Magre & Magre krant 2013

20
Informatie koren Pag. 6 AFAS Zomertour Pag. 3 Bestelbon kaarten Pag. 19 Magré & Magré krant www.magre-magre.nl | www.wimmagre.nl | www.wilbertmagre.nl Concertreis Wenen Pag. 7

description

Krant vol met informatie over het muzikale duo Wim en Wilbert Magre uit Elburg.

Transcript of Magre & Magre krant 2013

Page 1: Magre & Magre krant 2013

Informatie koren Pag. 6AFAS Zomertour Pag. 3 Bestelbon kaarten Pag. 19

Magré & Magré krantwww.magre-magre.nl | www.wimmagre.nl | www.wilbertmagre.nl

Concertreis Wenen Pag. 7

Page 2: Magre & Magre krant 2013

2 Kijk ook eens op www.wimmagre.nl - www.wilbertmagre.nl - www.magre-magre.nl

Martin Mans Musicuswww.martinmans.nl

“Werken met vriend Wim is feest...”

Muziek maken met Wim Magré is altijd gezellig, no-nonsens en recht uit hethart! Verwacht van Wim geen hoogdravende taal, om zichzelf te verheffenboven ‘zijn’ mensen. Nee, Wim is gewoon.....en daarom juist bijzonder! Het muziekwereldje is een wereldje vol venijn en afgunst. Nou, die termen zijn Wim vreemd. Wim spreekt met waardering over iedereen en is een aimabel mens! Waren er maar meer uit dat soort hout gesneden...

We hebben al veel mooie dingen samen gedaan. Reizen met het Gemengd Koor ‘Groot Veluwe’, CD-opnames en concerten in allerlei samenstellingen. En er komen nog veel mooie dingen aan. Zo begeleiden de beide Magré’s de Urker MANS Formatie en Vocalgroup VOICE tijdens de kersttour 2013 en op Kerstavond in het Amsterdamse Concert-gebouw. Ook Magré junior heeft veel in zijn mars!

Toppers zijn het, die Magré’s!

Over Magré & Magré

Eerste Magré & Magré krant

Lichtmetalen velgen

Industriestraat 21tel.0525-682356

www.elburgbanden.nl

APK KEURING - QUI

ELBURG

Openingstijden:Openingstijden:Openingstijden:Dagelijks van 08.00 - 17.00Dagelijks van 08.00 - 17.00Dagelijks van 08.00 - 17.00Dagelijks van 08.00 - 17.00Zaterdag van 09.00 - 12.00Zaterdag van 09.00 - 12.00Zaterdag van 09.00 - 12.00Zaterdag van 09.00 - 12.00

Informatie krant

Deze krant is een uitgave van Magré & Magré en verscheen dit jaar voor het eerst! We hopen op veel positieve reacties.

Oplage: 10.000 exemplarenOntwerp: Wilbert Magré

Informatie adverteren voor volgend jaar: [email protected]

Als zelfstandig ondernemer moet je durven risico’s te nemen, zo ook deze eerste editie van de Magré & Magré krant.

In januari haalde Wilbert de post uit de brievenbus en zag een krant van een theater vol met informatie en binnen 5 minuten was hij bezig met adverteerders te zoeken om zelf ook een krant te ontwerpen, om uit te geven met een oplage van 10.000 stuks en met natuurlijk ook digitaal een groot bereik. Zoals velen misschien al wel weten is dit de aanpak van Magré & Magré, gelijk beslissen en zoeken naar ideeën waar je mee opvalt.

In de krant vindt u informatie over cd’s, bladmuziek, concerten en de concert- reis met dit jaar als bestemming Passau en Wenen. Ook hebben we nagedacht om de krant voor u als lezer aantrekkelijker te maken. Daarom hebben we via de social media een oproep gedaan of mensen in maximaal twee / drie regels wat over ons wilden zeggen en wij dit mochten plaatsen. Ook hebben we een aantal mensen waar we veel mee samenwerken gevraagd om een uitgebreider verhaal over ons te schrijven wat zeker de moeite waard is om te lezen! En natuurlijk niet te vergeten de vele adverteerders in deze krant.

Wij wensen u veel leesplezier en hopen u graag eens te ontmoeten op één van onze concerten.

Vader en zoon Magré

De UitvaartverzorgersSluijmer & Van Olst

Elbert Sluijmer & Hendrik van Olst

U kunt ons bereiken

Nunspeet0341-492826

Elburg0525-745999

Bent u verzekerd (ongeacht bij wie) of particulier,wij bieden u onze diensten aan.

De Uitvaartverzorgers

Elbert Sluijmer & Hendrik van Olst

U kunt ons bereiken

Nunspeet 0341-492826

Elburg 0525-745999

Bent u verzekerd (ongeacht bij wie) of particulier,

wij bieden u onze diensten aan.

Sluijmer & Van Olst

Hendriksen & Reitsma-OrgelbouwVreeweg 49 | 8071 SJ Nunspeet

Tel./fax:0341-252484

• Nieuwbouw• Onderhoud• Stemmen• Reparatie

www.hendriksen-reitsma.nlwww.hendriksen-reitsma.nlE-mail: [email protected]

Page 3: Magre & Magre krant 2013

Magré & Magré met kerstnacht in het Concertgebouw

Ieder jaar organiseert DmB een kerstavonddienst in het Concertgebouw van Amsterdam. Ook dit jaar gaan de deuren open om u en jou te verwelkomen voor een feestelijke viering. Feestelijk vanwege de prachtige ambiance van het Concertgebouw. Feestelijk vanwege de inhoud van de samenkomst.

De dienst staat onder leiding van ds. Robert-Jan van Amstel. De muzikale medewerking wordt verleend door: Christelijk Waddinxveens Mannenkoor ‘De Gouwestem’, The Martin Mans Formation, Vocal Group Voice, Jacqueline Meijer, Jantine Kalkman en Wim en Wilbert Magré. Dit geheel staat onder leiding van dirigent Martin Mans.

Iedereen is welkom! Net als voorgaande jaren is de toegang gratis. Schrijf het alvast in uw en jou agenda, het is zeker de moeite waard om de kerstavonddienst te bezoeken. De deuren gaan om 19.30 uur open, de samenkomst start om 20.00 uur.

Concertgebouw Amsterdam

AFAS Zomertour en presentatie nieuwe CDU zult het muzikale trio ondertussen wel kennen: Carina Bossenbroek (panfluit), Wim Magré, (orgel) en Wilbert Magré (piano). In juli 2011 gaven ze hun eerste CD samen uit tijdens een uitverkocht concert te Nunspeet. Daarna volgden succesvolle concerten door heel het land waar veel positieve reacties op kwamen. Hierdoor is het plan ontstaan om weer in de zelfde samenstelling een nieuwe CD op te nemen.

SponsorOok zijn we blij u te vertellen dat wij hier een goede sponsor voor hebben kunnen vinden: AFAS Software uit Leusden zodat wij de toegangsprijzen aantrekkelijk kunnen houden voor u. U kent AFAS vast wel van onder andere de voetbalclub AZ waar ze hoofdsponsor van zijn, het AFAS Circustheater in Scheveningen of het gratis persoonlijke online huishoudboekje waar al vele Nederlanders gebruik van maken.

ConcertenOm de nieuwe CD te presenteren geven ze in augustus 2013 een zomertour van 10 concerten door heel het land. De zomertour begint op zaterdag 3 augustus in de Hervormde Kerk (Dorpsstraat 34) te Lunteren en wordt vervolgt door: woensdag 7 augustus in de Gereformeerde Kerk (Zuiderzeestraatweg 84) te Doornspijk, donderdag 8 augustus in de Havenkerk (Ieplaan 9) te Alblasserdam, vrijdag 9 augustus in de De Hoeksteen (dr. H.J. Postlaan 45) te Bergentheim, donderdag 15 augustus in De Open Haven (Oranjeplein 2) te Oost–Souburg, vrijdag 16 augustus in de Trinitaskerk (Coehoorn van Scheltingaweg 1) te Heerenveen, zaterdag 17 augustus in De Rank (Westergast 8) te Zuidhorn, donderdag 22 augustus in De Opgang (Alteveerstraat 105) te Hoogeveen, vrijdag 23 augustus in De Open Hof Kerk (Ophelialaan 247)te Aalsmeer en zaterdag 24 augustus in de Immanuëlkerk (Stationsstraat 137)Immanuëlkerk (Stationsstraat 137)Immanuëlkerk te Ermelo.

ToegangToegangskaarten zijn tijdens de concert-avonden aan de kerk te verkrijgen voor volwassen € 10,- en kinderen t/m 15 jaar € 5,-

Ook zijn kaarten te reserveren met korting via 0525 - 685413 ofwww.wimmagre.nl. Volwassenen betalen dan € 7,50 en kinderen t/m 15 jaar € 2,50

Jouw GRATIS digitale huis-houdboekje

voor al je geldzaken!

Meld je nu aan www.afaspersonal.nl

Oranjeconcert30 april 2013 - 19.00 uurOranjeconcert door het Elburgs Mannenkoor O.B.K. o.l.v. Wim Magré in de Grote Kerk te Elburg. Met medewerking van: Marleen Regterschot (sopraan), André van Vliet (orgel) en Wilbert Magré (piano).

Bevrijdingsconcert6 mei 2013 - 20.00 uurTraditioneel concert in de Grote Kerk te Harderwijk. Koren o.l.v. Wim Magré, Everhard Zwart (orgel), Marleen en Marieke Regterschot (sopraan) en Wilbert Magré (piano).

Orgelbespelingen6 augustus2013 - 14.30 uurOrgelbespelingen in de Geref. Kerk te Doornspijk tijdens de

Veluwse boerenmarkt door de organist Wim Magré. Van 14.30 t/m 16.30 uur. De toegang is vrij.

Verzoekprogramma28 augustus 2013 - 20.00 uurBij het laatste concert in de serie orgelbespelingen in de Geref. Kerk te Doornspijk kunt u verzoekjes indienen via [email protected]. De organist is Wim Magré.

Uniek Concert3 september 2013 - 20.00 uurJan Vayne (piano) en Wim Magré (orgel) in de Geref. Kerk te Doornspijk. Reserveren via de website met korting!

Concert Nijkerk5 oktober 2013 - 20.00 uurConcert 600 jaar de stad

Nijkerk door onder andere Christelijk Streekmannenkoor ‘Noord-West Veluwe’ o.l.v. Martin Mans en Wim Magré (orgel) in de Kruiskerk te Nijkerk.

Najaarsconcert19 oktober 2013 - 20.00 uurConcert in de Oude Kerk te Ermelo. Christelijke Gemengde Zangvereniging ‘Maranatha’ uit Ermelo o.l.v. Wim Magré. Met medewerking van: Corrie Wielink (viool), Henrieke Wielink (dwarsfluit) en Wilbert Magré (piano).

Benefietconcert26 oktober 2013 - 20.00 uurKoor- en Samenzangavond t.b.v. Stichting Kom over en help in de St. Joriskerk te Amersfoort. Aan deze avond werken mee: Mannenensemble Cantare o.l.v. Evert van Dijkhuizen, Jongerenkoor ‘Elad’ o.l.v. Marieke van Manen, Carina Bossenbroek (panfluit), Wim Magré (orgel) en Wilbert Magré (piano).

Zomertour in augustus 2013

Kijk voor de actuele concertagenda op www.wimmagre.nl of www.wilbertmagre.nl 3

Page 4: Magre & Magre krant 2013

CD Magré & Magré Magistraal - De nieuwste cd van vader en zoon Magré, vanuit de Martinikerk te Bolsward. Fluisterzachte verstillingen tot virtuoos vuurwerk op orgel en piano. Met onder andere: Komt nu met zang, Vader in de hemel, Blijf bij mij Heer, Mozart medley, Pianoimprovisatie, opwekkingsliederen e.v.a.

CD Magré & Magré in concert met Carina Bossenbroek - In juni 2011 hebben CD Magré & Magré in concert met Carina Bossenbroek - In juni 2011 hebben CD Magré & Magré in concert met Carina Bossenbroekvader en zoon Magré op orgel en piano een nieuwe CD gemaakt met de panfluitiste Carina Bossenbroek uit Nunspeet in de Martinikerk te Bolsward. Op de CD zijn onder andere de volgende nummers opgenomen: Psalm 56, 98, 130, 141, The Rose, Heer U bent mijn leven e.v.a.

CD ‘Samen’ van Magré & Magré - Wim Magré op het orgel en Wilbert Magré aan de vleugel (vader en zoon) spelen op deze debuut cd een gevarieerd programma met zowel licht klassieke werken als populaire melodieën uit musicals en films. Tevens spelen de heren Magré enkele werken vierhandig op de vleugel. Kortom een cd voor zowel jong als oud!

CD ‘De Heer is mijn Herder’ - Na jarenlange samenwerking is het er eindelijk van gekomen dat het trompetduo Arjan en Edith Post samen met Wim een CD hebben opgenomen. Deze cd is opgenomen in de prachtige Lutherse Kerk te Den Haag. Het repertoire op de cd bestaat uit bekende liederen en psalmen zoals onder andere: Samen in de naam van Jezus, Gouden harpen ruisen, Hij die rustig en stil e.v.a.

ORGEL-CD ‘Geliefde Psalmbewerkingen’ - Wim Magré speelt geliefde koraalbewerkingen vanuit de Evangelisch Lutherse Kerk te Den Haag. Op de CD staan Psalmbewerkingen van o.a. Klaas Jan Mulder, Jan Zwart, Feike Asma, Dick Sanderman,Willem Hendrik Zwart, Jan Mulder, Simon Landsman en Marco den Toom. Een prachtige CD die in elke huiskamer hoort te liggen.

ORGEL-CD ‘Koraalbewerkingen’ – Koraalbewerkingen op het Bätz-orgel van de Evangelisch Lutherse Kerk te Den Haag. De cd bevat 16 mooie koraalbewerkingen in de ‘romantische’ stijl zoals onder andere: Psalm 73, 86, 98, 101, 108, variaties over de Avondzang, Toccatine ‘Lof zij de Heer’ en de bekende improvisatie ‘Ruwe stormen mogen woeden’ van Magré.

ORGEL-CD ‘Geliefde Orgelklanken’ - Wim Magré toog naar het geliefde orgel van de Grote Kerk te Hasselt en nam er een heel programma op met geliefde orgelklanken. Op de cd staan bekende werken zoals onder andere: de Air op de g-snaar van Bach, de Trumpet tune van Purcell, het Halleluja koor (uit The Messiah) van Händel en The Holy City van Adams.

ORGEL-CD ‘Vierhandig Vuurwerk op twee orgels’ - Martin Mans en Wim Magré bespelen het Quellhorst hoofdorgel en het Hendriksen en Reitsma koororgel in de Grote Kerk te Elburg. Ze brengen een programma met tien prachtige werken voor twee orgels! Daarnaast spelen ze elk 3 solo’s op het hoofdorgel. Een prachtige cd voor de orgelliefhebber!

CD Wilbert Magré piano and symphonic orchestra - De eerste solo CD van Wilbert Magré op piano samen met symphonic orchestra. Op de CD staan bekende nummers zoals: You raise me up, Just a simple love song, Serenade to spring, Time to say goodbye, When summer is over, Vaderdag, Nooit meer een morgen en nog vele anderen.

CD ‘Zingt’ Elburgs Mannenkoor O.B.K. - Begin september 2010 is de CD van het Elburgs Mannenkoor O.B.K. onder leiding van Wim Magré uitgegeven. Het enthousiaste mannenkoor wordt op deze CD begeleid door Herman Witter op het prachtige Quellhorst-orgel en Wilbert Magré op een prachtige Yamaha concertvleugel. Het koor zingt geestelijke, licht klassieke liederen en negrospirtuals.

CD ‘Zingt met vreugde’ - Het Gemengd Koor Groot Veluwe o.l.v. Wim Magré zingt prachtige liederen in de Grote Kerk te Elburg. De koorbegeleiding is in handen van Martin Mans op het orgel en Wilbert Magré op de vleugel. De CD bevat onder andere de volgende nummers: Zingt met vreugde, In His love, Hoe groot zijt Gij, Rots der Eeuwen, Genade zo oneindig groot e.v.a.

KERST-CD ‘Joy to the world’ - Een CD met prachtige kerstmuziek, gezongen door alle gemengde koren (300 leden) van Wim Magré en het Elburgs Mannenkoor Oefening Baart Kunst o.l.v. Wim Magré. Met een prachtige begeleiding door Martin Mans op het orgel, Carina Bossenbroek op de panfluit en Wilbert Magré aan de vleugel.

CD’s - Verkrijgbaar tijdens de concerten en via www.wimmagre.nl

Bladmuziek

2 Psalmbewerkingenvoor orgel

In het 8 pagina tellende boekje staat een Koraalfantasie over Psalm 98 en een Voorspel en Koraal over Psalm 119.

arjan&editharjan&edithDe Heer is mijn Herder

wim magré, orgelwim magré, orgel

Bladmuziek

2 Bewerkingenvoor orgel

In het 12 pagina tellende boekje staat een liedbewerking over “Als g’ in nood gezeten” en een Voorspel en Koraal over Psalm 101.

Bladmuziek

3 Psalmbewerkingenvoor orgel

Drie bewerkingen over Psalm 6, 56 en 139 voor orgel.

4 Alle bovenstaande cd’s en bladmuziek zijn verkrijgbaar via www.wimmagre.nl zolang de voorraad strekt!

Page 5: Magre & Magre krant 2013

TIP: Wist u dat u voor sommige concerten met korting kunt reserveren via www.wimmagre.nl ?

Herman ZondagDirecteur Customer OperationsAFAS Software - Lunteren

Als gepassioneerd fan van klassieke muziek kwam ik een aantal jaren geleden de heer Wim Magré op mijn pad. Wim Magré voor mij een boegbeeld achter de klavieren van het kerkorgel. Als oud-leerling van Willem Hendrik Zwart had Wim mij al snel te pakken met zijn spel. Een organist met een ongelooflijk gevoel voor de romantische orgelschool en een gedreven samenzang begeleider.Via de Sociale Media kwam ik op een gegeven moment in contact met Wim, al snel bleek dat we hetzelfde ‘DNA’ hadden, liefde voor het orgel, genieten van het goede leven maar vooral jezelf zijn!

Over Magré & Magré

Veel mensen die een bepaalde positie verwerven in het maatschappelijke leven beginnen dan een ander gedrag te vertonen... vaak niet positief en het ruikt naar hoogmoed. Bij Wim ervoer ik dat totaal niet, juist het tegenovergestelde, een bescheiden musicus die het ontzettend goed voor elkaar heeft maar ook kan delen. En het spreekwoord zegt: wie niet kan delen zal ook niet kunnen vermenigvuldigen…..

“Zo vader zo zoon”Al snel trok Wim mij mee in zijn muzikale wereld en stelde me voor aan zijn zoon Wilbert. Deze ontmoeting kon ik uitsluitend betittelen met ‘zo vader zo zoon’, hier ook een hardwerkende muzikale jonge kerel die samen met z’n vader het publiek wil verrassen. Met genoegen mag ik schrijven dat de zondagavonden na de diensten in Elburg, Doornspijk, Amersfoort etc momenten met een gouden randje zijn.

Foto: Vader Herman en zoon Gilian achter de klavieren

Nagenieten van de muzikaliteit die mensen verbind, maar ook nadenken over hoe het nog beter, leuker en boeiender in de toekomst, de dag van morgen kan. Zo hier ook de Magré & Magré krant die voor u ligt. Een nieuw concept met een nieuwe look and feel.

“Wim en Wilbert durven in de muziek te laten zien dat het anders kan”

dat hoeft niet altijd per definitie beter te zijn… anders handelen geeft ook andere inzichten! Voordat ik ga afsluiten wil ik vader en zoon Magré bedanken voor de onvergetelijke momenten dat ik een concert van hun mocht openen en mocht afsluiten. Sterker nog, ik mocht zelfs een CD presenteren in Bolsward waar ik zelf vele jaren de concerten van de organisten

Zangdiensten m.m.v. Magré & Magré

Vader en zoon zijn ook een veel gevraagd duo om de muzikale omlijstingen van zangdiensten te verzorgen. Hieronder de data van 2013:

12 en 19 mei 2013Engelse Kerk (Begijnhof) Amsterdam - 19.00 uur

9 juni 2013Engelse Kerk (Begijnhof) Amsterdam - 19.00 uur

4 augustus 2013Gereformeerde KerkDoornspijk - 19.00 uur

11 augustus 2013Gereformeerde KerkNunspeet - 19.00 uur

8 september 2013Engelse Kerk (Begijnhof) Amsterdam - 19.00 uur

29 september 2013Gereformeerde KerkElburg - 19.00 uur

13 oktober 2013Engelse Kerk (Begijnhof) Amsterdam - 19.00 uur

3 november 2013Kerkgebouw De BronAmersfoort - 17.00 uur

17 november 2013Engelse Kerk (Begijnhof) Amsterdam - 19.00 uur

8 december 2013Engelse Kerk (Begijnhof) Amsterdam - 19.00 uur

Vader en zoon in actie

Persoonlijke aandacht en begeleiding ook na de uitvaart.

Ongeacht waar u verzekerd bent. Bel voor een vrijblijvend gesprek.

Rietbeek 26 | 8064 JC Zwartsluis [email protected]

www.uitvaartverzorging-gertmooiweer.nl

“Waar respect en afscheid elkaar omarmen”

Dag en nacht bereikbaar (038) 3865544 of 06 319 615 71

Twee Exclusieve Nieuwjaarsconcerten van Magré & Magré in Ermelo

Op zaterdag 4 januari 2014 geven vader en zoon Magré twee exclusieve nieuwjaarsconcerten in de concertzaal van Content Orgels (Mariënhoef 7) te Ermelo.

Dit concert wordt verzorgd door Wilbert Magré op de vleugel en Wim Magré op een Content-orgel. Tevens zullen de musici enkele nummers op twee orgels tegelijk spelen en de piano vierhandig bespelen. Een verrassende mix hiervan zal ongetwijfeld voor een geslaagde avond zorg dragen.

In verband met de te verwachte belangstelling hebben de heren Magré een middagconcert (16.00 uur) en een avondconcert (20.00 uur) georganiseerd. Bij beide concerten is er in de pauze gratis koffie en thee en na afloop een hapje en drankje.De heren Magré hebben hiervoor een spetterend programma samengesteld, om het nieuwe jaar goed te beginnen. Het programma bestaat uit geestelijke, licht klassieke en muziek uit bekende musicals en films. Ook zal de pianist een eigen improvisatie geven op de vleugel van bekende melodieën. Tevens spelen vader en zoon deze avond vierhandig piano en orgel.

In verband met het maximale aantal zitplaatsen van 80 per concert, is het aanbevolen om tijdig te reserveren via de website www.wimmagre.nl of te bellen naar: 0525 – 685413. De toegang is 10 euro per persoon incl. gratis hapjes en drankjes.

Vader en zoon bij Content

5

uit de zgn Jan Zwart school mocht beluisteren.

Beste Wim en Wilbert, ik hoop dat jullie eenvoud en oprechte interesse in mensen nog jaren lang mag blijven, jullie zijn een voorbeeld hoe je door muziek kunt verbinden en dan ook nog eens gewoon vader en zoon Magré te blijven.

Page 6: Magre & Magre krant 2013

Frieda van der ScheeVoorzitter Chr. Zangver. ‘Maranatha’

Leuk idee, de AFAS-Zomertour…. En daarbij de speciale krant met alle ins en outs van Magré en Magré. Hoewel… alle???? Is het u bekend dat vader en zoon niet alleen samen orgel- en piano concerten geven maar dat zij ook samenwerken als dirigent en begeleider? Daar wil ik het dus even over hebben. In een krant horen advertenties, reclames, programma’s en ik dacht: ook ingezonden stukjes, vandaar mijn poging.

Laat ik me eerst even voorstellen. Mijn naam is Frieda van der Schee. Ik heb 55 jaar in Het Westland gewoond. In 2002 zijn mijn man en ik naar de Veluwe verhuisd. Om er “een beetje in te komen” heb ik mij aangemeld als lid van de Chr. Gemengde Zangvereniging ‘Maranatha’ in Ermelo. Zingen is altijd mijn hobby geweest, daarom was deze stap gauw gezet. Daar werd ik voorgesteld aan de dirigent en u raadt het al… dat was (en is nog steeds): Wim Magré.

Mijn lidmaatschap van Maranatha resulteerde in een bestuursfunctie. Daardoor kreeg ik meer contact met de dirigent en later met Wilbert, die als tiener al heel verdienstelijk piano speelde en ons bij concerten ging begeleiden. De jeugd heeft de toekomst niet waar? Tegenwoordig is hij niet meer weg te denken bij ons jaarlijks terugkerende Bevrijdingsconcert en het Najaarsconcert. Zijn improvisaties zijn een vast programmapunt geworden, waar koor en bezoekers van genieten.

De samenwerking koor - dirigent - pianist, verloopt uitermate plezierig. Ik hoop dat Maranatha nog veel jaren van het muzikale leiderschap en het inspirerende pianospel van Magré en Magré in deze samenstelling, mag genieten.

Elburgs Mannenkoor Oefening Baart Kunstwww.elburgsmannenkoorobk.nl

Het mannenkoor is opgericht in 1922 en telt nu ongeveer 70 leden. De meeste leden zijn al jarenlang lid van het koor, wat de klank van het koor ten goede komt.

Het koor oefent elke maandag van 20.15 tot 22.15 uur in het Gemeenschapscentrum ’t Huiken in Elburg. Het repertoire van het koor is erg uitgebreid. Het bevat geestelijke liederen zoals negro-spirituals, gospels en koralen, naast vaderlandse liederen. Ook wordt muziekliteratuur ingestudeerd van de grote componisten.

Als u van zingen en gezelligheid houdt bent u van harte uitgenodigd eens een repetitieavond mee te maken.

Chr. Gemengde Zangvereniging ‘Maranatha’www.koormaranatha.nl

Maranatha bestaat sinds 30 september 1986. Mede door de ontspannen en vriendschappelijke sfeer binnen het koor, is het uitgegroeid tot een koor van ruim 75 leden, die uit Ermelo en omstreken komen. Het repertoire bestaat uit geestelijke liederen en populaire klassieken. Onder de bezielende leiding van de bekende dirigent en organist Wim Magré uit Elburg, repeteert het koor elke dinsdagavond van 20:00 tot 22:00 uur in “De Leemkuul” in Ermelo.

Koor ‘Een Nieuw Lied’

Vrijwel direct na de oprichting van de Vrije Evange-lische Gemeente Oldebroek, eind 1930, werd er een zangkoor gevormd. De naam van het koor, “Een Nieuw Lied”, is ingegeven door de eerste twee verzen van Psalm 96, waar staat: ‘Zingt de Here een nieuw lied, zingt de Here, gij ganse aarde. Zingt de Here, prijst zijn naam, boodschapt zijn heil van dag tot dag.’

Het koor telt 110 leden. Sinds september 1995 is Wim Magré de dirigent van “Een nieuw lied”. Wim dirigeert niet alleen maar is tegelijkertijd ook de pianist van het koor. De repetitieavonden zijn op woensdagavond van 19.45 tot 21.45 uur onder leiding van Wim Magré in het kerkgebouw van de VEG te Oldebroek.

Interkerkelijk Koor ‘Deo Cantemus’www.deocantemusdoornspijk.nl

“Deo Cantemus”: wij zingen Gods lof! Wim Magré dirigeert het koor vanaf 1984. Met hem als dirigent heeft het koor veel opgetreden, cd’s gemaakt en ook buitenlandse reizen gemaakt.

Onder leiding van de dirigent Wim Magré uit Elburg, repeteert het koor elke donderdagavond van 19.45 tot 21.45 uur in de achterzaal van de Gereformeerde Kerk (Zuiderzeestraatweg West 84) te Doornspijk.

Koren Wim Magré

Arjan en Edith Postwww.aemuziek.nl

Wim Magré was al een bekende dirigent/organist toen wij net aan onze conservatoriumstudie begonnen. Met een trompetstudie is de weg naar koor- en orgelmuziek niet vanzelfsprekend. Wel de weg naar de orkesten. In eerste instantie was dat ook ons werkgebied en kwamen Wim Magré niet vaak tegen. Door het stoppen van de gebroeders Brouwer speelden wij steeds vaker bij koren en vormden wij behalve een echtpaar ook en trompetduo. Zo kwamen wij Wim en later Wilbert steeds vaker tegen (Niet alleen in de Gereformeerde Kerk in Doornspijk, waar Wim organist is en waar wij lid zijn) en werkten we steeds vaker samen. Het klikte: we hebben veel mooie, leuke, gezellige concerten samen gedaan met en zonder koren.

‘Het duo Magré en Magré vult elkaar goed aan zowel muzikaal als zakelijk.’

Bijzonder om als vader en zoon zo samen te werken. We hopen nog vaak samen te werken met deze twee mannen.

Over Magré & Magré

6 Houdt u van zingen? Kom dan vrijblijvend een avond meezingen bij één van de bovenstaande koren.

Page 7: Magre & Magre krant 2013

Met het Gemengd Koor Groot Veluwe opConcertreis naar Passau en Wenen!Wenen is de stad van de barok en de historische grandeur. De stad waar de Habsburgse keizers hun sporen hebben achtergelaten. Het is de stad van de muziek, van Mozart en Strauss. Het is een stad met stijl, met flair, en met charme. Kortom, het is een stad om een onvergetelijke concertreis te beleven!

Het Gemengd Koor Groot Veluwe is opgericht in 2010 op initiatief van Wim Magré en Martin Mans. Het koor heeft inmiddels al drie succesvolle concertreizen gemaakt naar Parijs in 2010, Berlijn in 2011 en vorig jaar naar Praag. Daarnaast heeft het koor een prachtige cd opgenomen, genaamd ‘Zingt met vreugde’. Het koor staat onder leiding van de Elburgse musicus Wim Magré.

Van 7 t/m 11 oktober 2013 is de reis dit jaar naar Passau en Wenen. De begeleiding is in handen van de bekende organist Martin Mans uit Woerden en de jonge pianist Wilbert Magré.

Het koor is samengesteld uit leden van de volgende koren:- Koor ‘Een nieuw lied’ uit Oldebroek- Christelijk Gemengd koor ‘Maranatha’ uit Ermelo- Interkerkelijk koor ‘Deo Cantemus’ uit Doornspijk- Elburgs Mannenkoor O.B.K.

Hotel PassauOvernachtingshotel in PassauWe verblijven in verschillende goede vier sterren hotels in Passau en omgeving.

Eventhotel Pyramide WenenIn Wenen zal de gehele groep inhet vier sterren Eventhotel Pyramide verblijven. Dit prachtige hotel beschikt over een spa van 5.000 m2 met binnen- en buitenzwembaden. Ook heeft het hotel een gezellige bar met vele zitjes. Pal tegenover het hotel ligt het grootste winkelcentrum van Oostenrijk. Het hotel dankt zijn naam aan het gebouw in de vorm van een piramide van wel 42 meter hoog. Dit is de evenementenhal van het hotel die plaats biedt aan 1.000 personen. Het Austria Trend Eventhotel Pyramide wordt omringd door 200.000 m2 groen. Er is een restaurant met een tuin en een bar met een terras. De kamers zijn van alle gemakken voorzien zoals airconditioning, een kluis, minibar, satelliet-tv en een badkamer met bad of douche.

5 daagse reis, 7 t/m 11 okt ‘13

Met het Gemengd Koor Groot Veluwe op Concertreis naar Passau en Wenen!

Dirigent: Wim Magré

Pianist: Wilbert Magré

Organist: Martin Mans

Hotel Passau

Overnachtingshotel in Passau We verblijven in verschillende goede viersterren hotels in Passau en omgeving.

Eventhotel Pyramide ★★★★ Wenen

In Wenen zal de gehele groep in het ★★★★Eventhotel Pyramide verblijven. Dit prachtige hotel beschikt over een spa van 5.000 m2 met binnen- en buitenzwembaden. Ook heeft het hotel een gezellige bar met vele zitjes. Pal tegenover het hotel ligt het grootste winkelcentrum van Oostenrijk. Het hotel dankt zijn naam aan het gebouw in de vorm van een piramide van wel 42 meter hoog. Dit is de evenementenhal van het hotel die plaats biedt aan wel 1.000 personen. Het Austria Trend Eventhotel Pyramide wordt omringd door 200.000 m2 groen. Er is een restaurant met een tuin en een bar met een terras. De kamers zijn van alle gemakken voorzien zoals airconditioning, een kluis, minibar, satelliet-tv en een badkamer met bad of douche. Voor meer info: www.austria-trend.at/eventhotel-pyramide/en

Concerten

Dinsdag in de kerk van het Benediktijnenklooster te Melk

Woensdag het a capella Open Air Concert voor paleis Schönbrunn

Woensdag avondconcert in de St. Margareta Kirche in Berndorf

Donderdag Open Door Concert in de Stephansdom

Donderdag middagconcert in de Minoritenkirche in Wenen

Antwoordkaart:Ja, ik wil graag reserveren voor de concertreis naar Wenen samen met het GKGV.

Dhr. Mevr. Mej. fam.

Naam:_______________________________________________________________ Voorletters:__________

Geb. datum:________________________________________Aantal deelnemers:______________________

Adres:____________________________________________________________________________________

Postcode:_____________________________________________________ Woonplaats:_________________

Tel (overdag):_______________________________________E-Mail:________________________________

Hotelkamer: 1 persoonskamer 2 persoonskamer 3 persoonskamer

MONDIAL ASSISTANCE VERZEKERINGEN, POLISKOSTEN EENMALIG € 4,50

REISVERZEKERING EUROPADEKKING: JA NEE

Combinatie A, tarief per persoon per dag € 1,35. Eigen risico € 75,00 per gebeurtenis

Combinatie B, tarief per persoon per dag € 1,80. Eigen risico € 50,00 per gebeurtenis

ANNULERINGSVERZEKERING: JA NEE

5,5% Premie van de reissom, vergoed bij vervroegd afbreken alleen de gemiste vakantiedagen.

6,0% Premie van de reissom, vergoed bij vervroegd afbreken het gehele bedrag

Boekingskosten € 17,50 per boeking.

Handtekening:____________________________________________________________________________

_ _

Wilt u reserveren, vul dan de antwoordkaart volledig in.

MCT Muziek & Cultuur ToursWilhelminasingel 46 6221 BK MaastrichtT: 043-325 84 84 F: 043-325 89 [email protected] www.mctreizen.nl

Brochure online op:www.grootveluwe.nl

Concerten* Dinsdag in de kerk van het Benediktijnenklooster te Melk * Woensdag het a capella Open Air Concert voor paleis Schönbrunn * Woensdag avondconcert in de St. Margareta Kirche in Berndorf * Donderdag Open Door Concert in de Stephansdom* Donderdag middagconcert in de Minoritenkirche in Wenen

0525 - 68 54 13 - [email protected]

flyers n brochures n visitekaartjes n roll-up banners n programmaboekjes n kranten n toegangsbewijzen en veel meer!

Voordelig drukwerk & Ontwerpdoor Wilbert Magré

Flyers

AutomagnetenAutomagnetenAutomagnetenAutomagnetenAutomagneten

Brochures

Wist u dat Gemengd Koor Groot Veluwe al meerde concertreizen heeft gemaakt naar o.a. Parijs en Praag? 7

Page 8: Magre & Magre krant 2013

Jacco van Deldenwww.onedayevents.nl

Samenwerking Wim en Wilbert Magré elke keer weer verrassend en plezierig!

Goede doelen stichting OneDay organiseert muzikale evenementen en concerten om mensen uit verschillende kerken samen te brengen én om geld in te zamelen voor goede doelen die met kinderen te maken hebben. Wim en Wilbert Magré hebben regelmatig meegewerkt aan projecten van deze vernieuwende stichting.

“Het bijzondere van Wim en Wilbert Magré is, dat zij niet alleen talentvolle musici zijn maar ook echt hele leuke, betrokken mensen om mee te werken. Dat maakt werken met hun nooit saai of vervelend maar is altijd weer supergezellig” zegt voorzitter Jacco van Delden van de stichting OneDay als we naar zijn ervaringen met het muzikale duo vragen.

‘Wat ook heel leuk om te zien is de samenwerking tussen de twee.’

Wim is de door de wol geverfde organist die alles al heeft meegemaakt maar zo geniet van de omgang met mensen en oprecht is dat hij nog steeds overal welkom is en Wilbert is de gevleugelde pianist die daarnaast vol ideeën zit en moeilijk stil kan zitten en daardoor constant zijn vader meesleept naar nieuwe, originele projecten”.

De meest opvallende projecten met stichting OneDay waren de samenwerking tijdens de Nationale Muziekdag in Zeist in 2010 en het project Holland in Muziek in 2011 waarbij vader en zoon Magré in kleding uit begin 1900 Barneveld op stelten zette. Maar ook de hulp bij het dirigeren van het OneDay kinderkoor heeft stichting OneDay heel erg op prijs gesteld.

‘Zowel Wim als Wilbert zijn echt goudeerlijke musici en dat is echt verfrissend’

Ik hoop dan ook nog lang met ze samen te werken. Met twinkelende ogen voegt hij eraan toe; “en ook met Carina Bossenbroek natuurlijk, want op de één of andere manier is die voor mijn gevoel onlosmakelijk verbonden met de twee Magré’s.

Over Magré & Magré

www.fotostudio-klaasvandestreek.nl | [email protected] | www.ernstdirksenfotografie.nl | [email protected] van de Streek 0341 - 251023 | Ernst Dirksen 06 - 51189900 | Winkel: Bergakkerweg 13 te Nunspeet

Reportage 1 - € 459,-inhoud: fotografie bij bruid & bruidegomfamiliefoto’s, fotografie op één locatie,5 uren fotografie, DVD met 200 foto’s

Reportage 2 - € 695,-inhoud: fotografie bij bruid & bruidegom, familiefoto’s fotografie op een 2e locatie, 6 uren fotografie, prachtig album formaat 30x30 cm, 50 pagina’s

Reportage 3 - € 895,-inhoud: als reportage 2, maar met schitterend Diamant album formaat 30x30 cm in hoogglans of silk

Reportage 4 - € 1100,-inhoud: als reportage 2, maar oogverblindend Palazzo album formaat 30x40 cm, 40 pagina’s op echt fotopapier

Een perfecte trouwreportage al vanaf € 459,-

8 Volgend jaar ook adverteren in deze krant? Mail vrijblijvend naar: [email protected]

Page 9: Magre & Magre krant 2013

blades.nl www.problades.nl www.problades

probladesproblades.nl www.problades.nl www.

.nl www.probladesproblades

problades.nl www.

www.problades.nl www.

blades.nl www.problades

problades

probladesproblades.nl www..nl www.problades

www.problades.nl w

Arjen HeykoopArjen Heykoop06 23050612

Direct advies? bel 0184-760046of mail [email protected]

Bestel online op problades.nl

Problades - Middeldiepstraat 2, 3361 VT Sliedrecht

.nl www.problades

problades.nl www.

.nl www.probladesMet 1 van onze bovenstaande zaag-

bladen. Ga snel naar Problades.nl

problades.nl www.probladesprobladesbladen. Ga snel naar Problades.nl

probladesbladen. Ga snel naar Problades.nl

problades.nl www.bladen. Ga snel naar Problades.nl

.nl www.Met 1 van onze bovenstaande zaag-

bladen. Ga snel naar Problades.nl

problades.nl www..nl www.

.nl www.problades.nl www.

problades.nl www.problades

www.problades.nl www.

blades.nl www.problades

problades.nl www.problades.nl www.

problades

problades

probladesproblades

.nl www..nl www.probladesproblades

www.bladesblades

probladesprobladesproblades.nl www.

.nl www.probladesproblades

probladesMet 1 van onze bovenstaande zaagMet 1 van onze bovenstaande zaagMet 1 van onze bovenstaande zaag

probladesMet 1 van onze bovenstaande zaagprobladesMet 1 van onze bovenstaande zaagprobladesMet 1 van onze bovenstaande zaagproblades.nl www.

Met 1 van onze bovenstaande zaag.nl www.Met 1 van onze bovenstaande zaag.nl www.Met 1 van onze bovenstaande zaag.nl www.Met 1 van onze bovenstaande zaagMet 1 van onze bovenstaande zaagMet 1 van onze bovenstaande zaagprobladesMet 1 van onze bovenstaande zaagprobladesMet 1 van onze bovenstaande zaagprobladesMet 1 van onze bovenstaande zaagprobladesproblades

-problades-problades-problades

bladen. Ga snel naar Problades.nl bladen. Ga snel naar Problades.nl bladen. Ga snel naar Problades.nl probladesbladen. Ga snel naar Problades.nl probladesbladen. Ga snel naar Problades.nl probladesbladen. Ga snel naar Problades.nl problades

.nl www.bladen. Ga snel naar Problades.nl

.nl www.bladen. Ga snel naar Problades.nl

.nl www.bladen. Ga snel naar Problades.nl

.nl www.probladesbladen. Ga snel naar Problades.nl

probladesbladen. Ga snel naar Problades.nl

probladesbladen. Ga snel naar Problades.nl

probladesbladen. Ga snel naar Problades.nl bladen. Ga snel naar Problades.nl bladen. Ga snel naar Problades.nl

probladesbladen. Ga snel naar Problades.nl

probladesbladen. Ga snel naar Problades.nl

probladesbladen. Ga snel naar Problades.nl

problades

probladesbladen. Ga snel naar Problades.nl

probladesbladen. Ga snel naar Problades.nl

probladesbladen. Ga snel naar Problades.nl

problades

Bestel onzeGRATIS

promobox!

Problades heeft zich onder andere Problades heeft zich onder andere

gespecialiseerd in de Multitool zaaggespecialiseerd in de Multitool zaag-

bladen welke geschikt zijn voor o.a. Fein bladen welke geschikt zijn voor o.a. Fein

Multimaster, Fein Supercut en Bosch. Ten opzichte van

de orginele zaagbladen is het doorslaggevende de prijs

en kwaliteit verhouding. Door gebruik te maken van

Europese normen wordt er voldaan aan de wettelijke Europese normen wordt er voldaan aan de wettelijke

eisen van duurzaamheid en kwaliteit. Door eisen van duurzaamheid en kwaliteit. Door

de uitvoerige testen in diverse branches de uitvoerige testen in diverse branches

bieden wij u een ruim assortiment bieden wij u een ruim assortiment

aan, welke niet van orgineel zijn aan, welke niet van orgineel zijn

te onderscheiden.

Problades - professionele multi zaagbladen

bladesbladesbladesbladesbladesprobladesprobladesprobladesprobladesprobladesprobladesprobladesprobladesprobladesprobladesproblades

.nl www..nl www..nl www..nl www..nl www..nl www..nl www..nl www..nl www..nl www..nl www.probladesprobladesprobladesprobladesprobladesprobladesprobladesprobladesprobladesprobladesproblades

www. www. www. www. www. www. www.bladesbladesbladesbladesbladesbladesbladesbladesbladesbladesblades

probladesprobladesprobladesprobladesprobladesprobladesprobladesprobladesprobladesprobladesproblades

probladesprobladesprobladesprobladesprobladesprobladesprobladesproblades

www.www.www.www.www.

.nl www..nl www..nl www..nl www..nl www..nl www..nl www.probladesprobladesprobladesprobladesprobladesprobladesprobladesprobladesproblades.nl www..nl www..nl www..nl www..nl www..nl www..nl www.

.nl www..nl www..nl www..nl www..nl www..nl www..nl www.probladesprobladesprobladesprobladesprobladesprobladesprobladesproblades

.nl www..nl www..nl www..nl www..nl www..nl www..nl www.probladesprobladesprobladesprobladesprobladesprobladesproblades

ZAAGBlAD RB85

€ 6,90vanaf 100 stuks

6,90vanaf 100 stuks

6,90€ 5,00 p/stuk

ZAAGBlAD RB86

€ 8,10vanaf 100 stuks

8,10vanaf 100 stuks

8,10€ 6,25 p/stuk

ZAAGBlAD RB71

€ 7,15vanaf 100 stuks

7,15vanaf 100 stuks

7,15€

.nl www.€

.nl www. 5,50 p/stuk

.nl www. 5,50 p/stuk

.nl www.

OOK IN MUlTIMASTERlEVERBAAR

OOK IN MUlTIMASTERlEVERBAAR

o.v.v. kortingscode W01

OOK IN MUlTIMASTERlEVERBAAR

Carina Bossenbroekwww.carinabossenbroek.nl

Het begon allemaal met een berichtje via Hyves die ik kreeg van Wilbert in december 2010; “Ik heb je horen spelen, klinkt wel leuk. Wil je over vier dagen meewerken aan een cd opname?”

Nou, hiermee sla ik precies de spijker op zijn kop als ik praat over de manier van zaken doen met Magré. Alles wordt “even” gedaan, en vaak worden de uitspraken

“komt goed” of “we zien wel”

door de heren gebruikt. Alles lekker makkelijk dus, en vooral veel gezelligheid. Magré zou zeggen: “Als de sfeer maar goed is”. De allereerste keer stond ik hier wel even van te kijken en raakte ik lichtelijk in paniek van die laconieke houding.

Maar al snel kwam ik erachter dat een goede sfeer de basis vormt van een fijne ontspannen en vooral muzikale samenwerking, waardoor ik van elk concert kan genieten! Natuurlijk moet er zo nu en dan ook hard en serieus gewerkt worden om kwaliteit te leveren, maar daar doen we dan ook goed ons best voor.

“Onze eerste cd van juli 2011 was een groot succes.”

Naar aanleiding daarvan staat er weer een nieuwe cd aan te komen met daarbij een presentatie tournee door Nederland.

Ik heb er ontzettend veel zin in om met Wim en Wilbert aankomende zomer onze nieuwe cd te presenteren. We zijn van plan om er weer heel wat muzikale feestjes van te maken met elkaar!

Ik hoop u/jou/jullie te ontmoeten op één van onze concerten in augustus.

Over Magré & Magré

Actiefoto tijdens de opname

Debuut Gemengd Koor Groot Veluwe bij EO Nederland Zingt

Begin dit jaar vonden de tv opnames plaats in de prachtige Eusebiuskerk te Arnhem van het EO programma Nederland Zingt. Voor het eerst in dit programma werkten Wilbert Magré als pianist en het Gemend Koor Groot Veluwe o.l.v. Wim Magré mee aan dit veel bekeken tv programma. Ook verleende onder andere de organist Martin Zonnenberg en de soliste Diane Ranselaar hun medewerking.

Kijk voor meer informatie ook eens op:www.eo.nl/nederlandzingt en www.grootveluwe.nlwww.hl-film.nl 0345 - 504 017

Uw bruiloft vastgelegd in beeld én geluid!

Nu heel jullie dag vastgelegd in een prachtige film van 30-40 minuten voor maar €795,-www.hl-film.nlwww.hl-film.nl 0345 - 504 017

Uw bruiloft vastgelegd Uw bruiloft vastgelegd Uw bruiloft vastgelegd in beeld én geluid!in beeld én geluid!in beeld én geluid!

Nu heel jullie dag Nu heel jullie dag vastgelegd in een vastgelegd in een prachtige film van prachtige film van 30-40 minuten 30-40 minuten voor maar €795,-€795,-€795,-€795,-€795,-€795,-

ZIET U WEL!Adverteren in deze krant valt op, volgend jaar ook adverteren in de krant? Vraag vrijblijvend

informatie op via: [email protected]

Kijk voor de actuele concertagenda op: www.wimmagre.nl en www.wilbertmagre.nl 9

Page 10: Magre & Magre krant 2013

Jan van LooStemmer / Register Taxateur piano’s & vleugels

Toen Wim 10 jaar oud was werkte ik reeds als pianostemmer. Mij werd verteld (door een lerares) dat er een bijzonder begaafde organist in Elburg woonde geheten: Wim Magré. Ik dacht ach ja, als je in het dorp een psalm kunt spelen ben je al heel goed, zeker op 10 jarige leeftijd. Volgens de lerares werd hij een bekende jongen. Haar verwachtingen kwamen uit. Als ik nu aan het stemmen ben voor Wim en Wilbert denk ik vaakterug aan haar woorden.

Vele jaren later moest ik stemmen voor een concert van Jan Vayne en daar was Wim aanwezig als organist, sinds die tijd heb ik het genoegen ook voor Wim en Wilbert te mogen werken met heel veel plezier. Zij begrijpen dat je elkaar nodig hebt voor een mooi eind resultaat. Al betreft het de koster, de koffie dame of de pianostemmer iedereen mag meedelen in het succes van Wim en Wilbert en dat werkt plezierig.

Als kenmerken van vader en zoon kan ik benoemen, gewoon, fijne samenwerking en géén kapsones.

Wim en Wilbert, hopelijk kunnen jullie nog vele jaren mensen ontroeren met prachtige muziek.

Veel succes! Over Magré & Magré

spraakmakend

LICHT

VERMEULEN LICHTARCHITECTUURHet bureau voor lichtadviezen op maat

advies, ontwerp en productontwikkeling

CLAIR-LUX: helder en duidelijk licht,

tóch nog beter dan LED!

Het door ons ontwikkelde lichtconcept

CLAIR-LUX voor kerken draagt bij aan

een veel betere lichtbeleving. Wij gaan in

tegenstelling tot de norm “meer licht meer

zicht” voor een betere visuele ergonomie.

Hierdoor wordt het zichtwerk niet alleen

beter, maar wordt ook de identiteit van het

christelijk geloof meer beleefd en ervaren.

CLAIR-LUX staat voor functionele, kosten-

en klimaatbewuste kerkverlichting ineen.

Grotestraat 257081 CA Gendringen - Nederland Tel.: +31 (0)315 - 34 61 64www.lichtendekerk.nl

10 Kijk ook eens op de vernieuwde website van Wim Magré: www.wimmagre.nl

Page 11: Magre & Magre krant 2013

Middagpauzediensten in de Alle-Dag-Kerk te AmsterdamElke woensdagmiddag van 12.40 tot 13.00 uur met vooraf samenzang vanaf 12.25 uur worden er in de sfeervolle Alle-Dag-Kerk op het Begijnhof te Amsterdam middagpauzediensten gehouden.

Zoals de meesten weten is Wim Magré ook één van de drie organisten tijdens deze diensten, wat altijd zeer wordt gewaardeerd. Daarom ook in deze krant een overzicht vanaf april 2013 t/m eind 2013 met de data wanneer Wim Magré zijn medewerking hoopt te verlenen aan deze diensten.

Woensdag 3 april 2013 met drs. W.J.W. Scheltens uit LunterenWoensdag 24 april 2013 met ds. R. van der Weg uit UithoornWoensdag 15 mei 2013 met prof. dr. Antoine Bodar uit AmsterdamWoensdag 5 juni 2013 met mw. dr. Anne Marijke Spijkerboer uit RijswijkWoensdag 26 juni 2013 met ds. T.H.P. Prins uit AalsmeerWoensdag 10 juli 2013 met mw. ds. A.A. van den Berge-Geudeke uit WilnisWoensdag 17 juli 2013 met evangelist Johan Krijgsman uit AmsterdamWoensdag 21 augustus 2013 met mw. ds. M.A.T. van der Kooi-DijkstraWoensdag 18 september 2013 met ds. Bas van der Graaf uit AmsterdamWoensdag 23 oktober 2013 met ds. Ruben van Zwieten uit AmsterdamWoensdag 30 oktober 2013 met mw. dr. F. Stark uit LexmondWoensdag 20 november 2013 met prof. dr. Antoine Bodar uit AmsterdamWoensdag 11 december 2013 met mw. ds. Leonie Bos uit Gouda

Begijnhof te Amsterdam

Raad het woord en win een CD!Beantwoord de onderstaande vragen en stel met de beginletters van de antwoorden het woord samen. We zullen u helpen: het heeft met muziek te maken. U kunt het antwoord (graag met uw adresgegevens) t/m 31 augustus 2013 toezenden naar [email protected].

Onder de goede inzendingen worden vijf cd’s (Magré & Magré Magistraal) verloot.

1. Een veelstemmig muziekstuk, meestal geschreven voor vol orkest.2. Ander woord voor intermezzo.3. Waar vindt het concert plaats op 8 augustus 2013 van Magré & Magré en Carina Bossenbroek?4. Uit welke plaats komt de Orgelbouwer van Vulpen?5. Wat was de titel van de eerste CD die vader en zoon Magré uitgaven?6. In welke plaats wonen Wim en Wilbert?7. Nederlandse componist die muziek schreef voor ‘Soldaat van Oranje’.8. Naam van een beroemde kathedraal in Parijs waar het Gemengd Koor Groot Veluwe in 2010 mocht optreden.9. In welke plaats was Willem Hendrik Zwart jaren lang organist?10. Ander woord voor een hoge mannenstem.11. Een Latijns woord (muziekterm) voor werk.12. In welk automerk rijden Magré & Magré?13. In welk tv programma maakte Wilbert Magré op de piano zijn debuut?14. Wie componeerde het geliefde orgelwerk Cantilena (uit de 11e orgelsonate)?15. In welke plaats geven Magré & Magré samen met Duo Friends een concert op 15 juni 2013?

Quellhorst-orgel van de Grote- of St. Nicolaaskerk te Elburg

Kijk voor de actuele concertagenda op: www.wimmagre.nl en www.wilbertmagre.nl 11

Page 12: Magre & Magre krant 2013

Over Magré & Magré

Over Magré & MagréFrieda van der Schee – UddelWilt u uw jubileum eens op een andere manier vieren? Vraag Wim en Wilbert Magré om uw privé concert te organiseren. Succes verzekerd !!!

Cornelis Elzerman - Voorthuizen Magré & Magré, die doen helaas niet mee, zij zijn op jullie jaloers, jeugd die meedoen aan ‘t Asma Concours.

Arike Jongman - ArnhemWim & Wilbert, bescheiden musici die je echt raken met hun prachtige orgel/pianospel.

Andrea Seppenwoolde - RijssenMagré en Magré, ja dat zijn er 2 elke keer weer een muzikale lach, bezorgt ons weer een goede dag.

Jan Teeuw – BergschenhoekGenieten voor twee, ga na een concert van Magré & Magré!

Evert de Haas – Elburg2x beter, het lijkt zo simpel.

Zwaantje Bril – KampenWat geweldige mooie muziek maken ze, vader en zoon Magré. Heerlijk om naar te luisteren, super mensen!

Arie Rietveld – HarderwijkMagré & Magré, wat moet je daar nu mee? Schrijf even een stukje van een regel of twee. Vierhandig vuurwerk, magie tussen zoon & vader. De liefde voor muziek brengt de toehoorders nader. Luister naar 2 orgelprinsen die liederen uitventen voor de Koning op de koningin der instrumenten.

Nico de Ruig - BaarnKenmerken van een avondje Magré & Magré? Uniek, kwaliteit, ontroering en dubbel vuurwerk op de toetsen. en dat voor de prijs van 1.

Sariah Engels - AmersfoortMagré & Magré met veel passie spelen ze elk concert, wat een lust is voor het oor.

Corné Hoogerbrug - GouderakDat vader en zoon dit samen doen is geweldig! De muziek die onder hun handen tot leven komt is magistraal. Ze voelen elkaar heel goed aan en dat is als luisteraar heel plezierig. Ik hoop dat Wim en Wilbert dit nog lang blijven doen!

Henriette Kamminga – NunspeetMagré & Magré, een koppel die samen één wordt wanneer ze muziek maken. Een koppel die alles ervoor over heeft, als het maar met muziek te maken heeft!

12 Kijk voor de actuele concertagenda op www.wimmagre.nl en reserveer uw kaarten met korting via de site!

Page 13: Magre & Magre krant 2013

Modieuze herenkleding:Italiaanse overhemden, colberts, shirts, polo’s, schoenen, truien,

jassen en vesten, enz...

(ook Italiaanse kinderoverhemden)

Modepark.nl | tel: 06-29390875 | [email protected]

GRATIS VERZENDING!

Niet goed? Geld terug.

Modepark.nl

Over Magré & MagréLianne Beunk - RijssenLianne Beunk - RijssenLianne BeunkWat vind ik dat super om een stukje te schrijven voor in jullie krant. Ik ben 1 keer nog maar bij jullie concert geweest maar ik hoop nog wel zeker vaker te gaan, ik kan niet meer woorden gebruiken maar het is gewoon met 1 woord geweldig!

Robert-Jan van Amstel – AmsterdamHet evangelie van Jezus Christus krijgt vleugels in de muziek van Magré en Magré.

Hanneke van Rhijn – Katwijk aan ZeeAltijd gezellig, altijd muzikaal verassend en passend repertoire vaak nog op de wensen aan ook...!!! Alleen nog maar genoten tijdens de concerten.

August Lokerse - KruiningenMagré & Magré staan garant voor magistrale optredens en virtuoze verrassingen.

Nathalie van de Vreede – KrabbendijkeMagré & Magré, niemand kan ‘t beter dan die twee. Ga zo door, ‘t is elke keer weer genieten!

Jacqueline Herkert van ‘t Hul – OldebroekMagré en Magré een muzikaal duo, wat door orgel en pianospel de mens laat genieten van de prachtige muziek. Psalmen, musicals, licht klassiek.

Anne en Margriet van der Wijk – LeeuwardenAnne en Margriet van der Wijk – LeeuwardenAnne en Margriet van der WijkVader en zoon, wat een eenheid! Samen sterk en bewonderenswaardig! Prettig om voor te werken!

Erika Kayim – ElspeetDe concerten van Magré & Magré zijn mooie concerten met een afwisselend programma.

Sandra Scheffel – ElburgMet de bescheiden jongens Magré & Magré is het altijd plezier, zowel muzikaal en sociaal veel vertier!

Wouter van Oossanen – MeterenHet is mooi om te zien hoe deze mannen aan de weg timmeren! Ook de samenwerking met Wilbert is geweldig, zowel tijdens concerten als PR werk voor concerten, zoals het ontwerpen van posters en het maken van websites!

Marlinde van Noort – OmmerenMagré & Magré daar beleef je wat mee. Maar heel goed spelen kunnen ze alletwee!

Henriët van de Weg – KamperveenGeniet ontzettend van de muziek van Magré & Magré! Leukste concert vond ik het nachtconcert in Lemelerveld!

F.A. de Lange – Burgemeester gem. ElburgHet is mij altijd een vreugde om te zien hoe vader en zoon Magré genieten van het samen muziek maken. Een mooie bundeling van talent en ijver!

Hendrina Pap – NunspeetMagré & Magré maken muziek die je met alle emoties kunt luisteren, ben blij met jullie muziek. Hoop nog lang van julliete mogen genieten.

Berthilde Knikker – ElburgOja, mooi, leuk en gewoon zijn woorden die bij Magré & Magré nogal eens gebruikt worden, en ja hoe kan het ook anders: mooie muziek, een leuke noot en oja... gewoon helemaal op zn Magré’s!

Els Verweij - HattemWim en Wilbert, jullie vullen elkaar geweldig leuk en mooi aan! Een genot om naar jullie muzikaal talent te luisteren!

Nadine Dekker – ZaamslagIn Bodegraven speelt Wilbert zelfs de toetsen van de piano af. Terwijl Wim met zijn blaadjes strooit in ‘t durp Zaamslag, de Zeeuws Vlamingen staan helemaal paf.

Marleen en Marieke Regterschot – HeerdeMooie muziek, een goede sfeer en een aangename gezelligheid. Dat is de garantie voor samenwerkingen met Wim & Wilbert!

Wilt u ook een kijkje nemen achter de schermen bij vader en zoon? Volg ze op Facebook en / of Twitter! 13

Page 14: Magre & Magre krant 2013

Magré & Magré op Familiedagen te Gorinchem

Ook dit jaar staan Magré & Magré met een eigen stand op de Familiedagen in de Evenementenhal te Gorinchem op dinsdag 22,

woensdag 23 en donderdag 24 oktober 2013.

Bij deze stand zijn de cd’s en bladmuziek van Wim en Wilbert Magré voor aantrekkelijke prijzen te verkrijgen waar altijd veel mensen

gebruik van maken! Tevens spelen vader en zoon ook tijdens deze dagen op het muziekpodium.

Kijk voor meer informatie op: www.familiedagen.nu

Blijf op de hoogteVolgt u Wim en Wilbert Magré al op de social media? Zo zijn ze onder andere erg actief op Facebook waar ze inmiddels al duizenden volgers hebben. Zo krijgt u een extra kijkje achter de schermen van vader en zoon en blijft u altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en acties.

Ook verzenden ze een aantal keer per jaar een nieuwsbrief via de mail met de laatste nieuwtjes. Voor deze nieuwsbrief kunt u zich gemakkelijk inschrijven via www.wimmagre.nl.

Nieuwe layout websiteEind maart is de website van Wim Magré onderhanden genomen. Zo is de website in een totaal nieuw jasje gestoken en is het bestellen van CD’s, bladmuziek en toegangskaarten nog eenvoudiger geworden.

Kijkt u ook eens op:- www.wimmagre.nl- www.wilbertmagre.nl- www.magre-magre.nl

- www.grootveluwe.nl- www.elburgsmannenkoorobk.nl- www.koormaranatha.nl- www.deocantemusdoornspijk.nl

14 Kijk voor de actuele concertagenda op www.wimmagre.nl en reserveer uw kaarten met korting via de site!

Page 15: Magre & Magre krant 2013

Vogelwikke 10 - 8081 SM - Elburg - Tel. 0525-681448Email: [email protected] - www.activium.nl

Bedrijfssoftware van

?

Jasper van Delden

StucadoorsbedrijfGEBR. VAN DELDEN JJZN.

Sinds 1928

TELEFOON: 070 - 368 18 19 MOBIEL: 06 - 53 80 98 90E-MAIL: [email protected]

ADRES: Uitenhagestraat 45, 2571 VV ‘s-Gravenhage(Bezoek showroom op afspraak)

WWW.GEBRVANDELDEN.COM

Wim de Penningwww.wipesoft.nl

Het is zo’n 4 jaar geleden dat ik voor het eerst rechtstreeks in contact kwam met Wim Magré. Hij begeleidde een koor waar ik dirigent van was. Zowel muzikaal als persoonlijk klikte het meteen; een vriendschap was geboren. Tussen de repetitie en het concert werden uiteraard persoonlijke verhalen uitgewisseld. Ik vertelde Wim dat ik in het dagelijks leven geluidstechnicus / CD-producent ben. Wim was van plan om een aantal nieuwe CD’s uit te brengen, o.a. met zijn zoon Wilbert op orgel en piano. Dit zou uitgroeien tot het populaire duo “Magré & Magré”. Na het concert hebben we contact gehouden en al snel volgden de eerste opnamen (orgel, orgel/piano en koor).

“Met name de opnames van Magré & Magré zijn een ware belevenis.”

Het gemak waarmee vader en zoon op elkaar inspelen, de vriendschappelijke band die zij hebben en de grote muzikaliteit maken deze opnames tot een waar feest. Het is dan ook niet bij één opname gebleven. Zo waren we al in Elburg, Doornspijk en een aantal maal in de Martinikerk in Bolsward.

De ‘opnameman’ van Magré & Magré

Telkens als er weer een opname gepland wordt zeggen we tegen elkaar: “Zullen we maar weer naar Bolsward gaan”. Ook qua verpakking van de CD’s hebben we al een en ander uitgeprobeerd, met een aantal spraakmakende ontwerpen tot gevolg.

Inmiddels hebben we ook mooie producties gemaakt in samenwerking met Carina Bossenbroek. Met haar zal de komende zomer een nieuwe CD van Magré & Magré worden opgenomen.

De Magreetjes staan alom bekend als muzikale en sympathieke jongens. Dat blijkt wel uit de enorme bezoekersaantallen die zij telkens weer aan zich weten te binden. Dat is een knappe prestatie. Wat mij betreft: ga zo door mannen.

Visspecialist Beukens hét adres voor de lekkerste verse, gebakken en gerookte vis, salades, schotels en kant-en-klaar maaltijden. Ook verzorgen wij catering!

Laan 6a – 8071 JA NunspeetTel. 0341-751810 – [email protected]

Boekingen Magré & Magré

Via de mail:[email protected]

[email protected]

Telefonisch:06 - 153 68 611 (Wilbert)06 - 508 31 734 (Wim)

Orgelconcerten Wim Magrédinsdagvrijdagzaterdagzaterdagdinsdagwoensdagdinsdagwoensdagvrijdagwoensdagmaandagdinsdagdinsdagwoensdagwoensdagzaterdagwoensdag

vrijdagzaterdagdonderdagvrijdag

30 april 201324 mei 201322 juni 201313 juli 201316 juli 201317 juli 201323 juli 201324 juli 201326 juli 201331 juli 20135 augustus 20136 augustus 20136 augustus 201314 augustus 201328 augustus 201321 september 20131 januari 2014

31 mei 201310 augustus 201326 september 201325 oktober 2013

Grote KerkHervormde KerkBovenkerkGrote KerkGrote KerkGereformeerde KerkOude KerkSt FranciscuskerkGrote KerkGereformeerde KerkHervormde DorpskerkGereformeerde KerkVredeskerkGereformeerde KerkGereformeerde KerkMeinardskerkGereformeerde Kerk

Grote KerkHervormde DorpskerkGrote KerkOude Kerk

ElburgVenhuizenKampenSteenwijkApeldoornDoornspijkZeistOudewaterElburgDoornspijkBeekbergenDoornspijkKatwijk aan ZeeDoornspijkDoornspijkMinnertsgaDoornspijk

HasseltBuitenpostHarderwijkZeist

16.00 uur20.00 uur15.00 uur20.00 uur20.00 uur20.00 uur20.00 uur20.00 uur20.00 uur20.00 uur20.00 uur14.30 uur20.15 uur20.00 uur20.00 uur20.00 uur20.00 uur

20.00 uur20.00 uur20.00 uur20.00 uur

Orgelconcerten op twee orgelsAlle onderstaande concerten zijn samen met de organist Martin Mans

behalve 26 september 2013 met Everhard Zwart

Wilt u ook een kijkje nemen achter de schermen bij vader en zoon? Volg ze op Facebook en / of Twitter! 15

Page 16: Magre & Magre krant 2013

Arjan KleinDirecteur Reformatorische Omroep en organisator Familiedagen

Inmiddels ontmoet ik Wim en Wilbert sinds enkele jaren regelmatig, zowel op ‘mijn’ podium tijdens de Familiedagen in Gorinchem en Hardenberg, als ook in de uitzending van de Reformatorische Omroep. Het blijven kleurrijke musici die ook nog eens smaakvol improviseren of fluks een stuk muziekliteratuur ten gehore brengen.

‘Kleurrijk en smaakvol; dat zijn de echte M&M’s.’

Magré en Magré, laat ik ze voor het gemak M&M noemen, laten deze zomer van zich horen. Waar velen zich neerleggen bij komkommertijd en zomerstop, geven M&M een tour om de vingers bij af te likken. ‘k Vertrouw er op dat we een afgewogen programma van klassiekers, het geestelijke lied, moderne literatuur en populaire muziek krijgen.

www.reformatorischeomroep.nl - www.familiedagen.nu

Data:Zaterdag 7 december 2013Martinikerk te BolswardAanvang: 15.00 uur

Zaterdag 7 december 2013De Rank te ZuidhornAanvang: 20.00 uur

Dinsdag 10 december 2013Gereformeerde Kerk te PuttenAanvang: 19.30 uur

Woensdag 11 december 2013De Bron te Berkel en RodenrijsAanvang: 19.30 uur

Dinsdag 24 december 2013Oude Kerk te ZwijndrechtAanvang: 15.00 uur

Over Magré & Magré

26 april 20131 juni 2013

15 juni 20136 juli 2013

17 juli 201330 juli 20133 september 201314 september 2013

16 november 201323 november 20134 januari 20144 januari 201418 januari 2014

Concertpodium de PuntHervormde Dorpskerk

Gereformeerde KerkHervormde Dorpskerk

WHZ - HalMartinikerkGereformeerde KerkVrije Evang. Gem.

IJsseldijkkerkGrote KerkContent ConcertzaalContent ConcertzaalWHZ - Hal

VoorthuizenBeekbergen

NunspeetVeessen

LemelerveldBolswardDoornspijkApeldoorn

Krimpen a/d IJsselElburgErmeloErmeloLemelerveld

Magré & Magré met Carina BossenbroekWilbert Magré, Carina Bossenbroek enJohanneke Wilbrink - BossenbroekMagré & Magré met Duo FriendsWilbert Magré, Carina Bossenbroek enJohanneke Wilbrink - BossenbroekMagré & Magré met Carina BossenbroekMagré & Magré in concertWim Magré en Jan VayneWilbert Magré, Carina Bossenbroek enJohanneke Wilbrink - BossenbroekMagré & Magré in concertMagré & Magré in concertNieuwjaarsconcert Magré & MagréNieuwjaarsconcert Magré & MagréMagré & Magré met Carina Bossenbroek

19.30 uur20.00 uur

20.00 uur20.00 uur

22.30 uur20.00 uur20.00 uur19.30 uur

20.00 uur20.00 uur16.00 uur20.00 uur20.00 uur

Instrumentale concerten

Kerstconcertentour 2013In de maand december zijn Magré & Magré begeleider bij een vijftal kerstconcerten van de Urker Mans Formatie en Vocalgroup VOICE o.l.v. Martin Mans.

Kaarten voor deze concerten kunt u reserveren via: www.martinmans.nl

16 Kijk voor de actuele concertagenda op www.wimmagre.nl en reserveer uw kaarten met korting via de site!

Page 17: Magre & Magre krant 2013

Jan Vaynewww.janvayne.eu

Als collega van Wim volg ik al jaren zijn muzikale activiteiten en werk ik regelmatig samen met Wim. Het laatst nog met het geweldige kerstconcert in de Grote kerk te Elburg waar ik het Elburgs Mannenkoor en Petra Berger begeleidde op de vleugel. Naast de muzikale kant hebben Wim en ik ook een vriendschappelijke band en komen we regelmatig bij elkaar voor de gezelligheid onder het genot van koffie of een wijntje.

Sinds een paar jaar is ook Wilbert erbij gekomen in het muziekwereldje en treden Wim met zijn zoon samen op onder de naam “Magré & Magré” wat een succesformule blijkt te zijn.

‘Ik bewonder Wilbert om zijn organisatietalent en zijn doorzettingsvermogen. Hij zorgt ervoor dat alles geregeld wordt (concerten, publiciteit) en Wim mag blij zijn met zo’n zoon.’

Ik hoop nog vaak met Wilbert en Wim samen te werken. Dit gaat in ieder geval weer gebeuren op 3 september in Doornspijk en het kerstconcert in Grote kerk van Elburg op 17 december. Dit alles gebeurt altijd in een ontspannen sfeer en met veel gezelligheid wat een kenmerk van Magré & Magré is en wat mij erg aanspreekt.

Over Magré & Magré

Gratis zomerconcerten Veluws MannenensembleIn de Grote Kerk te Elburg worden vier gratis zomer-concerten gegeven door het onlangs samengestelde Veluws Mannenensemble. Iedere woensdag van 24 juli t/m 14 augustus kan het publiek genieten van onder andere negro spirituals, psalmen en geestelijke liederen. De concerten beginnen om 11.00 uur en duren tot 12.00 uur. Het ensemble bestaande uit zestien ervaren zangers staan onder leiding van Wim Magré. Wilbert Magré zal het beroemde Quellhorst orgel bespelen.

Deze concerten vallen samen met de Vestingdagen in de sfeervolle binnenstad van Elburg. Tijdens de Vestingdagen zijn er in Elburg iedere woensdag van 10.00 tot 18.00 uur een braderie en allerlei attracties. Dit evenement wordt ieder jaar druk bezocht door zowel Elburgers als toeristen.

Kom tijdens één van deze dagen eens de sfeervolle stad bezichtigen en geniet tevens van een gratis concert! Wel is er een collecte bij de uitgang voor de onkosten.

Jan Vayne

Plaats en data:Woensdag 24 juli 2013 Grote Kerk Elburg Aanvang: 11.00 uur

Woensdag 31 juli 2013 Grote Kerk Elburg Aanvang: 11.00 uur

Woensdag 7 augustus 2013 Grote Kerk Elburg Aanvang: 11.00 uur

Woensdag 14 augustus 2013 Grote Kerk Elburg Aanvang: 11.00 uur

Grote Kerk Elburg

Wilt u ook een kijkje nemen achter de schermen bij vader en zoon? Volg ze op Facebook en / of Twitter! 15

Page 18: Magre & Magre krant 2013

compleet!

Maakt

compleet!compleet!compleet!

MaaktMaaktMaakthoogtepunten

bruiloft | gezellige high tea | culinair | Oud-Hollandse spelen | catering lekker eten | outdoor activiteiten | verjaardag | zakelijk | receptie

Ook verhuur van luxe vakant iebungalows voor 2-8 personen, k i jk op www.stolpenheim.nl of bel (0341) 27 47 27

www.pineta.nl | Nunspeet | T (0341) 26 00 26

De nieuwe Clavis 125!

Mariënhoef 7 I 3851 ST Ermelo I T (0341) 55 48 76 I [email protected] Iwww.contentorgels.nl

Groots en toch Compact.

De nieuwe Clavis 125 is onze Benjamin. Een realistische kerkorgelklank door De nieuwe Clavis 125 is onze Benjamin. Een realistische kerkorgelklank door

onze Invention Technology, ontwikkeld in eigen beheer. Compact in afmetingen onze Invention Technology, ontwikkeld in eigen beheer. Compact in afmetingen

maar ruim in klankmogelijkheden door de beschikbaarheid van maar liefst drie maar ruim in klankmogelijkheden door de beschikbaarheid van maar liefst drie

klankstijlen met maar liefst 24 registers.klankstijlen met maar liefst 24 registers.

www.saucijsbezorgen.nl

Gigantisch lekkere Ja ja, beroemd zijn ze, onze saucijzenbroodjes.

`n roomboterkorst rijkelijk gevuld met een pittig gekruid gehakt.Een ware traktatie!

Bestellen:

06 - 20076224

Page 19: Magre & Magre krant 2013

RESERVEREN MET KORTING VOOR CONCERTEN EN BESTELLEN VAN CD’S EN BLADMUZIEKBESTELBON

Volledig ingevulde bestelbon opsturen naar:

Magré & MagréVan Kinsbergenstraat 2a8081 CL Elburg

Naam:............................................................................................................

Adres:.............................................................................................................

Postcode en Woonplaats:................................................................................

Telefoon:.........................................................................................................

E-mail:............................................................................................................

LET OP:

Gereserveerde kaarten worden niet toegezonden! De kaarten liggen op de concertdag voor u klaar bij de entree. Daar kunt u uw kaarten afrekenen.

Bij bestelling van CD’s en bladmuziek ontvangt u een factuur bij aflevering. Wij verzoeken u deze binnen 30 dagen te voldoen.

CD’s Een groot assortiment aan keuze voor ieder wat wils! Onderstaande prijzen zijn incl. verzendkosten.

...x CD Geliefde Psalmbewerkingen - Evangelisch Lutherse Kerk te Den Haag

...x CD Koraalbewerkingen Wim Magré - Evangelisch Lutherse Kerk te Den Haag

...x CD Vierhandig Vuurwerk op twee orgels door Martin Mans en Wim Magré - Grote Kerk te Elburg

...x CD Geliefde Orgelklanken Wim Magré - Grote Kerk te Hasselt

...x CD ‘De Heer is mijn Herder’ Arjan en Edith Post (trompet) samen met Wim Magré (orgel)

...x CD Magré & Magré Magistraal - Martinikerk te Bolsward

...x CD ‘Samen’ van Magré & Magré - Grote Kerk te Elburg

...x CD Magré & Magré in concert met Carina Bossenbroek - Martinikerk te Bolsward

...x CD Wilbert Magré piano and symphonic orchestra

...x CD Zingt met vreugde, Gemengd Koor Groot Veluwe - Grote Kerk te Elburg

...x CD Elburgs Mannenkoor O.B.K. o.l.v. Wim Magré zingt - Grote Kerk te Elburg

...x CD Joy to the world: massale kerstzang o.l.v. Wim Magré - Grote Kerk te Elburg

€€€€€€€€€€€€

16,5016,5016,5016,5016,5016,5016,5016,5016,5016,5016,5016,50BLADMUZIEK Een aanwinst voor elke organist. Onderstaande prijzen zijn incl. verzendkosten.

...x Bladmuziek ‘Twee Psalmbewerkingen voor orgel’ door Wim Magré

...x Bladmuziek ‘Drie Psalmbewerkingen voor orgel’ door Wim Magré

...x Bladmuziek ‘Twee bewerkingen voor orgel’ door Wim Magré

€€€

9,959,957,95

o Noteno Noteno Noten

o Klavarskriboo Klavarskribo

KAARTEN Reserveer kaarten met korting vooraf! Kaarten ‘s avonds aan de kerk: Volwassenen € 10,- en kinderen t/m 15 jaar € 5,- via bestelbon en www.wimmagre.nl € 2,50 korting per persoon.

...x Volwassenen

...x Kinderen t/m 15 jaar

...x Volwassenen

...x Kinderen t/m 15 jaar

...x Volwassenen

...x Kinderen t/m 15 jaar

...x Volwassenen

...x Kinderen t/m 15 jaar

...x Volwassenen

...x Kinderen t/m 15 jaar

...x Volwassenen

...x Kinderen t/m 15 jaar

...x Volwassenen

...x Kinderen t/m 15 jaar

...x Volwassenen

...x Kinderen t/m 15 jaar

...x Volwassenen

...x Kinderen t/m 15 jaar

...x Volwassenen

...x Kinderen t/m 15 jaar

3 augustus 20133 augustus 20137 augustus 20137 augustus 20138 augustus 20138 augustus 20139 augustus 20139 augustus 201315 augustus 201315 augustus 201316 augustus 201316 augustus 201317 augustus 201317 augustus 201322 augustus 201322 augustus 201323 augustus 201323 augustus 201324 augustus 201324 augustus 2013

Hervormde KerkHervormde KerkGereformeerde KerkGereformeerde KerkHavenkerkHavenkerkGKV De HoeksteenGKV De HoeksteenDe Open HavenDe Open HavenTrinitaskerkTrinitaskerkDe RankDe RankDe OpgangDe OpgangDe Open Hof KerkDe Open Hof KerkImmanuëlkerkImmanuëlkerk

LunterenLunterenDoornspijkDoornspijkAlblasserdamAlblasserdamBergentheimBergentheimOost-SouburgOost-SouburgHeerenveenHeerenveenZuidhornZuidhornHoogeveenHoogeveenAalsmeerAalsmeerErmeloErmelo

zaterdag zaterdagwoensdagwoensdagdonderdagdonderdagvrijdagvrijdagdonderdagdonderdagvrijdag vrijdagzaterdagzaterdagdonderdagdonderdagvrijdagvrijdagzaterdagzaterdag

€€€ €€€ €€€€€€€€€€€€€€

7,502,507,502,507,502,507,502,507,502,507,502,507,502,507,502,507,502,507,502,50

AFAS ZomertourAFAS ZomertourAFAS ZomertourAFAS ZomertourAFAS ZomertourAFAS ZomertourAFAS ZomertourAFAS ZomertourAFAS ZomertourAFAS ZomertourAFAS ZomertourAFAS ZomertourAFAS ZomertourAFAS ZomertourAFAS ZomertourAFAS ZomertourAFAS ZomertourAFAS ZomertourAFAS ZomertourAFAS Zomertour

U kunt uw bestelling ook plaatsen via de webshop van www.wimmagre.nl of via 0525 - 685413Bestellingen via de site krijgen automatisch een bevestiging van de bestelling via de mail.

Magré & Magré ontmoeten u graag binnenkort op een concert! 19

Page 20: Magre & Magre krant 2013

NIEUWE RELEASE NRCD 50081

CD verkrijgbaar bij de christelijke boekhandel € 17,50

NIEUWE RELEASE NRCD 50081

CD verkrijgbaar bij de christelijke boekhandel € 17,50

1

12

More thana friend

Marianne van de Vlag

VISIE VOOR KWALITEITstudio

records

studio

records

ontwerp & creatie:

item: logo Pro Music Studio & Pro Music Records

www.novationrecords.nl

Studio-opname of opname op locatie - Productiebegeleiding - Mixage en mastering - Distributie - Publishing - Koorprojecten