Geven 2015

52
T er B r u g g e G E V E N Collectie Kerstgeschenken 2015 45 J A A R J O N G kijk op onze website voor het gehele assortiment www.terbrugge.com

description

Collectie Kerstgeschenken 2015 Ter Brugge Geschenken

Transcript of Geven 2015

Page 1: Geven 2015

Ter Brugge

GEVEN Collectie Kerstgeschenken 2015

45JAAR JONG

kijk op onze websitevoor het geheleassortiment

www.terbrugge.com

Page 2: Geven 2015

voorwoord

Geachte relatie,

Vol trots presenteren wij u hierbij onze nieuwe collectie kerstgeschenken. Met veel plezier en toewijding hebben we dit jaar wederom diverse kerstgeschenken samengesteld om u te inspireren en enthousiasmeren!

Kerstgeschenken geven is en blijft een mooie en waardevolle traditie. De nieuwe werkkostenregeling heeft weer veel verandering teweeg gebracht in de mogelijkheden uw medewerkers te bedanken en uw waardering te laten zien door het jaar heen. Deze regeling biedt nieuwe perspectieven voor het geven van prachtige geschenken, passend binnen ieder budget en iedere doelgroep.

Als Twents familiebedrijf vieren wij dit jaar ons 45 jarig jubileum. Wij zijn in deze jaren uitgegroeid van een leverancier van traditionele kerstpakketten naar een totaalleverancier voor de meest uiteenlopende geschenken. Of het nu gaat om kerstgeschenken, relatiegeschenken of promotieartikelen, bij ons staat de klant centraal.

Onze kracht ligt in het op maat samenstellen van geschenken voor, of samen met, onze klanten. Wij bieden uitgebreide mogelijkheden voor online keuzeconcepten en onze sfeervolle geschenkmakerij is volledig ingericht om ter plaatse een geschenk geheel naar uw wens samen te stellen. Dit vraagt om inlevingsvermogen, originaliteit en kennis van de huidige trends en producten. Wij hebben alle afdelingen onder één dak. Korte lijnen, jarenlange ervaring en divers aanbod combineren wij met een persoonlijke, flexibele benadering. Vanzelfsprekend staan wij garant voor een hoge leverbetrouwbaarheid.

Ook dit jaar willen wij u hierbij graag van dienst zijn. `Kom, kiek en geniet´ van de collectie in deze brochure en in onze sfeervolle showroom, waar we samen met u onder het genot van een kopje koffie met heerlijke Twentse krentenwegge en Belgische bonbons een passend geschenk selecteren en samenstellen. We staan voor u klaar!

Met vriendelijke groet,namens het team van Ter Brugge Geschenken B.V.

Gert en Carla Ter Brugge

Page 3: Geven 2015

Inhoudsopgave Pagina

Geschenk op maat 2

Online keuzeconcept 4

Inspiratie 5

Kerstpakketten 10

Wellness 40

Relatiegeschenken 44

Algemene informatie 49

OrigineelWij hebben eigen productlijnen ontworpen.

Deze producten hebben een unieke verpakking en zijn alléén verkrijgbaar bij Ter Brugge

Geschenken! U herkent ze aan deze stempel.

S IN D S 1 97 0

alleen bijverkrijgbaar

Maatschappelijk verantwoord ondernemenTer Brugge Geschenken BV heeft het maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen hoog in het vaandel staan en zet zich hier actief voor in.

In onze branche draait het om mensen. Wij zorgen dat u uw werknemers en relaties kan waarderen met de meest prachtige geschenken. Ook binnen onze organisatie staan mensen centraal en nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid op de arbeidsmarkt. Zo werken wij in onze eigen inpakafdeling samen met medewerkers van regionale sociale werkvoorzieningen en hun begeleiders. Deze medewerkers hebben een afstand tot de arbeidsmarkt en krijgen bij ons de kans om aan het arbeidsproces deel te nemen. Onze geschenken worden feestelijk en met veel zorg door ons en deze medewerkers ingepakt.Zo geven wij maatschappelijk verantwoord ondernemen handen en voeten.

Page 4: Geven 2015

geschenk op maaT

Stel zelf uw pakket samen in onze geschenkmakerij!*

Onze kracht ligt in het samenstellen van geschenken en pakketten op maat. Een pakket waar aandacht aan is besteed, aandacht voor uw medewerker of relatie.

In onze showroom staan de kerstgeschenken uit deze brochure overzichtelijk geëtaleerd en onze geschenkmakerij is volledig ingericht om ter plaatse een geschenk geheel naar uw wens samen te stellen. Profiteer van onze jarenlange ervaring, kennis van trends, inlevingsvermogen en originaliteit. Maak samen met ons een keuze uit een ruim assortiment food en non-food artikelen, waarin wij uniek zijn met onze eigen productlijnen. Wij staan voor u klaar om samen met u het perfecte geschenk te creëren voor uw medewerkers en/of relaties.

Een van onze kernwaarden daarbij is klantgerichtheid. Voor ons is het een feest om klantgericht bezig te zijn, want wij mogen altijd klanten verblijden met een cadeau! Hoe leuk is het voor u als gever om een compliment te krijgen voor het mooie geschenk? Het verschil zit hem in de details, en daar letten wij op!

Wij ontvangen u graag in onze sfeervolle showroom om onder het genot van een kopje koffie met heerlijke Belgische bonbons of een lekkere Twentse krentenwegge samen met u een passend geschenk samen te stellen. Uiteraard komen wij ook graag bij u langs voor een persoonlijk advies.

Kortom: ‘kom, kiek en geniet’ van onze geschenken.

We zien u graag, bel of mail tijdig voor een afspraak. Hoe eerder, hoe ruimer de keuze.

* Lees de voorwaarden op pagina 49

2

Page 5: Geven 2015

geschenk op maaT

3

Page 6: Geven 2015

stap 1Log in met uw persoonlijke code.

Na het inloggen kunt u uwmedewerkers en/of relaties begroeten met een persoonlijke welkomsttekst.Wij kunnen u hierbij helpen en ideeën aandragen.

U bepaalt vooraf welke geschenken uw medewerkers en/of relaties te zien krijgen. U heeft met ons hiervoor een budget afgesproken en wij stellen, in overleg met u, het assortiment samen.

U kunt ervoor kiezen om de geschenken huis-aan-huis te laten bezorgen of op één door u aangegeven locatie.

stap 2Bekijk alle geschenken die speciaal voor u zijn samengesteld.

stap 3Kies uw geschenk en vul uw gegevens in.

online keuzeconcepT

Laat uw medewerkers of relaties zelf hun geschenk kiezen door gebruik te maken van één van onze keuzeconcepten. Via een website, die door ons geheel naar uw wens en huis-stijl ingericht kan worden, kunnen uw medewerkers en rela-ties inloggen en hun eigen geschenk naar keuze bestellen.

De voucher waarin uw medewerkers hun inlogcode ontvangen kunt u op verschillende manieren aan uw medewerkers of relaties pre-

senteren. Naar uw keuze kunnen wij de geschenkvoucher personaliseren en op diverse manieren verpakken al dan niet gecombineerd met een klein geschenk.

Bij het keuzeconcept ‘Geschenk naar Wens’ wordt het door de medewerker gekozen geschenk verzonden naar het door de medewerker zelf opgegeven (thuis)adres. Handig indien uw medewerkers niet op één vaste locatie werkzaam zijn.

Bijzonder in de kerstpakkettenbranche is ons concept ‘Geschenkkeuze’, waarbij

de keuzes van de medewerkers al ruim voor Kerst worden gemaakt. De gekozen geschenken worden vervolgens samen in één zending

afgeleverd op de door u aangegeven locatie(s). U deelt zelf de geschenken uit

aan uw medewerkers, bijvoorbeeld tijdens een kerstbijeen-komst. Goed voor het kerstgevoel van uw mensen. Zij kiezen zelf, en krijgen toch een echt kerstpakket aangeboden van de werkgever.

Of het nu om een enkel geschenk gaat, een kerstpakket of het keuzeconcept, onze kracht ligt in het bieden van maat-werk. Wij denken met u mee en stellen het assortiment samen op basis van de door u aangegeven wensen, passend bij het beschikbare budget. U kunt kiezen uit een zeer uiteenlopend assortiment: traditionele pakketten, samengestelde geschenken, well-ness, huishoudelijke artikelen, cadeaubonnen, belevenissen, goede doelen en nog veel meer. Alle geschenken vertegen-woordigen de volledige waarde van uw budget. Laat u op de volgende pagina’s vast inspireren!

Het online keuzeconcept wordt veel ingezet voor kerst- geschenken, echter dit is ook zeer geschikt als concept voor uw relatiegeschenken, sales- en marketingdoeleinden, evenals uw loyaltyprogramma.

Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom om de mogelijkheden te bespreken. Neemt u ook eens een kijkje op onze demo via www.terbrugge.com en ervaar het online keuzeconcept zelf!

S IN D S 1 97 0

alleen bijverkrijgbaar

4

Page 7: Geven 2015

vogelhuisjeVooral in de wintermaanden is het

voor vogels erg moeilijk om een juiste

schuilplaats te vinden.

Hang vogelhuisjes dan ook in de herfst op,

zorg voor een vrije aanvliegroute en hang ze

niet in de felle zon.

koeltasDe koeltas is verkrijgbaar in diverse

kleuren. De zilverkleurige voering zorgt

voor een langdurige koeling van uw

dranken en etenswaren. Het extra voorvak

met kleuraccent rondom de ritssluiting is

geschikt om uw overige spullen in op te

bergen.

shooawayDe ShooAway is een

veilig en milieuvriendelijk

apparaat om insecten uit de buurt te

houden van uw eten. De strategisch

geplaatste vleugels met gepatenteerde

holografische punten roteren veilig en

geruisloos. Bij aanraking van de vleugels

stopt de ShooAway automatisch.

vuurkorfCreëer een bijzonder aangename sfeer

en warmte in uw tuin met deze vuurkorf.

Geniet op koelere avonden van dit open

vuur met vrienden of familie.

gardenaTuinieren doet u natuurlijk niet zonder

tuingereedschap en besproeiingssystemen.

Om uw tuin perfect te kunnen

onderhouden, biedt Gardena de juiste

middelen.

barbecueDeze barbecue past zowel in de tuin als op

het balkon. Voorzien van een verstelbare

luchtopening in het deksel en een design

handvat.

vintage rugtasEen trendy rugtas in vintage look. Het ruime

hoofdcompartiment is dubbel afsluitbaar

door een trekkoord en opvallende gespen.

inspiraTie

buitenGeniet van het buitenleven met deze

praktische en stijlvolle artikelen uit ons

buiten-assortiment. De ideale basis voor

een stoer kerstgeschenk.

5

Page 8: Geven 2015

beauteaBeautea…Om de wereld even te laten wachten.

Beautea is een uniek theeconcept. Huidverzorgingsproducten op basis

van witte thee extract, unieke losse thee en luxe theebuiltjes mét

een bijpassend servies. Een totaalpakket waarbij thee en schoonheid

worden gecombineerd.

Beautea verzorgingsproducten zijn uitsluitend gebaseerd op

natuurlijke ingrediënten en hebben een heerlijke geur. Om de

theebeleving compleet te maken hoort bij de thee een mooi en

modern theeservies. Het grote theeglas zorgt ervoor dat alle zintuigen

worden geprikkeld. Zien, ruiken en proeven!

kerstdecoratieIt’s beginning to look a lot like Christmas…

Eén van de trends op gebied van

kerstdecoratie is de Scandinavische

decoratie. Hierbij kan gedacht worden aan

hout, zwart en wit, te combineren met

grijs, koper en geel. En met deze bijzondere

kerstballen van glas met decoratie is uw huis

helemaal christmasproof.

home lettersIn een tehuis in Vietnam worden de

houten lifestyle accessoires met de hand

kleurrijk beschilderd. Hiervoor ontvangen

de bewoners met een geestelijke of

lichamelijke beperking een volwaardig

salaris. Dit doet ze goed; ze nemen deel aan

de maatschappij, krijgen een opleiding en

verdienen hun eigen geld!

fragrance sticksVerspreid in uw huis een heerlijke subtiele

geur met fragrance sticks, ofwel geurstokjes.

Deze zijn gemaakt van riet en absorberen en

verspreiden de uniek gemengde geurolie.

riverdaleMet woonaccessoires voor het gehele huis

is Riverdale één van de bekendste merken

in de woonbranche. Door een team van

designers worden de laatste modetrends

vertaald naar nieuwe ontwerpen.

fleeceplaidEen fleeceplaid maakt de woonkamer

gezellig en warm. Kom in de kerststemming

door samen op de bank onder een plaid te

kijken naar een gezellige kerstfilm.

inspiraTie

lekker binnenKleuren, geuren, smaken en vormen.

Alle zintuigen worden geprikkeld met

deze mooie en fijne artikelen.

6

Page 9: Geven 2015

Telefoon sportarmbandBerg uw telefoon tijdens het sporten handig

op in de telefoon sportarmband. Zo kunt u

blijven genieten van uw favoriete muziek.

De sportarmband is geschikt voor de meest

smartphones. Inclusief vak om uw sleutel in

op te bergen.

Activity trackerVolg uw activiteit, slaap en calorieverbruik

met deze activity tracker. Het verschaft u

inzicht in uw prestaties en helpt u nieuwe

doelen te stellen met de gratis app. Dit is

de volgende stap naar een gezondere en

bewustere levensstijl!

Sunshine solar opladerDeze oplader is door zijn unieke reSound®

materiaal en de 5 geïntegreerde

zonnepanelen een erg duurzaam product.

Met de 2600mAh oplaadbare lithium

batterij slaat u alle zonne-energie op om er

uw mobiele apparatuur mee op te laden.

Wordt geleverd met een micro USB kabel.

Waterfles met infuserEen 800 ml tritan fles met fruit infuser

compartiment. Geef water volop vitaminen

en smaak door vers fruit toe te voegen in

het compartiment, dat ook als koelelement

gebruikt kan worden door ijsklontjes toe te

voegen.

Osaka tassenDe Osaka tassen maken duurzame mode

mogelijk voor het dagelijkse leven met het

gerecyclede rPET materiaal waarvan ze

gemaakt zijn.

KruidentuintjeKweek uw eigen kruiden in 3 keramische

kruidenpotten met een trendy krijtbord

vlak. Inclusief krijt, potgrond en zaden voor

peterselie, bieslook, basilicum en zaden

voor zonnebloemen.

smoothiesetSnijd gemakkelijk uw fruit met de

verschillende mesjes in deze smoothieset.

De mesjes zijn speciaal ontworpen voor

sinaasappels, bananen, kiwi’s en aardbeien.

inspiraTie

duurzaam/gezondSteeds meer organisaties zijn zich bewust

van hun verantwoordelijkheid op het

gebied van gezondheid en duurzaamheid.

Ook voor kerst- en relatiegeschenken

stijgt de vraag naar gezonde en duurzame

producten. Hierbij een kleine selectie van

de vele mogelijkheden om dit thema te

verwerken in uw geschenk.

7

Page 10: Geven 2015

Cakepop giftsetMet deze set maakt u in een handomdraai

uw eigen feestelijke cakepops. Inclusief

siliconen bakvorm, lollystokjes, siliconen

decoratiepen met 4 verschillende

spuitmondjes en een receptenboekje. Deze

giftset is ook verkrijgbaar in de thema’s:

macaron, whoopie, pizza, crêpe en crème

brûlée.

gezelligOp deze pagina vindt u veel inspiratie

voor geschenken die uw koude

winterdagen met familie en vrienden

compleet maken. Speel of knutsel er op

los onder het genot van zelfgemaakte

lekkernijen!

SelfiestickSelfie maker inclusief uitschuifbare

monopod om selfies te maken overal waar u

bent. Compatibel met iOS en Android.

popcorn setGezellig filmavondje thuis? Maak uw avond

compleet met deze popcorn set! In de

siliconen popcornbeker maakt u de popcorn

eenvoudig en snel klaar in de magnetron.

Deel de popcorn daarna uit in de papieren

traktatiebekers.

Sound bass speakerDeze 2 x 3W bluetooth speaker met

sterke 1.200 mAh batterij brengt uw

muziekbeleving naar een hoger niveau!

Aluminium kast met ABS gril. De onderkant

is rubberized voor de beste geluidskwaliteit.

houten kerstboomLeuke kleine houten kerstboom. Passend in

elk interieur. Zet de kerstboom zelf in elkaar

en voeg leuke accessoires toe.

Knutsel kerstdecoratieMet deze knutselpakketten creëer je je

eigen kerstversiering of kerstpop. Iedereen

kan knutselen met de bijgeleverde

handleiding. Een leuke decoratie voor

iedere woonkamer.

spellen van 999 gamesDe veelzijdige spellen van 999 Games

staan garant voor een gezellige avond met

vrienden en familie.

inspiraTie

8

Page 11: Geven 2015

restaurant cadeaukaartDé nummer 1 restaurant cadeaukaart van

Nederland. Van eetcafé tot sterrenzaak, geldig

in ruim 1.300 restaurants. RestaurantCadeau,

altijd goed!

ici paris xl gift cardDe ICI PARIS XL gift card is dé cadeaukaart

voor liefhebbers van geuren, huidverzorging

en cosmetica.

Weekendjeweg.nlVerwen uw personeel of relaties met de

Weekendjeweg.nl cadeaucard. Hét cadeau

voor een onvergetelijk verblijf in een hotel

of op een bungalowpark. Keuze uit ruim

2.000 hotels en 550 bungalowparken.

cadeaubonnenOverweegt u om uw medewerkers een

cadeaubon te geven? Ook daarin hebben

wij diverse mogelijkheden. Natuurlijk

is het ook mogelijk om cadeaubonnen

van diverse waardes toe te voegen aan

een geschenk. Hieronder een greep

uit het assortiment. Informeer naar de

verschillende mogelijkheden.

boekkadoMet de cadeaukaart van Boekkado

verrast u iemand met een spannend

boek of interessant e-book.

V&D cadeaukaartZoveel mensen, zoveel wensen. Het ideale

cadeau ligt voor u klaar bij V&D! Met de

V&D cadeaukaart biedt u uw werknemers

de mogelijkheid zelf een keuze te maken uit

het uitgebreide assortiment van V&D. De

kaart is tevens te besteden bij vd.nl en in

alle La Place vestigingen.

dierenwinkel xlDierenwinkelXL.nl is er voor al uw

huisdierbenodigdheden. Met een

assortiment van ruim 6.000 producten

van de beste kwaliteit vindt u altijd iets

voor uw huisdier.

Nationale TijdschriftenbonDe cadeaubon voor een tijdschriften abon-

nement naar keuze. U heeft keuze uit 350

Nederlandse tijdschriften en dagbladen.

inspiraTie

9

Page 12: Geven 2015

DienbladTB150101

stoere tasTB150004

Houten dienblad 26x26xH5 cm Rode wijn Merlot 0,25 l Party rondjes toast 60 gr Brie 125 gr Pinda’s gekruid 150 gr Kaas biscuits 75 gr Chocolade zeevruchten 50 gr Feestelijk verpakt in folie

Coca-Cola Zero 0,33 l, 2 st Suikerwafel 55 gr Chips zeezout 150 gr Borrelnootjes spicy taco 150 gr Belgische chocoladetruffels 150 gr Big Ben chocolinzen 200 gr Verpakt in papieren draagtas

kersTpakkeTTen

U kunt uw geschenk personaliseren met een logo, tekst of persoonlijke groet.

Neem contact op over de diverse mogelijkheden.

Totaalexcl. btw

11,50BTW 1,47

Totaalexcl. btw

9,75BTW 0,73

10

Page 13: Geven 2015

houten kistjeTB150103

budget roodTB150104

Houten kistje 17x17xH15 cm Rode wijn Tempranillo 0,25 l Party rondjes toast 60 gr Brie 125 gr

Coca-Cola 0,2 l, 2 st Thee bosvruchten 30 gr Suikerwafel 55 gr, 2 st Nougat-hazelnoot wafels 100 gr Wasa knäckebröd sesam 200 gr

Aardbeienspread Fair Trade 15 gr, 2 st Pannenkoekmeel 500 gr Chips zeezout 125 gr Curly kaascrackers 65 gr Harlekijntjes droprepen 66 gr

Popcorn zoet 100 gr 24 Chocola’s 80 gr Maltesers 37 gr Verpakt in geschenkdoos

Pinda’s gekruid 150 gr Boerenmetworst 120 gr Chocolade extra puur 100 gr Feestelijk verpakt in folie

kersTpakkeTTen

Totaalexcl. btw

15,00BTW 1,19

Totaalexcl. btw

14,00BTW 1,52

S IN D S 1 97 0

alleen bijverkrijgbaar

S IN D S 1 97 0

alleen bijverkrijgbaar

11

Page 14: Geven 2015

gouden verrassingTB150202

a perfect winter dayTB150203

Appelsap 0,5 l Thee 10x2 gr Krakelingen 300 gr Van der Meulen beschuit 100 gr Zwarte bessenjam 340 gr

Kruidkoek 140 gr Party rondjes toast 60 gr Eru Goudkuipje smeerkaas 100 gr Chips zeezout 125 gr Buiteman kaasbolletjes met sesam 75 gr

Pinda’s gekruid 150 gr Bonbons 180 gr Twix miniatures 130 gr Verpakt in geschenkdoos

kersTpakkeTTen

Partylight 13x13xH14 cm Partylight 10,5x10,5xH11 cm Theelichtjes 9 st Appelsap 0,33 l Caramel koekjes 150 gr Pane rustico toast 100 gr Camembert 125 gr

Chips zeezout 125 gr Pinda’s gekruid 150 gr Marshmallows 175 gr Verpakt in geschenkdoos

Totaalexcl. btw

21,50BTW 2,79

Totaalexcl. btw

20,00BTW 1,57

Stel zelf uw pakket samen in onze geschenkmakerij!

zie pag. 2

12

Page 15: Geven 2015

cinema at homeTB150204

vincents meesterwerkenTB150206

Popcornbak Ø18xH17,5 cm Glas 0,4 l, 2 st Rietjes 100 st Cola 1 l

Boekje Vincent van Gogh: Zijn leven, zijn werk Bamboe snijplank met mes 25x15 cm Latte macchiato & cappuccino 61 gr Haver-stroopkoeken met honing biologisch 175 gr Mini toast 90 gr Bruschetta gegrilde paprika 90 gr Chips kaas-bieslook 150 gr Nootjes gekruid 150 gr Oer speltwafels biologisch 100 gr Frutesse rinse appelstroop 15 gr , 2 st Chocolade zeevruchten 125 gr Verpakt in geschenkdoos Milkshake aardbei & vanille 4x20 gr

Popcorn zoet 100 gr Big Ben chocolade pinda’s 250 gr Tortilla chips 125 gr

Salsa dip 280 ml Pinda’s gekruid 150 gr Huls Boerenmetworst gesneden 100 gr Verpakt in geschenkdoos

kersTpakkeTTen

Totaalexcl. btw

23,00BTW 2,14

Totaalexcl. btw

21,50BTW 2,54

Tip: Kijk op onze website www.terbrugge.com

voor het Cinema XL pakket! (TB150303)

13

Page 16: Geven 2015

verantwoord genietenTB150208

stijlvol zilverTB150210

Vogelhuis 12,5x11,5xH25 cm GreenTrail witte wijn Sauvignon blanc biologisch 0,75 l Appelsap biologisch 0,2 l, 2 st Pickwick groene thee 20x2 gr Muesli oerkoek rozijn-amandel biologisch 125 gr Spelt stroopwafel met honing biologisch 2 st

Thee 10x2 gr Appelsap 0,75 l Sneeuw spritsen 175 gr Suikerwafel 55 gr, 2 st Tomatensoep 450 ml Bouchees bladerdeeg pastei 100 gr Kipragout 400 gr Van der Meulen beschuit 100 gr Zwarte bessenjam 225 gr Chips zeezout 125 gr Party rondjes toast 60 gr

Party spread Mediterraans 100 gr Pinda’s gezouten 150 gr Meringues 120 gr Chocolade dennenappels 100 gr Verpakt in geschenkdoos

kersTpakkeTTen

Pannenkoekmeel 500 gr Chips zeezout bio organic 125 gr Spelt & lijnzaad toast biologisch 100 gr Balisto muesli 37 gr Verpakt in geschenkdoos

Totaalexcl. btw

25,00BTW 1,88

Totaalexcl. btw

25,00BTW 3,31

S IN D S 1 97 0

alleen bijverkrijgbaar

14

Page 17: Geven 2015

x-mas treeTB150209

lantaarnTB150212

Houten X-mas Tree H34 cm Houten rendier 17x4xH15 cm Beker rood, 2 st Fisherman’s Friend bewaarblikje Hot chocolate 100 gr

Lantaarn 15x15,5xH39 cm Kaars Ø7xH10 cm Appel-peer sap 0,75 l Koekjes kerstmelange 150 gr Chips tomaat basilicum 90 gr

Kruidcake in a cupNaast de ‘cake in a cup’ mix chocolade, is er dit jaar

een nieuwe smaak bedacht: Kruidcake! In een hand-

omdraai zet je een heerlijk kopje kruidcake op tafel.

´Je eigen high-tea in 5 minuten’

Pinda’s gekruid 150 gr Buiteman kaasbolletjes 75 gr Marshmallows 250 gr Chocolade zeevruchten 125 gr Verpakt in geschenkdoos

Cola 1 l ‘Cake in a cup’ kruidcake 280 gr Chips zeezout 100 gr Breekchips hot chili 75 gr Pinda-rozijnenmix 150 gr

Fisherman’s Friend 25 gr Marshmallows 250 gr Tony’s Chocolonely melk 47 gr Verpakt in geschenkdoos

kersTpakkeTTen

Totaalexcl. btw

26,00BTW 3,61

Totaalexcl. btw

25,00BTW 3,24

S IN D S 1 97 0

alleen bijverkrijgbaar

15

Page 18: Geven 2015

hamburger happenTB150214

chique en trendyTB150215

de canvasshopper is verkrijgbaar in verschillende kleuren

Hamburgerserveerschaal 27x13 cm Hamburgermaker Ø11 cm Coca-Cola 0,5 l Coca-Cola zero 0,5 l Kaiserbroodjes 4x50 gr

Canvas shopper 27x13xH37 cm Theelichthouder Ø 5,5xH6,5 cm, 2 st Theelichtjes 9 st Ventisquero Clasico rode wijn Merlot 0,75 l Thee 3 smaken 15x2 gr Cheese bites 150 gr Picos dipstokjes 100 gr

Breekchips sour cream & onion 75 gr Bruschetta gegrilde paprika 90 gr Chocolade zeevruchten 125 gr Verpakt in geschenkdoos

Kips hamburgers 160 gr Kips kipburgers 160 gr Kesbeke augurken plakjes 370 gr Heinz tomaten ketchup 220 ml Salade kit balsamico 120 gr

Mosterd 106 ml Pinda’s gezouten 150 gr Chips zeezout 100 gr Verpakt in geschenkdoos

kersTpakkeTTen

Totaalexcl. btw

27,50BTW 4,23

Totaalexcl. btw

27,50BTW 3,17

16

Page 19: Geven 2015

rood30TB150305 Servetten 33x33 cm Gulpener oud bruin 0,3 l, 2 st Cappuccino 8x12,5 gr Koekjes met Belgische chocolade 150 gr Theebiscuit 100 gr Bolletje knäckebröd volkoren 240 gr Aardbeienjam 225 gr Pasta schelpjes 250 gr Bertolli pastasaus 500 gr Instant noodles hot & spicy 65 gr Crackers 200 gr Roombrie bieslook 125 gr Bolletje zoute pepsels 150 gr Nootjes gekruid 150 gr Huls boerenmetworst 120 gr Harlekijntjes zachte zoete drop 100 gr Pralines 200 gr Chocolade boomhangers 100 gr Verpakt in geschenkdoos

kersTpakkeTTen

Totaalexcl. btw

30,00BTW 2,66

Tip: Kijk op onze website www.terbrugge.com

voor het Life & Living pakket in dezelfde stijl!

(TB150301)

S IN D S 1 97 0

alleen bijverkrijgbaar

Stel zelf uw pakket samen in onze geschenkmakerij!

zie pag. 2

17

Page 20: Geven 2015

goud 30TB150304 Servetten 33x33 cm Thee 10x2 gr Appelsap 0,5 l Chocolate chip cookies 175 gr Kruidkoek 140 gr Van der Meulen beschuit 100 gr Zwarte bessenjam 340 gr Pasta 500 gr Groene pesto 190 gr Tomatensoep 450 ml Soepstengels 120 gr Chips zeezout 125 gr Crispy crackers 200 gr Kaas biscuits 75 gr Kruidenkaas 150 gr

Suikerwafel 55 gr, 2 st Harlekijntjes zachte gemberdrop 100 gr Popcorn 100 gr Chocolade truffels 150 gr Chocolade boomhangers 100 gr Verpakt in geschenkdoos

kersTpakkeTTen

Totaalexcl. btw

30,00BTW 2,42

Stel zelf uw pakket samen in onze geschenkmakerij!

zie pag. 2

18

Page 21: Geven 2015

memoriesTB150302

december to rememberTB150306

Roots houten wandbord 28xH40 cm La Trappe wit bier 0,33 l, 2 st Appel-peer sap 0,75 l Cappuccino 4x12 gr ´Cake in a cup´ chocolade 280 gr Pane rustico toast 100 gr

Bitterballen serveermandje 9,5x9,5xH6 cm Candlecover theelicht decoratie H16 cm Theelicht maxi Servetten 25x25 cm Mok ‘Remember’ blauw 500 ml Mok ‘Oh deer’ grijs 500 ml Hot chocolate 4x25 gr Campina slagroom 250 gr Stroopkoekjes 110 gr Time Out granenbiscuits choco 48 gr

Roombrie 125 gr Hartige sticks 4 smaken 200 gr Chips sweet chili 90 gr Dropmix 200 gr Cacao truffels 120 gr Verpakt in geschenkdoos

Petit pains meergranen 4x75 gr Hero chocolade hagelslag melk 15 gr, 2 st Bitterballen ragout 420 gr Paneermeel 150 gr Mosterd 106 ml Praline chocolade ballen 103 gr Marshmallows 250 gr Oud Hollandse snoepmix 150 gr Verpakt in geschenkdoos

kersTpakkeTTen

Totaalexcl. btw

30,00BTW 3,68

Totaalexcl. btw

32,00BTW 3,79

S IN D S 1 97 0

alleen bijverkrijgbaar

19

Page 22: Geven 2015

opvouwbare poef Deze poef is ideaal

als opbergbox. Daarnaast

heb je altijd een handig extra zitje

bij de hand. De poef kan maximaal

300 kg dragen en is opvouwbaar

naar een klein pakketje.

jeans poefTB150308

etagereTB150309

Jeans poef 37x37xH38 cm Thee Fair Trade 10x2 gr Kaneelstengels 150 gr Chips zeezout 150 gr

Servetten 33x33 cm Etagere 15x15xH24 cm Houten sierhanger Xmas 7,5x5xH9 cm Appel-vlierbessensap 0,74 l Thee Fair Trade 10x2 gr

Pane rustico toast 100 gr Party spread Mediterraans 100 gr Buiteman kaasbolletjes 75 gr Pinda’s gekruid 150 gr

Praline chocolade ballen 103 gr Verpakt in geschenkdoos

Brownies 225 gr Koekjes kerstmelange 150 gr Crackers 200 gr Roomboter kaassterren 150 gr Brie 125 gr

Piquitos dipstokjes 100 gr Party spread Mediterraans 100 gr Marshmallows 175 gr Chocolade dennenappels 100 gr Verpakt in geschenkdoos

kersTpakkeTTen

Totaalexcl. btw

33,00BTW 3,73

Totaalexcl. btw

32,50BTW 4,64

Tip: Kijk op onze website www.terbrugge.com voor het pakket met de Juten poef (TB150307)

20

Page 23: Geven 2015

Proef ´t pure twente

Lekker twentsTB150323 Dienblad wit 14x24xH4 cm Twente cider 0,75 l Twents premium pils 0,25 l, 2 st Koffie snelfiltermaling 250 gr Pannenkoekmeel 450 gr Keuper pastaspiralen 250 gr

Pastasaus 250 ml Mosterd 106 ml Bolletje Twentsche beschuit 10 st Aardbeienjam 320 gr

Boerenmetworst 120 gr Kaaswafels 100 gr Chocolade hazelnootrondjes 150 gr Verpakt in geschenkdoos

kersTpakkeTTen

Totaalexcl. btw

33,00BTW 3,88

Dit pakket is op en top Twente met veel Twentse producten zoals; cider, koffie, kaaswafels, flesjes pils,

boerenmetworst, chocolade, pannenkoekmeel, pasta en natuurlijk Bolletje beschuit.

De artikelen met het ‘Pure’ etiket worden in Twente geëtiketteerd door medewerkers van de sociale werkvoorziening. Hierdoor krijgen ook deze artikelen een robuuste Twentse look.

S IN D S 1 97 0

alleen bijverkrijgbaar

21

Page 24: Geven 2015

chique zilverTB150312

Servetten 25x25 cm Fisherman’s Friend bewaarblikje Appelsap 0,75 l Thee bosvruchten 30 gr Pasta 500 gr Pastasaus 520 gr Meringues 120 gr

hollandse hap extraTB150310 Pannenkoekenpan Ø26 cm Garde 25 cm Servetten 24x24 cm Boekje tegeltjeswijsheden Appel-peersap 0,75 l Stroopwafels 8 st Suikerwafels 4 st

Pannenkoekenmix 300 gr Van Gilse poedersuiker 125 gr Friesche Vlag keukenstroop 500 gr Suikersticks 10 st Hero aardbeienjam 340 gr Kaasrolletjes 100 gr Vegter’s rolletjes 10 st

Friesche Vlag slagroom 200 ml Wilhelmina pepermunt 100 gr Venco schoolkrijt 100 gr Droste giftbox 200 gr Verpakt in geschenkdoos

Krakelingen 300 gr Suikerwafel 55 gr Oliebollenmix 500 gr Van der Meulen beschuit 100 gr Zwarte bessenjam 340 gr Hagelslag melk 150 gr Tomaten crèmesoep 385 ml Soepstengels 120 gr Toastjes 75 gr Pan tostado geroosterd brood 160 gr

Party spread Mediterraans 100 gr Pinda’s gezouten 150 gr Kaas biscuits 75 gr Chips zeezout 125 gr Popcorn 100 gr Letterdrop 250 gr Fisherman’s Friend 25 gr Bonbons 180 gr Verpakt in geschenkdoos

kersTpakkeTTen

Totaalexcl. btw

35,00BTW 3,93

Totaalexcl. btw

35,00BTW 2,62

Tip: Kijk op onze website

www.terbrugge.com voorhet kleinere Hollandse Hap

pakket (TB150207)

22

Page 25: Geven 2015

Merken 45 - TB150415

Merken 25 - TB150211

Boodschappentas koe 40x15xH40 cm Fisherman’s Friend bewaarblikje Roosvicée appel-rodevrucht 1,5 l Pickwick thee English tea 20x2 gr Vegter’s rolletjes 10 st Campina slagroom 250 gr Hellema country cookies chocola 150 gr Stroopwafels 8 st Van der Meulen beschuit 100 gr Delifrance baguettes wit 2 st Bonne Maman aardbeienjam 50 gr Hagelslag puur 150 gr Struik maaltijdsoep tomaat 800 ml Olijven groen zonder pit 350 gr Van der Meulen Melba toast 120 gr Brie 125 gr

Kips leverpastei 100 gr Croky chips naturel 100 gr Bolletje zoute pepsels 150 gr Doritos bits honey-BBQ 30 gr Kit Kat 45 gr Autodrop hardrijders 225 gr Haribo pasta frutta 75 gr Skittles fruit 45 gr Fisherman’s Friend salmiak 25 gr Verpakt in geschenkdoos

merken 35TB150315

kersTpakkeTTen

Totaalexcl. btw

35,00BTW 2,86

Merken 55 - TB150503zie pagina 34

S IN D S 1 97 0

alleen bijverkrijgbaar

Stel zelf uw pakket samen in onze geschenkmakerij!

zie pag. 2

Het merkenpakket is dit jaar verkrijgbaar in vier varianten: 25, 35, 45 en 55 euro.

Zo is er voor elk budget een passend pakket.Kijk op onze website www.terbrugge.com

voor de pakketten van 25 en 45 euro.

23

Page 26: Geven 2015

Stoer en handigTB150316 Pull 1W LED lamp Powerbank mobiele oplader 2000mAh Fisherman’s Friend bewaarblikje Hertog Jan tripel 0,5 l

pull lampVerlicht de kamer, garage en kam-peerplaats met deze 1W witte LED treklamp. U kunt de lamp overal hangen en aan/uit doen met een simpele trek aan het koort.

Tip: Personaliseer de Pull lamp

met uw eigen logo!

Tip: Personaliseer de Powerbank

met uw eigen logo!

powerbankDeze powerbank van 2000mAh is handig om uw smartphone, tablet of andere electronica (gedeeltelijk) mee op te laden, waar u ook bent.

Thee 10x2 gr Krakelingen 300 gr Pane rustico toast 100 gr Roompaté 100 gr

Chips zeezout 125 gr Pinda’s gezouten 150 gr Nougat pinda & vruchten 135 gr Metertje drop 100 gr Fisherman’s Friend salmiak 25 gr Pralines 200 gr Verpakt in geschenkdoos

kersTpakkeTTen

Totaalexcl. btw

35,00BTW 5,17

24

Page 27: Geven 2015

Pizza’s voor groot en kleinTB150318

kersthoutTB150319

Kookboekhouder 21X13,5XH20 cm Boekje Italiaanse gerechten Pizzabaksetje 3 delig Pizzaplank 46x33 cm Frizzante witte wijn 0,75 l Mix voor pizza bodem 500 gr Olijfolie 250 ml Passata pomodori, basis voor tomatensaus 680 gr Geraspte kaas 80 gr Pesto rosso 190 gr Gesneden salami 100 gr Italiaanse kruiden 25 gr Verpakt in geschenkdoos

Jong en oud is dol op pizza. Duik de keuken in en verwen jezelf en anderen

met een eigen gemaakte pizza. Gemakkelijk je pizza uit de oven halen en direct serveren? Met de Gusta pizzaplank

doe je dit gemakkelijk en in stijl. Houten serveerplank 25,5x19 cm Houten rendier 17x4xH15 cm Candlecover theelicht decoratie H16 cm Theelichtjes 9 st Gulpener oud bruin 0,30 l, 2 st Cappuccino 8x12,5 gr

‘Cake in a cup’ kruidcake 280 gr Koekjes melange 150 gr Kruidkoek 140 gr Afbakbroodjes meergranen 4x75 gr Paté kip met hot chili pepper 90 gr Tomatensoep met balletjes 800 ml Soepstengels 120 gr Knakworst 270 gr Pane rustico toast 100 gr Chips gezouten 105 gr Nootjes gekruid 150 gr Meringues 70 gr 24 Chocola’s 80 gr Maltesers 37 gr Verpakt in geschenkdoos

kersTpakkeTTen

Totaalexcl. btw

37,00BTW 4,23

Totaalexcl. btw

36,00BTW 5,42

S IN D S 1 97 0

alleen bijverkrijgbaar

25

Page 28: Geven 2015

lekker bakkenTB150321

Cool & blueTB150322

Springvorm 24x24xH6,5 cm Appelsnijder Pannenlikker Boekje thuis bakken Beker ‘Love chocolate’ 0,34 l, 2 st Appel-peer sap 0,75 l Thee 3 smaken 15x2 gr

Koelbox 16 l Koelelement Fisherman’s Friend bewaarblikje Gulpener Korenwolf witbier 0,5 l, 2 st Roosvicée fruitmix 1,5 l Oreo cookies 66 gr Wasa lichtgewicht knäckebröd 270 gr Eru smeerkaas truffel 100 gr

Croky ribble rock paprika chips 150 gr Huls trekkertjes droge worst 50 gr Crackers salty 350 gr Marshmallows 175 gr Pepermunt 150 gr Fisherman’s Friend 25 gr Harlekijntjes zachte zoute drop 100 gr Chocolade zeevruchten 125 gr Verpakt in geschenkdoos

Lange vingers 100 gr Chocolade dipsaus 90 gr Profiteroles soesjes 16 st Gele roomvulling mix 100 gr Appeltaart mix 400 gr Appeltaartvulling 410 gr Kaneel 35 gr

Abrikozenjam Fair Trade 15 gr, 2 st Slagroom 250 ml ‘Cake in a cup’ chocolade 280 gr Meringues 100 gr Verpakt in geschenkdoos

kersTpakkeTTen

Totaalexcl. btw

37,50BTW 5,46

Totaalexcl. btw

37,50BTW 4,15

26

Page 29: Geven 2015

oud & nieuwTB150402

stapel op houtTB150403

Klok Ø29,5 cm Champagnefles kaars H19 cm Servetten 25x25 cm Kir Royal 0,75 l Chocodrink 4x25 gr Vegter’s rolletjes 10 st Campina slagroom 250 gr Chocosterren 195 gr Oliebollenmix 420 gr Popcorn 100 gr Chips zeezout 125 gr

Kerstboom hout 3-delig H58 cm Ventisquero Clasico rode wijn Merlot 0,75 l Thee Fair Trade 10x2 gr Karamel koekjes 150 gr Kaiserbroodjes 4x50 gr Zwarte bessenjam 225 gr

Pinda’s gezouten 150 gr Salami worstjes 125 gr Kruidenkaas 150 gr Pane rustico toast 100 gr Cheese bites 150 gr Marshmallows 150 gr Mars 51 gr Harlekijntjes zoete drop 100 gr Verpakt in geschenkdoos

Tortas original 90 gr Dipstokjes 100 gr Brie 125 gr Party spread Mediterraans 100 gr Popcorn zout 100 gr Marshmallows 175 gr Meringues 70 gr Chocolade dennenappels 100 gr Verpakt in geschenkdoos

kersTpakkeTTen

Totaalexcl. btw

40,00BTW 5,53

Totaalexcl. btw

40,00BTW 4,08

S IN D S 1 97 0

alleen bijverkrijgbaar

Stel zelf uw pakket samen in onze geschenkmakerij!

zie pag. 2

27

Page 30: Geven 2015

kersTpakkeTTen

BICK_Poster_A4_Crafted.indd 1 21-05-15 11:05

BICK_Poster_A4_Crafted.indd 1 21-05-15 11:05

goed gevulde boxTB150406 Q Line box transparant 22 l

40x30xH26 cm Servetten 33x33 cm Gulpener oud bruin 0,3 l, 2 st Pickwick thee wintergloed 20x2 gr Cappuccino 8x12,5 gr Koekjes met Belgische

chocolade 150 gr Theebiscuit 100 gr Bolletje knäckebröd

volkoren 240 gr Kruidkoek 140 gr Aardbeienjam 225 gr Pasta schelpjes 250 gr Bertolli pastasaus 500 gr Lupack knakworst 200 gr Crackers 200 gr

Roombrie bieslook 125 gr Bolletje zoute pepsels 150 gr Nootjes gekruid 150 gr Boerenmetworst 120 gr

Instant noodles hot & spicy 65 gr Buiteman zongedroogde

tomaatbolletjes 75 gr Harlekijntjes zachte zoete drop 100 gr Pralines 200 gr Chocolade boomhangers 100 gr

Robuust en LekkerTB150405

Lantaarn ø12xH13 cm Theelichtjes 9 st Kir Royal 0,75 l Appelsap 0,74 l Thee 10x2 gr Koffie snelfiltermaling 250 gr Stroopwafels 8 st Amarettini koekjes 200 gr

Kruidkoek 140 gr Pasta 500 gr Pastasaus basilicum 350 gr Tomatensoep 450 ml Soepstengels 100 gr Borrelcervelaatjes 5x20 gr Chips zeezout 150 gr Pinda’s gezouten 150 gr

Salty biscuits 175 gr Crackers 200 gr Brie 125 gr Partyspread Mediterraans 100 gr Meringues 70 gr Verpakt in geschenkdoos

U kunt de box met een banderol personaliseren.

Neem contact op over de mogelijkheden.

Totaalexcl. btw

41,00BTW 4,09

Totaalexcl. btw

41,00BTW 3,48

S IN D S 1 97 0

alleen bijverkrijgbaar

S IN D S 1 97 0

alleen bijverkrijgbaar

28

Page 31: Geven 2015

kersTpakkeTTen

Italiaans genietenTB150408

witte winterTB150410

Dinnerset Italiaans 4 delig Moscato wijn 0,75 l Cappuccino 80 gr Amaretto koekjes 200 gr Tomatensoep 450 ml Soepstengels 140 gr Pasta in glazen pot 1,7 l Pastasaus pikant 490 gr Olijven 212 ml Balsamico azijn 145 ml Olijfolie extra virgine 145 ml Bruschettamix 50 gr

Fleeceplaid 127x152 cm Theelichthouder frosty glass 10x10xH14 cm Theelicht maxi Walra body&soul handbalsem 75ml Ventisquero Clasico rode wijn Merlot 0,75 l Chocolademelk 1 l Slagroom 250 ml

Mini marshmallows 75 gr Apfelstrudel koekjes 200 gr Ciabatta 250 gr Roomcamembert, 125 gr Chippas 75 gr Fudge vanille 180 gr Verpakt in geschenkdoos

Pane rustico toast 200 gr Salami 250 gr Geraspte kaas 40 gr Verpakt in geschenkdoos

De fleeceplaid van Gusta is mooi en warm, zowel voor binnen op de bank als buiten tijdens de koele zomeravonden. Leuk als accessoire in je interieur. Ook verkrijgbaar in de kleuren aqua blauw en ivoor.

U kunt de box met een banderol personaliseren.

Neem contact op over de mogelijkheden.

Totaalexcl. btw

43,00BTW 6,60

Totaalexcl. btw

42,00BTW 4,60

29

Page 32: Geven 2015

Sfeervol afrikaTB150411

lekker kokenTB150413

Dienblad hout 35x35xH4,5 cm Boekje Afrika: Natuur, cultuur, receptuur Fles Ø7,5xH22 cm Fles Ø9xH16 cm Fles Ø6,5xH13 cm Kaars 18 branduur, 2 st Zuid Afrikaanse rode wijn Pinotage 0,75 l Gerardus kloosterbier blond 0,30 l, 2 st Fruitsiroop multivruchten 0,75 l Thee 2 smaken 10x2 gr Koekjes melange 150 gr Tomatensoep 800 ml

Gusta Serveerschaalset 1,85 l Pannenlap Theelichtjes 9 st Servetten 25x25 cm Hugo aperitivo wijn 0,75 l Roosvicee perzik 1,5 l Pickwick fruitvariatie 4x5x1,5 gr Grissini soepstengels 100 gr

Grissini soepstengels 120 gr Hartige sticks 4 smaken 200 gr Popcorn zoet 100 gr Marshmallows 175 gr Chips twisters sweet pepper 125 gr Tony’s Chocolonely karamel zeezout 180 gr Verpakt in geschenkdoos

Een deel van de opbrengst van dit pakket wordt gedoneerd aan Cordaid. Deze organisatie stimuleert kleine ondernemers

in ontwikkelingslanden door middel van microkredieten.

Elke verpakking vertelt een verhaal. Diverse ondernemers uit Afrika vertellen hoe zij door een microkrediet hun activiteiten konden uitbreiden en daardoor hun gezin

kunnen onderhouden. Mooie verhalen van mooie mensen.

Olijfolie 250 ml Knorr Wereldgerechten Mexicaanse Burritos Knorr Wereldgerechten Italiaanse Lasagne Geraspte kaas 80 gr Pringles sour cream & onion 40 gr Schuttelaar banaapies 200 gr Verpakt in geschenkdoos

Ireen Mbawale

kersTpakkeTTen

Totaalexcl. btw

44,00BTW 6,18

Totaalexcl. btw

45,00BTW 6,89

30

Page 33: Geven 2015

kersTpakkeTTen

vuurkorfTB150416

luxe opbergboxTB150417

Vuurkorf Ø34x H56 cm Lange lucifers 20 cm Fleece plaid 150x120 cm Kuierbitter 0,2 l Cappuccino 4x12 gr Kaneelkrakelingen 175 gr Chips zeezout 150 gr Pane rustico toast 100 gr

Luxe opbergbox/poef leatherlook 37x37xH38 cm Ventisquero Clasico rode wijn Merlot 0,75 l Appel-peer sap 0,75 l Koffie snelfiltermaling 250 gr Profiteroles soesjes 16 st Gele roomvulling mix 100 gr Breekbrood 250 gr Aardbeienjam 320 gr Chips gezouten 105 gr

Cheese bites 150 gr Cranberry toast 100 gr Bruschetta gegrilde paprika 90 gr Pâté des Ardennes 100 gr Chocolade puur met noten 100 gr Verpakt in geschenkdoos

Brie 125 gr Salty biscuits 175 gr Buiteman kaasbolletjes 75 gr Doppinda’s 200 gr Boerenmetworst 120 gr Marshmallows 250 gr Pralines 200 gr Verpakt in geschenkdoos

Totaalexcl. btw

47,50BTW 6,41

Totaalexcl. btw

46,00BTW 7,02

S IN D S 1 97 0

alleen bijverkrijgbaar

S IN D S 1 97 0

alleen bijverkrijgbaar

Stel zelf uw pakket samen in onze geschenkmakerij!

zie pag. 2

31

Page 34: Geven 2015

Winter momentsTB150418

rood 50TB150502

Gusta sfeerlicht Ø17xH30 cm Gusta sfeerlicht Ø14xH26 cm Theelichtjes, 9 st El Palacio rode wijn Merlot 0,75 l Thee selectie 15x2 gr Cappuccino 50 gr Koekjes melange 150 gr Buiteman zongedroogde

tomaatbolletjes 75 gr Haust meergranen stokbrood

toast 130 gr Party spread Mediterraans 100 gr Pinda’s gekruid 150 gr Marshmallows 250 gr

Servetten 33x33 cm Greentrail rode wijn Tempranillo 0,75 l Gulpener oud bruin 0,3 l, 2 st Appelsap 0,74 l Pickwick thee wintergloed 20x2 gr Cappuccino 8x12,5 gr Koekjes met Belgische chocolade 150 gr Theebiscuit 100 gr Bolletje knäckebröd volkoren 240 gr Kruidkoek 140 gr Van der Meulen beschuit, 100 gr Jam aardbeien 225 gr Roompaté 100 gr Pasta schelpjes 250 gr Bertolli pastasaus 500 gr

Chips tomaat basilicum 90 gr Chocolade zeevruchten 50 gr Verpakt in geschenkdoos

Tomatensoep 450 ml Soepstengels 120 gr Instant noodles hot & spicy 65 gr Lupack knakworst 200 gr Crackers 200 gr Roombrie bieslook 125 gr Bolletje zoute pepsels 150 gr Croky chips naturel 200 gr Nootjes gekruid 150 gr Boerenmetworst 120 gr Buiteman zongedroogde tomaatbolletjes 75 gr Harlekijntjes zachte zoete drop 100 gr Pralines 200 gr Chocolade boomhangers 100 gr Verpakt in geschenkdoos

kersTpakkeTTen

Totaalexcl. btw

48,50BTW 7,80

Totaalexcl. btw

50,00BTW 4,49

S IN D S 1 97 0

alleen bijverkrijgbaar

32

Page 35: Geven 2015

goud 50TB150501 Servetten 33x33 cm Condesa de Leganza rode wijn Tempranillo 0,75 l Gulpener ur pilsner biologisch 0,33 l, 2 st Appelsap 0,5 l Cappuccino 4x12 gr Thee 10x2 gr Chocolate chip cookies 175 gr Suikerwafel 55 gr, 2 st Van der Meulen beschuit 100 gr Zwarte bessenjam 340 gr Instant noodles beef 65 gr Pasta 500 gr Olijven zonder pit 212 ml Groene pesto 190 gr Knakworst 200 gr Mosterd 106 ml Tomatensoep 450 ml Soepstengels 120 gr Kruidkoek 140 gr Chips zeezout 125 gr Crispy crackers 200 gr

Kaas biscuits 75 gr Pâté des Ardennes 100 gr Kruidenkaas 150 gr Pinda’s gekruid 150 gr Borrelcervelaatjes 5x20 gr Marshmallows 175 gr Popcorn zoet 100 gr Harlekijntjes gemberdrop 100 gr Chocolade truffels 150 gr Chocolade boomhangers 100 gr Verpakt in geschenkdoos

kersTpakkeTTen

Totaalexcl. btw

50,00BTW 4,61

33

Page 36: Geven 2015

merken 55TB150503 Boodschappentas koe 40x15xH40 cm Fisherman’s Friend bewaarblikje Grolsch 0,33 l, 2 st Roosvicee appel-rode vrucht 1,5 l Coca-Cola 0,33 l Pickwick English tea 20x2 gr Chocomel 1 l Vegter’s rolletjes 10 st

Campina slagroom 250 gr Hellema country cookies chocola 150 gr Stroopwafels 8 st Van der Meulen beschuit 100 gr Delifrance baguette 2 st, 250 gr Bonne Maman aardbeienjam 50 gr Hagelslag puur 150 gr Struik maaltijdsoep tomaat 800 ml

Soepstengels 120 gr Honig mix voor pannenkoeken 400 gr Van Gilse poedersuiker 125 gr Don Fernando wraps 370 gr Don Fernando olijven zonder pit 350 gr Don Fernando dip salsa 300 gr Pan tostado tomaat/oregano 160 gr Lupack knakworst 200 gr

Heinz tomaten ketchup 220 ml Van der Meulen Melba toast 120 gr Brie 125 gr Kips leverpastei 100 gr Croky chips naturel 100 gr Bolletje zoute pepsels 150 gr Pringles sour cream & onion 40 gr Borrelcervelaatjes 100 gr

Doritos bits honey-BBQ 30 gr Haribo pasta frutta 75 gr Skittles 45 gr Fisherman’s Friend salmiak 25 gr Autodrop hardrijders 225 gr Kit Kat 45 gr Milka chocolade hazelnoot 100 gr Verpakt in geschenkdoos

kersTpakkeTTen

Totaalexcl. btw

55,00BTW 4,35

34

Page 37: Geven 2015

bbq time!TB150504 BBQ 40x22xH21,5 cm Boekje BBQ - All you can eat BBQ spiesset 6 delig Hamburgerserveerschaal 27x13 cm Hamburgermaker Ø11 cm Sausschaaltje Ø8,5 cm Servetten 33x33 cm Houtskool briketten 1,6 kg Jupiler pilsner 0,25 l, 2 st Coca-Cola 0,5 l Coca-Cola zero 0,5 l Baguette 220 gr Kruidenboterkruiden 10 gr Kips hamburgers 160 gr Kips braadworst 300 gr Kesbeke augurken plakjes 370 gr

Heinz tomaten ketchup 220 ml Calvé knoflooksaus 320 ml Salade kit balsamico 120 gr Chips zeezout 100 gr Pinda’s gezouten 150 gr Marshmallows 175 gr Verpakt in geschenkdoos

kersTpakkeTTen

Totaalexcl. btw

55,00BTW 8,23

Stel zelf uw pakket samen in onze geschenkmakerij!

zie pag. 2

35

Page 38: Geven 2015

blenderTB150604 Tristar blender 0,5 l Boekje smoothies Vouwbare snijplank groen Ø24 cm Servetten 33x33 cm Rietjes 14 cm Glazenset van 3, 0,35 l Appelsap biologisch 0,75 l Pickwick groene thee 20 x 2 gr Van der Meulen beschuit

biologisch 125 gr Hero Rinse appelstroop 450 gr

Dienblad 38x38xH5 cm Theekist 6 vaks 24x16,5xH7 cm Theepot dubbelwandig 1 l Theeglas dubbelwandig, 2 st Appelsap 0,74 l Thee selectie 3 smaken 15x2 gr

Kandij knotsen 4st Profiteroles soesjes 16 st Gele roomvulling mix 100 gr Butter cookies 200 gr Likeurcake amaretto 400 gr Roomboter kaastwisters 150 gr

Mini toast 90 gr Brie 125 gr Popcorn zoet 100 gr Chocolade truffels 175 gr Verpakt in geschenkdoos

high teaTB150601

Hazelnootpasta Fair Trade 15 gr, 2 st Appelchips 50 gr Haust party toast 200 gr Roombrie 125 gr Salade kit Caesar 120 gr John West tonijnmoot in

zonnebloemolie 160 gr Sultana fruitbiscuits appel 218 gr Skittles crazy sours 174 gr Pure chocolade mint 100 gr Verpakt in geschenkdoos

BlenderMet deze praktische blender maak je in een handomdraai je favoriete smoothies! Plaats de handige drinktuit op de bidon en neem je verse smoothie direct mee naar het werk, school of sport. Ook ideaal voor het bereiden en direct meenemen van je dieetshakes!

kersTpakkeTTen

Totaalexcl. btw

61,50BTW 8,94

Totaalexcl. btw

60,00BTW 9,00

S IN D S 1 97 0

alleen bijverkrijgbaar

36

Page 39: Geven 2015

rood 65TB150603

op reisTB150701

Servetten 33x33 cm GreenTrail rode wijn Tempranillo 0,75 l GreenTrail witte wijn Airen Sauvignon 0,75 l Gulpener oud bruin 0,3 l, 2 st Appelsap 0,74 l Pickwick thee wintergloed 20x2 gr Cappuccino 8x12,5 gr Suikerwafel 55 gr Koekjes met Belgische chocolade 150 gr Theebiscuit 100 gr Van der Meulen beschuit 100 gr Bolletje knäckebröd volkoren 240 gr Kruidkoek 140 gr Aardbeienjam 225 gr Hagelslag puur 150 gr Roompaté 100 gr Pasta schelpjes 250 gr Bertolli pastasaus 500 gr Tomatensoep 450 ml Soepstengels 120 gr

Trolley cabin size wit Tablet & nekkussen Toilettas met 4

navulbare flesjes Trolley beschermhoes El Palacio rode wijn Merlot 0,75 l Chocolate chip cookies 175 gr

Instant noodles hot & spicey 65 gr Lupack knakworst 200 gr Bladerdeeg pastei 100 gr Ragout 400 ml Heinz tomaten ketchup 220 ml Mosterd 106 ml Croky chips naturel 200 gr Rice snack 150 gr Cheese bites 150 gr Crackers 200 gr Roombrie bieslook 125 gr Bolletje zoute pepsels 150 gr

Chips gezouten 105 gr Suikerpinda’s 150 gr Toast kerstcups 100 gr Kruidenkaas 150 gr Letterdrop zoet 250 gr Marshmallows 250 gr Verpakt in geschenkdoos

Nootjes gekruid 150 gr Huls boerenmetworst 120 gr Buiteman zongedroogde

tomaatbolletjes 75 gr Harlekijntjes zachte zoete drop 100 gr Pralines 200 gr Chocolade boomhangers 100 gr Verpakt in geschenkdoos

tablet en nekkussenDit artikel kan gebruikt worden om uw tablet te beschermen en ondersteunen tijdens gebruik.Daarnaast kunt u deze ook als nekkussen gebruiken door deze binnenstebuiten te keren.

kersTpakkeTTen

Totaalexcl. btw

72,50BTW 13,54

Totaalexcl. btw

65,00BTW 6,06

S IN D S 1 97 0

alleen bijverkrijgbaar

S IN D S 1 97 0

alleen bijverkrijgbaar

37

Page 40: Geven 2015

gezellig aan tafelTB150801

3 in 1 servettenWaarom voor één tafelkleed kiezen, als u 12 placemats, vier tête-à-têtes of twee tafellopers van dezelfde rol kunt halen? Met deze 3-in-1 rol kunt u het tafelkleed kiezen dat het best bij de gelegenheid past. Ze zijn gemaakt van Dunicel®, dus ze vallen prachtig over de tafel en zijn superzacht.

Bestron raclette grill - 6 pannetjes Kandelaar kaars H29 cm, 2 st Dipschaaltjesset 4delig 10,5x7,7xH4,5 cm Servetten 3 in 1 40 x 480 cm Ventisquero Clasico rode wijn Merlot 0,75 l

Ventisquero Clasico witte wijn Sauvignon blanc 0,75 l Water bij de wijn 0,75 l Appelsap 0,74 l Koffie snelfiltermaling 250 gr Thee Fair Trade 10x2 gr Tomatensoep 450 ml Delifrance baguette 2 st, 250 gr Kruidenboterkruiden 10 gr Whiskey cocktailsaus 250 ml Knoflooksaus 250 ml

Zilveruien 320 gr Pepermolen 26 gr Zoutmolen 56 gr Bruschetta 150 gr Rode pesto 125 gr Roomboter kaasvlinders 100 gr Mini toast 90 gr Brie 125 gr Meringues 70 gr Marshmallows 150 gr Verpakt in geschenkdoos

kersTpakkeTTen

Totaalexcl. btw

80,00BTW 11,98

S IN D S 1 97 0

alleen bijverkrijgbaar

38

Page 41: Geven 2015

Fleeceplaid 125x155 cm Houten lantaarn 10x10xH34 cm Theelichtjes 9 st Houten ster decoratiehangers 10x10 cm, 10 st Servetten 33x33 cm Condesa de Leganza rode wijn Tempranillo 0,75 l Condesa de Leganza witte wijn Verdejo 0,75 l Gulpener ur pilsner biologisch 0,33 l, 2 st Appelsap 0,5 l Cappuccino 4x12 gr Thee 10x2 gr Likeurcake amaretto 400 gr Chocolate chip cookies 175 gr Suikerwafel 55 gr, 2 st Kerststol amandelspijs 800 gr Van der Meulen beschuit 100 gr Kruidkoek 140 gr

groots en goudTB151001

Zwarte bessenjam 340 gr Honing 5x20 gr Instant noodles beef 65 gr Pasta 500 gr Olijven zonder pit 212ml Groene pesto 190 gr Knakworst 200 gr

Mosterd 106 ml Tomatensoep 450 ml

Soepstengels 120 gr Rice snack 150 gr

Chips zeezout 125 gr Crackers 200 gr Kaas biscuits 75 gr Pâté des Ardennes 100 gr Party spread Mediterraans 100 gr Kruidenkaas 150 gr Pinda’s gekruid 150 gr

Borrelcervelaatjes 5x20 gr Marshmallows 175 gr Popcorn zoet 100 gr Harlekijntjes gemberdrop 100 gr Lonka soft nougat pinda & vruchten 135 gr Chocolade truffels 150 gr 24 Chocola’s 80 gr Twix miniatures 130 gr Chocolade boomhangers 100 gr Verpakt in geschenkdoos

kersTpakkeTTen

Totaalexcl. btw

100,00BTW 11,78

39

Page 42: Geven 2015

relaxen met walraTB150317 Walra baddoek taupe 60x110 cm, 2 st Walra douche foam 200 ml Walra bodycreme 250 ml Theelichthouder frosty glass 10x10xH14 cm

Rituals manTB150313 Rituals Tatsu, 4 delig Walra handdoek wit 50x100 cm, 2 st Walra washand wit Verpakt in geschenkdoos

wellness

Theelichtjes 9 st Thee Fair Trade 10x2 gr Belgische bonbons 200 gr Verpakt in geschenkdoos

Rituals vrouwTB150314 Rituals Ayurveda, 4 delig Walra handdoek taupe

50x100 cm, 2 st Walra washand taupe Verpakt in geschenkdoos

Totaalexcl. btw

36,00BTW 6,87

Totaalexcl. btw

35,50BTW 7,46

Totaalexcl. btw

35,50BTW 7,46

40

Page 43: Geven 2015

totale ontspanning voor hemTB150409 Rituals Perfect shave 3 delig Walra handdoek antraciet 50x100 cm Chivas regal premium scotch whisky 12 years 35 cl Verpakt in geschenkdoos

totale ontspanning voor haarTB150407

wellness

Rituals Tao treat giftset 4 delig Walra handdoek taupe 50x100 cm Kaarsenset ‘stone’ 3 st Zuidam geschenkdoos mini

liqueur 4x40 ml Feestelijk verpakt in folie

Totaalexcl. btw

41,50BTW 8,72

Totaalexcl. btw

41,00BTW 8,61

Stel zelf uw pakket samen in onze geschenkmakerij!

zie pag. 2

41

Page 44: Geven 2015

Hammam post1056-10029

time out1056-10325

Laughing buddha1056-10003

Hammam Olive secret, ultrahydraterende douchepasta, 50 ml Hammam Body Mud, zuiverende mud scrub, 50 ml Spark of Hammam, verzorgende bodylotion voor een zijdezachte huid, 50 ml

Zensation, schuimende douchegel sensatie, 50 ml Rice Scrub, rustgevende lichaamsscrub, 70 ml Carpe Diem, verzorgende shampoo voor pluizig haar 70 ml Magic Touch, rijke, romige bodycrème 70 ml

Happy Buddha, sensationele schuimende douchegel 200 ml Fortune Oil, verzorgende doucheolie 200 ml Touch of Happiness, ultraverzorgende, luchtige bodycrème 70 ml Good luck Scrub, lichaamsscrub met organische suiker 125 g

Deze uniseks giftset past door

de brievenbus!

wellness

Totaalexcl. btw

10,85BTW 2,28

Totaalexcl. btw

15,29BTW 3,21

Totaalexcl. btw

23,55BTW 4,95

42

Page 45: Geven 2015

Samurai essentials1056-10015

Ayurveda secret1056-10019

Shave Repair, kalmerende after shave lotion 100 ml Yuzu Shower, schuimende douchegel sensatie 200 ml Shave, luxe schuimende scheergel 200 ml Eau de parfum 10 ml

Himalaya Scrub, detox himalaya scrub salt 450 gr Yogi Flow, schuimende douchegel sensatie 200 ml Honey Touch, ultraverzorgende, luchtige bodycrème 200 ml Shanti Shower, rustgevende doucheolie 200 ml Chakra Water, lichte bed & body mist 50 ml

Tip: Kijk op onze website www.terbrugge.com

voor meer Rituals geschenken.

wellness

Totaalexcl. btw

31,82BTW 6,68

Totaalexcl. btw

45,46BTW 9,54

43

Page 46: Geven 2015

relaTiegeschenken

Rode wijn 0,75 l Borrelnootjes 150 gr Buiteman kaasbolletjes met sesam 75 gr Chocolade truffels 175 gr Verpakt in feestelijke wijndoos met kerstwens

terra molinoTB150003

fris & fair tradeTB150107

Terra Molino rode wijn Tempranillo & Cabernet 0,75 l Verpakt in wijn-geschenkdoos

Fair Trade rode wijn Cabernet & Sauvignon & Merlot 0,75 l Fair Trade witte wijn Chardonnay 0,75 l Verpakt in wijn-geschenkdoos

U kunt de sleeve personaliseren.

Neem contact op over de mogelijkheden.

Kleintje wijnTB150102

Totaalexcl. btw

7,75BTW 1,63

Totaalexcl. btw

11,75BTW 2,47

Totaalexcl. btw

11,75BTW 1,70

Stel zelf uw pakket samen in onze geschenkmakerij!

zie pag. 2

44

Page 47: Geven 2015

relaTiegeschenken

Coopmanshuys duoTB150108

gulpener bierrekTB150110

twents babbelenTB150109

Coopmanshuys rode wijn Pinotage 0,75 l Coopmanshuys witte wijn Sauvignon blanc 0,75 l Verpakt in houten wijnkist

Bierhouder hout 23x14xH29 cm Gulpener Korenwolf 0,3 l Gulpener Sjoes 0,3 l Gulpener ur pilsner biologisch 0,3 l Gulpener ur hop biologisch 0,3 l Pane rustico toast 100 gr Cream cheese Old Amsterdam 125 gr Borrelnootjes spicy taco 150 gr Feestelijk verpakt in folie

Tuurlijk Twente babbeldrankje 0,35 l Babbelnap steen Pinda-rozijnenmix 150 gr Chocolade koffieboontjes 150 gr Feestelijk verpakt in houten kistje

Totaalexcl. btw

13,75BTW 2,36

Totaalexcl. btw

13,00BTW 2,73

Totaalexcl. btw

14,75BTW 2,19

S IN D S 1 97 0

alleen bijverkrijgbaar

45

Page 48: Geven 2015

twentse bierenTB150111

fine ruby portoTB150218

trio leveranoTB150216

Huttenkloas fourpack 4x0,3 l Grolsch beugel 0,45 l, 2 st Twents pilsener premium 0,25 l, 2 st Boerenmetworst 120 gr Pinda-rozijnenmix 150 gr Feestelijk verpakt in doos met folie

Dienblad 48x29,5xH4,5 cm Kopke Richruby port 0,38 l Luxe toast met spelt 100 gr

Leverano rode wijn 0,75 l Leverano rosé 0,75 l Leverano witte wijn 0,75 l Verpakt in wijn-geschenkdoos

relaTiegeschenken

Roombrie 125 gr Roomboter mini twists 150 gr Breekchips hot chili 75 gr

Pinda mix 150 gr Borrelcervelaatjes 5x20 gr Feestelijk verpakt in folie

Totaalexcl. btw

18,50BTW 3,15

Totaalexcl. btw

21,50BTW 4,52

Totaalexcl. btw

22,00BTW 2,88

S IN D S 1 97 0

alleen bijverkrijgbaar

S IN D S 1 97 0

alleen bijverkrijgbaar

46

Page 49: Geven 2015

relaTiegeschenken

samen borrelenTB150420 Kaas/wijn set 4 delig

- Houten plank 27x18 cm - Kelnersmes - 2 Kaasmesjes Servetten 33x33 cm Leverano rode wijn 0,75 l Leverano witte wijn 0,75 l Luxe toast met spelt 100 gr Roombrie 125 gr Noord Hollandse kaas

overjarig 300 gr Cheese bites 150 gr Pinda-rozijnenmix 150 gr Verpakt in geschenkdoos

ancient earthTB150217 Ancient Earth rode wijn Cabernet

Sauvignon 0,75 l Ancient Earth witte wijn

Chardonnay 0,75 l Pinda´s gekruid 150 gr Belgische bonbons 200 gr Verpakt in wijn-geschenkdoos

BorrelfluiterTB0524 Vogelhuisje 16x20xH32 cm Borrelgaasjes 2 st Kuierbitter 0,35 l Verpakt in geschenkdoos

Totaalexcl. btw

47,50BTW 7,85

Totaalexcl. btw

27,50BTW 4,98

Totaalexcl. btw

22,95BTW 4,82

S IN D S 1 97 0

alleen bijverkrijgbaar

S IN D S 1 97 0

alleen bijverkrijgbaar

S IN D S 1 97 0

alleen bijverkrijgbaar

47

Page 50: Geven 2015

personaliserenU kunt uw relatiegeschenk personaliseren met een logo, tekst of persoonlijke groet. Neem contact op over de diverse mogelijkheden.

kalenderWeek spiraalkalender op een schild van

hard karton. Elk blad is voorzien van een

maandoverzicht. Bedrukking van uw logo

en/of boodschap in full colour op het

schild.

ArtihoveMet een kunstzinnig object geeft u een

blijvend, veelzeggend relatiegeschenk.

Universele tablet (7-8 “) portfolio In dit portfolio kunt u al uw kantoor

accessoires opbergen. Uw

tablet kan rechtop staan.

Gemaakt van rPET

(gerecyclede PET

flessen).

relaTiegeschenken

PowerCharger 6.600 mAhZeer krachtige, hoge capaciteit kunststof

oplader met oplichtende batterij-indicator,

zaklampfunctie, 2 output poorten voor

het tegelijk laden van meerdere mobiele

apparaten en ingebouwde lithium batterij.

isoleerfles500ml dubbelwandige en vacuüm fles met

zelfsluitende schenkopening en mok.

Tube wijnopenerComplemeteer uw wijngeschenk met

de fraai ontworpen roestvrijstalen Tube

wijnopener.

SCHRIJFSETMetalen schrijfset met balpen en rollerbal.

Stijlvolle schuine bovenkant met twee

zilverkleurige ringen.

48

Page 51: Geven 2015

showroomU bent van harte welkom in onze showroom tijdens kantoordagen van 08.30 – 17.00 uur. Wij vragen u wel vooraf even te bellen, zodat ons salesteam voldoende tijd voor u reserveert. In overleg kunt u ook een kerstgeschenk komen samenstellen buiten de genoemde openingstijden of bieden we u (digitaal) één of meerdere voorstellen aan. De pakketten uit deze brochure zijn ook rechtstreeks te bestellen via onze website.

PersonaliserenDoor onze ruime ervaring op het gebied van (bedrukte) relatie- en promotieartikelen, kan ons salesteam u adviseren inzake de mogelijkheden voor het personaliseren van diverse artikelen.Mocht u eigen kerstkaarten, kalenders of andere gepersonaliseerde items hebben, dan worden deze gratis mee verpakt, mits deze binnen 14 dagen na orderdatum bij ons zijn aangeleverd.

BesteldataHoe eerder u uw bestelling plaatst, des te meer keuze u heeft. Door tijdig te bestellen voorkomt u dat de artikelen of pakketten van uw keuze uitverkocht zijn. Om uw bestelling correct en tijdig te kunnen leveren verzoeken wij u deze uiterlijk 20 november 2015 te plaatsen. Hierna leveren wij geschenken zolang de voorraad strekt.

BestellenDe kerstpakketten en relatiegeschenken uit deze brochure en de website zijn al te bestellen en leverbaar vanaf één stuks. Het geheel naar eigen wens samenstellen van uw pakketten kan bij Ter Brugge Geschenken al vanaf 50 pakketten of bij een orderbedrag vanaf € 2500,- Uiteraard is er in overleg veel mogelijk. Ons salesteam verwerkt uw bestelling snel en correct. U ontvangt binnen één werkdag een bevestiging van uw bestelling. Bestellen kan via:

t www.terbrugge.com

E [email protected]

q (074) 267 22 22

S tijdens een bezoek aan onze showroom (op afspraak)

AfleverenWij leveren uw kerstgeschenken franco huis vanaf € 750,- netto goederenwaarde op één adres in Nederland, uitgezonderd de Waddeneilanden. Bij een lager orderbedrag worden vrachtkosten in rekening gebracht, afhankelijk van de ordergrootte en afleversituatie. Het is ook mogelijk om uw pakketten op meerdere (privé)adressen af te laten leveren. De kosten hiervoor bedragen € 6,95 excl. btw per pakket per adres. Leveringen vinden plaats tot en met 23 december.

Aanvullende informatie- Alle genoemde bedragen zijn in euro’s, exclusief BTW en bezorgkosten.- Indien een artikel is uitverkocht, behouden wij ons het recht voor dit artikel te vervangen door een gelijkwaardig artikel in dezelfde prijsklasse.- Levering geschiedt na betaling, of op een andere wijze indien dit vooraf is overeengekomen.- Op al onze leveringen zijn de algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van Ter Brugge Geschenken BV van toepassing.- Prijswijzigingen, tekst-, zet- en prijsfouten voorbehouden.

TER BRUGGE GESCHENKEN B.V.Ambachtstraat 26 | 7622 AP Borne | T (074) 267 22 22 Postbus 125 | 7620 AC Borne | [email protected]

@terbruggeborne Ter Brugge Geschenken

/terbruggeborne TerBruggeBV

Belangrijke informaTie

49

Page 52: Geven 2015

TER BRUGGE GESCHENKEN B.V.Ambachtstraat 26 | 7622 AP Borne | T (074) 267 22 22 Postbus 125 | 7620 AC Borne | [email protected]

@terbruggeborne Ter Brugge Geschenken

/terbruggeborne TerBruggeBV

t www.terbrugge.com

E [email protected]

q (074) 267 22 22

S tijdens een bezoek aan onze showroom (op afspraak)

collectie Kerstgeschenken 2015