&L Grafisch Ontwerp Portfolio Juni 2011

10
BENT U OP ZOEK NAAR... Deze klanten gingen u al voor: 2Balance, AAS Opleiding en Training, Apex Sport- en Ontspanningsmassages, BAM, Creative Facts, DoPro, Dura Vermeer, Fernhout Fysiotherapie, Flexchair, Fysiotherapie Muijselaar, Gemeente Vlaardingen, Hogeschool Rotterdam, Hofland-Van Geest Sportbegeleiding, Isolectra, Logic Data / Fysiologic, Logopediepraktijk Spreek!, Mirjan den Drijver Marketingadvies, Nexus Opleidingsinstituut, Open-Haarden Centrum, Gemeente Vlaardingen, R2 Research, Randstad Callflex, Realive, Sportcentrum Vlaardingen, Stichting Jonge Helden, Studio Beige, Studio Bauman, Tripodia Katwijk, Vlietland Ziekenhuis een logo? een website? een huisstijl? een flyer? een iPad magazine? een bewegwijzering? een jaarverslag? een boekontwerp? een tijdschriftontwerp? anders... of heeft u een andere vraag, dan kunt u bellen met 06 43 08 64 78. Mailen kan natuurlijk ook info@nlgrafischontwerp.nl of kom langs op Westhavenkade 39 in Vlaardingen (tijdelijke studio bij Op Koers! Organisatiewerk en VVV Vlaardingen)

description

&L zorgt ervoor dat uw bedrijfsidentiteit op een conceptuele, eigenzinnige en frisse manier opvalt! Door goed te luisteren en u de juiste vragen te stellen, vertalen wij dit naar een concept. Het concept, helder, fris, gedurft of wat u ook maar wilt, is de basis van een goed ontwerp. Of het nu gaat om een huisstijl, een folder of een website alles moet kloppen anders mist het zijn doel.

Transcript of &L Grafisch Ontwerp Portfolio Juni 2011

Page 1: &L Grafisch Ontwerp Portfolio Juni 2011

BENT U OP ZOEK NAAR...

Deze klanten gingen u al voor:2Balance, AAS Opleiding en Training, Apex Sport- en Ontspanningsmassages, BAM, Creative Facts, DoPro, Dura Vermeer, Fernhout Fysiotherapie, Flexchair, Fysiotherapie Muijselaar, Gemeente Vlaardingen, Hogeschool Rotterdam, Hofland-Van Geest Sportbegeleiding, Isolectra, Logic Data / Fysiologic, Logopediepraktijk Spreek!, Mirjan den Drijver Marketingadvies, Nexus Opleidingsinstituut, Open-Haarden Centrum, Gemeente Vlaardingen, R2 Research, Randstad Callflex, Realive, Sportcentrum Vlaardingen, Stichting Jonge Helden, Studio Beige, Studio Bauman, Tripodia Katwijk, Vlietland Ziekenhuis

een logo?

een website?

een huisstijl?

een flyer?

een iPad magazine?

een bewegwijzering?

een jaarverslag?

een boekontwerp?

een tijdschriftontwerp?

anders...

of heeft u een andere vraag, dan kunt u bellen met 06 43 08 64 78. Mailen kan natuurlijk ook [email protected] of kom langs op Westhavenkade 39 in Vlaardingen (tijdelijke studio bij Op Koers! Organisatiewerk en VVV Vlaardingen)

Page 2: &L Grafisch Ontwerp Portfolio Juni 2011

Verfrissende ontwerpen afgestemd op de wensen en het profiel van de klant, snelle acties en reacties, meedenkend vermogen om de doelstellingen zo efficiënt mogelijk te bereiken. Kortom, ik kan u Nathalie van harte aanbevelen!!Mirjan den Drijver - Marketingadvies

Prettige ervaring met &L Grafisch Ontwerp. Meteen de eerste keer vonden wij de ideeën erg leuk! Ze vertaalde onze visie en gevoel in haar ontwerp. Met werk was ze snel en bovendien heeft zich netjes aan alle afspraken gehouden.Logic Data

Wat ons aanspreekt bij de samenwerking met &L Grafisch Ontwerp is een combinatie van expertise en een grote mate van flexibiliteit. Of het nu gaat om grafische bewerking, documentatie of andere voorkomende grafische activiteiten, tot nu toe zijn wij uitsluitend tevreden geweest met het eindresultaat. Mede gezien het feit dat wij vaak te maken hebben met korte trajecten en met scherpe deadlines zullen wij in de toekomst ook graag samen blijven werken met &L Grafisch Ontwerp.Isolectra

Klanten over &L

Je stijl vind ik heel herkenbaar: helder, krachtig en zonder al te veel poespas. Precies wat wij ook belang rijk vinden om als stichting uit te stralen. Stichting Jonge Helden

&L Grafisch Ontwerp heeft ons fantastisch geholpen met ontwikkeling van

onze huisstijl en opzet voor de website. Een fijne samenwerking om tot een resultaat

te komen waar R2 Research zeer over te spreken is. Van onze klanten krijgen

wij zeer veel enthousiaste reacties op de creatieve insteek.

R2 Research - Menno Urbanus

Wij hebben door &L Grafisch Ontwerp onze nieuwe folder laten ontwerpen. Het ontwerp kwam aan onze ideeën tegemoet en is door onze klanten erg goed ontvangen.Nexus opleidingsinstituut

&L Grafisch Ontwerp - www.nlgrafischontwerp.nl

“Nathalie is a great designer

and a nice person to work with.”Marcel Mirer,

Project Manager Designer, Figé

Nathalie is a great person to work with and delivered what we wanted, on time

and with great resultsAlbert Dias D’Ullois

AAS Opleiding en Training

Page 3: &L Grafisch Ontwerp Portfolio Juni 2011

Over &L

&L zorgt ervoor dat uw bedrijfsidentiteit op een conceptuele, eigenzinnige en frisse manier opvalt! Door goed te luisteren en u de juiste vragen te stellen, vertalen wij dit naar een concept. Het concept, helder, fris, gedurft of wat u ook maar wilt, is de basis van een goed ontwerp. Of het nu gaat om een huisstijl, een folder of een website alles moet kloppen anders mist het zijn doel.

&L Grafisch Ontwerp is opgericht in 2009 door Nathalie Landzaad. Met een uitgebreid netwerk van verschillende specialisten als fotografen, illustratoren, tekstschrijvers, marketing en communicatiedeskundigen en webontwikkelaars kan telkens gekozen worden voor de beste partner per project.

Door met een kleine groep mensen te werken en de lijnen tussen ons en de opdrachtgevers kort en helder te houden, kunnen we flexibel, effectief en snel te werk gaan. Dit levert niet alleen een goede samenwerking op, maar ook de beste ontwerpen.

”Ontwerpen is mijn grote passie. Het moet vooral mooi zijn, onderscheidend en conceptueel. Om op een duidelijke manier de boodschap over te brengen, gebruik ik in mijn ontwerpen zo weinig mogelijk middelen. De kunst van ontwerpen is om complexe vraagstukken zo simpel mogelijk over te laten komen.”

Nathalie Landzaad werkte freelance voor Studio Bauman aan projecten voor Erasmus Universiteit Rotterdam, Metaalhandel Ketting, Hendrick de Keyser, Rotterdams Philharmonisch Orkest en voor Studio Beige aan projecten voor Cendris, Laurens, Hogeschool Domburg, Magistrum, Mk-Galerie, De Voorde, Code Magazine, RotterdamPas Magazine. Studie: Willem de Kooning Academie Rotterdam, Grafisch Ontwerpen, voltooid in 2006. Grafisch Lyceum Rotterdam, Grafische vormgeving, voltooid in 2001.

ELK MENS, ELK BEDRIJF HEEFT

EEN EIGEN KARAKTER, EEN UNIEK KENMERK, EEN EIGEN VERHAAL-

BOODSCHAP WAT ZICH ONDERSCHEIDT

VAN DE MASSA.

Bij &L Grafisch Ontwerp denken we ook aan milieuvriendelijke oplossingen. Wij kunnen u adviseren over hoe u uw communicatiemiddelen

milieubewuster kunt maken. Dit kan door te werken met ecodrukkers en door uitsluitend

gebruik te maken van milieuvriendelijke papiersoorten of door gebruik te maken van

digitale presentaties, zonder papier. Meer weten? Neem contact op met

06 43 08 64 78 of mail naar [email protected]

Mooi,onderscheidend en conceptueel

Flexibel, effectief en snel

Groen, groener, groenst

&L Grafisch Ontwerp - www.nlgrafischontwerp.nl

Page 4: &L Grafisch Ontwerp Portfolio Juni 2011

THEATERGIDS, POSTERS, UITNODIGING, ADVERTENTIES TRIPODIA KATWIJK Uit zo’n 20 aanmeldingen is &L gekozen om dit jaar de theatergids 2011 - 2012 te ontwerpen voor TriPodia Katwijk.

Tripodia Katwijk, het Cultureel Centrum voor Katwijk, is in 30 jaar uitgegroeid tot een volwaardig, multifunctioneel zalencentrum waar diverse activiteiten worden georganiseerd. Dit varieert van Theater en Cabaretvoorstellingen, rock-, pop, en klassieke muziekconcerten, diverse festivals, Bingo, tot familie- en kindervoorstellingen. Er is voor elk evenement een passende zaal beschikbaar.

TriPodia staat voor de drie podia’s. Tri, drie, driehoek zijn dan ook de uitgangspunten geweest voor het concept. Een driehoek staat namelijk voor basis, kracht, veelzijdigheid en harmonie. Dit concept hebben we doorvertaald in een theatergids, posters en uitnodigingen.

WWW.TRIPODIA.NL

&L Grafisch Ontwerp - www.nlgrafischontwerp.nl

Page 5: &L Grafisch Ontwerp Portfolio Juni 2011

STRAMIEN VOOR DIGITALE INTERACTIEVE ONTRUIMINGSPLANNEN AAS OPLEIDING EN TRAINING Voor Aas Opleiding en Training, dé opleider voor basis en- bedrijfshulpverlening, zijn wij gevraagd om een stramien te ontwikkelen voor digitale interactieve ontruimingsplannen. Dit interactieve ontruimingsplan laat het personeel op een heldere, duidelijke en interactieve manier zien wat zij moeten doen bij een brand, een ongeval en een ontruiming.

WWW.AASOPLEIDNGENTRAINING.NL (Hier kunt u eventueel de digitale variant bekijken.)

&L Grafisch Ontwerp - www.nlgrafischontwerp.nl

Page 6: &L Grafisch Ontwerp Portfolio Juni 2011

FOLDER, WEBSITES, FLYERS STICHTING JONGE HELDEN Voor Stichting Jonge Helden, die rouw en verlies bij kinderen en tieners preventief begeleidt en ondersteunt, hebben wij met veel plezier een folder gesponsord. Hieruit is een fijne samenwerking ontstaan en hebben wij 5 informatieve adviessites ontworpen en nieuwe flyers en een aangepast folder. De Heren Van hebben gezorgt voor de ontwikkeling en realisatie van de sites.

Het doel van Stichting Jonge Helden is voorkomen dat kinderen/tieners ernstig vastlopen, nadat ze met een ingrijpend verlies te maken hebben gehad dat ze niet (voldoende) hebben kunnen verwerken. Dit kunnen kinderen en jongeren zijn waarvan de vader, moeder, broer of zus is doodgegaan. Of kinderen van scheidende of gescheiden ouders. De cijfers liegen er niet om; veel, heel veel kinderen/tieners komen ernstig in de problemen na een scheiding of het overlijden van een gezinslid.

WWW.VOORJONGEHELDEN.NLWWW.JONGEHELDENINDEKLAS.NLWWW.OUDERSVANJONGEHELDEN.NLWWW.JONGEHELDENINJEOMGEVING.NLWWW.JONGEHELDENOPDEBSO.NL

WWW.STICHTINGJONGEHELDEN.NL

&L Grafisch Ontwerp - www.nlgrafischontwerp.nl

Page 7: &L Grafisch Ontwerp Portfolio Juni 2011

De complete software voor paramedici

LOGO, BRIEFPAPIER, VISITEKAART, ENVELOP, FOLDER, ADVERTENTIES, WEBSITE LOGIC DATA Voor Logic Data, een software- en automatiseringsadviesbureau dat is gespecialiseerd in de automatisering van de administratie van paramedici, zijn wij gevraagd om een nieuwe huisstijl neer te zetten om de concurrentie aan te gaan met andere grote softwarebureaus. Professioneel, het beste pakket”, betrouwbaar , persoonlijk en kwaliteit zijn belangrijke kernwaarden voor dit bedrijf. Samen met Logic Data ontwikkelde wij een nieuw logo, briefpapier, visitekaart, envelop, dm-folder, advertenties en ween website.

WWW.FYSIOLOGIC.NU

In 2011 gaan we verder met het

uitbreiden van het communicatie-

pakket van Logic Data

Laan van Zuid Hoorn 512289 DC Rijswijk (ZH)T 070 415 25 83

Rabobank Voorschoten 15.50.40.103KvK ‘s-Gravenhage 27095454BTW NL004759473B01

F 070 415 51 19E [email protected] www.logicdata.nl

De complete software voor pa-

T 070 415 25 83 F 070 415 51 19I www.logicdata.nl

[email protected]

Laan van Zuid Hoorn 512289 DC Rijswijk (ZH)

Laan van Zuid Hoorn 512289 DC Rijswijk (ZH)

&L Grafisch Ontwerp - www.nlgrafischontwerp.nl

Page 8: &L Grafisch Ontwerp Portfolio Juni 2011

LOGO, BRIEFPAPIER, VISITEKAART, ENVELOP, FOLDER, ADVERTENTIES, WEBSITE LOGIC DATA Voor Logic Data, een software- en automatiseringsadviesbureau dat is gespecialiseerd in de automatisering van de administratie van paramedici, zijn wij gevraagd om een nieuwe huisstijl neer te zetten om de concurrentie aan te gaan met andere grote softwarebureaus. Professioneel, het beste pakket”, betrouwbaar , persoonlijk en kwaliteit zijn belangrijke kernwaarden voor dit bedrijf. Samen met Logic Data ontwikkelde wij een nieuw logo, briefpapier, visitekaart, envelop, dm-folder, advertenties en ween website.

WWW.FYSIOLOGIC.NU

Wij geloven dat uw administratie

sneller en gemakkelijker kan, zodat u meer tijd

heeft voor uw patiënten!

De complete software voor paramedici

&L Grafisch Ontwerp - www.nlgrafischontwerp.nl

Page 9: &L Grafisch Ontwerp Portfolio Juni 2011

LOGO, VISITEKAART, STICKERS, POSTERS, WEBSITE

R2 RESEARCH Voor R2 Research, het nieuwe onderzoeksbureau, ontwikkelde wij een huisstijl en een website. Met kernwoorden als snel, slimmer en sociaal wil R2 Research organisaties helpen bij het luisteren naar en leren van hun doelgroep, klanten en fans.

WWW.R2RESEARCH.NL

Menno UrbanusDirecteur

E [email protected] 06 14 73 22 35

R2 Research B.V. Willem Buytewechstraat 45

3024 BK RotterdamT 010 221 03 33 I www.r2research.nl

R2 Research B.V. W. Buytewechstraat 45

3024 BK RotterdamT 010 221 03 33

E [email protected]

SLIM

SOCIAL SNEL

&L Grafisch Ontwerp - www.nlgrafischontwerp.nl

Page 10: &L Grafisch Ontwerp Portfolio Juni 2011

WEBSITE OPENHAARDEN-CENTRUM VLAARDINGEN Voor het Openhaarden Centrum in Vlaardingen ontwikkelde wij een nieuwe website. Op deze website is het gehele aanbod wat te zien is in de mooie showrooms te zien op de website. Ook is het mogelijk om de websites van leveranciers te bezoeken om zo de bezoeker de mogelijkheden te laten zien voor het aanschaffen van een haard.

WWW.OPENHAARDENCENTRUMVLAARDINGEN.NL

&L Grafisch Ontwerp - www.nlgrafischontwerp.nl