Hot Lips Februari 2013

28
HOT LIPS België - Belgique P.B. 2500 Lier 1 BC 6500 1-P3 A9222 Verschijnt niet in juli & augustus // Afzendadres: Van Roosbroeck Dorien, Eikenlaan 11, 2560 Kessel // Afgiftekantoor 2500 Lier maandelijks : FEBRUARI 2013 BONTERING @ THE MOVIE’S ZONDAG 3 FEBRUARI

description

Hét maandblad met alle info voor de betere Lierse chirofreak en zijn aanhang!

Transcript of Hot Lips Februari 2013

Page 1: Hot Lips Februari 2013

HOT LIPS België - BelgiqueP.B.

2500 Lier 1BC 6500

1-P3 A9222

Vers

chijn

t nie

t in

juli

& a

ugus

tus

// A

fzen

dadr

es: V

an R

oosb

roec

k D

orie

n, E

iken

laan

11,

256

0 K

esse

l // A

fgift

ekan

toor

250

0 Li

er

maandelijks : FEBRUARI 2013

Bontering@ the movie’s

Zondag 3 feBruari

Page 2: Hot Lips Februari 2013

AAndAcHT !!! AAndAcHT !!! AAndAcHT!!! AAndAcHT !!! AAndAcHT !!! AAndAcHT !!! AAndAcHT !!!

Hebt u uw lidkaart nog niet ontvangen? Dan hebben wij je lidgeld waarschijnlijk nog niet ontvangen. Betalen kan aan het onthaal of op BE55 0014-7897-3144 met vermelding van naam en geboortedatum van het lid. Het lidgeld bedraagt dit jaar €30 voor het eerste kind en €20 voor broers en zussen. Via de ziekenfondsen kan je een deel van het lidgeld terugtrekken. Meer info bij je eigen ziekenfonds!

Ook met een Gomorpas kan je voordelig lid worden. Info aan het onthaal!

Hebt u thuis nog enkele te kleine chirokleren liggen in goede staat? Wij nemen deze graag over voor onze tweedehands uniformwinkel. Broeken, rokken en truien zonder gaten en waar niet op geschreven is nemen wij over voor €5. Kledij met mankementjes mag ook geschonken worden. Koopjes aan de poort voor €5!

Nu zondag 3 februari verwachten wij elk lid, alle ouders en familie op onze Bonte Ring! Om 11u30 moeten alle leden aanwezig zijn voor de generale repetitie, op de chiro met een lunchpakket! Ouders, familie, sympathisanten en andere toeschouwers worden verwacht vanaf 13u30 in zaal De Lispenaar. Iedereen kan dan een hapje en een drankje kopen en een plaatsje zoeken en om 14u start de show!

10de ribbekesfeesten24-26 mei

BivaK 2013 in oPgLaBBeeK van 1 of 3 tot 10 augustus

2

Page 3: Hot Lips Februari 2013

Beste ouders, leden, oud-leiding en sympathisanten,

In één van de vorige Hot Lipsen stond dat we misschien in

januari konden beginnen metsen maar zoals verwacht is het

nog winter geworden en hebben we enkele weken stil

gelegen. Met enkele leiding hebben we binnen al wat verder

gedaan maar we kunnen niet blijven afbreken. Het wordt tijd

dat we kunnen beginnen metsen zodat we vordering zien! We

hopen tegen half februari de betonplaat gegoten te hebben

en dus de week er na te kunnen beginnen met metsen! Wil je

ons hier bij helpen, je moet zeker geen metser zijn want er is

werk genoeg met aanbrengen, mortel draaien, … noem maar

op; laat het dan weten aan Joren(0496750104 of zondag aan

de poort) of Luc (0486223964). Zij weten alles van de planning

dus ga gerust naar hen met al je vragen.

Het bouwcomité

Page 4: Hot Lips Februari 2013

OUdERS, OUdLEIdIng, SymPATHISAnTEn, ...BESTE OUdERS, OUdLEIdIng, SymPATHISAnTEn, ...De eerste maand van het nieuwe jaar is weeral voorbij.Deze maand hebben we zeker niet stil gezeten en hebben we ook al het een en ander voorbereid voor de komende maand.

Eerst en vooral wil onze oudleidingsploeg jullie allemaal willen bedanken voor jullie massale opkomst op de Katogentocht. Het was een denderend succes en dit zou niet gerealiseerd zijn zonder jullie aanwezigheid. Ook de huidige leidingsploeg vond het leuk om in thema mee te wandelen en dat jullie allemaal aanwezig waren. Merci!

Het belangrijkste komende evenement waar we jullie allemaal hopelijk terugzien is namelijk de Bonte Ring op zondag 3 februari in zaal De Lispenaar. Een uniek evenement waar onze leden jong en oud zullen verbazen met wat ze in hun mars hebben. Iedereen is welkom, maar we willen vooral de ouders en familie van onze leden uitnodigen om hen te kunnen tonen wat we op zondag zoal uitspoken! Gecombineerd met een lekker drankje of snackje wordt dit zeker een geslaagde middag. Wij hopen jullie hier allemaal te mogen verwelkomen!

Februari is traditioneel de maand waar ook vele voorbereidingen beginnen. Zo zal er deze maand een week zijn dat onze oudleiding eens van ons gaat overnemen op zondag. Van 22-24 februari trekt onze leidingsploeg er namelijk op uit naar de bivakplaats van dit jaar om al de nodige voorbereidingen te treffen en ook om de bivakplaats zo goed mogelijk te verkennen zodat dat we al een idee hebben hoe we het gaan aanpakken. We zijn ook gestart met de voorbereidingen voor de 10e editie van onze Ribbekesfeesten! Jawel, u leest het goed: de 10e editie. Dat dit voor ons speciaal is hoeven wij u niet te vertellen, maar we zouden dit ook graag met ieder van jullie willen vieren. Dus hou allemaal het weekend van 24 tot 26 mei vrij, want dan zal dit grote Chirofeest doorgaan.

4

Page 5: Hot Lips Februari 2013

Het belangrijkste evenement waar we jullie hopelijk allemaal terug zien is het kennismakingsweekend. Op 17 maart vanaf 19u30 is iedereen welkom op de chiro om zich klaar te zetten voor de info-avond. Om stipt 20u00 start de bivak-info-avond. Graag hadden we de ouders van alle leden hier verwelkomd. We zullen immers belangrijke info geven over het slapen in tenten, onze locatie in Limburg, de regeling rond het vertrek naar de kampplaats en het kampvuur dat plaatsvindt op 10 augustus in Opglabbeek. Dit neemt ongeveer een 20-tal minuutjes in beslag. Daarna kan je naar de leiding van je spruit gaan en deze zullen je verdere vragen beantwoorden. Nadien kan u bij een glaasje bijpraten met de ouders van leden die al enkele keren mee op bivak zijn geweest, volwassen begeleiding en kookouders. Bij hen kan u met al uw vragen terecht, van de concrete invulling van het spelprogramma, over de hygiëne en veiligheid tot het menu. Het zou tof zijn om alle ouders die avond te mogen begroeten, zodat we jullie opmerkingen kunnen meenemen in de verdere organisatie van ons bivak! De dag daarna is het onze derde V-day! Alles draait vandaag rond vriendschap. Elke afdeling en de oudleiding zullen deze op hun eigen manier invullen.De Vedetjes verwelkomen nog eens hun nieuwe vriendjes die in 2007 geboren zijn.

Ook alle leden die al een tijdje weggeweest zijn hopen wij nu zeker terug te zien. naamspelletjes, de lokalen verkennen, kennismaken met de leiding, de spelletjes en ons terrein, dit alles van onder het goedkeurend oog van hun mama en papa die kunnen genieten van de ouderanimatie van de oud-leiding, waarover verder meer! De Speelclub houdt een klassieke vriendjesdag: de leiding vraagt alle Speelclubbers om een vriendje van op school, uit de buurt of in de sportclub (opnieuw?) mee te brengen naar de chiro.

5

Page 6: Hot Lips Februari 2013

De Rakwi’s mogen ook allemaal een vriendje meenemen! Zij willen namelijk met een nog grotere groep op bivak gaan. Kennen jullie nog vriendjes of vriendinnetjes, neven of nichten of familie? Nodig ze zeker dan allemaal uit want dit is de ideale gelegenheid om met elkaar samen te spelen. We hopen vandaag ook al onze trouwe leden terug te zien. De Tito’s zoeken naar 13-14 jarigen die zich op zondag willen amuseren met een gekke vriendenbende. De Keti’s zoeken het al wat serieuzer. Zij weten immers dat ze na dit bivak de stap naar Aspirant zullen moeten zetten, en dat daardoor het leiding-worden al in zicht komt. Met dat in het achterhoofd gaan ze daarom hun vriendschapsbanden nog versterken! De Aspi’s willen vandaag ook hun band versterken, zij mogen ook allemaal iemand meenemen zodat de groep eventueel groter kan worden. De oud-leiding tenslotte zal een activiteit voorzien voor alle ouders die zin hebben om zich nog eens jong te voelen. Een echte chiro-spelnamiddag voor de mama’s en papa’s dus! Voor wie het iets minder fysiek mag zijn of voor wie graag de leiding en zijn kroost eens aan het werk ziet is er de mogelijkheid om rustig iets te drinken. Om vier uur krijgen ook de leden een hapje en een drankje, zoals elke zondag. Daarna spelen we met de hele groep, leden en ouders, een paar toffe spelen waar groot en klein kan samenspelen en om half zes zingen we dan het C, H, C-H-I, C-H-I-R-O en sluiten we het weekend af.

Ondanks het slechte weer de voorbije weken hebben de bouwwerken ook niet stilgelegen. Van wat vroeger het sanitair was schiet nu bijna niets meer over. Greppels werden gegraven, de vloer is helemaal verdwenen, kasten zijn afgebroken. Kortom, onze leidingsploeg en haar helpers hebben zeker niet stilgezeten. Heb je ook zin om eens de handen uit de mouwen te steken samen met de leidingsploeg of heb je gewoon interesse in de

6

Page 7: Hot Lips Februari 2013

verdere bouwwerken of de bouwplannen? Aarzel dan zeker niet om zondag eens te komen kijken of meer uitleg te vragen aan de leidingsploeg. Zij zullen jullie met alle plezier alles uitleggen en laten zien. Verder willen we ook graag de ouders er op attent maken om zeker alle stukjes van de afdelingen en ook de kalender grondig door te nemen aangezien vele afdelingen nu hun weekend met de afdeling plannen en omdat de nodige info daarover hierin terug te vinden zal zijn. Dit om vergissingen te vermijden. Wij hopen jullie allemaal zo snel mogelijk terug te zien zondagmiddag aan de blauwe poort. Tot zondag! De leidingsploeg van Lisp.

Page 8: Hot Lips Februari 2013

Voor het eerst in vijf jaar viel

Driekoningen nog eens op een

zondag. Meer hadden de jongste

afdelingen niet nodig om in de

verkleedkoffer te duiken en een

indrukwekkende berg snoep en

centjes bij elkaar te zingen!

Hot Lips Exclusief!

Driekoningen!

Page 9: Hot Lips Februari 2013

Het is bijna zover!Op zondag 2 februari organiseren wij onze

Bonte ring @ the movie’s Al onze leden tonen hierbij hun kunnen door er een spektakel van te makenOns thema gaat over “The Movie’s” …Grease, Footloose, Alvin and the Chipmunks, MIB, High School Musical en Frits en Freddy paseren de reveuIedereen is op deze shownamiddag welkom om dit evenement mee te aanschouwen.

start movie om 14u@ zaal de lispenaar

vvK is 3 € / Kassa 4 €Kinderen onder de 6 jaar mogen gratis binnen

Tickets en info verkrijgbaar bij de leidingof mail naar [email protected]

We Vragen wel om op deze dag u kind al om 11.30u naar de chiro te brengen. ( niet naar zaal de lispenaar)Zo kunnen zij nog oefenen voor hun grote moment aanbreekt, geef ze zeker een lunchpakket mee zodat ze zeker geen plankenkoorts krijgen door een lege maag

7

Page 10: Hot Lips Februari 2013

VedetjesVedetjesHooi, lieve Vedetjes,

Januari de maand vol winter en sneeuwpret is weeral voorbij...

Niet getreurd: misschien komen er nogwel sneeuwse zondagen, maar we gaan sowieso

een superleuke maand tegemoet.

3feb: Het is zover! Vandaag is het de grote dag we gaan ons dansje moeten doen voor alle mama’s, papa’s en andere be-kende mensen. Wat jullie zeker niet mogen vergeten is een rode (Rik) blauwe (Olivia) of gele (Xavier) t-shirt en je chiro broek of rok of een andere beige broek. We verwachten jullie al om half 12 op de chiro zodat we nog een laatste keer kunnen oefenen. Vergeet geen lunchpakket mee te nemen!

10feb: Vandaag gaan we iets doen maar wat dat is volledig strikt geheim. Wat jullie al wel mogen weten is dat donkere vreemde individuen iets heel erg hebben gedaan in ons lokaal...Ben je nieuwsgierig? Dan moet je zeker komen!

17feb:Vandaag gaan we héél actief doen. We gaan de enige echte Olympische spelen voor Vedetjes doen. Wie is het sterkste, snelste, lenigste,... Vedetje? Dat is de vraag en misschien gaat er wel een Vedetje naar huis met een mooie medaille.

24feb: Vandaag krijgen jullie jammer genoeg geen leiding van ons.. Oooooh... :(

8

Page 11: Hot Lips Februari 2013

Want wij zijn volop aan het brainstormen over het ontzettend leuke kamp van 3-10 Augustus. Maar niet getreurd, de oudleiding zal er voor zorgen dat jullie een superfijne dag beleven. Dus blijf zeker niet thuis, soms zijn ze bijna even leuk als ons ;)

Dikke knuffels! ;)

Fré, Karen en Greg

9

Page 12: Hot Lips Februari 2013

10

SpeelclubSpeelclubAllerliefste speelclubbertjes!

In januari hebben jullie leiding gekregen van de Aspiranten,we hebben centjes verdient met Driekoningen te zingen en we hebben vaak geoefend voor de Bonte Ring. We hopen jullie deze maand zo vaak mogelijk naar de chiro komen. Als je nog vriendjes of vriendinnetjes hebt die op zondag niet weten wat te doen meenemen zodat ze de chiromicrobe kunnen overkrijgen! In Februari hopen we dat het al wat warmer wordt, maar kleed je zeker en vast elke zondag goed aan! Als het heel koud is voorzien we altijd een binnenprogramma. Wat we in februari gaan doen lees je hieronder.

Maar we kijken ook al uit naar maart want van 22-24 maart gaat ons superleuk speelclubweekend door. Meer info vind je op de volgende pagina.

Page 13: Hot Lips Februari 2013

11

3 februari: Vandaag is het eindelijk de Bonte Ring! Jullie worden verwacht om half 12 op de chiro. Zodat we nog eens kunnen oefenen voordat jullie echt het podium op moeten! Vanaf 2 uur zijn jullie ouders, familie en vrienden welkom om het spektakel te komen bekijken.

10 februari: In januari hebben we vaak binnengezeten om te oefenen voor de Bonte Ring. Nu dat die achter de rug is, is het tijd om terug buiten te spelen! Haal al je overlevingstrucks al maar boven want jullie zijn allemaal geselecteerd voor Expeditie Robinson.

17 februari: We hebben een brief in geheimschrift gekregen. Sarah en Stephanie hebben deze al proberen op te lossen maar het is niet gelukt. Wij hopen dat jullie ons kunnen helpen!

24 februari: De leiding is op weekend in Opglabbeek om ons bivak van 1 tot 10 augustus voor te bereiden. Dus jullie zullen ons een weekje moeten missen. Maar de oudleiding zal er voor zorgen dat jullie een spetterende chironamiddag beleven!

22 -24 maart is het ons bangelijk speelclubweekend. Hieronder volgt al wat praktische info, de volledige uitnodiging volgt in de Hot Lips van maart! Jullie worden vrijdag 22 maart verwacht om 18u45 aan het station van Lier. Hier zullen we zondag terug aankomen om 14u50.

We vertrekken in chirokleren (beige broek of rok, rode t-shirt en een blauwe trui) . Meenemen: veldbed, slaapzak, extra dekentje, 2 setjes speelkleren, zwemgerief (in een klein rugzakje), toiletzak, knuffel, pyjama, zaklamp en de SIS-kaart.

Tot zondag!

Stephanie en Sarah

Page 14: Hot Lips Februari 2013

Chiro lips presenteert:

KENNISMAKINGSWEEKEND

16-17 maart zaterdag 16 maart:

19u30: tijd om rustig een drankje te nemen en

elkaar te begroeten en een plaatsje te

zoeken. Om 20u30 willen we graag met

de info-avond beginnen dus we vragen

iedereen om dat zeker aanwezig en

‘geïnstalleerd’ te zijn 20u00: Bivak-info-avond

Kom alles te weten over onze kampplaats,

slapen in tenten, de regeling rond het

vertrek en de aankomst. Daarna kan je je

specifieke vragen stellen aan de

afdelingsleiding van je kind.

.

Na deze info-momenten kan u

terecht in het praatcafé! Iedereen is welkom!

Bijpraten bij een hapje en een drankje.

Maak kennis met de leiding, volwassenbegeleiding,

oudleiding, de kookploeg,…

Page 15: Hot Lips Februari 2013

zondag 17 maart:

14u: V-Day Deze dag staat helemaal in het teken van

vriendschap.

Vedetjes: verwelkomen van vriendjes die

in 2006 geboren zijn.

Speelclub: vriendjesdag, neem allemaal

een vriendje mee!

Rakwi: Neem allemaal een vriendje mee

zodat we met een grote groep op bivak

kunnen gaan!

Tito’s mogen

Keti: versterken van de vriendschapsband

Aspi: vriendjesdag!

14u: Ouderanimatie De tweede spelnamiddag voor alle

ouders georganiseerd door de oudleiding.

Na het vieruurtje massaspelen met de

leden!

17u30: Formatie: Als afsluiter zingen we met iedereen

C, H, C-H-I, C-H-I-R-O, we zijn een toffe

bende we zijn van de chiro!

Hopelijk tot dan!

Page 16: Hot Lips Februari 2013

12

Rakwi’sRakwi’sHoi Allerliefste rakwi’s van ons!

We zijn nog maar een maandverder in het nieuwe jaar maar we hebben we al veel toffe dingen gedaan! Drie koningen zingen, ons acte voor de Bonte Ring geoefent, lekkere frietjes gegeten voor Dorien haar verjaardag en nog zo veel meer….. Verder willen we ook aankondigen dat we van 26-28 april op weekend gaan! Begin dus allemaal jullie zak al maar in te laden want wij hebben er goesting in! We gaan samen met de Tito’s op weekend om onze kosten een beetje te dekken, maar dit zal superfijn worden. Verdere details krijgen jullie binnenkort. Wat we al wel kunnen vertellen is dat jullie om 19u worden verwacht en dat het weekend eindigt zondagmiddag om 14u. Wij kijken er echt al naar uit en we hebben er ook GOESTINK in!

Ook zullen jullie deze maand 1 keer leiding krijgen van iemand van de oudleiding omdat wij de kampplaats voor de zomer al eens gaan bekijken.

Elke week komen jullie naar de chiro en dat vinden wij superfijn, maar als jullie nog vriendjes en vriendinnetjes , neven en nichten, familie of buurjongens/meisjes hebben die op zondag niet weten wat te doen dan weer op hunne zetel te liggen of tv kijken, neem ze dan gerust eens mee want met hoe meer volk we zijn hoe prettiger het wordt natuurlijk.

17 februari worden jullie allemaal om 12 u op de chiro verwacht.Jullie wilden allemaal eens graag met ons ’s middags eten.

Page 17: Hot Lips Februari 2013

13

Daarom nodigen we jullie uit op een lekker gezellig dinertje. Je moet hiervoor geen geld meenemen, de leiding zorgt voor alles. Je mag natuurlijk wel een mooi hemd met das of een mooi kleedje aandoen. MAAR vergeet zeker ook jullie chiro uniform niet, deze zullen we aantrekken ’s middags om nog eens goe te ravotten!

Zo lieve schatters, we hopen jullie allemaal zo veel mogelijk deze maand terug te zien en met jullie te spelen.

Wat mogen jullie verwachten in de maand februari?

3 februari: BONTE RING! Jullie worden allemaal verwacht om 11u30 stipt op de chiro MET een lunchpakketje voor ’s middags. Wij gaan al iets vroeger naar de zaal dan de ouders om nog een laatste keer te oefenen. Nodig iedereen die jullie kennen maar uit want het gaat een superleuk feest worden!

10 februari: Neem allemaal jullie mooiste gezicht mee want vandaag gaan we een heuse fotoshoot doen, hiervan gaan we later een mooie collage maken.

17 februari: We spreken om 12 u af aan de chiro, we gaan samen gezellig eten eerst om daarna een leuke middag te beleven. De chiro eindigt zoals gewoonlijk om 17u30.

24 februari: Wij zijn onze kampplaats gaan bezichtigen. Maar de oudleiding komt ons vervangen. Zij zullen ervoor zorgen dat het een superleuke namiddag wordt!

Voila lieverds, tot de volgende keer!!!!

Jullie geweldige leiding xxx

Page 18: Hot Lips Februari 2013

14

Page 19: Hot Lips Februari 2013

15

Verjaardags kalender

2 februari – Leider Gregory (wordt 19 jaar)

12 februari – Leidster Bieke (wordt 23 jaar)

25 februari – Vedetje Ella (wordt 6 jaar)

26 februari – Vedetje McWinnie (wordt 7 jaar)

Keti Jochen (wordt 15 jaar)

Page 20: Hot Lips Februari 2013

16

Wij zijn Chiro Lips, de gemengde Chiro van Lier met terreinen aan de Pannenhuisstraat. Op 3 Maart a.s. organiseren wij Croque it Aspi. Dit doen wij voor de tweede keer omdat we met onze groep , de aspiranten, op buitenlandse bivak willen gaan. Om deze reis te bekostigen organiseren wij op 3 Maart een croque dag.

Die dag kan je bij ons overheerlijke croques komen eten zoals een goede croque met vidé of met bolognaise. Genoeg met watertanden, want het duurt nog wel even voor je kan genieten.

Als je geïnteresseerd bent, vul dan snel dit papiertje in. Vermeldt met hoeveel jullie gaan komen en wanneer jullie willen komen eten en laat iets weten op/via volgende contact adressen

Niels Van Asch: [email protected] Tel: 0493690854

Je kan het strookje ook ingevuld afgeven aan de Chiro lokalen, Pannenhuisstraat 360 te lier. Elke zondag tussen 13.30 en 18.00.

Keuze Prijs Aantal croque uit het vuistje €3 croque met groentjes €4 croque madame met groenten

€5

croque bolognaise met groenten €5

croque videe met groenten

€5

croque hawaï met groenten €5 Kinder croque €3 Totaal

Wij reserveren op naam van ………………………………………………………………………………… .

En komen met…….(aantal) personen ongeveer rond……uur.

Page 21: Hot Lips Februari 2013

17

Tito’sTito’sBeste tito’tjes, Februari, dat wil zeggen net halverwege het chirojaar! Het gaat snel als je je amuseert! Hopelijk hebben jullie ook dat gevoel? Wij alvast wel! Hopelijk wordt het vanaf nu ook wat warmer en droger zodat we terug naar buiten kunnen want zo geweldig is het niet in ons lokaal. :) Februari, dat wil ook zeggen Bonte Ring en al de eerste zondag. Zorg dat jullie in vorm zijn zodat we aan iedereen kunnen laten zien dat wij de beste dansers zijn! Vergeet dus zeker ook niet jullie ouders uit te nodigen zodat ze komen zien deze week! Wat er de zondagen na de Bonte Ring nog te wachten staat, dat lees je hieronder.

3 februari, zoals hierboven vermeld is het vandaag de Bonte Ring. De voorstelling begint om 14u zoals jullie op de flyers konden lezen, maar jullie worden vandaag al om 11.30u verwacht op de chiro. Dan gaan we samen naar de zaal en dan doen we een generale repetitie op het podium. Dus heel belangrijk dat jullie allemaal er op tijd zijn zodat jullie weten wanneer en hoe we moeten optreden. Vergeet ook geen lunchpakketje voor ’s middags! Bij het aflopen van de Bonte Ring mogen jullie natuurlijk mee naar huis met jullie ouders.

10 februari, sommige van jullie zullen blij zijn dat de Bonte Ring achter de rug is, vanaf vandaag gaan we er terug stevig invliegen! En daarom al meteen een hevig programma. Vandaag dus allemaal hevige spelletjes, lopen, bruken, … Kortom, zorg dat je goed uitgerust bent!

Page 22: Hot Lips Februari 2013

18

17 februari, vandaag geen gewone zondag maar een groot spel samen met alle chiro’s van het gewest. Wat het juist wordt dat kunnen we natuurlijk niet zeggen maar het zal zeker plezant worden! Zorg zeker dat jullie allemaal komen zodat we aan de rest kunnen laten zien met hoeveel we zijn en hoe goed we wel zijn! Waar het te doen is en hoe we er geraken laten we zeker nog weten! 24 februari, vandaag alweer de laatste zondag van deze korte maand en jullie zullen ons dan ook nog moeten missen. Alle leiding is namelijk op bivakweekend dus vandaag neemt onze oud-leiding de Chiro over! Geen paniek, deze leiding heeft hopen ervaring en ziet er nu al naar uit om nog eens een dagje hun korte broek of rok aan te doen, als ze hen nog past natuurlijk;) Dus als je eens een dagje andere leiding wilt als ons, dan is het vandaag de moment!

Voila, dat was het weeral voor deze maand! Binnen enkele maanden, namelijk het laatste weekend van april, van vrijdag 26 april tot zondag 29 april, gaan we op weekend! We spreken vrijdag af om 19u op de chiro, het weekend is gedaan zondag om 14u, net na de formatie zodat jullie nog tijd genoeg hebben voor jullie huiswerk te maken;) Wat jullie moeten meenemen en waar het is lees je in de volgende Hot Lipsen!

Rode groeten van Yasmine en Joren!

Page 23: Hot Lips Februari 2013

19

Keti’sKeti’sBeste Keti’s

De eerste maand van het jaar zit er weeral op. Het was een toffe maand met veel gelach tijdens de voorbereidingen van ons actje, het babysitten en de dolle sneeuwpret :). En jullie hebben weeral een kaartspelletje bijgeleerd. ;)

3 februari: Vandaag is het De grote dag! We gaan ons actje uitvoeren op het podium van de Lispenaar voor alle ouders! Jullie worden verwacht om half 12 ‘s middags op de Chiro. Breng ook zeker en vast een lunchpakket mee, want wij hebben al zoveel stress dat we daar niet voor gaan kunnen zorgen.

Voor de dames: Zwarte kousenbroek (en natuurlijk jullie chirorok of jullie staan in je ondergoed :D), witte T-shirt, zwart vestje en zwarte das en 2 paar witte kousen.

Voor de heren: Zwarte broek, witte T-shirt, zwart vestje en zwarte das en 2 paar witte kousen.

10 februari: Vandaag is het Jongens-meisjesdag, wel alleen in onze afdeling en niet met de hele Chiro zoals gewoonlijk. Die Jongens-meisjesdag komt nog wat later op het jaar. Meisjes: schmink meenemen en een haarband. Voor de jongens: be pre-pared to get dirty :)

Page 24: Hot Lips Februari 2013

20

17 februari: Omdat het carnaval is, zullen we daarrond is een groot spel in mekaar steken voor jullie. Je mag kiezen of je je zotste verkleedoutfit van

thuis meebrengt of dat je het overlaat aan de verkleedkoffer van de Chiro.

24 februari: Aangezien jullie allertofste leiding het kamp is gaan voorbereiden in Opglabbeek en we jullie fietsroute aan het uitstip-pelen zijn, kunnen we er vandaag niet zijn. De Oudleiding gaat het een dagje overnemen van ons. Wie jullie leiding gaat zijn, is nog een raadsel en wat jullie gaan doen nog een grotere veras-sing. Jullie moeten maar 1 ding doen van ons: en dat is braaf zijn :). De Oudleiding is al niet meer van de jongste he ;).

1-2-3 maart: Ketigewestweekend: Om half 8 worden jullie ver-wacht in Larum (Geel). De kostprijs van dit weekend bedraagd amper €25. Zondag is het einde voorzien om 12u. Dan mogen jullie ouders die jullie waarschijnlijk nog altijd niet kunnen missen, jullie komen halen. We kunnen misschien met z’n allen samen op de Chiro vertrekken. We spreken op de Chiro af tegen 18.30. Laat zeker op Facebook weten van wie de ouders willen en kun-nen rijden en hoeveel plaatsen jullie nog vrijhebben zodat we er zeker allemaal geraken en terug thuis geraken. Als we terug thuis zijn kunnen we misschien met z’n allen een Krok-mesjieu gaan eten bij de Aspirantjes, of ze verdienen nog niet genoeg geld om buiten België te geraken :D haha.

Veel blauwe groeten van Vincent & Bietjeeuuh

Page 25: Hot Lips Februari 2013

21

Aspi’sAspi’sBeste Aspitjes,

Afgelopen maand hebben jullie tijdens AIL weer laten zien wat voor leiderscapaciteiten jullie in jullie mars hebben. Als leiding van de Aspi’s was ik dan ook enorm fier toen ik al die lachende gezichtjes mocht bewonderen. Call of Duty, de teletijdmachine en Pop idolen waren originele thema’s op maat.

Komende maand staat er weer heel wat op het programma op en naast de chiro. Allereerst hebben we de Bonte Ring waar jullie al enkele weken opnames hebben voor mogen maken en we komen in de laatste rechte lijn voor de Croque it Aspi. Deze hele organisatie is voor de meeste onder jullie niet nieuw aangezien jullie dit voor de 2de keer organiseren. Hoog tijd dus om al jullie vrienden, familie, …. uit te nodigen en in te schrijven. Hoe meer inschrijvingen hoe meer we verdienen en des te meer budget voor onze buitenlandse reis Aangezien deze buitenlandse reis door mijn stage niet tijdens de paasvakantie kan doorgaan moeten we opzoek naar een nieuwe datum. Wanneer we die buitenlandse reis zullen plannen zal deze maand ook zeker aan bod komen. Stel jullie ouders nog even gerust, ik kom zo snel mogelijk bij iedereen thuis langs met meer duidelijkheid. Maar wat staat er nu echt op de agenda ??? 03/02: Vandaag staat de Bonte Ring op het programma, wat dit precies allemaal inhoud weten jullie inmiddels of vind je elders in deze Hot Lips. Zorg alvast dat je op je scherpst staat want het zal nodig zijn J. Jullie worden verwacht om half 12 op de Chiro samen met alle andere leden maar als je vroeger wil komen mag dat altijd. Wij zijn al van in de vroege uurtjes aan het werk in de Lispenaar en alle hulp is welkom.

Page 26: Hot Lips Februari 2013

22

10/02: Zoals jullie weten zit ik momenteel in Oostenrijk boven op een van de prachtige bergen of in ‘Europa’s Beste Apres Ski’ GoaßStall. Maar niet getreurd ik heb een waardige vervanger gevonden voor jullie een dagje te animeren. Wat hij of zij voor jullie in petto hebben is ook voor mij een grote verassing maar een ding is zeker, ge zult elle ni vervelen.

17/02: Lang geleden dat we nog eens gewoon chiro hebben kunnen doen. Vandaag geen koken, AIL, … gewoon wij zeven en niks anders. We duiken nog eens terug in de oude chirodoos en halen de echte klassiekers boven.

24/02: Jullie hadden het alvast opgevangen, de voltallige leiding is dit weekend niet aanwezig op de chiro. Om er een bangelijk kamp van te maken zijn wij dit weekend op prospectie in Opglabbeek. Wie mij gaat proberen te komen vervangen gaat uiteraard goed zijn best moeten doen ;) maar ze zullen wel iemand vinden.

Zoals jullie zien is er weer heel wat te doen dus zeker komen J!!

Page 27: Hot Lips Februari 2013

23

cOnTAcTgEgEVEn LEIdIngcOnTAcTgEgEVEn LEIdIngvedetjes

Karen De Graaf 0474/46.46.43Frederick Braeckmans 0484/80.99.99Gregory Voorhoof 0498/60.98.91

speelclubSarah Vercruysse 0499/48.37.05Stephanie Van Loey 0494/36.45.03

rakwi’sMichael Baekelmans 0483/65.63.44Kevin Van Doren 0494/79.61.87Dorien Van Roosbroeck 0496/89.89.54

tito’sJoren Celis 0496/75.01.04Yasmine Bogaert 04 79 18 97 58

Keti’sBianca Baekelmans 0495/66.27.94Vincent Corveleyn 0497/36.43.40

aspi’sNiels Van Asch 0493/69.08.54

groepsleidingMichael Baekelmans 0483/65.63.44Niels Van Asch 0493/69.08.54

volwassen BegeleidingChristel Ceulemans 0494/39.82.34Luc Ceulemans 0486/22.39.64

Page 28: Hot Lips Februari 2013

24

KALEndERKALEndER"feBruari 2013* 3/02 11u30: generale repetitie op de chiro (lunchpakketje meenemen) 13u30: deuren Bonte ring in de Lispenaar 14u: Begin van de voorstelling

maart 2012* 3/03 Croque-it asp!* 16-17/03 Kennismakingsweekend 16/03 20u: Bivakinfoavond met aansluitend praatcafé 17/03 14u: ouderanimatie en v-day* 22-24/03 speelclubweekend

aPriL 2013* 26-28 april: Weekend rakwi’s en tito’s* 27-28 april: overnachting vedetjes

mei 2013* 24-25-26 mei: 10e ribbekesfeesten 24/05 mei: Quiz inschrijvingen: [email protected]

augustus 2013* 1-10/08 Bivak* 3-10/08 Bivak voor de vedetjes* 10/08 Kampvuur voor de ouders in Opglabbeek