Nieuwjaarsconcert 2012 Uitnodiging

of 4 /4
Nieuwjaarsconcert 2011 Uitnodiging Nieuwjaarsconcert 2012 12 e editie

Embed Size (px)

description

Nieuwjaarsconcert, Uitnodiging, 2012

Transcript of Nieuwjaarsconcert 2012 Uitnodiging

 • Nieuwjaarsconcert 2011

  Uitnodiging

  Nieuwjaarsconcert 201212e editie

 • Stichting Kenya Kinderen zet zich in om de leefomstandigheden van kinderen in de Rift Valley in centraal Kenia te verbeteren. De projecten die hiervoor zijn opgezet, hebben betrekking op hygine, voeding, opvang en scholing. De stichting onderhoudt persoonlijke contacten met haar partner in Kenia Boresha Maisha ya Mtoto Mkenya (verbetering van het leven van een kind in Kenia) om zodoende een goed inzicht te hebben en te behouden in de plaatselijke omstandigheden. Om de grote toestroom van weeskinderen te kunnen opvangen, wil de stichting in haar weeshuiscomplex een vierde huis bouwen waar 12 kinderen als gezin worden opgevoed.

  Stichting Kenya Kinderen

  Stichting Scouting Buys Ballot Epe-HeerdeStichting Scouting Buys Ballot Epe-Heerde wil graag in samenwerking met Stichting Koppel en De Passerel op het scoutingterrein een zogenaamd natuur BuitenSchoolse Opvang realiseren n tevens de klanten van De Passerel inzetten bij deze BSO voor het onderhoud van het gebouw, het terrein en de omgeving.

  Voor het aanpassen van het huidige gebouw van de Scouting aan de eisen van alle medegebruikers en ten behoeve van de continuteit is veel geld nodig.

 • U bent van harte uitgenodigd voor het NieuwJaarsconcert 2012 in de Grote Kerk van Epe. Het is voor de 12e keer dat Rotary Club Epe en Inner Wheel Epe dit speciale evenement orga-niseren.

  Met vaste medewerking van het Haydn Jeugd Strijkorkest onder leiding van Jan-Ypke Nota en de solistenrol van violiste Jet van Oosterhout belooft het weer een bijzondere avond te worden.

  Verder treden de prijswinnaars op van de talentenjacht Youve Got Talent. De opbrengst wordt geschonken aan de Stichting Kenya Kinderen en de Stichting Scouting Buys Ballot Epe-Heerde.

  Rob AalbertsVoorzitterRotary Club Epe

  Andrea WotteVoorzitter Inner Wheel Epe

  Geachte heer/mevrouw

  14 januari 2012U bent van harte welkom om 19:45 uur.

  De aanvang van het concert is 20:00 uur.