren én tevens de klanten van De Passerel inzetten bij deze BSO voor het onderhoud van het gebouw, het terrein en de omgeving.

Voor het aanpassen van het huidige gebouw van de Scouting aan de eisen van alle medegebruikers en ten behoeve van de continuïteit is veel geld nodig.

Page 3: Nieuwjaarsconcert 2012 Uitnodiging

U bent van harte uitgenodigd voor het NieuwJaarsconcert 2012 in de Grote Kerk van Epe. Het is voor de 12e keer dat Rotary Club Epe en Inner Wheel Epe dit speciale evenement orga-niseren.

Met vaste medewerking van het Haydn Jeugd Strijkorkest onder leiding van Jan-Ypke Nota en de solistenrol van violiste Jet van Oosterhout belooft het weer een bijzondere avond te worden.

Verder treden de prijswinnaars op van de talentenjacht You’ve Got Talent. De opbrengst wordt geschonken aan de Stichting Kenya Kinderen en de Stichting Scouting Buys Ballot Epe-Heerde.

Rob AalbertsVoorzitterRotary Club Epe

Andrea WotteVoorzitter Inner Wheel Epe

Geachte heer/mevrouw

14 januari 2012

U bent van harte welkom om 19:45 uur.

De aanvang van het concert is 20:00 uur.

Page 4: Nieuwjaarsconcert 2012 Uitnodiging