IM-prove nummer 8 sept 2011

4
IMprove is een nieuwsbulletin van Immens Nieuw(s)! immens 2.0 een feit immens.nu September 2011, nummer 8

description

IM-prove nummer 8 is uit. Het ontwerp van de nieuwsbrief is aangepast aan onze nieuwe huisstijl. Lees alles over Immens 2.0

Transcript of IM-prove nummer 8 sept 2011

Page 1: IM-prove nummer 8 sept 2011

IMprove is een nieuwsbulletin van Immens

Nieuw(s)!

immens 2.0 een feit

immens.nu

September 2011 , nummer 8

Page 2: IM-prove nummer 8 sept 2011

Anders dan u van ons gewend bent gaat deze uitgave van de IMprove vooral over onszelf. We hebben dan ook het nodige aan nieuws te melden!

Zoals u wellicht al weet zijn we in het voorjaar van 2011 verhuisd naar ons nieuwe kantoor. Daaropvolgend heeft nu onze huisstijl een flinke metamor­fose ondergaan. Het resultaat is onder­meer zichtbaar in de geheel nieuwe uitstraling van deze IMprove. Tenslotte zal binnen kort ook onze volledig vernieuwde website online zijn!

Immens 2.0 is klaar om u nu en in de toekomst op professionele wijze van dienst te zijn!

Natuurlijk is het curriculum vitae van een interim-manager

belangrijk. Maar minstens zo belangrijk is de mens achter

het CV. Hij of zij komt namelijk altijd in een team terecht.

De interim-manager moet daarin perfect passen.

Karakter, werkhouding en leiderschapscapaciteiten moeten

aansluiten bij wat er gevraagd wordt. En ook de bedrijfs-

cultuur van de organisatie bepaalt of een interim-manager

rendeert of niet. Immens richt zich bij de werving, selectie en

plaatsing dan ook nadrukkelijk op die menselijke aspecten.

Voor opdrachtgevers zoeken wij de juiste persoonlijkheid

zodat het op alle fronten klikt. Want niet alleen de eerste

indruk moet goed zijn, maar ook de 41e na enkele maanden.

Kijk voor meer informatie op www.immens.nu of bel

geheel vrijblijvend met Remko Koopman: (050) 529 17 38.

Immens, omdat een goed cv niet alles zegt.

IM-mens bv Peizerweg 87g (7e etage) 9727 AH Groningen t +31(0)50 529 17 38 f +31(0)50 529 17 39 e [email protected]

immens.nu

Benieuwd naar de mens achter het cv?

immens, mens en kennis

Nieuw(s)!

Afgelopen maart zijn we verhuisd van de Leonard Springerlaan naar de Peizerweg en hebben we intrek genomen in ons nieuwe pand “de Peizerstate”. In de Peizerstate hebben we ons gevestigd op de 7e etage met een prachtig uitzicht over de stad Groningen. Voor ons een nieuwe inspirerende omgeving, wat heel goed past in het jaar 2011, dat zoals u al heeft kunnen lezen veel nieuwe dingen met zich mee heeft gebracht. Onze nieuwe locatie past dus heel goed bij het immens van nu!

onze nieuwe advertentie in de nieuwe huisstijl

Page 3: IM-prove nummer 8 sept 2011

Een nieuw kantoor, een nieuwe huisstijl, een nieuwe website; 2011 is voor Immens een jaar van vernieuwing. Hetzelfde blijft de manier waarop Immens in de markt wil staan: mensgericht en altijd met het doel om de juiste klik tot stand te brengen. Im-mers, dat is waar het bij interim-manage-ment vooral om gaat. “Wij zijn niet verkoop gedreven, maar richten ons op de inhoud”, aldus Hans Peter.

Klik“De mens bepaalt of een interim-opdracht een succes wordt”, zegt Remko Koopman. “Daarom kijken wij altijd verder dan alleen de kennis en ervaring die een interim-manager in huis heeft. We zijn kortom be-nieuwd naar de mens achter de opleiding en daar selecteren we op.”“De klik tussen interim-manager en opdrachtgever moet er zijn”, voegt Richard de Vries er aan toe. “We kijken daarom ook met welke opdrachtgever we te maken hebben en bepalen vervolgens wie daar goed bij past. Dat vraagt elke keer een andere

benadering en is telkens maatwerk. Het klinkt vanzelfsprekend, maar steeds vaker krijgen wij van opdrachtgevers te horen dat Immens daarin onderscheidend is.”

CertificaatIn dat kader past ook het behalen van het NEN 4400-1 certificaat eerder dit jaar. “Dit certificaat wordt toegekend door het Re-gister Normering Arbeid”, legt Hans Peter uit. “Het heeft onder andere te maken met kwaliteit. Opdrachtgevers kunnen er zeker van zijn dat Immens interim-managers volgens de regels en normen registreert en vastlegt. Zo voert Immens een identiteits-controle uit en stellen we vast of iemand gerechtigd is arbeid in Nederland te ver-richten. Klanten vragen daar steeds vaker naar, zoals onlangs nog Menzis, waarvoor Immens op het gebied van finance en control preferred supllier is geworden.”

“Wij werken voor meerdere grote op-drachtgevers”, geeft Richard aan. “Dan is het van belang de zaken goed op orde te

hebben. Het certificaat geeft nog eens de bevestiging dat dit het geval is. Het is een kwaliteitsborging, een extra zekerheid voor de klant.”

RealismeHet is duidelijk dat Immens gaat voor de lange termijnrelatie. “Duidelijkheid en het waarmaken van verwachtingen passen daarin”, aldus Remko. “Een interim-opdracht moet goed uitvoerbaar zijn. Is dat niet het geval of hebben we geen geschik-te interim-manager in huis, dan geven we dat ook aan. Daar heeft de klant recht op. Natuurlijk zijn wij resultaatgericht, maar wel vanuit een gezond realisme, omdat wij teleurstellingen willen voorkomen.” Vanuit die gedachte plaatst Immens telkens de juiste persoon op de juiste plaats.

Van een bureau dat interim­opdrachten uitvoert voor derden, mag verwacht worden dat zij de nodige kennis en

kunde in huis heeft. Onderscheidend bij Immens is juist dat zij ook inzet op het mens­aspect. “Mens en kennis

staan bij ons voorop”, zegt Hans Peter Hoorn, die samen met Remko Koopman en Richard de Vries de directie

vormt van Immens.

immens 2.0 een feitimmens blijft de mens voorop zetten

Page 4: IM-prove nummer 8 sept 2011

immens.nu

Met deze IMprove nieuwsbrief lanceren we onze nieuwe huisstijl! Een huisstijl die we samen met communicatiebureau Open hebben ontwikkeld. De huisstijl moest uiteraard goed aansluiten bij immens en helemaal passen bij de tijd van ‘nu’. Met een scherpere accentuering van de term ‘mens’ in onze naam om te benadrukken dat wij als geen ander weten dat het in het interimvak gaat om het onderscheid op het menselijke vlak: de klik tussen een organisatie en een interim-mana-ger. En die gaat vaak verder dan alleen de zaken die op een cv te vinden zijn. De kennis van ‘de mens achter het cv’.Het eerste deel van ons nieuwe logo kan worden geassocieerd met een ‘app’; niet dat we meteen een app voor smartpho-nes en tablets aan het ontwikkelen zijn, maar we zijn er qua logo nu alvast klaar voor. En wat niet is kan nog komen!

Op pagina 1 van deze nieuwsbrief heeft u al kennis kunnen maken met onze ad-

vertentie in de nieuwe huisstijl. Het is de bedoeling om in dit ‘concept’ meerdere advertenties te gaan ontwikkelen.

Verder hebben we onze domeinnaam veranderd. Vanaf nu kunt u ons óók bereiken op onze e-mail adressen met de extensie @immens.nu

Kortom, immens is als gespecialiseerd bureau er helemaal klaar om u nu en in de toekomst te ondersteunen bij het invullen van uw vraag naar interim- management. Aan onze nieuwe website wordt momenteel nog hard gewerkt. We verwachten u binnenkort te kunnen berichten dat deze operationeel is onder www.immens.nu

De nieuwe website zal, naast een up- to-date uitstraling, interessante toepas-singsmogelijkheden bieden voor zowel opdracht gevers als interim-managers.We houden u op de hoogte!

ColofonRedactie IM-mens bv Vormgeving Open communicatiebureau

Tekst Taal- en Tekstbureau Poker Fotografie Fotobureau Hoge NoordenIM­mens bv Peizerweg 87g (7e etage) 9727 AH Groningen t +31(0)50 529 17 38 f +31(0)50 529 17 39 e [email protected]

een ontwerpschets van de nieuwe website

Laatste nieuws!Op de voorkant van deze improve pronkt onze mooie zwangere collega Patricia. Zij is inmiddels niet meer zwanger, maar 31 juli jl. bevallen van een dochter met de naam Isis Noa. Ondanks dat Isis zich 4 weekjes te vroeg meldde, slechts 2580 gram woog en 47 cm lang was bij de geboorte, maakt ze het goed en groeit ze als kool!

We wensen Patricia, Gerard en Isis heel veel geluk samen!