Cv & motivatie publicatie 2013 2014

8
We do serious business. Drijfveren, passie en motivatie worden in deze publicatie weerspiegeld. www.linkedin.com/in/stephanieegberts STEPHANIE EGBERTS 2013 / 2014 CURRICULUM VITAE BUSINESS PRESENTATIE I am

description

 

Transcript of Cv & motivatie publicatie 2013 2014

Page 1: Cv & motivatie publicatie 2013 2014

We do serious business. Drijfveren, passie en motivatie worden in deze publicatie weerspiegeld.

www.linkedin.com/in/stephanieegberts

STEP

HANIE

EGBE

RTS

2013 / 2014

CURRICULUM VITAEBUSINESSPRESENTATIEI am

Page 2: Cv & motivatie publicatie 2013 2014

ste

ph

an

ie E

GB

ERTS

ik laat zien dat jong niet direct onervaren betekent.

“ “

Intro

22 jaar, pas afgestudeerd en ik sta te trappelen om bij uw bedrijf aan de slag te gaan.

Mijn naam is Stephanie Egberts en ik ben op zoek naar een baan, het liefst in fulltime dienstverband.

Brede kennis en ervaring op het gebied van Eventmanagement, Marketing, Accountmanagement, Communicatie & Social Media. Daarnaast houd ik mij graag bezig met Fondsenwerving, Sales en Vrijetijdsmanagement, op zakelijk gebied en als vrijwilligerswerk.

In deze publicatie wil ik u laten zien, wat ik u / het bedrijf kan bieden, op basis van mijn werkervaring, vrijwilligerswerk en overige nevenactiviteiten uit het verleden en heden.

Page 3: Cv & motivatie publicatie 2013 2014

PER DIRECTBESCHIKBAAR

• LATEN WE PRATEN

Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Graag licht ik tevens mijn Curriculum Vitae en motivatie toe.

ContactgegevensKoningin Emmastraat 7 1901 BW Castricum

[email protected] 06 536 594 45

Ge

bo

ort

ed

atu

m:

16 /

05

/ 19

91N

atio

na

lite

it:

Ne

de

rlan

dse

Ge

slac

ht:

Vro

uw

Page 4: Cv & motivatie publicatie 2013 2014

Assistent projectleider eerste hulp evenementen. Rode Kruis, Amsterdam (Non - Profit)Verantwoordelijk voor de hulpverleningsinzetten ten behoeve van evenementen in regio Amsterdam, waaronder de Dam tot Dam en Amsterdam Marathon. Daarmee onder andere verantwoordelijk voor de logistiek, inzet van vrijwillige hulpverleners, administratie bestaande uit het maken van offertes, declaraties en de verwerking van evaluaties per project.

Augustus 2013 - heden

September 2012 - Mei 2013Afstuderen. Actief Events, Amsterdam & CastricumActief Events signaleerde een aanzienlijke daling van de totale verkoop van het aantal groepsuitjes. Het bedrijf had het idee de verkoop van groepsuitjes te vergroten door het productaanbod uit te breiden met meerdaagse groepsarrangementen, met als doel de winst te vergroten. Hiervoor heb ik een marktonderzoek uitgevoerd naar trends en ontwikkelingen, vraag en aanbod (directe concurrentie & afnemersbehoeften) op de huidige markt van meerdaagse groepsarrangementen.

Januari 2011 - heden

Eventstaff. Actief Events, Holland Tour Guides, Hofstad Events & Mokum Events, Amsterdam Het begeleiden van groepen tijdens een groepsarrangement door Nederland. Belangrijkste taken: verzorgen van de uitleg, communicatie met externe partijen tijdens het evenement, persoonlijk contact behouden met de klant en ervoor zorgen dat alles in goede orde verloopt.

Augustus 2010 - Februari 2011Stagiaire. Actief Events, Amsterdam Organisatie van groepsarrangementen die plaatsvinden in Nederland en België. Werkzaamheden: sales in groepsarrangementen, (financiële) administratie, onderhouden van contacten met samenwerkende partijen en potentiële samenwerkende partijen benaderen/contracteren.

• W

OR

K •

Mei 2007 - Januari 2010Parttime verkoop medewerkster. Deen Supermarkten, Castricum Zeer diverse werkzaamheden. Klanten te woord staan, bestellingen opnemen, vulwerkzaamheden, goederen bestellen en de temperatuur van koelinstallaties controleren.

Mei 2005 - Augustus 2009Parttime administratief medewerkster. Gemeente Castricum, Castricum Administratieve werkzaamheden, waaronder verkeersbesluiten invoeren in Microstation, kadastrale gegevens opzoeken en controleren en het uitvoeren van controles betreft lichtmasten.

September 2008 - Mei 2013Hoger Toeristisch & Recreatief Onderwijs. Hogeschool INHolland, HaarlemSpecialisatie: Creative Industry & Leisure and Business EventsExtra: Deelneemster Student Eventgame, schrijfster blauwdruk event voor Amsterdam Fashion Weekend.

September 2003 - Mei 2008• S

CH

OO

L •

Havo. Jac. P. Thijsse College, Castricum

CURRICULUMVITAE

Page 5: Cv & motivatie publicatie 2013 2014

Creatieve Vaardigheden Computer VaardighedenGrafisch ontwerpBeeldbewerkingSchrijven

Talenkennis

Uitstekend in woord en geschrift

Goed in woord en geschrift

Voldoende in woord en geschrift

December 2012 - hedenInstructeursopleiding. Reddingsbrigade Nederland, IJmuiden Volgen van verschillende workshops omtrent lesgeven van zwem- en reddingstechnieken. Daarnaast het afleggen van drie proeve van bekwaamheid, om de opleiding te halen. Opleiding staat gelijk aan een MBO niveau 4 diploma.

Microsoft Office, Photoshop, Indesign, Acces, Spss & Microstation.

Oktober 2011 - hedenBestuursfunctie Marketing & Communicatie. Castricumse Reddingsbrigade, Castricum Voor de Castricumse Reddingsbrigade, wat uit circa 200 leden bestaat, ben ik verantwoordelijk voor het verzorgen van PR activiteiten met betrekking tot externe & interne communicatie, vrijwilligersbeleid en de organisatie van activiteiten.

Handbal, keepster selectie dames 1 Meervogels’60.Reddend zwemmen, Castricumse Reddingsbrigade.

NE

VE

N•

AC

TIV

ITE

ITE

N •

SP

OR

T •

Rode Kruis EHBO diploma (uitgebreide eerste hulp en AED bediener).

Reddingsbrigade Nederland Binnenwater brevetten (A & Lifeguard) , brevetten strand (strandwacht A, B, Senior Lifeguard). Tevens certificaat voor het rijden met optische en geluidssignalen te rijden.

Rijbewijs B

Brainbox Media training• D

IPL

OM

A’S

••

CE

RT

IFIC

AT

EN

• S

KIL

LS

Juli 2009 - hedenVrijwilliger. Castricumse Reddingsbrigade, Castricum Het bewaken van het strand en het verlenen van hulp. Tevens bevoegd om hulpverleningsvoertuigen en vaartuigen te besturen. Senior Lifeguard, alarmploeglid, postcommandant, chauffeur en trainer zwemtechnieken.

I AM A YOUNGPROFESSIONAL

Page 6: Cv & motivatie publicatie 2013 2014

Voor o.a. de Castricumse Reddingsbrgiade, BRAINT E-Learning; AED 6 minuten project gemeente Castricum; Mokum Events, Actief Events, Maastricht Excursies, Holland Tour Guides & Breda Evenementen.

Event Mangament

Social Media

Castricumse Reddingsbrigade, Rode Kruis Amsterdam, Actief Events.

Een proffesional op het gebied van Social Media mag ik mijzelf wel noemen. Dagelijks maak ik zelf gebruik van social media kanalen, maar zet ze ook op zakelijk gebied in. Een voorbeeld van een Facebook pagina wat ik beheer:

https://www.facebook.com/ReddingsbrigadeCastricum

Zelf ben ik actief op Linkedin: • nl.linkedin.com/in/stephanieegberts/

..Een korte samenvattingwat kan ik het bedrijf bieden..

Marketing & Communicatie

Page 7: Cv & motivatie publicatie 2013 2014

wat kan ik het bedrijf bieden..

Page 8: Cv & motivatie publicatie 2013 2014

STEP

HANIE

EGBE

RTS

We do serious businessI am