Digital Portfolio

download Digital Portfolio

of 7

 • date post

  23-Feb-2016
 • Category

  Documents

 • view

  224
 • download

  0

Embed Size (px)

description

This is the digital portfolio from the graphic designer Kylièn Sarino Bergh.

Transcript of Digital Portfolio

 • PORTFOLIO Kylin Sarino Bergh

 • Portfolio Kylin Sarino Bergh 2

  THEATER SWANLAGRATIS TOEGANG

  AANVANG 19:30

  GastartiestenNatascha Vergeer

  Caf Latte

  10 MEIDKT Flyer //Deze flyer is ontwikkeld voor het plaatselijke orkest ge-naamd: De Kleine Trompet-ter. Hiervoor is ook een pos-ter ontwikkeld in dezelfde stijl voor het evenement. Ook het logo is zelf ontworpen in een eerder stadium. Deze flyers en posters zijn goede voor-beelden van DTP klussen, het eenvoudig uitvoeren van een opdracht onder tijdsdruk met een klein budget.

 • Portfolio Kylin Sarino Bergh 3

  Als vormgever werk je vaak met beeld ma-teriaal. Het is daarom ideaal als de vorm-gever zelf voor pas-send beeldmateriaal kan zorgen. Geheel in sfeer van de klant of opdracht. Op deze pagina zijn een aantal sfeerfotos zichtbaar van La Baraque.

  lA BArAQUe //

 • Portfolio Kylin Sarino Bergh 4

  DE JEUGDOverdag is sporthal Swanla gere-serveerd voor de jeugd. De zalen van Swanla zullen worden omge-bouwd tot een evenementenhal, en er zullen veel spellen en ac-tiviteiten gaan plaatsvinden. Je kunt je hiervoor inschrijven via de website van VC Nesselande.

  sAvonds zal de pub functioneren als dansvloer voor de jeugd. Schrijf je in via het facebook evene-ment van de jeugd, en party mee!

  RECEPTIEBij een 50-jarig jubileum hoort het om terug te blikken op de afge-lopen jaren. Dit doen we tijdens onze receptie op 17 mei van 19:00 tot 20:30 uur. De kantine van het Dorpshuis Swanla waar de receptie zal plaatsvinden, zal worden omgebouwd tot een museum gewijd aan de geschie-denis van VC Nesselande.

  PARTYHet jubileum is wel een feestje waard. Om dit groots te vieren is de theaterzaal geopend in de avond vanaf 21:00 uur. Komt u ook? Meldt u zich dan snel aan via de website van VC Nesselande!

  DE KRANTHet idee is ontstaan om voor het 50-jarig bestaan een jubileum krant uit te geven. De Jubileum-commissie heeft hiervoor uw in-put nodig! Heeft u nog leuke in-formatie, verhalen of fotos die betrekking hebben op VC Nes-selande, stuur het dan door naar jubileumkrant@vcnesselande.nl www.vcnesselande.nlwww.vcnesselande.nlwww.vcnesselande.nl

  21:0002:00

  PartyHet jubileum kan natuurlijk niet voorbij gaan zonder een flink feest. Er is al een DJ, er is al een locatie, de drank staat al klaar, alles is al geregeld! Komt u ook mee feesten? Schrijf u dan snel in via het inschrijfformulier op de website!

  21:0000:00

  DiscoEen jubileum is vooral een feest. Daarom zal de pub worden in-gericht als feestzaal voor de jeugd. Een feest stelt weinig voor zonder gezellige gasten, hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Je mag daarom zelfs een introduc meenemen naar het volleybal feest! Heb jij ook zin in een feestje? Meld je dan aan via het facebook evenement!

  19:0020:30

  ReceptieHet 50 jarig bestaan van een vereneging zorgt voor een hoop geschiedenis. De uitgebreide geschiedenis kunt u terug vinden in de kantine van Swanla. Deze kantine zal namelijk worden omgebouwd tot museum, geheel gewijd aan VC Nesselande. Hier blikken we terug op de afgelopen jaren en kijken we voor-uit tijdens de receptie.

  10:0018:00

  ActiviteitenHeel Dorpshuis Swanla zal op 17 mei in het teken staan van het 50 jarig jubileum van Nesselande. Dit feest willen wij ook delen met de jeugd en daarom zullen er overdag verschillende activi-teiten plaatsvinden door de gehele zaal heen. Deze activiteiten zijn voor zowel de minis als de jeugdleden bedoelt. Schrijf jezelf, of uw kind dus snel in via het inschrijfformulier op de website!

  Scan de code voor het inscrhijfformulier!

  A3

  Pos

  ter

  Bann

  er 8

  0x20

  0

  Logo origineel

  VC NesselANDe //Voor het jubileum van de volleybal vereni-ging VC Nesselande, moest het originele logo een twist krijgen naar het 50-jarige ju-bileum. Het bestaande logo heb ik daarom met de eigen stijl elementen gevormd naar een modern jubileum logo, en hiervoor een moderne feestelijke huisstijl ontwikkelt voor de posters en banners.

 • Portfolio Kylin Sarino Bergh 5

  ZeeFDrUK //Om oude technieken in stand te houden, ben ik sa-men met een vriendin bezig met een project om te zeefdrukken. Hiermee ontwerpen wij zelf prints voor op merchandise producten, maar accepteren we ook opdrachten en ontwikkelen we T-Shirts voor bij-voorbeeld kleine verenigingen. Deze werken we uit en bedrukken dit zelf in de zeefdruk werkplaats van de Mesh Print Club te Rotterdam.

 • Portfolio Kylin Sarino Bergh 6

  NOFONe //Hier zijn een aantal producten zichtbaar die ik voor het fictieve NoFone festival gemaakt heb, tijdens mijn afstudeer project. Voor het volledige project wil ik u vragen om een kijkje te ne-men in het procesboek via de onderstaande link, of via ky-lien@kysign.nl het procesboek in pdf vorm op te vragen indien niet bijgeleverd.

  http://issuu.com/kysign/docs/nofone_procesboek_issuu

 • Portfolio Kylin Sarino Bergh 7

  ThiNK AgiAN //In mijn eigen tijd werk ik aan eigen projecten. Ik probeer dingen uit of na die ik gezien heb, verzamel werk en inspiratie en ga hiermee aan de slag. n van deze projecten ziet u hier. Dit boek is een samenvatting van meerdere onderzoeken die ik wilde samenvatten in een grafisch product. Het gehele boek is met de hand gemaakt en kent voordelen van print die niet in pdf samen te vatten zijn. Voor een betere indruk van dit werk wil ik u vragen door via onderstaande link het boek te bekijken doormiddel van een video.

  http://www.youtube.com/watch?v=eVUH-X0d-jI