Hot Lips Juni 2011

20
Juni 2011 Verschijnt niet in Juli & Augustus//Afzendadres: Tina Quaeyhaegens, Predikherenlaan 60, 2500 Lier//Afgiftekantoor 2500 Lier

description

het maandblad van chiro lips

Transcript of Hot Lips Juni 2011

Page 1: Hot Lips Juni 2011

Juni 2011

Verschijnt niet in Juli & Augustus//A

fzendadres: Tina Q

uaeyhaegens, Predikherenlaan 60, 2500 Lier//A

fgifteka

ntoor 2500 Lier

Page 2: Hot Lips Juni 2011

2

• Nieuw sinds dit jaar! Om de betaling van het kampgeld voor u makkelijker te maken, voeren wij sinds dit jaar een afbetalingsplan in. Dit wilt zeggen dat u op u eigen tempo een bedrag naar

keuze kan overschrijven op de rekening van de Chiro (001-4789731-44) met vermelding: Afbetalingsplan + Naam + Voornaam + Afdeling Dit wordt heel zorgvuldig bijgehouden. Het volledige bedrag dient echter wel ten laatste op zondag 24 juli 2011 volstort te zijn.

• Om de ULO van de Aspiranten te doen slagen vragen we aan iedereen om alle plastieken dopjes bij te houden. Je mag deze elke zondag afgeven aan de poort of natuurlijk aan de Aspiranten zelf.

• Voor het komende bivak zijn we nog op zoek naar

keukenhanddoeken, zodat onze leden er zelf geen moeten meebrengen.

BIVAK 2011 van 1 tot 10 AUGUSTUS

IN TENNEVILLE

Page 3: Hot Lips Juni 2011

3

Eerst een vooral willen wij jullie bedanken voor de massale opkomst naar onze Ribbekesfeesten en de quiz. Net als ieder jaar was het weer een geweldig succes. Met 35 deelnemende quizploegen bereikte we zelfs een nieuw record. Hopelijk hebben jullie er net zo van genoten als wij en komen jullie volgend jaar zeker terug. De komende maand staat er niet zo heel veel op de planning. Alle groepen zullen vooral werken aan een nog hechtere band om zo klaar te zijn voor het kamp. Net zoals velen onder jullie zitten wij ook met het kamp in ons hoofd en zijn wij al volop met de voorbereidingen bezig. Na 15 jaar trekken we immers opnieuw de taalgrens over. We gaan namelijk naar Tenneville, gelegen in de provincie Luxemburg. Na het bivakweekend kon de leidingsploeg aan niets anders meer denken dan stevige hellingen, weidse velden, uitgestrekte bossen, kabbelende riviertjes, prachtige bosreuzen, van bomen vol eekhoorntjes en de mooiste takken die tot een wip kunnen omgetoverd worden, een ridderzwaard of een heksenbezem. Natuurlijk hopen we dat we met een zo groot mogelijke groep van dit prachtige landschap kunnen genieten! Dat zal hopelijk geen probleem zijn na een jaar als deze! Met meer leden dan ooit tevoren, de grootste leidingsploeg sinds de samensmelting en met één van de tofste kampthema’s, kan dat ook moeilijk anders. Het kamp is immers de bekroning van ons werkjaar en iedereen die er in het jaar bij was moet deze tiendaagse zeker en vast meemaken.

Page 4: Hot Lips Juni 2011

4

We hopen dat onze afdelingen, die nu al bangelijke ploegen zijn, op ons kamp zullen uitgroeien tot (h)echte vriendengroepen, dat de tofste spelen van het hele jaar en nog een hele hoop speciaal voor de gelegenheid bedachte activiteiten gespeeld zullen worden en dat we als Chiro elkaar echt zullen leren kennen en een (h)echte groep zullen vormen. Ook al zijn we ver weg en proberen we zo sober mogelijk te leven, toch verzekeren we u dat onze leden niets te kort zullen komen. Een ervaren kookploeg, gemotiveerde leiding en twee volwassen begeleiders zullen daar alles voor in het werk stellen. We hopen dan ook dat u ons uw kind(eren) massaal zal toevertrouwen, zodat we met onze volledige bende de grote oversteek zullen maken! Tot het zover is, blijven wij doorwerken aan de sfeer in onze afdelingen, werken aan onze ledenaanwezigheid op zondag en werken aan onze lokalen. Maar eerst en vooral zullen we de komende 2 maanden aan het thema, de groepsactiviteiten en de programma’s van ons kamp werken. Tot in Tennville! De Leidingsploeg van Lips.

Page 5: Hot Lips Juni 2011

5

Allerliefste Vedetjes, In mei hebben we elkaar weer veel te weinig gezien: niet iedereen durfde al een hele nacht op de Chiro blijven slapen (de tien die het wel gedaan hebben weten dat je heel wat gemist hebt!), een hele hoop van onze afdeling deed haar of zijn eerste communie de zondag nadien (proficiat aan Myrthe, Maaike, Wout, Nore, Lisa en Laura!) en op de Ribbekesfeesten hebben we waarschijnlijk niet iedereen gezien in alle drukte (bedankt aan de zeven Vedetjes die zijn komen eten, dankzij jullie steun kunnen we het kamp en in de toekomst de lokalen betalen waar iedereen van zal kunnen genieten!). We hopen dus dat jullie in deze laatste maand voor het kamp terug massaal aanwezig zullen zijn, zodat we als één grote hechte bende naar Tenneville kunnen vertrekken! Wat gaan we in die laatste maand zoal allemaal doen dan? 5 juni: Het is bijna zomer, maar het goede weer is al lang bezig! We hopen dat er ook vandaag weer een stralende zon staat en dat we waterballonnen, de basj en de bruine zeep en de tuinslang weer kunnen bovenhalen, zoals op onze overnachting! Breng allemaal jullie zwemkledij, een badhanddoek en een setje droge kleren mee vandaag!

Page 6: Hot Lips Juni 2011

6

12 juni: We kregen onlangs een briefje van Bellis dat ze ons chiroterrein er nogal saai vond bij liggen… En inderdaad, alleen maar groen gras met hier en daar wat droge bruine plekken zijn niet echt kleurrijk… Willen jullie helpen om het hier wat minder eentonig te maken en wat meer kleur en leven op ons plein te brengen? Breng dan alvast jullie groene vingers mee en wees niet bang om je vuil te maken vandaag! 19 juni: Om alle voetballers en andere sporters in onze afdeling, die nu volop terug naar de Chiro aan het komen zijn omdat het voetbalseizoen afgelopen is, gaan we nog eens een Vedet-sport-dag houden. Voetbal, maar dan met rekkers of een grote botsbal, laagspringen, traaglopen, vogelstoten en de 84 meter hinkstapspringen met horden. Je hoort het al, voor iedereen wat wils, of je nu een echte sporter bent of niet, zeker komen vandaag! 26 juni: De allerlaatste zondag voor het kamp! Daarom herhalen we nog eens alle allerleukste spelletjes van het hele jaar, alle favoriete spelletjes en de leukste momenten nog eens herbeleven. Denk al zeker eens na wat je dit jaar het allerleukste vond, dan spelen we dat vandaag zeker ook! Vergeet ook je mooiste herinneringen niet mee te brengen, zodat we tijdens het vieruurtje nog eens kunnen vertellen over wat we dit jaar allemaal al hebben gedaan! Tot zondag! Karen, Koen en Zoë

Page 7: Hot Lips Juni 2011

7

Page 8: Hot Lips Juni 2011

8

Kleurplaat

Page 9: Hot Lips Juni 2011

9

Beste Speelclubbertjes,

Met spijt in het hart moeten we jullie melden dat dit weeral de laatste maand van het jaar is. Jullie zullen ons hierna een maandje moeten missen. Maar niet getreurd, want na die maand gaan we 10 dagen lang het beste van onszelf geven op bivak! Wij hopen natuurlijk dat jullie allemaal meegaan! Ook deze keer hebben we wat in petto om deze maand voor jullie onvergetelijk te maken!

• Zondag 5 juni

Nu het jaar op zijn einde is, is het echt wel tijd voor het langverwachte grote speelclubspel!

• Zondag 12 & zondag 19 juni

Deze twee zondagen heeft Vincent examens, hij

gaat er een zondag kunnen zijn, en dan gaan

we een superleuk spel op de Chiro doen. De

zondag dat hij er niet is gaan jullie met Joren

naar de vernieuwde speeltuin.

Page 10: Hot Lips Juni 2011

10

• Zondag 26 juni

Vandaag is er een groot afscheids- en

verrassingspel om jullie te bedanken dat jullie

een heel jaar in de beste afdeling hebben

gezeten. Zeker allemaal komen!!

We hopen dat we jullie allemaal elke zondag nog zien op de Chiro en natuurlijk ook op kamp! Voor de allerlaatste keer: Gele groetjes van Joren & Vincent !

Page 11: Hot Lips Juni 2011

11

Dag allerliefste groene schatten !! ☺ Het is weer zover! We zijn weer beland in een gloednieuwe maand. Het kamp komt nu wel heel dichtbij en we hopen dat jullie er allemaal klaar voor en dat jullie natuurlijk allemaal meegaan. Het gaan tien spetterende dagen worden die je niet mag missen. We gaan in tenten slapen, waterspelletjes spelen, lekker eten en nog zoveel meer…. . Maar voor het zover is, hebben we nog een hele leuke maand te gaan. In deze maand zullen we er helaas niet zoveel zijn, wij hebben namelijk examens. Dus het spijt ons heeeeeel hard!! Natuurlijk gaan we ons uiterste best doen om voor superleuke vervanging te zorgen. Daarom gaan we nog niet teveel zeggen wat we deze maand gaan doen, zo kunnen we onze keileuke vervangers laten kiezen wat ze gaan doen met jullie. Maar dit zal natuurlijk wel even leuk zijn als de dingen die jullie met ons doen ;) !! Tot nu toe kunnen we alleen zeggen wat we de eerste zondag van deze maand gaan doen.

Page 12: Hot Lips Juni 2011

12

Zondag 5 Juni:

Vandaag is dus de enigste dag van deze maand dat we er zeker van zijn dat we er allebei kunnen bijzijn. Daarom gaan we er zeker en vast een super leuke dag van maken. We gaan nog eens laten zien wat Chiro echt is en we spelen een hele dag kei euke klassieke Chiro spelen. Dus denk thuis al maar eens goed na en schrijf de spelen op waaraan jij denkt bij het woord ‘klassieke chirospelen’, en neem deze mee. Zo spelen we al zeker één van de spelletjes die jij zeker leuk vindt. Jammer genoeg kunnen we dus van de andere zondagen nog niet zeggen wat we gaan doen. Maar we zullen ervoor zorgen dat onze vervangers zeker leuke dingen met jullie gaan doen ;) & anders neem je jouw zelfgeschreven spelletjes volgende zondagen ook maar mee, dan kan de vervangende leiding hiermee misschien rekening houden. Wij hopen dat jullie zonder ons toch nog een kei leuke maand gaan hebben! ☺ Tot zondag allerliefste schatjes van patatjes ! Groetjes Steffi & Thierry Xx

Page 13: Hot Lips Juni 2011

13

Hey allertofste Tito’s, Het is alweer de laatste maand van het jaar “oooohhhh �”!! Niet getreurd, we gaan er nog eens een goei lap op geven. En nu we elkaar al een tijd kennen en een hechte groep zijn geworden, kan dat helemaal geen probleem vormen. Hopelijk zijn jullie allemaal goeie studenten en vinden jullie tussen al dat studeren nog een heel klein beetje tijd voor een namiddagje ontspanning op de Chiro. Wij zullen er in alle geval zijn! ☺ Maar nu genoeg gekletst, we zullen is kijken wat we nog allemaal in petto hebben voor jullie. 5 Juni Jullie kennen onze kreet nu al wel helemaal vanbuiten dus hoog tijd om hem nog eens eer aan te doen. PIJN IS TOF PIJN IS COOL TITO POWER. 12 Juni Vandaag gaan we eens kijken of er een echte zakenman of -vrouw in jullie verborgen zit. Van één ding kunnen jullie al zeker zijn….. de beste zal rijkelijk beloond worden.

Page 14: Hot Lips Juni 2011

14

19 Juni Het jaar is bijna voorbij dus hoog tijd om nog goe zot te doen. Breng daarom allemaal jullie fiets zeker mee. (Niels verjaart de dag er na dus daar heeft het misschien wel iets mee te maken ☺) 26 Juni Vandaag komt er een oude bekende terug. Deze dag is ook voor ons geheim. Dus zeker komen, want dit is onze laatste zondag van dit werkjaar ☺ Bedankt voor het super prachtig jaar!!!!!! Dikke rode kussen Niels en Sasha

P.s. : voor zondag 26 juni verwacht ik IEDEREEN om 11 uur op de chiro! Vergeet zeker en vast jullie zwemgerief en lunchpakket niet. We zijn terug op de Chiro om 17.30u.

des bisous rouges de Tina

Page 15: Hot Lips Juni 2011

15

Dag Keti’s, Er is weer een toffe maand voorbij. Nu het zonneke schijnt gaan we nog wel een aantal toffe dingen doen, zoals gaan zwemmen aan de vaart enzo. :p. Zie maar dat ge regelmatig jullie fiets meeneemt. Natuurlijk moeten we nog eens bespreken hoe het zit met jullie examen, wanneer dat begint en wanneer we precies Chiro doen. 5 juni: Vandaag gaan we nog is een poging doen om te sjorren. We hebben al zo vaak gezegd dat we dit gaan doen. Nu zal het er zeker van komen! 12 juni: Vandaag trekken we een het stad in, wat we gaan doen is een verrassing. Je zal tegen dan wel horen of je iets speciaal moet meenemen 19 juni: Vandaag doen we een dag rond ontspanning, door die examens zal iedereen wel gestrest zijn en is het dé moment om terug zen te geraken. 26 juni: Dit is nog een grote verrassing!!! Blauwe groetjes Jaspi en Regenboogje

Page 16: Hot Lips Juni 2011

16

Beste aspirantjes!

Eerst en vooral een zeer dikke merci om zo te helpen op de ribbekes! Het was kei tof om elle zo bezig te zien!!! Ma goe, Nu komen er dringende zaken aan… Eerst en vooral willen we jullie aanmoedigen om jullie laatste examens zeer goed aan te pakken, zodat de meeste met nen diplom op kamp kunnen vertrekken! Ook is dit de laatste chiromaand voor het bivak…….. Maar ongetwijfeld gaan we mekaar ertussen nog wel is zien! We moeten persoonlijk zeggen dat dit jaar echt al wel veelbelovend was en dat jullie echt wel nen brok energie zijn waarmee we ons kei goed konden amuseren! Om jullie stilletjes aan ook al warm te maken voor het leiderschap (voor een paar onder jullie is dit ook een van de laatste maanden als lid in jullie chirocarrière) dus, boys and girls enjoy! Voor de rest qua kampvoorbereiding willen we ook al zeggen dat ge zeker nog is de fiets moet pakken , het kan warm worden aan de beentjes hé!!!

Page 17: Hot Lips Juni 2011

17

Ma goed sgatteloekes, der gaat nog nen helen boel volgen, so check this out! 5 juni: Chill or not chill? 12 juni: Jullie kiezen…. 19 juni: Stevig oudklassiek spel afgewisseld met iets nieuws 26 juni: Kleine afsluitingsactiviteit op verplaatsing enkel onder ons! Info volgt nog! Sjoekes, tot volgende keer!!

XXXxxxXXX Valentijntje²

Page 18: Hot Lips Juni 2011

18

Page 19: Hot Lips Juni 2011

19

Vedetjes

Koen Celis 0493/50.81.19 Zoë Bats 0472/60.15.24 Karen De Graaf 0474/46.46.43

Speelclub

Joren Celis 0496/75.01.04 Vincent Corveleyn 0497/36.43.40

Rakwi

Thierry Voorhoof 0478/46.65.41 Steffi Van Craen 0485/32.76.23

Tito

Tina Quaeyhaegens 0497/14.89.82 Niels Van Asch 0493/69.08.54 Sasha Henderikx 0471/27.85.85

Keti

Jasper Van Mensel 0474/88.21.66 Ward Van Mensel 0479/39.91.98

Aspi

Bart Dresen 0494/61.58.62 Michael Baekelmans 0494/94.95.50

Groepsleiding

Joren Celis 0496/75.01.04 Niels Van Asch 0493/69.08.54

VB’s

Christel Ceulemans 0494/39.82.34 Luc Ceulemans 0486/22.39.64

Page 20: Hot Lips Juni 2011

20

Juni 2011

• 26/06 Tito’s worden om 11u op de Chiro verwacht met lunchpakket en zwemgerief

Juli 2011

• Geen Chiro wegens bivakvoorbereiding

Augustus 2011

• 1 tot 10/08 BIVAK te TENNEVILLE!

• 14 en 21/08 Geen Chiro wegens kampopkuis • 28/08 Chiro Lips op Lips Kermis

September 2011

• 04/09 Afsluiter werkjaar ’10-‘11 • 11/09 Overgangen en Fotoshow • 18/09 Startdag voor alle nieuwe leden • 25/09 Gewoon Chiro van 14u-17u30