Nieuwe reiswebsite verhoogt kans op sneeuw tijdens vakantieweten waar de kans op sneeuw het grootste...

1
Nieuwe reiswebsite verhoogt kans op sneeuw tijdens vakantie PERSBERICHT, 26 Januari 2014 Na de succesvolle lancering van zonvakantie zoeker WaarSchijntdeZonWel.nl introduceren de makers van deze site nu het winterse broertje: WaarligtdeSneeuwWel.nl. Dit is de enige website waar je, met behulp van de unieke Skifactor, skivakanties kunt zoeken op basis van sneeuwzekerheid in combinatie met een reisbudget. Volgens recent onderzoek door het CBS blijven veel Nederlanders graag dichtbij huis voor hun wintersportvakantie. “De sneeuwzekerheid van deze gebieden is echter niet altijd gegarandeerd”, aldus Esmeralda van Dasselaar. Voor consumenten die er zeker van willen zijn dat er op hun bestemming een flink pak sneeuw ligt tijdens hun vakantie, is het sneeuwmodel achter WaarLigtdeSneeuwWel.nl ontwikkeld. Van Dasselaar: “Wij bieden ze de mogelijkheid om wintersportbestemmingen te zoeken op basis van actuele verwachtingen of op basis van historische data. Dat is uniek in Nederland.” Zoeken op basis van sneeuwzekerheid Bezoekers kiezen de gewenste sneeuwzekerheid, bepalen reisbudget en verblijfsduur, en krijgen vervolgens een overzicht met bestemmingen die aan hun voorkeur voldoen. De website biedt zowel advies m.b.t. last minute skivakanties als advies aan reizigers die willen weten waar de kans op sneeuw het grootste is met Pasen of met Kerst. Bij elke bestemming toont WaarLigtdeSneeuwWel.nl vervolgens ook nog de reizen en prijzen van een groot aantal bekende Nederlandse reisorganisaties, zodat vakantiegangers het aanbod in één oogopslag kunnen vergelijken. Noot voor de redactie (niet voor publicatie) WaarLigtdeSneeuwWel.nl is een website van Leads2travel BV, tevens uitgever van vliegticket vergelijker Vliegennaar.nl, zonvakantieplatform Waarschijntdezonwel.nl en Suprisetickets.nl, de populaire Smart Travel & Budget Deals website. Neem voor meer informatie contact op met Esmeralda van Dasselaar, per email [email protected] of telefoon 020-7630550.

Transcript of Nieuwe reiswebsite verhoogt kans op sneeuw tijdens vakantieweten waar de kans op sneeuw het grootste...

Page 1: Nieuwe reiswebsite verhoogt kans op sneeuw tijdens vakantieweten waar de kans op sneeuw het grootste is met Pasen of met Kerst. Bij elke bestemming toont WaarLigtdeSneeuwWel.nl vervolgens

Nieuwe reiswebsite verhoogt kans op sneeuw tijdens vakantie

PERSBERICHT, 26 Januari 2014 Na de succesvolle lancering van zonvakantie zoeker WaarSchijntdeZonWel.nl introduceren de makers van deze site nu het winterse broertje: WaarligtdeSneeuwWel.nl. Dit is de enige website waar je, met behulp van de unieke Skifactor, skivakanties kunt zoeken op basis van sneeuwzekerheid in combinatie met een reisbudget. Volgens recent onderzoek door het CBS blijven veel Nederlanders graag dichtbij huis voor hun wintersportvakantie. “De sneeuwzekerheid van deze gebieden is echter niet altijd gegarandeerd”, aldus Esmeralda van Dasselaar. Voor consumenten die er zeker van willen zijn dat er op hun bestemming een flink pak sneeuw ligt tijdens hun vakantie, is het sneeuwmodel achter WaarLigtdeSneeuwWel.nl ontwikkeld. Van Dasselaar: “Wij bieden ze de mogelijkheid om wintersportbestemmingen te zoeken op basis van actuele verwachtingen of op basis van historische data. Dat is uniek in Nederland.” Zoeken op basis van sneeuwzekerheid Bezoekers kiezen de gewenste sneeuwzekerheid, bepalen reisbudget en verblijfsduur, en krijgen vervolgens een overzicht met bestemmingen die aan hun voorkeur voldoen. De website biedt zowel advies m.b.t. last minute skivakanties als advies aan reizigers die willen weten waar de kans op sneeuw het grootste is met Pasen of met Kerst. Bij elke bestemming toont WaarLigtdeSneeuwWel.nl vervolgens ook nog de reizen en prijzen van een groot aantal bekende Nederlandse reisorganisaties, zodat vakantiegangers het aanbod in één oogopslag kunnen vergelijken.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie) WaarLigtdeSneeuwWel.nl is een website van Leads2travel BV, tevens uitgever van vliegticket vergelijker Vliegennaar.nl, zonvakantieplatform Waarschijntdezonwel.nl en Suprisetickets.nl, de populaire Smart Travel & Budget Deals website. Neem voor meer informatie contact op met Esmeralda van Dasselaar, per email [email protected] of telefoon 020-7630550.