Livin 2014 column 2 Dichtbij (260214)

1
HUUR / KOOP / FINANCIEEL ADVIES WONINGEN / ZELFBOUW / NIEUWBOUW EN VEEL ROTTERDAMSE SMAAKMAKERS 15-16 MAART / WTC BEURSPLEIN WWW.WONENINROTTERDAM.NL WONEN EN LEVEN IN 010 De Woonbeurs 010 komt er weer aan: op zaterdag 15 en zon- dag 16 maart in het WTC in Rotterdam, op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur. Je vindt er bestaande bouw, nieuwbouw en zelfbouw, koop en huur, financieel advies en zelfbouwad- vies. Ook is een aantal smaakmakers aanwezig, die het leven in Rotterdam extra aantrekkelijk maken. Een tipje van de sluier? Barrelproof Boutique, ‘the world’s smal- lest cocktail boutique’, waar je bijzondere dranken, glazen en boeken over drank kunt kopen; Chocoholic, voor onder andere bonbons, chocoladesculpturen en workshops choco- lade maken; Stroop, dé stroopwafelspecialist van Rotterdam; Het Zesde Geluk, een kookstudio/kookwinkel/eetgelegenheid voor authentieke wereldgerechten en Aziatische lekkernijen; en Rotterdamse Kaas, tja, moet ik dat nog uitleggen? Die naam zegt alles. Verder is Groos van de partij, waar je de mooiste producten van Rotterdamse bodem kunt kopen, zoals sieraden, kleding, tassen, kunst en design. En weet je wat zo leuk is? Elke smaakmaker neemt een cadeautje voor de bezoekers mee. Volgende week meer. DE WOONBEURS: SMAAKMAKERS TUSSEN WONINGAANBOD www.woneninrotterdam.nl/woonbeurs facebook.com/woneninrotterdam.nl @wereldwonenrdam

description

Column Groen Mannetje over de Woonbeurs 010, op 15 en 16 maart in het WTC in Rotterdam

Transcript of Livin 2014 column 2 Dichtbij (260214)

Page 1: Livin 2014 column 2 Dichtbij (260214)

HUUR / KOOP / FINANCIEEL ADVIESWONINGEN / ZELFBOUW / NIEUWBOUWEN VEEL ROTTERDAMSE SMAAKMAKERS

15-16 MAART / WTC BEURSPLEIN WWW.WONENINROTTERDAM.NL

WONEN EN LEVEN IN 010

De Woonbeurs 010 komt er weer aan: op zaterdag 15 en zon-dag 16 maart in het WTC in Rotterdam, op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur. Je vindt er bestaande bouw, nieuwbouw en zelfbouw, koop en huur, � nancieel advies en zelfbouwad-vies. Ook is een aantal smaakmakers aanwezig, die het leven in Rotterdam extra aantrekkelijk maken.

Een tipje van de sluier? Barrelproof Boutique, ‘the world’s smal-lest cocktail boutique’, waar je bijzondere dranken, glazen en boeken over drank kunt kopen; Chocoholic, voor onder andere bonbons, chocoladesculpturen en workshops choco-lade maken; Stroop, dé stroopwafelspecialist van Rotterdam; Het Zesde Geluk, een kookstudio/kookwinkel/eetgelegenheid voor authentieke wereldgerechten en Aziatische lekkernijen; en Rotterdamse Kaas, tja, moet ik dat nog uitleggen? Die naam zegt alles. Verder is Groos van de partij, waar je de mooiste producten van Rotterdamse bodem kunt kopen, zoals sieraden, kleding, tassen, kunst en design. En weet je wat zo leuk is? Elke smaakmaker neemt een cadeautje voor de bezoekers mee.

Volgende week meer.

DE WOONBEURS: SMAAKMAKERS TUSSEN WONINGAANBOD

www.woneninrotterdam.nl/woonbeurs

facebook.com/woneninrotterdam.nl

@wereldwonenrdam